|
مسترز مادرید (Mutua Madrid Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
از اول ِ بحث تا الان خود ِ من چند بار گُفتم این سطح مشکل داره ، زیادی لیزه ، زمان ِ تورنمنت هم مناسب نیست و با باقی فصل ِ خاک همخونی نداره ؟اونوقت شما میامی میگی من گفتم نباید اعتراض کنند؟ مرتضی گُفت چرا فدرر توی گرنداسلم هایی که کُند شدن بازی کرد ، منم گُفتم به جای نِق زدن ، اومد بازیشو با سطوح تطابق داد و بازیشو کرد . با این که شرایط توی جایی مثل ویمبلدون خیلی براش بد تر شد. و این که خود فدرر هم توی مصاحبه اش گُفته که ما مخالف ِ این سطح هستیم و زیادی لیــــزه حرفای من هم هیچ ربطی به سود بودن ِ شرایط برای فدرر نداشت ، حرفای من در جواب مرتضی بود که گفت چرا فدرر توی گرنداسلم ها اعتراض نمیکنه (گرچه تا حدودی هم اعتراض کرده که نباید همه ی تورنمنت ها رو کُند کنن) همین نواک توی پاریس 2010 هم چون سطح سریع شده بود کلی توی مصاحبه اش اعتراض کرد ، اونجا که زمین مشکل تکنیکی نداشت. اما سوال ِ اصلی من که خیلی پُرسیدم و شما هم جوابی بهش ندادید اینه که شما اگه با سرعت ِ زمین مشکلی ندارید ، و مشکلتون لیز بودن و خطر مصدومیت هست ، چرا توی مونت کارلو این بحث ها رو راه ننداختید توی تاپیک ؟ چرا الان شروع کردید به گیر دادن ؟ مادرید مشکل داره قبول ، ولی مونت کارلو بیشتر مشکل داشت ، کلی هم مصدوم به جا گذاشت در حالی که توی مادرید هیچ کس مصدوم نشده. برای بار سوم ، خواهش میکنم پست ها رو بخون بعد جواب بده مانی جان . سپاسگزارم اگه این کار رو بکنی. |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
ali novak,
AndreS,
BABAK,
EXpress,
lord amir,
M A E S T R O,
Mohammad Reza,