|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#411 | ||
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
حق رافا نیست؟! مثل اینکه بدجوری بهت فشار اومده!! امسال میزنیم جناب فدررت رو درب و داغون می کنیم! ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#412 |
Former Staff
|
![]()
خب راجر در یه بازی متوسط تونست واورینکا رو شکست بده..در ست اول راجر خوب تونست بازی رو کنترل کنه و تمرکزش و از دست نداد و به خوبی تونست ست و به نفع خودش به پایان برسونه.
در ست دوم راجر با دادن یک بریک به حریف خود تمرکز خودش و از دست داد و همینطور که میدونید ست دوم برای هر تنیسور خیلی مهمه بخصوص کسی که 0-1 جلو هست. راجر تو ست دوم یکم به نظر من بد بازی کرد البته نباید بازی خوب واورینکا رو یادمون بره،اون در بعضی مواقع حساس بد ارور هایی میداد که در آخر به ضررش به پایان رسید و در تایبریک راجر خوب تونست ست و بگیره. در ست آخر بخاطر اینکه واورینکا کم انگیزه شد و راجرم بهتر شد دیگه راجر تونست با اقتدار ست سوم و به دست بیاره و پیروز میدان بشه.. درکل من از بازی راجر راضی نبودم اون چیزی که من میخوام هنوز نشده..فقط میترسیدم که ست از دست بده ولی خوشحالم ستی از دست نداد! اینجور که داره پیش میره به احتمال زیاد فینال پارسال رولند و در یک چهارم نهایی خواهیم دید..سودرلینگ ممکنه اولین حریف سخت راجر در مسابقات باشه!راجر دوتا فینال حساس داره تا به دیدار اصلی برسه!امیدوارم در بازی احتمالی مقابل سودرلینگ بتونه خوب بازی رو اداره کنه.. Come On Roger |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#413 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() خب فدرر هم طبق پیش بینی من 3-0 برد واحتمالا حریف بعدیش سودرلینگ باشه که تا این لحظه 2-0 از چلیچ جلو هست.
فدرر بازی خوبی رو ارائه داد.فورهند سرویس دراپ شات همه چی خوب بود.فقط من از یه چیز که به نظر خودم خیلی حربه کثیفیه حال نمی کنم اونم اسلایس هست. توی رالی ها اکثرا واورینکا حمله میکرد ولی وقتی اون اسلایس کشنده که خیلی شرت هم هست میومد سمتش اعصاب واسش نمی موند میکوبید توی تور. البته من به فدرر حق میدم چون اخر کار نتیجه رو نگاه میکنن و باید برای برد هر کاری کنی... حالا اگه سودرلینگ اومد نگاه کنین فدرر اینقدر اسلایس شرت بکشه رو بکهند سودرلینگ.طفلک سودرلینگ با اون قد حیرون میمونه چکار کنه ![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#414 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
ممنون راجر جان، ماریا از اولش هم به داشتن روحیه ی بالا موقعی که عقب هست معروف بود، بازیهای زیادی بوده که ماریا با سیو کردن چندین Match Point بازی رو برگردونده و برده، امروزم وقتی جاستین مچ پوینت داشت من هر آن منتظر بازگشت ماریا بودم ولی خب با توجه به اینکه روی خاک خیلی Footwork و Agility مهم هست و ماریا این دو قلم رو نسبت به جاستین کوتاه قامت کم داره من از اولش هم انتظار همچین بازی رو نداشتم!! بقول شما همین که بازی رو برای جاستین سخت کرد نشان از ارزش بالاش داره ![]() امیدوارم یه روز تو سالهای آینده رولند رو ببره تا اون هم کل گرند اسلم ها رو برده باشه و کلکسیون افتخاراتش تقریبا کامل بشه ![]() |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#415 | |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
فدرر امون این سوئدی چندش رو خواهد برید و من که حاضرم فدرر بره نیمه نهائی و شانس نامبر وان شدن رافا در پایان رولند صفر بشه ولی این یارو بازم ضایع بشه ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#416 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
دقیقا همین حرف رو برعکسشو، طرفدارای راجر در مورد رافا میزنن، چرا تاپ اسپین با ارتفاع زیاد میزنه رو بکهندش، ![]() |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#417 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
راستی تا یادم نرفته برد کارولین هم تبریک بگم
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#418 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() من میخوام رافا از سودرلینگ تو فینال انتقام بگیره که نشون بوده اون باخت هم مثل باخت مادرید، علتش چیزای دیگه بود!! |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#419 |
Former Staff
|
![]()
ای پسر سوئدی آماده باش...راجر بازم سودرلینگ و له کن
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#420 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
ممد جان امروز که سودرلینگ خیلی سرحال بود ولی بعید میدونم حتی فدررم ببره جنم رسیدن به فینال رو داشته باشه!!؟؟ بهر حال اگه خدائی نکرده زد و راجر رو برد منم امیدوارم برسه فینال تا خود رافا دخلشو بیاره
![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|