|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]()
درود به همه دوستان
تبریک به فدرری ها چون محمد علی و داریوش در خلال تاپیک از من اسم برده بودند ، اومدم تبریک بگم به همه فدرری های عزیز مبارکتون باشه. قهرمانی در 35 سالگی مثل یه معجزه است. با وجود عقب افتادن در ست پنجم و گرفتن پنج گیم متوالی. پس از دیدن این معجزه ، از تمام مواضع ضد فدرری خودم در شش سال گذشته ، اعلام برائت میکنم و به جادوی فدرر ایمان میارم و دیگه هرگز دشمنی ندارم باهاش. البته طرفدارش هم نیستم. تا پایان عمر ورزشی جوکوویچ ، نواک تنیسور اول من خواهد ماند. از تمام فدرری هایی که این چند سال اذیتشون کردم و روی اعصابشون راه رفتم ، بی نهایت پوزش میخوام. به بزرگی خودتون و به بزرگی راجر فدرر ، منو ببخشید. |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 145
سپاس: 595
در 134 پست 571 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر،شاراپوا
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Dariush.roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
با سلام و عرض ادب و تشکر از شما به خاطر صداقت و بلند نظر بودن تان خیلی وقت هست که از بحث و تحلیل های شما محروم بودیم این اتفاق میمون را به فال نیک می گیریم و خواهشمندم برای جبران غیبت کبری ائی که داشتید یک بحث و تحلیل جامع از این گرند ، وضعیت نواک و اندی - راجر و رافا در ادامه فصل با چاشنی پدیده هائی مثل تیم، زورو ، گوفین .. اعضای سایت را مهمان بفرمائید ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|