|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
|
![]()
[COLOR="red"]دوباره تاریخ تکرار شد!!!![/COLOR]
اسطوره مثل سمپراس درسال 2002 که بارنک 17 وارد این مسابقات وقهرمان شد دوباره تاریخ را عینا تکرارکرد. جالبتر هم اونه که عدد 17 براش خوش شانسی به همراه داشت . بارنک 17 درسال 2017 درحالی که 17 گرند اسلم رو برده بود وارد و 18 دهمین گرند اسلم دوران ورزشی خود رو برنده شد.که امیدوارم بازهم تکرار بشه. بازی امروز سراسر هیجان بود وقتی در ابتدای ست پنجم فدرربرک شد گفتم بازی رو باخت ولی وقتی توی تمام سرورهای نادال در ست 5 اون رو برک کرد(20-6) و بعد از کشوندن بازی به مساوی درگیم پنجم جلو افتاد گفتم تمام شد دیگه اسطوره 18 دهمین گرند اسلم رو هم برد. واقعا سرنا ویلیامز و روجر فدرر دواسطوره تمام نشدنی هستند و بارها باهم دریک زمان قهرمان زنان و مردان شد . به همه طرفداری اسطوره منجمله خودم و همچنین طرفداری سرنا ویلیامز بخاطر این قهرمانی تبریک مضاعف میگم . درآخر خیلی خوشحالم در قرنی زندگی میکنم که میتونم به طور زنده بازی بین دو ابرقهرمان رو تماشاکنم . دوستان اگر کسی ترجمه فارسی صحبتهای نادال و اسطوره رو داره توی گفتگو بزاره . بازم تبریک ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezapor به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
aboos,
adam johnson,
AndreS,
ARY143,
beeroz,
delphiman7,
Ehsλn,
Hamid_RUUD,
King Rojer Federer,
lordmani,
manoochehr1984,