|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
شما هم اینو در نظر نمیگیری که بین خیلی از امتیاز ها 1.5 دقیقه وقت تلف میشه . در ضمن اون 25 ثانیه ای که دارید میگید مربوط به ITF نمیشه ، قانون ITF برای زمان بین دو سرویس 20 ثانیه هست . نواک و رافا در بهترین حالت 25 ثانیه بین سرویس هاشون صبر میکنن . اون زمانی که من حساب کردم اگه کم نبوده باشه ، مطمئناً زیاد نبوده.
ATP هم امسال اومده مجازات اتلاف زمان روکمتر کرده ، که داورها با فشار بیشتری قانون رو اعمال کنن . هدف هم کاملا مشخصه ، هیچ کس حوصله ی 2 دقیقه صبر کردن بین دو امتیاز رو نداره . توی تورنمنت های اول سال دیدید که داورها کاملا قانون رو اجرا کردن و به هیچ بازیکنی اجازه ندادن بالای 25 ثانیه (که قانون ATP هست) بین دو سرویس زمان تلف کنن. در مورد کند کردن سطوح ، الانم همین حرف رو میزنم ، اقتضای زمان بود که سطوح کندتر بشن ، مردم از دیدن سرو و والی خالی خسته شده بودن ، همین طور که الان از رالی خشک و خالی خسته شدن . البته همه ی سطوح کند نشدن ، همون پارسال هم که بحث کردیم گفتیم ، تورنمنتی مثل RG هم دیگه مثل سابق نیست و خیلی سریع تر سالیان دور شده . شکوه و گلایه من و خیلی های دیگه اینه که باید همه جور سطحی وجود داشته باشه ، هم سطوح خیلی سریع ، هم سطوح خیلی کند و هم سطوح با سرعت متوسط . در حالی که الان همه ی سطوح دارن به سمت یه سطح ثابت (نه الزماً کند و نه الزاماً سریع) پیش میرن . برای مثال همین امسال شرایط زمین توی استرالیا تغییر کرده ، به گفته ی خود بازیکنا 10% سریع تر شده و توپ ها هم به مراتب سبک تر از سالهای قبل شدن. به نظر من اینکار باعث میشه که تنیس اون تنوع خودشو از دست بده ، در حالی که اگه همه جور سطحی وجود داشته باشه ، بازیکنی بهترین خواهد بود که کاملترین باشه و بتونه روی همه ی سطوح بازی کنه. |
|
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|