ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال!

صفحه ها : 1 2 [3]

vafa
06-03-2011, 11:29 PM
تبريك به طرفداراي فدرر ويه تبريك و يه ايول به طرفداراي واقعي رافا نادال نامبر واني هميشه .... ... سلطان خاك سلطان بمون !
راجر فوق العاده بودي خوب روي اين نوله رو كم كردي خوشم اومد .. فينالrolan garros ‎ فقط و فقط جاي اسطوره هاست ...
عجب لذتي داره اين الكلاسيكو !!!!!!
رافا - راجر ؟ ؟؟؟؟؟
طرفداراي ماتادور همه باهم وا ا ا ا ا ا ا اموس رافا ا ا ا ا ا ا ا ا ا

manoochehr
06-03-2011, 11:32 PM
با شکست جوکو در برابر فدرر جوکو در 43 برد متوالی متوقف شد و نتونست رکورد 46 برد اسطوره گیلرمو ویلاس رو بزنه و من خیلی خوشحالم که این رکورد شکسته نشد.

Mohammad_Joulaei
06-03-2011, 11:33 PM
منم خیلی از این بازی زیبا متعجب هستم که نواک رو در نهایت اوج برد.و خسته نباشید میگم بهش.

من تصمیم داشتم که توی این مدت پستی رو نزنم و از نظرات دوستان استفاده کنم ولی این بازی راجر این اجازه رو به بنده نداد.

همه چیز عالیه فقط راجر باید نهایت استفاده رو از برک پوینت ها ببره ست اول از 10 تا فقط 2تا!

به امید فینالی دیدنی و زیبا

zhako
06-03-2011, 11:43 PM
سلام ودرود بی پایان به راجرفدرر.واقعا امشب تمام دنیاراحیرت زده کردوثابت کردهنوزسرپاست.حیفه دنیای تنیس بدون او.من که برای پیروزیش اشک ریختم

Mohammad Reza
06-03-2011, 11:52 PM
5121
♥♥♥

COMMOOOOOOOOOON ROOOOOOOG

♥♥♥

FaRzIn
06-04-2011, 12:14 AM
آفرین راجر گفتم که فقط خودت میتونی نواک رو ببری !! :655:
امیدوارم مقابل رافا هم بهمین خوبی بازی کنی و یه فینال زیبا رو ببینیم !!! :441:
طرفدارای رافا هم واسه اینکه رنک 1 رو از دست نداده (حداقل تا فینال) خیلی خوشحالن !!! :443:
به امید یه فینال زیبا و قهرمانی هر کی که بازی زیباتری به نمایش بزاره !! :866:

sspol
06-04-2011, 12:14 AM
اقا يه فكري به حال من كنيد سنم ديگه اجازه نميده بهم استرس وارد بشه من اگه يكشنبه از استرس بازي نميرم ميام به همتون شيريني ميدم
يكشنبه روز مرگ و زندگيه

از الان كف پاهام يخ كرده شرايط فوق العاده حساس شده

به اميد برد نادال

alexmehdi
06-04-2011, 12:15 AM
سلام به دوستان عزیز.با احترام به نظر تمام دوستان وتکمیل کردن ان راجر امشب کسی رو برد که نادال در 4 فینال پشت سر هم باخته بود.مهمترین عامل پیروزی راجر انتخاب بازی سیفتی /انفورسد ارور فوق العاده کم{به نسبت قبل} و سرویس های عالی بود.راجر امشب برای بردن بازی کرد نه برای تنیس.سال بعد متاسفانه باید با راجر خداحافظی کنیم که واقعا ناراحت کنندست.به اعتقاد من راجر فنی ترین بازیکن تاریخ تنیس است به امید پیروزی در یکشنبه.

FaRzIn
06-04-2011, 12:21 AM
عاشق این فیگورتم خیلی آقایی !!! :866::787::583:

http://www.tennis.com/galleries/gallery/News/201106031530558592796-p2@stats.com.jpg

saadat2000
06-04-2011, 12:28 AM
سلام به دوستان عزیز.با احترام به نظر تمام دوستان وتکمیل کردن ان راجر امشب کسی رو برد که نادال در 4 فینال پشت سر هم باخته بود.مهمترین عامل پیروزی راجر انتخاب بازی سیفتی /انفورسد ارور فوق العاده کم{به نسبت قبل} و سرویس های عالی بود.راجر امشب برای بردن بازی کرد نه برای تنیس.سال بعد متاسفانه باید با راجر خداحافظی کنیم که واقعا ناراحت کنندست.به اعتقاد من راجر فنی ترین بازیکن تاریخ تنیس است به امید پیروزی در یکشنبه.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Yashar
06-04-2011, 12:44 AM
:350::350::350::350::350::350::350:

AndreS
06-04-2011, 12:53 AM
امیدوارم بعد از این پیروزی یه فصل جدید واسه راجر شروع بشه و تا پایان بتونه همین طور عالی و البته با ثبات ادامه بده......

عاشقتم اسطوره......

5123

Hatam
06-04-2011, 12:54 AM
جوکوویچ هم مثل ماردی فیش و گاسکه از کوینز کلاب کنار کشید که 20 امتیاز ازش کم میشه!!!

delpotro
06-04-2011, 01:02 AM
سال بعد متاسفانه باید با راجر خداحافظی کنیم که واقعا ناراحت کنندست.

نگران نباش دوست عزیز. راجر تا تعداد باخت هاش به رافا رو به 20 نرسونه خداحافظی نمی کنه.

هاشم
06-04-2011, 01:06 AM
در این بازیها باید یک بازیکن بزرگ رو شناخت.

mh_nik
06-04-2011, 01:37 AM
نتایج بازیهای بین نا لی و فرانچسکا اسکاوونه :

5124

mh_nik
06-04-2011, 01:44 AM
نتایج بازیهای بین راجر فدرر و رافائل نادال :

5125
5126
5127
5128
5129

reza56
06-04-2011, 02:20 AM
فدرر مثل بازی امروز باشه حتماً نادال رو میبره.

Rafa
06-04-2011, 06:41 AM
درود
دوستان بسی خوشحال شدیم از این که راجر بازی رو برد:655:
شادباش به طرفداران راجر:443:
البته من بازی رو ندیدم، یکی میگه راجر چگونه بود؟
یعنی ممکنه برای رافای ما دردسر ساز بشه؟!!!!:434:

Rafa
06-04-2011, 06:44 AM
جدا خیلی حال داد راجر، من با اون کام آنی که گفت و داد زد خیلی حال کردم:251::441:
فقط بعضی صحنه ها رو که دیدم راجر کوه روحیه و انگیزه بود:379:
انگار براش mission impossible بود این بازی
واقعا حیفه که خداحافظی کنه:240:

Rafa
06-04-2011, 06:51 AM
افشین جون این عکسی رو که گذاشتی تو آواتار، همینون میگما
بعدش یه یس و کامان کلفت و گنده:434: گفت راجر

Rafa
06-04-2011, 07:23 AM
دوستان یکی لطف میکنه اینترویو ها رو قرار بده:shame:
ظاهرا سایت رسمی، ویدئوی اینترویو ها رو قرار داده
من با این اینترنت فقط میتونم کلمه بخونم، همون مونده تصویریش ببینم:254::240:

MaTAdoR
06-04-2011, 07:50 AM
درود
دوستان بسی خوشحال شدیم از این که راجر بازی رو برد:655:
شادباش به طرفداران راجر:443:
البته من بازی رو ندیدم، یکی میگه راجر چگونه بود؟
یعنی ممکنه برای رافای ما دردسر ساز بشه؟!!!!:434:
راجر عالی بود، مخصوصا سرویس هاش
فک کنم پول اناکون رو این نکته یعنی سرویس هاش خیلی تاکید کرده بود
خود روجر هم می دونست و هروقت سرویس هاش نمی گرفت به مشکل می خورد
طبعا به نظر من راه حل هم همین بود که عالی سرویس بزنه، و همین کار رو هم به عالی ترین شکل ممکن انجام داد
من واقعا از اینکه روجر برد خیلی کیفور شدم:441:با هر پوینتی که می گرفت یه come on می گفتم:434: درست عین وقتی که بازی های رافا رو می بینم
وقتی خودشم come on می گفت خیلی حال می کردم
مخصوصا اون آخرش یه فریاد زد که فک کنم گفت یس:379:

Nima88
06-04-2011, 07:57 AM
رسیدن فدرر به فینال رولند گاروس برای 5 بار به همه هوادارای اسطوره تبریک میگم.خسته نباشیدم به نواک عزبز

MaTAdoR
06-04-2011, 08:04 AM
انقدر بازی حساس و زیبا بود که یادم رفت -پ ا ر ا زی ت- رو ببینم
اینترنت هم که نمیشه ازش استفاده کرد(به خاطر پیلترینگ:3t1:)

BABAK
06-04-2011, 08:28 AM
اسطوره ؟ افسانه؟ بهترین در تاریخ ؟ نابغه ؟ خدا ؟ نه نه با این صفات بزرگیتو نمیشه توصیف کرد دیوونتم:866:

Mohammad Reza
06-04-2011, 08:36 AM
کدام یک امروز بر این تروفی بوسه می زنند؟!؟!

5130

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

"این بهترین پنج ماه از زندگی حرفه ای تنیس من بود" بخشی از صحبت های نوله

" من نمی توانم شکایت کنم،این مدت زمان قطعا باور نکردنی بود،اما به هر حال پایان آن یه جایی بود.متاسفانه این لحظه بدی است.امروز یک مسابقه بزرگ بود..اما ببینید این ورزش است،من تمرین سخت خود را نگه میدارم" نواک جوکویچ پس از شکست مقابل فدرر گفت.

جوکویچ همانند مک انرو نوار پیروزی هایش در رولند گاروس شکسته شد!

جوکو با اشاره به اینکه سعی کرده به خود روحیه دهد گفت: من خوب بازی کردم،من سعی کردم بازی جدیدی انجام دهم،او در امتیازات واقعا خوب بود..او سزاوار بردن بود.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

کدام یک می توانند؟!؟!باز هم فینال گرند اسلم...باز هم فدررvsنادال

5131

msh13792
06-04-2011, 09:00 AM
راجر همیکه نوله رو بردی واسه من کافی بود
همین که دیدم بازی زیبات رو واسم کافی بود
همین که باز نشون دادی اسطوره هستی واسم کافی بود
حتی اگر فینال رو ببازی هم اشکالی نداره که اگه این بازی رو انجام بدی باختی در کار نخواهد بود
من فقط یه ویمبی دیگه ازت میخواهم همین
یه ویمبی دیگه بده به همی طرفدارات
عاشقتم راجر

rezapor
06-04-2011, 09:25 AM
ضمن تبريك به همه هوادران نادال و فدرر به دليل بردهاشون و رسيدن به فينال مطلب مهمي رو به عرضشون مي رسونم.نادال و فدرر در عيني حالي كه با يكديگر رقيب سنتي هستند وسايه يكديگر رو با تير ميزنند ،يك سر پنهان هم بينشون هست و اون اينكه به كسي به غير از خودشون اجازه شماره يك شدن رو نميدن.به قول گفتني اگه گوشت همديگر رو هم بخورن ،استخون هم رو دور نمي اندازن .و اين مسئله براي تمام طرفداراي نادال ثابت شد كه روجر ديروز از جون مايه گذاشت و نواك رو كه بسيار پرانگيزه بخاطر نوار پيروزي هاش و روياي شماره يك شدن بود رو برد.خدايش هم براي همه ما توي اين هفت هشت سال اخير عادت شده كه روجر و يا رافا رو رنك يك ببينيم و ديدن كسي ديگه اي غير از اين دونفر در صدر جدول برامون باور نكردني و غير منتظره خواهد بود . به همه دوستان پيشنهاد ميكنم براي درك بيشتر اين موضوع فيلم رد خون با بازي كلينت ايست وود رو تماشاكنند. به اميد ديدن يه بازي رويايي ديگه جداي از برد و باخت هر دو اسطوره تنيس.

Nima88
06-04-2011, 09:33 AM
راجر همیکه نوله رو بردی واسه من کافی بود
همین که دیدم بازی زیبات رو واسم کافی بود
همین که باز نشون دادی اسطوره هستی واسم کافی بود
حتی اگر فینال رو ببازی هم اشکالی نداره که اگه این بازی رو انجام بدی باختی در کار نخواهد بود
من فقط یه ویمبی دیگه ازت میخواهم همین
یه ویمبی دیگه بده به همی طرفدارات
عاشقتم راجر
بله دیگه .اینا توجیهات قبل از باخت فرداست

Nima88
06-04-2011, 09:37 AM
ضمن تبريك به همه هوادران نادال و فدرر به دليل بردهاشون و رسيدن به فينال مطلب مهمي رو به عرضشون مي رسونم.نادال و فدرر در عيني حالي كه با يكديگر رقيب سنتي هستند وسايه يكديگر رو با تير ميزنند ،يك سر پنهان هم بينشون هست و اون اينكه به كسي به غير از خودشون اجازه شماره يك شدن رو نميدن.به قول گفتني اگه گوشت همديگر رو هم بخورن ،استخون هم رو دور نمي اندازن .و اين مسئله براي تمام طرفداراي نادال ثابت شد كه روجر ديروز از جون مايه گذاشت و نواك رو كه بسيار پرانگيزه بخاطر نوار پيروزي هاش و روياي شماره يك شدن بود رو برد.خدايش هم براي همه ما توي اين هفت هشت سال اخير عادت شده كه روجر و يا رافا رو رنك يك ببينيم و ديدن كسي ديگه اي غير از اين دونفر در صدر جدول برامون باور نكردني و غير منتظره خواهد بود . به همه دوستان پيشنهاد ميكنم براي درك بيشتر اين موضوع فيلم رد خون با بازي كلينت ايست وود رو تماشاكنند. به اميد ديدن يه بازي رويايي ديگه جداي از برد و باخت هر دو اسطوره تنيس.
درسته که راجر با بردش مقابل نواک مانع از دست رفتن نامبروانی رافا شد اما مطمئنا" برای راجر رسیدن به فینال رولند و جبران شکستای قبلی مقابله نوله مهم بود نه نامبر وانی رافا.

BABAK
06-04-2011, 09:46 AM
دم تماشاگرای فهیم فرانسوی گرم همشون پشت راجر بودن بس که این بشر خارق العاده بازی میکرد.بردن نواک با این سطح آمادگی فقط از پس اسطوره بر میومد و بس.:655:

msh13792
06-04-2011, 09:54 AM
بله دیگه .اینا توجیهات قبل از باخت فرداست

تا بترکه چشم حسود

Nima88
06-04-2011, 09:58 AM
تا بترکه چشم حسود
تریکیدم.!!!:251::251::254::254:

Fakhruddin
06-04-2011, 10:10 AM
اینجوری به هم ور نپرید .... اصلا در شان فروم نیست.فردا هم یه بازی هست هر چقد هم مهم باشه ... همه چی تموم میشه... آنچه که تو ذهن ها باقی میمونه دوستی هاست !

MEHDI F
06-04-2011, 10:28 AM
فک کنم اولین باری بود که طرفدارای رافا از ته دل دوست داشتن راجر برنده بازی باشه :350:
ولی من خیلی دوست داشتم نوله بره فینال ، یعنی اولین باربود که دوست نداشتم راجر ببره فقط و فقط به خاطر فینال که بازی اینطوری زیاد جذاب نمیشه.... نمیدونم چرا خیلی وقته یه بازی فوق العاده از راجر و رافا ( البته مقابل هم) مثل ویمبلدون 08 و 07 یا ملبورن 09 نمی بینیم .:379::379::379:

ایشالا که یه بازی خوب ، نزدیک و 4-5ساعته ببینیم و حال کنیم :683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683::683:

Mohammad
06-04-2011, 10:37 AM
دم تماشاگرای فهیم فرانسوی گرم همشون پشت راجر بودن بس که این بشر خارق العاده بازی میکرد.بردن نواک با این سطح آمادگی فقط از پس اسطوره بر میومد و بس.:655:

:254::254::254:
این اون منطقی که همیشه ازش دم میزنید.

دیگه همه دنیا میدونن فرانسوی ها بی فرهنگ ترین تماشاچی های دنیا هستند، واقعا بابی چه هدفی دنبال میکنی با زدن این حرفها؟

msh13792
06-04-2011, 10:56 AM
محمد لذت میبرم وقتی میبینم چقدر خوب سم پاشی میای میکنی
واقعا فقط و فقط از تو بر میاد این طور قدرتمندانه سم پاشی کردن
ازین به بعد هم باید به اسطوره گفت

roli
06-04-2011, 10:58 AM
از دوستان کسی ویدئو آخرین ایس راجر و خوشحالی بعدشو میتونه تو سایت بذاره. من خیلی دوست دارم دوباره اون صحنه رو ببینم.

Mohammad
06-04-2011, 11:07 AM
محمد لذت میبرم وقتی میبینم چقدر خوب سم پاشی میای میکنی
واقعا فقط و فقط از تو بر میاد این طور قدرتمندانه سم پاشی کردن
ازین به بعد هم باید به اسطوره گفت

جمع کنید بساط جور و جهل و تعصب رو.
سم پاشی؟
حالا چون تماشاچی ها طرفدر راجرن میشن فهیم؟ هو کردن بقیه بازیکنا حتی موقع ورود به زمین کار پسندیده ای؟

aretobe7
06-04-2011, 11:13 AM
http://www.youtube.com/watch?v=UcQbRsiQJkU
بفرمایید
از دوستان که قابلیتشو دارن خواهشمندم اپلودش کنن تا همه بتونن استفاده کنن

msh13792
06-04-2011, 11:13 AM
جمع کنید بساط جور و جهل و تعصب رو.
سم پاشی؟
حالا چون تماشاچی ها طرفدر راجرن میشن فهیم؟ هو کردن بقیه بازیکنا حتی موقع ورود به زمین کار پسندیده ای؟

جور و جهل و تعصب تو هستی که بازی زیبای راجر رو نمیبینی
و فقط دنبال یه موضوع میگردی که برد راجر رو لوث کنی و بعد از پیروزی قدرتمندانه ما رو جو گیر خطاب می کنی
تعصب اینه نه حرف های ما که بعد از پیروزی راجر میزنیم

---------
در ضمن هیچ کسی کار بد و توهین رو تایید نمیکنه اما الان بزرگ کردن این موضوع و کشیدن بحث این حرفا وقتش نبود و جز یه سم پاش حرفه ای از هیچ کسی توقع نمیرفت

Mohammad
06-04-2011, 11:26 AM
جور و جهل و تعصب تو هستی که بازی زیبای راجر رو نمیبینی
و فقط دنبال یه موضوع میگردی که برد راجر رو لوث کنی و بعد از پیروزی قدرتمندانه ما رو جو گیر خطاب می کنی
تعصب اینه نه حرف های ما که بعد از پیروزی راجر میزنیم

---------
در ضمن هیچ کسی کار بد و توهین رو تایید نمیکنه اما الان بزرگ کردن این موضوع و کشیدن بحث این حرفا وقتش نبود و جز یه سم پاش حرفه ای از هیچ کسی توقع نمیرفت

من اصلا پستی زده بودم قبلش؟ وقتی یه بابابی میاد یه حقیقتی رو واورنه جلوه میده، حالا حداقل سکوت هم نمیکنه، میاد از عمد این تماشاگرها نماها رو فهیم معرفی میکنه؟ میخوای هیچی نگم.

Afshin
06-04-2011, 11:38 AM
مرسی سم پاش آبی رنگ :441:
لامصب موقع رولند گروس موتورش روشن میشه ... بپاش ای با خرد بیگانه

A!i
06-04-2011, 11:44 AM
افشین به قول خودت

:392:Shhhhhhhhh !!! Be Quiet !!! Genius At Work

just joking :434:

manoochehr
06-04-2011, 11:52 AM
راجر چون فرانسوی صحبت میکنه تو فرانسه خیلی طرفدار داره.

Mohammad
06-04-2011, 11:57 AM
درباره بازی هم بخوام نظرمو بگم.

فدرر همونطور که انتظار میرفت، خیلی خوب و صبور بازی کرد و باورنکردنی سرویس زد!!!
تعداد Shank های بکهندش خیلی کم بود که هر وقت راجر کم شنک کنه یعنی روز خوبی داره. دلیل کم شنک کردنش یکیش این متونست باشه که سعی نکرد با Pace زیادی نواک رو مغلوب کنه کاری که تو دوبی اومد انجام بده و در آخر فقط تعداد ارورهاش بالا رفت.
مهترین رالیهای بازی Backhand to Backhand Exchanges بود که فدرر اصلا سعی نکرد فشار زیادی رو بکهند بیاره، سعی کرد با تغییر Pace ، Spin و Height دائم نزاره جوکوویچ به یه ریتم خاص دست پیدا کنه.
به خصوص در دوست اوائل جوکوویچ رو تعداد زیادی از اسلایسهای راجر ارور میداد و Overhit میکرد بکهندهاشو.
نواک بازیکنی که از Pace و ریتم بکنواخت استقبال میکنه، نادال در فینال رم سعی کرد تبادلات بکهند Up the Line خودش به بکهند نواک رو کمی متنوع کنه با دادن ارتفاع های مختلف ولی نتونست با کیفیت خوبی اینکارو بکنه و در آخر بازی رو بی سادگی باخت، کما اینکه نواک توپهای با ارتفاع رو خیلی بهتر میزنه تا توپهای کم ارتفاع مثل اسلایسهای فدرر رو که بی نهایت ارتفاع کمی از زمین میگیره.

فدرر بسیار عالی و هوشمندانه دفاع کرد، Court Positioning عالی در رالیها، دیروز رالی های بسیاری بود که نواک 7 8 تا شات در حد وینر میزد ولی فدرر به خوبی دفاع میکرد و در آخر رالی با یک وینر بسیار کم Pace و Safe راجر به Open court تموم میشد.

در عوض نواک از اول بازی با استراتژی غلط به بازی اومد، تا حدودی و به خصوص اوائل بازی نواک با اعتماد به نفس فصل 2011 نبود، در ست دوم کاملا نا امیدی در چهرش مشخص بود، گاها فورهندهای Flat و بی هدفی از روی نا امیدی میزد که خیلی وقت بود چنین ضرباتی ازش ندیده بودیم.
در ست اول و چهارم Serving for the set داشت که نتونست استفاده کنه.

استراتژی که نواک امروز داشت استراتژی هارد کورتی بود، فورهند کراس کورتهای Short Angle ـش امروز اکثرا توسط راجر برگردونده میشد حتی گاها با یه Squash shot خیلی اگرسیو!! در صورتی که روی هاردکورت اکثر اون ضرباتش وینر میشدند. ولی امروز راجر با Slide های زیباش بر روی کورت به همه گوشه های زمین میرسید.
نواک امروز خیلی Overhit داشت، در دام استراتژی راجر افتاد و شروع کرد به حمله کردن های بی مهابا.

شاید بشه این نتیجه رو گرفت که نواک روی هاردکورت شانس بیشتری برای شکست دادن راجر داره.

MaTAdoR
06-04-2011, 12:03 PM
خداییش من با محمد کاملا موافقم
تماشاچیای فرانسوی تو دنیا آشغال ترینن:3t1:(فقط من موندم چرا رافا بعد از بازی هی ازشون تشکر می کنه و میگه مغسی بوکو:350:)
جناب رییس هم هدفی جز گفتن این نداشت، نمی دونم چرا دوستان راجری بد برداشت میکنن:350:
در این که روجر عالی بود شکی نی، ممد هم به راجر و بردش اشاره نکرد تا لوس شه یا کم اهمیت
فقط گفت تماشاچی های فرانسوی

Paymaan
06-04-2011, 12:07 PM
طبق یک رابطه منطقی ریاضی داریم:

راجر نواک رو شکست میده و نواک رافا رو شکست میده => راجر رافا رو شکست میده.:434::434::434:

در ضمن یکبار دیگه از تمامی کسانی که دیروز در فیلیپ شاتریه حضور داشتند تشکر میکنم.

Afshin
06-04-2011, 12:11 PM
ماتادور جان ... نقل این حرفا نیست ... تماشاچی ها رو که منم موافقم تماشاچی های داغونی هستند ... ولی کلا اگه این بازی مثلا بین دو بازیکن دیگه بود این ممده نمیومد پست نقل قول کنه
صرفا چون فدرر برده این پست ها رو میده ... بقول خودش ، بدون سایه ای از شک تردید (که خودشم از گزارشگرای انگلیسی شنیده :434:)

BABAK
06-04-2011, 12:15 PM
:254::254::254:
این اون منطقی که همیشه ازش دم میزنید.

دیگه همه دنیا میدونن فرانسوی ها بی فرهنگ ترین تماشاچی های دنیا هستند، واقعا بابی چه هدفی دنبال میکنی با زدن این حرفها؟

چون دیگه حالشون از قهرمانی های با سیستم بکش زیرش نادال بهم میخوره و دوست دارن ببازه شدن بی فرهنگ؟:3t1:

Mohammad
06-04-2011, 12:21 PM
چون دیگه حالشون از قهرمانی های با سیستم بکش زیرش نادال بهم میخوره و دوست دارن ببازه شدن بی فرهنگ؟:3t1:
بازم مغلطه، بازم تکرار مسائل بی ربط.
کی الان به نادال کار داشت؟ بازی جوکوویچ و فدرر محل بحث بود، تازه اگه از رافا خسته شدن باید نواک رو ساپورت میکردن که خداقل احتمال بردنش تو فینال خیلی بیشتر بود :254::251:
Slice Killer اینجاست :655:

...................
ضمنا اصلا جهت تشویق اینا ربطی به سلیقه تنیسشون نداره مثلا از ویلیامزها هم خوششون نمیاد یا خیلی مثال های دیگه.

BABAK
06-04-2011, 12:33 PM
بازم مغلطه، بازم تکرار مسائل بی ربط.
کی الان به نادال کار داشت؟ بازی جوکوویچ و فدرر محل بحث بود، تازه اگه از رافا خسته شدن باید نواک رو ساپورت میکردن که خداقل احتمال بردنش تو فینال خیلی بیشتر بود :254::251:
Slice Killer اینجاست :655:

...................
ضمنا اصلا جهت تشویق اینا ربطی به سلیقه تنیسشون نداره مثلا از ویلیامزها هم خوششون نمیاد یا خیلی مثال های دیگه.

تو فقط به نادال کار داری چون بهت فشار اومده که تماشاچی های فرانسوی پشیزی ارزش واسش قائل نیستن اما عاشق اسطوره هستن...:655:

Mohammad
06-04-2011, 12:39 PM
تو فقط به نادال کار داری چون بهت فشار اومده که تماشاچی های فرانسوی پشیزی ارزش واسش قائل نیستن اما عاشق اسطوره هستن...:655:

هر جو راحتی فک کن، من دفعه اول نیست این حرف رو زدم و در موقعیتهای مختلف و برای بازیکنان مختلف اینو گفتم.
این تماشاگرهای حزب باد هم ارزونی خودتون، پاریس برسی پارسال بازی با مونفیس نشون دادن چقدر عاشق راجر هستن :254::251:

Paymaan
06-04-2011, 12:44 PM
من نمیدونم این همه دنیایی که محمد میگه کیان؟ مطمئنا اگر رافا هم 16 گرند اسلم داشت و منش و اخلاق راجر رو داشت فرانسوی ها مثل راجر باهاش رفتار میکردن. از نظر من فرانسه میتونه یه جورایی خونه دوم راجر باشه.

بعد ببخشید در راوند 2 مادرید موقعی که فریاد های فلی فلی تماشگرها گوش آدم رو کر میکرد شما چرا صداتونم در نیامد؟ اونا چرا آشغال نیستن فرانسوی ها آشغالن؟ پس معلومه که یه مشکلی با راجر دارید.

Afshin
06-04-2011, 12:45 PM
هر جو راحتی فک کن، من دفعه اول نیست این حرف رو زدم و در موقعیتهای مختلف و برای بازیکنان مختلف اینو گفتم.
این تماشاگرهای حزب باد هم ارزونی خودتون، پاریس برسی پارسال بازی با مونفیس نشون دادن چقدر عاشق راجر هستن :254::251:

مونفیلس فرانسویه ها ... نمیدونی ؟! یا درکش واست سخته ؟! :379:
فکر کنم درکش واست سخته :443:

من نمیدونم این همه دنیایی که محمد میگه کیان؟ مطمئنا اگر رافا هم 16 گرند اسلم داشت و منش و اخلاق راجر رو داشت فرانسوی ها مثل راجر باهاش رفتار میکردن. از نظر من فرانسه میتونه یه جورایی خونه دوم راجر باشه.

بعد ببخشید در راوند 2 مادرید موقعی که فریاد های فلی فلی تماشگرها گوش آدم رو کر میکرد شما چرا صداتونم در نیامد؟ اونا چرا آشغال نیستن فرانسوی ها آشغالن؟ پس معلومه که یه مشکلی با راجر دارید.

مشخصه دیگه پیمان جون ... ممد و بر و بچ :251:

Mohammad
06-04-2011, 12:54 PM
مونفیلس فرانسویه ها ... نمیدونی ؟! یا درکش واست سخته ؟! :379:
فکر کنم درکش واست سخته :443:مشخصه دیگه پیمان جون ... ممد و بر و بچ :251:

نه تو اصلا نیمکره سمت چپ نداری که بخواد درست Functioning کنه :243:

اون بابا میگه عاشق اسطوره هستن، ببین تو لندن هم تماشاگرا بدجور طرف رافا هستن، حتی بازیش با اندی هم شما اصلا اونجوری حس نمیکنی دارن شدیدا از یکی طرفدارای میکنن، چرا چون عاشق رافا هستند و رافا لندن طرفدار زیاد داره، پس اگه واقعا طرفدار راجرن باید طرفش بمونن.
این نکته اول.
نکته دوم من موقع گقتن این حرف حتی ذره ای به یاد رافا نبودم، میخوای باور کن یا نه!!
هزاران بازی بوده که دو طرف قضیه فرانسوی نبودن و تماشاچی ها شروع کردن به هو کردن علیه یکی از دو طرف.
این مسئله اینقدر واضحه که نیاز یه توضیح بیشتر نداره، منم حوصله ندارم انرژی بزارم به انسانهای Biased و Cluelessـی همچون شما جواب بدم.
همه دنیا هم تماشاگرهای فرانسوی رو به این مشخصه میشناسن، شما هم اینقدر متعصی هستید نمیخواید قبول کنید.

MaTAdoR
06-04-2011, 12:56 PM

مگه غیر از این که رافا همیشه می گه روجر برترین بازیکن تاریخه تنیسه؟!
و همیشه به هر بازیکنی احترام می ذاره
آخر هر بازی از تماشاچیای فرانسوی که اصلا بهش احترام نمی ذارن تشکر میکنه:350:
اخلاق و منش منظورت چیه یه نکته بگو که رافا به تماشاچیا یا حریفش بی احترامی کرده باشه؟

روجر راند 2 با یه مادریدی بازی داشت و کاملا طبیعی بود که تو خونش فلیسیانو رو تشویق کنن

Afshin
06-04-2011, 01:28 PM
نه تو اصلا نیمکره سمت چپ نداری که بخواد درست Functioning کنه :243:

اون بابا میگه عاشق اسطوره هستن، ببین تو لندن هم تماشاگرا بدجور طرف رافا هستن، حتی بازیش با اندی هم شما اصلا اونجوری حس نمیکنی دارن شدیدا از یکی طرفدارای میکنن، چرا چون عاشق رافا هستند و رافا لندن طرفدار زیاد داره، پس اگه واقعا طرفدار راجرن باید طرفش بمونن.
این نکته اول.
نکته دوم من موقع گقتن این حرف حتی ذره ای به یاد رافا نبودم، میخوای باور کن یا نه!!
هزاران بازی بوده که دو طرف قضیه فرانسوی نبودن و تماشاچی ها شروع کردن به هو کردن علیه یکی از دو طرف.
این مسئله اینقدر واضحه که نیاز یه توضیح بیشتر نداره، منم حوصله ندارم انرژی بزارم به انسانهای Biased و Cluelessـی همچون شما جواب بدم.
همه دنیا هم تماشاگرهای فرانسوی رو به این مشخصه میشناسن، شما هم اینقدر متعصی هستید نمیخواید قبول کنید.

بله عاشقش هستند ، ولی طرفدار تنیسور خودشون هم هستند ... بیشتر بحث من اینه که تو چون راجر بازی رو برده اومدی اینقدر گیر دادی به تماشاچی ها ... اگه کسی به جز راجر بازی رو برده بود 1 درصد امکان نداشت پست بابک رو نقل قول کنی ...
بابت جمله ی اول پستت هم ممنونم ... نظر لطف شماست ای با خردبیگانه

Yashar
06-04-2011, 03:22 PM
فردا راجر N.1 رو تقدیم می کنه به نوله.البته واسه مدت کوتاهی چون قراره ازش پس بگیره:443:

pourya RF
06-04-2011, 03:34 PM
[QUOTE=Mohammad;50507]اونوقت چرا؟؟
راجر هیچ شانسی نداره، راجر اعصاب رالی کردن با این جوکوویچ رو نداره که آخه.

یک دو سه .... تور
یک دو سه .... تماشاچی های پشت زمین
یک دو سه ... Shank تو سوزان لانگلن :254: :254:
کاملا مشخصه که از برد راجر نسوختی:254:

Saeid
06-04-2011, 03:38 PM
فدرر به شکست ناپذیری جوکوویچ پایان داد

در دور نیمه نهایی مسابقات تنیس اوپن فرانسه، راجر فدرر، تنیس باز شماره سه جهان، نواک جوکوویچ را شکست داد و حریف رافائل نادال در فینال شد.
فدرر سوییسی در حالی جوکوویچ، مرد شماره دو تنیس جهان را از پیش رو برداشت که این تنیس باز صربستانی در ۴۳ مسابقه اخیرش شکست نخورده بود.

دیدار جذاب این دو تنیس باز سه ساعت و ۳۹ دقیقه طول کشید و فدرر با نتایج ۷-۶ (۷-۵)، ۶-۳، ۳-۶ و ۷-۶ (۷-۵) به برتری رسید.
در دیگر دیدار نیمه نهایی، رافائل نادال، مرد شماره یک تنیس جهان، اندی موری از بریتانیا را شکست داد. نادال اسپانیایی که روز جمعه تولد ۲۵ سالگی خود را هم جشن می گرفت، در سه ست با نتایج ۶-۴، ۷-۵ و ۶-۴ پیروز شد و به فینال راه یافت.
نادال و فدرر روز یکشنبه دیدار پایانی را برگزار می کنند.

BBC

pourya RF
06-04-2011, 03:38 PM
کمتر از 24 ساعت تا 17گرند اسلم راجر:655::655:

pourya RF
06-04-2011, 04:02 PM
شاید با قهرمانی راجر میلاد هم برگرده:379:

pourya RF
06-04-2011, 04:17 PM
بدون شک میلاد فعال ترین کاربر بود که اگه برگرده خیلی خوشحال میشم فکر کنم خودش هم منتظره اینه که راجر گرنداسلم بگیره برگرده شایدم هیچ وقت بر نگرده:379:

M∂hdi
06-04-2011, 04:39 PM
در روزی که جوکوویچ تنها به یک پیروزی نیاز داشت، فدرر بمبی از انگیزه بود

[/URL]http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2011/06/ipt/1307167634.jpg (http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2011/06/ipt/1307167634.jpg)

43 پیروزی متوالی، 41 برد در یک فصل، کسب هفت عنوان قهرمانی، و فقط یک پیروزی دیگر لازم بود تا مرد همیشه پیروز فصل در بهترین ماههای زندگی اش در پله نخست بایستد . با شکست او از راجر فدرر رکوردهای دیگری دست نخورده ماند . بدون تردید یکی از بهترین دیدارهای این دو تنیسور و همچنین فصل را مشاهده کردیم . راجر بزرگ از خواب بیدار شده بود و حالا ضربات متعدد و سرسام آور جوکر هم مانع از کسب پیروزی نبود . سوئیسی نمایشی فوق العاده از خود بر جای گذاشت در مسابقه ای که بیش از 3 ساعت و نیم به طول انجامید . تحرک و جابجایی فدرر 29 ساله حاکی از انگیزه بسیار بالایش داشت، او دیروز به خیلی از سوالات پاسخ داد .

شرایط معکوس شد

وقتی به اب وهوای روز نیمه نهایی بنگریم، شرایط به نفع صربی است . باد تاثیر زیادی در کیفیت مسابقات گذاشت و تنیسورهای که نمی توانستند خود را تطبیق دهند، دچار مشکلات عدیده ای می شدند .موضوع بحث این ست که چگونه معادلات بر هم خورد؟

چند روز به عقب باز می گردیم .. جوکوویچ در راند های اول و دوم براحتی از سد هلندی و رومانیایی گذشت اما اغاز اتفاقات و شاید بدشانسی ها از دیدار با دل پوترو کلید خورد (قبل از آن دیداری که سونگا می توانست در سه ست پیروز شود، در پنج ست به نفع واورینکا خاتمه یافت و باعث شد کورت بازی جوکوویچ تغییر و به اواخر روز موکول شود) . بازی در حالی که در نتیجه 1 مساوی بود، به دلیل تاریکی هوا معلق و به فردای آن موکول شد . سپس او می بایست برای سومین روز متوالی در کورت حضور می یافت تا در برابر گسکه قرار بگیرد . تا اینجا مشکل خاصی وجود ندارد . اما زمانی که تنیسور ایتالیایی بعد از پنج ست برابر مونتانس به برتری رسید، مشکلات صرب اغاز شد. فونینی به دلیل اسیب دیدگی از مسابقه با جوکوویچ انصراف داد تا تنیسور بدون شکست فصل برای به دست آوردن عنوان شماره یک، با استرس بیشتری رودر روی فدرر قرار بگیرد در حالی پنج روز هیچ مسابقه ای نداشت. استراحت مناسب و یا از دست دادن ریتم مسابقه در دو جهت مخالف بودند (اگر ایتالیایی در کورت حضور می یافت، قبل از بازی نیمه نهایی نواک می توانست نامبر وان دنیا باشد) . با همه اینها نمی توان پیروزی بزرگ سوئیسی را خدشه دار دانست چرا که در دیداری چهار سته برتری های بیشتری نسبت به حریف خود داشت . چیزی که ما را تحت تاثیر قرار می دهد تلاش یک تنیسور بعد از پنج ماه روند بی نظیر ست که بیکباره و در دیدارنهایی از بین می رود . این هدیه تولدی از سوی رقیب سوئیسی برای رافا بود که اکنون می تواند با ششمین قهرمانی خود در پاریس با خاطره ای خوش پای در چمن بگذارد، اگر راجر این اجازه را بدهد .

سایت های ورزشی از عنوان : فدرر خاتمه دهنده مسیر و ضربه ناگهانی به صرب می گویند

[URL="http://up.iranblog.com/images/72wfc4ka6a9pnrt8a663.jpg"]http://up.iranblog.com/images/72wfc4ka6a9pnrt8a663.jpg (http://up.iranblog.com/images/72wfc4ka6a9pnrt8a663.jpg)

جوکوویچ پس از مسابقه، از به پایان رسیدن این مسیر و اینکه پیروزی کاملا شایسته حریف بود، گفت .

Mahmood
06-04-2011, 04:44 PM
اگر ایتالیایی در کورت حضور می یافت، قبل از بازی نیمه نهایی نواک می توانست نامبر وان دنیا باشد

جااااااااااان؟!!!!!!!!!!!:350::350::350::350::350::350:
آدم چه چیزایی میخونه !!!

MaTAdoR
06-04-2011, 05:03 PM
فدرر بهتر بود و به طبع برنده هم شد
به نظر من جوكوويچ همان مرد شكست ناپذير در چند ماه گذشته بود
بازي نكردنش مقابل فونيني آنچنان روش تاثير نذاشته بود كه بگيم دليل اصلي باخت اين بوده

S.I.N.A
06-04-2011, 05:07 PM
سرویس های خوب، بکهندهای کم اشتباه و دوندگی مناسب در رالی ها
اینها نکاتی از بازی دیروز راجر بود که در پیروزیش برابر جوکوویچ بسیار موثر بود.

راجر شایسته قهرمانی در این تورنمنته
و امیدوارم فردا هفدهمین گرنداسلمش رو جشن بگیره ...
:5:

M∂hdi
06-04-2011, 05:33 PM
بعد از قهرمانی صرب در رم، اینگونه عنوان شد که جوکوویچ با رسیدن به نیمه نهایی رولند شماره یک را کسب می کند. آیا انصراف فونینی (Walkover) را برای نواک پیروزی حساب کردند ؟

در این زمینه دانشم کافی نیست، حاتم و دوستانی که میتونن لطفا در این مورد اطلاعات کاملی ارائه کنند : تنها در یک صورت تنیسور صرب شانس اول شدن را دارد .. اگر نادال در فینال برنده نباشد (800 امتیاز از دست می دهد یا نه ؟) . جوکوویچ فصل پیش تا یک چهارم نهایی پیش آمد و اکنون تا سمی فاینال، پس امتیازاتی خواهد گرفت .

Afshin
06-04-2011, 05:39 PM
مهدی جان Walkover کردن ربطی به امتیازات رنکینگ نداره ... همین که تونسته به نیمه نهایی برسه بهش امتیاز اضافه میشه (فکر کنم 360 امتیاز نسبت به پارسال بیشتر کسب میکنه ) ... ولی جز Winning streak ه نواک حساب نمیشه .
تنها راهی که باعث میشه نواک بعد از رولندگروس نامبر وان شه اینه که رافا در بازی فینال برنده نشه ... در غیر این صورت باید در انتظار تورنمنت های بعدی بمونه .

AndreS
06-04-2011, 07:03 PM
این هم فیگور معروف راجر که خیلی طرفدار داره با کیفیت عالی:866:

برای مشاهده در سایز اصلی روی آن کلیک کنید

Dimensions : 1440 X 900

Size : 944KB

5177 (http://up.iranblog.com/images/cyb62g43eiwicl7s4ut.jpg)

Afshin
06-04-2011, 07:39 PM
یعنی مخلصم Andres جان :655:

AndreS
06-04-2011, 08:05 PM
وظیفه بود افشین جان:655:

Mohammad Reza
06-04-2011, 09:46 PM
5188

تثبيت نامبر واني،6مين رولند گاروس،2 رقمي شدن تعداد گرند اسلم ها،8-17 در هد تو هد مقابل فدرر،برگشتن اعتماد به نفس قبلي نادال،روحيه مضاعف براي ويمبلدون...

"من خوشحالم دربرابر فدرر بازي مي كنم،زيرا هميشه براي من افتخار است كه مقابل بهترين بازيكن تاريخ بازي كنم..بازي در مقابل او هميشه يك رويداد خاصي است." اين سخني بود كه ماتادور اسپانيايي در كنفرانس خبري گفت... او در ادامه گفت : من مي دانم بايد در بالاترين سطح بازي كنم تا شانس پيروزي داشته باشم چرا كه او فوق العاده بازي كرد..پس از پيروزي ديروز او با اعتماد به نفس است.

مشخصا بدترين شكست راجر در فينال رولند گاروس 2008 بود،جايي كه بازي به طور عجيبي يك طرفه شد...شايد يك طرفه ترين فينال رولند گاروس پس از سال 1977!

5187

17 مين گرند اسلم،بردن رافا در رولند،آماده شدن براي ويمبي،بدست آوردن دومين تايتل فرنچ اپن...

"من خوشحالم،من هرگز نا اميد نشدم فقط براي اينكه او مرا در اينجا شكست داده،به همين دليل من در سال 2009 رولند گاروس را بدست آوردم..كه آن يكي از پيروزي هاي عزيز و ويژه من در زندگي حرفه اي من هست..حال من فرصتي ديگر دارم تا بتوانم فرنچ اپن را ببرم.من مي دانم كه بايد يك بازي فوق العاده خاص را انجام دهم" فدرر گفت.

Ahoura
06-04-2011, 10:37 PM
Red OR Blue

sspol
06-04-2011, 11:17 PM
بچه ها بازي فردا دقيقا ساعت چنده؟

شانس فردا شب مهمون ميخواد بياد چه بدبختيه

Ahoura
06-04-2011, 11:42 PM
بچه ها بازي فردا دقيقا ساعت چنده؟

شانس فردا شب مهمون ميخواد بياد چه بدبختيه

5:30 عصر

dashingsaeed
06-04-2011, 11:42 PM
BAZ KHODAAAAEISH HAL KARDIIIIIIN
100bar goftam roger mibareeee.CHAMPIONAM MISHE QOL MIDAAAAM

mh_nik
06-05-2011, 08:17 AM
نتایج بازیهای بین راجر فدرر و رافائل نادال :

5192
5193
5194
5195
5196

Mohammad Reza
06-05-2011, 10:21 AM
رافائل نادال اعتقاد دارد اگر در فینال باران ببارد کاملا به نفع فدرر خواهد بود...به احتمال 70 ٪ امروز بارندگی است.

" من همیشه ترجیح می دهم آفتاب و bounces higher باشد" رافا 11 برد مقابل 2 شکست برابر فدرر در خاک دارد..

" بنابراین برای بازی من بهتر است که اگر توپ سریع و تند و باونس نیز HIGH باشد.اگر باران ببارد و یک روز ابری باشد،بعضی وقتها توپ LOWER می ماند.بطوریکه کمی به نفع او می شود..اما به طور جدی من قدرت این را ندارم که آب و هوا را کنترل کنم..پس اگر باران ببارد من میخواهم فکر کنم یک مزیت برای من است و اگر آفتاب باشد باز هم فکر میکنم یک مزیت برای من است.من به همه چیز در هر زمان مثبت فکر میکنم.زیرا من نمیتوانم آن را کنترل کنم"

Mohammad Reza
06-05-2011, 11:03 AM
5197

آب و هواي پاريس

مثه اينكه پاريس بارون اومده...

S.I.N.A
06-05-2011, 11:19 AM
سلام
قبل از قرار دادن این مطلب بگم که افشین مبصر شدید نادالیه!

دوئل قدیمی تکرار می‌شود

http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2010/09/13/100913182840_77.jpg
افشین مبصر
بی بی سی

http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2011/06/04/110604155144_federer_djokovic_304x171_ap.jpg
شکست از فدرر برای جوکوویچ بسیار تلخ بود

پیروزی راجر فدرر، قهرمان پیشین تنیس جهان از سوئیس بر نوواک جوکوویچ، نفر دوم رده بندی جهانی از صربستان در مرحله نیمه نهائی جام آزاد تنیس فرانسه (رولان گاروس) یکی از پر ارزش ترین پیروزی ها برای فدرر و در عین حال شاید دردناک ترین شکست برای جوکوویچ بود.
شکست جوکوویچ، به رشته پیروزی های او در ۴۳ مسابقه در ۵ ماه گذشته که به گفته خودش بهترین ۵ ماه زندگی‌اش بوده پایان داد.

او اگر روز جمعه پیروز می‌شد تنها دو پیروزی با رکورد جهانی گیلرمو ویلاس، تنیس باز آرژانتینی فاصله داشت.
از آن گذشته جوکوویچ با پیروزی بر فدرر برای اولین بار به فینال رولان گاروس می‌رسید و از همه مهمتر برای اولین بار به صدر رده بندی جهانی صعود می‌کرد.
اما شکست او در مقابل فدرر تمام معادلات را برای او بر هم زد و او نه تنها موفق به شکستن هیچ رکوردی نشد و فعلا به صدر رده بندی جهانی هم نرفت، بلکه برای رسیدن به فینال رولان گاروس هم باید دست‌کم یک سال دیگر صبر کند.
در مقابل، فدرر به پیروزی پرارزشی دست یافت. او در فصل جاری به غیر از تورنمنت دوحه قطر که قهرمان شد، در هیچ تورنمنتی نتوانست از نیمه نهائی بالاتر بیاید.
او در ۱۸ ماه گذشته ابتدا صدر رده بندی جهانی را برای بار دوم تحویل رافائل نادال اسپانیائی داد و پس از چند ماه مقام دوم رده بندی را هم به جوکوویچ واگذار کرد و خود در ردیف سوم ایستاد.
به همین جهت بخصوص با در نظر گرفتن آمادگی و عملکرد جوکوویچ در ۵ ماه گذشته، کسان زیادی بختی واقعی برای فدرر در این مسابقه قائل نبودند. اشکی که از چشمان فدرر پس از پیروزی بر جوکوویچ در پاریس جاری شد، به وضوح نشان داد که این پیروزی تا چه حد برای او ارزش داشته است.
حالا همه چشم‌ها به فینال روز یکشنبه دوخته شده که تکرار دوئل قدیمی فدرر با رافائل نادال، نفر اول جهان در رولان گاروس است.
سابقه و نتایج پیشین رولان گاروس حاکی از برتری نادال است. اما بررسی عملکرد نادال و فدرر در تورنمنت امسال کفه ترازو را نسبتا به نفع فدرر سنگین می‌کند، چون او در تمام مسابقات خود با قدرت ظاهر شد و تقریبا به هیچ مشکلی بر نخورد.

این دو تاکنون ۴ بار در جام آزاد فرانسه با هم روبرو شده‌اند، یک بار در نیمه نهائی در سال ۲۰۰۵ و سه بار در فینال بین سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸ که هر ۴ بار نادال فدرر را شکست داده است.
در مجموع هم از سال ۲۰۰۴ تاکنون نادال و فدرر در تورنمنت‌های مختلف ۲۴ بار با هم روبرو شده اند که نادال ۱۶ بار به پیروزی رسیده و فدرر ۸ بار.
این دو در فینال مسابقات گران اسلم ۸ بار با هم مسابقه داده اند که نادال ۶ بار پیروز شده و فدرر ۲ بار. در روی خاک رس هم این دو قهرمان بزرگ ۱۳ بار در مقابل هم ایستاده اند که نادال ۱۱ بار به پیروزی رسیده است.
اما واقعیت این است که نه تنها در تنیس که در هر رشته ورزشی آمار و ارقام و عملکرد گذشته می‌تواند گمراه کننده باشد، چون قهرمانان هم مثل همه انسان‌ها می توانند در زمان‌های مختلف شرایط خاص خودشان را داشته باشند و از آن گذشته هر مسابقه ای می تواند نتیجه ای بر خلاف تمام پیش بینی‌ها و آمار و ارقام داشته باشد. فینال امسال رولان گاروس هم از این قاعده مستثنی نیست.
در فینال امسال هر دو بازیکن انگیزه های قوی و استثنائی بالاتر از انگیزه های تمام ورزشکاران که پیروزی در هر مسابقه‌ای است دارند.
رافائل نادال می‌خواهد رکورد خود در رولان گاروس را با رکورد بیون بورگ، اسطوره سوئدی تنیس که ۶ بار قهرمان شده برابر کند. از آن گذشته شکست او از فدرر باعث می‌شود که جوکوویچ جای او را در صدر رده بندی جهانی بگیرد.
در طرف دیگر تور، راجر فدرر هم با تمام وجود می‌خواهد این مسابقه را ببرد. او گذشته از اینکه می‌خواهد ثابت کند که همان بازیکنی است که تا دو سال پیش بود و ۱۶ بار قهرمان گرن اسلم شد، واقعیت این است که هرگز در رولان گاروس در مقابل نادال به پیروزی نرسیده و در سال ۲۰۰۹ هم که به مقام قهرمانی رسید، زمانی بود که نادال در دور چهارم به سبب آسیب دیدگی مغلوب رابین سادرلینگ از سوئد شده بود.
به همین جهت خیلی از تحلیلگران تنیس، قهرمانی فدرر در سال ۲۰۰۹ را به علت غیبت نادال در فینال می دانند که بطور قطع برای قهرمان بزرگی چون فدرر خوشایند نیست.
پس بی جهت نیست که پیش بینی در باره نتیجه فینال یکشنبه برای کارشناسان بسیار مشکل شده است. سابقه و نتایج پیشین رولان گاروس حاکی از برتری نادال است. اما بررسی عملکرد نادال و فدرر در تورنمنت امسال کفه ترازو را نسبتا به نفع فدرر سنگین می‌کند، چون او در تمام مسابقات خود با قدرت ظاهر شد و تقریبا به هیچ مشکلی بر نخورد.
در مقابل، نادال در مسابقه اول خود در مقابل حریفی نه چندان قوی دو ست را از دست داد و در دو سه مسابقه بعدی هم در اوج نبود. اما در یک چهارم نهائی در برابر سادرلینگ و در نیمه نهائی در مقابل اندی ماری بریتانیائی به بهترین دوران تنیس خود نزدیک شد.
بنابراین به جای پیش بینی در باره نتیجه فینال امسال رولان گاروس، بهتر است بگوئیم که در این دوئل بین دو قهرمان ارزشمند و محبوب تنیس جهان هیچ چیز مطرح نیست به جز آنکه روز یکشنبه کدامشان بهتر بازی کند و قهرمان شود.

Afshin
06-05-2011, 11:30 AM
در مقابل، فدرر به پیروزی پرارزشی دست یافت. او در فصل جاری به غیر از تورنمنت دوحه قطر که قهرمان شد، در هیچ تورنمنتی نتوانست از نیمه نهائی بالاتر بیاید.
او در ۱۸ ماه گذشته ابتدا صدر رده بندی جهانی را برای بار دوم تحویل رافائل نادال اسپانیائی داد و پس از چند ماه مقام دوم رده بندی را هم به جوکوویچ واگذار کرد و خود در ردیف سوم ایستاد.
به همین جهت بخصوص با در نظر گرفتن آمادگی و عملکرد جوکوویچ در ۵ ماه گذشته، کسان زیادی بختی واقعی برای فدرر در این مسابقه قائل نبودند. اشکی که از چشمان فدرر پس از پیروزی بر جوکوویچ در پاریس جاری شد، به وضوح نشان داد که این پیروزی تا چه حد برای او ارزش داشته است.

سلام سینا جان
این آقا یه آدمی تو مایه های ممده ... فقط به خوبی ممد بلد نیست نقش بازی کنه .
مثل همیشه نوشته هاش هم پر از غلطه،اون قسمتی که قرمز کردم رو ببین،پس دوبی بوق بود آقای مبصر ؟!

Nima88
06-05-2011, 01:01 PM
سلام سینا جان
این آقا یه آدمی تو مایه های ممده ... فقط به خوبی ممد بلد نیست نقش بازی کنه .
مثل همیشه نوشته هاش هم پر از غلطه،اون قسمتی که قرمز کردم رو ببین،پس دوبی بوق بود آقای مبصر ؟!
حق داره این بابا.اخه دبی مبی دوحه موحه اینجور تورنمنتا زیاد تو حافظه ادم نمیمونه.

Mohammad Reza
06-05-2011, 01:02 PM
5201

امروز فينال مردان،راجر فدرر،رافائل نادال،به دنبال مساوي شدن با ركورد Bjorn Borg،شش قهرماني رولند گاروس،با توجه به سابقه خود برابر مرد سوئيسي،ماتادور اسپانيايي انتظار دارد رويايش به حقيقت بپيوندد اما با توجه به برد فدرر در مقابل نواك جوكويچ اين شانس را نيز فدرر دارد كه بتواند اولين برد خود را مقابل رافا در رولند بدست آورد!

چنان پيش بيني مي شود كه سرويس هاي امروز راجر نقش مهمي در روند بازي او دارد،شايد هر چه بازي جلو تر رود سرويس هاي اول راجر افت كند...ولي او نشان داد كه در رالي چيزي از جوكويچ كم ندارد..پس مي تواند مقابل نادال نيز رالي كند...ريترن هاي خوب راجر نكته خوبي براي اوست و البته بايد مواظب باشد چرا كه از دست دادن بريك پوينت ها مقابل نادال يعني از دست دادن بازي!

امروز نادال مانند يك ديوار سخت و سفت است...

اگر حافظه ام درست ياري كند،فينال رولند گاروس 2007 بود كه راجر فدرر بريك پوينت هاي زيادي را از دست ميداد و نادال آنها را سيو ميكرد...

Afshin
06-05-2011, 01:25 PM
حق داره این بابا.اخه دبی مبی دوحه موحه اینجور تورنمنتا زیاد تو حافظه ادم نمیمونه.

رولند گروس که تو حافظه ی آدم میمونه ؟
قصابتون لای چرخ گوشت گیر کرد که :251:

Paymaan
06-05-2011, 01:28 PM
آقا میگن گوشت های بلگراد دیگه بدرد سگ هم نمیخوره

شایان نادال
06-05-2011, 02:02 PM
امیدوارم هر کس بازی فینالو ببره چه رافا چه راجر واقعا حقشون باشه که ببرن و قهرمان شن ولی باز با این حال به نظر من شانس برد رافا خیلی بیشتر از راجره.
به امید برد ماتادور اسپانیا

Nima88
06-05-2011, 02:04 PM
رولند گروس که تو حافظه ی آدم میمونه ؟
قصابتون لای چرخ گوشت گیر کرد که :251:
حالا شد قصاب ما اره؟
اگه امروز نواک فینالیست بود که شما امروز واسش یه مغازه قصابی را مینداختید.
اگه امروز نواک حریف رافا تو فینال بود قصاب قصابتون گوش فلک کر میکرد امروز

pourya RF
06-05-2011, 02:09 PM
برای من فرق نمیکنه که کی ببره هردو بازیکن های مورد علاقه ی من هستن:350: اما با توجه به شرایط فعلی رافا امروز ست هم از راجر نمیتونه بگیره :443:

Afshin
06-05-2011, 02:11 PM
حالا شد قصاب ما اره؟
اگه امروز نواک فینالیست بود که شما امروز واسش یه مغازه قصابی را مینداختید.
اگه امروز نواک حریف رافا تو فینال بود قصاب قصابتون گوش فلک کر میکرد امروز

آره دیگه ... اگه نواک برده بود میشد قصاب ما :655:
ولی شما میگفتی بدون شک فدرر رو میزنه ... پس قصاب شما بود !

Nima88
06-05-2011, 02:15 PM
آره دیگه ... اگه نواک برده بود میشد قصاب ما :655:
ولی شما میگفتی بدون شک فدرر رو میزنه ... پس قصاب شما بود !
هنوز اگه برگردیم عقب میگفتم نواک میبره.ولی راجر فدرر دیگه هر کاری بگی از دستش بر میاد.
هیچوقت تو بدترین شرایطشم نباید دست کم گرفتش

Rafaello
06-05-2011, 03:00 PM
تو این تععطیلات رفته بودم یک ییلاقی، نه تلوزیون داشتم نه کامپیوتر و موبایل رو هم خاموش کرده بودم، نمیدونین چه آرامشی داشتم، وصف ناپذیر بود ولی امروز متاسفانه به زندگی ماشینی برگشتم
باورم نمیشه فدرر نواک رو برد؟؟!!
خودمو آماده کرده بودم برای فینال رافا و نواک ولی امروز یک فینال کلاسیک دیگه است

sspol
06-05-2011, 04:02 PM
بازي شروع شد

ما بريم
به اميد قهرماني رافاااااايل نادال

Reza23
06-05-2011, 06:46 PM
رافا ست دوم رو هم گرفت.
دهمین گرنداسلم مبارک! :655::866:

msh13792
06-05-2011, 07:08 PM
تبریک میگم برد نادال رو
البته به یه سری از طرفدارای نادال تبریک میگم

Reza23
06-05-2011, 08:04 PM
RAFA :
Serving For Championship :655::866:

Afshin
06-05-2011, 08:08 PM
قهرمانی رافا رو به طرفداراش تبریک میگم ... خوشبختانه بعد از ست اول دیگه ندیدم بازیو ، چون با همون ست اول آخرش مشخص شد :434:

Reza23
06-05-2011, 08:08 PM
رافا قهرمان شد !
دهمین گرند اسلم
ششمین رولندگاروس

مبارک :441::441::441::441::441::441::866::866::866::866::866::655::655::655::655:

Nima88
06-05-2011, 08:09 PM
خدایا از خلقت رافا مچکریم.تبریک میگم ششمین رولند و دهمین گرند اسلم رافا به خودم و همه هواداراش.خسته نباشیدم به راجر

S.I.N.A
06-05-2011, 08:10 PM
ما چه ساده بوديم كه به فدرر دل خوش كرده بوديم!
فدرر با حذف جوكوويچ فقط نقش جاده صاف كن رو براي نادال بازي كرد!
بازي چه پايان بي حس و حالي هم داشت.

msh13792
06-05-2011, 08:11 PM
ما چه ساده بوديم كه به فدرر دل خوش كرده بوديم!
فدرر با حذف جوكوويچ نقش جاده صاف كن رو براي نادال بازي كرد!
بازي چه پايان بي حس و حالي هم داشت.

راجر خوب بازی کرد
حداقل الان خوشحالم که نوله نامبر 1 نشد

Mohammad Reza
06-05-2011, 08:11 PM
تبريك...
10مين گرند اسلم نادال مبارك...
...
...
...

davidbeckham
06-05-2011, 08:12 PM
مرسی سلطان:866:
بهش گفته بودم رولند رو ببازه کلاهمون میره تو هم:434:
واینست سلطان خاک
http://tennis-image.com/images/24305864478414915396.jpg

S.I.N.A
06-05-2011, 08:12 PM
راجر خوب بازی کرد
حداقل الان خوشحالم که نوله نامبر 1 نشد

اره خيلي ...! از ست اولش معلوم بود!

Ali_RF
06-05-2011, 08:13 PM
قهرماني نادال رو به همه هوادارانش تبريك مي‌گم.

dashingsaeed
06-05-2011, 08:14 PM
bebinin khodaeish haqe rogero khordan...
set point set 1 roger tupesh tu zamin khabid...
khode aljazeera am neshun dad...
age namardi nemikardan 6.2 be nafe roger mishod set 1...
hamishe qahremani nadal bayad tush harfo hadis bashe...
AMA hanu 6ta dg munde:443:

msh13792
اره خيلي ...! از ست اولش معلوم بود!

من راضی هستم راجر همیشه باشه و همیشه همینطوری بازی کنه

Farid
با سلام
برابری رکورد قهرمانی در French Open با Borg بر تمامی هواداران Nadal مبارک باد.

Sajad
06-05-2011, 08:15 PM
تبریک به طرفدارای رافا

Rafaello
06-05-2011, 08:17 PM
تبریک و شادباش عرض می کنم خدمت دوستان طرفدار رافا
فتح دهم مبارک

Yashar
06-05-2011, 08:21 PM
کاش تنیس 3 نفر دیگه مثل راجر رافا و نوله داشت
تو شش ماه باقی مونده فصل چه رقابتی بشه بین این سه تا
تبریک به نادال
تبریک به نوله که چیزی نمونه به نامبر وانیش
درود بر راجر کبیر

manoochehr
06-05-2011, 08:22 PM
تبریک به تمامه نادالی ها

alie
06-05-2011, 08:25 PM
منم برد رافا رو تبریک میگم !:441:
امروز راجر خیلی خوب بود مخصوصا دراپ شات هاش و سرویس هاش ادم رو به وجد می اورد

.RF
06-05-2011, 08:27 PM
تبریک به طرفدارای نادال؛ نقطه ای که بازیو تغییر داد دراپ شات راجر تو گیم هشتم ست اول بود.

roli
06-05-2011, 08:28 PM
بنده هم قهرماني نادال رو به هواداراش تبريك ميگم.
من موندم راجر چطور ضربات بكهند كراس كورت نواك رو كه نادال با فورهندش نميتونست مهار كنه با يه بكهند خوب حتي بعضي صحنه ها با بكهند down the line جواب ميداد ولي امروز اين همه ارور!!!!!!!
نادال هم چه سرويس اول چه دوم مينداخت رو بكهند راجر. راجر هم با اينكه ميدونست اون ميندازه رو بكهندش بازم ارور ميداد!!!!
اصلاً با اين بازي راجر حال نكردم. چه پوينت هاي مفتي از دست ميداد.:3t1:

davidbeckham
06-05-2011, 08:29 PM
راستی رفیقم ضایع شد
وقتی فدرر ز نوواک رو برد شرط و برد و طمع کرد
سر بازی امروز هم شرط بست که فدرر میبره
من نمیخواستم ببندم ولی گفت پس به رافا اطمینان نداری
بهم بر خورد و شرط رو بستم
بی حساب شدیم
الانم موبایلش رو خاموش کرده:254:

Pouya
06-05-2011, 08:29 PM
بلند شو مرد، بلند شو.فدای یه تار موت.همین که تا سر حد توانت جنگیدی، درود به شرفت.اشتباهاتتم فدا سرت.راجع به بازی نمیخوام حرف بزنم... فقط ست آخر حال عجیبی داشتم،مثل برف روی شیروانی داغ...ولش کن... .بلند شو که حالا حالاها کار داریم.تازه 2 هفته دیگه ویمبلدون شروع میشه.میخوام بترکونیا! تا آخرین لحظه پشتتیم.فقط اشتباه نکنی مثل سمپراس زود بری کنار که اون موقع کلامون میره تو هم.خودت گفتی المپیک 2016.مرده و حرفش.من تنیسو به عشق تو و لیتون -که اونم دیگه آخراشه- نگاه میکنم، چه ببری چه ببازی.:655:

Saeid
06-05-2011, 08:31 PM
من که زیاد ناراحت نیستم
همین که راجر بازی میکنه عاشقشم
حتی اگه دیگه هیچ وقت نبره

S.I.N.A
06-05-2011, 08:33 PM
عجيبه راجر با اينهمه تجربه به اين شكل مقابل رافا از لحاظ روحي و تمركز مشكل پيدا ميكنه و به يكباره قافيه رو ميبازه!
تو دو ست اول ديگه توپي نبود كه خراب نكنه، اون ستي هم كه گرفت فقط از سنگيني شكستش كم كرد وگرنه در كليت بازي تفاوتي ايجاد نكرد ...
تماشاچي ها هم كه حسابي نااميد شدند و وقتي نادال گيم قهرماني رو گرفت انگار يه گيم معمولي رو برده بود!

S.A.IVI.A.N
06-05-2011, 08:37 PM
عاشقتم خدااااا ، عاشقتم رافاااااااااااا!

تبریک میگم اول از همه به رافا و رافایی ها به خاطر قهرمانی رولند و 10مین گرند اسلم!
بعد هم تبریک میگم به راجر به خاطر بازیه خوبش و جنگندگیش!خیلی بهتر از بازی های قبلیشون در رولند بازی کرد! از همین الان راجر رو در فینال ویمبلدون میبینم!

خیلی خوشحالم که فصل خاک کابوس بار امسال به پایان رسید و پایانی شیرین برای ما داشت!
به امید موفقیت های آتی!

رافا هم نشون داد که الحق سلطان خاک هستش و ابر و باد و مه و توپ سبک و رطوبت و بارون و توقف بازی و ... باعث نمیشه که در خاک و مخصوصا رولند ببازه!

VAMOS Rafa

Saeid
06-05-2011, 08:41 PM
میتونیم تا صبح بشینیم از بازی راجر انتقاد کنیم
با گرفتن دو سه تا پوینت حساس الان نتیجه برعکس بود
ولی بازم میگم بادمون نره همین که هستش تنیس قشنگه

Paymaan
06-05-2011, 08:43 PM
واقعا که! پاسکال حروم لقمه. امیدوارم پول داوریت خرج دوا و درمونت شه.
باز همون سناریوی قبلی تکرار شد یعنی هوا کردن توپ توسط نادال روی بکهند فدرر.
این فدرر به هیچ وجه فدرر سمی فینال نبود . بعد میان میگن فدرر خوب بازی کرد.

Red-Line
06-05-2011, 08:48 PM
سلام .

منم این قهرمانی رو تبریک میگم . به نظر بازی اون جذابیت و زیبایی که حدس زده میشد رو نداشت . ولی به هر حال بردن رولند یه چیز دیگست .

به امید قهرمانی در وینبلدون ..

rm.KaSrA
06-05-2011, 08:48 PM
خوب منم تبریک میگم. رافائل خیلی خوب بازی کرد.

راجر ست اول رو میشه گفت خوب شروع کرد. اما بعد حسابی خراب کرد. ست سوم هم دوباره خوب کار کرد. اما نمیدونم چرا ( شاید تصور من اینه ) از نظر روحی اصلا آماده نبود.

سر ست آخر که نادال خیلی راحت برد. فکر کنم از نظر زمانی هم کوتاه ترین ست شد. اونقدر راحت برد که شادیش هم حتی در حد شادی بعد از برد یه فینال نبود!

roli
06-05-2011, 08:50 PM

من هم كاملاً با اين قسمت موافقم. الان نواك با خودش ميگه اين بود منو برد!!!
نادال اگه فورهند راجر خيلي باز بود بازم توپو ميزد رو بكهند راجر. با خودش ميگفت چرا الكي به خودم زحمت بدم اون خودش ارور ميده!!!

Mahmood
06-05-2011, 08:52 PM
چرا الکی قحش میدی و نفرین میکنی دوست عزیز؟!!!
توپ خارج بود تو تصویر آهسته هم کاملا مشخص بود
این که راجر بد شانسی آورد چه ربطی به داوری داره؟!
اصلا از روی تعصب نمیگم و اگه توپ روی خط بود میومدم میگفتم رو خط بود و حق راجر ضایع شد
حالا بر فرض هم ست اول راجر 6-2 میبرد...یعنی کار تموم بود و بازی رو میبرد؟به همین راحتی؟!!!
واقعا تحلیلهای بعضی دوستان جالبه...

Red-Line
06-05-2011, 08:53 PM
دوست من به نظر من چون ضربه های نادال تاپ اسپین داشت Bounce زیادی میگرفت و این برای بکهند فدرر که بال ضعیفش هست خیلی سخت بود که از بالای سرش بخواد بکهند بزنه . همونطور که حدس زده میشد هر دو تنیسور تمام سعی شون این بود که از بکهند حریف ارور بگیرن . ولی در عوض دقیقا برعکس بازی دیروز این نادال که دفاع میکرد و فدرر بود که حمله میکرد و حمله فدرر مساوی هست با ue بالا و چیپ پوینت های زیاد

Maani
06-05-2011, 08:54 PM
تبریک میگم برد رافا رو . امپراطور زمین های خاکی بعد از وقفه کوتاه دوباره به تاج و تختش بازگشت.

Mahmood
06-05-2011, 08:55 PM
قهرمانی رولند و کسب دهمین گرند اسلم رو به خودم و همه طرفدارای گل و دوست داشتنی رافای عزیزم تبریک میگم:866:
به راجر عزیز هم خسته نباشید میگم...درود به شرفت راجر
در مورد نامبر وانی نواک هم حالا حالاها باید خوابشو ببینه بهترین فرصت رو از دست داد..تو چمن هم تا نیمه نهایی نمیاد بالا که نامبر وان بشه...ببینید کی گفتم...

Mohammad
06-05-2011, 08:57 PM
خب یه جورایی فینال واقعی این تورنمنت بازی راجر و نواک در نیمه پایانی بود.
اولین چیزیکه به ذهنم میرسه اینکه راجر هیچ وقت در یک چیز با رافا برابر نبوده و نخواهد بود و اون روحیه جنگندگیه، راجر بعد از اینکه ست اول رو باخت، کاملا نا امید شد و بازی رو ول کرد.
کلا از کیفیت بازی زیاد راضی نیستم، راجر اوائل بازی که جلو بود، سعی کرد بازی رو رو بکهند نادال نگه داره، نادال هم طبق معمول کند بود و توپهای کوتاه وسط زمینی زیاد میزد، ولی کم کم رافا شروع کرد به سوئنیگ راحت تر، و تونست کنترل رالی ها رو تا حدی دستش بگیره و بازی رو به همون جهتی ببره که همیشه دلخواه خودش بوده. ساختن پوینت با حمله به بکهند راجر و در نهایت در صورت لزوم و گرفتن یک توپ کوتاه یک فورهند Inside-out .
راجر همیشه به سرویس های اسپین دار رافا مشکل داشته حتی سرویسهای دومش امروز هم رافا با دونستن این مسئله اولویت اول رو به اسپین داده بود که در کل جواب خوبی هم گرفت.
راجر خیلی از مواقع که توپ کوتاه دستش میومد، اصلا با Pace و Angle خوبی بازی نمیکرد، خیلی کم دیدیم راجر بره برای Short Angle .
کلا رافا هر چند باز بی ثبات بازی کرد، ولی خب در جاهای حساس بازی خوبی ارائه داد و به شایستگی 10 مین عنوان قهرمانی گرنداسلمش رو به دست آورد.

Rafa
06-05-2011, 09:02 PM
درود
وای که چقد خوشحالم:240:
عاشقتم رافا، عاشقتم :866::655:
نمیدونم دیگه چی بگم تو وصف رافا
قهرمانی ششم رافا ، دو رقمی شدن گرند اسلمای رافا رو صمیمانه به ذوب شده گان در وجود این بشر که نمونه ی حقیقیه فرگشته، شادباش میگم:655:

Rafaello
06-05-2011, 09:05 PM
بازگشت رافا در ست اول به بازی شاهکار بود، رافا همونجا بازی رو برد
رافای امسال به گرد پای رافای آماده سال گذشته هم نمیرسه ولی باز هم رافا رولند گاروش رو برد

Nima88
06-05-2011, 09:08 PM
خیلی دوست دارم این بازی تو ویمبلدون تکرار شه.حالا چه تو نیمه نهایی چه تو فینال.چون بردن راجر تو ویمبلدون خیلی میچسبه چون تو ویمبلدون بردنش سختره و کار هرچقدر سختر باشه لذتش بیشتره

Rafaello
06-05-2011, 09:08 PM
این است King Of Clay

http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/b2/fullj.eca894ac5470b0d0317d04a8af59af1c/eca894ac5470b0d0317d04a8af59af1c-getty-tennis-fra-open-roland-garros.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/b2/fullj.eca894ac5470b0d0317d04a8af59af1c/eca894ac5470b0d0317d04a8af59af1c-getty-tennis-fra-open-roland-garros.jpg)

Reza23
06-05-2011, 09:10 PM
من همیشه گفتم فدرر آسونترین حریف برای رافاست.
رافا اگه با یه پا هم بیاد تو زمین فدرر بهش میبازه.
از نظر روحی نمیتونه با این قضیه کنار بیاد.
رافای امسال خیلی آماده نبود.
روی کاغذ با اون بازی که فدرر با جوکویچ کرد باید براحتی
برنده فینال میشد اما همون مشکل روحی نذاشت.
باختهای پی در پی در فینالهای گرنداسلم خیلی تو روحیه
فدرر تاثیر منفی گذاشته.

Paymaan
06-05-2011, 09:10 PM
فقط یکی از این رافایی ها به من بگه رافا چند درصد بازیشو کرد؟ خیلی جالبه برام. خدارو شکر که نادال سالم بود

Rafaello
06-05-2011, 09:15 PM
رافا در اندیشه فتح گرنداسلم بیستم

http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/36/fullj.3dcf583a8041155b0aa7063a3bb3f9bb/3dcf583a8041155b0aa7063a3bb3f9bb-getty-tennis-fra-open-roland-garros.jpg

Rafaello
06-05-2011, 09:16 PM
فقط یکی از این رافایی ها به من بگه رافا چند درصد بازیشو کرد؟ خیلی جالبه برام. خدارو شکر که نادال سالم بود

راجری ها پاسخ این پرسش رو خیلی بهتر میدونن!

Paymaan
06-05-2011, 09:17 PM
رافا در اندیشه فتح گرنداسلم بیستم

http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/36/fullj.3dcf583a8041155b0aa7063a3bb3f9bb/3dcf583a8041155b0aa7063a3bb3f9bb-getty-tennis-fra-open-roland-garros.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/36/fullj.3dcf583a8041155b0aa7063a3bb3f9bb/3dcf583a8041155b0aa7063a3bb3f9bb-getty-tennis-fra-open-roland-garros.jpg)

شتر در خواب بیند پنبه دانه

Paymaan
06-05-2011, 09:19 PM
راجری ها پاسخ این پرسش رو خیلی بهتر میدونن!
آره راست میگی . زیر 10 درصد

Rafa
06-05-2011, 09:24 PM
وای چه حالی کردم،اونجای فرانسویا بد جوری سوخت:434:ا، نمک نشناسا:3t1:
نمیگم چرا فقط فدرر رو تشویق میکردن، بایست هر دو رو تشویق میکردن
رافایی که همیشه ازشون تشکر میکنه، نمیدونم چه هیزم تری بهشون فروخته
به خاطر یه چیزه دیگه هم میسوزن، اینکه هیچ فرانسوی ، هیچی نمیشه تو رولند گاروس:254:

Alireza Murray
06-05-2011, 09:25 PM
تبریک میگم ، پیش بسوی بزرگترین تورنمنت تنیس جهان :866:

Mohammad
06-05-2011, 09:25 PM
بهنام به نت دسترسی نداره، به من SMS زد گفت از طرفش برد رافا رو تبریک بگم.

Rafa
06-05-2011, 09:27 PM
یه خسته نباشید جانانه هم به راجر بدهکاریم،خسته نباشی اسطوره:655:
جدا اسلایس ها و دارپ شات های راجر منو کلافه کرده بود:350:

Mohammad
06-05-2011, 09:28 PM

ثبات نداره بازی رافا، از 100% یهو میاد زیر 50%. مثلا 2008 نکته بازی رافا این بود که همیشه سطح بازیش رو در طول مسابقه حفظ میکرد ولی الان اینطور نیست.

Nima88
06-05-2011, 09:32 PM
شتر در خواب بیند پنبه دانه
فعلا که شماها باید خواب ببینید حداقلش رولند دیگه باید خوابش ببنید.
حیف سال 2009 رافا مصدوم شد حیف وگرنه راجر همچنان در حسرت رولند میموند.حیف

delpotro
06-05-2011, 09:44 PM

تقدیر چنین بود که راجر بی رولند از دنیا نره.

تبریک به همه طرفدارای رافا.

!! كيمياگر !!
06-05-2011, 09:45 PM
من بازيو نديدم

رافا برد ؟

vafa
06-05-2011, 10:05 PM
اول تبريك به رافا ...فوق ستاره اي هميشه ، سلطان عرش خاك فقط و فقط تويييي .... و تبريك به طرفداراي واقعي رافا كه از اول تا آخرش نادالي هستن و خواهند بود ! ...يه خسته نباشيد هم به مايسترو !
‏رافا ا ا ا ا ا ا ا دوست داريم *

S.A.IVI.A.N
06-05-2011, 10:11 PM
به نظر من در این بازی راجر قصد داشت با صبر و با حوصله بازی کنه و از طرف دیگه هم رافا از این بازی استقبال میکرد.رافا هم زیاد برای وینر نرفت جز وقت هایی که توپ های شورت گیرش میومد! رافا میخواست توپ رو تو کورت نگه داره و موقع لزوم کارو تمام کنه! راجر هم عجله ای واسه این کار نداشت!

راجر مثل بازی مادرید و مثل همیشه ضعف در ریترن از سمت بکهند داشت و رافا چیپ پوینت های زیادی از این طریق گرفت! راجر خیلی از بازی ها سرویس سمت بکهندش رو اسلایس میکنه اما جلو رافا مثل مادرید ریسکی ریترن کرد و هیچوقت اسلایس نکرد! دلیلش هم همون دلیلیه که جلو رافا کلا اسلایس کمتر میکنه.چون رافا مشکلی با اسلایس نداره!

استراتژی دیگه راجر بکار گرفتن زیاد بکهند رافا بود و خیلی خوب این کارو کرد. راجر هرچه اسلایس کرد سمت بکهند رافا کرد و در مواقعی که تحت فشار بود و در دفاع بود توپ رو با بکهند و فورهند به بکهند رافا بفرسته!

رافا هم که کلا سعی نکرد زیاد ریسکی بازی کنه و جز چند گیم آخر بازی بازیه رافا رو کنترل شده دیدم! که میتونه درست باشه!

در کل خیلی خوشحالم که ایت فصل خاک تمام شد و حالا باید به انتظار فصل چمن که بازی رافا در اون دیدنی میشه نشست!
در این تورنمنت و فینال رافا از لحاظ سرویس و تبدیل حالت رالی و دفاع به حالت تهاجمی یا همون Take the ball earlly مشکل داشت تا حدودی!

به امید روزهای آینده
سپاس

FaRzIn
06-05-2011, 10:15 PM
اول از همه برد رافا رو به همه ی طرفداراش من جمله خودم تبریک میگم !!! :655:
دوم اینکه امروز راجر اصلا خودش نبود و اگه حتی 70-80 درصد بازی مقابل نواک رو بازی میکرد اینجوری بازی رو نمی باخت !!! :379::182:
من نمیدونم چه حکایتیه که هر وقت راجر مقابل رافا قرار میگیره خیلی ضعیف و نا امید کننده ظاهر میشه !!!
نمیدونم چرا ولی بازی زیاد بمن نچسبید ودر حد بازی فینال یه گرند اسلم نبود !!! شاید بازی بی روحیه راجر باعث این بی هیجانی در بازی شد .:3t1:
بابا تو که اکثر بکهندای فلتت اروره خوب اسلایس Short Angle بزن دیگه آخ !!!
در آخر بنظرم اگه نواک به فینال می رسید بازی زیباتری شاهد بودیم !!

EXpress
06-05-2011, 10:22 PM
قهرمانی رافا رو به هواداراش تبریک میگم....
راجر امیدوارم رو همین فرم خودتو نگه داری...
تو دو باری نشون دادی که چی هستی و جواب خیلیارو دادی...

Rafaello
06-05-2011, 10:30 PM

سر فینال 2009 همش این شعر رو میخوندم

چو بیشه تهی ماند از نره شیر
شغالان درآیند آنجا دلیر

Rafaello
06-05-2011, 10:32 PM
من بازيو نديدم

رافا برد ؟

آره جناب پدرخوانده
برای هفدهمین بار برد.

A!i
06-05-2011, 10:33 PM

شغالان درآیند آنجا دلیر

یخ کنی بامزه :3t1:
در ضمن احترام خودتم نگه دار من میدونم منظورت چیه!!!!!:379:

A!i
06-05-2011, 10:36 PM
فقط اینو بگم خوب شد راجر باخت چون کسی که قدر فرصت ها رو نمیدونه باید این بلا سرش بیاد
۵-۲ روی سرو رافا اونوقت ۷-۵می بازی!!!!!! :182:

Rafaello
06-05-2011, 10:42 PM
یخ کنی بامزه :3t1:
در ضمن احترام خودتم نگه دار من میدونم منظورت چیه!!!!!:379:

در مثل مناقشه نیست!:443:

Rafaello
06-05-2011, 10:46 PM
هنوز هم باورم نمیشه رافایی که فرسنگ ها از آمادگی دور بود چطور در مقابل فدرری که نواک رو برده بود 5-2 باخته رو برگردوند
با توجه به روحیه بسیار احساساتی رافا اگه ست اول رو باخته بود کارش تموم بود ولی رافا جانانه برگشت و نسخه فدرر همون جا پیچیده شد.

Mohammad_Joulaei
06-05-2011, 10:49 PM
با سلام به دوستان عزیز (شبتون به خیر)

راجر قدر زحمت هایی رو که میکشه رو نمیدونه! ست اول 2 پوینت تا پیروزی داشت و حتی 2 ست پوینت!ست دوم تونست 2 بار به بازی برگرده! ست 3 رو هم برد!میتونست برنده باشه!به امار بازی نگاه کنیم بازی یک طرفه ای نبود!

انشاا.. توی ویمبلدون جبران این اشتباهات رو بکنه!و با یه قهرمانی این ناراحتی ها به فراموشی سپرده شه!

این اشتباهات مال الان نیست راجر اون موقع که 24 یا 25 ساله بود هم این اشتباهات رو مقابل همین حریف داشت!

در نهایت تبریک به رافا که برازنده کسب این عنوان بود

و همچنین طرفدارای باشخصیتش

Rajjoko
06-05-2011, 10:52 PM

شغالان درآیند آنجا دلیر
شیر مورد نظرتون از همه جا شانس اورد که نوله نیومد فینال اگه نه هم نامبر وانیو از دست میداد هم اینکه برای پنجمین بار فینال و جامو تقدیم نوله میکرد:251:

davidbeckham
06-05-2011, 11:00 PM
شیر مورد نظرتون از همه جا شانس اورد که نوله نیومد فینال اگه نه هم نامبر وانیو از دست میداد هم اینکه برای پنجمین بار فینال و جامو تقدیم نوله میکرد:251:
رافا و نوله این حرفا رو ندارن
مهم این بود که به فدرر نبازه:443:

sspol
06-05-2011, 11:06 PM
بنده هم از صميم قلب به همه طرفدارا و دوستام و به خودم برد نادال رو تبريك ميگم و نشون داد كه رافا سلطزاني است بي رقيب

دمش گرم
اين عادل شطي هم بدجوري با بازي خوب نادال موهاي منو سيخ ميكنه دمش گرم خيلي حال داد

Rajjoko
06-05-2011, 11:11 PM
رافا و نوله این حرفا رو ندارن
مهم این بود که به فدرر نبازه:443:

تازه بازی شروع شده:434:

Farid
06-06-2011, 12:02 AM
با سلام
خب فحش نشنیده بودیم که شنیدیم ( نه یکی نه دوتا فکر کنم قوانین فروم در مورد ناسزاگوئی به من ازاده )
یکبار من قبل از یک بازی به قول بچه های سایت کرکری خوندم و چه اتفاقاتی که نیفتاد.
من برای اولین بار گفتم فدرر نادال رو که خودم میدونم مچ اپ خوبی براش نیست اما حس می کردم با این توپها و سطح خاک رس بارون خورده ( که این مساله اتفاق نیفتاد و فقط در حین بازی به مدت 5 دقیقه اتفاق افتاد ) می تونه پیروز باشه.
خب من گفته بودم فدرر 3-0 میبره ( حالا سایر دوستان صبح تا شب برای هر بازی ای این مساله رو میگند اتفاق خاصی هم نمی افته اما همین یکبار که من گفتم به همه برخورد )
ست سوم رو که برد ست دوم رو هم تایبریک باخت ست اول رو هم هنگامی که 5-2 جلو بود بر روی سرویس نادال ست پوینت داشت.
از لحاظ فنی خودم خرده ای به خودم نمی گیرم چون بد هم نبوده بر روی خاک رس.
یکی دو بار من قبلا از دوستان رنجیده بودم و مدتی در فروم نبودم اما اینبار با تمامی دفعات فرق می کنه
با تمامی خاطرات خوش و غمگین که در طول این مدت در کنار دوستان با هم داشتیم باید بگم که من وقتی میبینم مدیر فروم در برابر فحش و ناسزاگوئی به کسانی که در این فروم زحمتی کشیده اند سکوت می کنه و اون شخص حتی سزاوار فحش دادن هم نیست که خودم شخصا باهاش هم کلام شم من هم مانند میلاد شما دوستان خوب رو به خدای متعال می سپارم و امیدوارم این فروم به جایگاه اصلیش و اون چیزی که از روز اول مد نظر محمد و سایر دوستان بود برسه و اگر کسی از من در طول این مدت رنجیده ازش عذر می خوام.
از دوستان هم خواهشمندم نه برای من پیغام خصوصی بزنند و نه در وال من چیزی بنویسند چون این اخرین بازدید من از این فروم بود و دیگه نمیتونم بخونمشون که پاسخ بدم.
موفق و موئد باشید

FaRzIn
06-06-2011, 12:07 AM
قهرماني نادال در رولند گاروس كه در اسكوربورد هم پخش شد(حین بازی دوستانه رئال-بایرن) ، خبر خوشايندي براي مادريديسموها بود . :160::443:

http://s1.picofile.com/file/6763499994/1307304538_extras_albumes_0.jpg

EXpress
06-06-2011, 12:28 AM
آره جناب پدرخوانده

شغالان درآیند آنجا دلیر

منظور شما چیه عزیز؟!!!!!!!!!
واقعا متاسفم....
......همه قهرمانی ها مال نادال.....

Mohammad
06-06-2011, 12:30 AM
با سلام
خب فحش نشنیده بودیم که شنیدیم ( نه یکی نه دوتا فکر کنم قوانین فروم در مورد ناسزاگوئی به من ازاده )
یکبار من قبل از یک بازی به قول بچه های سایت کرکری خوندم و چه اتفاقاتی که نیفتاد.
من برای اولین بار گفتم فدرر نادال رو که خودم میدونم مچ اپ خوبی براش نیست اما حس می کردم با این توپها و سطح خاک رس بارون خورده ( که این مساله اتفاق نیفتاد و فقط در حین بازی به مدت 5 دقیقه اتفاق افتاد ) می تونه پیروز باشه.
خب من گفته بودم فدرر 3-0 میبره ( حالا سایر دوستان صبح تا شب برای هر بازی ای این مساله رو میگند اتفاق خاصی هم نمی افته اما همین یکبار که من گفتم به همه برخورد )
ست سوم رو که برد ست دوم رو هم تایبریک باخت ست اول رو هم هنگامی که 5-2 جلو بود بر روی سرویس نادال ست پوینت داشت.
از لحاظ فنی خودم خرده ای به خودم نمی گیرم چون بد هم نبوده بر روی خاک رس.
یکی دو بار من قبلا از دوستان رنجیده بودم و مدتی در فروم نبودم اما اینبار با تمامی دفعات فرق می کنه
با تمامی خاطرات خوش و غمگین که در طول این مدت در کنار دوستان با هم داشتیم باید بگم که من وقتی میبینم مدیر فروم در برابر فحش و ناسزاگوئی به کسانی که در این فروم زحمتی کشیده اند سکوت می کنه و اون شخص حتی سزاوار فحش دادن هم نیست که خودم شخصا باهاش هم کلام شم من هم مانند میلاد شما دوستان خوب رو به خدای متعال می سپارم و امیدوارم این فروم به جایگاه اصلیش و اون چیزی که از روز اول مد نظر محمد و سایر دوستان بود برسه و اگر کسی از من در طول این مدت رنجیده ازش عذر می خوام.
از دوستان هم خواهشمندم نه برای من پیغام خصوصی بزنند و نه در وال من چیزی بنویسند چون این اخرین بازدید من از این فروم بود و دیگه نمیتونم بخونمشون که پاسخ بدم.
موفق و موئد باشید

خب باز دیواری از من کوتاه تر یافت نشد، عیب نداره.
اولا هر کسی تو پروفایل کس دیگه هر چیزی بنویسه من از کجا باید سر در بیارم؟ کف دستم رو باید بو کنم؟
من واقعا نمیدونم چی باید بگم ...
این همه تو این فروم سعی شد، مدیر و مدیربازی نباشه که دقیقا هم اینطور بوده، باز هر کسی با کس دیگه دعواش میشه کاسه کوزه ها سر من شکونده میشه.

Rafaello
06-06-2011, 12:37 AM

شیر مورد نظر (چه نظر ما چه نظر شما) امروز به بهترین شیوه ممکن ثابت کرد که شیر همیشه شیره، حتی در ناآمادگی.

http://d.yimg.com/a/p/afp/20110605/capt.photo_1307298142325-9-0.jpg

Rafaello
06-06-2011, 12:41 AM
http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/91/fullj.d78b96aaf74d4f3e0bbd1157c66f48cf/ap-201106051415513038540.jpg

شایان نادال
06-06-2011, 12:52 AM
من هم برد رافا رو با کمی تاخیر به تمامی کاربران سایت و تمامی طرفداران رافا از جمله محمد جان و رضا و سامان وخشایار و.... تبریک میگم به امید برد های بیشتر رافا و قهرمانی در تورنومنت ویمبلدون
vamooooooos rafa

Ahoura
06-06-2011, 12:58 AM
اول از همه برد نادال رو به هوادارن واقعيش تبريك مي گم.

دوم اينكه اين گرند هم تمام شد و جامي گير ما نيومد نه راجر نه ماريا نه پترا نه كرولاين هيچ هيچ.:243:

سوم هم يه اظهار نظر راجع به بازي : راجر بازي برده رو باخت اگر از اون ست پوينت ست اول استفاده مي كرد بازي رو برده بود. راجر اگر نصف اعتماد به نفس مقابل نوواك رو داشت مي تونست پيروز بشه ولي متاسفانه نمي دونم چرا به خودش تلقين كرده كه ديگه نمي تونه نادال رو ببره.

به هر حال اين گرند هم با شيريني و تلخي تمام شد. ديگه بايد به فكر ويمبي باشيم جايي كه امكان تغيير نامبر وان وجود داره.

S.A.IVI.A.N
06-06-2011, 02:13 AM
اینم مصاحبه امپراطور:655:

Q. Congratulations. First of all, we are used to clapping the winner in the press room.
RAFAEL NADAL: Thank you. Q. Can you tell us what changed in Nadal during this tournament? Because just few days ago you say if, I play like this, I cannot win the tournament. You won it and you deserve it.
RAFAEL NADAL: Well, I think sometimes can happen this way; sometimes not. But what I said one week ago is I am going to put everything to try to change the situation, to try to play better, and that's what I did.
I try my best in every moment with the right attitude all the time, so finally I was able to play my best when I needed my best.
So for that reason, today I am here with the trophy. Very happy for that. It's a big personal satisfaction to win this tournament, especially when you started without playing your best.
My mind was open to change the situation, so that makes the victory probably more special ‑‑ if it's possible be more special, because win Roland Garros is always ‑‑ you can't win something more special, no? It's the highest level of tournaments in the tennis world.
So in general, very, very happy for everything.
Q. You always say that this tournament is the most important for you for the season. Why is that?
RAFAEL NADAL: Well, always is the tournament where I feel that I have more chances to win ‑‑ if we talk about the Grand Slams. So this is my biggest chance of the year. If I win this tournament, I know my year is fantastic.
You are able to play with less pressure the rest of the season; you are able to keep playing with the same attitude, with the same positive attitude playing every day, but with less pressure than before and with better confidence than before.
So win this title always was very important every season. For me, when I won here, I always had a successful season. So in general, this probably the most important tournament of the year for me.
Q. Can you talk about maybe how tough it was today and what was the key to succeed today?
RAFAEL NADAL: To win?
Q. Yeah, against Roger.
RAFAEL NADAL: Well, Roger, I think, played a fantastic tournament, in my opinion. His level was very high during both weeks; semifinals match was very, very high level.
Today I think he did well. He was a little bit unlucky at the first set, and after that, he came back fantastically well in the second. In the third I had 4‑2, but seriously, I think he played very, very good from that moment to the beginning of the fourth.
So when Roger plays like this, the opponent has nothing to do sometimes. I just waited my moment, tried to be there all the time, tried to put him in not easy situations all the time. And save the Love‑40 of the first game of the fourth was very important for me, no?
That was a big turning point of the match, in my opinion. I think Roger did well; I think Roger played well, played good match. It's true my style is a little bit different than Djokovic style for him. I let him play higher than Novak, so for him sometimes it's more difficult to go inside and to hit the ball in perfect conditions all the time.
But in my opinion, today it was very hard, because sometimes ‑‑ a lot of times in the past when I serve against his backhand I was able to start the point under control. Not today. I think he returned very well with the backhand, better than ever in this tournament. So that was a big problem for me.
Q. Your focus has been very intense since the start of this tournament, perhaps more than any of us have seen here. Is that because you came in here perhaps a little hurt by your losses to Djokovic in Madrid and Rome and you were very, very desperate to win this title?
RAFAEL NADAL: No. I think I came here probably with a little bit less confident than other times for that reason, because I saw him playing fantastic. Even if I was there and I was happy about my match in Rome, was hard to lose another time. Lose four finals in a row is not easy.
My feeling was I am having a fantastic year, because was six straight finals when I was healthy. Before I had problems in Doha and Australia, so when I was healthy, I was every time in the final.
Normally I have a good record in finals. This year I only had the chance to win two. Even if I had very good chance ins Indian Wells and Miami to win the finals, I didn't.
So that was hard for me mentally probably. For that reason, I started the tournament a little bit less confident than other times.
Q. Rafa, in the beginning, after Federer had won against Djokovic in that great match and he led 5‑2 and he was playing some of his best, did that really make you think, What is this? This is not one of our regular finals here. Were you more scared for the match at that point than any other final? And the second thing is, when we look at the match, you have been very like letting Roger lead the game. He makes mistakes or he makes points. Did you think he would win on percentage overall?
RAFAEL NADAL: I think was tough to say that, because with the 5‑2 wasn't an easy moment for me. But 2006 I lost 6‑1 the first set, so worse than 2006 wasn't. I know the first set was important. Always is important set for me, the first one.
But even if I lost that set, you know, on clay the matches are long, and it's not easy to play all the time at your best and play aggressive and play with no mistakes.
Roger was doing that very well in the beginning. I say before, I was lucky with the 5‑2 and with the 5‑3. After that, I think I played very good tennis for the next two sets.
Q. Last week you came in and were very honest and open about not feeling confident. Now, can you tell us what it is that was able to change your state of mind and make you more confident? Was there something in the match with Soderling or before or after where you suddenly were able to turn the switch on on your confidence?
RAFAEL NADAL: Seriously, I was practicing not that bad, so that's a point that give my confidence. But what I didn't understand very well is when I go on court and play match, I am playing with too nervous, too anxious.
For that reason, I wasn't able to play the same in practice than during the match. But when you feel that you can play good in practice, you know, the feeling of play well is not that far. So that's give me confidence at the same time.
You know, you arrive to quarterfinals and you play against Soderling; you know you have a tough match. You know if you don't play well, you go home. You have to do it, and I did, so...
Q. Is it a mystery how it comes and goes even for you, the confidence?
RAFAEL NADAL: Well, it's not a mystery, no, because sometimes happen like this. You are not playing that well, but when the opponent let you play at your best, you are ready to do it.
If I was practicing well, I had a good chances to do it in the match when the opponent give me ‑‑ let me play at this level, no?
It's true, from the first round I wasn't able to play this level. Second round neither. But after that, I think third round, fourth round, I had to play much better than what I did, because the level start there in the practice.
So I didn't probably because the opponent wasn't ‑‑ they don't give me (through translation) T hey didn't demand that level.
Even for the match of Soderling I wasn't confident, but I was on court. I was able to play, focus, and to start to play my tennis on clay. I finished the tournament playing very high level of play for me.
Q. Is it possible for you to compare how satisfied you are with today's win compared to some of your other titles? Seems like a massive achievement for you.
RAFAEL NADAL: Well, every title is ‑‑ always this kind of title is very satisfying. It's difficult to say this one, I am not satisfied with this one, because to win a tournament like this you have to be playing really well.
But sometimes when you fight a lot to win, when you try your best in every moment to change the situation, it makes the title more special. For example, in 2008 I think I played better than ever, but I finished the tournament and, you know, I didn't feel that I won Roland Garros because I won in three sets. Not that difficult fourth round, quarterfinals, semifinals, with not many tough moments.
Playing fantastic tennis, but every tournament is very special. But when you come back after not easy situation, makes the tournaments and the victories more special for sure.
Q. Well done.
RAFAEL NADAL: Thank you.
Q. You said to win Roland Garros is fantastic. You now will have less pressure on you for the whole year. Now that you have won, do you feel relieved? Do you feel younger than 25?
RAFAEL NADAL: No, I feel 25. I am happy with 25. I don't want to go back four or three years, because I don't know if I am ready to do what I did another time.
So, no, I am happy. All the victories makes me happy, but not the victory is what makes me happy. What makes me happy is what I had to do before to have a victory like this.
So a lot of hours of practice, a lot of moments with high intensity, with positive attitude. When things are not going well, keep progressing with the same attitude. That's what makes me happy; that's what makes me feel very satisfied with myself.
Not have this title for sure ‑‑ this title is very important for me and for everybody, I think, but what makes me feel very happy is all the work what I did to be here and to win the title another time.
Q. You said before that you weren't confident coming here. How do you feel going into Wimbledon?
RAFAEL NADAL: Well, before Queen's, so not Wimbledon. Now I have to work a little bit on grass. You know, is always a big change. Even if I had success on grass last years, for me is a big change all the time.
So I have to adapt my game another time and try to remember what I did well on grass, why I played well on grass, what I have to do to have the same feeling another time there.
That's hours and hours on grass court. So I going to start tomorrow a little bit. Play doubles hopefully Tuesday, and Wednesday start the singles. After winning a title like this, you go there with a different attitude, with very positive confidence.
So for me, win here makes me play Queen's and Wimbledon with less pressure. Not for that with less allusion or less motivation.
Q. Congratulations. You equal Bjorn Borg's record of six here. What does that mean to you? I spoke with Jim Courier, and he thinks that maybe your six are more impressive because of the level of competition you faced in getting them.
RAFAEL NADAL: Well, for me it's something very special equal the six titles of Bjorn, for sure. But for me, the most important thing is win Roland Garros, no? It's really honor to have this record with him. I going to keep working to be here next year and to try to play well another time.
But today is a day to enjoy this title, because is very difficult win this title. Six times are a lot. So seriously, it's a real honor, the comparison with Bjorn.
THE MODERATOR: Questions in Spanish, please.
Q. Rafa, can you tell us about the final and about the tournament in a few words, how you raised your level of game and how this process took place? And likewise, when was the real Rafa back?
RAFAEL NADAL: Well, the real Rafa is both the Rafa who wins and the Rafa who plays well and the Rafa who suffers and doesn't play that well.
You have to face this situation. You also have a Rafa that plays very well and wins. These two Rafas are real Rafas. The most positive thing is that I was capable of reversing situations and keeping a good attitude in order to reverse the situation.
I prepared, I practiced, I focused, and motivated myself thinking things would change. Even though sometimes things were not very good for me, I knew that at the end of the day things would turn out right for me.
So I had this positive attitude that was sufficient to change the situation, especially during the first week.
Today's match, likewise, I mean, I started slowly. He was very aggressive and it was very difficult.
Q. I have two questions: First, when you reached the fourth set after losing the third, we saw that you had a slight injury and you recovered. How did you manage to come back? Second question, how do you feel after winning this tournament?
RAFAEL NADAL: When the third set was over, the only thing I felt is that this is going to be a very complicated match, because he played at a very high level and I had to find a way to win.
When Roger plays at this level, the only thing we can do is observe and wait because he's fantastic. So you need to wait with a good attitude, to be ready, and take all opportunities.
At one stage, I thought he was playing better than me. I was down Love‑40. I knew I could come back. This was a key game in the match. I was thinking, Well, he plays very well. At the moment, he plays better than me.
But you have to keep playing and wait for the right moment in order to try and take control of the game again. But I also had another thing in mind. For example, if he wants to win, he has to keep playing at this level of game during the match.
I didn't want to make things easy for him. That was clear. So I had to make it difficult for him. At one stage, I had an opportunity; I took it. This is when I started leading again.
Q. Congratulations. What about when there was the rain? You had to wait. How did you manage that? Was it like in Wimbledon? Are you getting used to it?
RAFAEL NADAL: Well, it was very short. We were at 5‑4, 40‑All; these were very important points. Winning the second set was almost vital for me. I knew that during the second set he had to maintain a very high level of tennis in order to win.
It would have been impossible. For two hours and a half it was very difficult to do. The match was more in my favor after I was leading two sets to love.
Then I made a mistake; I did not return well on one point. He had a set point, but I managed to win the second set.
Q. At the beginning of the tournament, you said you have to raise your level or you go back home.
RAFAEL NADAL: Well, for me, what's important is the tournament; winning the tournament is the most important. I think Djokovic deserves to be at his ranking. I don't know if he is No. 1 already. I don't know if he can be No. 1 after Queen's, Wimbledon.
Each match is very important, like a match point. But in any case, I want to be very competitive. I want to stay at a very high level. This is my seventh final in a row for this season, so things are fine. My objective is to continue with the same level of intensity, motivation, and continue playing very well.
Along the year I had ups and downs, but I'm very happy and satisfied.
(TV break. )
THE MODERATOR: Spanish questions.
Q. Rafa, Roger is regarded as the best player of all‑time by many people. What happens when you look at your record compared to his? You won 17 titles and many other statistics are in your favor.
RAFAEL NADAL: Well, it means I can play well as well. It means that things went well when we played against each other. But this does not prevent anything else.
And when you talk about these statistics, when you try and make these comparisons, really it's not very interesting to me. I'm very happy with what I have, with who I am. I'm not the best player in the history of tennis. I think I'm amongst the best. That's true.
That's enough for me. I have a very high level of tennis. I am quite satisfied, and very happy with what I managed to do. I'm very thankful for everything that's happened to me up until today. I can't say that the opposite.
Now I need to continue working and do everything I have to do from a mental and physical standpoint.
Q. First of all, congratulations. You started this tournament being a bit anxious. Was it more anxiety than you've felt in other tournaments? If so, why? Second question, there were times where you could have closed the match before. Was it because you felt pressure? Did the crowd play a role?
RAFAEL NADAL: Well, I think the atmosphere was awesome. I think the crowd, the people out there were very supportive. Maybe a bit more of Roger, but that's not a problem. I think the people were very respectful. I had no problem.
Now, about your question about anxiety and fears, I think during this tournament I was probably a bit more anxious, at least more anxious than I should have been, and more anxious than usual.
But you know what, when I come to Roland Garros I'm usually a bit more anxious than other tournaments. It took me a bit of time to overcome this feeling. But in the other years it was the same thing.
Q. The crowd was shouting, Roger, but also, Nadal or Rafa and there were many Spanish people.
RAFAEL NADAL: Yes, the Spanish people were there. They were wonderful; they supported me. There were people coming from Spain, Mallorca, and there are people supporting me through TV throughout the world.
To me, it's a great satisfaction knowing that some people want me to win. That's something that helps me a lot. I think the crowd here was very respectful.
The other day they were slightly more aggressive during the match between Novak and Roger, but today they were really fair. They saw a match that was a very high‑quality match. I think it's a very special match as well, because of all this past or history that we have, Roger and I.
Q. Can you explain what you felt when you finished the match? Did you ask yourself the question as to whether you were the second‑best player of all‑time?
RAFAEL NADAL: I didn't ask myself this question. I was just happy I won Roland Garros. Beating records is fine; it's perfect. It's an honor to say that I have as many wins here as Borg, I won as many titles here as he did. That's awesome. There was a lot of emotion.
But the main satisfaction comes from all the work you did to get to this stage. You have difficult moments; you have wonderful moments. You come here, and I work with a team which has always been very supportive. Without them, it would be impossible for me to be here today. It's all thanks to them.
Quite honestly, I had lots of emotions when I won. You know, sometimes some matches were more difficult. As I managed to overcome my difficulties, I had the reward, which is this trophy. That's a great satisfaction because of all the work I had to do to succeed.
This is what gives you satisfaction. Thank you very much.

dashingsaeed
06-06-2011, 02:48 AM
aqayun...
29salegiye nadalam mibinim

Rafa
06-06-2011, 05:56 AM
اینم مصاحبه امپراطور:655:

Q. Congratulations. First of all, we are used to clapping the winner in the press room.
RAFAEL NADAL: Thank you. Q. Can you tell us what changed in Nadal during this tournament? Because just few days ago you say if, I play like this, I cannot win the tournament. You won it and you deserve it.
RAFAEL NADAL: Well, I think sometimes can happen this way; sometimes not. But what I said one week ago is I am going to put everything to try to change the situation, to try to play better, and that's what I did.
I try my best in every moment with the right attitude all the time, so finally I was able to play my best when I needed my best.
So for that reason, today I am here with the trophy. Very happy for that. It's a big personal satisfaction to win this tournament, especially when you started without playing your best.
My mind was open to change the situation, so that makes the victory probably more special ‑‑ if it's possible be more special, because win Roland Garros is always ‑‑ you can't win something more special, no? It's the highest level of tournaments in the tennis world.
So in general, very, very happy for everything.
Q. You always say that this tournament is the most important for you for the season. Why is that?
RAFAEL NADAL: Well, always is the tournament where I feel that I have more chances to win ‑‑ if we talk about the Grand Slams. So this is my biggest chance of the year. If I win this tournament, I know my year is fantastic.
You are able to play with less pressure the rest of the season; you are able to keep playing with the same attitude, with the same positive attitude playing every day, but with less pressure than before and with better confidence than before.
So win this title always was very important every season. For me, when I won here, I always had a successful season. So in general, this probably the most important tournament of the year for me.
Q. Can you talk about maybe how tough it was today and what was the key to succeed today?
RAFAEL NADAL: To win?
Q. Yeah, against Roger.
RAFAEL NADAL: Well, Roger, I think, played a fantastic tournament, in my opinion. His level was very high during both weeks; semifinals match was very, very high level.
Today I think he did well. He was a little bit unlucky at the first set, and after that, he came back fantastically well in the second. In the third I had 4‑2, but seriously, I think he played very, very good from that moment to the beginning of the fourth.
So when Roger plays like this, the opponent has nothing to do sometimes. I just waited my moment, tried to be there all the time, tried to put him in not easy situations all the time. And save the Love‑40 of the first game of the fourth was very important for me, no?
That was a big turning point of the match, in my opinion. I think Roger did well; I think Roger played well, played good match. It's true my style is a little bit different than Djokovic style for him. I let him play higher than Novak, so for him sometimes it's more difficult to go inside and to hit the ball in perfect conditions all the time.
But in my opinion, today it was very hard, because sometimes ‑‑ a lot of times in the past when I serve against his backhand I was able to start the point under control. Not today. I think he returned very well with the backhand, better than ever in this tournament. So that was a big problem for me.
Q. Your focus has been very intense since the start of this tournament, perhaps more than any of us have seen here. Is that because you came in here perhaps a little hurt by your losses to Djokovic in Madrid and Rome and you were very, very desperate to win this title?
RAFAEL NADAL: No. I think I came here probably with a little bit less confident than other times for that reason, because I saw him playing fantastic. Even if I was there and I was happy about my match in Rome, was hard to lose another time. Lose four finals in a row is not easy.
My feeling was I am having a fantastic year, because was six straight finals when I was healthy. Before I had problems in Doha and Australia, so when I was healthy, I was every time in the final.
Normally I have a good record in finals. This year I only had the chance to win two. Even if I had very good chance ins Indian Wells and Miami to win the finals, I didn't.
So that was hard for me mentally probably. For that reason, I started the tournament a little bit less confident than other times.
Q. Rafa, in the beginning, after Federer had won against Djokovic in that great match and he led 5‑2 and he was playing some of his best, did that really make you think, What is this? This is not one of our regular finals here. Were you more scared for the match at that point than any other final? And the second thing is, when we look at the match, you have been very like letting Roger lead the game. He makes mistakes or he makes points. Did you think he would win on percentage overall?
RAFAEL NADAL: I think was tough to say that, because with the 5‑2 wasn't an easy moment for me. But 2006 I lost 6‑1 the first set, so worse than 2006 wasn't. I know the first set was important. Always is important set for me, the first one.
But even if I lost that set, you know, on clay the matches are long, and it's not easy to play all the time at your best and play aggressive and play with no mistakes.
Roger was doing that very well in the beginning. I say before, I was lucky with the 5‑2 and with the 5‑3. After that, I think I played very good tennis for the next two sets.
Q. Last week you came in and were very honest and open about not feeling confident. Now, can you tell us what it is that was able to change your state of mind and make you more confident? Was there something in the match with Soderling or before or after where you suddenly were able to turn the switch on on your confidence?
RAFAEL NADAL: Seriously, I was practicing not that bad, so that's a point that give my confidence. But what I didn't understand very well is when I go on court and play match, I am playing with too nervous, too anxious.
For that reason, I wasn't able to play the same in practice than during the match. But when you feel that you can play good in practice, you know, the feeling of play well is not that far. So that's give me confidence at the same time.
You know, you arrive to quarterfinals and you play against Soderling; you know you have a tough match. You know if you don't play well, you go home. You have to do it, and I did, so...
Q. Is it a mystery how it comes and goes even for you, the confidence?
RAFAEL NADAL: Well, it's not a mystery, no, because sometimes happen like this. You are not playing that well, but when the opponent let you play at your best, you are ready to do it.
If I was practicing well, I had a good chances to do it in the match when the opponent give me ‑‑ let me play at this level, no?
It's true, from the first round I wasn't able to play this level. Second round neither. But after that, I think third round, fourth round, I had to play much better than what I did, because the level start there in the practice.
So I didn't probably because the opponent wasn't ‑‑ they don't give me (through translation) T hey didn't demand that level.
Even for the match of Soderling I wasn't confident, but I was on court. I was able to play, focus, and to start to play my tennis on clay. I finished the tournament playing very high level of play for me.
Q. Is it possible for you to compare how satisfied you are with today's win compared to some of your other titles? Seems like a massive achievement for you.
RAFAEL NADAL: Well, every title is ‑‑ always this kind of title is very satisfying. It's difficult to say this one, I am not satisfied with this one, because to win a tournament like this you have to be playing really well.
But sometimes when you fight a lot to win, when you try your best in every moment to change the situation, it makes the title more special. For example, in 2008 I think I played better than ever, but I finished the tournament and, you know, I didn't feel that I won Roland Garros because I won in three sets. Not that difficult fourth round, quarterfinals, semifinals, with not many tough moments.
Playing fantastic tennis, but every tournament is very special. But when you come back after not easy situation, makes the tournaments and the victories more special for sure.
Q. Well done.
RAFAEL NADAL: Thank you.
Q. You said to win Roland Garros is fantastic. You now will have less pressure on you for the whole year. Now that you have won, do you feel relieved? Do you feel younger than 25?
RAFAEL NADAL: No, I feel 25. I am happy with 25. I don't want to go back four or three years, because I don't know if I am ready to do what I did another time.
So, no, I am happy. All the victories makes me happy, but not the victory is what makes me happy. What makes me happy is what I had to do before to have a victory like this.
So a lot of hours of practice, a lot of moments with high intensity, with positive attitude. When things are not going well, keep progressing with the same attitude. That's what makes me happy; that's what makes me feel very satisfied with myself.
Not have this title for sure ‑‑ this title is very important for me and for everybody, I think, but what makes me feel very happy is all the work what I did to be here and to win the title another time.
Q. You said before that you weren't confident coming here. How do you feel going into Wimbledon?
RAFAEL NADAL: Well, before Queen's, so not Wimbledon. Now I have to work a little bit on grass. You know, is always a big change. Even if I had success on grass last years, for me is a big change all the time.
So I have to adapt my game another time and try to remember what I did well on grass, why I played well on grass, what I have to do to have the same feeling another time there.
That's hours and hours on grass court. So I going to start tomorrow a little bit. Play doubles hopefully Tuesday, and Wednesday start the singles. After winning a title like this, you go there with a different attitude, with very positive confidence.
So for me, win here makes me play Queen's and Wimbledon with less pressure. Not for that with less allusion or less motivation.
Q. Congratulations. You equal Bjorn Borg's record of six here. What does that mean to you? I spoke with Jim Courier, and he thinks that maybe your six are more impressive because of the level of competition you faced in getting them.
RAFAEL NADAL: Well, for me it's something very special equal the six titles of Bjorn, for sure. But for me, the most important thing is win Roland Garros, no? It's really honor to have this record with him. I going to keep working to be here next year and to try to play well another time.
But today is a day to enjoy this title, because is very difficult win this title. Six times are a lot. So seriously, it's a real honor, the comparison with Bjorn.
THE MODERATOR: Questions in Spanish, please.
Q. Rafa, can you tell us about the final and about the tournament in a few words, how you raised your level of game and how this process took place? And likewise, when was the real Rafa back?
RAFAEL NADAL: Well, the real Rafa is both the Rafa who wins and the Rafa who plays well and the Rafa who suffers and doesn't play that well.
You have to face this situation. You also have a Rafa that plays very well and wins. These two Rafas are real Rafas. The most positive thing is that I was capable of reversing situations and keeping a good attitude in order to reverse the situation.
I prepared, I practiced, I focused, and motivated myself thinking things would change. Even though sometimes things were not very good for me, I knew that at the end of the day things would turn out right for me.
So I had this positive attitude that was sufficient to change the situation, especially during the first week.
Today's match, likewise, I mean, I started slowly. He was very aggressive and it was very difficult.
Q. I have two questions: First, when you reached the fourth set after losing the third, we saw that you had a slight injury and you recovered. How did you manage to come back? Second question, how do you feel after winning this tournament?
RAFAEL NADAL: When the third set was over, the only thing I felt is that this is going to be a very complicated match, because he played at a very high level and I had to find a way to win.
When Roger plays at this level, the only thing we can do is observe and wait because he's fantastic. So you need to wait with a good attitude, to be ready, and take all opportunities.
At one stage, I thought he was playing better than me. I was down Love‑40. I knew I could come back. This was a key game in the match. I was thinking, Well, he plays very well. At the moment, he plays better than me.
But you have to keep playing and wait for the right moment in order to try and take control of the game again. But I also had another thing in mind. For example, if he wants to win, he has to keep playing at this level of game during the match.
I didn't want to make things easy for him. That was clear. So I had to make it difficult for him. At one stage, I had an opportunity; I took it. This is when I started leading again.
Q. Congratulations. What about when there was the rain? You had to wait. How did you manage that? Was it like in Wimbledon? Are you getting used to it?
RAFAEL NADAL: Well, it was very short. We were at 5‑4, 40‑All; these were very important points. Winning the second set was almost vital for me. I knew that during the second set he had to maintain a very high level of tennis in order to win.
It would have been impossible. For two hours and a half it was very difficult to do. The match was more in my favor after I was leading two sets to love.
Then I made a mistake; I did not return well on one point. He had a set point, but I managed to win the second set.
Q. At the beginning of the tournament, you said you have to raise your level or you go back home.
RAFAEL NADAL: Well, for me, what's important is the tournament; winning the tournament is the most important. I think Djokovic deserves to be at his ranking. I don't know if he is No. 1 already. I don't know if he can be No. 1 after Queen's, Wimbledon.
Each match is very important, like a match point. But in any case, I want to be very competitive. I want to stay at a very high level. This is my seventh final in a row for this season, so things are fine. My objective is to continue with the same level of intensity, motivation, and continue playing very well.
Along the year I had ups and downs, but I'm very happy and satisfied.
(TV break. )
THE MODERATOR: Spanish questions.
Q. Rafa, Roger is regarded as the best player of all‑time by many people. What happens when you look at your record compared to his? You won 17 titles and many other statistics are in your favor.
RAFAEL NADAL: Well, it means I can play well as well. It means that things went well when we played against each other. But this does not prevent anything else.
And when you talk about these statistics, when you try and make these comparisons, really it's not very interesting to me. I'm very happy with what I have, with who I am. I'm not the best player in the history of tennis. I think I'm amongst the best. That's true.
That's enough for me. I have a very high level of tennis. I am quite satisfied, and very happy with what I managed to do. I'm very thankful for everything that's happened to me up until today. I can't say that the opposite.
Now I need to continue working and do everything I have to do from a mental and physical standpoint.
Q. First of all, congratulations. You started this tournament being a bit anxious. Was it more anxiety than you've felt in other tournaments? If so, why? Second question, there were times where you could have closed the match before. Was it because you felt pressure? Did the crowd play a role?
RAFAEL NADAL: Well, I think the atmosphere was awesome. I think the crowd, the people out there were very supportive. Maybe a bit more of Roger, but that's not a problem. I think the people were very respectful. I had no problem.
Now, about your question about anxiety and fears, I think during this tournament I was probably a bit more anxious, at least more anxious than I should have been, and more anxious than usual.
But you know what, when I come to Roland Garros I'm usually a bit more anxious than other tournaments. It took me a bit of time to overcome this feeling. But in the other years it was the same thing.
Q. The crowd was shouting, Roger, but also, Nadal or Rafa and there were many Spanish people.
RAFAEL NADAL: Yes, the Spanish people were there. They were wonderful; they supported me. There were people coming from Spain, Mallorca, and there are people supporting me through TV throughout the world.
To me, it's a great satisfaction knowing that some people want me to win. That's something that helps me a lot. I think the crowd here was very respectful.
The other day they were slightly more aggressive during the match between Novak and Roger, but today they were really fair. They saw a match that was a very high‑quality match. I think it's a very special match as well, because of all this past or history that we have, Roger and I.
Q. Can you explain what you felt when you finished the match? Did you ask yourself the question as to whether you were the second‑best player of all‑time?
RAFAEL NADAL: I didn't ask myself this question. I was just happy I won Roland Garros. Beating records is fine; it's perfect. It's an honor to say that I have as many wins here as Borg, I won as many titles here as he did. That's awesome. There was a lot of emotion.
But the main satisfaction comes from all the work you did to get to this stage. You have difficult moments; you have wonderful moments. You come here, and I work with a team which has always been very supportive. Without them, it would be impossible for me to be here today. It's all thanks to them.
Quite honestly, I had lots of emotions when I won. You know, sometimes some matches were more difficult. As I managed to overcome my difficulties, I had the reward, which is this trophy. That's a great satisfaction because of all the work I had to do to succeed.
This is what gives you satisfaction. Thank you very much.

دستت طلا سامان جون:866:
هیشکی مارو دوست نداره تو این فروم بجز خودت:240::434:
دو روز پیش هم از دوستان خواستم اینرویو ها رو یکی بذاره ولی کسی گوشن نداد:379::350:

lord amir
06-06-2011, 08:36 AM
اگه بازی یه جوری بود که نمیتونست ببره آدم دلش نمیسوخت:240::240:آدم دلش نمیگرفت:182::182::182:آدم میمونه چی بگه بهش:240:چرا؟ :210::210::210:
دلگیرم ازت, کاش راجر هیچوقت ندیده بودمت کاش نمیشناختمت :182:
ناراحتیم به خاطر باختت نیست قلبمو شکوندی احساس میکنم به خاطر ما بازی نمیکنی, نمیجنگی, به خاطر ماطرفدارات, ما که عاشقتیم.
اگه میدونستی که بکهندات کابوس ماست اینجوری نمیزدی اگه میدونستی که...
راجر, راجر, راجر, تو باید برای ما بازی کنی روحیه ما رو ببین قبل بازی به بردت ایمان داریم چون به خودت ایمان داریم چون تو بهترینی راجر, بهترین
:182::182::182::182::182: قلبارو میبینی راجر ملیونها قلبو شکوندی نه با شکست دیروز با بازیت چون نجنگیدی,تلاش نکردی, باید بجنگی چون تو شکست نمیخوری, هیچوقت, تو نزد ما همیشه برنده ای ,همیشه,پس بجنگ برای ما به خاطر ما

msh13792
06-06-2011, 08:52 AM
اگه بازی یه جوری بود که نمیتونست ببره آدم دلش نمیسوخت:240::240:آدم دلش نمیگرفت:182::182::182:آدم میمونه چی بگه بهش:240:چرا؟ :210::210::210:
دلگیرم ازت, کاش راجر هیچوقت ندیده بودمت کاش نمیشناختمت :182:
ناراحتیم به خاطر باختت نیست قلبمو شکوندی احساس میکنم به خاطر ما بازی نمیکنی, نمیجنگی, به خاطر ماطرفدارات, ما که عاشقتیم.
اگه میدونستی که بکهندات کابوس ماست اینجوری نمیزدی اگه میدونستی که...
راجر, راجر, راجر, تو باید برای ما بازی کنی روحیه ما رو ببین قبل بازی به بردت ایمان داریم چون به خودت ایمان داریم چون تو بهترینی راجر, بهترین
:182::182::182::182::182: قلبارو میبینی راجر ملیونها قلبو شکوندی نه با شکست دیروز با بازیت چون نجنگیدی,تلاش نکردی, باید بجنگی چون تو شکست نمیخوری, هیچوقت, تو نزد ما همیشه برنده ای ,همیشه,پس بجنگ برای ما به خاطر ما

این حرفا چیه دیگه
همین که راجر الان داره فوق العاده بازی میکنه باید خدا رو شکر کرد
همین که قصد نداره به این زودی ها کنار بره فوق العادست
قرار نیست همیشه و همه جا راجر قهرمان باشه
قرار نیست همیشه راجر شماره 1 باشه
اون اینقدر خوب بود و خوب بازی کرد که ما یکم زیاده خواه شدیم
به نظر من دیروز خوب بازی کرد و لی خوب تمرکزش رو از دست داد و بازی رو داد
من همون لحظات (لحضات)زیبای بازیش رو که میبینم به وجد میاد همین کافیه
همین که دراپ شوت هایی میزد که کفر رافا رو در آورده بود واسه من کافیه
همین که نوله رو راجر شکست داد و نوار پیروزیش رو خراب کرد
همین که راجر نگذاشت 7و8 سال امپراطوری خودش و رافا واسه نامبر وان با یه نفر دیگه شکسته بشه واسه من کافیه
راجر بازم اثبات کرد که توانایی داره عالی بازی کنه اگه فقط تمرکزش رو حفظ کنه همین
به امید ویمبی که واسه من خیلی ارزش داره 1000 برابر همه ی جاها

pouriya.alex
06-06-2011, 08:55 AM
بازهم راجر یک سرو گردن از رافا بالاتر بود، بازهم راجر از فرصت عالی بدست اومده استفاده نکرد بازهم

ارورهای زیاد در لحظات حساس وبازهم رافا از عقب افتادن نا امید نشد و با اعتماد به نفس بالایی که مخصوصا در مقابل راجر داره بازی رو برد ! همین !

ولی تو ویمبلدون دیگه این خبرا نیست.

تبریک به رافا و هواداراش.

pouriya.alex
06-06-2011, 09:01 AM
هنوز هم باورم نمیشه رافایی که فرسنگ ها از آمادگی دور بود چطور در مقابل فدرری که نواک رو برده بود 5-2 باخته رو برگردوند
با توجه به روحیه بسیار احساساتی رافا اگه ست اول رو باخته بود کارش تموم بود ولی رافا جانانه برگشت و نسخه فدرر همون جا پیچیده شد.

کی گفته رافا فرسنگها از آمادگی دور بود؟ رافا در بهترین شرایطش بود

این فدرر بود که راجر سمی فاینال نبود

!! كيمياگر !!
06-06-2011, 09:21 AM
:396::396::396::396::396::396::396::396::396::396::396::396::396:
:396: تبریک :396:

:396::396::396::396::396::396::396::396::396::396::396::396::396:

Paymaan
06-06-2011, 09:25 AM
دیگه بعضی ها شورشو درآوردن!

به نظر من هم رافا میلیون ها سال نوری با رافای قدیم فاصله داره!!! بلکه بیشتر. اصلا رافا دیشب 0.1 % بازیش هم نکرد . فقط دلم میخواست تو سمی میخورد به پست جوکوویچ تا دندش نرم شه.

livan_58
06-06-2011, 10:32 AM
تبریک تبریک ، با وجود اینکه یه کمی دیره شده ولی بازهم تبریک
باید به راجر تبریک گفت به خاطر شکست نواک . ولی باید گفت که راجر نیمه نهایی اصلا در حد فینال نبود . برای من که هر دو بازی را دیده بودم جای تعجب داشت البته نادال هم در حد و اندازه های دوره های قبل نبود ( 85 درصد دوره های قبل بود ) . چیزی که توی این بازی برای من جای تعجب داشت اعتماد بنفس کم راجر بود . کسی که نواک را اونجوری برد باید خیلی با اعتماد به نفس بالاتری بازی میکرد به هر حال امیدوارم این دو در مسابقات بعدی در فینال همدیگر رو ملاقات کنن

2329
06-06-2011, 10:52 AM
با سلام- با توجه به نتايج بدست آمده و مسابقات پيش روي بعدي مي خواستم بدانم در چه صورتي جكوويچ مي تواند رنك 1 را بدست آورد. در ضمن آيا امكان رنك 1 شدن فدرر پس از ويمبلدون وجود دارد يا خير؟

S.A.IVI.A.N
06-06-2011, 12:17 PM
با سلام- با توجه به نتايج بدست آمده و مسابقات پيش روي بعدي مي خواستم بدانم در چه صورتي جكوويچ مي تواند رنك 1 را بدست آورد. در ضمن آيا امكان رنك 1 شدن فدرر پس از ويمبلدون وجود دارد يا خير؟

سلام. فعلا که شانس نامبر 1 شدن جکوویچ تا ویمبلدون به تاخیر افتاده! اونجا اگه به فینال بیاد یا رافا نتونه قهرمان بشه جکوویچ نامبر 1 خواهد شد!

فدرر هم تا قبل از ویمبلدون شرایط قهرمانیش توسط دوستان (حاتم جان) اعلام میشه. اما فکر کنم در صورت رسیدن رافا به فینال یا سمی نتونه بالاتر از او قرار بگیره!

کلا تو ویمبی راجر یا میاد رنک 1 یا 3 میمونه. امکان اومدن به رنک 2 خیلی کمه. جالبه نه؟

Alireza Murray
06-06-2011, 01:26 PM
خیلی وقته که یک فینال درست و حسابی و زیبا در گرنداسلم نمیبینم ، به نظرم از فینال us open 2009 به بعد فینال هیجان دار و زیبایی ندیدیم و این اصلا خوب نیست ، تعداد اندکی از بازیکن ها الان در شرایط مناسب خودشون هستند به نظرم تنیس در سال 2009 واقعا زیبا و پرهیجان و دیدنی و البته نزدیک بود اما الان چی
راجر دیروز عالی شروع کرد اما بعد از برک شدن و وقتی نتیجه 5-5 شد در ست اول ، راجر فرم بازیشو از دست داد و شد همون راجر قبل از رولند و دوباره بی ثباتی در بازیش شکل گرفت و اون روحیه ای که باید برای پیروزی داشته باشه رو نداشت ، رافا هم هر گیم که میگذشت بهتر میشد و حقش بود ببره ، امیدوارم در ویمبلدون بازیهای زیباتر و پر هیجان تری رو ببینیم

Hatam
06-06-2011, 02:12 PM

الان زوده واسه ویمبلدون احتمالات رو بررسی کرد چون قبل از ویمبلدون رافا توی کوینز بازی میکنه که درصورت قهرمانی رافا توی کوینز برای تضمین رنک 1 رافا شرایط بازهم تغییر میکنه
اگر نتایج کوینز رو در نظر نگیریم
با شرکت نکردن رافا و نوواک توی ویمبلدون و قهرمانی راجر باز هم راجر رنک 1 نخواهد شد
درصورت رسیدن نوواک به فینال صرفنظر از نتایج رافا، نوواک رنک 1 خواهد شد
اگر نوواک قبل از فینال ببازه و رافا قهرمان بشه رافا رنک 1 میمونه
باخت رافا توی هر مرحله ای قبل از فینال نوواک رو نامبر وان میکنه

Ahoura
06-06-2011, 02:50 PM
در ويمبي راجر يا ميوفته سمت نوواك يا ميوفته سمت نادال. تنها در صورتي نادال نامبر وان مي مونه كه راجر سمت نوواك باشه در غير اينصورت احتمال شكست نوواك تا فينال بسيار كمه . همه چيز به قرعه بستگي داره.

MaTAdoR
06-06-2011, 03:02 PM
من هم قهرمانی رافا رو تبریک میگم:655:
به روجر هم خسته نباشید میگم:441: وازش تشکر می کنم که نذاشت نوله نامبر وان شه:441:

m_taba2005
06-06-2011, 03:28 PM
درود بر ابرقدرت تنیس جهان ....... رافاعل نادال
:866::866:

m_taba2005
06-06-2011, 03:29 PM
بر و بچ سلام
من بازی فینال رو ندیدم
سایتی هست که کل بازی یا خلاصه اش رو گذاشته باشه ؟ که برم دانلود کنم؟

pouriya.alex
06-06-2011, 03:33 PM
در ويمبي راجر يا ميوفته سمت نوواك يا ميوفته سمت نادال. تنها در صورتي نادال نامبر وان مي مونه كه راجر سمت نوواك باشه در غير اينصورت احتمال شكست نوواك تا فينال بسيار كمه . همه چيز به قرعه بستگي داره.

تو ویمبلدون برخلاف سایر تورنمنت ها سیدبندی حتما براساس رنکینگ نیست و به سوابق

بازیکنا هم بستگی داره، پس حتی ممکنه راجر سید 2 یا 1 باشه، کما اینکه پارسال رنک 2

بود و سید 1 شد ! پس احتمال برخورد نوله و رافا هم تو سمی فینال وجو داره

PowerVu
06-06-2011, 03:42 PM
بر و بچ سلام
من بازی فینال رو ندیدم
سایتی هست که کل بازی یا خلاصه اش رو گذاشته باشه ؟ که برم دانلود کنم؟

بازپخش مسابقه فینال از TRT 3 ترکیه:
=====================
روز دوشنبه:
06:30 عصر به وقت ایران

بازپخش مسابقه فینال از الجزیره ورزشی 2:
========================
دوشنبه:
12:30 ظهر
10:30 شب

سه شنبه:
07:30 صبح
08:30 شب

چهارشنبه:
03:30 بامداد

لینک های دانلود بازی:

NADAL vs FEDERER HD720p [FINAL ROLAND GARROS 2011]
CREDITS for www.PartidoaPartido.com (http://www.partidoapartido.com/)

MKV (H.264) 1280x720 16:9 50fps BitRate 2.100kbps (Audio Spanish AAC 48khz)

SET1 923MB FILESERVE
http://www.fileserve.com/file/M7fCYv6
SET2 990MB MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=HKK3Q3O2
SET3 630MB FILESERVE
http://www.fileserve.com/file/KFraxHp
SET4 477MB MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=A9O5NFR4
ENTREGA TROFEOS 215MB
http://hotfile.com/dl/119999942/fec8540/TROFEOS.RG.2011.Final.Nadal.vs.Federer.HD720p.by.Courtyman.mkv.html

موفق باشید

PowerVu
06-06-2011, 04:31 PM
من هم به نوبه ی خودم قهرمانی ماتادور اسپانیایی رافائل نادال رو خدمت همه ی هواداران خوب و نازنینش تبریک عرض می کنم. استقامت و جنگندگی و UEهای بسیار پایین رموز پیروزی رافایل دوست داشتنی م بودند. البته گفتنی ها رو دوستان فرمودند و چیزی برای بنده باقی نگذاشتند. یه تبریک هم خدمت راجری های عزیزم دارم چرا که فرم استثنایی فدرر در هفته ی گذشته تا بازی با نوواک به اوج خودش رسید و این نویدی خوب برای ادامه ی فصل اسطوره ی تاریخ تنیس خواهد بود.

در فینال راجر شانس و فرصت هاش رو داشت که از اون ها میتونست به نحو احسن بهره ببره که منجر به گرفتن یک ست هم شد. ضمن این که بارها با ضربات استثنایی به کناره ها، سعی کرد رافا رو اسیر بردن به اون نواحی کنه. ضمن این که فورهندهای Deep مهلک و پرقدرت زیادی رو روانه ی زمین نادال کرد.

مسابقات هر چه که می گذرد، جذابیت بیشتری پیدا می کنند. مخصوصاً که فصل چمن هم شروع شده و همگی برای شروع ویمبلدون لحظه شماری می کنیم.

Ahoura
06-06-2011, 04:35 PM
تو ویمبلدون برخلاف سایر تورنمنت ها سیدبندی حتما براساس رنکینگ نیست و به سوابق

بازیکنا هم بستگی داره، پس حتی ممکنه راجر سید 2 یا 1 باشه، کما اینکه پارسال رنک 2

بود و سید 1 شد ! پس احتمال برخورد نوله و رافا هم تو سمی فینال وجو داره

پارسال شرايط فرق داشت به دليل اينكه راجر تازه رنك يك رو از دست داده بود و بين رولند و ويمبي فرصتي براي پس گرفتن نامبر واني وجود نداشت سيد 1 شد. امسال امكان اينكه سيد 1 بشه خيلي كمه ولي شايد سيد 2 بشه. ( البته فكر كنم دليلش اين باشه. )

AndreS
06-06-2011, 08:57 PM
45 پیروزی در مقابل 1شکست در پاریس !!!
آمار خیره کنندس . تبریک میگم قهرمانی رافا رو

هر چه از زمان بازی بیشتر سپری میشد رافا ریتم بازیشو بدست میاورد و بهتر از قبل میشد تا در نهایت تونست به قهرمانی برسه . اما با یک بازی کاملا پایا پای و نزدیک در مقابل حریف دیرینش اسطوره ی تاریخ تنیس . هر دو بازیکن در طول بازی افت و خیز داشتن که به نظر من بی ثباتی راجر از رافا بیشتر بود و اون هم دلایل خاص خودش رو داشت و بر میگرده به سبک بازی هر دو بازیکن

راجر که تو نیمه نهایی با اون نمایش فوق العاده تونسته بود نواک آماده به خصوص با روحیه ای که برای 1# شدن داشت رو شکست بده و به فینال برسه . بازی فینال هم تقریبا قابل قبول بازی کرد البته ارور های زیادش که تو روحیه و بازیش تاثیر گذار بود اکثرا طبیعی بود و نمیشه اون رو به افت راجر نسبت داد . پلن بازی راجر اقتضا میکرد که ارور های بالایی داشته باشه که خب فورهند CC های رافا به سمت بکهند راجر این ارور هارو بیشتر و بیشتر هم میکرد.

اما در پاسخ به دوستانی که گفتن راجر , راجر سمی نبود و نتونست به خوبی.......
باید عرض کنم راجر , راجر نیمه نهایی بود اما رافا - نواک نبود !!!

(من هم از باخت راجر خیلی اعصابم به هم ریخت چون بازیه نزدیکی بود و بهترین فرصت رو داشت بعد از بردن نواک رافا رو هم شکست بده اما باخت کاملا طبیعی بود چرا که راجر در مقابل رافای چپ دست و بر روی سطح کند خاک با بانس زیاد بازی میکرد. چه بسا اگر همین بازی در ویمبی انجام میشد نتیجه چیز دیگه ای بود)

فورهند CC های رافا با اون اسپین وحشتناک و ارتفاع رو راجر باید با بکهند جواب میداد . سرو هارو هم که مجبور بود با بکنهد ریترن کنه
آیا بکهند CC های نواک در مقابل فورهند CC به یک نوع بکهند راجر رو به چالش میکشیدن ؟ مطمئنا اگه راجر بکهندش بهبود پیدا نکرده بود حتی یک ست هم نمیتونست از نواک بگیره .

========

کارنامه ی راجر تو رولند این فصل قطعا نمره خوبی داشت و منو بسیار بسیار برای قهرمانی در ویمبلدون امید وار کرد
راجر داره به فرم خوبش نزدیک میشه همین طور رافا , نواک هم که چیزی به عنوان افت در این فصل براش تعریف نشده موری هم با وجود اون مصدومیت بد کار نکرد روی خاک و نشون داد پیشرفت داشته

پس پیش به سوی ویمبلدونی دیدنی و جذاب

Ahoura
06-06-2011, 09:29 PM

هر چه از زمان بازی بیشتر سپری میشد رافا ریتم بازیشو بدست میاورد و بهتر از قبل میشد تا در نهایت تونست به قهرمانی برسه . اما با یک بازی کاملا پایا پای و نزدیک در مقابل حریف دیرینش اسطوره ی تاریخ تنیس . هر دو بازیکن در طول بازی افت و خیز داشتن که به نظر من بی ثباتی راجر از رافا بیشتر بود و اون هم دلایل خاص خودش رو داشت و بر میگرده به سبک بازی هر دو بازیکن

راجر که تو نیمه نهایی با اون نمایش فوق العاده تونسته بود نواک آماده به خصوص با روحیه ای که برای 1# شدن داشت رو شکست بده و به فینال برسه . بازی فینال هم تقریبا قابل قبول بازی کرد البته ارور های زیادش که تو روحیه و بازیش تاثیر گذار بود اکثرا طبیعی بود و نمیشه اون رو به افت راجر نسبت داد . پلن بازی راجر اقتضا میکرد که ارور های بالایی داشته باشه که خب فورهند CC های رافا به سمت بکهند راجر این ارور هارو بیشتر و بیشتر هم میکرد.

(من هم از باخت راجر خیلی اعصابم به هم ریخت چون بازیه نزدیکی بود و بهترین فرصت رو داشت بعد از بردن نواک رافا رو هم شکست بده اما باخت کاملا طبیعی بود چرا که راجر در مقابل رافای چپ دست و بر روی سطح کند خاک با بانس زیاد بازی میکرد. چه بسا اگر همین بازی در ویمبی انجام میشد نتیجه چیز دیگه ای بود)

فورهند CC های رافا با اون اسپین وحشتناک و ارتفاع رو راجر باید با بکهند جواب میداد . سرو هارو هم که مجبور بود با بکنهد ریترن کنه
آیا بکهند CC های نواک در مقابل فورهند CC به یک نوع بکهند راجر رو به چالش میکشیدن ؟ مطمئنا اگه راجر بکهندش بهبود پیدا نکرده بود حتی یک ست هم نمیتونست از نواک بگیره .

========

کارنامه ی راجر تو رولند این فصل قطعا نمره خوبی داشت و منو بسیار بسیار برای قهرمانی در ویمبلدون امید وار کرد
راجر داره به فرم خوبش نزدیک میشه همین طور رافا , نواک هم که چیزی به عنوان افت در این فصل براش تعریف نشده موری هم با وجود اون مصدومیت بد کار نکرد روی خاک و نشون داد پیشرفت داشته

من يه مخالفت كوچيك با اين قسمت صحبتتون دارم. راجر در نيمه نهايي با سرويس هاي مخرب نوواك رو فلج كرد و first serve خارق العاده اي داشت. در حالي كه در مقابل نادال خبري از سرويس نبود. پس نمي تونيم بگيم راجر فينال همون راجر نيمه نهايي بود.

Paymaan
06-06-2011, 09:31 PM

========

بازی دیشب راجر پر از ارور بود دلیلش هم فقط همین چیزیه که خودت نوشتی AndreS جان. راجر , راجر سمی نبود.

AndreS
06-06-2011, 10:03 PM
من يه مخالفت كوچيك با اين قسمت صحبتتون دارم. راجر در نيمه نهايي با سرويس هاي مخرب نوواك رو فلج كرد و first serve خارق العاده اي داشت. در حالي كه در مقابل نادال خبري از سرويس نبود. پس نمي تونيم بگيم راجر فينال همون راجر نيمه نهايي بود.

من هم کاملا این رو قبول دارم که سرویس های راجر به خوبی بازی سمی نبود . اما اهورا جان آیا ارور های بالای راجر و آشفتگی روحیش بعد از اینکه ست اول رو که 5-2 جلو بود 7-5 از دست داد بی تاثیر بود تو درصد فرست سرویسش؟

بازی دیشب راجر پر از ارور بود دلیلش هم فقط همین چیزیه که خودت نوشتی AndreS جان. راجر , راجر سمی نبود.
پیمان جان شما که اعتقاد دارید : راجر , راجر سمی نبود
یعنی اگر راجر , راجر سمی بود پر اشتباه ظاهر نمیشد ؟

Rafaello
06-06-2011, 10:09 PM
بازهم راجر یک سرو گردن از رافا بالاتر بود، بازهم راجر از فرصت عالی بدست اومده استفاده نکرد بازهم

ارورهای زیاد در لحظات حساس وبازهم رافا از عقب افتادن نا امید نشد و با اعتماد به نفس بالایی که مخصوصا در مقابل راجر داره بازی رو برد ! همین !

ولی تو ویمبلدون دیگه این خبرا نیست.

تبریک به رافا و هواداراش.

با همه گفته های شما شدیدا موافقم غیر از اون قسمتی که رنگی کردم:443:

Rafaello
06-06-2011, 10:17 PM
خیلی وقته که یک فینال درست و حسابی و زیبا در گرنداسلم نمیبینم ، به نظرم از فینال us open 2009 به بعد فینال هیجان دار و زیبایی ندیدیم و این اصلا خوب نیست ، تعداد اندکی از بازیکن ها الان در شرایط مناسب خودشون هستند به نظرم تنیس در سال 2009 واقعا زیبا و پرهیجان و دیدنی و البته نزدیک بود اما الان چی
راجر دیروز عالی شروع کرد اما بعد از برک شدن و وقتی نتیجه 5-5 شد در ست اول ، راجر فرم بازیشو از دست داد و شد همون راجر قبل از رولند و دوباره بی ثباتی در بازیش شکل گرفت و اون روحیه ای که باید برای پیروزی داشته باشه رو نداشت ، رافا هم هر گیم که میگذشت بهتر میشد و حقش بود ببره ، امیدوارم در ویمبلدون بازیهای زیباتر و پر هیجان تری رو ببینیم

این فینال که خیلی سرد و بدون هیجان بود
یاد ویمبلدون 2008 به خیر
چه فینالی بود چه هیجانی داشت و چقدر صحنه های ناب و دیدنی داشت، هیچ وقت اون بازی هنری یادم نمیره

رافا ثانیه ای پس از فتح ویمبلدون 2008

http://cache.gawker.com/assets/images/deadspin/2009/06/nadal-wimbledon-federer-victory-wide-horizontal.jpg

davidbeckham
06-06-2011, 10:18 PM
با همه گفته های شما شدیدا موافقم غیر از اون قسمتی که رنگی کردم:443:
یعنی با زم از همین خبراست؟:254::434:

M A E S T R O
06-06-2011, 10:20 PM
سلام.با تاخیر یک روزه قهرمانیه رافا رو به هواداراش تبریک میگم.رافا شیوه جدیدی رو در تنیس ابداع کرده.
اسم این روش رو هم من انتخاب کردم تنیس علی اصغری!!!!!!!!!
به هرحال یه جمله هست که میگه تا راجر هست زندگی باید کرد.
به امید قهرمانی راج در ویمبلدون
http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/91/fullj.97e0aa5d87baa8ac7dd4c18ab06c3373/ap-201106051335489348383.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/91/fullj.97e0aa5d87baa8ac7dd4c18ab06c3373/ap-201106051335489348383.jpg)

Rafaello
06-06-2011, 10:39 PM
یعنی با زم از همین خبراست؟:254::434:

بله بازهم از این خبراست
کاری که فدرر در رولند گاروش در حق رافا کرد تو این دوره زمونه برادر در حق برادر نمی کنه، فدرر نواک رو برد تا رافا شماره یک بمونه و راحت تر از قورت دادن راحت الحلقوم به رافا باخت
گفتم خدمت دوستان که سه روز مسافرت بودم و از هیچی خبر نداشتم وقتی برگشتم اومدم سایت و با چشمانی از حدقه درآمده متوجه شدم که فدرر نواک رو در سمی برده، راستشو بخواین ترسیدم و بازی هم که اون طوری شروع شد و رافا 5-2 عقب افتاد گفتم کار تموم شد ولی افت وحشتناک فدرر شروع شد و رافا ست اول رو جانانه برد و در نهایت قهرمان شد
معتقدم در ویمبلدون هم مهر و محبت سرشار فدرر شامل حال رافا خواهد شد
فدرر نواک رو میبره و ...... باقی ماجراهارو خودتون میدونین:434:

m_taba2005
06-06-2011, 10:43 PM
سلام
اقا ببخشید این تاپیک رولند گروس فرانسه گم شده؟
من پیداش نمیکنم
کسی میتونه کمکم کنه ؟
ممنون

A!i
06-06-2011, 10:46 PM
سلام
اقا ببخشید این تاپیک رولند گروس فرانسه گم شده؟
من پیداش نمیکنم
کسی میتونه کمکم کنه ؟
ممنون

http://tennistalkers.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=839 (http://tennistalkers.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=839) :443:

m_taba2005
06-06-2011, 11:17 PM
بازپخش مسابقه فینال از TRT 3 ترکیه:
=====================
روز دوشنبه:
06:30 عصر به وقت ایران

بازپخش مسابقه فینال از الجزیره ورزشی 2:
========================
دوشنبه:
10:30 شب

سه شنبه:
07:30 صبح
08:30 شب

چهارشنبه:
03:30 بامداد

لینک های دانلود بازی:

[/COLOR][/COLOR]

موفق باشید

داداش دمت گرم
:655:

babak59
06-07-2011, 07:58 AM
علی اصغری واقعا که................
پیشنهاد میکنم شما برید همان فوتبال نگاه کنید - اونم فقط لیگ ایران

Behnam RF
06-07-2011, 10:28 AM
درود به همه دوستان
ضمن تشكر از محمد عزيز:655:
باز هم با تاخير زياد قهرماني رو تبريك ميگم ، براي من مهم تر نيمه نهايي بود:434:

Nima88
06-07-2011, 05:52 PM
سلام.با تاخیر یک روزه قهرمانیه رافا رو به هواداراش تبریک میگم.رافا شیوه جدیدی رو در تنیس ابداع کرده.
[/URL][URL="http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/91/fullj.97e0aa5d87baa8ac7dd4c18ab06c3373/ap-201106051335489348383.jpg"]http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/91/fullj.97e0aa5d87baa8ac7dd4c18ab06c3373/ap-201106051335489348383.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/91/fullj.97e0aa5d87baa8ac7dd4c18ab06c3373/ap-201106051335489348383.jpg)

جمع کنید بابا.
تنیسورتون 4 دفعه تو فینال رولند مقابل تنیسور ما بازی کرده هر 4 دفعه تر زده هر دفعه یه حرف جدید یه بهانه جدید در میارید.خودتون خسته نشدید از این حرفای تکراری؟

Paymaan
06-07-2011, 07:19 PM
من هم کاملا این رو قبول دارم که سرویس های راجر به خوبی بازی سمی نبود . اما اهورا جان آیا ارور های بالای راجر و آشفتگی روحیش بعد از اینکه ست اول رو که 5-2 جلو بود 7-5 از دست داد بی تاثیر بود تو درصد فرست سرویسش؟

پیمان جان شما که اعتقاد دارید : راجر , راجر سمی نبود
یعنی اگر راجر , راجر سمی بود پر اشتباه ظاهر نمیشد ؟
فکر نکنم

Reza23
06-07-2011, 10:05 PM

خیلی ممنون بابت تبریک ولی مثل اینکه خیلی به
شما فشار اومده!! :251:
باشه به امید قهرمانی راج!!(:434:) در ویمبلدون!!
خسته نشدین این همه وعده میدین باز راج!!(:434:) میاد به رافا
اینطوری میبازه؟!!!:397:

Ahoura
06-07-2011, 11:59 PM

يه جوري ميگي انگار سه ست رو بيگل شده. راجر اگر اون ست پوينت رو در ست اول مي گرفت بازي رو مي برد.

راجر فقط اعتماد به نفس نداشت وگرنه از نظر بازي بهتر از نادال بود. اگر مثله هميشه سرو مي كرد الان شما اينجوري نمي گفتي.

در ضمن راجر از يه بازي سخت اومده بود و نوواك رو برده بود. اگر نادال تو نيمه نهايي به نوواك مي خورد اصلا نميومد بالا ولي اگرم ميومد بايد 100 برابر بازي با اندي ماري انرژي صرف مي كرد.

Reza23
06-08-2011, 12:49 PM
يه جوري ميگي انگار سه ست رو بيگل شده. راجر اگر اون ست پوينت رو در ست اول مي گرفت بازي رو مي برد.

راجر فقط اعتماد به نفس نداشت وگرنه از نظر بازي بهتر از نادال بود. اگر مثله هميشه سرو مي كرد الان شما اينجوري نمي گفتي.

در ضمن راجر از يه بازي سخت اومده بود و نوواك رو برده بود. اگر نادال تو نيمه نهايي به نوواك مي خورد اصلا نميومد بالا ولي اگرم ميومد بايد 100 برابر بازي با اندي ماري انرژي صرف مي كرد.

وای خدا !!!
همه اش اگر همه اش مگر!!
اگه اینطور میشد لابد اونجور میشد!
آقا جان واقعیتی رو که اتفاق افتاده رو ول کردی رفتی سراغ خیالبافی؟!!
مگه میخوای بقیه کتاب هری پاتر رو بنویسی؟!!
فقط یه واقعیت وجود داره :
فدرر به نادال بازم باخت!
نادال الان قهرمان رولندگاروس 2011 هست.

سخته ولی باید باور کنی!!!!!!! :251:

Ahoura
06-08-2011, 03:33 PM
وای خدا !!!
همه اش اگر همه اش مگر!!
فدرر به نادال بازم باخت!

دوست عزيز دوباره پستم رو بخون تا بهتر درك كني . من نگفتم نادال نبرد. شما اومدي گفتي من از اين بازي كسل كننده خسته شدم. منم در جوابت با دلايلي كه اوردم نشونت دادم كه بازي زياد هم كسل كننده و يكطرفه نبود. هر چي مي خوام هيچي نگم ولي نميشه از طرفداران واقعي نادال معذرت مي خوام ولي ديگه نمي تونم دهنم رو بسته نگه دارم. تقصير راجر بود كه نذاشت نادال نامبر واني رو از دست بده بعد يك مشت طرفدار جاهل ميان ميگن بازم راج؟ خب اگه همين راج نبود نادال الان كجا بود؟ طرفداران واقعي نادال هيچ وقت اينجوري صحبت نمي كنن چونكه ميدونن راجر چه لطف بزرگي در حقشون كرده. اخ كجايي در ويمبي نوواك و نادال بيوفتن در نيمه هم تا اون موقع نامبر وان واقعي مشخص بشه.

delpotro
06-08-2011, 03:42 PM
دوست عزيز دوباره پستم رو بخون تا بهتر درك كني . من نگفتم نادال نبرد. شما اومدي گفتي من از اين بازي كسل كننده خسته شدم. منم در جوابت با دلايلي كه اوردم نشونت دادم كه بازي زياد هم كسل كننده و يكطرفه نبود. هر چي مي خوام هيچي نگم ولي نميشه از طرفداران واقعي نادال معذرت مي خوام ولي ديگه نمي تونم دهنم رو بسته نگه دارم. تقصير راجر بود كه نذاشت نادال نامبر واني رو از دست بده بعد يك مشت طرفدار جاهل ميان ميگن بازم راج؟ خب اگه همين راج نبود نادال الان كجا بود؟ طرفداران واقعي نادال هيچ وقت اينجوري صحبت نمي كنن چونكه ميدونن راجر چه لطف بزرگي در حقشون كرده. اخ كجايي در ويمبي نوواك و نادال بيوفتن در نيمه هم تا اون موقع نامبر وان واقعي مشخص بشه.

راجر هر کاری کرده واسه خودش کرده. عاشق چشم و ابروی نادال نیست که جانفشانی کنه براش.

Ahoura
06-08-2011, 03:49 PM
راجر هر کاری کرده واسه خودش کرده. عاشق چشم و ابروی نادال نیست که جانفشانی کنه براش.

اي بابا شما چرا هرچي دوست داريد برداشت مي كنيد. من كجا نوشتم كه راجر عاشق چشم و ابرو ناداله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دارم مي گم اگر راجر جو نمي گرفتش نوواك رو نمي تركوند الان نادال كجا بود؟ رنك يك بود؟؟؟

Rafaello
06-08-2011, 05:15 PM
در پاسخ به اونیی که می گویند رافا علی اصغری بازی میکنه

منظور شما از علی اصغری یعنی چه؟ اگر رافا جوری بازی کنه که فدرر خیلی راحت ببره اون وقت راضی میشین؟
2 اسفند 1379 بازی بین پرسپولیس و استقلال، قبل از بازی خبرنگاری به علی پروین گفت چرا شما علی اصغری بازی می کنین؟ پروین گفت یعنی چه و خبرنگار گفت فقط سانتر می کنین و بازی هوایی، پروین با خونسردی گفت وقتی با هر سانتری که می کنیم خطر ایجاد می کنیم خب چرا سانتر نکنیم؟
و اما در اون بازی حمید استیلی دو تا سانتر کرد و یکی شو مهدی هاشمی نسب و دیگری رو پایان رافت گذاشتن وسط دروازه استقلال، پرسپولیس با دو سانتر استقلال رو برد
رافا طوری بازی میکنه که باهاش میتونه فدرر رو مثل باقلوا ببره، شما بهش می گویید علی اصغری و من می گویم بازی فدرر فلج کن
گیریم رافا علی اصغری بازی می کنه، فدرر چقدر ناتوانه که با گذشت قریب یک دهه نتونسته راهی برای پیروزی بر علی اصغری نادال پیدا کنه!!!

Reza23
06-08-2011, 06:43 PM

جاهل تویی که شعور نداری چطوری تو فروم عمومی حرف میزنن.
طرفدار نمای بیچاره!
نادال قهرمان شد.
اینقدر سخته که تربیتت رو به رخ ما میکشی؟!!:3t1:
اگه دفعه قبل که توهین کردی مدیر سایت باهات برخورد میکرد
امروز اینطور جری نمیشدی!
تو با این عقلت فهمیدی کی طرفدار واقعیه کی نه؟!
طرفدار واقعی!!!
چه غلطها!!
فدرر زورش به رافا نرسیده تو پاچه منو چرا میگیری؟!!
مردین اگه تو زمین مسابقه مردونه ببرین!
ببین تو چقدر حقیری که بخاطر یه نفر اون سر دنیا به هموطن
خودت توهین مستقیم میکنی!

Paymaan
06-08-2011, 08:03 PM
طرفدار نمای بیچاره!
نادال قهرمان شد.
امروز اینطور جری نمیشدی!
طرفدار واقعی!!!
چه غلطها!!
خودت توهین مستقیم میکنی!
ببخشید تو دعوای لفظی شما وارد میشم ولی شما مثل اینکه بیشتر متعصبیا! خواهش میکنم جفتتون همینجا خاتمه بدید.

honey rafa
06-08-2011, 08:39 PM
بجه ها جرا این کارارو می کنین نادال قهرمان شد و رولان گاروس 2011 هم تموم شد اگه طرفدارای راجر ناراحتن دیگه به ما ربطی نداره برن دعا کنن که ویمبلدونم مال رافا نشه که خیییییلللییییی بعید

Reza23
06-08-2011, 09:09 PM
ببخشید تو دعوای لفظی شما وارد میشم ولی شما مثل اینکه بیشتر متعصبیا! خواهش میکنم جفتتون همینجا خاتمه بدید.

دوست عزیز
این دفعه دومشه که به من توهین میکنه.
اون دفعه چیزی نگفتم مثل اینکه فکر کرده خبریه.
تنیسورش 2-5 رو 5-7 باخته به من چه!! :350:

Rafaello
06-08-2011, 10:01 PM
دوست عزیز
این دفعه دومشه که به من توهین میکنه.
اون دفعه چیزی نگفتم مثل اینکه فکر کرده خبریه.
تنیسورش 2-5 رو 5-7 باخته به من چه!! :350:

دمت گرم
خنده رو به لبام آوردی:254:

delpotro
06-08-2011, 11:02 PM
رافا رولندگاروس سال بعد رو هم ميگيره راجريا هنوز دارن بحث مي كنن اگه... شايد

اگه منم دختر بودم اسمم به جاي رضا راضيه بود. شايدم مرضيه .

A!i
06-08-2011, 11:10 PM
رافا رولندگاروس سال بعد رو هم ميگيره راجريا هنوز دارن بحث مي كنن اگه... شايد

اگه منم دختر بودم اسمم به جاي رضا راضيه بود. شايدم مرضيه .

جـــــــــــــــــــــــــونم رضا :388:
رضا دختر بودی چی بودیا .. :443::655:
جیگری بودی واسه خودت :shame:

:434::434::297:

delpotro
06-08-2011, 11:13 PM
جـــــــــــــــــــــــــونم رضا :388:
رضا دختر بودی چی بودیا .. :443::655:
جیگری بودی واسه خودت :shame:

:434::434::297:

ميخواي تغيير جنسيت بدم؟

A!i
06-08-2011, 11:15 PM
ميخواي تغيير جنسيت بدم؟

:shame::shame::shame::shame::shame::shame::shame::shame:

Ahoura
06-09-2011, 09:17 AM
طرفدار نمای بیچاره!
نادال قهرمان شد.
امروز اینطور جری نمیشدی!
طرفدار واقعی!!!
چه غلطها!!
خودت توهین مستقیم میکنی!

من گفتم يه عده طرفدار جاهل. ولي تو خودت اومدي اين كلمه رو به گردن گرفتي پس اينو قبول داري. درضمن شما يه جوري صحبت كردي كه نشون دادي لياقت داري بهت توهين بشه وگرنه خيلي نادالي در اين سايت وجود داره كه من نه تنها بهشون توهين نمي كنم بلكه مخلصشونم هستم. در ضمن تو ديگه از طرفدار نما صحبت نكن. اون سر دنيا و اين سر دنياش مهم نيست كسي كه لياقت توهين رو داره بايد بهش توهين بشه. پاچه گير هم مشخصه كيه همون كه بحث پاچه رو شروع كرد.

Reza23
06-09-2011, 11:03 AM
من گفتم يه عده طرفدار جاهل. ولي تو خودت اومدي اين كلمه رو به گردن گرفتي پس اينو قبول داري. درضمن شما يه جوري صحبت كردي كه نشون دادي لياقت داري بهت توهين بشه وگرنه خيلي نادالي در اين سايت وجود داره كه من نه تنها بهشون توهين نمي كنم بلكه مخلصشونم هستم. در ضمن تو ديگه از طرفدار نما صحبت نكن. اون سر دنيا و اين سر دنياش مهم نيست كسي كه لياقت توهين رو داره بايد بهش توهين بشه. پاچه گير هم مشخصه كيه همون كه بحث پاچه رو شروع كرد.

تو چرا پست منو بگردن گرفتی؟! :254:
خیلی داری میسوزی نه؟!
پماد سوختگی بدم خدمتتون؟!!

گوش کن بچه جون
از این ببعد بخوای توهین کنی توهین میشنوی
حالا خود دانی
کسی که توهین رو شروع میکنه یعنی دوست داره بهش توهین کنن.
دقیقا مثل تو
شخصیت تو رو دیدیم.
من جواب پست کسی دیگه ای رو دادم
تو بیجا کردی پریدی وسط!
همینو میخواستی باهات مثل خودت حرف بزنم؟!

حالا نمیخواد از رافایی ها یار جمع کنی !
ببین چقدر ضعیفی!
بخاطر یه باخت اینطور بهم ریختی!!
بدبخت برو بشین دعا کن رافا مصدوم بشه شاید تو ویمبلدون
یه چیزی نصیبت شد و تونستی عقده هات رو خالی کنی!

حالا بگو ببینم تو چطور طرفدار واقعی شدی؟!!
پوشک بچه های فدرر رو عوض میکنی که تونستی
مدال طرفدار واقعی رو بگیری؟! :254::254:

ببین تو رو خدا ملاک طرفدار واقعی شده یه آدم که حرف دهنش رو نمیفهمه!! :3t1:

Pouya
06-09-2011, 11:10 AM
خیلی داری میسوزی نه؟!

گوش کن بچه جون
حالا خود دانی
دقیقا مثل تو
شخصیت تو رو دیدیم.
تو بیجا کردی پریدی وسط!

ببین چقدر ضعیفی!

بابا این جور جدل ها تمومی نداره.هر 2 طرف متعصب.آقا رضا از شما بعیده.تو کلوپ بارسا صبورتر بودیا!:443:
خواهش میکنم دیگه ادامه ندید تا کار به جای باریک نکشیده.رولند تموم شد رفت.مبارکه طرفدارای نادال.

honey rafa
06-09-2011, 11:18 AM
بچه ها توروخدا ول کنید .....دیگه همه چی تموم شده.....با این کارا که دیگه قهرمان عوض نمی شه......خواهشا ول کنید.......

Ahoura
06-09-2011, 11:22 AM
خیلی داری میسوزی نه؟!

گوش کن بچه جون
حالا خود دانی
دقیقا مثل تو
شخصیت تو رو دیدیم.
تو بیجا کردی پریدی وسط!

ببین چقدر ضعیفی!

معلومه زياد سوختي كه اينقدر خوب پماد هاي سوختگي رو ميشناسي. :254:اينا توهين نيست حقيقت وجودته كه داري ازش فرار مي كني. جدي؟‌ حالا از شخصيتم خوشت اومد يا نه؟؟؟ :254::254: . خب مثل ادم جواب ندادي من اومدم بلكه بتونم ادمت كنم. تو وسعت عقلت در حدي نيست كه بتوني مثل من حرف بزني. در مقابل تو خودم تنها هم زيادم يار برا چيمه؟ من مي خواستم به بقيه طرفدار ها تو هين نشه. اخه تو خيلي بي شخصيت تر از طرفدار هاي نادالي :254: . راجر صد تا بدتر از اينو باخته و من بهم نريختم بخاطر باخت نبود بخاطر شخصيت والاي شما بود :254:. عقده اي معلومه كيه كه تازه با 10 گرند خودشو كشت. از اينا ما زياد داريم . مگه تو با اين كارا تونستي مدال طرفدار واقعي رو بگيري؟؟ :254:. خوش به حال تو كه حرف دهنت رو ميفهمي از پستات معلومه بدجوري حرف دهنت رو مي فهمي.

Reza23
06-09-2011, 11:29 AM
معلومه زياد سوختي كه اينقدر خوب پماد هاي سوختگي رو ميشناسي. :254:اينا توهين نيست حقيقت وجودته كه داري ازش فرار مي كني. جدي؟‌ حالا از شخصيتم خوشت اومد يا نه؟؟؟ :254::254: . خب مثل ادم جواب ندادي من اومدم بلكه بتونم ادمت كنم. تو وسعت عقلت در حدي نيست كه بتوني مثل من حرف بزني. در مقابل تو خودم تنها هم زيادم يار برا چيمه؟ من مي خواستم به بقيه طرفدار ها تو هين نشه. اخه تو خيلي بي شخصيت تر از طرفدار هاي نادالي :254: . راجر صد تا بدتر از اينو باخته و من بهم نريختم بخاطر باخت نبود بخاطر شخصيت والاي شما بود :254:. عقده اي معلومه كيه كه تازه با 10 گرند خودشو كشت. از اينا ما زياد داريم . مگه تو با اين كارا تونستي مدال طرفدار واقعي رو بگيري؟؟ :254:. خوش به حال تو كه حرف دهنت رو ميفهمي از پستات معلومه بدجوري حرف دهنت رو مي فهمي.
من با هر کس مطابق شخصیتش حرف میزنم.
وقتی طرفم تو باشی ادبیاتی بهتر از ندارم
چون لیاقت شخصیت حقیر و بیچاره تو بیش از این نیست.

هنوز داری میسوزی
خیلی حال میکنم
فدرر باخت تا حال بچه پر رویی مثل تو گرفته بشه! :254:

ضمنا حرف ازشخصیت نزن که خیلی کم داری
همون دفعه اول باید با تو اینطور حرف میزدم
پر رو شدی
فکر کردی خبریه؟!!

از این ببعد پست من آینه پست خودته
هر طور دوست داری!

باخت که اینقدر سوختن نداره!
حالا شاید یه روز تو بردی! :254::254:

یادت باشه هم اون دفعه و هم این دفعه خودت توهین کردی
این دفعه زدم تو دهنت تا حساب کار دستت بیاد
از من هم اگه خوشت نمیاد به درک
پس غلط میکنی به پستم جواب میدی یا نقل قول میکنم
حالا اگه خواستی باشه جواب توهین آدم بیشعوری مثل تو فقط توهینه!

Reza23
06-09-2011, 11:29 AM
بابا این جور جدل ها تمومی نداره.هر 2 طرف متعصب.آقا رضا از شما بعیده.تو کلوپ بارسا صبورتر بودیا!:443:
خواهش میکنم دیگه ادامه ندید تا کار به جای باریک نکشیده.رولند تموم شد رفت.مبارکه طرفدارای نادال.

پویا جان من کاری بکار این گوسفند نداشتم خود احمقش شروع کرد!

Ahoura
06-09-2011, 11:34 AM
پویا جان من کاری بکار این گوسفند نداشتم خود احمقش شروع کرد!

بعد به من ميگه بي شخصيت. كم اوردي حالا فحش مي دي . بده چون گفتم وسعت ذهنت در حدي نيست كه با من بحث كني همون فحش بده بهتره . :254:

Ahoura
06-09-2011, 11:37 AM
من با هر کس مطابق شخصیتش حرف میزنم.
وقتی طرفم تو باشی ادبیاتی بهتر از ندارم
چون لیاقت شخصیت حقیر و بیچاره تو بیش از این نیست.

هنوز داری میسوزی
خیلی حال میکنم
فدرر باخت تا حال بچه پر رویی مثل تو گرفته بشه! :254:

ضمنا حرف ازشخصیت نزن که خیلی کم داری
همون دفعه اول باید با تو اینطور حرف میزدم
پر رو شدی
فکر کردی خبریه؟!!

از این ببعد پست من آینه پست خودته
هر طور دوست داری!

باخت که اینقدر سوختن نداره!
حالا شاید یه روز تو بردی! :254::254:

یادت باشه هم اون دفعه و هم این دفعه خودت توهین کردی
این دفعه زدم تو دهنت تا حساب کار دستت بیاد
از من هم اگه خوشت نمیاد به درک
پس غلط میکنی به پستم جواب میدی یا نقل قول میکنم
حالا اگه خواستی باشه جواب توهین آدم بیشعوری مثل تو فقط توهینه!

زدي تو دهنم ؟؟؟؟؟‌ ديگه نزن خيلي درد اومد.:254: كسي تو دهني خورده كه كارو كشيد به فحش . فحش نده حرف بزن تا بيشعور خودش مشخص بشه . وقتي فحش مي دي كه ديگه سريع خودتو تسليم مي كني و معلوم ميشه كي بيشعوره.

Ahoura
06-09-2011, 11:45 AM
بچه ها توروخدا ول کنید .....دیگه همه چی تموم شده.....با این کارا که دیگه قهرمان عوض نمی شه......خواهشا ول کنید.......

خيلي ببخشيد. . به خاطر حرف هايي كه به اون كاربر زدم از شما معذرت مي خوام . من هيچ وقت به طرفداران نادال توهين نمي كنم. اگر حرفي هم زدم منظورم فقط با خودش بود نه با بقيه طرفدارا. اون كلا مشكل داره واسه همين جوابشو دادم. :434:

Reza23
06-09-2011, 11:57 AM
زدي تو دهنم ؟؟؟؟؟‌ ديگه نزن خيلي درد اومد.:254: كسي تو دهني خورده كه كارو كشيد به فحش . فحش نده حرف بزن تا بيشعور خودش مشخص بشه . وقتي فحش مي دي كه ديگه سريع خودتو تسليم مي كني و معلوم ميشه كي بيشعوره.

تو تا حالا مودب بودی؟!! :254:
کی اول شروع کرد به توهین؟
نکنه اینم نمیتونی درک کنی؟

بچه ها خودشون پستها رو میبینن
میبینن کی شروع کرد.

زبون تو که به توهین کردنت افتخار میکنه همینه.
بهت گفتم مثل آدم صحبت کن تا با تو درست برخورد بشه
ولی گفتی توهین میکنی
خوب توهین میشنوی
اینکه درکش سخت نیست
البته برای تو هست چون کلا درک و عقل نداری.

Reza23
06-09-2011, 12:00 PM
خيلي ببخشيد. . به خاطر حرف هايي كه به اون كاربر زدم از شما معذرت مي خوام . من هيچ وقت به طرفداران نادال توهين نمي كنم. اگر حرفي هم زدم منظورم فقط با خودش بود نه با بقيه طرفدارا. اون كلا مشكل داره واسه همين جوابشو دادم. :434:

راست میگه ببخشیدش!
بخاطر درک پاینش!

یکی یه چیزی گقته منم جواب دادم
بعد این اومده توهین کرده تازه اینقدر رو داره که میگه
حقته و باید بگم و میگم.
خوب جواب مناسبش هم شنید.

حالا خواست ادامه بده
من در خدمتشم! :655::254:

هر کس هر جای دنیا توهین کنه بهش توهین میکنن تا مزه اش رو بچشه
اگه خوشش اومد باز توهین کنه!

Reza23
06-09-2011, 12:00 PM
بعد به من ميگه بي شخصيت. كم اوردي حالا فحش مي دي . بده چون گفتم وسعت ذهنت در حدي نيست كه با من بحث كني همون فحش بده بهتره . :254:

این نهایت لیاقت توست!

Ahoura
06-09-2011, 12:13 PM
این نهایت لیاقت توست!

شما مي تونستي لياقتم رو با حرف هم نشونم بدي ولي متاسفانه در اين حد نبودي كه در بحث به من نشون بدي لياقتم چقدره. مجبور شدي فحش بدي.

Ahoura
06-09-2011, 12:15 PM
راست میگه ببخشیدش!
بخاطر درک پاینش!

یکی یه چیزی گقته منم جواب دادم
بعد این اومده توهین کرده تازه اینقدر رو داره که میگه
حقته و باید بگم و میگم.
خوب جواب مناسبش هم شنید.

حالا خواست ادامه بده
من در خدمتشم! :655::254:

هر کس هر جای دنیا توهین کنه بهش توهین میکنن تا مزه اش رو بچشه
اگه خوشش اومد باز توهین کنه!

اگه شما شعور عذر خواهي از ساير كاربرا رو نداري خواهشا كار من رو ديگه مسخره نكن.

Reza23
06-09-2011, 12:57 PM
اگه شما شعور عذر خواهي از ساير كاربرا رو نداري خواهشا كار من رو ديگه مسخره نكن.

تو همینکه شعور صفرت رو به همه نشون دادی بسه!
سعی نکن با مظلوم نمایی طرفدار جمع کنی!
محتاج حمایت کاربرای سایت شدی؟!
جز هم باندی هات کسی ازت حمایت نمیکنه
میدونی چرا؟!
چون توهین کردی و جوابش رو شنیدی.
بهتر بود از اول مثل آدم حرف میزدی
انوقت اگه کسی بهت توهین میکرد همه میگفتن مقصره
اما چون توهین رو شروع کردی مقصر هستی
باید عذرخواهی کنی.

برو ادب و رفتار آدمیزاد یادبگیر.
اگه احترام میخوای احترام بذار
اگه توهین میخوای
توهین کن!
مطابق شعور و لیاقتت با تو رفتار میشه.
مثل همه جای این دنیا.

کار تو یعنی دخالت بیجا و توهین بیمورد از اول اشتباه
و مسخره بود.
امیدوارم این درسی باشه تا دیگه پات رو از گلیمت درازتر
نکنی و بفهمی که باید درست و بجا صحبت کنی.

بهت توصیه میکنم همین جا تموم کنی و بعد از این به پرو پای من نپیچی.
اگه از پستم خوشت نیومد مجبور نیستی جواب بدی.
اگه خواستی نقل قول کنی یاد بگیر رعایت حرمت دیگران رو بکنی
نه اینکه اول چاک دهنت رو باز کنی بعد بیایی عذرخواهی کنی!
کی رو میخوایی گول بزنی؟!
کاربرای سایت خودشون میبینن.
نیازی به تفسیر ندارن!

Reza23
06-09-2011, 01:00 PM
شما مي تونستي لياقتم رو با حرف هم نشونم بدي ولي متاسفانه در اين حد نبودي كه در بحث به من نشون بدي لياقتم چقدره. مجبور شدي فحش بدي.

تو که با من بحث نمیکردی!
تو توهین کردی
گفتی جاهل
خوب چه انتظاری داری؟!
خوب منم مطابق با زبونت باهات حرف زدم.
ناراحتی نداره که!
این به اون در.

اون دفعه هم فضولی کردی و توهین کردی.
یادته که ؟!
پس ببین خودت مقصری.
مریضی
دنبال درسر و بدوبیراه میگردی.

مودب باش
اگه کسی بهت توهین کرد!
محاله.

Reza23
06-09-2011, 01:18 PM
وای خدا !!!
همه اش اگر همه اش مگر!!
فدرر به نادال بازم باخت!

تو این پست من توهین هست؟
که جوابش پست تو باشه که بگی یه مشت طرفدار جاهل؟!
واقعا جواب اون پست من این پست تو بود؟!!
کاربرای سایت نمیبینن؟!
تو باید براشون تفسیر کنی؟!

یکی اومده بود گفته بود تنیس علی اصغری
ما هم جواب دادیم.
هر کدوم از پستهای قبلی بچه ها رو من نوشته بودم الان دعوا شده بود.
برای اونا چیزی نگفتی.
پس تو با من مشکل داری.
وگرنه هر روز باید دعوا کنی.
با من دعوا دعوا میکردی.
دلت خنک شد.
ماموریتت انجام شد؟

تا حالا از خودت پرسیدی چرا من تو هر تاپیکی بجز بحث و تبادل نظر
پست میزنم با کسی مشکل ندارم؟
چون اونجا کسی گیر نمیده.
اگه اینجا این بحثها پیش اومد
حرفهایی که نباید گفته میشد شد مقصرش تو هستی.
حالا عذرخواهی میکنی که چی بشه؟!

من هم مثل بقیه نظر خودم رو میگم.
نباید کسی بیاد گیر بده و دعوا راه بندازه.
که چی بشه؟!

من تو تاپیک رئال و بارسا بودم کل کل هم کردیم ولی با کسی
دعوا نکردیم.
چرا باید دعوا کنیم؟
هر کس نظرش رو میگه.
من اونجا گفتم رئال 5 تا خورد و تحقیر شد
ولی افشین بعدا نوشته بود راست میگه تیمی که 5 تا بخوره تحقیر شده.
من بیشتر پشیمون شدم که کاش اینطور نگفته بودم.
میتونستیم دعوا هم بکنیم ولی نکردیم.

ببین رفتار دیگران با ما آینه رفتار خودمون با اوناست.
تو چرا باید کورکورانه با من مشکل داشته باشی؟
چون 3-4 نفر گفتن تو هم دربست قبول کردی؟
آیا تو تاپیکهای بحث و تبادل نظر پستهای کل کل جز پستهای من زده نمیشه؟
تو با همه دعوا میکنی؟

Ahoura
06-09-2011, 01:29 PM

من در اون پستي كه داري مي گي جواب اين پستت رو دادم. شما فكر كردي فحش و توهين فقط يعني اينكه يكي بياد بگه خر و گاو و نفهم و احمق و ...... . شما فكر كردي توهين يعني اين كلمات؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخير. بازم راج خودش از صد تا توهين بدتره. بعدش من تازه در پست بعدي اسم شما رو باز هم نيوردم گفتم يك مشت طرفدار. ولي شما به خودت گرفتي و شروع به توهين كردي كه من هم جواب دادم.

Reza23
06-09-2011, 01:40 PM
من در اون پستي كه داري مي گي جواب اين پستت رو دادم. شما فكر كردي فحش و توهين فقط يعني اينكه يكي بياد بگه خر و گاو و نفهم و احمق و ...... . شما فكر كردي توهين يعني اين كلمات؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نخير. بازم راج خودش از صد تا توهين بدتره. بعدش من تازه در پست بعدي اسم شما رو باز هم نيوردم گفتم يك مشت طرفدار. ولي شما به خودت گرفتي و شروع به توهين كردي كه من هم جواب دادم.
این در جواب تنیس علی اضغری بود!
خوب چرا نیومدی بگی آقا این چه حرفیه؟
تنیس علی اضغری دیگه چیه؟
رافا در بازی برابر پیروز شده؟
چرا طرف نگه داشتی؟
تو که آدم خوبی هستی
چرا با توهین جواب منو دادی؟
دیدی غرض ورزی کردی؟
موقعیت دستت افتاد که دعوا راه بندازی!

Ahoura
06-09-2011, 01:58 PM
این در جواب تنیس علی اضغری بود!
خوب چرا نیومدی بگی آقا این چه حرفیه؟
تنیس علی اضغری دیگه چیه؟
رافا در بازی برابر پیروز شده؟
چرا طرف نگه داشتی؟
تو که آدم خوبی هستی
چرا با توهین جواب منو دادی؟
دیدی غرض ورزی کردی؟
موقعیت دستت افتاد که دعوا راه بندازی!

تو ميتونستي فقط بگي تنيس علي اصغري يعني چي؟ نه اينكه بياي بگي بازم راج. در ضمن من گفتم يك مشت طرفدار . اينو كه قبول داري كه يك مشت جمعه و مربوط به كس خاصي نيست. از اينجاش هم مي تونستي بفهمي منظورم تو نيستي. دعوا رو هم خودت راه انداختي كه جاهل رو به خودت گرفتي.

Reza23
06-09-2011, 02:04 PM
تو ميتونستي فقط بگي تنيس علي اصغري يعني چي؟ نه اينكه بياي بگي بازم راج. در ضمن من گفتم يك مشت طرفدار . اينو كه قبول داري كه يك مشت جمعه و مربوط به كس خاصي نيست. از اينجاش هم مي تونستي بفهمي منظورم تو نيستي. دعوا رو هم خودت راه انداختي كه جاهل رو به خودت گرفتي.

نه دیگه!
بخودمون که توهین کردی ولی خواهش میکنم به شعورمون توهین نکن!

برای من تو نمیتونی تعیین تکلیف بکنی و بگی چی بگو چی نگو!
وقتی داری جواب پست منو میگی به چه افرادی داری توهین میکنی؟!
تو که بجز من میگی با همه طرفدارهای رافا دوست هستی.
پس به کیا داری توهین میکنی؟!
جاهل چه کسانی هستن؟!
خواهش میکنم تفسیر نکن.
اصلا چیزی نگی بهتره! :350:

مثل اینکه کلمه راج رو فقط تو پست من دیدی!
خود اون کاربر نوشته بود راج!

Mohammad
06-09-2011, 04:21 PM
100 بار گفتیم کسی توهین میکنه خودتون نیاید جواب بدید، گزارش کنید، بعد باز شما دو تا 10 صفحه هر چی از دهنتون در اومده بهم گفتید.
فعلا تا اطلاع ثانوی بن هستید.
دنبال دابل اکانت هم نباشید.
این تاپیک هم فک کنم قفل بشه بهتره.