توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال!
payam
05-28-2011, 01:30 PM
خدمت دوست عزیز عرض کنم مسولان برگزاری نظر به این دارن که شرایط بازی برای همه یکسان باشه و همه چیز حالت طبیعی و روتین برای همه داشته باشه به همین دلیله که زمین ها رو مسقف نکرده و از نور استفاده نمیشه (و الا بحث هزینه در درجه های آخر قرار میگیره)
در مورد دیشب یا نباید بازی رو انجام میدادن یا اگه قصد تعویض کورت رو داشتن باید زودتر این کارو می کردن چون شرایط بازی 5/ 3 ست با 3/ 2 ست خیلی فرق داره دلیلش هم که همه دوستان میدونند و در تمام گرند اسلمها و حتی تو همین این رقابتها مشهود بود بازیکنی 2 ست اول رو میبره حالا به هر دلیل 3 ست بعد رو واگذار میکنه (بازی سونگا و واورینکا) اصلا اصل گرند اسلم بر این اساسه که بازیکن در هر شرایط بتونه موفق باشه مثلا بازی رافا با ایزنر حتما ملاحظه فرمودین ایزنر اوایل بازی سروهای دوم نزدیک به 190 کیلومتر سرعت داشت اما هرچی از بازی گذشت سروهای اولش به این سرعت نمی رسیدگر چند فرانسوی ها یه سری اعتقادات خاص دارن شاید هم حق با اونا باشه گرچند اگه اشتباه نکم اوایل دهه نود قرار بوده که حتما اینکار انجام بشه
Behnam RF
05-28-2011, 01:36 PM
مساله اینجاست که چند ساله همه دارند به مسئولین اونجا التماس میکنند که یه فکری برای نور و سقف (هنگام بارش بارون) بکنند. اما آقایون انگار گوش شنوایی ندارند.
دیشب دیدید که چه افتضاحی شد؟
خلاصه ببینین که خود مسئولین چه جوری دردسر درست کردند و نزدیک بود الکی الکی درگیری پیش بیارن (به گفته ی گزارشگران یورواسپورت)
حالا این قضیه ی نور هم با درآمد هنگفت برگزار کنندگان خیلی راحت برطرف میتونسته (در سالهای پیش) بشه. اما این مسئولین اونجا انگار تا ساز مخالف نزنند اموراتشون نمیگذره!
منظورم این بود باید یه کاری میکردن که اصلاً قطع نمیشد. امروز ما شاهده یه بازی مسترز (2 از 3) هستیم!!!
همه اینها درست ، ولی من گفتم که در حال حاضر کاری نمیتونستند انجام بدند.
pouriya.alex
05-28-2011, 02:12 PM
این بابا کیه دیگه اومده داره با رافا بازی میکنه؟ چه ضعیفه ! کاش داویدنکو میومد یه بازی قشنگ میدیدیم
M∂hdi
05-28-2011, 02:15 PM
رقیبان اسکیاونه برای قهرمانی
http://irfreeup.com/images/26224203100656253402.jpg (http://irfreeup.com/images/26224203100656253402.jpg)
پس از حذف بزرگانی چون وزنیاکی، کلایسترز و استوزر، فرانچسکا اسکیاونه می تواند با خیال راحتتری گام به مسابقات بگذارد . گرچه هنوز حریفانی سرسخت برای دفاع از عنوان قهرمانی را پیش روی خود می بیند . از تاپ تن : زوناروا، ازارنکا، نا لی، شاراپووا، کویتووا و یانکوویچ در جدول مسابقات باقی مانده اند .
اگر یانکوویچ را از لیست خارج کنیم بقیه تنیسورها بسیار قدرتمندند و قادرند هر توپی را به سوی حریف ایتالیایی روانه کنند . مخصوصا تنیسور اول روسیه که در رالی ها بسیار خوب عمل می کند گرچه به لحاظ ذهنی کمی شکننده ست اما امسال در مسیر بهبود گام برداشته. اسکیاونه برای ورود به یک چهارم نهایی باید از سد یانکوویچ بگذرد که اگر روز خوب صرب باشد مشکلات به سوی او روانه می شوند .
قهرمان مادرید به آرامی پیشرفت می کند . کویتووا سید نهم مسابقات به دیدار تنیسور قدرتمند چینی نا لی خواهد رفت که با مربی جدید و دانمارکی خود تجدید قوا و روحیه کرده، او فینالیست ملبورن بود و فقط کیم می توانست برای کسب اولین گرند مانعش شود . پترا در فینال مادرید ازارنکای نیرومند را تحت تاثیر خود قرار داد زمانی که چهل ضربه وینر داشت . تنیسور اهل چک از قد مناسبی برخوردار و سروهای خوبی می زند . جابجایی او در کورت با توجه به فیزیک بدنی اش مناسب است .
ایا تنیسور ایتالیایی می تواند شاراپووا را فراموش کند ؟ بدون شک خیر . ماریا اکنون در بهترین روزهای خود به سر می برد و پتانسیل بازگشت به مسابقه را داراست . پس از نخستین قهرمانی بزرگ در سطح خاک، اعتماد به نفس بالایی در خود می بیند و روند پیروزی ها به او کمک می کند. شاراپووا فورهندهای سنگینی به سوی حریفان روانه می کند که کمتر تنیسوری قادر به ریترن کردن آنهاست، حتی اگر رقیب او بکهندهای اسکیاونه باشد
بارتولی با صعود به مراحل بالاتر می تواند ما را شگفت زده کند .
Afshin
05-28-2011, 02:20 PM
ماشالله Veic ، خیلی رقیب قدریه :441:
Mahmood
05-28-2011, 03:34 PM
! Vamos Rafa
خوشبختانه رافا داره ریتم فورهندش رو پیدا میکنه
بکهندش هم بهتر شده بود امروز
آنفورس ارورهای کمتر و وینرهای بیشتر
ولی سرویس اولهاش مخصوصا ست اول و اوایل دوم اصلا خوب نبودنددر کل من امروز ازش راضی بودم و اگه همینجوری بازی به بازی بهتر بشه میشه امیدوار بود که قدرت واقعی رافا رو در سمی و فینال ببینیم
در مورد رقیبش هم بگم ست اول واقعا افتضاح بود ولی ست دوم رو عالی بازی کرد (هر چند از افت رافا در ست دوم هم نمیشه گذشت)
در مورد شخصیتش هم خیلی از حرکات زشت و زنندش در ست دوم بدم اومد حتی رافا هم به وضوح از چهرش مشخص بود که از دستش عصبانی شده..خیالات برش داشته بود و فکر کرده بود گرفتن یک ست از رافا به همین راحتیه !
رافا هم در ست سوم با بیگل کردنش درس خیلی خوبی بهش داد
pouriya.alex
05-28-2011, 03:35 PM
نکته ای که تو دو بازی اخیر نادال به چشم خورده اینه که خیلی راحت بریک میشه و اگرچه خودشم خوب
تونسته حریفو بریک کنه ولی تو بازیهای آینده حریفا قدرتر و کارش خیلی دشوارتر میشه !
Hatam
05-28-2011, 03:52 PM
بزرگترین اشتباه رافا توی مادرید و رم و اوایل رولند اینه که 4 5 متر پشت بیسلاین می ایستاد ولی امروز این اشتباهشو تکرار نکرد بیشتر دو متر دور نمیشد نکته دیگه ایی که امروز تو بازی رافا دیدم اینه که توی سرویس سمت ادونتج اسلایس میزد حریف رو بیرون میکشید دو سه قدم کوتاه میومد توی زمین اینساید آوت یا این میزد درسته امروز کمتر این رو اجرا میکرد ولی قبلنا توی پوینت های مهم خیلی بکارش میومد باید توی بازیهای بعدی هم اجراش کنه
اولین بیگل امسال رافا هم توی خاک با تأخیر زیاد توی ست سوم شکل گرفت درصورتی که میتونست توی ست اول هم بیگل کنه
اندی ماری بدجور پاش پیچ خورد الان باید بره چند ساعت پاشو توی یخ بزاره!!! وگرنه شب از درد نمیتونه بخابه فکر کنم توی بازیهای بعدی اذیتش کنه
Nima88
05-28-2011, 03:58 PM
با بردی که ماری مقابل حریفش بدست اورد تو مرحله بعد باید به مصاف ترویسکی بره.و در واقع ترویسکی جدیترین حریفش تا نیمه نهایی به حساب میاد چون در صورت شکست دادن ترویسکی در یک هشتم با حریف گمنامی در یک چهارم روبرو خواهد شد و در واقع ماری یکی از اسانترین راهای تاریخ برا رسیدن به نیمه نهایی یک گرند اسلم روبرو خودش میبنه.
حیف از اینکه نواک به خوان میخوره ،سونگا مقابل واورینکا بازی میکنه یا در مرحله بعد فرر به مونفلیز میخوره بعد یه عده تنیسور چپر چلاغ به هم میخورن تا جناب ماری به راحتی به نیمه نهایی برسه اونم نیمه نهایی که تا حالا هرگز رنگش ندیده بود واحتمالا فکرشم نمیکرد به این زودیا ببینه.
Afshin
05-28-2011, 04:17 PM
با بردی که ماری مقابل حریفش بدست اورد تو مرحله بعد باید به مصاف ترویسکی بره.و در واقع ترویسکی جدیترین حریفش تا نیمه نهایی به حساب میاد چون در صورت شکست دادن ترویسکی در یک هشتم با حریف گمنامی در یک چهارم روبرو خواهد شد و در واقع ماری یکی از اسانترین راهای تاریخ برا رسیدن به نیمه نهایی یک گرند اسلم روبرو خودش میبنه.
حیف از اینکه نواک به خوان میخوره ،سونگا مقابل واورینکا بازی میکنه یا در مرحله بعد فرر به مونفلیز میخوره بعد یه عده تنیسور چپر چلاغ به هم میخورن تا جناب ماری به راحتی به نیمه نهایی برسه اونم نیمه نهایی که تا حالا هرگز رنگش ندیده بود واحتمالا فکرشم نمیکرد به این زودیا ببینه.
سودرلینگ تو کوارتر رافاست
Nima88
05-28-2011, 04:24 PM
سودرلینگ تو کوارتر رافاست
من کی گفتم سودرلینگ؟!!!
اگه با دقت پستم بخونی گفتم ترویسکی
Mohammad
05-28-2011, 04:27 PM
ماشالله Veic ، خیلی رقیب قدریه :441:
چرا افشین جان؟ اسکورلاین که خیلی شبیه یه بازی دیگست که اتفاقا تو همین فرنچم بود، اونم قدر نبود؟ :254:
Mahmood
05-28-2011, 04:38 PM
از دیشب تا حالا چه بلایی سر دلپو اومده؟!
از اون سرویسا و فورهندای سنگین دیگه خبری نیست...جالبه...
manoochehr
05-28-2011, 05:10 PM
دلپو امروز کجا دیروز کجا زمین تا اسمون فرق کرد. ولی در کل جوکو داره عالی بازی میکنه و حقش برد بود.
Nima88
05-28-2011, 05:15 PM
خوان یه شام تپل افتاد:434:.نواک خیلی سرتر بود البته من به شخصه انتظار بیشتری ازش نداشتم .امیدوارم شاهد درخشش تو یو اس اپن باشیم
Afshin
05-28-2011, 05:19 PM
من کی گفتم سودرلینگ؟!!!
اگه با دقت پستم بخونی گفتم ترویسکی
تو هم پست منو با دقت بخون ... ببین کجای حرفتو بلد کردم ... نوشتی تو یکچهارم با حریف گمنامی رو به رو میشه ... منم گفتم سودرلینگ تو یک چهارم رافاست ... سودرلینگ هم گمنامه ؟!
چرا افشین جان؟ اسکورلاین که خیلی شبیه یه بازی دیگست که اتفاقا تو همین فرنچم بود، اونم قدر نبود؟ http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/24.gif
اونم قدر بود ... ولی نه به اندازه ی حریف رافا ... این دیگه خیلی خیلی قدر بود !
Behnam RF
05-28-2011, 05:21 PM
دلپوترو اگه دلپوتروی دیروز بود حداقل یک ست دیگه میگرفت ، ولی نوله همچنان حقشه داره میبره، عحب دراپی زد :350:
Mohammad
05-28-2011, 05:21 PM
دلپو چه فرقی کرد؟ صدبارم بازی کنن همینه، اون یه ستم نواک نتونست از بریک پوینتهاش استفاده کنه.
هر زمین قوانین خودش رو داره، خاک یعنی صبر، خاک یعنی کنترل، خاک یعنی تاپ اسپین، خاک یعنی انگل.
خوان، که انصافا فورهنداشو دوست دارم، ولی با این روش بازی رو خاک هیچ وقت جلوی بازیکنانیکه کنترل خوبی دارن راه به جایی نمیبره.
باید 10 تا فورهند اونجوری بزنه رو خاک تا یکییش یه پوینت بشه، فورهند اونجوری با اون Net Clearance هم یعنی عدم ثبات و نتیجش این میشه.
ضمنا هیچ Angleـی هم ضرباتش ندارن و فقط میخواد با Pace زیادی پوینت بگیره که این یعنی تکرار و تکرار و تکرار ضربات پر ریسک و نتیجشم هم میشه این.
Behnam RF
05-28-2011, 05:28 PM
دلپو چه فرقی کرد؟ صدبارم بازی کنن همینه، اون یه ستم نواک نتونست از بریک پوینتهاش استفاده کنه.
هر زمین قوانین خودش رو داره، خاک یعنی صبر، خاک یعنی کنترل، خاک یعنی تاپ اسپین، خاک یعنی انگل.
خوان، که انصافا فورهنداشو دوست دارم، ولی با این روش بازی رو خاک هیچ وقت جلوی بازیکنانیکه کنترل خوبی دارن راه به جایی نمیبره.
باید 10 تا فورهند اونجوری بزنه رو خاک تا یکییش یه پوینت بشه، فورهند اونجوری با اون Net Clearance هم یعنی عدم ثبات و نتیجش این میشه.
ضمنا هیچ Angleـی هم ضرباتش ندارن و فقط میخواد با Pace زیادی پوینت بگیره که این یعنی تکرار و تکرار و تکرار ضربات پر ریسک و نتیجشم هم میشه این.
مگه دلپونی داره اسلایس میزنه ؟؟؟ اصلا دلپوترو یعنی تاپ اسپین وگرنه الان یک تایتل هم نداشت.
دلپوترو میتونه بهتر از این باشه(مثل بازی با راجر در رولند2009) ، ولی همون طور که گفتی surface دلپوترو خاک نیست.:243:
MaTAdoR
05-28-2011, 05:34 PM
به نظر من خوان با پتانسیلی که داره یه اندک تجربه ای هم بره روش بیش از این خواهد درخشید
به امید آن روز:655:
S.A.IVI.A.N
05-28-2011, 05:37 PM
مگه دلپونی داره اسلایس میزنه ؟؟؟ اصلا دلپوترو یعنی تاپ اسپین وگرنه الان یک تایتل هم نداشت.
دلپوترو میتونه بهتر از این باشه(مثل بازی با راجر در رولند2009) ، ولی همون طور که گفتی surface دلپوترو خاک نیست.:243:
بهنام جان منظور این تیکه از حرفت رو نفهمیدم! دلپوترو نمیتونه تا اسپین خوب بزنه. اگه بلد بود که امروز کارش اینجوری گره نمیخورد!
ممد درست میگه این بازیه دلپوترو رو خاک مقابل بازیکنانی که کنترل خوبی روی توپ و کورت دارن مثل نواک،رافا و فدرر جواب نمیده!
از اول بازی هی فلت بکوپی ته زمین و هیچ تنوعی هم در ضرباتت نباشه که فایده نداره!
اگه میتونست فورهند شارپ بزنه مثل رافا وضعش اینجوری نمیشد!
برای اولین بار فورهند خوان رو بی فایده دیدم!:379:
Mohammad
05-28-2011, 05:39 PM
باز همون بحث نسبت بین Topspin و Paceـه، دلپونی به واسطه گریپش که نزدیک به ایسترنه، تاپ اسپینش کمتره و در نتیحه Net Clearance ش خیلی کمتر از کسی مثل سودرلینگه.
اصلا به نظر من علت موفقیت سودرلینگ تو دو سال اخیر روی خاک همین بوده که در کنار ضربات قدرتمند ولی همچنان Net Clearance خوبی هم داره.
Behnam RF
05-28-2011, 05:39 PM
بهنام جان منظور این تیکه از حرفت رو نفهمیدم! دلپوترو نمیتونه تا اسپین خوب بزنه. اگه بلد بود که امروز کارش اینجوری گره نمیخورد!
ممد درست میگه این بازیه دلپوترو رو خاک مقابل بازیکنانی که کنترل خوبی روی توپ و کورت دارن مثل نواک،رافا و فدرر جواب نمیده!
از اول بازی هی فلت بکوپی ته زمین و هیچ تنوعی هم در ضرباتت نباشه که فایده نداره!
اگه میتونست فورهند شارپ بزنه مثل رافا وضعش اینجوری نمیشد!
برای اولین فورهند خوان رو بی فایده دیدم!:379:
ببخشید ، فلت کوبیدن ته زمین اسمش چی میشه؟:379:
S.A.IVI.A.N
05-28-2011, 05:48 PM
ببخشید ، فلت کوبیدن ته زمین اسمش چی میشه؟:379:
یعنی چی اسمش چی میشه؟ اسم ضربه منظورته که فلت فورهنده!
Behnam RF
05-28-2011, 05:51 PM
یعنی چی اسمش چی میشه؟ اسم ضربه منظورته که فلت فورهنده!
من میگم همون فورهندهایی که میگی میزنه ته زمین که وینر میشه ، تاپ اسپینه که میگی نداره، همونطور که ممد گفت کم داره روی خاک:243:
manoochehr
05-28-2011, 06:04 PM
دوستان یادتون نره دلپو از جوکو باخت که نادال 4 بار فدرر 3 بار نتونستن از پسش بر بیان نادال اگه فورهندش جلوی جوکو بدرد میخورد تو خاک اونطوری تحقیر نمیشد. دلپو که مصدوم بود این بازیش بعد مصدومیت بود بازم میگم جلوی نواک اماده بود. نعجب میکنم دلپو فورهندش فایده نداره:350:دلپو یکی از بهترین فورهند زنهای تاریخ تنیسه دلپو تو کلی کورتم هیج مشکلی نداره وقتی تو سال 1 تورنمت atp فقط تونسته بازی کنه انتظار دارین چقدر تو خاک اماده بشه.
manoochehr
05-28-2011, 06:24 PM
کیفیت فورهند هیچ بازیکنی همیشه یجور نیست . مثال فورهند نادال امسال با سالهای قبل بعد این درسته من بیام فورهند نادالو که یکی از بهترین فورهند زنهای تاریخ تنیسه زیر ؟ ببرم؟
FaRzIn
05-28-2011, 06:36 PM
اول برد نواک رو تبریک میگم کلا نواک امسال خیلی آمادست . :655:
خوان هم امروز خوب بود ولی فقط بکهند و فورهند فلت جلوی بازیکنهایی مثل نواک زیاد جواب نمیده . :379:
دو بازی موند تا شکستن رکورد مک انرو . :866:
با این جمله کاملا موافقم :
The thing that is most impressive about Nole’s winning streak is that he’s being so dominant that there’s no end in sight. He still looks sharp, he still looks fresh, he’s still agile and he’s almost unplayable. In order to beat Nole he might need to face an opponent like Federer or Murray who has a bit of touch and is comfortable at the net and at the baseline
بنظرمن هم بازیکنی مثل راجر میتونه نواک راجر رو شکست بده چون هم تو بیس لاین و جلوی نت خوب کار میکنه !!! :655:
بازی بعدی نواک با گاسکه فرانسوی !! :441:
S.A.IVI.A.N
05-28-2011, 06:41 PM
کیفیت فورهند هیچ بازیکنی همیشه یجور نیست . مثال فورهند نادال امسال با سالهای قبل بعد این درسته من بیام فورهند نادالو که یکی از بهترین فورهند زنهای تاریخ تنیسه زیر ؟ ببرم؟
منوچهر جان کسی فورهند دلپوترو رو زیر سوال نبرد. همه میدونن یکی از بهترین فورهند هاس و من هم خیلی دوسش دارم.
من گفتم برای اولین بار تو عمرم دیدم فورهندش فایده نداشت!
بحث سر زیر سوال بردن نیست. بحث سر این بود که با این فورهند مقابل جکوویچ روی خاک نمیشد کاری از پیش برد چون ریسکه فورهند بالاست!
شاید و حتما روی زمین های دیگه بیشتر جواب میده
manoochehr
05-28-2011, 07:00 PM
فرزین جان رکورد مکنرو که شکسته شد رفت منظورم رکورد شروع سالشه 39 تا بود مکنرو جوکو الان 40 تا شد. ولی رکورد پیروزی متوالی که دسته ویلاسه با 46 برد بعدش ایوان لندل 44 تا برد و مکنرو 42 برد. از این لحاظ یعنی متوالی با مکنرو برابر شد. البته جوکو رکورد راجرم امروز زد چون راجر تو سال 2007 41 بازی برده بود متوالی.
Alireza Murray
05-28-2011, 07:24 PM
شانس رو ببین :3t1: اخه الان باید این مچ لعنتی پیچ بخوره :243: امیدوارم جدی نباشه وگرنه شانس به این خوبی رو از دست میدیم
Nima88
05-28-2011, 08:12 PM
تو هم پست منو با دقت بخون ... ببین کجای حرفتو بلد کردم ... نوشتی تو یکچهارم با حریف گمنامی رو به رو میشه ... منم گفتم سودرلینگ تو یک چهارم رافاست ... سودرلینگ هم گمنامه ؟!
افشین جون رئیس حق داره بعضی موقعها بگه پستا رو با دقت نمیخونیا.من منظورم از اینکه تو یک چهارم با حریف گمنامی روبرو میشه ماری بود نه نادال و اگه دوباره دقت کنی کاملا واضح دارم در مورد حریفای ماری تا نیمه نهایی صحبت میکنم.
Behnam RF
05-28-2011, 08:18 PM
جکوویچ برای رکورد زدن باید 2 بازی دیگه رو ببره، ولی برای رکورد شکستن باید در نیمه نهایی هم پیروز بشه، که احتمالا راجر منتظره اونجا:Punishment:
manoochehr
05-28-2011, 08:35 PM
جکوویچ برای رکورد زدن باید 2 بازی دیگه رو ببره، ولی برای رکورد شکستن باید در نیمه نهایی هم پیروز بشه، که احتمالا راجر منتظره اونجا:Punishment:
بهنام جان کدوم رکورد مد نظرتونه؟ شما 2 برد دیویس کاپ رو حساب کن میشه 42 تا
Behnam RF
05-28-2011, 08:59 PM
بهنام جان کدوم رکورد مد نظرتونه؟ شما 2 برد دیویس کاپ رو حساب کن میشه 42 تا
منوچهر جان دیویس رو ولش کن ، رکورد فصل 2011 رو میگم.
manoochehr
05-28-2011, 09:06 PM
منوچهر جان دیویس رو ولش کن ، رکورد فصل 2011 رو میگم.
خب بهنام جان شروع سال هم مکنرو 39 تا بود دیگه حالا جوکو 40 تا شد.
BABAK
05-28-2011, 09:32 PM
ولی نوله همچنان حقشه داره میبره، عحب دراپی زد :350:
وقتی راجر دراپ مینداخت که توپ مثل سقز میچسبید کف زمین نواک کجا بود که حالا شاخ شده ؟ دراپاش 1 صدم کیفیت دراپ شاتای راجر رو هم نداره...:443:
Behnam RF
05-28-2011, 09:34 PM
وقتی راجر دراپ مینداخت که توپ مثل سقز میچسبید کف زمین نواک کجا بود که حالا شاخ شده ؟ دراپاش 1 صدم کیفیت دراپ شاتای راجر رو هم نداره...:443:
ولی خب بکهند دراپ هاش حرف نداره.
m_taba2005
05-28-2011, 10:06 PM
زنده باد رافــــــاعل نـــــــــــــــــــــــادال
:866:
Mohammad
05-28-2011, 10:10 PM
افشین جون رئیس حق داره بعضی موقعها بگه پستا رو با دقت نمیخونیا.من منظورم از اینکه تو یک چهارم با حریف گمنامی روبرو میشه ماری بود نه نادال و اگه دوباره دقت کنی کاملا واضح دارم در مورد حریفای ماری تا نیمه نهایی صحبت میکنم.
:254:
Mohammad
05-28-2011, 10:16 PM
به نظر من این بکهند دراپهای اخیر نواک از فدرر کمی بهتره. البته فقط بکهندشا، من که فورهند از نواک زیاد ندیدم. نه اینکه بکهند دراپ راجر بد باشه، حرف نداره ولی بعضی وقتها یه ذره زیادی میره و راجر به واسطه ساپورت خوبی که رو دراپرهاش داره اکثر موارد جبرانش میکنه.
ولی نواک لامسب چند وقته همش دراپ وینر میزنه.
ضمنا راجر الان چند وقته اینقدر دراپ میزنه، تو هر بازی 20 30 تایی میزنه :350: قبلا خیلی خیلی خیلی کمتر میزد. یهو Feel دراپ اومده دستش ول کنم نیست.
Alireza Murray
05-28-2011, 10:37 PM
مثل اینکه مصدومیت اندی جدی و احتمال اینکه انصراف بده هست :182: ولی گفته تا فردا صبر خواهد کرد تا ببینه اوضاع چطوره ، تف به هرچی بدشانسیه :3t1:
http://www.espn.co.uk/tennis/sport/story/93405.html?CMP=OTC-RSS
manoochehr
05-28-2011, 10:47 PM
مثل اینکه مصدومیت اندی جدی و احتمال اینکه انصراف بده هست :182: ولی گفته تا فردا صبر خواهد کرد تا ببینه اوضاع چطوره ، تف به هرچی بدشانسیه :3t1:
http://www.espn.co.uk/tennis/sport/story/93405.html?CMP=OTC-RSS
علبرضا جان اگه جای من بودی چیکار میکردی نعلبندیان و دلپو همش مصدومن:240:
Hatam
05-29-2011, 01:20 AM
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای راند سوم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=48066#post48066)اصلاح شد.
I.man
05-29-2011, 07:20 AM
Nadal احساس مي كند براي 100 سال بازي كرده است
http://www.cis.ysu.edu/%7Erick/SadNadal.jpg (http://www.cis.ysu.edu/%7Erick/SadNadal.jpg)
Rafael Nadal مي گويد برنامه ريزي بدون توقف ATP Tour او را فرسوده كرده است و روزهايي وجود دارد كه به نظر مي رسد بازي تنيس همانند شغلش است، نه اينكه يك ورزش. مرد اسپانيايي اضافه مي كند كه تمام سال بازيش اسيب هايي به او رسانده و حتي با كوتاه شدن تقويم امسال، اين فصل هنوز هم طولاني است.
Nadal گفت: "اين نهمين سال من در تور است، و كاملاً هر سال احساس مشابهي دارد. شما شانسي براي توقف نداريد، هرگز. با اين شرايط من فكر مي كنم عمر حرفه ما كوتاه باشد. من فكر مي كنم ما مي توانيم حرفه طولاني تري داشته باشيم. نه؟ من تقريباً 25 ساله هستم، اما اينجا در تور احساس مي كنم براي 100 سال بازي كرده ام. من از هفته Davis Cup قبل از Indian Wells تا كنون هيچ تعطيلات اخر هفته اي را در خانه نگذرانده ام. تنيس از نظر فكري و جسمي ورزش بسيار طاقت فرسايي است. من Roland Garros را پنج بار برده ام، اما هفته بعد من بايد در Queen تمرين كنم. بنابراين اين مسئله حرفه هر كسي را كوتاه تر مي كند".
او مي گويد: "ما چهار گرنداسلم و نه مسترز 1000 داريم، و سال 12 ماه است. من مي دانم كه آنها مي روند كه 2 هفته را كاهش دهند، اما به طور جدي، اين كافي نيست. اين تغييرات براي نسل ما نيست، اما اميدوارم نسل بعدي زندگي ورزشي بهتري داشته باشند. براي اينكه من معتقدم شما به 2 ماه نياز داريد، دو ماه و نيم براي استراحت در پايان فصل. شما مجبوريد تمرين كنيد. من هرگز توانايي اين را ندارم كه در off-season تمرين و تلاش كنم تا چيزهايي را بهبود ببخشم. و اين چيزي است كه من فكر مي كنم وحشتناك است.... گاهي اوقات مانند كار كردن است. و به نظر من تنيس كار كردن نيست".
I.man
05-29-2011, 07:41 AM
Ljubicic: شكي نيست كه اعتماد به نفس Nadal متزلزل است
Ivan Ljubicic، كسي كه در راند چهارم با Rafael Nadal بازي خواهد كرد، مي گويد كه بازيكنان از عدم اعتماد به نفس Nadal آگاهند. قهرمان پنج دوره French Open در چهار فينال امسال به شماره دو Novak Djokovic باخته است.
Ljubicic گفت: "شكي نيست كه اعتماد به نفسش متزلزل است. من او را در رختكن ديدم. او اين را گفت. او اين مسئله را مخفي نمي كند. او فقط احساس راحتي كه سال گذشته داشت را ندارد. و هر مسابقه اي كه پيروز مي شود، او انقدر كه بايد مسلط به بازي نيست. اما همه ما مي دانيم كه هر چه تورنمنت پيش مي رود او تنيس بهتري بازي مي كند. بديهي است كه Djokovic، اگر آنها در فينال بازي كنند، كمي مورد توجه خواهد بود. اما هنوز، براي شكست Rafa روي خاك در بازي 3 از 5، در اين سال ها تنها يك نفر (Robin Soderling) موفق به انجام اين كار شده است، بنابراين شكي نيست كه هنوز شكست دادن او خيلي خيلي سخت است".
pouriya.alex
05-29-2011, 11:17 AM
http://www.cis.ysu.edu/%7Erick/SadNadal.jpg (http://www.cis.ysu.edu/%7Erick/SadNadal.jpg)
Rafael Nadal مي گويد برنامه ريزي بدون توقف ATP Tour او را فرسوده كرده است و روزهايي وجود دارد كه به نظر مي رسد بازي تنيس همانند شغلش است، نه اينكه يك ورزش. مرد اسپانيايي اضافه مي كند كه تمام سال بازيش اسيب هايي به او رسانده و حتي با كوتاه شدن تقويم امسال، اين فصل هنوز هم طولاني است.
Nadal گفت: "اين نهمين سال من در تور است، و كاملاً هر سال احساس مشابهي دارد. شما شانسي براي توقف نداريد، هرگز. با اين شرايط من فكر مي كنم عمر حرفه ما كوتاه باشد. من فكر مي كنم ما مي توانيم حرفه طولاني تري داشته باشيم. نه؟ من تقريباً 25 ساله هستم، اما اينجا در تور احساس مي كنم براي 100 سال بازي كرده ام. من از هفته Davis Cup قبل از Indian Wells تا كنون هيچ تعطيلات اخر هفته اي را در خانه نگذرانده ام. تنيس از نظر فكري و جسمي ورزش بسيار طاقت فرسايي است. من Roland Garros را پنج بار برده ام، اما هفته بعد من بايد در Queen تمرين كنم. بنابراين اين مسئله حرفه هر كسي را كوتاه تر مي كند".
او مي گويد: "ما چهار گرنداسلم و نه مسترز 1000 داريم، و سال 12 ماه است. من مي دانم كه آنها مي روند كه 2 هفته را كاهش دهند، اما به طور جدي، اين كافي نيست. اين تغييرات براي نسل ما نيست، اما اميدوارم نسل بعدي زندگي ورزشي بهتري داشته باشند. براي اينكه من معتقدم شما به 2 ماه نياز داريد، دو ماه و نيم براي استراحت در پايان فصل. شما مجبوريد تمرين كنيد. من هرگز توانايي اين را ندارم كه در off-season تمرين و تلاش كنم تا چيزهايي را بهبود ببخشم. و اين چيزي است كه من فكر مي كنم وحشتناك است.... گاهي اوقات مانند كار كردن است. و به نظر من تنيس كار كردن نيست".
چه دل پری داشته رافا ! ولی خداییش حق میگه .
همونطور که فصل اونا طولانیه فصل استرس و حرص خوردنه ماهم طولانیه! لاقل به فکر تنیس بازا نیستن به فکر ما باشن:443:
Ahoura
05-29-2011, 11:34 AM
اينا توجيح مناسبي براي نتايج ضعيف نادال نيست. اين فصل براي همست و فقط مخصوص نادال نيست.
راجر كه 5 سال از نادال بزرگتره هم داره اين فصل رو سپري مي كنه اگر قرار باشه كسي خسته بشه اول راجره نه نادال.
نادال مدتي هست ديگه نمي تونه بازي هميشگيش رو در كورت انجام بده و اين روزا هر كي از راه مي رسه اگر نتونه ازش ست بگيره ولي حداقل مي تونه عرقشو تا حد زيادي در بياره. به قول يه ضرب المثل اسوني نيست مگر بعد سختي . نادال اگه مي خواد ركورد هاي جاودانه بزنه بايد بيخيال اين سوسول بازي ها بشه. و هميشه بايد در نظر داشته باشه هر شرايطي براي نادال هست براي بقيه تنيسور ها هم هست.
manoochehr
05-29-2011, 11:48 AM
اينا توجيح مناسبي براي نتايج ضعيف نادال نيست. اين فصل براي همست و فقط مخصوص نادال نيست.
راجر كه 5 سال از نادال بزرگتره هم داره اين فصل رو سپري مي كنه اگر قرار باشه كسي خسته بشه اول راجره نه نادال.
نادال مدتي هست ديگه نمي تونه بازي هميشگيش رو در كورت انجام بده و اين روزا هر كي از راه مي رسه اگر نتونه ازش ست بگيره ولي حداقل مي تونه عرقشو تا حد زيادي در بياره. به قول يه ضرب المثل اسوني نيست مگر بعد سختي . نادال اگه مي خواد ركورد هاي جاودانه بزنه بايد بيخيال اين سوسول بازي ها بشه. و هميشه بايد در نظر داشته باشه هر شرايطي براي نادال هست براي بقيه تنيسور ها هم هست.
اهورا جان همینجا هست که فرق بازیه تکنیکی راجر با قدرتی نادال مشخص میشه. نه اینکه نادال تکنیکی نباشه ولی دیگه همه میدونند نادال بازیش خیلی بر اساس قدرت بدنیه و اگه از این لحاظ اماده نباشه به مشکل بزرگی میخوره.
Ljubicic: شكي نيست كه اعتماد به نفس Nadal متزلزل است
Ivan Ljubicic، كسي كه در راند چهارم با Rafael Nadal بازي خواهد كرد، مي گويد كه بازيكنان از عدم اعتماد به نفس Nadal آگاهند. قهرمان پنج دوره French Open در چهار فينال امسال به شماره دو Novak Djokovic باخته است.
Ljubicic گفت: "شكي نيست كه اعتماد به نفسش متزلزل است. من او را در رختكن ديدم. او اين را گفت. او اين مسئله را مخفي نمي كند. او فقط احساس راحتي كه سال گذشته داشت را ندارد. و هر مسابقه اي كه پيروز مي شود، او انقدر كه بايد مسلط به بازي نيست. اما همه ما مي دانيم كه هر چه تورنمنت پيش مي رود او تنيس بهتري بازي مي كند. بديهي است كه Djokovic، اگر آنها در فينال بازي كنند، كمي مورد توجه خواهد بود. اما هنوز، براي شكست Rafa روي خاك در بازي 3 از 5، در اين سال ها تنها يك نفر (Robin Soderling) موفق به انجام اين كار شده است، بنابراين شكي نيست كه هنوز شكست دادن او خيلي خيلي سخت است".
به نظر من نادال با نصف اعتماد به نفسش و 70% بازي اصليش هم 3-0 ليو بيچيچ رو شكست ميده.
pourya RF
05-29-2011, 01:03 PM
ای بابا این واورینکای بیچاره هم تو همه گرند ها میخوره به راجر شل و پل میشه میره خونشون.
Pouya
05-29-2011, 04:42 PM
عجب بازی قشنگی بود ست آخر فونینی-مونتانس! مخصوصا چند گیم آخر.فونینی 5 تا مچ پوینت رو سیو کرد-اگه اشتباه نکنم- و مونتانس رو 4-6 ، 6-4 ، 3-6 ، 6-3 ، 11-9 شکست داد و برای اولین بار به یک چهارم نهایی یک گرند اسلم رسید.:441:
البته دبل فالت های عجیب غریبیم داشت (پاش زیاد می رفت رو خط :379: )
برد فدرر رو هم تبریک میگم.خیلی خوب شد که تو 3 ست برد.
Nima88
05-29-2011, 04:54 PM
من نمیدونم این واورینکا چرا خودش اینقدر خسته میکنه .بابا بیا قبل بازی بکش کنار والسلام.
مردک بی بخار
pouriya.alex
05-29-2011, 05:07 PM
خب سناریوی پارسال تکرار شد و راجر موفق شد طی یک بازی خوب دوست و هموطنش رو تو 3 ست پیاپی شکست بده و راهی مرحله 4/1 بشه .
با این نتیجه حداقل تا این لحظه راجر و واورینکا از امتیازات پارسالشون دفاع کردند:443:
Ahoura
05-29-2011, 05:16 PM
و بيست و نهمين كوارتر فينال پياپي براي قهرمان ما
Behnam RF
05-29-2011, 05:28 PM
و بيست و نهمين كوارتر فينال پياپي براي قهرمان ما
اهورا جان 28 شد:655:
Afshin
05-29-2011, 06:11 PM
استن هم شده مثل اسپنیش ها مقابل رافا ... خیلی بی انگیزه و بی جون بازی کرد ... فقط ست سوم کمی با انرژی تر بازی کرد ...
Mahmood
05-29-2011, 06:48 PM
فقط راجر هست که میتونه جلو جوکوی فعلی وایسه...امیدوارم بتونه...
Mohammad
05-29-2011, 08:29 PM
فقط راجر هست که میتونه جلو جوکوی فعلی وایسه...امیدوارم بتونه...
اونوقت چرا؟؟
راجر هیچ شانسی نداره، راجر اعصاب رالی کردن با این جوکوویچ رو نداره که آخه.
یک دو سه .... تور
یک دو سه .... تماشاچی های پشت زمین
یک دو سه ... Shank تو سوزان لانگلن :254: :254:
این پست رو میتونید نقل قول کنید.
Ahoura
05-29-2011, 08:42 PM
اونوقت چرا؟؟
یک دو سه .... تور
رييس جان حالا نادال كه حوصله رالي داشت چي شد؟
راه بردن جوكو رالي هاي طولاني نيست بهترين راهش همين سبك بازيه راجره. سرويس وينر والي. البته من احساس مي كنم راجر در ست سوم از نظر بدني كم مياره و بايد سه ست رو در همون دو ست اول بگيره:434:
راجر اگر يكم بكهندشو بهبود ببخشه كار نوواك تمامه.
Mohammad
05-29-2011, 09:13 PM
رييس جان حالا نادال كه حوصله رالي داشت چي شد؟
راه بردن جوكو رالي هاي طولاني نيست بهترين راهش همين سبك بازيه راجره. سرويس وينر والي. البته من احساس مي كنم راجر در ست سوم از نظر بدني كم مياره و بايد سه ست رو در همون دو ست اول بگيره:434:
راجر اگر يكم بكهندشو بهبود ببخشه كار نوواك تمامه.
بعد اونوقت همه اینا که گفتی رو خاک؟
دلپونی سرویس بالای 210 میزد نواک آنچنان ریترن میکرد زیر پاش که هنوز سرویس موشنش تموم نشده بود باید دوباره ضربه بعدی رو میزد.
بله روی چمن، سرویس بالای 70% با Placement عالی که Unplayable باشه و نواک نتونه دو دست رو بکهند بگیره و مجبور باشه اسلایس کنه، به نظر من اونجوری راجر شانس داره.
ولی رو خاک من هیچ شانسی متصور نیستم.
I.man
05-29-2011, 09:27 PM
منم با محمد موافقم به نظر من هم راجر در برابر نواک هیچ شانسی نداره. مگر اینکه نواک توی روز خوبش نباشه که راجر بتونه برنده بشه.
به نظر من اگر فرر بتونه مونفیس رو شکست بده. راجر در بازی با فرر هم به مشکل می خوره.
در حال حاضر نواک به طرز محسوسی بهتر از بقیه داره بازی می کنه و به نظر من نواک فصل خاک رو با قهرمانی فرنچ و نامبر وانی به پایان میبره.
Red-Line
05-29-2011, 09:30 PM
به نظر منم راجر شانس خیلی زیادی نداره برای بردن ! چون اولا اونم مثل نادال بکهنداش ضعیفه !! دوما اصلا نمیتونه تو رالی ها با جوکوویچ مقابله کنه . ولی فدرر هرچی باشه فدرر هست . در شرایط فعلی بهترین راه برای بردن نواک همون استراتژی اندی هست . ولی باید بتونی اونو در مدت زمان طولانی حفط کنی . فقط اگر بتونه توپ ها نزدیک baseline ریترن کنی با net Clearance مناسب و سرویس عالی .
به نظر من راجر فقط در شرایطی بازی رو میبره که اولا خیلی خیلی خیلی خوب سرویس بزنه ( در صورت اینکه باد نیاد و روحیه داشته باشه ممکنه ) . دوما بکهند های DTL خوب بزنه ( واقعا بیعده ) و بتونه یه بازی سطح بالا رو حداقل برای 4 ساعت حفظ کنه ( از راجر برمیاد ولی باید روحیه داشته باشه ) . البته راجر دراپ و اسلایس های خوبی داره و بعضی موقع ها میتونه به کمکش بیاد ولی به شرطی که کنترل بازی دستش باشه . میتونه با این ابزار نواک رو بیاره روی تور و اونجا برتری خودش رو دیکته کنه .
کلا اگر من بخوام نظر بدم برای بردن راجر باید یه شگفتی و سورپرایز بزرگ اتفاق بیوفته . یعنی راجر کاملا سرحال و اماده باشه که این فصل خیلی کم همچین اتفاقی افتاده . من خودم فک میکنم بازی 3-1 به نفع نوله تموم شه .
اما فینال هم اگر نادال برسه نظرم رو میگم ولی فک میکنم نادال شانسش بیشتره . ( شایدم به خاطر تعصب منه !!! ) .
pouriya.alex
05-29-2011, 09:37 PM
اونوقت چرا؟؟
یک دو سه .... تور
حالا کی خواست رالی کنه؟ اسطوره با زیاد کردن دراپ شات و کوتاه کردن رالی ها میتونه
نوله رو ببره، تو ایندین ولزم چیزی نمونده بود ببرش...
البته بعضیا هم که خیلی اعصاب رالی دارنم اخیرا 4 بار باختنا، مگه نه ؟:251:
manoochehr
05-29-2011, 09:40 PM
منم با محمد موافقم به نظر من هم راجر در برابر نواک هیچ شانسی نداره. مگر اینکه نواک توی روز خوبش نباشه که راجر بتونه برنده بشه.
به نظر من اگر فرر بتونه مونفیس رو شکست بده. راجر در بازی با فرر هم به مشکل می خوره.
در حال حاضر نواک به طرز محسوسی بهتر از بقیه داره بازی می کنه و به نظر من نواک فصل خاک رو با قهرمانی فرنچ و نامبر وانی به پایان میبره.
ایمان جان راجر چشم بسته هم بازی کنه فرر رو میبره اونم تو گراند. راجر اون 3 بازی که از جوکو باخت تو هارد بود درسته راجر تو هارد قویتره کلی کورت هست ولی هر زمینی شرایط خاص خودشو داره.
manoochehr
05-29-2011, 10:15 PM
به نظر منم راجر شانس خیلی زیادی نداره برای بردن ! چون اولا اونم مثل نادال بکهنداش ضعیفه !! دوما اصلا نمیتونه تو رالی ها با جوکوویچ مقابله کنه . ولی فدرر هرچی باشه فدرر هست . در شرایط فعلی بهترین راه برای بردن نواک همون استراتژی اندی هست . ولی باید بتونی اونو در مدت زمان طولانی حفط کنی . فقط اگر بتونه توپ ها نزدیک baseline ریترن کنی با net Clearance مناسب و سرویس عالی .
به نظر من راجر فقط در شرایطی بازی رو میبره که اولا خیلی خیلی خیلی خوب سرویس بزنه ( در صورت اینکه باد نیاد و روحیه داشته باشه ممکنه ) . دوما بکهند های DTL خوب بزنه ( واقعا بیعده ) و بتونه یه بازی سطح بالا رو حداقل برای 4 ساعت حفظ کنه ( از راجر برمیاد ولی باید روحیه داشته باشه ) . البته راجر دراپ و اسلایس های خوبی داره و بعضی موقع ها میتونه به کمکش بیاد ولی به شرطی که کنترل بازی دستش باشه . میتونه با این ابزار نواک رو بیاره روی تور و اونجا برتری خودش رو دیکته کنه .
کلا اگر من بخوام نظر بدم برای بردن راجر باید یه شگفتی و سورپرایز بزرگ اتفاق بیوفته . یعنی راجر کاملا سرحال و اماده باشه که این فصل خیلی کم همچین اتفاقی افتاده . من خودم فک میکنم بازی 3-1 به نفع نوله تموم شه .
اما فینال هم اگر نادال برسه نظرم رو میگم ولی فک میکنم نادال شانسش بیشتره . ( شایدم به خاطر تعصب منه !!! ) .
شما بکهند نادال رو با راجر مقایسه میکنید:350:بکهند نادال فقط تو حالت دفاعی کاربرد داره.
Mahmood
05-29-2011, 10:47 PM
راجر تو خاک هم خوب بازی میکنه
به چند دلیل میگم راجر میتونه ترمز نواک رو بکشه:
1-همه میدونیم که راجر تو گرندها یه چیز دیگه است و نمیشه شرایط گرند رو با مسترز مقایسه کرد(تو سمی یو اس اپن هم داشت بازی رو از نواک میبرد و در استرالیا هم میتونست به بازی برگرده)
2-تجربه راجر به شرطی که به اعصابش مسلط باشه میتونه خیلی به کمکش بیاد
3-اگه سرویسهای راجر خوب باشن و دراپ شاتهاش بگیرن میتونه جوکو را تا حد زیادی تحت فشار قرار بده
4-انگیزه زیادی که راجر داره میتونه خیلی بهش کمک کنه
به نظرم نمیشه نواک رو از پیش برنده دونست...
به هر حال تا عصر جمعه همه چیز مشخص میشه و باید صبر کرد و دید آیا نواک میتونه ثابت کنه که لیاقت نامبر وان شدن رو داره یا خیر...
manoochehr
05-29-2011, 11:02 PM
1-همه میدونیم که راجر تو گرندها یه چیز دیگه است و نمیشه شرایط گرند رو با مسترز مقایسه کرد(تو سمی یو اس اپن هم داشت بازی رو از نواک میبرد و در استرالیا هم میتونست به بازی برگرده)
3-اگه سرویسهای راجر خوب باشن و دراپ شاتهاش بگیرن میتونه جوکو را تا حد زیادی تحت فشار قرار بده
به هر حال تا عصر جمعه همه چیز مشخص میشه و باید صبر کرد و دید آیا نواک میتونه ثابت کنه که لیاقت نامبر وان شدن رو داره یا خیر...
به نظر من اگه جوکو ببازه بازم لیاقت نامبر 1 رو داره. دیگه مگه باید چطوری ثابت کنه؟
دوست عزیز با اینکه یک طرفدار ۲ آتیشه ی راجر هستم و واقعا از ته قلب میخوام پیروز بشه استدلال شما را قبول ندارم
زیرا اکثر شروط شما در مورد نواک بیشتر صدق می کنه تا راجر
نواک در تمام تورنومنت های قبلی که شرکت کرده یک پای فینال بوده و مسلما از نظر اعتماد به نفس و انگیزه از راجر در موقعیت مطلوب تریه
این روزا هم که دور شده دوره دراپ شات های نوله مخصوصا بکهنداش
در ضمن در مورد راجر بیشتر اگه هست به قول معروف اگه منم خالم مرد میشد داییم بود
پس نمیشه به طور مطمئن گفت راجر میبره یا اذیت میکنه اومدیمو ۳-۰ نوله و زد یا ۳-۰ از نوله باخت.
Mahmood
05-29-2011, 11:22 PM
دوست عزیز با اینکه یک طرفدار ۲ آتیشه ی راجر هستم و واقعا از ته قلب میخوام پیروز بشه استدلال شما را قبول ندارم
زیرا اکثر شروط شما در مورد نواک بیشتر صدق می کنه تا راجر
نواک در تمام تورنومنت های قبلی که شرکت کرده یک پای فینال بوده و مسلما از نظر اعتماد به نفس و انگیزه از راجر در موقعیت مطلوب تریه
این روزا هم که دور شده دوره دراپ شات های نوله مخصوصا بکهنداش
در ضمن در مورد راجر بیشتر اگه هست به قول معروف اگه منم خالم مرد میشد داییم بود
پس نمیشه به طور مطمئن گفت راجر میبره یا اذیت میکنه اومدیمو ۳-۰ نوله و زد یا ۳-۰ از نوله باخت.
دوست عزیز کی من گفتم به طور حتم راجر میبره؟!!!
من گفتم نمیشه نواک رو اینجوری که بعضی دوستان میگن از پیش برنده دونست
در ضمن اعتماد به نفس و انگیزه دو مقوله کاملا جدا از هم هستند...
راجر به دلیل اینکه سه بار پیاپی به نواک باخته و میخواد ثابت کنه هنوز وقت خداحافظیش نرسیده انگیزه خیلی زیادی برای برد نواک داره...از هر وقت دیگه ای بیشتر...
Ahoura
05-29-2011, 11:47 PM
بعد اونوقت همه اینا که گفتی رو خاک؟
دلپونی سرویس بالای 210 میزد نواک آنچنان ریترن میکرد زیر پاش که هنوز سرویس موشنش تموم نشده بود باید دوباره ضربه بعدی رو میزد.
بله روی چمن، سرویس بالای 70% با Placement عالی که Unplayable باشه و نواک نتونه دو دست رو بکهند بگیره و مجبور باشه اسلایس کنه، به نظر من اونجوری راجر شانس داره.
ولی رو خاک من هیچ شانسی متصور نیستم.
ممد جان همه چيز كه به سرعت نيست. منطقه اي كه توپ زده مي شه مهم تر از قدرته راجر مي تونه با كيك سرو ( اگه درست نوشته باشم.) نوواك رو از زمين خارج كنه و با يك وينر كار رو تموم كنه.
دلپو سرويساش فقط سرعت داشتن اما زاويه نداشتن. روي كاغذ طبيعيه كه شانس نوواك بيشتره ولي اين هرچي باشه راجر فدرره . فدرر از نظر توانايي ذهني با بقيه فرق مي كنه و از اون مهم تر غير قابل پيش بينيه پس اينقدر ها كه شما ميگيد اميد كم نيست. من فقط از يه چيز مي ترسم راجر در ست سوم بدجوري از نظر بدني افت مي كنه. اگر اين ضعف بدني براش دردسر ساز نشه بقيش حله.
Afshin
05-30-2011, 04:27 AM
اونوقت چرا؟؟
یک دو سه .... تور
توی خاک هم میشه سرویس Unplayable زد ... سعی نکن مثل همیشه افکار دیگران رو مورد تمسخر قرار بدی و یه عده هم ازت تشکر کنن و فکر کنی خیلی حالیته (کاری که همیشه انجام میدی و ظاهرا خیلی هم از انجامش لذت میبری)
Placement ه سرویس و Angle ضربات خوب باشه توی خاک هم میشه خیلی از ضرباتت غیر قابل جواب باشن ... فقط کار سخت تره ، ولی میشه . این نواک اینقدر آماده است که باید Perfect باشی ... ولی میشه بردش
دلپونی بالای 210 کیلومتر سرویس میزد ولی هیچ زاویه ای نداشتن سرویساش ... هیچ تنوعی نداشتن همرو فقط فلت میزد و بدون زاویه ... یه بار نشد یه سرویس Wide بزنه.
اونوقت چرا؟؟
یک دو سه .... تور
درسته شاید تورالی کم بیاره اما این اوصافتون بیشتر تمسخر امیزه تا یک نظر فنی به هر حال..
راجرم کم تحقیر نشده این اواخر توسط نواک !!! میدونم این کار فقط از دست نادال برمیاد:392:
توی خاک هم میشه سرویس Unplayable زد ... سعی نکن مثل همیشه افکار دیگران رو مورد تمسخر قرار بدی و یه عده هم ازت تشکر کنن و فکر کنی خیلی حالیته (کاری که همیشه انجام میدی و ظاهرا خیلی هم از انجامش لذت میبری)
Placement ه سرویس و Angle ضربات خوب باشه توی خاک هم میشه خیلی از ضرباتت غیر قابل جواب باشن ... فقط کار سخت تره ، ولی میشه . این نواک اینقدر آماده است که باید Perfect باشی ... ولی میشه بردش
دلپونی بالای 210 کیلومتر سرویس میزد ولی هیچ زاویه ای نداشتن سرویساش ... هیچ تنوعی نداشتن همرو فقط فلت میزد و بدون زاویه ... یه بار نشد یه سرویس Wide بزنه.
:441::441::441::441::441::441::687:
ممد جان همه چيز كه به سرعت نيست. منطقه اي كه توپ زده مي شه مهم تر از قدرته راجر مي تونه با كيك سرو ( اگه درست نوشته باشم.) نوواك رو از زمين خارج كنه و با يك وينر كار رو تموم كنه.
دلپو سرويساش فقط سرعت داشتن اما زاويه نداشتن. روي كاغذ طبيعيه كه شانس نوواك بيشتره ولي اين هرچي باشه راجر فدرره . فدرر از نظر توانايي ذهني با بقيه فرق مي كنه و از اون مهم تر غير قابل پيش بينيه پس اينقدر ها كه شما ميگيد اميد كم نيست. من فقط از يه چيز مي ترسم راجر در ست سوم بدجوري از نظر بدني افت مي كنه. اگر اين ضعف بدني براش دردسر ساز نشه بقيش حله.
منم قبول دارم.
اتفاقا گزارشگر شبكه StarsSport هم مرتبا در بازي ديروز راجر با واورينكا ميگفت ضربات زاويهدار راجر از سرويساي اسلايس دارش بهتر و شگفت انگيز تره!!! البته يادمون نره خود نواك هم استاد زدن چنين ضربههاي حين بازيه. ولي راجر توي سرويس نشون داده اگه بخواد پتانسيل زدن اسلايس رو داره و ميتونه بدفعات اونو تكرار كنه و اين ميتونه نقطه عطف بازي راجر باشه. البته راجر نشون داده كه بازيهاش به نظر تماشاچي قابل اعتماد نيست و فراز و نشيب داره. اميدوارم توي اين تورنمنت كمتر اينجوري بشه.
يه چيز ديگه راجر ديروز حدود 10 تا وينر بكهند زد!!!!!!!! اين رو هم ميتونم به پتانسيل هاش براي كسب امتياز اضافه كنيد.
Mohammad Reza
05-30-2011, 08:06 AM
کسی که بتونه ترمز جوکو رو بکشه راجر هست و بس!
راجر سلاح های قدرتمندی رو داره که می تونه باعث بشه ریتم بازی جوکو بهم بریزه.
1.سرویس...درصد بالای فرست سرویس و تنوع سرویسی باعث میشه راجر بعضی از گیم ها رو به آسودگی هولد کنه!البته در بازی با دلپو دیدیم در یه گیمی که دلپو بریک شد،دلپونی تمام سرویس هاش،فرست سرویس بود اما بدلیل نداشتن زاویه جوکو همه اونها رو ریترن می کرد!و تونست اونو بریک کنه...پس در خاک تنها قدرت حرف اول رو نمیزنه!
2. دراپ شات های ویران کننده راجر که همیشه سلاح خوبی در خاک محسوب میشه،البته جوکویچم توانایی این کارو داره و بیشتر موقعی دراپ میزنه که رالی طولانی شده و بازیکنان بیشتر پشت بیسلاین هستند!
3. والی...اسطوره می تونه کلا رالی ها رو طولانی نکنه!او می تونه به خوبی Drive Volly کنه!البته خیلی سخته چرا که شرایط باید مناسب باشه.
4. ضربات فورهند:راجر با ضربات فورهندش می تونه نوله رو عقب بکشه،ضربات Inside Out راجر که به نظر من بهترین در دنیاست نیز می تونه خیلی کمکش کنه...
5. ریترن ها:ریترن های راجر در این بازی بد نبوده و میتونه بهتر باشه،ریترن اگر Deep باشه میتونه دردسر سازشه،نواک ریترن های خوبی داره و به همین دلیل باید سرویس های خوبی مقابلش زد...
! راجر همچنان ضربات بکهندش مشکل سازه براش،در حالی که بکهند های نوله یکی از آماده ترین بکهندهاست...حتی در بعضی بازی ها از او دیدیم که بکهند وینرش بیشتر از فورهند وینرش بوده!
! نواک مانند دیوار چین محکم است و بدون شک در دفاع الان بهترین است...پس وینر کردن مقابل او بسی مشکل است.
*درآخر یه نکته رو بگم،دلپوترو با اینکه 70٪آمادگیشم نبود،اما بازی جوکو رو خراب کرد،ریتمش رو بهم ریخت،باعث شد او دابل فولت بده،ارورش بالا بره،حتی نتونه ضربات آسونی رو وینر نکنه!در حالی که دلپو اصلا فوت ورک خوب و بازی رو تور خوبی نداره...با این شرایط به نظر من خیلی لازم نیست راجر،راجر پرفکت و سال 2006 باشه،چرا که در استرالیا هم دیدیم راجر می تونست بازی رو در دست بگیره اما اشتباهات بچگونه خودش باعث شد بازی رو به راحتی واگذار کنه!
البته باید منتظر بازی های کوارتر نیز باشیم..
*خیلی بازیکنان بدلیل بردهای پشت سر هم نوله از بردن او نا امید میشن.
I.man
05-30-2011, 09:11 AM
راجر سلاح های قدرتمندی رو داره که می تونه باعث بشه ریتم بازی جوکو بهم بریزه.
1.سرویس...درصد بالای فرست سرویس و تنوع سرویسی باعث میشه راجر بعضی از گیم ها رو به آسودگی هولد کنه!البته در بازی با دلپو دیدیم در یه گیمی که دلپو بریک شد،دلپونی تمام سرویس هاش،فرست سرویس بود اما بدلیل نداشتن زاویه جوکو همه اونها رو ریترن می کرد!و تونست اونو بریک کنه...پس در خاک تنها قدرت حرف اول رو نمیزنه!
2. دراپ شات های ویران کننده راجر که همیشه سلاح خوبی در خاک محسوب میشه،البته جوکویچم توانایی این کارو داره و بیشتر موقعی دراپ میزنه که رالی طولانی شده و بازیکنان بیشتر پشت بیسلاین هستند!
3. والی...اسطوره می تونه کلا رالی ها رو طولانی نکنه!او می تونه به خوبی Drive Volly کنه!البته خیلی سخته چرا که شرایط باید مناسب باشه.
4. ضربات فورهند:راجر با ضربات فورهندش می تونه نوله رو عقب بکشه،ضربات Inside Out راجر که به نظر من بهترین در دنیاست نیز می تونه خیلی کمکش کنه...
5. ریترن ها:ریترن های راجر در این بازی بد نبوده و میتونه بهتر باشه،ریترن اگر Deep باشه میتونه دردسر سازشه،نواک ریترن های خوبی داره و به همین دلیل باید سرویس های خوبی مقابلش زد...
! راجر همچنان ضربات بکهندش مشکل سازه براش،در حالی که بکهند های نوله یکی از آماده ترین بکهندهاست...حتی در بعضی بازی ها از او دیدیم که بکهند وینرش بیشتر از فورهند وینرش بوده!
! نواک مانند دیوار چین محکم است و بدون شک در دفاع الان بهترین است...پس وینر کردن مقابل او بسی مشکل است.
*درآخر یه نکته رو بگم،دلپوترو با اینکه 70٪آمادگیشم نبود،اما بازی جوکو رو خراب کرد،ریتمش رو بهم ریخت،باعث شد او دابل فولت بده،ارورش بالا بره،حتی نتونه ضربات آسونی رو وینر نکنه!در حالی که دلپو اصلا فوت ورک خوب و بازی رو تور خوبی نداره...با این شرایط به نظر من خیلی لازم نیست راجر،راجر پرفکت و سال 2006 باشه،چرا که در استرالیا هم دیدیم راجر می تونست بازی رو در دست بگیره اما اشتباهات بچگونه خودش باعث شد بازی رو به راحتی واگذار کنه!
البته باید منتظر بازی های کوارتر نیز باشیم..
*خیلی بازیکنان بدلیل بردهای پشت سر هم نوله از بردن او نا امید میشن.
محمد رضا شما در واقع بخشي از توانايي ها و هاي لايت هاي بازي راجر رو نوشتي و بايد ديد كه آيا مي تونه اونها رو در بهترين فرمش اجرا كنه يا نه.
سرويس راجر فوق العادست ولي توي دو تورنمنت قبلي مادريد و رم امار سرويس اولش خيلي پايين بود. بايد ديد توي اون بازي چه جوري سرويس ميزنه. ولي در مورد زاويه دار بودن و تنوع سرويس باهات موافقم.
دراپ شات هم سلاح خيلي خوبيه ولي همه مي دونيم كه زدن ضربات دراپ شات به تمركز بالايي نياز داره و راجر نشون داده كه در شرايط فعليش خيلي زود اعضابش به هم ميريزه و تمركزش رو از دست ميده. بحث هايي كه اين چند وقته با داوران داشته مي تونه دليل خوبي براي اين مسئله باشه.
بكهندش هم ديگه خودت گفتي.
و در اخر اينكه به نظر من خود راجر هم خيلي روي رولاند حساب نكرده و توي مصاحبه هاي قبليش هم اشاره كرده كه توي ويمبلدون يا اپن امريكا شانس قهرماني داره.
به نظر من راجر با فرم فعليش حداكثر بتونه يك ست از نواك بگيره. ولي شرايط بازي رو هم نبايد ناديده گرفت. ولي توي چمن قضيه فرق مي كنه.
MaTAdoR
05-30-2011, 09:14 AM
جدایی از هر گونه تعصب من هم فک می کنم راجر بتونه نوله رو متوقف کنه
که در این صورت پیش بینی قهرمان خیلی راحت میشه:655:
رافا-راجر-------->که دیگه همه میدونن:434:
MaTAdoR
05-30-2011, 09:29 AM
بدم میاد از این بارتولی آخه جولیای منو:160: حذف کرد:182:
دیروز هم با خوش شانسی رفت کوارتر:3t1:
manoochehr
05-30-2011, 01:12 PM
این نواک چقدر خوش شانس شده فوجینی انصراف داد راحت رفت سیمی فینال بعد راجر باید یا با فرر یا مونفیس بازی کنه اینطوری یه پوینت + شد برای جوکو از لحاظ بدنی.
Mahmood
05-30-2011, 01:38 PM
این نواک چقدر خوش شانس شده فوجینی انصراف داد راحت رفت سیمی فینال بعد راجر باید یا با فرر یا مونفیس بازی کنه اینطوری یه پوینت + شد برای جوکو از لحاظ بدنی.
دیروز از عکس العمل بعد از بردش 99 درصد احتمال میدادم انصراف بده میخواستم اینجا هم اعلام کنم...خوش شانسی نوله بر هیچکس حتی طرفدارانش پوشیده نیست منوچهر جان
Mohammad
05-30-2011, 01:50 PM
ای بابا، مثلا فونینی 1.30 ساعت بیشتر کار داشت برای نواک؟ نه؟ نواک بازی نکنه میره همون مقدار تمرین میکنه، تازه با فونینی تمرین تحت شرایط مسابقه بود که این خودش مزیت بود.
manoochehr
05-30-2011, 01:59 PM
ای بابا، مثلا فونینی 1.30 ساعت بیشتر کار داشت برای نواک؟ نه؟ نواک بازی نکنه میره همون مقدار تمرین میکنه، تازه با فونینی تمرین تحت شرایط مسابقه بود که این خودش مزیت بود.
حالا اصلا فرض کن 30 دقیقه طول میکشید به هر حال بازی میکرد زمین تا اسمون فرق داشت. جوکو تو نیمه نهایی atp بلگراد هم تیپسارویچ انصراف داد راحت رفت فینال.
rf-tennis
05-30-2011, 02:12 PM
راجر خودت بردی شکی نیست
از همین الان هم همه واسه راجر هورا هورا هورا
Ahoura
05-30-2011, 02:34 PM
ممد جريان چيه اين روزا زدي تو كاره حمايت از نوواك؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:379:
نكنه اميدوار شديد به اينكه نوواك مي خواد ركورد هاي راجر رو بزنه؟؟؟؟
manoochehr
05-30-2011, 02:40 PM
ممد جريان چيه اين روزا زدي تو كاره حمايت از نوواك؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:379:
نكنه اميدوار شديد به اينكه نوواك مي خواد ركورد هاي راجر رو بزنه؟؟؟؟
نه اهورا جان دومین تنیسور مورد علاقه محمدجان جوکو هست دیگه.
BABAK
05-30-2011, 03:27 PM
جناب رییس خودت خندت نمیگیره از این چیزایی که مینویسی؟ :3t1:
Mahmood
05-30-2011, 03:42 PM
اه چقدر رافا داره افتضاح بازی میکنه
11 فورهند ارور و 5 بکهند ارور تو 13 گیم
سرویس هم که هم از لحاظ سرعت هم پلیسمنت تعطیل
واقعا نوبره...
لیوبجبچ هم بازیش چنگی به دل نمیزنه،یک بازی کسل کننده و پر از آنفورس ارورهای جور وا جور
Nima88
05-30-2011, 03:47 PM
جناب رییس خودت خندت نمیگیره از این چیزایی که مینویسی؟ :3t1:
کجاش خنده داره بابک خان؟یعنی فکر کردی این بابا واقعا چقدر میتونست وقت نواک بگیره .نواک تو رم تو یه بازی خسته کننده اومد ماری برد بعد تو کمتر از 18 ساعت اومد رافا برد.اینجا که تازه گرنداسلم بازیا یه روز در میون یعی واقعا فکر این بابا میتونه برا بازی با راجر نواک خسته کنه؟
جسارت نشه اما اگه این تیپی فکر میکردی این افکار شماست که خنده داره
manoochehr
05-30-2011, 03:54 PM
کجاش خنده داره بابک خان؟یعنی فکر کردی این بابا واقعا چقدر میتونست وقت نواک بگیره .نواک تو رم تو یه بازی خسته کننده اومد ماری برد بعد تو کمتر از 18 ساعت اومد رافا برد.اینجا که تازه گرنداسلم بازیا یه روز در میون یعی واقعا فکر این بابا میتونه برا بازی با راجر نواک خسته کنه؟
جسارت نشه اما اگه این تیپی فکر میکردی این افکار شماست که خنده داره
ولی نیما جان هر طوری حساب کنید بازی میکرد خیلی فرق داشت. شما در نظر بگیرید فدرر اونور باید با فرر یا مونفیس بازی کنه.
I.man
05-30-2011, 03:58 PM
با کنار کشیدن Fabio Fognini بدلیل کشیدگی عضله پای چپ، نواک حتی در صورت قهرمانی در رولاند گاروس هم نمی تونه به رکورد 46 بازی پیاپی بدون شکست گیلرمو ویلاس برسه و باید این کارو توی تورنمنت بعدی انجام بده.
m_taba2005
05-30-2011, 03:59 PM
نوله شانس اورد
به نظر من رافا این حریفای درپیت رو دست کم میگیره که یه ذره بد بازی میکنه
وگرنه هنوزم شانسش واسه قهرمانی بیشتر از همس
I.man
05-30-2011, 04:01 PM
فکر نمی کنید شاید همین وقفه توی بازی های نواک باعث بشه شاید کمی ریتم بازیش رو از دست بده.
manoochehr
05-30-2011, 04:12 PM
فکر نمی کنید شاید همین وقفه توی بازی های نواک باعث بشه شاید کمی ریتم بازیش رو از دست بده.
به نظر من این قضیه برای یه بازیکن حرفه ای هیچ فرقی نداره. تازه به سودش هم شد که استراحت میکنه. تو gs ها امادیگیه بدنی خیلی مهمه اینطوری بهترین ریکاوری رو میکنه برای بازی با فدرر.
Nima88
05-30-2011, 04:12 PM
ولی نیما جان هر طوری حساب کنید بازی میکرد خیلی فرق داشت. شما در نظر بگیرید فدرر اونور باید با فرر یا مونفیس بازی کنه.
صد در صد فرق داره منوچهر جان.اما اینکه بگیم چون نواک بازی نکرده و راجر قراره بازی کنه و به این دلیل شانس نواک برای بردن راجر بیشتره من قبول ندارم.
نواک شانسش بیشتره به این دلیل که در حال حاضر از فدرر بهتره البته اینا همش در حد حدس و گمان تنیس نمیشه پیش بینی کرد اونم وقتی حریفت فدرر باشه کی میدونه؟شاید اصلا راجر 3-0 برد
FaRzIn
05-30-2011, 04:42 PM
اینکه بعضی از دوستان میگن نواک شانس آورد فونینی کشید کنار یکم کم لطفی میکنن !! کسی که تو 4 فینال پشت سر هم نادال رو برده سه بار راجر رو برده ،سودرلینگ ،ماری و ... رو شکست داده بردن فونینی کاری داشت واسش !!! :379: نه تنها خسته نمی شد بلکه یه تمرینی هم واسه بازی احتمالی با راجر بود . :443:
از این قضیه بگذریم من بجای مونتانس خجالت کشیدم در حالی که مقابل فونینی مصدوم دو مچ پوینت داشت بازی رو باخت !!! :3t1:
Mohammad
05-30-2011, 04:46 PM
گفتنی ها رو دوستنان گفتن، اگه برای نواک ضرر نداشته باشه هیچ سودی مسلما نداره. چون فونینی فقط یه حریف تمرینی بود، عرض کردم، مطمئنن نواک تو اونروز احتمالا 2 ساعتی تمرین کنه. ضررش هم میتونه همون از ریتم افتادن نواک باشه که زیاد به نظر من مهم نیست.
بود و نبود فونینی چیزی رو عوض نمیکنه.
بابک به پستهای خودت بخند :3t1:
davidbeckham
05-30-2011, 05:02 PM
به احتمال 90 درصد نوواک قهرمانه
M∂hdi
05-30-2011, 05:03 PM
http://www.irfreeup.com/images/85285842955975789680.jpg (http://www.irfreeup.com/images/85285842955975789680.jpg)
Mohammad
05-30-2011, 06:00 PM
این داوید فرر درست بشو نیست، 5 ساعت عین چی زحمت میکشه، بعد جای حساس بازی یهو 3 تا UE زاغارات میده در کمتر از یک دقیقه، در عین ناباوری بازی رو میبازه. :3t1:
Nima88
05-30-2011, 06:03 PM
فرر حذف شد:240::Angry2:.
مو قشنگ فصل خاک تموم شد نه تونستی تو مسترز به یه تایتل برسی نه تو رولند تونستی عملکردت بهتر کنی اخه چرا؟کی میخوای یه عنوان مهم ببری پسر؟کی؟
مونفلیز برا سومین بار مقابل راجر در رولند بازی میکنه در دو دفعه قبل در نیمه نهایی 2008 و یک چهارم 2009 هر دو بار مغلوب شده ایا برا بار سومم این اتفاق میوفته؟
Mahmood
05-30-2011, 06:09 PM
فرر حذف شد:240::Angry2:.
مو قشنگ فصل خاک تموم شد نه تونستی تو مسترز به یه تایتل برسی نه تو رولند تونستی عملکردت بهتر کنی اخه چرا؟کی میخوای یه عنوان مهم ببری پسر؟کی؟
مونفلیز برا سومین بار مقابل راجر در رولند بازی میکنه در دو دفعه قبل در نیمه نهایی 2008 و یک چهارم 2009 هر دو بار مغلوب شده ایا برا بار سومم این اتفاق میوفته؟
صد در صد..شک نکن نیما جان
davidbeckham
05-30-2011, 06:28 PM
من سر بازی ارجینال ps3 infamous 2
شرط بستم که نوله میرسه فینال
نوواک جان یه حال دیگه بده
وگرنه 80 تومن پیادم:434:
http://www2.bazinama.com/img/files/9s21yeudpwy5cobb591r.jpg
Pouya
05-30-2011, 07:41 PM
تو اون روحت فرر! :240: :182: راجر باید بزنی این مونفیلسو داغون کنی.زیر 3-0 هم قبول نیست.
سودرلینگم بدجوری آمادست.:434:
FaRzIn
05-30-2011, 08:22 PM
من سر بازی ارجینال ps3 infamous 2
شرط بستم که نوله میرسه فینال
نوواک جان یه حال دیگه بده
وگرنه 80 تومن پیادم:434:
بابا خشی مایه دار PS3 دار !!! :434:
چشم من حتما بهش میگم که بخاطر تو هم که شده به فینال برسه !! :160:
PES 2011 حریف !!!! :443:
این فرر هم که ما رو کشت و آخرم یه تایتل درست و حساب نگرفت !!! :3t1:
narnia1363
05-30-2011, 08:30 PM
سلام
بچه ها من دیروز کار داشتم نفهمیدم واسه چی بازی مونفلیس- فرر قطع شده و امروز ادامه پیدا کرد
Behnam RF
05-30-2011, 08:33 PM
سلام
بچه ها من دیروز کار داشتم نفهمیدم واسه چی بازی مونفلیس- فرر قطع شده و امروز ادامه پیدا کرد
سلام
همانند بازی دلپوترو-جکوویچ ، به دلیل تاریکی قطع شد.
majhool70s
05-30-2011, 09:24 PM
دوستان يه توضيح بدن كه اگه امسال نادال اول شه 2000 امتيازو ميگيره ؟چون سال پيش هم اول شده؟؟:379::379:
I.man
05-30-2011, 09:32 PM
اگه برای نواک ضرر نداشته باشه هیچ سودی مسلما نداره. چون فونینی فقط یه حریف تمرینی بود، عرض کردم، مطمئنن نواک تو اونروز احتمالا 2 ساعتی تمرین کنه.
نواک توی تویتر نوشته:
Walkover from Fognini. Bad luck for him, hope he recovers fast. Today i get to enjoy Paris in a different way
:3t1::3t1:
Behnam RF
05-30-2011, 09:33 PM
دوستان يه توضيح بدن كه اگه امسال نادال اول شه 2000 امتيازو ميگيره ؟چون سال پيش هم اول شده؟؟:379::379:
قبل از تورنومنت، 2000 امتیاز طبق قانون ازش کم شد، و در صورت قهرمانی بهش 2000 اضاف میشه ، که در رنکیگ هیچ فرقی نخواهد کرد . حاتم عزیز در انجمن آمار و ارقام هر راند زحمت تغییرات رنک رو میکشند ، میتوانید به آن تاپیک هم مراجعه کنید.
Ahoura
05-30-2011, 10:23 PM
اينو نگاه كن. :254: انگار رولند رو برده. نه خوبه تازه رسيد به كوارتر.
FaRzIn
05-30-2011, 11:48 PM
http://blogs.tennis.com/.a/6a00d83451599e69e2015432a5c759970c-pi
http://www.tennis.com/galleries/gallery/News/201105301357502493547-p2@stats.com.jpg
(خواهر کیت Pippa Middleton که تو عروسی پادشاهی ته لباس عروس خواهرش رو گرفته بود) :434: در حال تماشای بازی شاراپوا و رادوانسکا
http://www.tennis.com/galleries/gallery/News/201105301340492023460-p2@stats.com.jpg
پتکوویچ سرخوش از پیروزی !!!
http://www.tennis.com/galleries/gallery/News/201105301426520053586-p2@stats.com.jpghttp://www.tennis.com/galleries/gallery/News/201105301327484583406-p2@stats.com.jpghttp://www.tennis.com/galleries/gallery/News/201105301325483343395-p2@stats.com.jpghttp://www.tennis.com/galleries/gallery/News/201105301307472663353-p2@stats.com.jpg
m_taba2005
05-31-2011, 12:22 AM
پیش به سوی بـــــــازی های حســـــــاس
زنده باد رافاعـــــــــــــــــــــــل نـــــــــــــــــــادال
:866:
Ahoura
05-31-2011, 12:38 AM
نظر سنجي در فيس بوك براي تعيين قهرمان. اين نظرسنجي توسط صفحه رولند گاروس گذاشته شده.
1--- نوواك جوكوويچ با 6273 راي
2--- رافايل نادال با 4628 راي
3-- راجر فدرر با 3745 راي
4-- گايل مونفيلس با 520 راي
5-- رابين سودرلينگ با 160 راي
6-- اندي ماري با 90 راي
Ahoura
05-31-2011, 12:44 AM
نظر سنجي براي محبوب ترين تنيسور زن حاضر در رولند 2011. اين نظرسنجي توسط صفحه رولند گاروس گذاشته شده.
1--- ماريا شاراپووا با 2450 راي
2--- كيم كلايسترز با 1704
3--- كرولاين ووزنياكي با 1113 راي
4--- فرانچسكا شياوونه با 357 راي
5--- ورا زوناروا با 132 راي
6-- ويكتوريا آزارنكا با 102 راي
dashingsaeed
05-31-2011, 04:37 AM
راجر خداییش خوب فرمی بوده تا اینجای کار...
امیدوارم تا تهش بره...
17مین گرند اسلم تو راه:443:
pouriya.alex
05-31-2011, 12:19 PM
هنوز اشتباهات بدی که راجر تو سمی فینال مسترز پاریس در مقابل مونفیس داشت و باعث باختش شد
از یادم نرفته، امیدوارم امروز با یه بازی کم اشتباه موفق بشه انتقام اون شکستو بگیره و برای سومین بار
مونفیسو تو رولند شکست بده :655:
Saeid
05-31-2011, 12:30 PM
صعود نادال و سودرلینگ به یک چهارم نهایی رولان گاروس
رافائل نادال، مرد شماره یک تنیس جهان به جمع ۸ نفر برتر مسابقات رولان گاروس رسید.
نادال در یک هشتم نهایی در سه ست ایوان لوبیچیچ نفر سی و هفتم جهان از کروواسی را شکست داد. لوبیچیچ در ست اول خوب مقاومت کرد اما در نهایت ۵ به ۷ شکست خورد. او ست های دوم و سوم را ۳ به ۶ به حریف داد.
http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2011/05/26/110526173725_rafael_nadal_304x171_afp.jpg (http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2011/05/26/110526173725_rafael_nadal_304x171_afp.jpg)
رابرت سودرلینگ، تنیسور شماره ۵ جهان هم در مرحله یک هشتم نهایی ژیلس سیمون از فرانسه، نفر هجدهم رنکینگ را در ۳ ست (۶ به ۲، ۶ به ۳ و ۷ به ۶ ) شکست داد.
داوید فرر اسپانیایی، نفر هفتم جهان بزرگترین بازنده مرحله یک هشتم نهایی بود. او در ۵ ست نفس گیر از گایل مونفیس، نفر نهم جهان شکست خورد.
فرر ست های دوم و چهارم را ۶ به ۲ و ۶ به یک برد اما در ست های اول، سوم و پنجم به ترتیب ۴ به ۶، ۵ به ۷ و ۶ به ۸ شکست خورد.
خوان ایگناسیو چلا آرژانتینی، هم در ۵ ست (۴ به ۶، ۶ به ۲، یک به ۶، ۷ به ۶ و ۶ به ۲) آلخانذرو فالا رامیرس از کلمبیا را برد. چلا، نفر سی و چهارم جهان است اما حریف او در میان ۱۰۰ نفر برتر جایی ندارد.
حساسترین بازی این مرحله را اندی ماری، نفر چهارم جهان مقابل ویکتور ترویسکی، نفر پانزدهم جهان از صربستان انجام داد. این بازی بعد از ۴ ست به دلیل تاریکی هوا نیمه تمام ماند.
ماری در ست اول و دوم با نتایج مشابه ۴ به ۶ شکست خورد و تا آستانه حذف از رولان گاروس پیش رفت اما در ست های سوم و چهارم به ترتیب ۶ به ۳ و ۶ به ۲ پیروز شد.
ست پنجم این مسابقه روز سه شنبه برگزار خواهد شد.
به این ترتیب در مرحله یک چهارم نهایی، فدرر با مونفیس بازی می کند و نادال با سودرلینگ. برنده اندی ماری ترویسکی هم حریف خوان ایگناسیو چلا خواهد شد.
جوکوویچ در نیمه نهایی نوواک جووکویچ، نفر دوم جهان هم با مصدومیت فابیو فونینی از ایتالیا، بدون انجام مسابقه به جمع ۴ نفر برتر رسید. جوکویچ در نیمه نهایی با برنده فدرر و مونفیس بازی خواهد کرد.
بازی فدرر و مونفیس روز سه شنبه انجام می شود.
در مسابقات زنان ماریا شاراپوا، نفر هشتم جهان از روسیه، به سختی آگنیسکا رادوانسکا، نفر سیزدهم جهان از لهستان را در دو ست برد. در این بازی شاراپوا ۷ به ۶ و ۷ به ۵ پیروز شد.
شاراپوا با این پیروزی به جمع ۸ نفر برتر رسید.
نا لی، نفر هفتم جهان از چین هم در سه ست پترا کویتووا از جمهوری چک برد.
در یک بازی دیگر از مرحله یک هشتم نهایی، ویکتوریا آزارنکا از بلاروس، در دو ست، اکاترینا ماکارووا، نفر سی و سوم جهان از روسیه را برد. آزارنکا نفر چهارم رنکینگ است در حالی که نفرات اول تا سوم پیش از این مرحله حذف شده اند.
آندره آ پتکوویچ، نفر دوازدهم رنکینگ از آلمان هم در ۳ ست ماریا کیریلنکو از روسیه را شکست داد.
BBC
Alireza Murray
05-31-2011, 12:39 PM
جونم پسینگ شات های اندی جیگرم حال اومد :866: ، به نظر اندی وضعیت مچ پاش خوبه ولی خب یکم با احتیاط بازی میکرد و زیاد فشار نمیورد و خب یک بازی تک سته رو امروز ساعت 4:30 شاهد هستیم که خیلی برای هر دو حساسه
Alireza Murray
05-31-2011, 12:52 PM
اينو نگاه كن. :254: انگار رولند رو برده. نه خوبه تازه رسيد به كوارتر.
اهورا جان سودرلینگ زحمت کشیده ، عرق ریخته بازی رو برده و رفته Quarter Final گرنداسلم و حالا خوشحواله این ایرادی داره ؟ همین ماریای خودت ، رافا ، پتکوویچ ، مونفیلز ، اندی و ... هم شاید به این اندازه از بردهاشون خوشحوال شدند بالاخره گرنداسلم هست و برای همه اهمیت زیادی داره حالا سودرلینگ هم پارسال رفته فینال و فشار روشه
M∂hdi
05-31-2011, 02:04 PM
رافا نادال پس از بازی مقابل لیوبیچیچ در برنامه Game Set & Mats کانال Euro Sport حضور یافت و به پرسش هایی درباره بازی خود برابر کروات و همچنین مسابقه بعدی با سودرلینگ پاسخ داد . مجری این برنامه متس ویلاندر، تنیسور بازنشسته و دارنده هفت عنوان گرنداسلم (آزاد استرالیا: سه بار - آزاد فرانسه: سه بار - آزاد امریکا: یک بار ) است
[/URL]http://irfreeup.com/images/16342918748331461332.jpg (http://irfreeup.com/images/16342918748331461332.jpg)[URL="http://irfreeup.com/images/69053574519186766323.jpg"]http://irfreeup.com/images/69053574519186766323.jpg (http://irfreeup.com/images/69053574519186766323.jpg)
ویدئوی مصاحبه در اینجا : http://uk.eurosport.yahoo.com/video/30052011/58/nadal-happy-raised-game.html
M∂hdi
05-31-2011, 02:32 PM
*گائل مونفیلس از توقف مسابقه با داوید فرر، در یکشنبه شب بخاطر تاریکی هوا ابراز خوشحالی کرده، چون از ناحیه مچ پا دچار مشکل شده بود . این فرانسوی با استراحت کافی تونست در پنج ست فرر را با شکست مواجه کند و برای صعود به نیمه نهایی، در روز سه شنبه راجر فدرر را ملاقات خواهد کرد .
[/URL]http://www.tennis.com/scroll/homepage/newsdata/2011_05_30_qf.jpg (http://www.tennis.com/scroll/homepage/newsdata/2011_05_30_qf.jpg)
*ایگناسیو چلا احساس جوانی می کند
تنیسور آرژانتینی پس از برتری پنج سته بر فایا از کلمبیا و صعود به یک چهارم نهایی می گوید " من مطمئن بودم به دلیل سن وسال بار دیگر هرگز به این مرحله نمی رسم " تنیسور 31 ساله اضافه می کند " حالا احساس می کنم، جوانترم" .
*مصاحبه نادال پس از پیروزی بر لیوبیچیچ
" من پس از اغاز تورنمنت بهبود یافته ام . من قادرم بهتر بازی کنم و قصد دارم در این مسیر ادامه دهم "
“In 2006 I think I didn't play well during all the tournament; in 2007, normal; 2008, I played fantastic, but I played fantastic especially quarterfinals, semifinals, and final," he told reporters. "2009 I think I played terrible all the tournament; 2010, so-so. Much better semifinals and finals than previous matches. Very so-so, in my opinion, no?"
"This year, especially the second match [a straight set win over Pablo Andujar) was especially bad. First match [a five-set win over John Isner] wasn't that bad. Second match was bad level. Third match was positive [a straight set win over Antonio Veic]. And today [a straight-set win over Ivan Ljubicic] for moments was fine.”
*یک قدم نزدیکتر
[URL="http://irfreeup.com/images/01075324500564141078.jpg"]http://irfreeup.com/images/01075324500564141078.jpg (http://irfreeup.com/images/01075324500564141078.jpg)
ماریا شاراپووا با پیروزی مقابل رادوانسکا،سید دوازدهم مسابقات، یک قدم دیگر به مراحل پایانی آزاد فرانسه نزدیک تر شد . او در دو ست 7-6 و 7-5 بر تنیسور لهستانی غلبه کرد و برای صعود به نیمه نهایی می بایست از سد تنیسور قدرتمند المانی، پتکوویچ عبور کند .
*یک پیروزی تا شماره یک
http://www.atpworldtour.com/%7E/media/8928DC16CC984401B2726F6F48401BBB.ashx (http://www.atpworldtour.com/%7E/media/8928DC16CC984401B2726F6F48401BBB.ashx)
© AFP/Getty ImagesNovak Djokovic beat Richard Gasquet in straight sets on Sunday.
با مصدومیت فونینی و صعود جوکوویچ به نیمه نهایی مسابقات، تنیسور صرب اکنون به یک پیروزی برای رسیدن به شماره یک مردان جهان احتیاج دارد . او با صعود به فینال (پیروزی بر فدرر یا مونفیلس) می تواند به آرزوی خود برسد .
I.man
05-31-2011, 03:47 PM
همین الان تو بازیه موری و ترویکی یه اتفاق جالب و نادر افتاد. :160:
در حالی که ترویکی میرفت که یه ضربه Smash بزنه توپ جمع کن دوید وسط کورتو نزدیک بود بهم بخورن. :3t1:
نمی دونم توپ جمع کن چه فکری کرد که اینکارو کرد. :251: ترویکی هم یه نگاه غضبناک بهش کرد.
چند دقیقه بعد هم که توپ نزدیک ترویکی بود توپ جمع کن جرات نمی کرد بره سمتش و توپ رو برداره که ترویکی خودش توپ رو براش شوت کرد. :350:
Mohammad Reza
05-31-2011, 04:18 PM
همون گیمی که Ball Kids این کار آماتور رو انجام داد ترویکی تونست اندی رو بریک کنه و 2-5 جلو بیفته...(پس بهونه نیاره که اون پوینت طلایی بوده و این چیزا)
ولی یک Come Back عالی از اندی باعث شد ترویکی هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه!اندی در 5 گیم آخر خیلی قشنگ و جذاب بازی کرد...باریکلا پسر خیلی خوب بود...امیدوارم سرویس های اندی بهتر بشه...بسی حال داد:441:
Rafaello
05-31-2011, 04:56 PM
نظر سنجي براي محبوب ترين تنيسور زن حاضر در رولند 2011. اين نظرسنجي توسط صفحه رولند گاروس گذاشته شده.
1--- ماريا شاراپووا با 2450 راي
2--- كيم كلايسترز با 1704
3--- كرولاين ووزنياكي با 1113 راي
4--- فرانچسكا شياوونه با 357 راي
5--- ورا زوناروا با 132 راي
6-- ويكتوريا آزارنكا با 102 راي
خیلی دلم میخواد اون 357 تایی که به شیاوونه رای دادن ببینم چه عتیقه هایی هستن!
Rafaello
05-31-2011, 04:58 PM
راجر خداییش خوب فرمی بوده تا اینجای کار...
امیدوارم تا تهش بره...
17مین گرند اسلم تو راه:443:
من به شما اطمینان میدم رفیق
راجر تا تهش میره
تا ته حذف شدن:434:
Alireza Murray
05-31-2011, 05:01 PM
ترویسکی تنها 2 پوینت تا پیروزی فاصله داشت من خودم کم کم داشتم ناامید میشدم اما اندی با یک بکهند وینر به بازی برگشت ، پاهام میلرزید تو این هوای گرم بدنم شده بود مثل یخ ، تا اینکه 5-5 شد و امیدوار شدم به بازی ، اندی بعد بازی حوله رو انداخته بود رو سرش به نظر میومد گریه میکرد
Ahoura
05-31-2011, 05:14 PM
اهورا جان سودرلینگ زحمت کشیده ، عرق ریخته بازی رو برده و رفته Quarter Final گرنداسلم و حالا خوشحواله این ایرادی داره ؟ همین ماریای خودت ، رافا ، پتکوویچ ، مونفیلز ، اندی و ... هم شاید به این اندازه از بردهاشون خوشحوال شدند بالاخره گرنداسلم هست و برای همه اهمیت زیادی داره حالا سودرلینگ هم پارسال رفته فینال و فشار روشه
عليرضا جان اين عكس فقط جنبه fun داشت. خوشحالي تنيسور ها در گرند اسلم ها بر هيچ كس پوشيده نيست و يه امره طبيعيه.
delpotro
05-31-2011, 05:23 PM
اول برو به 1704 نفری که به کلایسترز رای دادن گیر بده. بعد 1113 تایی که به وزنیاکی اره کش رای
دادن گیر بده.اسکییاوونه خیلی هم بازیکن خوبیه.
Hatam
05-31-2011, 05:42 PM
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای راند چهارم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=48066#post48066)اصلاح شد.
Fakhruddin
05-31-2011, 05:51 PM
بله . داشتن چهره ی زیبا یکی از عیارهای مهم محبوبیت هم هست.اما معیارهای دیگه هم هستن که متاسفانه کمتر مورد توجه هستن !
اسچیاوونه هم به مانند ویلیامزها جزو تنیسورهای مجبوب من در wta هستن.
تو بازی امروزش در مقابل پاولیچنکووا در حالیکه ست اول رو شش بریک باخته بود و ست دوم هم تحت فشار بود اما در نهایت پیروز شد و به سمی فینال راه پیدا کرد !
اراده و روحیه جنگندگی و پشتکارش باعث شد جبران کمبود های دیگش کنه و جزو تنیسور های محبوب من شه !
امیدوارم با بردن دومین گرند اسلمش جواب دندان شکنی به وزنیاکی بده که بدون داشتن گرند اسلم مدت هاست در رده 1 جا خوش کرده !
delpotro
05-31-2011, 05:57 PM
کیفیت بازی تنیس یک تنیسور باید عامل اصلی در محبوبیتش باشه. اگه به قیافه یا جذابیت های ظاهری باشه
جنیفر لوپز و جسیکا آلبا و آنجلینا جولی تنیسورهای خیلی محبوبی هستند. :443:
Yashar
05-31-2011, 08:31 PM
یه حسی بهم می گه این راجر قهرمان رولند می شه.امیدوارم حسم درس باشه و من به خاطر همه حرفای قبلی بیام از همه راجریا عذر خواهی کنم.
Paymaan
05-31-2011, 08:50 PM
بدون از دست دادن یک ست به جنگ با نوله میریم! من که به برد خیلی امیدوارم . در ضمن تو پاریس هم خیلی طرفدار داریم. !COME ON ROGI
pooya
05-31-2011, 08:51 PM
تبریک میگم برد فدرر رو مقابل مونفیس.ست سوم رو خیلی زودتر از اینها میتونست تموم کنه.به امید قطع شدن نوار پیروزی جوکوویچ
pouriya.alex
05-31-2011, 09:18 PM
برد و صعود مقتدرانه راجر رو به مرحله نیمه نهایی تبریک میگم.
یه تبریک صمیمانه هم به طرفدارای اندی میگم که الحق کاری کرد کارستون . البته شاید بردن ترویسکی
زیاد کار مهمی نباشه ولی وقته 2 ست عقب باشیو تو ست پنجم هم 5-2 عقب باشو بازیو ببری میشه
کارستون.اندی واقعا امسال تو خاک خوب بوده.:441:
به امید فینال راجر -اندی :655:
Nima88
05-31-2011, 10:31 PM
باز هم راجر باز هم نواک و باز هم برد نواک:434:.این هشتمین دیدار این دو تنیسور بزرگ در گرند اسلم هست.در هفت رویارویی قبلی 4 پیروزی سهم فدرر بوده 3 پیروزی سهم نواک.این دو تنسور تاکنون پنج بار در نیمه نهایی گرند اسلما به مصاف هم رفتند که نواک 3 بار(استرلیا 2008 یو اس اپن 2010 و استرلیا 2011) و را جر 2 بار(یو اس اپن 2008 و 2009)به برتری دست یافتند.2 دیدار دیگر این 2 تنیسور در گرند اسلم مربوط به فینال یو اس اپن 2007 و یک چهارم استرلیا 2007 بوده که هر دو با پیروزی فدرر به پایان رسیده.
این ششمین حضور فدرر و سومین حضور جوکوویچ در نیمه نهایی رولند گاروس میباشد.
pasia
05-31-2011, 10:54 PM
بدون شک یکی از مهمترین بازیهای دوران حرفه ایی راجره امیدوارم با چیپ پوینت و بکهند خسته! خرابش نکنه.برو آبکشش کن مرد!
jiji-federer
05-31-2011, 11:34 PM
من به شما اطمینان میدم رفیق
راجر تا تهش میره
تا ته حذف شدن:434:
:3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:
:3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:
M∂hdi
06-01-2011, 12:58 AM
نیمه نهایی آزاد فرانسه ؛ راجر فدرر - نواک جوکوویچ
[/URL][URL="http://irfreeup.com/images/60513999958552123392.jpg"]http://irfreeup.com/images/60513999958552123392.jpg (http://irfreeup.com/images/60513999958552123392.jpg)
فدرر و جوکوویچ دو تنیسور راه یافته به مرحله نیمه نهایی مسابقات بعد از ظهر جمعه به مصاف یکدیگر می روند .
جوکوویچ در سال 2011 بدون شکست بوده و به دنبال گسترش آن به 42 پیروزی است، که می تواند جان مکانرو را پشت سر بگذارد . در صورت برد صرب خط کلی او 44 خواهد شد و فقط دو بازی دیگر تا رسیدن به رکورد ویلاس خواهد داشت .
اگر او برنده شود، جوکوویچ تبدیل به مرد شماره یک جهان خواهد شد صرف نظر از آنچه رافا نادال در ادامه مسابقات انجام می دهد . او می تواند تبدیل به مرد شماره یک جهان شود و برای اولین بار در هفت سال گذشته، نامی از راجر و رافا در صدر جدول نخواهد بود (اخرین بار اندی رادیک در 1 فوریه 2004) .
فدرر در حال بازی برای 17 گرنداسلم ثبت شده به نام خود است and his first since the 2010 Australian Open.
این سومین نیمه نهایی مستقیم بین انها خواهد بود که جوکوویچ موفق به کسب پیروزی در دو دیدار قبلی شده از جمله برد حماسی در آزاد امریکا که مچ پوینت های متعدد را سیو کرد .
جوکوویچ حاکم آزاد استرالیا است .
فدرر مرد نامرئی مسابقات امسال شده بود. در حالی که همه بحث در مورد جوکوویچ و نادال است، فدرر به عنوان چاره اشاره شده است . قهرمان 16 گرنداسلم زمان و شماره 3 مردان جهان . Now he gets a chance to slip into the finals and derail the ascendency of his recent nemesis who himself is playing for a piece of tennis history? "I'd like to spoil the party," Federer said.
Oh, and by the time this match gets underway, there's the chance that Federer and Djokovic could be playing for the right to face five-time French Open champion Rafael Nadal in the championship match.
یاهو اسپورت
M∂hdi
06-01-2011, 01:30 AM
یک چهارم نهایی آزاد فرانسه ؛ رافائل نادال - رابین سودرلینگ
http://irfreeup.com/images/79062386234957033706.jpg (http://irfreeup.com/images/79062386234957033706.jpg)
شماره یک جهان در برابر شماره پنج رنکینگ
از مجموع هفت مسابقه دو پیروزی برای سوئدی و پنج برد از آن مدافع عنوان قهرمانی | یک به 3 در کلی کورت
To say these two have a history is like saying the same about Napoleon and Waterloo
نادال چهار عنوان مستقیم قهرمانی را کسب کرده بود که سوئدی نوار این پیروزی ها را در سال 2009 قطع کرد . زمانی که دو تنیسور مانند اکنون، در یک چهارم نهایی مسابقات حضور داشتند و سودرلینگ اولین باخت اسپانیایی در پاریس را رقم زد . گرچه سال بعد نادال انتقام شکست را در فینال گرفت و ناکامی 2009 را به فراموشی سپرد .
We know now that Nadal was battling injury and carrying the emotional weight of his parent's divorce during that period. We recognize Soderling now as one of the top players in the world who's a fixture in the top five of the rankings and a contender in Slams. But at the time, Nadal was still invincible on clay and Soderling was a fringe top-20 player. They had some bad blood stemming from an incident at Wimbledon, but hardly the stuff that makes a rivalry. Wednesday is part III. Nadal may be doubting himself but he's still the one to beat. Prediction: Nadal in four
I.man
06-01-2011, 06:38 AM
Roger Federer: شماره يك شدن براي Djokovic مهمتر از نوار پيروزي هايش است
Roger Federer مي گويد بدليل اينكه Novak Djokovic با او بازي مي كند ممكن است قادر باشد كه تمركز بيشتري روي بازي نيمه نهايي بكند، و تنها براي رسيدن به ركورد 42 پيروزي پياپي John McEnroe از شروع فصل بازي نكند. Djokovic توانسته در هر سه ديداري كه آنها در امسال برگزار كرده اند پيروز شود، در نيمه نهايي Australian Open، فينال Dubai و نيمه نهايي Indian Wells. اگر Federer نتواند او را شكست دهد مرد صرب شماره يك را از Nadal خواهد گرفت.
Federer به گزارشگران گفت: "بديهي است كه يك سوال بزرگ باقي مي ماند: چه مدت مي تواند آنرا حفظ كند؟ روزها و روزها اين سوالات پرسيده شده. چند پيروزي بيشتر مي تواند بدست آورد؟ شما تمايل داريد درباره آن صحبت نكنيد بلكه فقط به آنجا برويد و پيروزي هايتان را تكرار كنيد. اما من اطمينان دارم كه اين براي او فريبنده خواهد بود، اما او يك كار بزرگ انجام داده. اكنون شايد به چند طريق نوار پيروزهايش كمتر در خطر است زيرا كه آن بيشتر از يك مسابقه بزرگ در برابر من است بنابراين اسان تر است كه بجاي كل شرايط فقط روي بازي با من تمركز كند. اما من فكر مي كنم كه موقعيت شماره يك شدن در حال حاضر براي او بزرگتر از حفظ نوار پيروزي هايش است. اما همه اينها دست در دست هم مي دهد. ميرود كه روز جالبي رقم بخورد".
I.man
06-01-2011, 07:09 AM
Murray پارگي در تاندون مچ پاي خود دارد
Andy Murray مي گويد كه در جريان پيروزي در برابر Michael Berrer در راند سوم Roland Garros تاندون مچ پايش دچار پارگي شده است. Murray توانست در راند چهارم در برابر Viktor Troicki در ديداري پنج سته پيروز شود و در يك چهارم نهايي با Juan Ignacio Chela رودررو خواهد شد. او مي گويد كه اگر دوباره مچ پايش پيچ بخورد، شانسش در Wimbledon به خطر خواهد افتاد.
Murray گفت: "من فكر نمي كنم تعداد زيادي از مردم طي دو روز بعد از پيچ خوردگي مچ پا و يك پارگي در تاندون بهبود پيدا كنند. به من گفته شد كه تمام روز بين مسابقه از راه رفتن خودداري كنم، به من عصا داده شد كه از آن استفاده نكردم. من پارگي جزئي در يكي از سه تاندون اصلي كه به مچ پا ميرسند، دارم. اگر دوباره روي مچ پا بروم، خطرناك خواهد بود، زيرا بديهي است كه در حال حاضر مچ پايم ضعيف است".
Mohammad Reza
06-01-2011, 08:32 AM
Bradley Cooper (هنرمند تئاتر،سینما و تلوزیون) و راجر فدرر پس از بازی راجر با استن
5047
mehrannro
06-01-2011, 09:05 AM
ما منتظر هفدهمیش هستیم ................هیچجا نمیریم همینجا هستیم :655:
راجر بزن بترکون که فقط خودت میتونی جلوی نوله رو بگیری ! همونطور که آخرین بار تو
بردیش:441: بعضیا که نتونستن :443:
داداش شرمنده.ولی راجر نیمه نهایی خورد به نواک.برنده این بازی قهرمان میشه .ولی فکر نکنم از پسش بریاد.
pourya RF
06-01-2011, 09:14 AM
راجر تو دو ست اول خوبه بعدش یه ذره افد میکنه که فکر میکنم تو بازی با نواک همچی به دو ست اول بستگی داره البته این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که راجر هنوز توانایی بازی 5سته رو داره یا نه اخرین بازیه این دو که به ست پنجم کشیده شد یو اس اوپن پارسال بود که که راجر با سیاستی که تو بازی به کار برد تونست تا حدی نتیجه بگیره ولی این رو هم نباید فراموش کنیم که شرایط یواس اوپن تند تر بود و راحت تر میشد وینر زد و رالی اونجا کوتاه تر بود ولی تو رولند که زمین خاکه و نسبت به یو اس اوپن سرعت توپ کمتره رالی ها هم طولانی تره به همین علت بازیکنا باید انرژی بیشتری برای هر ست بزارن که این به نفع فدرر نیست البته راجر هم بیشتر از هر کس دوست داره این بازی رو پیروز بشه و مطمئنم که تمام زورشو برای شکست جوکو میزاره :655:
Mohammad Reza
06-01-2011, 09:24 AM
سومین نیمه نهایی پشت سر هم در گرند اسلم!
راجر فدرر vs نواک جوکویچ
برنده دو بازی قبل در سمی گرند اسلم: مرد صربستانی،نواک جوکویچ
آخرین شکست جوکویچ: نیمه نهایی لندن، توسط راجر فدرر
"نواک در این فصل فوق العاده بازی کرده است،پس من می دانم که باید بهترین بازی تنیسم را انجام دهم.من دو روز برای آماده شدن و ریختن یک طرح و گیم پلن خوب وقت دارم...او جوان است و فرصت های بیشتری دارد."راجر فدرر سوئیسی گفت.
فدرر در ادامه افزود: بازی کردن در نیمه نهایی یک گرند اسلم آن هم مقابل یک بازیکن بزرگ همیشه خوب بوده است،من امیدوار بودم که در اینجا خوب بازی کنم..این قرعه کشی واقعا مشکل بود و من خوشحالم که توانستم به نیمه نهایی برسم!طرح و پلن من تلاش برای رسیدن به فینال است،تلاش و کوشش و قدم برداشتن به سوی فینال!من مشتاقانه منتظر بازی هستم..من فکر می کنم ما معمولا بازی های خوبی را مقابل هم انجام داده ایم.
H2H در کلی کورت
1-2 راجر فدرر
H2H در نیمه نهایی
6-5 فدرر
فدرر شرایط الان نواک برای نامبر 1 ی را همانند شرایط خود در سال 2004(در سمی استرالیا اپن مقابل کارلوس فررو) می داند.
همه چیز در داخل این کورت مشخص می شود!!!
5048
کدام یک می توانند؟!
راجر فدرر
5049
یا
نواک جوکویچ
5050
pourya RF
06-01-2011, 10:04 AM
دارم به این فکر میکنم اگه راجر خداینکرده ببازه چه اتفاقاتی برای من میفته ؟!!! سکته قلبی؟ :243:نه خدا من هنوز جوونم:243::35:خود کشی؟ نه باید تا فینال ویمبلدون صبر کنم:35: :17:فلج شدن قسمتی ازبدن ؟ نه نه دوست دارم هنوز تنیس بازی کنم:17: :blue:شبش بخوابم صبح دیگه بلند نشم؟ باز این از همش بهتر وراحت تره :blue: تا پس فردا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه!:binkybaby:
mh_nik
06-01-2011, 10:27 AM
نتایج بازیهای بین رافایل نادال و روبین سودرلینگ :
5051
5052
5053
Alireza Murray
06-01-2011, 10:42 AM
Murray پارگي در تاندون مچ پاي خود دارد
Andy Murray مي گويد كه در جريان پيروزي در برابر Michael Berrer در راند سوم Roland Garros تاندون مچ پايش دچار پارگي شده است. Murray توانست در راند چهارم در برابر Viktor Troicki در ديداري پنج سته پيروز شود و در يك چهارم نهايي با Juan Ignacio Chela رودررو خواهد شد. او مي گويد كه اگر دوباره مچ پايش پيچ بخورد، شانسش در Wimbledon به خطر خواهد افتاد.
Murray گفت: "من فكر نمي كنم تعداد زيادي از مردم طي دو روز بعد از پيچ خوردگي مچ پا و يك پارگي در تاندون بهبود پيدا كنند. به من گفته شد كه تمام روز بين مسابقه از راه رفتن خودداري كنم، به من عصا داده شد كه از آن استفاده نكردم. من پارگي جزئي در يكي از سه تاندون اصلي كه به مچ پا ميرسند، دارم. اگر دوباره روي مچ پا بروم، خطرناك خواهد بود، زيرا بديهي است كه در حال حاضر مچ پايم ضعيف است".
به نظر من با اینکه سخته بخواد کنار بکشه اما باید انصراف بده ، چون نهایتا بتونه چلا رو با این وضعیت ببره اما نمیتونه در نیمه نهایی رافا یا سودرلینگ رو ببره ، من که اصلا دوست ندارم ویمبلدون رو از دست بدم :182::240:، ویمبلدون خیلی مهم تر از رولند گروسه
rezapor
06-01-2011, 11:11 AM
بچه ها كسي راجبه منصور بهرامي كه در دوبل روند گراس داره بازي مي كنه اطلاعاتي داره و چرا در انفرادي بازي نميكنه و اصلا چرا اخبار و تلويزيون ايران بردهاي تيم اونها رو پوشش نمي دهند.
Mohammad Reza
06-01-2011, 12:14 PM
رافا در فیس بوک خود نوشت:
On my way to the tournament in 20 minutes. Just want to say good morning and hopefullygood luck to me today
.................................
رافا در مصاحبش نیز اشاره کرده که این دور هم برای تورنمنت هم برای او بسیار مهم و حیاتی است و اگر چه بازی را ببازد روز بعد در چمن تمرین می کند.
amin_49100
06-01-2011, 12:25 PM
100 در صد راجر قهرمانه فقط راجر
just DO IT ROGER
pouriya.alex
06-01-2011, 12:32 PM
من که تو رودروایسی دوستام گیر کردم امشب دارم میرم تور دریاچه گهر یکشنبه شب میام:240::182:
وای خدا بازی به این مهمی رو از دست دادم:182:
امیدوارم وقتی برگشتم راجر قهرمان شده باشه :866:
m_taba2005
06-01-2011, 01:36 PM
اقا من بازی ها رو قاتی کردم
الان راجر و فدرر نیمه نهایی هستن ؟
پس رافا و سودرلبنگ بازی شون یک چهارمه ؟
کمــــــــــــــــــــــــــــک
دوست عزیز راجر و فدرر ۱ نفر هستن :350::434:
راجر با نواک داره نیمه نهایی و رابین و رافا داره ۱/۴
m_taba2005
06-01-2011, 01:47 PM
فهمیدم
همین که گفتم درسته بروبچ
m_taba2005
06-01-2011, 01:48 PM
دوست عزیز راجر و فدرر ۱ نفر هستن
:434:
اره سوتی دادم
منظورم راجر و نوله بود
ممنون
حل شد
Yashar
06-01-2011, 01:48 PM
کمــــــــــــــــــــــــــــک
راجر با نواک نیمه نهایی بازی می کنن
امرزم دوتا بازی انجام می شه بین Nadal - Soderling و همچنین Murray - Chela که برنده این دو تا بازی با هم بازی دیگه نیمه نهایی رو انجام مدن
یعنی فقط 5 تا بازی مونده تا راجر قهرمان شه
کانال trt hd الان داره بازی نادال سودرلینگ رو پخش میکنه
Paymaan
06-01-2011, 06:20 PM
یاشار خوشحالم داری نظرت رو عوض میکنی.:443:
نادال یه پای فیناله
سودرلینگ هم که تر زده قعلا
Hatam
06-01-2011, 07:56 PM
این بهترین بازی امساله رافا توی خاک بود فقط سرعت سرویس دومش خیلی پایین بود (تا 126 کیلو هم رسید) که در مقابل جوکوویچ نقطه ضعف بزرگی حساب میشه
فورهند=عالی
بکهند=خیلی خوب
فوت ورک=عالی
دفاع=عالی
از همه مهمتر اعتماد به نفس=عاااااالی
Now they fear again
نادال عالی ظاهر شد :shock::Clap:
چه فورهند داون دلاین هایی میزد لا مصب :350:
نادال اگه اینطوری ادامه بده ۹۰٪ قهرمانه :win:
حاضرم شرط ببندم :443:
Red-Line
06-01-2011, 08:08 PM
حاتم جان بکهندش خیلی بهتر شده بود ولی برای بردن نواک باید deep تر بشه . ولی با این اعتماد به نفسی که امروز داشت به نظرم میتونه !!!
Come On Rafa !!!
ولی نکته جالب agility رافا بود !! جدا این بشر عجبیه !!! فراتر از انسانه
یه چندتا Runnig Shot زد خداییش تا حالا اصلا شبیه شم ندیده بودم . واقعا عالی بود ...
davidbeckham
06-01-2011, 08:23 PM
دم رافا گرم :866:
به این سودر لینگ نبازه فقط
چه میکنه ماشا:441:
نادال امروز perfect
بود .خطا هاي كمتر ، تمركز بيشتر و اعتماد به نفس هم كه از اول داشت ! بازي تماشايي و كم نقص از نادال ! ماشالله ماشالله رافائل . و semi final جذاب و ديدني با حضور
top 4
رافا - اندي
راجر - نوله
كدام 2 نفر در final roland garros باهم روبه رو خواهند شد ؟
vamos s s matador r r r r
Hatam
06-01-2011, 08:39 PM
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای یک چهارم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=48066#post48066)اصلاح شد.
Nima88
06-01-2011, 08:41 PM
اخرین باری که این 4 تنیسور باهم به نیمه نهایی یک گرند اسلم رسیدند us open 2008 بوذ.که دقیقا همین بازیا اتفاق افتاد که اونجا اندی و راجر به فینال رسیدن ولی اینبار رافا و نواک که فینال برگزر خواهند کرد.
Yashar
06-01-2011, 08:45 PM
یاشار خوشحالم داری نظرت رو عوض میکنی.:443:
من اینجاهمون راجری رو دارم می بینم که تو لندن دیدم
این عجوبه استاد متحیر کردن ادماست.وقتی جایگزینی نداریم واسه راجر،وقتی غیره یکی دو نفر ثبات لازمو ندارن،وقتی پدیده جدیدی نداریم،وقتی این راجر تو این سن از همه جونا بهتره،وقتی تو چهار نفر فقط راجره که حتی یه ستم نداده،وقتی به خاطر راجره که من دارم از رولند لذت می برم،غلط می کنم که میگم باید باز نشست بشه.
آواترم هم عوض کردم.برو ببینم چیکار میکنی پرنس تنیس.
Nima88
06-01-2011, 08:48 PM
من اینجاهمون راجری رو دارم می بینم که تو لندن دیدم
این عجوبه استاد متحیر کردن ادماست.وقتی جایگزینی نداریم واسه راجر،وقتی غیره یکی دو نفر ثبات لازمو ندارن،وقتی پدیده جدیدی نداریم،وقتی این راجر تو این سن از همه جونا بهتره،وقتی تو چهار نفر فقط راجره که حتی یه ستم نداده،وقتی به خاطر راجره که من دارم از رولند لذت می برم،غلط می کنم که میگم باید باز نشست بشه.
آواترم هم عوض کردم.برو ببینم چیکار میکنی پرنس تنیس.
نگران نباش یاشار جون درسته که تا الان ست نداده اما جمعه سه ست یجا تقدیم نواک میکنه.شک نکن
davidbeckham
06-01-2011, 08:56 PM
به امید فینال رافا -نوواک:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/oxya2hp6h261ebybha69.jpg
http://www2.bazinama.com/img/files/r8mnn47uvccwn258ew2u.jpg
Yashar
06-01-2011, 09:03 PM
نگران نباش یاشار جون درسته که تا الان ست نداده اما جمعه سه ست یجا تقدیم نواک میکنه.شک نکن
نگران نیستم
اگرم ست بده به بهترین تنیسور جهان ست داده نه به ایزنر:251:
m_taba2005
06-01-2011, 09:06 PM
درود بر سلطان تنیسور های کره خاکی ................. رافاعل نــــــــــــــــــادال
:655:
Mahmood
06-01-2011, 09:09 PM
نمی دونم چرا رافا جدیدا اینقدر نوسان داره...
امروز عالی بود..به نظرم از رافای فینال پارسال هم بهتر بود
نظر بقیه دوستان نادالی چیه؟
اگه بتونه همین بازی رو تو سمی و فینال تکرار کنه من شرط میبندم بدون دادن حتی یک ست قهرمان میشه
davidbeckham
06-01-2011, 09:16 PM
نوواک الان کوه روحیه هستش
یزن بترکون پسر:655:
بزار ما هم شرط رو ببریم:434:
http://www2.bazinama.com/img/files/gzs2zvw55qhnxif1di1k.jpg
متاسفانه نتونستم بازی رو کامل ببینم اما همون قدر که دیدم مطمئن بودم رافا برنده میشه
سودرلینگ همون اول مقهور اعتماد به نفس رافا شد کاملا مشخص بود که از لحاظ روحی
اماده نیست اگه یادتون باشه پارسال هم توی فینال از نادال شکست خورده بود
من حاضر شرط ببندم اگه رافا همین رافا امروز باشه رولند گاروس امسال هم برای ناداله
آقا رضا(DELPOTRO) باز هم سر باخت رافا شرط خواهی بست؟!!!
من موندم واقعا مثلا پاور،سامان و محمد(عزیز) هم با اون تعصب و علاقه ی مثال زدنی طرفدار رافان
شما هم طرفدار رافایی!!!!:350::3t1::379:
Ahoura
06-02-2011, 10:35 AM
? who can win
pourya RF
06-02-2011, 10:50 AM
اگه فدرر نادال برسن فینال فیناله استقلال پرسپولیسی میشه:434: قرمز و آبی که قرمزم که همیشه برندست:655:
شایان نادال
06-02-2011, 11:00 AM
? who can win
rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:396::396:
delpotro
06-02-2011, 11:02 AM
آقا رضا(DELPOTRO) باز هم سر باخت رافا شرط خواهی بست؟!!!
من موندم واقعا مثلا پاور،سامان و محمد(عزیز) هم با اون تعصب و علاقه ی مثال زدنی طرفدار رافان
شما هم طرفدار رافایی!!!!:350::3t1::379:
فقط فینال رم شرط بستم رو باخت رافا.
فینال رولند هم شاید ببندم :434:
طرفدارش هستم ولی وقتی در حال حاضر از همه لحاظ نواک بهتره باید اعتراف کرد.
نباید علاقه ای که به یک فرد ( نه تنها تنیسور مورد علاقه مون) داریم باعث بشه حقیقت رو نادیده
بگیریم و یا وارونه جلوه بدیم.
من اصولا با dogmatism یعنی تعصب خشک و رسوخ ناپذیر مخالفم.
محمد نوله
06-02-2011, 11:05 AM
نواک پیش به سوی نامبر وانی.......
بازیهای سمی فاینال چه روزی هست ؟
pourya RF
06-02-2011, 11:22 AM
بازیهای سمی فاینال چه روزی هست ؟
فردا عزیزم:443:
Reza23
06-02-2011, 12:41 PM
اگه فدرر نادال برسن فینال فیناله استقلال پرسپولیسی میشه:434: قرمز و آبی که قرمزم که همیشه برندست:655:
آخ گفتی!
از صمیم قلبم آرزو میکنم فدرر برسه فینال.
بالاخره طلسم دو رقمی شدن گرنداسلم رافا هم شکسته میشه! :655::866:
pourya RF
06-02-2011, 12:55 PM
آخ گفتی!
از صمیم قلبم آرزو میکنم فدرر برسه فینال.
بالاخره طلسم دو رقمی شدن گرنداسلم رافا هم شکسته میشه! :655::866:
یه استرالیا اوپن رو نگرفت طلسم شد!!!
Alireza Murray
06-02-2011, 12:57 PM
از برادر اندی در مورد خودد اندی چند تا سوال پرسیدن جالبه گفتم اینجا هم بزارمش
1) When did Andy achieve his best career ranking?
The ranking is easy, he was second. And it must have been mid-August 2009.
1 point. Too easy. Andy took the no.2 ranking from Rafael Nadal on 17 August 2009 after his success at the Masters 1000 in Montreal.
2) How many titles has Andy won?
Umm, 11? 12 then? More? 14? 16? Wow, he's better than I thought.
0 points. Andy has won 16 titles on the ATP circuit, including 6 in the Masters Series.
3) How many titles or finals has Andy played on clay?
Zero! But it's because he doesn't play any big tournaments on clay. If he played Casablanca he'd definitely have a trophy for his collection.
1 point. Bravo! Jamie saw right through our trick question.
4) Andy has played three 5-set matches at the French Open. Who did he play?
(Without hesitating) Monfils, Gasquet and… Eysseric.
1 point. Nice work! Andy lost to Monfils in 2006, but won against Eysseric in 2008 and Gasquet in 2010.
5) How many doubles titles has Andy won?
One! With me in Valencia in 2010.
Bonus question: what was the score of the tie break?
10-7, I even remember the match point.
1 point. Jamie is unbeatable when it comes to their joint matches. The Murray brothers defeated Bhupathi and Mirnyi 7-6, 5-7, 10-7 in Valencia.
6) How much prize money has Andy won in the course of his career?
Well…I'm going to guess $12 million.
0 points. Once again, Jamie underestimates his little brother. Andy's total prize money amounts to $15 million.
7) In 2008, only three players managed to defeat members of the top three (Federer, Nadal and Djokovic). Andy was one. Who else?
Hmm, that's a tough one! Berdych maybe? No? Oh, I know! Simon.
- And the other? I'll give you a clue, he's American.
Oh okay, Roddick!
1/2 point. You did well to get Simon, but you missed out on Roddick.
8) How many spots did Andy gain in the ATP rankings in the 2005 season?
Another tough one (he thinks for a few minutes). He was ranked no.400, and he ended the season in the top 60, so he must have gained 340 spots?
1 point. Andy started the season at 407 in the ATP rankings and ended at no.64. He therefore gained 343 spots.
9) What was Andy's best result at the French Open?
The quarter finals in… (he hesitates) 2010. No, 2009.
1 point. Andy's best result was indeed the quarter- finals in 2009, where he was defeated by Fernando Gonzalez.
10) Who was the last British player to win the French Open?
Sue Barker in 1976.
Sorry, we were talking about the men's draw.
Oh, well then I'm not really sure. Maybe Fred Perry?
And the year?
1936?
1/2 point. It was 1935. But excellent try.
Final score: 7/10
A very good score for a very tough quiz. It is fairly safe to say that Jamie knows Andy well. "I'm happy I got Gilles Simon and the number of spots Andy gained in 2005. Those were difficult questions."
با سلام- لطفا ساعت دقيق برگزاري بازيهاي نيمه نهايي جمعه را اعلام نمائيد
S.A.IVI.A.N
06-02-2011, 02:11 PM
سلام
بازی های نیمه نهایی مردان جمعه از ساعت 16:30 به وقت ما شروع میشه. بعد از بازی اول بازی دوم شروع میشه!
اما اینکه کدوم بازی اول هست هنوز مشخص نشده و باید تا چند ساعت دیگه صبر کرد!
enrique_r
06-02-2011, 02:25 PM
سلام بچه ها من بازی نادال با سودرلینگ رو از کانال jsc sport 10 دیدم حالا اگه کانال های دیگه هم هست که بازی رو نشون میده ممنون میشم اگه بگینhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif
S.A.IVI.A.N
06-02-2011, 02:30 PM
سلام بچه ها من بازی نادال با سودرلینگ رو از کانال jsc sport 10 دیدم حالا اگه کانال های دیگه هم هست که بازی رو نشون میده ممنون میشم اگه بگین[/URL][URL="http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif"]http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/8.gif)
سلام
برای یافتن پاسخ سوالتون به تاپیک زیر برید! اونجا همه کانال هارو دوست عزیزمون جناب پاور زده!
اگه باز سوالی داشتی همون جا میتونی بپرسی!
معرفی کامل، اعلام برنامه و پخش تلویزیونی مسابقات تنیس گرنداسلم رولند گروس 2011 (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=50749#post50749)
M∂hdi
06-02-2011, 02:40 PM
ماریون بارتولی مرا به یاد مونیکا سلز می اندازد
[/URL][URL="http://up.iranblog.com/images/ts7ghgvxqqqpqbap65bd.jpg"]http://up.iranblog.com/images/ts7ghgvxqqqpqbap65bd.jpg (http://up.iranblog.com/images/ts7ghgvxqqqpqbap65bd.jpg)
ماری پیرس Mary Pierce (نشسته و عینک بر چشم)
ماری پیرس فرانسوی دارنده عنوان سال 2000 در خانه. از آن به بعد او پیرو و مشتاق گرنداسلم فرانسه شده است. شماره سه سابق جهان از افکار خود پیرامون تنیس امروز زنان به ما اطلاع می دهد.
ماری، با مراجعه به تور دبلیو تی ای آنرا چگونه می بینی هم اکنون هیچ علاقه مشخصی وجود دارد ؟
درست است، هیچ بازیکن غالبی در تنیس زنان وجود ندارد. ژوستین بازنشسته شده، کیم بچه دارد و تمام وقت بازی نمی کند و خواهران ویلیامز بعضی وقتها هستند و گاهی نیستند. کرولاین شماره یک جهان است اما مردم خیلی خوب او را نمی شناسند. قرعه کشی کاملا مشخص است ، چرا که ماریا دوباره در حال بازی ست. همه چیز از یک نسل به نسل جدیدتری در حال انتقال است . دختران جدید بسیار بلندتر و قوی تر هستند،و به طور کلی بازی از پایه. این یک بازی کمتر متنوع، در سطوح کمتر است . این قابل مشاهده ست و انتقاد نیست. من آنرا از دست دادم، اما این یک بازی جدید و واقعا خیلی خوب است. با تمام کسانی که شات های قوی می زنند و تماشای عالی .
آیا امسال ماریون بارتولی عنوان را می گیرد؟
این یک فرصت عالی برای اوست . او برای اولین بار در یک چهارم نهایی در اینجاست. او نیز در خاک رس بازی میکند . او مرا به یاد مونیکا سلز، برنده رولندگروس می اندازد. ماریون تهاجمی ست، سریع ضربه می زند و با اعتماد به نفس است و می تواند آنرا انجام دهد .
او به چه چیزی برای برنده شدن نیاز دارد؟
مسابقات آزاد فرانسه برای بازیکن فرانسوی دشوار است . فشار بیشتری وجود دارد. در اینجا بیش از جاهای دیگر، مهم است متمرکز باشید و احساسات خود را کنترل کنید . شما باید قادر باشید با انتظارات کنار بیایید، و این مستلزم بلوغ است. من با توجه به اینکه این جمله را به خودم گفتم این هم یک مسابقه دیگر ست اما این وقت گیر است (می خندد)
از سایت رسمی مسابقات
M∂hdi
06-02-2011, 04:30 PM
"همیشه دشوار"
رقابت دیدنی فینالیست های فصل پیش در یک چهارم نهایی امسال، در روزی که نادال با اعتماد به نفس بازی کرد و سودرلینگ شکننده بود "این همیشه دشوار است بازی کردن در زمانی که باد می وزد، اما برای هر دو یکسان بود" سوئدی گفت . "حداقل من سعی کردم . من واقعا خوشحالم مسابقه را اینگونه به پایان بردم. او به طور معمول خوب بازی می کند، او چیز خاصی را از دست نداد . سودرلینگ تنها فردی ست که اسپانیایی را در پاریس با شکست مواجه کرده است . رکورد نادال تاکنون 43 پیروزی به یک .
" دو روز پیش گفتم بازی من در رولندگروس به اندازه کافی خوب نیست . ما دو روز را مشاهده کردیم . این چیزی ست که من گفتم و به نظر من امروز بهتر بازی کردم، خیلی بهتر " نادال در یک کنفرانس خبری گفت . "I had the feeling I was really covering the court much better and I was able to run a lot better than recent matches."
http://up.iranblog.com/images/m7nxy23j8ufmfkkr44o4.jpg (http://up.iranblog.com/images/m7nxy23j8ufmfkkr44o4.jpg)
نظر مرد شماره یک جهان،نادال در مورد بازی جوکوویچ و فدرر :
" به نظر من، او با اعتماد به نفس در مرحله نیمه نهایی حضور دارد . او خوب بازی می کند، نواک یک بازیکن بزرگ است " نادال گفت . با برد جوکوویچ در نیمه نهایی، صربی مرد شماره یک جهان خواهد شد .
" بهترین بازیکن امروز جهان در مقابل بهترین بازیکن در تاریخ، پس صحبت در باره آن دشوار است. من فکر می کنم هر دو آنها شانس حضور در فینال را دارند . جوکوویچ در حال بازی فوق العاده است و راجر در تمام طول مسابقات خیلی خوب بود " .
Yashar
06-02-2011, 04:58 PM
این خانوما هم که فقط رو بیس لاین وای میسن اینقدر ضربه می زنن تا یکی ارور بده یا بزنه به تور . فقط بلدن جیغ بزنن.
siavash_soh
06-02-2011, 06:06 PM
بفرما
5104
Pouya
06-02-2011, 07:06 PM
اسکیاوونه تا اینجا تو برهوت تنیس زنان بهترین بازیکن این تورنمنت بوده.امیدوارم تو فینالم پیروز بشه.:441:
------------------------------
به اندی خیلی امیدی ندارم.تا همین جا اومده با مصدومیت مچ پاش ، درود به شرفش.
ببینم تو چه میکنی اسطوره.بر خلاف خیلی ها که میگن 3-0 میبازی من بهت امید دارم.سرافرازمون کن.:866:
koury
06-02-2011, 07:13 PM
پس با این تفاسیر فردا رافا دو سه ساعت زودتر از راجر یا نواک به فینال میرسه :160:
mh_nik
06-02-2011, 08:58 PM
نتایج بازیهای بین راجر فدرر و نواک جوکوویچ :
5105
5106
5107
5108
5109
m_taba2005
06-02-2011, 09:08 PM
سلام برو بچ
فردا بازی ها خیلی حساسه
امیدوارم هر کی حقشه به فینال برسه
البته ما که طرفدار رافا هستیم و همیشه از بازی هاش لذت می بریم
یه امید قهرمانی رافــــــــــــــــای عزیز
dashingsaeed
06-03-2011, 02:40 AM
راجر قهرمانه...
هر شرطی بگی میبندم.تاحالا انقد به راجر مطمین نبودم
فقط فینال رم شرط بستم رو باخت رافا.
فینال رولند هم شاید ببندم :434:
طرفدارش هستم ولی وقتی در حال حاضر از همه لحاظ نواک بهتره باید اعتراف کرد.
نباید علاقه ای که به یک فرد ( نه تنها تنیسور مورد علاقه مون) داریم باعث بشه حقیقت رو نادیده
بگیریم و یا وارونه جلوه بدیم.
من اصولا با dogmatism یعنی تعصب خشک و رسوخ ناپذیر مخالفم.
مگه من حقیقت رو ندیدم، یعنی انقدر از رافا نا مطمئن بودی که سر باختش با سودرلینگ شرط بستی:441:
شمایی که سر یاختش شرط میبندی، یعنی دوست داری که اون بازی رو ببازه
خیلی جالبه که طرفدار یه بازیکن باشی و به خاطر چند دلار آرزوی باختش رو کنی
اصلا حرفی از نواک زده شد؟!!!:379: تو سر باخت رافا از سودرلینگ شرط بستی:251::254::350:
به هر حال بگذریم، هر جور راحتی
AndreS
06-03-2011, 07:16 AM
تولــــــــــــــــــــــــــد
25سالگــــــــــی
رافـــــ:396:ــــا
مبــــارک
:Rose:
فکر میکنم امروز بهترین هدیه رو راجر میتونه به رافا بده و باعث شه رافا رولند رو با نامبر وانی به پایان ببره . (چه بسا ما بیشتر از نادال و هواداراش خوشحال بشیم)
البته این به خود نادال هم بستگی داره که از پس یه بازی نه چندان سخت بر بیاد و به فینال برسه به هر حال مصدومیت اندی کار رو واسه رافا راحتتر هم کرده ولی نباید موری رو دست کم گرفت . بعد از اون همه نا آمادگی و حذف شدن تو راند 1-2 تورنمنت ها به سمی فاینال مونت کارلو رسید و یه بازی عالی جلوی رافا به نمایش گذاشت .
=============
" بهترین بازیکن امروز جهان در مقابل بهترین بازیکن در تاریخ، پس صحبت در باره آن دشوار است.
شاید اگه بعضی ها الان 1# بودن این حرف رو نمیزدن . این اخلاق رافا واقعا شایسته تحسینه..... :Clap:
Mohammad Reza
06-03-2011, 10:58 AM
5116
با تو به اعلام هواشناسی امروز باد 26 کیلومتر هست...باد NA(همون باد شمال خودمون)!
با توجه به اینکه احتمالا باد شدیدی امروز بیاد باید این احتمالات رو در نظر بگیریم
باد شدید باعث میشه سرویس های راجر تنوع و کارای نداشته باشه
کنترل رالی ها شاید از دست راجر بیرون بیاد
البته در بازی با مونفیس راجر خوب تونست با باد بازی کنه و در بعضی شرایط موفق ظاهر می شد اما نواک آماده ترین بازیکن تور است!
اینجور که به نظر می رسه اسلایس راجر امروز مقابل نواک زیاد کارساز نیست!
چند روز بازی نکردن جوکو شاید باعث شده ریتم بازیش یکم بهم ریخته باشه...
امیدوارم امروز راجر شروع خوبی کنه و توپ های راجر از شروع به تور نخوره!
امروز مشخص میشه راجر چقد اعتماد به نفس داره...
هر دو بازی نیمه نهایی بسیار بسیار حساسه!
امیدوارم راجر پس از دو شکست در سمی گرند اسلم ایندفعه فینالیست بشه.
S.A.IVI.A.N
06-03-2011, 11:33 AM
http://up.iranblog.com/images/z3t8ttuqxyrxvceub.jpg
enrique_r
06-03-2011, 11:43 AM
بچه ها ماریا شاراپوا حذف شد. حالمون گرفته شد دیگه صدای اه اه گفتنشو نمیشنومممم:434:
Mohammad
06-03-2011, 12:21 PM
جوکوویچ- فدرر
من امروز احساس میکنم فدرر صبورتر باشه نسبت به بازیهایی که قبلا با جوکوویچ داشته.
Hitting through Novak روی خاک و اون هم در یک روز بادی، ره به ترکستانه.
در بازی قبلی فدرر با مونفیس بر خلاف تصور من که مونفیس باید نقش بازیکن صبورتر رو ایفا میکرد، این راجر بود که در خیلی از رالی ها بازیکن صبور میدان بود.
در این چند وقته گذشته بازیکنی که تقریبا نواک رو شکست داد اندی ماری بود. اون بود که یه Serving for the match هم رسید ولی اما با بدشانسی بازی رو باخت.
فلی لوپز در دیدارهایی که امسال با جوکوویچ داشت بازی نزدیکی ارائه داد، حتی در دوبی یک ست هم از نواک گرفت و در بلگراد هم میتونست یک ست بگیره.
وجه مشترک ماری و لوپز چیست؟
هر دو این بازیکنان، سرویس خوبی دارند، بازی متنوعی ارائه میدن و در دفاع به خوبی از اسلایس بهره میبرند و گاها سرو اند والی میکنن و توانایی خوبی در جلوی تور دارند.
راجر هم هر آنچه ماری و فلی دارند رو بهترش رو داره، تنها چیزیکه کمتر داره، همین مسئله صبور بودنه، راجر تمایل زیادی داره که پوینتها رو خودش تموم کنه، ولی امروز به نظر من راجر سعی میکنه خیلی صبوتر بازی کنه از بیسلاین، راجر اگه بخواد سعی کنه از بیسلاین Outright winner بزنه هیچ شانسی نداره، نواک از Pace استقبال میکنه.
با این حال شانس نواک برای بردن امروز خیلی بیشتره به نظر من.
نادال -ماری
بازی قبلی ایندو در مونته کارلو بازی جالبی بود، اندی ماری که فورهندش همیشه ضعیفترین قسمت بازیش بود، تعداد خیلی زیادی وینر از اون سمت زد، سر تا پا حمله بود و کلا بازی غیر قابل انتظاری رو ارائه داد.
بازی خونی و حرکت ماری درون زمین خیلی خوبه، سالیان قبل در حرکت روی خاک خیلی مشکل داشت که امسال ظاهرا در این قسمت پیشرفت خوبی کرده.
مصدومیت ماری از ناحیه مچ پا، احتمالا باعث این میشه که امروز سعی کنه حتی بسیار تهاجمی تر کار کنه و امروز به احتمال زیاد اندی کسی باشه که حمله میکنه (البته اینتا حدودی به وضعیت مچش بستگی داره)
در این چند وقت اخیر، بازی تهاجمی نادال در برابر کسانی که دقاع خوبی دارند، در آخر منجر به این شده که تعداد ارورهاش بالا بره، بنابراین من احساس میکنم رافا اگه امروز حس خوبی نداشته باشه بیشتر سعی کنه بازی رو کنترل کنه.
کلا برای من خیلی سخته بفهمم تو این بازی کی قراره چیکار کنه.
اگه بازی بر وفق مراد اندی پیش نره احتمال اینکه وسط بازی Retire کنه هم هست.
pourya RF
06-03-2011, 12:53 PM
جوکوویچ- فدرر
من امروز احساس میکنم فدرر صبورتر باشه نسبت به بازیهایی که قبلا با جوکوویچ داشته.
Hitting through Novak روی خاک و اون هم در یک روز بادی، ره به ترکستانه.
در بازی قبلی فدرر با مونفیس بر خلاف تصور من که مونفیس باید نقش بازیکن صبورتر رو ایفا میکرد، این راجر بود که در خیلی از رالی ها بازیکن صبور میدان بود.
در این چند وقته گذشته بازیکنی که تقریبا نواک رو شکست داد اندی ماری بود. اون بود که یه Serving for the match هم رسید ولی اما با بدشانسی بازی رو باخت.
فلی لوپز در دیدارهایی که امسال با جوکوویچ داشت بازی نزدیکی ارائه داد، حتی در دوبی یک ست هم از نواک گرفت و در بلگراد هم میتونست یک ست بگیره.
وجه مشترک ماری و لوپز چیست؟
هر دو این بازیکنان، سرویس خوبی دارند، بازی متنوعی ارائه میدن و در دفاع به خوبی از اسلایس بهره میبرند و گاها سرو اند والی میکنن و توانایی خوبی در جلوی تور دارند.
راجر هم هر آنچه ماری و فلی دارند رو بهترش رو داره، تنها چیزیکه کمتر داره، همین مسئله صبور بودنه، راجر تمایل زیادی داره که پوینتها رو خودش تموم کنه، ولی امروز به نظر من راجر سعی میکنه خیلی صبوتر بازی کنه از بیسلاین، راجر اگه بخواد سعی کنه از بیسلاین Outright winner بزنه هیچ شانسی نداره، نواک از Pace استقبال میکنه.
با این حال شانس نواک برای بردن امروز خیلی بیشتره به نظر من.
نادال -ماری
بازی قبلی ایندو در مونته کارلو بازی جالبی بود، اندی ماری که فورهندش همیشه ضعیفترین قسمت بازیش بود، تعداد خیلی زیادی وینر از اون سمت زد، سر تا پا حمله بود و کلا بازی غیر قابل انتظاری رو ارائه داد.
بازی خونی و حرکت ماری درون زمین خیلی خوبه، سالیان قبل در حرکت روی خاک خیلی مشکل داشت که امسال ظاهرا در این قسمت پیشرفت خوبی کرده.
مصدومیت ماری از ناحیه مچ پا، احتمالا باعث این میشه که امروز سعی کنه حتی بسیار تهاجمی تر کار کنه و امروز به احتمال زیاد اندی کسی باشه که حمله میکنه (البته اینتا حدودی به وضعیت مچش بستگی داره)
در این چند وقت اخیر، بازی تهاجمی نادال در برابر کسانی که دقاع خوبی دارند، در آخر منجر به این شده که تعداد ارورهاش بالا بره، بنابراین من احساس میکنم رافا اگه امروز حس خوبی نداشته باشه بیشتر سعی کنه بازی رو کنترل کنه.
کلا برای من خیلی سخته بفهمم تو این بازی کی قراره چیکار کنه.
اگه بازی بر وفق مراد اندی پیش نره احتمال اینکه وسط بازی Retire کنه هم هست.
چه تفصیر زیبایی:441::441: به حق که مدیر سایتی:151:
M∂hdi
06-03-2011, 01:17 PM
سرانجام او به خود آمد
چه کسی تصور می کرد تنیسور صرب پس از پیروزی در دیویس کاپ و قهرمانی با کشورش به مانند غولی شود که حالا بزرگان هم در انتظار کسب جایگاه نخست برای او لحظه شماری می کنند و شایستگی اش را می ستایند. با دو برد برابر سیمون و مونفیلس، صربستان شبی فراموش نشدنی را جشن گرفت در حالی که اتحاد بازیکنان خود را پس از پایان، با سرهای تراشیده می دید. استادیوم آرنای بلگراد به جز قهرمانی، مردی نفوذ ناپذیر را به دنیا معرفی کرد؛ نواک جوکوویچ . باید می دیدید که او چگونه زیر فشار و جو وحشتناک ورزشگاه فریاد می کشید حتی زمانی که روی صندلی ظاهرا آرام می بود. او می بایست خودش را باور می کرد و تحت شدیدترین فشارها ساخته می شد، چه مکانی بهتر از خانه .
http://irfreeup.com/images/86269614794126143535.jpg (http://irfreeup.com/images/86269614794126143535.jpg)
"This is the best moment of my career and probably of my nation," Djokovic said afterward. "This is like winning the World Cup for us."
اکنون او مثل آهنی ست که هر هفته به او ضربه می زنند اما هیچ آسیبی نمی بیند و در هر آزمون نتیجه بهتری را نشان می دهد. گرچه آسیب ها و تزلزل هایی داشت. در فصل هارد کورت سه بار پیاپی استاد سوئیسی را با شکست مواجه کرد (در حالی که بعد از نیمه نهایی آزاد امریکا سه بار مغلوب او شده بود) . در دو فینال مسترز در امریکا ست اول را واگذار شده می دید اما در ادامه، با قدرت فراوان باز می گشت و نادال را از انرژی تخلیه می کرد .با اغاز فصل خاک تردیدهایی به وجود آمد مبنی بر اینکه او نمی تواند نمایش درخشان هفته های قبل را تکرار کند و بازی را بزودی به اسپانیایی واگذار خواهد کرد .
بدن اهنین نیاز به استراحتی کوتاه مدت داشت تا دوباره حریفان را به چالش بکشد، مونته کارلو قربانی شد تا نادال هفتمین قهرمانی پیاپی اش را ببیند. با اغاز مسترز های بعدی خاک، همه دیدها به جدال این دو معطوف شد. پس از 37 پیروزی متوالی، شماره یک جهان در خاک مادرید متوقف شد، توسط جوکوویچ صرب . اکنون نوبت به انتقام از گذشته بود، زمانی که در مقابل دو تنیسور برتر تسلیم می شد و در نهایت به آنها تبریک می گفت . مسترز رم محل دیگری برای ضربه زدن به اسپانیایی بود . حالا نواک راحتتر به آنچه که می خواست می رسید، و رقبا را به فکر تجدید نظر در بازی خود فرا می خواند . اما فراموش نکنیم او در نیمه نهایی اخرین مسترز خاک لغزهایی نشان داد و در استانه اولین شکست فصل قرار گرفت.حریف او کسی نبود جز اندی موری بریتانیایی، مرد زیرک و همیشه مرموز که در حال رقم زدن نتیجه ای خارج از پیش بینی های صورت گرفته بود . فینالیست سه گرنداسلم خیلی زود ست اول را واگذار کرد تا تماشاگران شکست صرب را غیرقابل ممکن بدانند، اما اندی تنیسوری که معمولا در جمع چهار نفر برتر است، می دانست چگونه باید از او بازی بگیرد و فقط یک گیم دیگر نیاز داشت تا گیم پلن خود را موفقیت آمیز ببیند. آن شب بهترین زمان ممکن برای فراموش کردن ناکامی در ملبورن و پاک کردن غم از چهره مادر در راد لیور آرنا بود، اگر بریتانیایی استمرار می داشت و نیروی پنهان به کمک صرب نمی آمد . پس از سه ساعت رقابت طاقت فرسا مرد پیروز سال کورت را با لبخند ترک می کرد و از آن پس تحلیل ها بر روی قوای بدنی او متمرکز شد، در جدال چهارم با نادال در فینال . مرد شماره دو جهان اکنون در مرحله سخت دیگری قرار دارد،او با پیروزی در نیمه نهایی فرانسه می تواند برای نخستین بار در پله اول بایستد و با روحیه ای عالی پای در دیدار نهایی بگذارد .اما حریف او سوئیسی باتجربه است که تورنمنت را بسیار خوب اغاز کرده و هیچ ستی را از دست نداده است . او را مرد نامرئی مسابقات می نامند، در حالی که تمرکز بیشتر بر روی دو نفر دیگر ست . علاوه بر آن جوکوویچ می تواند رکوردی بیست و هفت ساله را جابجا کند : 42 پیروزی متوالی در یک سال. نمایشی که قبلا مک انرو ارائه داد و در ستایش از صرب، نتایج او را شایسته تر توصیف کرد .پیروزی های او، حتی اگر در پاریس متوقف شود، کمتر کسی می تواند نمایش خیره کننده و نتایج تاریخی اش را از یاد ببرد.
از رکوردها و مسیر بردهای صرب 24 ساله عبور می کنیم. در حال حاضر او باثبات است، کمتر عصبی می شود و به آنچه می خواهد باور دارد. شاید بهترین جمله را درباره او نویسنده باتجربه فاکس اسپورتس، ریچارد ایوانز به زبان آورد، در جایی که گفت "سرانجام او به خود آمد" .
Ahoura
06-03-2011, 02:45 PM
ايا واقعا نامبر وان تغيير مي كنه؟؟؟؟؟؟ تا چند ساعت ديگه نامبر وان مشخص مي شه. ديگه تقريبا كاري از دست نادال بر نمياد. همه چيز به راجر بستگي داره .
darksider
06-03-2011, 03:24 PM
دوستان برای ما الجزیره اسپورت روی نیلست از صبح قطعه کسی دیگه همچین مشکلی داره؟ممنون
m_taba2005
06-03-2011, 03:37 PM
ايا واقعا نامبر وان تغيير مي كنه؟؟؟؟؟؟ تا چند ساعت ديگه نامبر وان مشخص مي شه. ديگه تقريبا كاري از دست نادال بر نمياد. همه چيز به راجر بستگي داره .
اشتباه نکن همه چیز به خود رافا بستگی داره
PowerVu
06-03-2011, 04:05 PM
دوستان برای ما الجزیره اسپورت روی نیلست از صبح قطعه کسی دیگه همچین مشکلی داره؟ممنون
برای هیچ کس غیر از شما قطع نیست دوست عزیزم چون اصلاً مشکلی نداره.
از صبح پشت بام رفتید؟ باید خودتون ببینید اشکال کار از کجاست.
delpotro
06-03-2011, 04:36 PM
مگه من حقیقت رو ندیدم، یعنی انقدر از رافا نا مطمئن بودی که سر باختش با سودرلینگ شرط بستی:441:
شمایی که سر یاختش شرط میبندی، یعنی دوست داری که اون بازی رو ببازه
خیلی جالبه که طرفدار یه بازیکن باشی و به خاطر چند دلار آرزوی باختش رو کنی
اصلا حرفی از نواک زده شد؟!!!:379: تو سر باخت رافا از سودرلینگ شرط بستی:251::254::350:
به هر حال بگذریم، هر جور راحتی
یعنی به نظرت اینقدر احمقم؟
من فقط خواستم به سودرلینگ روحیه بدم.
شرط نبستم.
Afshin
06-03-2011, 04:39 PM
اشتباه نکن همه چیز به خود رافا بستگی داره
آخه اگه نواک راجر رو ببره ، رافا قهرمان هم بشه نامبر وانی رو از دست میده ... واسه این میگه به رافا بستگی نداره
Mahmood
06-03-2011, 06:42 PM
جونم جنگندگی...جونم اعتماد به نفس..جونم رافا :866::866::866:
سیو کردن 15 بریک پوینت !
خسته نباشید به ماری که از جون مایه گذاشت و تا لحظه آخر جنگید
Alireza Murray
06-03-2011, 06:47 PM
تف به این بازی ، ریترن های فوق ضعیف :3t1: روحیه هم که صفر ، اندی نشون داد هنوز زوده گرند بگیره ، باید بتونه در برابر رافا و نواک و راجر وقتی 2-0 عقبه امید داشته باشه و برگرده نه در مقابل ترویسکی :3t1:
امیدوارم روحیه خودشو از دست نده ، come on Wimbledon
koury
06-03-2011, 08:24 PM
تغییر نامبر وانی چندان مهم نیست، رافا اگرم بر فرض محال نامبر وانی رو از دست بده در ادامه ی فصل و سال های بعدی فرصت زیادی برای بدست آوردنش داره ولی چیزی که مهمه بردن گرند اسلمه حالا چه بهتر با نگه داشتن نامبر وانی همراه بشه :350:
ولی در کل رافا مادامی که فینال مادرید رو واگذار کرد تو یه مصاحبه اعلام کرد که نامبر وان موندنش بیشتر شبیه معجزس و واقع بینانه اینه که نواک نامبر وانی رو ازش میگیره، همونجا با حرفه ای گری رافا فشار رو از دوش خودش برداشت و الانم اگه نامبر وان عوض بشه مورد خاصی نیست مهم حفظ رولنده :655:
Pouya
06-03-2011, 10:37 PM
داغ یه عشق قدیمو ... اومدی تازه کردی... :866:
درووووووووود به شرفت راجر! خیلی مردی.:441: :655:
Afshin
06-03-2011, 10:39 PM
مرسی راجر ... همین :240:
msh13792
06-03-2011, 10:39 PM
ایوووووووووووووووووووووووووول
عاشقتم اســــــــــــــــــطورههههههههههههههههههههههههههههههههه
راجر هیچ وقت تمام نمیشه
Maani
06-03-2011, 10:42 PM
درود به شرفت روجر . درود
راجر از اینکه بهت شک داشتم معذرت میخوام.:240:
اسطوره مرسی. حالا مشخص شد دود از کنده بلند میشه.:441:
pooya
06-03-2011, 10:45 PM
عاشقتم فدرر.دلم میخواد بغلت کنم:655:
ترکوندی نواکو
Yashar
06-03-2011, 10:45 PM
:240:
Mohammad Reza
06-03-2011, 10:46 PM
دمت گرم راجر،کسی رو نسوزوندی،ما رو خوشحال کردی...
شکست جوکو فقط از دست اسطوره بر میومد...
همین که بازی زیبات رو دیدم بسی حال کردم...
مرسی اسطوره...باز هم نشنون دادی مرد گرند اسلمی
siavash_soh
06-03-2011, 10:47 PM
Roger is Simply The BEST
Hatam
06-03-2011, 10:50 PM
باریکلا فدرر:441:فقط با ایس میشد پوینت آخری رو بدست اورد که خوب از پسش اومد، دمت گرم حال کردم ولی شرمنده رولند ماله رافاست
دوباره تنیس به مسیر اصلی خودش برگشت
فینال: ŖÖGєr × ŘÁfã (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3386)
Mahmood
ای جونمممممممممم راجر:866::866::866::866::866:
بهترین کادوی تولد رافا رو تو بهش دادی
رفاقت یعنی این:443:
بد جوری نواک دور بر داشته بود جیگرم حال اومد...خیلی وقت بود اینقدر خوشحال نشده بودم
یه دادی زدم از خوشحالی که تا هفت تا خونه اونورتر رفت:655:
Paymaan
در جهان چیزی فراتر از فدرر وجود ندارد! درود به شرفت!
:866::655::441:
با این بازی این گرند اسلم هم مال ماست.
manoochehr
06-03-2011, 10:51 PM
راهیابی (نادال و فدرر) رو به دیدار نهایی به تمامه طرفداراشون تبریک میگم.
باز هم راجر باز هم نواک و باز هم برد نواک
من جای شما بودم تا آخر عمرم پیشگویی نمیکردم!!
Sajad
06-03-2011, 10:52 PM
تبریک به طرفدارای فدرر امروز راجر عالی بازی کرد و برد حقش بود
امیدوارم این باخت تاثیر منفی تو روحیه نواک نداشته باشه و در تورنمنت های بعدی موفق به گرفتن نامبر وانی بشه
M A E S T R O
06-03-2011, 10:53 PM
فقط اومدم بگم لحظه ای که راج میگه Come On رو با هیچی تو دنیا عوض نمی کنم.
راجریه دونه ای.
تبریک میگم.
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/f7/fullj.6820ef7f53a62c081ba0d094e667dc18/6820ef7f53a62c081ba0d094e667dc18-getty-tennis-fra-open-roland-garros.jpg
Red-Line
06-03-2011, 10:53 PM
واقعا وقتشه به احترام راجر سرپا باستیم کلاه مون رو برداریم . واقعا نشون داد اسطورست در نهایت فقط میتونم بگم
Amazing Roger
فقط امیدوارم راجر رو سال های سال ببنیم . واقعا حیفه ورزش تنیس همچین بازیکنی رو از دست بده .
درود به شرفت راجر :655:
برد راجر رو تبریک میگم به امید قهرمانی :443:
من که اخر بازی اشکم اومد :240:
Yashar
06-03-2011, 10:55 PM
در این که خوشحالترین فرد انجمن خودمم شک ندارم.سکته نزنم خوبه.
این اسطوره تمام نشدنی به احمقایی مثه من ثابت کرد که هیچی از تنیس نمی فهمیم.
از همه راجری های واقعی به خاطر دری وری هام عذر خواهی می کنم.
با تقدیم عشق به G.O.A.T
Alireza Murray
06-03-2011, 10:56 PM
راجر بزن بترکون زیر توپ زن رو تا بفهمه تنیس چیه :443:
S.I.N.A
06-03-2011, 10:57 PM
تبریک جانانه و صمیمانه به دوستداران راجر کبیر:583::583::583:
راجر! رو سفیدمون کردی :866::866::866:
فرانسوی ها هم سنگ تمام گذاشتند:441::441::441:
زنده باد اسطوره :655::655::655:
pasia
06-03-2011, 10:57 PM
اشک تو چشام جمع شده:240: یه پیروزی دیگه برای بزرگترین قهرمان دوران ما.
SOROOSH_RF
06-03-2011, 10:58 PM
come on ROGER FEDERER
عاشقتم رااااااااااااااااااااااااااجر
وای رفتم تو کوچه چه دادی زدم.
فقط فدرر میتونست ای نواک و شکست بده .حال کردم.
S.A.IVI.A.N
06-03-2011, 11:00 PM
تبریک میگم پیروزی راجر رو اول به خودم و بعد به همه طرفداراش!
تا آخرین دقایق قبل از بازی دلم روشن بود که راجر می بره!
واقعا که بازیه زیبا و خوبی رو اداره و کنترل کرد و نواک هم خوب نبود و حقش بود ببازه!
هیچ چیز در ورزش زیباتر از بازی رافا & راجر در فینال گرند اسلم نیس!
Mahmood
06-03-2011, 11:00 PM
واقعا وقتشه به احترام راجر کلاه مون رو برداریم . واقعا نشون داد اسطورست در نهایت فقط میتونم بگم
Amazing Roger
فقط امیدوارم راجر رو سال های سال ببنیم . واقعا حیفه ورزش تنیس همچین بازیکنی رو از دست بده .
کاملا موافقم...نواک عالی بود و حتی بهتر از قبل این راجر بود که ما فوق تصور بازی کرد
چندین پوینت استثنایی گرفت که ایستاده براش دست زدم
خدا کنه حالا حالاها توی کورت ببینیمش
گفته بودم با این وضعیتی که نواک داره فقط راجر میتونه ترمزش رو بکشه که همینطور هم شد...
Ahoura
06-03-2011, 11:01 PM
راجر سونامي رو به پايان برد.
Mahmood
06-03-2011, 11:04 PM
تبریک میگم پیروزی راجر رو اول به خودم و بعد به همه طرفداراش!
تا آخرین دقایق قبل از بازی دلم روشن بود که راجر می بره!
واقعا که بازیه زیبا و خوبی رو اداره و کنترل کرد و نواک هم خوب نبود و حقش بود ببازه!
هیچ چیز در ورزش زیباتر از بازی رافا & راجر در فینال گرند اسلم نیس!
نه دوست عزیز قبول ندارم...این راجر بود که ریتم بازی نواک رو به هم ریخت...با ریترنهای دیپ،فورهند و بکهندهای بیسلاین و سعی در از جریان بازی خارج کردن نواک و کوتاه کردن رالیها...تاکتیکش عالی بود...باریکلا راجر...باریکلا...بی انصافی هست که برد راجر رو به خوب نبودن نواک ربط بدیم...
Mohammad Reza
06-03-2011, 11:08 PM
تقدیم به طرفدارن اسطوره
5118
5119
و این هم تقدیم به تمام طرفداران دوست داشتنی رافا
5120
Hatam
06-03-2011, 11:15 PM
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای نیمه نهایی در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** (http://tennistalkers.com/showthread.php?p=48066#post48066)اصلاح شد.
S.A.IVI.A.N
06-03-2011, 11:16 PM
نه دوست عزیز قبول ندارم...این راجر بود که ریتم بازی نواک رو به هم ریخت...با ریترنهای دیپ،فورهند و بکهندهای بیسلاین و سعی در از جریان بازی خارج کردن نواک و کوتاه کردن رالیها...تاکتیکش عالی بود...باریکلا راجر...باریکلا...بی انصافی هست که برد راجر رو به خوب نبودن نواک ربط بدیم...
من هرگز نگفتم نواک باخت چون بد بود. اشتباه برداشت کردی!
به هر حال وقتی یکی میبره یعنی بهتر از دیگری بوده!
راجر هم بهتر از نواک بود. اما نواک تو ست دو کنترل بازیش به هم خورد که ناشی از بازیه زیبای راجر بود!
من خودم اونقد ذوق زده شدم که حد نداره!
کسی شک نداره حق راجر بود ببره!
Ali_RF
06-03-2011, 11:20 PM
من هم برد شيرين فدرر رو تبريك ميگم.
واقعاً اسلايساي فدرر حيرتانگيزه! توپ دقيقاً همونجايي ميخوابه كه ميخواد.:193:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.