ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::. گفتگو پیرامون مسابقات مسترز میامی .::

صفحه ها : 1 [2] 3

Farid
03-30-2011, 01:26 PM
خب منم همین رو گفتم امروز در تنیس مردان به جز در موارد معدود کسی وجود نداره فورهند Flat به معنای No spin بزنه.
در اینکه سریعترین ضربه سودرلینگ و گولبیس مقدار زیادی Topspin داره شکی وجود نداره، منتهی Ratio بین Spin و Pace هست که جابه جا میشه.
استپانک و لودرا جفتشون تغییر گریپ زیاد دارند، کانتیننتال، ایسترن و بین این دوتا، از پشت بیسلاین بیشتر متمایل به ایسترن ضربه میزنن و برای هاف والی های درون زمین به سمت کانتیننتال.
مثلا در این تصویر گریپ هیچ ربطی به کانتیننتال نداره.

http://www.tennis-image.com/images/64797009679155892973.jpg (http://www.tennis-image.com/images/64797009679155892973.jpg)

به هر حال محل بحث اصلی سر گریپهای وسترن و زدن ضربات اصطلاحا Flat بود که شما فرموده بودید نمیشه، ولی میشه، حتی اگه به مثال سودرلینگ خودتون قناعت کنیم.
به هیچ وجه ضربات Soderling من و Gulbis مقدار زیادی Top Spin نداره پس بنابراین شک وجود داره , در واقع Top Spin ی که وجود داره فقط به میزان لازمه تا توپ در داخل زمین فرود بیاد.
اون به علت Swing یه که میکنه و به قول معروف Relatively flat زده میشه ( با Semi western grip ) اما در مورد Nadal
Grip یکه نادال میگیره Western 3/4 ه که بین Semi Western و Western ه و مشکلش این بود که وقتی Top Spin زیاد اعمال می کرد ضرباتش Short فرود می اومدند , جدیدا
یاد گرفته کمی Flat تر ضربه بزنه و Pace و Depth بیشتری ضرباتش داشته باشند.
محمد جان Swing ی که Soderling اعمال می کنه کجا Swing ی که nadal ایجاد می کنه کجا.
در مورد Stepanek دقیقا یادم نیست کدوم گیم بود اما چون دوربین پائین بود قشنگ می شد دید که از پشت Baseline یه Down the line از طرف فرهندش زد که Grip شم Continental بود.

Farid
03-30-2011, 01:30 PM
راستی این عجیب بود که شنیدم شما گفتید نادال فورهند Down the Line بلد نیست، High Percentage فکر کردند و بازی کردن با نزدن متفاونند فرید جان، ورداسکو هم DTL هاش عالییند ولی ارور زیاده میزنه، چون DTL ریسکش بالاست، نادال تعجب میکنم فورهند DTL هاش که خیلی معروفن؟ مخصوصا اوناییش که به Banana Forehand معروفند. حالا چه در غالب Passing Shot و چه در طول Rally.
از کی شنیدید
از هر کی شنیدید راویتونو عوض کنید
شما به جای اینکه از کسی بشوید به خودتون زحمت بدید و حرفای منو بخونید
من در مقایسه با Down the line های Federer گفتم , همین حالاشم میگم که Federer بهتر از هر بازیکنی در جهان Down the line می زنه از طرف فرهند.

manoochehr
03-30-2011, 01:36 PM
محمد جان از نظر شما هم دوست دارم بدونم به نظرتون فورهند نادال کاملتره یا فدرر؟

delpotro
03-30-2011, 01:38 PM

نظرشون زیر عکس امضاشون هست. :160:

Mohammad
03-30-2011, 01:39 PM
به هیچ وجه ضربات Soderling من و Gulbis مقدار زیادی Top Spin نداره پس بنابراین شک وجود داره , در واقع Top Spin ی که وجود داره فقط به میزان لازمه تا توپ در داخل زمین فرود بیاد.
اون به علت Swing یه که میکنه و به قول معروف Relatively flat زده میشه ( با Semi western grip ) اما در مورد Nadal
Grip یکه نادال میگیره Western 3/4 ه که بین Semi Western و Western ه و مشکلش این بود که وقتی Top Spin زیاد اعمال می کرد ضرباتش Short فرود می اومدند , جدیدا
یاد گرفته کمی Flat تر ضربه بزنه و Pace و Depth بیشتری ضرباتش داشته باشند.
محمد جان Swing ی که Soderling اعمال می کنه کجا Swing ی که nadal ایجاد می کنه کجا.
در مورد Stepanek دقیقا یادم نیست کدوم گیم بود اما چون دوربین پائین بود قشنگ می شد دید که از پشت Baseline یه Down the line از طرف فرهندش زد که Grip شم Continental بود.

من که دارم همین رو میگم، ضربه Flat محض دیگه وجود نداره، مقدار Spin سودرلینگ هم زیاده ولی وقتی میگم زیاد منظورم این نیست به اندازه ناداله.
اون مطلب سایت tennis.about اولا یه ذره قدیمیه و دوما عکس نادال رو روی خاک انداخته، من عرض کردم روی Hard کورت و جدیدا.
کلا محل بحث کمی عوض شده، تمام حرف این بود با گریپهای وسترن، حالا سمی وسترن، خود وسترن یا بینش، میشه با نسبت بیشتر Pace به Spin هم ضربه زد مثل سودرلینگ گولبیس و اکثر بازیکنان تور. حتی مثال از جیم کوریر هم زدم که باز نسبت Pace ش بیشتر از Spin ش بوده حتی با گریپ Full Western.
تمام حرف من اینه در تنیس مدرن امروز، در دوره گریپهای وسترن و سوئینگ Wind Shield Wiper ، همه با Top Spin بازی میکنند، منتهی این Swing Path و Follow Through هست که نسبت بین این دو تا رو تغییر میده، و این جمله شما که نادال با اون گریپ نمیتونه Pacy تر ضربه بزنه درست نیست.

Mohammad
03-30-2011, 01:44 PM
از کی شنیدید
از هر کی شنیدید راویتونو عوض کنید
شما به جای اینکه از کسی بشوید به خودتون زحمت بدید و حرفای منو بخونید
من در مقایسه با Down the line های Federer گفتم , همین حالاشم میگم که Federer بهتر از هر بازیکنی در جهان Down the line می زنه از طرف فرهند.

اتفاقا از پست خودتون نقل قول میکنم که راویم هم عوض شده باشه.
Down the line : جدیدا Nadal حریفان خود را با Down the line رفتن شگفت زده کرده ضربه ای که در گذشته در مهارتهاش نداشت ( قبلا نمیتونست Down the line خوب بزنه - و تا صبح هم که شده Cross court می زد ) اما حالا حالا ها باید تمرین کنه تا بتونه مثل Federer ضربات Down the line بزنهفک کنم شما پست منو به دقت نخوندید فرید جان، من در اونجا مقایسه ای نکردم، ولی شما رسما گفتید DTL نمیتونست خوب بزنه، گفتید مهارتش رو نداشت، در اون جمله هم هیچ قیاس آشکاری بین فدرر و نادال نداشتید.

manoochehr
03-30-2011, 01:46 PM
نظرشون زیر عکس امضاشون هست. :160:

نه در کل میخوام با دلیل بیان کنند و کاریم به طرفداری نداشته باشن.

S.A.IVI.A.N
03-30-2011, 01:48 PM
من چنین چیزی نگفتم
راجع به بقیه مسائل هم جواب ایرادات منو از حرفات اگه داری بده اگه نداری چیزی نگی سنگینتری

هنوز یادم نرفته که تا بعد از ویمبلدون همچنان رافا رو دفاعی میدونستی! و تازه بعد از ویمبلدون گفتی رافا اگرسیو شده! و یادم هست که قبل از یو اس اوپن می گفتی یه صحنه قشنگ از رافا هم نمیبینید چون توپ سبکه.بعد معلوم شد حرفای کی موجب خنده میشه!:434::350:

فهمیدن همانا و اجرا کردن و ابزار اجرا کردن همانا
بله Nadal فهمیده که باید بر روی سطوح سریعتر Aggressive تر بازی کنه اما
سلاحشو نداره
Big Server ه که نیست
ظرباتش Flat ه که نیست و با اون Spin ی که روی توپ میزاره نمی تونه انقدر Pace ایجاد کنه از طرف بکهند هم فقط می تونه Cross Court هاشو خوب Flat بزنه
Swing ش کوتاهه که نیست و وقتی توپها به سمتش میاند برای بازگرداندنشون هم مشکل داره
Volley ش خوبه که نیست
تازه همانطور که گفتم در US Open همین چند تا لحظه هم که می دیدید خوب بازی می کنه رو به علت توپهای Wilson Extra Duty هم نخاهید دید.

این پست شما قبل از یو اس اوپنه! این هم صفحه اش http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3058&page=14
بیش از این خودت رو خراب نکن.سعی کن با عدالت تحلیل کنی تا من و بقیه مثل همیشه استفاده کنیم!
من معمولا با کسی بحث نمیکنم ،مخصوصا اینکه بخواد از روی غرض فقط نظرش رو تحمیل کنه ! حرفای شما در مورد رافا خیلی غیر منصفانه و دور از منطق بود و هست و به همین دلیل من نتونستم تحمل کنم! بیش از این هم بحثی ندارم.همه خودشون میفهمند تنیس رو و خودشون تشخیص میدند. من هم چیزی اگه گفتم نظر شخصیمه و حتما درست نیست!

Farid
03-30-2011, 01:52 PM
من که دارم همین رو میگم، ضربه Flat محض دیگه وجود نداره، مقدار Spin سودرلینگ هم زیاده ولی وقتی میگم زیاد منظورم این نیست به اندازه ناداله.
اون مطلب سایت tennis.about اولا یه ذره قدیمیه و دوما عکس نادال رو روی خاک انداخته، من عرض کردم روی Hard کورت و جدیدا.
کلا محل بحث کمی عوض شده، تمام حرف این بود با گریپهای وسترن، حالا سمی وسترن، خود وسترن یا بینش، میشه با نسبت بیشتر Pace به Spin هم ضربه زد مثل سودرلینگ گولبیس و اکثر بازیکنان تور. حتی مثال از جیم کوریر هم زدم که باز نسبت Pace ش بیشتر از Spin ش بوده حتی با گریپ Full Western.
تمام حرف من اینه در تنیس مدرن امروز، در دوره گریپهای وسترن و سوئینگ Wind Shield Wiper ، همه با Top Spin بازی میکنند، منتهی این Swing Path و Follow Through هست که نسبت بین این دو تا رو تغییر میده، و این جمله شما که نادال با اون گریپ نمیتونه Pacy تر ضربه بزنه درست نیست.
من اینو تو حرفای اولم زدم که بین Semi western و Western ضربه میزنه اینکه Western 3/4 هم ضربه میزنه تو یه ویدئو تو Youtube هست که بر روی ویدئو که اگه یادم باشه تو خاکم نیست توضیح داده میشه , یه سرچ بکنی Western 3/4 فکر کنم به راحتی پیداش کنی.
اونم که میگید تو Tennis.about الان دیدم که همینو گفته.
به هیچ وجه Soderling و Gulbis نوع Grip و Swing شون با Nadal یکی نیست و انها نمی تونند با اون Grip و اون Swing به اندازه Nadal بر روی توپ Top Spin ایجاد کنند و Nadal هم نمی تواند با این Grip و این Swing به اندازه اونها Flat ضربه بزنه همین.

Mohammad
03-30-2011, 01:55 PM

به نظر من فورهند جفتشون بدرد استایل بازی خودشون میخوره، من جفتش رو خیلی دوست دارم.
کسی مثل نادال که به رالی طولانی علاقه داره و بیشتر وقتش رو در پشت بیسلاینه، فورهند خودش چیزی کم نداره، و برای فدرر که به بازی تهاجمیتر علاقه داره و بیشتر درون زمینه فورهند خودش.
حالا اگه با جزئیات هم خواستید بعدا میتونم نظرمو بگم.

Farid
03-30-2011, 02:02 PM
اتفاقا از پست خودتون نقل قول میکنم که راویم هم عوض شده باشه.
فک کنم شما پست منو به دقت نخوندید فرید جان، من در اونجا مقایسه ای نکردم، ولی شما رسما گفتید DTL نمیتونست خوب بزنه، گفتید مهارتش رو نداشت، در اون جمله هم هیچ قیاس آشکاری بین فدرر و نادال نداشتید.
بله شما یه بازی از سال مثلا 2007 Nadal ببینید و قضاوت کنید در طول یک بازی ایا یه Down the line خوب میزنه , بله من گفتم در گذشته اما شما گفتید شنیدم گفتید نمیتونه ( زمان حال )

manoochehr
03-30-2011, 02:06 PM
به نظر من فورهند جفتشون بدرد استایل بازی خودشون میخوره، من جفتش رو خیلی دوست دارم.
کسی مثل نادال که به رالی طولانی علاقه داره و بیشتر وقتش رو در پشت بیسلاینه، فورهند خودش چیزی کم نداره، و برای فدرر که به بازی تهاجمیتر علاقه داره و بیشتر درون زمینه فورهند خودش.

مرسی از جواب. اره اگه با جزئیات هم نظرتو بگی خیلی بهتر میشه.

Farid
03-30-2011, 02:09 PM
این پست شما قبل از یو اس اوپنه! این هم صفحه اش http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3058&page=14
بیش از این خودت رو خراب نکن.سعی کن با عدالت تحلیل کنی تا من و بقیه مثل همیشه استفاده کنیم!
من معمولا با کسی بحث نمیکنم ،مخصوصا اینکه بخواد از روی غرض فقط نظرش رو تحمیل کنه ! حرفای شما در مورد رافا خیلی غیر منصفانه و دور از منطق بود و هست و به همین دلیل من نتونستم تحمل کنم! بیش از این هم بحثی ندارم.همه خودشون میفهمند تنیس رو و خودشون تشخیص میدند. من هم چیزی اگه گفتم نظر شخصیمه و حتما درست نیست!
یه صحنه قشنگ با بحث ان زمان
بحث فکر کنم سر این بود که Nadal در Cincinnati در لحظاتی از بازی توپ بازی میکنه و در لحظاتی از بازی افتضاح و با ثبات نیست ( یادمه به Murray و Baghdatis تو دو تا TMS قبل از u.s open باخت )
من هم گفتم همین چند لحظه زیبا رو هم نمیتونید ببینید به علت استفاده از سطح سریع و Low bounce و توپهای سریع Wilson extra duty
اما بعدا فهمیدم که در Resurface کردن سطح سطوح کند و High bounce شده:
"On these courts, you're going to get a chance to get to the ball unless you hit a great drop-shot, because obviously the bounce is really high."Andy Murray said
خودمو خراب کنم؟
چیو خراب کنم
من نظرمو میگم شما فکر میکنی عادلانه نیست نخون
تازه U.S Open ی که Nadal قهرمان شد بدین گونه بود
دور اول: 7/6 7/6 6/3 Gabashvili بازی رو هم Nadal از 5 متر پشت Baseline و با زدن High loopy balls و Moon balls دیکته کرد.
دور دوم: 6/2 7/6 7/5 Istomin باز هم Nadal از 5 متر پشت Baseline و با زدن High loopy balls و Moon balls دیکته کرد.
دور سوم: 6/4 6/4 6/2 در برابر Simon ی که بلیط هواپیما گرفته بود برای رفتن به فرانسه چون زنش برای فرزند اولش حامله بود و اگه بازی به ست چهارم یا پنجم کشیده می شد پروازو از دست می داد .
دور چهارم: 6/3 6/4 6/4 Lopez باز هم Nadal با زدن Passing shot بازی رو دیکته کرد.
1/4 نهائی: 7/5 6/3 6/4 Verdasco که همگان می دانند بازیکنان اسپانیائی هنگامی که در برابر Nadal قرار می گیرند خودشونو از قبل بازنده می دونند. البته اشتباه نشه باز هم Nadal بازی رو دیکته کرد.
نیمه نهائی: 6/2 6/3 6/4 Youzhny باز هم Nadal با دیکته کردن بازی از 8 متر پشت Baseline در برابر Youzhny ای که از 3 بازی قبلش دو تاش 5 سته شده بود و یکیش 4 سته و Nadal ی که تمامی بازیهاشو در ستهای پیاپی برده بود پیروز شد.
فینال هم که Djokovic بعد از ان بازی در برابر Federer نمیتونست برای بردن Nadal 5 ساعت بدوه.
شرایط بارانی و رطوبت هوا هم مزید بر علت شدند تا شرایط بازی کندتر و توپها سنگینتر از حد معمول شوند و شرایط بادی هم که همه می دونند در باد Nadal حرف اولو می زنه.

Mohammad
03-30-2011, 02:16 PM
بله شما یه بازی از سال مثلا 2007 Nadal ببینید و قضاوت کنید در طول یک بازی ایا یه Down the line خوب میزنه , بله من گفتم در گذشته اما شما گفتید شنیدم گفتید نمیتونه ( زمان حال )
آره میتونسته، باز میگم تونستن و نزدن یه حرف دیگست. چرا 2007؟ من براتون میتونم بازی نشون بدم از نادال تو استرالیان اپن سال 2004 که آنچنان سرویس های دوم لیتون رو Rip میکرد که الان عمرا این کارو نمیکنه، چرا؟ نمیتونه؟ یا ترجیح میده ریسک نکنه؟
من خودم مخالف این تفکرش هستم، ولی به نظر من هر وقت خواسته DTL زده و جوابم گرفته، مثلا در مورد بکهند موافقم اصلا نمیتونه DTL بزنه مگر توپ با زاویه بیاد سمتش، اگه مستقیم و با ارتفاع بیاد نمیتونه بزنه، ولی آخه فورهند DTL هاش همیشه امضای بازیش بوده.

Mohammad
03-30-2011, 02:24 PM
بحث فکر کنم سر این بود که Nadal در Cincinnati در لحظاتی از بازی توپ بازی میکنه و در لحظاتی از بازی افتضاح و با ثبات نیست ( یادمه به Murray و Baghdatis تو دو تا TMS قبل از u.s open باخت )
من هم گفتم همین چند لحظه زیبا رو هم نمیتونید ببینید به علت استفاده از سطح سریع و Low bounce و توپهای سریع Wilson extra duty
"On these courts, you're going to get a chance to get to the ball unless you hit a great drop-shot, because obviously the bounce is really high."Andy Murray said
خودمو خراب کنم؟
چیو خراب کنم

فرید جان، اندی ماری گفته موقع دراپ شات بونس بیشتره، خب اینکه طبیعیه؟؟ در هاردکورت همیشه در همه دورانها، دراپ شات ضربه خوبی نیست چرا چون طبیعیه توپ بیشتر Bounce میکنه، مثل این میمونه که مثلا بگیم تو خاک دراپ شات انتخاب خوبی نیست، چون خاک High Bounce ـه، در ضورتی که خاک بهترین جا برای Drop Shot انداختنه.
عمکرد رمین موقع دراپ شات هیج جوره به عملکردش موقع Ground Stroke ها ارتباطی نداره، چون ساختار ضربه اسا فرق داره.

Farid
03-30-2011, 02:32 PM
فرید جان، اندی ماری گفته موقع دراپ شات بونس بیشتره، خب اینکه طبیعیه؟؟ در هاردکورت همیشه در همه دورانها، دراپ شات ضربه خوبی نیست چرا چون طبیعیه توپ بیشتر Bounce میکنه، مثل این میمونه که مثلا بگیم تو خاک دراپ شات انتخاب خوبی نیست، چون خاک High Bounce ـه، در ضورتی که خاک بهترین جا برای Drop Shot انداختنه.
عمکرد رمین موقع دراپ شات هیج جوره به عملکردش موقع Ground Stroke ها ارتباطی نداره، چون ساختار ضربه اسا فرق داره.
قسمتی از مصاحبه Roddick:
Q: Do you think the stadium court is tailored for you? Fast enough to get through, but gritty enough for your kick serve? ANDY RODDICK: "I like the stadium court. I feel like the ball bounces up. I've always felt pretty comfortable out there. I kind of know the ins and outs, the little things, like the wind out there, the way the ball sounds."

Farid
03-30-2011, 02:33 PM
آره میتونسته، باز میگم تونستن و نزدن یه حرف دیگست. چرا 2007؟ من براتون میتونم بازی نشون بدم از نادال تو استرالیان اپن سال 2004 که آنچنان سرویس های دوم لیتون رو Rip میکرد که الان عمرا این کارو نمیکنه، چرا؟ نمیتونه؟ یا ترجیح میده ریسک نکنه؟
من خودم مخالف این تفکرش هستم، ولی به نظر من هر وقت خواسته DTL زده و جوابم گرفته، مثلا در مورد بکهند موافقم اصلا نمیتونه DTL بزنه مگر توپ با زاویه بیاد سمتش، اگه مستقیم و با ارتفاع بیاد نمیتونه بزنه، ولی آخه فورهند DTL هاش همیشه امضای بازیش بوده.
من که بارها از زبان گزارشگران شنیدم که از وقتی که این ضربه رو به سلاحاش اضافه کرده دیگه برای حریفان قابل پیش بینی نیست و خودم هم هر چی بازی از قبل ازش دیدم یا نمی زده و یا اگر هم می زده در حد Guide بوده

manoochehr
03-30-2011, 02:36 PM
اصلا نادال چون دست چپه و بیشتر بازیکنها دست راست هستند نادال نیاز زیادی برای استفاده از فورهند Down the line نداره و با فورهند کرس کورت بازیکنه روبرو رو اسیر میکنه سمته بکهندش. و بعد تو موقع مناسب اگه حریف ارور نداد یا توپ وینر نشد یک فورهند Down the line چاشنی کار میکنه. به غیر از بازیکنهای خاصی که بکهند قوی دارند که اون موقع رافا سبک بازیشو کامل عوض میکنه و شاید اون موقع از Down the line بیشتر استفاده کنه.

Mohammad
03-30-2011, 02:38 PM
من اینو تو حرفای اولم زدم که بین Semi western و Western ضربه میزنه اینکه Western 3/4 هم ضربه میزنه تو یه ویدئو تو Youtube هست که بر روی ویدئو که اگه یادم باشه تو خاکم نیست توضیح داده میشه , یه سرچ بکنی Western 3/4 فکر کنم به راحتی پیداش کنی.
اونم که میگید تو Tennis.about الان دیدم که همینو گفته.
به هیچ وجه Soderling و Gulbis نوع Grip و Swing شون با Nadal یکی نیست و انها نمی تونند با اون Grip و اون Swing به اندازه Nadal بر روی توپ Top Spin ایجاد کنند و Nadal هم نمی تواند با این Grip و این Swing به اندازه اونها Flat ضربه بزنه همین.

فرید جان من اون چیزی که گفتید رو پیدا نکردم تو یوتوب.
نکته بعد اینطور نیست یه بازیکن همه ضربات رو با یه گریپ بزنه، حالا به فرض نادال الانم رو هاردکورت با اون گریپ که تفاوتش با گریپ سمی خیلی کم هست بزنه، چه نتجه ای حاصل میشه؟ وقتی کسی مثل جیم کوریر با گریپ Extreme تر میتونه فلت تر از نادال بازی کنه؟
این رو که من از اول گفتم اگر سودرلینگ ضرباتش Pacy تر از نادال هست نه به خاطر گریپ بلکه به خاطر سوئینگ و Swing Pattern هستش، نه گریپ. تفاوت گریپشون اگه هیچی نباشه، خیلی خیلی خیلی خیلی کمه.
این عکس هم پیدا کردم که کاملا نشون میده گریپ نادال بیشر چه جوریه این روزها رو هارد کورت.
http://img6.imageshack.us/img6/6600/newbitmapimageule.png

Farid
03-30-2011, 02:41 PM
فرید جان من اون چیزی که گفتید رو پیدا نکردم تو یوتوب.
نکته بعد اینطور نیست یه بازیکن همه ضربات رو با یه گریپ بزنه، حالا به فرض نادال الانم رو هاردکورت با اون گریپ که تفاوتش با گریپ سمی خیلی کم هست بزنه، چه نتجه ای حاصل میشه؟ وقتی کسی مثل جیم کوریر با گریپ Extreme تر میتونه فلت تر از نادال بازی کنه؟
این رو که من از اول گفتم اگر سودرلینگ ضرباتش Pacy تر از نادال هست نه به خاطر گریپ بلکه به خاطر سوئینگ و Swing Pattern هستش، نه گریپ. تفاوت گریپشون اگه هیچی نباشه، خیلی خیلی خیلی خیلی کمه.
این عکس هم پیدا کردم که کاملا نشون میده گریپ نادال بیشر چه جوریه این روزها رو هارد کورت.
http://img6.imageshack.us/img6/6600/newbitmapimageule.png
ف ی ل ت ر ه محمد جان
من هم وی پی انم قطعه اگه وصل شد اینک اون ویدئو رو هم حتما میزارم.

Farid
03-30-2011, 02:47 PM
به نظر من امضای بازیش Inside out forehand شه نه Down the line ش
اخه محمد جان وقتی اعتماد به نفس نداری رو یه ضربه نمیزنی دیگه؟
علت نزدنش و اینکه حالا میزنه همینه
مثل اینکه من بگم Federer خوب سرویس میتونه بزنه اما نمیخواد ریسک کنه و محکم بزنه و نزدیک به خطوط بزنه
بلد نبوده بزنه دیگه این حرفا چیه

Farid
03-30-2011, 02:50 PM
خودمو خراب کنم؟
چیو خراب کنم
تازه U.S Open ی که Nadal قهرمان شد بدین گونه بود
دور اول: 7/6 7/6 6/3 Gabashvili بازی رو هم Nadal از 5 متر پشت Baseline و با زدن High loopy balls و Moon balls دیکته کرد.
دور دوم: 6/2 7/6 7/5 Istomin باز هم Nadal از 5 متر پشت Baseline و با زدن High loopy balls و Moon balls دیکته کرد.
دور سوم: 6/4 6/4 6/2 در برابر Simon ی که بلیط هواپیما گرفته بود برای رفتن به فرانسه چون زنش برای فرزند اولش حامله بود و اگه بازی به ست چهارم یا پنجم کشیده می شد پروازو از دست می داد .
دور چهارم: 6/3 6/4 6/4 Lopez باز هم Nadal با زدن Passing shot بازی رو دیکته کرد.
1/4 نهائی: 7/5 6/3 6/4 Verdasco که همگان می دانند بازیکنان اسپانیائی هنگامی که در برابر Nadal قرار می گیرند خودشونو از قبل بازنده می دونند. البته اشتباه نشه باز هم Nadal بازی رو دیکته کرد.
نیمه نهائی: 6/2 6/3 6/4 Youzhny باز هم Nadal با دیکته کردن بازی از 8 متر پشت Baseline در برابر Youzhny ای که از 3 بازی قبلش دو تاش 5 سته شده بود و یکیش 4 سته و Nadal ی که تمامی بازیهاشو در ستهای پیاپی برده بود پیروز شد.
فینال هم که Djokovic بعد از ان بازی در برابر Federer نمیتونست برای بردن Nadal 5 ساعت بدوه.
شرایط بارانی و رطوبت هوا هم مزید بر علت شدند تا شرایط بازی کندتر و توپها سنگینتر از حد معمول شوند و شرایط بادی هم که همه می دونند در باد Nadal حرف اولو می زنه.
ببخشید یه چیزیو من یادم رفت
و ان هم عوض کردن Grip ش هنگام سرویس زدن بود که یکباره تبدیل به یک Big Server شد و این بهش فرصت داد تا کمی هجومی تر هم بازی کنه
بنابراین من علم غیب نداشتم Nadal یهو با تغییر Grip تبدیل به Big Server میشه و بر خلاف همیشه اب و هوای نیو یورک در ان فصل بارانی و بادی میشه ( میدونید که در رطوبت بالا توپها Moisture می گیرند و بزرگتر و سنگینتر می شوند ) و در Resurface کردن سطح کند و High Bounce میشه

Mohammad
03-30-2011, 02:54 PM
ف ی ل ت ر ه محمد جان
من هم وی پی انم قطعه اگه وصل شد اینک اون ویدئو رو هم حتما میزارم.

http://www.tennis-image.com/images/14687961100569851157.png

Farid
03-30-2011, 02:58 PM
یه چیزیو بگم و بحث و تموم کنم:
من بعد از U.S Open شروع به دیدن بازیهای Nadal کردم نه که قبلا نمی دیدم اما اگه حالا 5 صبح هم باشه بیدار میشینمو میبینم , علت اینکه دیگه مانند Murray و Roddick به قول معروف Passive بازی نمیکنه
من خودم بعد از U.S Open گفتم Nadal تبدیل به یک بازیکن هجومی و Big server شده
الان میدونم که فردا مثلا در برابر Berdych همواره دفاع نمی کنه و فرصت که پیدا کنه و توپ رو فرهندش بیاد سعی در outmaneuver کردن Berdych میکنه
اما نمیتونم قبول کنم که فرهند Nadal از فرهند Federer کاملتره همینو بس
من دیگه باید برم سر تمرین

Mohammad
03-30-2011, 03:00 PM
به نظر من امضای بازیش Inside out forehand شه نه Down the line ش
اخه محمد جان وقتی اعتماد به نفس نداری رو یه ضربه نمیزنی دیگه؟
علت نزدنش و اینکه حالا میزنه همینه
مثل اینکه من بگم Federer خوب سرویس میتونه بزنه اما نمیخواد ریسک کنه و محکم بزنه و نزدیک به خطوط بزنه
بلد نبوده بزنه دیگه این حرفا چیه

سرویس که فرید جان دو تا فرصت داره، بحثش جداست، خب نادال چند تا امضا داره؟ نمیشه حالا؟ :434:
بعد فدرر کلا بیشتر از نادال اهل ریسکه، برای همین بیشتر میزنه، ورداسکو هم خیلی بیشتر از فدرر DTL میزنه چون بیشتر اهل ریسکه. ولی نه از فدرر بهتره DTL ش نه از رافا.

Mohammad
03-30-2011, 03:08 PM
منم برای حسن اختتام این بحث، لینک این ویدئو رو میزارم براتون. حتما ببینید.
http://www.youtube.com/watch?v=1CvCxCnOC7Q&feature=player_embedded

manoochehr
03-30-2011, 03:33 PM
منم برای حسن اختتام این بحث، لینک این ویدئو رو میزارم براتون. حتما ببینید.
http://www.youtube.com/watch?v=1CvCxCnOC7Q&feature=player_embedded

ایول عجب لینک بازی مناسبی رو گذاشتی.نادال چقدر تو این بازی از Down the line زیبا استفاده میکنه و یکی از علت هاشم اینه که بکهند لیتون قویه و نادال داره از Down the line بیشتر استفاده میکنه با این ویدئو قدرت اصلی نادال تو فورهند Down the line برای همه مشخص شد.ولی بازم از نظر خودم تو فورهند راجر یکم کاملتره ناداله ولی فقط یکم.:441:

manoochehr
03-30-2011, 03:39 PM
علت اینم که راجرو یکم بیشتر نادال تو فورهند قبول دارم زدن وینر بالا راجر هست. چون به نظر من وینر زدن خیلی سختر از کم ارور دادنه.ولی در کل فدرر/دلپو/ نادال بهترین فورهند زنهای حال حاظر تنیس هستن.

Alireza Murray
03-30-2011, 04:07 PM
من همین الان از مسافرت برگشتم دیدم اندی باخته عجیبه و خیلی بد ، اندی باید زود به خودش بیاد اینطوری نمیشه سه بار در بازی اول شکست خوردن خیلی بده ولی جالبه که اندی برگشت 4 :350:
اندی و سودرلینگ در مونت کارلو نیستند ، امیدوارم در بارسلونا اندی خوب کار کنه

manoochehr
03-30-2011, 04:17 PM
من همین الان از مسافرت برگشتم دیدم اندی باخته عجیبه و خیلی بد ، اندی باید زود به خودش بیاد اینطوری نمیشه سه بار در بازی اول شکست خوردن خیلی بده ولی جالبه که اندی برگشت 4 :350:
اندی و سودرلینگ در مونت کارلو نیستند ، امیدوارم در بارسلونا اندی خوب کار کنه
با سلام خدمت دوست خوبم علیرضا
انگار قرار مربی جدید استخدام کنه.گفته شده به احتمال زیاد Ivan Lendl میاره. ولی مکلاگن حیف شد با اون خیلی عالی بازی میکرد.

lord amir
03-30-2011, 06:30 PM
منم نفهمیدم فکر کنم باید 100 تا gs ببره تا به بلوغ برسه.فقط برام یک چیزی شده؟ بعد کسی که به بلوغ نرسید ایا میتونه رافا راجرو تو gs ببره و قهرمان بشه.:350:
نادال چند سالگی اولین گرند اسلمش رو گرفت؟ الان نادال به بلوغ رسیده یا ان موقع؟

delpotro
03-30-2011, 06:45 PM
انگار قرار مربی جدید استخدام کنه.گفته شده به احتمال زیاد Ivan Lendl میاره. ولی مکلاگن حیف شد با اون خیلی عالی بازی میکرد.

اندی از تیم هنمن خواسته که مربیش بشه. اما هنمن درخواستشو رد کرده و گفته شاید در آینده

مربی ماری بشه. ولی در حال حاضر آمادگی پذیرش این شغل رو نداره.

manoochehr
03-30-2011, 06:52 PM

بیبین دوست من استعداد و امکانات یک تنیسور تو همون نگاه اول مشخصه درسته هر چقدر سن بره بالا تجربه هم میره بالاتر.و همینطور بازیت پیشرفت بیشتری میکنه به مرور زمان. ولی به نظر من دلپو کامل به بلوغ رسیده و یک بازیکن به تمام معنا کامله و همینطور نامبر 1 اینده. نادالم که عرض کردین به نظرم از همون اول مشخص بود چه تیسور با استعدادی.اینم از من داشته باش هم نادال تو سن کم راجر کبیر برد و هم دلپو این خیلی مهمه اگه بازیکنی به بلوغ نرسید باشه اصلا نمتونه راجرو اونم تو تنیس های به اون مهمی که خودتون اطلاع دارین ببره.

manoochehr
03-30-2011, 07:01 PM

یعنی شما فکر کردین حالا که نادال 4 تا گراند اسلم برده تازه به بلوغ رسیده؟اگه اینطوری فکر کردین کامل در اشتباه هستی. به طور مثال کارلوس مویا یکی از قویترین تنیسورهای جهان بود ولی فقط تونست تا اخر عمرش بیشتر تو زمینهای خاکی موفق باشه.چون تخصصش تو کلی کورت بود. و هیچ ربطی به بلوغ رسیدن نداره.

manoochehr
03-30-2011, 07:15 PM
من الان تعجب میکنم که بعضی ها میگن هنوز دلپو به بلوغ نرسیده.اون موقع که دلپو هنوز هیچ عنوان مهمی نداشت و فقط atp برده بود اره اون موقع هنوز به بلوغ نرسیده بود.ولی از وقتی که نایب فهرمان مسترز / قهرمانی gs/ نایب قهرمان مسترز کاپ.و بردن بازیکنهای بزرگ مانند/ فدرر/نادال/رادیک/نعلبندیان/هیویت/مورای/و ... به خدا اگه منطقی قضاوت کنی به بلوغ رسیده. تازه همه اینها تو سن به این کمی بدست اورده البته دلپو که خیلی بد شانسی اورد و مجبور شد تو سن کم عمل جراحی کنه وگرنه تا الان 100 درصد قهرمانی بیشتری جمع کرده بود.

manoochehr
03-30-2011, 07:22 PM
یک ؟ از افشین جان دارم که میگه دلپو تو چمن مشکل داره. اخه مگه دلپو از زمانی که اومد رو دور چند بار تو چمن بازی کرده.سال 2009 که سال خوب دلپو بود که تو راند 1 wimbledon خورد به هیویت که یکی از بهترین چمن بازهای تنیسه. همون موقع خودم گفتم این بازی رو 100 درصد دلپو میبازه چون تجربه هیویت کجا تو چمن تجربه دلپو کجا . سال بعدم که با مصدومیت مواجه شد. و این اصلا ربطی به بلوغ رسیدن نداره.

M∂hdi
03-30-2011, 07:47 PM
سلام به همه

بحث های مفید و متنوعی درباره فورهند دو تنیسور به میان آمد ..
می خواهم از این فرصت استفاده و درباره سبک بازی چهار تنیسور حاضر در یک چهارم نهایی مسابقات (در تصویر) صحبت کنیم

[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/11619025913418219085.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/11619025913418219085.jpg (http://www.irfreeup.com/images/11619025913418219085.jpg)

counter puncher
راجر - سیمون؛ تقابل دو سبک متفاوت که نمونه بارز آن را در آزاد استرالیا دیدیم . اینبار در میامی برد راحتتر برای استاد سوئیسی پیش بینی میشه یا سیمون با ضربات نه چندان قدرتمند و جابجایی سریع در کورت میتونه رالی ها را طولانی تر و سومین پیروزی برابر فدرر را کسب کنه ؟ لطفا به سبک (درباره کانتر پانچر بیشتر توضیح بدهید) بازی ژیل بپردازین و چه تنیسورهایی این استایل را در کورت پیاده میکنند .. اندی موری , Somdev Devvarman هندی و کرو وزنیاکی در زنان اگر اشتباه نکنم این شیوه را بکار می برند ؟

فینالیست های ویمبی؛ رافا - بردیش
توماس چه نوع استراتژی برای شکست دادن اسپانیایی احتیاج داره .. آیا ضربات سنگین سرو و هجوم روی بکهند حریف کافی هست ؟ زمین میامی بیشتر به نفع کدامشان خواهد بود ؟

از دوستان عزیز ، فرید - محمد و دیگران تقاضا دارم لطفا به سوالات پاسخ دهند

M∂hdi
03-30-2011, 08:20 PM
[QUOTE=fed1371;45822]عجيبه. وزنياكي حذف شد. فكر مي‌كردم تو چنين زمين كندي شانس بيشتري براي قهرماني داشته باشه. كسي مي‌دونه اگه كلايسترز تو اين تورنومنت قهرمان بشه جاي وزنياكي رو مي‌گيره يا نه؟

دراین باره حاتم عزیز توضیح بهتر و کاملتری میتونه ارائه کنه اما کوتاه بگم :
نه، حتی با قهرمانی کیم در این مسابقات رده او و کرولاین جابجا نخواهد شد. بدلیل اینکه کلایسترز مدافع عنوان قهرمانی محسوب میشه و در صورت پیروزی در فینال از امتیاز پارسالش دفاع کرده. حتما از نتیجه بازی دیشب و بازگشت فوق العاده او برابر ایوانوویچ خبر دارید، در ست سوم 5-1 عقب بود و پنج مچ پوینت را سیو کرد، در غیر اینصورت امتیازاتی از دست میداد . کرولاین هم پارسال تا کوارتر بالا اومد و امسال تا راند چهارم پس امتیازات کمی از دست میده .

Afshin
03-30-2011, 08:22 PM
یک ؟ از افشین جان دارم که میگه دلپو تو چمن مشکل داره. اخه مگه دلپو از زمانی که اومد رو دور چند بار تو چمن بازی کرده.سال 2009 که سال خوب دلپو بود که تو راند 1 wimbledon خورد به هیویت که یکی از بهترین چمن بازهای تنیسه. همون موقع خودم گفتم این بازی رو 100 درصد دلپو میبازه چون تجربه هیویت کجا تو چمن تجربه دلپو کجا . سال بعدم که با مصدومیت مواجه شد. و این اصلا ربطی به بلوغ رسیدن نداره.

خب دیگه ، اگه به بلوغ کامل رسیده بود بازیش ، توی همون سال اول باید هیوئیت رو میبرد ، وقتی نبرد یعنی هنوز اونقدر بازیکن کاملی نشده که توی چمن هم بتونه قهرمانی بدست بیاره.سال بعدش هم که مصدوم شد ، حالا باید امسال و سالهای آینده روی بازیش کارکنه تا شاید بتونه در سالهای بعد وقتی که بازیش کامل تر شد و به بلوغ کامل رسید توی ویمبلدون هم حرفی برای گفتن داشته باشه.

manoochehr
03-30-2011, 08:35 PM
سیمون/راجر من از نظر خودم توضیح میدم/ 1. راجر همیشه رالی که تو بازی زیاد میشه به مشکل بر میخوره البته بیشتر منظورم (اواخر هست) و سیمون قدرت اینو داره که بازی رو به رالی های طولانی مدت بکشونه 2.راجر یک بازیکنه هجومیه و میخواد زود وینر بزنه و سیمون یک بازیکنه که رو باسلاین خوب کار میکنه و راجر شاید اگه توپش وینر نشه به روی تور هجوم بیاره و سیمونم از پاسینگه نسبت خوبی بهره میبره.سیمون یک بیگ سرو زن نیست و راجر به خوبی میتونه از این فرصت استفاده کنه و ریترنه عالی بزنه .سیمون رو اسلایس ضعف داره مخصوصا اگه اسلایس رو فورهند سیمون زده بشه و راجر میتونه بازم به خوبی از این فرصت بهره ببره.راجر میتونه سیمون رو با دراپ شات سمت تور تحریک کنه و به روی تور بکشونه چون سیمون اصلا از والی خوبی بهره نمیبره و همینطور باعث بر هم زدن تمرکز سیمون رو باسلاین میشه.سیمون از بکهند نسبت خوبی بر خورداره و میتونه باعث بشه راجر سمت بکهند خودش به زحمت بیوفته.دوستان اگه ایرادی در گفت های من بود لطف کنند اصلاح کنند.

manoochehr
03-30-2011, 08:48 PM
خب دیگه ، اگه به بلوغ کامل رسیده بود بازیش ، توی همون سال اول باید هیوئیت رو میبرد ، وقتی نبرد یعنی هنوز اونقدر بازیکن کاملی نشده که توی چمن هم بتونه قهرمانی بدست بیاره.سال بعدش هم که مصدوم شد ، حالا باید امسال و سالهای آینده روی بازیش کارکنه تا شاید بتونه در سالهای بعد وقتی که بازیش کامل تر شد و به بلوغ کامل رسید توی ویمبلدون هم حرفی برای گفتن داشته باشه.

میدونید این که شما میگین باید هیویت میبرد مثل چی میمونه.مثل این میمونه که من بگم راجر چون اوایل نمی تونست رافا رو تو خاک ببره تو خاک به بلوغ نرسیده بود.ولی اینطوری نیست و راجر یک بازیکنیه که تو خاک کامل به بلوغ رسیده بود ولی نمیتونست رافا رو ببره.ولی به نظر من باید امسال دید دلپو تو چمن چیکار میکنه. اخه اون سال روز اول خورد به هیویت خدایش سخت بود.حتی خود نادال/فدرر تو راند 1 تو چمن بخورن به هیویت براشون مشکله.تازه خوبه هیویت همین پارسال راجرو تو فینال تورنومنت هالی المان به لیتون باخت یعنی راجر به بلوغ نرسید بود با اون همه قدرت و رکورد تو زمینهای چمن ؟

Paymaan
03-30-2011, 08:53 PM
ماشاالله این آقا منوچهر برای همه چی جواب داره

Farid
03-30-2011, 09:12 PM
سیمون/راجر من از نظر خودم توضیح میدم/ 1. راجر همیشه رالی که تو بازی زیاد میشه به مشکل بر میخوره البته بیشتر منظورم (اواخر هست) و سیمون قدرت اینو داره که بازی رو به رالی های طولانی مدت بکشونه 2.راجر یک بازیکنه هجومیه و میخواد زود وینر بزنه و سیمون یک بازیکنه که رو باسلاین خوب کار میکنه و راجر شاید اگه توپش وینر نشه به روی تور هجوم بیاره و سیمونم از پاسینگه نسبت خوبی بهره میبره.سیمون یک بیگ سرو زن نیست و راجر به خوبی میتونه از این فرصت استفاده کنه و ریترنه عالی بزنه .سیمون رو اسلایس ضعف داره مخصوصا اگه اسلایس رو فورهند سیمون زده بشه و راجر میتونه بازم به خوبی از این فرصت بهره ببره.راجر میتونه سیمون رو با دراپ شات سمت تور تحریک کنه و به روی تور بکشونه چون سیمون اصلا از والی خوبی بهره نمیبره و همینطور باعث بر هم زدن تمرکز سیمون رو باسلاین میشه.سیمون از بکهند نسبت خوبی بر خورداره و میتونه باعث بشه راجر سمت بکهند خودش به زحمت بیوفته.دوستان اگه ایرادی در گفت های من بود لطف کنند اصلاح کنند.
عالی بود منوچهر جان
به گفته های شما هم اینو اضافه کنم که نزدیکترین بازیکن از لحاظ استیل بازی به Simon در واقع Murray ه که همواره برای Federer حریف راختی نبوده.

Farid
03-30-2011, 09:17 PM
با سلام
از تمامی هواداران Nadal و از جناب منوچهر , سامان , دل پوترو و محمد عزیز و سایر دوستان طرفدار Nadal که منو تحمل کردند بابت اراجیفی که گفتم عذر خواهی می کنم.
اصلا من کیم که قهرمانی Nadal رو در U.S Open و بخوام زیر سوال ببرم و باید بگم استحقاق فهرمانی رو داشت از انجائیکه بازی فینال به علت باران یک روز به تعویق افتاد و Djokovic زمان کافی برای اماده سازی خود را داشت , واقعا شکست Djokovic در چنان سطحی با چنان توپهائی واقعا سخت بود.
در سه بازی پیش روی Nadal سعی خواهم کرد که بهترین Preview های ممکن رو بنویسم.

Mohammad Reza
03-30-2011, 09:22 PM
احساسم اینه که روجر اگه فرمش خوب باشه،همونجور که در بارکلیز با بازی خوب تونست ماری رو ببره اینجا هم سیمون رو با همون سبک ببره..به شرطی که سعی کنه زیاد رالی ها رو طولانی نکنه چون باعث میشه تمرکزشو از دست بده..راجر اگه اول بازی خوب شروع کرد شکستش سخته...تو اینجا که نشون داده سرویس هاش بهتر شده..در واقع اگه بگیم بکهنداش نسبت به ایندیان ولز بهتر شده حرفه اشتباهی نزدیم...سیمونم مثه یه پلنگ میاد اینور و اونور زمین و بیشتر سعی داره توپ رو از تور بگذرونه...راستی یک سوال؟!در مورد ریترن سرویس راجر/رافا!از طرف فورهند کدومشون بهتر ریترن میکنند!حالا چه سرویس اول چه دوم...

manoochehr
03-30-2011, 09:22 PM
با سلام
از تمامی هواداران Nadal و از جناب منوچهر , سامان , دل پوترو و محمد عزیز و سایر دوستان طرفدار Nadal که منو تحمل کردند بابت اراجیفی که گفتم عذر خواهی می کنم.
اصلا من کیم که قهرمانی Nadal رو در U.S Open و بخوام زیر سوال ببرم و باید بگم استحقاق فهرمانی رو داشت از انجائیکه بازی فینال به علت باران یک روز به تعویق افتاد و Djokovic زمان کافی برای اماده سازی خود را داشت , واقعا شکست Djokovic در چنان سطحی با چنان توپهائی واقعا سخت بود.

dane عزیز این چه حرفیه که میزنی شما استادی.در ضمن dane من که طرفدار راجر هستم نه نادال.

Behnam RF
03-30-2011, 09:24 PM
با سلام
اختیار دارید فرید جان،ما همه از صحبت های شما استفاده کردیم و اصلا هم اراجیف نبود.
ما همچنان دوست داریم از بحث و گفتگوهای شما استفاده کنیم با سپاس از شما.:441:

delpotro
03-30-2011, 09:31 PM
با سلام

این چه حرفیه؟ باعث خرسندی و افتخار منه که فرصت این رو دارم که تحلیل های استادانه شما رو

بخونم.

اگه مطلبی گفتم که باعث دلخوری شما شده معذرت میخوام. من به هیچ قیمتی حاضر نیستم

کسی رو از خودم برنجونم. حتی اگه اون فرد آرزوی مرگ منو داشته باشه .

هر کس از من ناراحته من عذرخواهی می کنم. قول میدم با آرامش بیشتری پست بزنم و

مطمئن باشید دیگه هیچوقت جو فروم رو متشنج نخواهم کرد.

با کمال شرمندگی

manoochehr
03-30-2011, 09:32 PM
احساسم اینه که روجر اگه فرمش خوب باشه،همونجور که در بارکلیز با بازی خوب تونست ماری رو ببره اینجا هم سیمون رو با همون سبک ببره..به شرطی که سعی کنه زیاد رالی ها رو طولانی نکنه چون باعث میشه تمرکزشو از دست بده..راجر اگه اول بازی خوب شروع کرد شکستش سخته...تو اینجا که نشون داده سرویس هاش بهتر شده..در واقع اگه بگیم بکهنداش نسبت به ایندیان ولز بهتر شده حرفه اشتباهی نزدیم...سیمونم مثه یه پلنگ میاد اینور و اونور زمین و بیشتر سعی داره توپ رو از تور بگذرونه...راستی یک سوال؟!در مورد ریترن سرویس راجر/رافا!از طرف فورهند کدومشون بهتر ریترن میکنند!حالا چه سرویس اول چه دوم...

اگه منظورتون ریترن هست که مستقیم وینر بشه شکی درش نیست راجر هم در سرو اول و هم دوم.ولی اگه فقط برگشت توپ تو زمین منظورتونه نادال مخصوصا اگه تو کلی کورت باشه که نادال پشته باسلاین وای میسه.

manoochehr
03-30-2011, 09:38 PM
البته اینم اضافه کنم که در اصل بهترین ریترن ریترنیه که مستقیم وینر میشه.بازیکنهایی که تو این زمینه استاد هستند.1.نعلبندیان 2.اغاسی 2. هیویت 4. راجرم با فورهند عالی ریترن وینر میزنه.

roli
03-30-2011, 09:41 PM
با سلام
اتفاقاً با این بحث ها یکی مثل من که از تنیس زیاد چیزی سرش نمیشه یه چی یاد میگیره. تا باشه از این کل کل های فنی.:443:

Farid
03-30-2011, 09:43 PM
سلام به همه

بحث های مفید و متنوعی درباره فورهند دو تنیسور به میان آمد ..
می خواهم از این فرصت استفاده و درباره سبک بازی چهار تنیسور حاضر در یک چهارم نهایی مسابقات (در تصویر) صحبت کنیم

[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/11619025913418219085.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/11619025913418219085.jpg (http://www.irfreeup.com/images/11619025913418219085.jpg)

counter puncher
راجر - سیمون؛ تقابل دو سبک متفاوت که نمونه بارز آن را در آزاد استرالیا دیدیم . اینبار در میامی برد راحتتر برای استاد سوئیسی پیش بینی میشه یا سیمون با ضربات نه چندان قدرتمند و جابجایی سریع در کورت میتونه رالی ها را طولانی تر و سومین پیروزی برابر فدرر را کسب کنه ؟ لطفا به سبک (درباره کانتر پانچر بیشتر توضیح بدهید) بازی ژیل بپردازین و چه تنیسورهایی این استایل را در کورت پیاده میکنند .. اندی موری , Somdev Devvarman هندی و کرو وزنیاکی در زنان اگر اشتباه نکنم این شیوه را بکار می برند ؟

فینالیست های ویمبی؛ رافا - بردیش
توماس چه نوع استراتژی برای شکست دادن اسپانیایی احتیاج داره .. آیا ضربات سنگین سرو و هجوم روی بکهند حریف کافی هست ؟ زمین میامی بیشتر به نفع کدامشان خواهد بود ؟

از دوستان عزیز ، فرید - محمد و دیگران تقاضا دارم لطفا به سوالات پاسخ دهند

مهدی جان
Counter punchers ها به بازیکنانی اطلاق می شود که از Pace و یا قدرت ایجاد شده توسط حریف بر روی توپ استفاده می کنند و انرا به زمین حریف باز می گردانند
اینگونه بازیکنان معمولا هنگامی که خود می خواهند بر روی توپ Pace و یا قدرت و سرعت ایجاد کنند به زحمت می افتند , نزدیکترین مثالی که به ذهنم می رسه:
باخت Murray در برابر دو بازیکن که با استیل خودش بازی می کنند ( Young , Bogomolov ) در دورهای دوم مسابقات Indian Wells و Miami
زیرا انها سرعتی به Murray برای Counter punch کردن نمی دادند و Murray مجبور بود تمام Pace ممکنه را خود بر روی توپ ایجاد کند که منجر به Unforced Error دادن می شد.
اینگونه بازیکنان دوستار Pace ایجاد شده از طرف حریف بر روی توپ هستند تا بتوانند انرا Counter punch کنند , به مصاحبه Murray قبل از بازی با Tursunov در مسابقات TMS Hamburg سال 2008 توجه کنید:
"Tursunov's game matches up well against mine because he plays with a lot of pace," Murray said
در Top 10 می توان به Murray و Roddick اشاره کرد که اینگونه سبک را پیاده می کنند.
همانطور که منوچهر عزیز اشاره کردند:
اینگونه بازیکنان در برابر ضرباتی که Pace ی بر روی انها وجود ندارد ( Slice ) معمولا دچار مشکل می شوند:
به رکورد Simon در برابر بازیکنانی که بازی وی را از ریتم خارج کرده و وی را وادار به ایجاد سرعت می کنند که Federer استاد ان است توجه کنید:
Simon 1-4 vs. Murray , 1-2 C.Rochus , 0-1 Lapentti , 0-3 F.Mayer , 1-2 Roddick , 1-2 Darcis , 1-1 Santoro , 0-2 O.Rochus , 1-2 Bracciali , 0-5 Llodra
[ تمامی این بازیکنان از Slice خوبی برخوردارند ]
من تو پیش بینی خوب نیستم مهدی جان , سایر دوستان نظر بدهند بهتره
در مورد بازی Nadal و Berdych سعی خواهم کرد بهترین Preview ممکنه رو بنویسم.

Farid
03-30-2011, 09:44 PM
راستی یک سوال؟!در مورد ریترن سرویس راجر/رافا!از طرف فورهند کدومشون بهتر ریترن میکنند!حالا چه سرویس اول چه دوم...
من نظر ندم بهتره

Behnam RF
03-30-2011, 09:49 PM
من نظر ندم بهتره
فرید جان من از همین میترسیدم،که شما دیگه نظری ارائه نکنید،شما استاد ما هستید و باز هم میگم دوست داریم نظراتتون را بدانیم ممنون.

Farid
03-30-2011, 09:50 PM
اتفاقاً با این بحث ها یکی مثل من که از تنیس زیاد چیزی سرش نمیشه یه چی یاد میگیره. تا باشه از این کل کل های فنی.:443:
کل کل وقتی فنیه که کسی ناراحت نشه
من امروز همه طرفداران Nadal رو ناراحت کردم , خود من هم چیز یاد گرفتم البته هنوز اون ویدئو محمد رو ندیدم چون وی پی انم هنوز قطعه اما فکر کنم اشتباه می کردم.

manoochehr
03-30-2011, 09:51 PM
من نظر ندم بهتره

نه dane عزیز این چه حرفیه لطف کنید اگه میشه نظرتونو بگین تا ما هم استفاده کنیم.

Farid
03-30-2011, 09:57 PM
فرید جان من از همین میترسیدم،که شما دیگه نظری ارائه نکنید،شما استاد ما هستید و باز هم میگم دوست داریم نظراتتون را بدانیم ممنون.
نترس من نظر می دم
در همین مورد ریترن
سال 2008 بدون شک اگه نگیم Nadal بهترین Return of serve رو داشت , جزو بهترینها بود اما الان و کلا پس از بازگشتش از مصدومیت خیلی Return of serve ش به گفته کارشناسان و گزارشگران افت کرده.
همین Karlovic رو اگه بخواهیم مثال بزنیم:
نباید Nadal بازیش با Karlovic در Indian wells به Tie break ست سوم برسه
چرا اگه تو Cincinnati این اتفاق بیفته , یا تو U.S Open و یا تو Paris خیلی بد نیست اما نه تو Indian Wells.
من از طرف فرهند در مورد Return برتری رو با Federer می دونم.
دلیلی هم براش ندارم نظرم اینه

Mohammad Reza
03-30-2011, 09:59 PM
من نظر ندم بهتره

فرید جان دوست داریم شما نظر بدید...:shame:
نظر شخصی خودم:shame:
ریترن اول راجر خوبه به نظر من...فورهندشم دوس دارم:866:فرق میکنه که تو توپو از تور رد کنی در ریترن سرویس یا توپ رو طوری ریترن کنی که حریف دچار مشکل بشه...احساس میکنم نادال ریترناش طوری هست که فقط از تور عبور میده..البته من ریترن های نادال رو خوب میدونم ولی به نظر من ریترن های راجر خیلی حرفه ای تر و باهوش تر هست...چند مدتی هم هست که جوکوویچ یکی از عوامل موفقیتش ریترن های خوبشه..قبلا ریترنش خوب بوده اما تغییری که درش ایجاد شده اینه که توپ ها رو به جایی میفرسته که برای حریفش دردسر ساز میشه.(شرمنده والله ما این واژه ها رو خوب نمیفهمیم):shame:
احساس میکنم راجر وقتی ریترناش رو اسلایس میکنه میخواد بازی رو اول کنترل کنه سپس با یه وینر حریفشو به چالش بکشه و با یه والی رالی رو تموم کنه...بعضی وقتا سرویس دوم حریف با سرعت کم و کیفیت پایین زده میشه که راجر با فورهندش گاهی وینر میکنه...کلا اگه ریترن راجر عالی باشه حرف نداره:866:ولی اگه روزش بد باشه ریترناش:3t1:

Farid
03-30-2011, 10:02 PM
ضمنا از دوستان خواهشمندم منو .... خطاب نکنند.
من و بهمن و کوروش و محمد و خشایار و حسین و مجتبی و خیلی های دیگه از 4 سال پیش با هم در یک فروم دیگه شروع به دیدن تنیس به صورت حرفه ای کردیم و از همدیگه چیز یاد گرفتیم , مثالی که تو ذهنمه:
من ان زمان نمی دانستم رنکینگ چجوری محاسبه میشه و از بهمن ( Red Line ) یاد گرفتم.
من خودم تو برترین کاربر فنی هم به محمد رای دادم , چون خیلی ازش چیز یاد گرفتم.

manoochehr
03-30-2011, 10:10 PM
نترس من نظر می دم
در همین مورد ریترن
سال 2008 بدون شک اگه نگیم Nadal بهترین Return of serve رو داشت , جزو بهترینها بود اما الان و کلا پس از بازگشتش از مصدومیت خیلی Return of serve ش به گفته کارشناسان و گزارشگران افت کرده.
همین Karlovic رو اگه بخواهیم مثال بزنیم:
نباید Nadal بازیش با Karlovic در Indian wells به Tie break ست سوم برسه
چرا اگه تو Cincinnati این اتفاق بیفته , یا تو U.S Open و یا تو Paris خیلی بد نیست اما نه تو Indian Wells.
من از طرف فرهند در مورد Return برتری رو با Federer می دونم.
دلیلی هم براش ندارم نظرم اینه

اره شکی درش نیست که ریترن فورهند راجر از رافا بهتره.اصلا ریترن حرفه ای تر ریترنیه که برای سرو دوم کامل یا روی خط باسلاین وایسی یا اصلا بیای تو زمین و بعد ریترن کنی که راجر استاد این کار هست و همینطور به تبدیل بکهند به فورهند راجر دقت کنید زمان سرو دوم حریف عالی این کارو میکنه.و همینطور به بلوک ریترن راجر دقت کنید عالی عالی.

Paymaan
03-30-2011, 10:58 PM
به نظر من در حال حاضر ریترن های رافا بهتره .فدرر که سرویس های 100 مایلی rochus رو به زور جواب میداد
البته از اول فصل همین طور بوده .سرویس های جوکوویچ هم که دیگه هیچی

Mohammad Reza
03-30-2011, 11:43 PM
جالبه هد تو هد نواک مقابل اندرسون 0-1 به نفعه اندرسون 24 ساله هست...این برد به سال 2008 سالی که نواک گرند اسلم استرالیا را بدس آورده بود برمیگردد! و جالبه که در تورنمنت میامی نیز بوده است..نواک برای انتقام می آید..و از این جالبتر اینکه نواک در سال 2008 ایندیان ولز رو نیز کسب کرده بود و میخواست به جمع 4 بازیکن بپیوندد که سه تورنمنت مهم استرالیا،ایندیان و میامی را در یک سال بدست آورده اما اندرسون در میامی نزاشت که نوله به این مهم دست پیدا کند....

جوکوویچ با دوست دوران کودکی خودش ایوانویچ همدردی کرد!ایوانویچ در بازی مقابل کیم در حالی که در ست آخر در تایبریک 5-1 جلو بود بازی را واگذار کرد.

"She told me she had five match points and 5-1, love-40. I could not believe it," he said. "I felt really sorry for her, because I think she went through a really difficult period in last year and a half, and now she's finally getting the momentum going and finally finding the confidence.

"I think she's finally playing like the old Ana, you know, in 2008 when she was No. 1. This was big opportunity for her, obviously, playing against I think right now the best player in the world, Kim. Being able to get to the match points and then not finish off, you know, it's very unfortunate. But hopefully she can recover from that loss and take the best out of it and continue on playing well."

Fakhruddin
03-30-2011, 11:53 PM
خب فیش هم که فرر رو ترکوند.بازی فیش لذت بخشه :655:
تاکتیک های مختلفی داره و مث فرر تنها جنگنده بودن رو بیس لاین نیست.قابلیت های مختلفی داره خوشم میاد ازش.سرویساش که عالی بود و اشتباه نکنم 91% پیروزی روی سرویس اول داشت! بکهند دان د لاین هاش رو اکثرا خراب میکنه.:243:بازی جلوی تورش هم بد نیست. Net point 10/15

Mohammad Reza
03-31-2011, 12:37 AM
نادال که به تازگی معامله خود را با Bacardi امضا کرده است،می گوید که این امری عجیب و غیر معمول برای یک ورزشکار نیست که با یک شرکت الکل قرارداد امضا می کند و اسپانسر می شود..
سخنان رافا در این مورد:
"I am not presenting alcohol party, you know," he said. "It's a responsible campaign, a social campaign. Anyway, I think alcohol is inside our lives, so is nothing new, no? But the campaign is not against alcohol but about be responsible when you go out. So wasn't difficult decision, because I think is very important social campaign, and I believe in this campaign."

PowerVu
03-31-2011, 04:18 AM
نادال که به تازگی معامله خود را با Bacardi امضا کرده است،می گوید که این امری عجیب و غیر معمول برای یک ورزشکار نیست که با یک شرکت الکل قرارداد امضا می کند و اسپانسر می شود..
سخنان رافا در این مورد:
"I am not presenting alcohol party, you know," he said. "It's a responsible campaign, a social campaign. Anyway, I think alcohol is inside our lives, so is nothing new, no? But the campaign is not against alcohol but about be responsible when you go out. So wasn't difficult decision, because I think is very important social campaign, and I believe in this campaign."

خود رافا هر جایی که پیشنهاد تبلیغی رو برای نوشیدنی الکل دار دریافت کرده، موکداً تاکید کرده که تنها و تنها در زیر سایه شعار جدی و هشدار دهنده ی

Drink Responsibly!
i

حاضر به پذیرفتن این مسئولیت خواهد بود.

Alireza Murray
03-31-2011, 07:27 AM

سلام. مثل اینکه میخواد مربی جدید بگیره ولی هنوز قطعی نیست که Ivan Lendl مربی جدیدش باشه ، اندی با Jimmy Connors هم صحبت کرده باید ببینیم بالاخره مربی جدید اندی کیه ؟
حالا هر کی مربی اندی شد امیدوارم بتونه کمک خوبی به اندی کنه مخصوصا روی کنترل اعصاب :434:

mh_nik
03-31-2011, 07:56 AM
3680
3681

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

3682
3683

mh_nik
03-31-2011, 07:59 AM
3684
3685

mh_nik
03-31-2011, 08:13 AM
3686
3687

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

3688
3689

mh_nik
03-31-2011, 08:14 AM
3690
3691

Farid
03-31-2011, 08:30 AM
4th quarter final`s preview
Rafael NADAL vs. Tomas BERDYCH
Nadal برای رفتن به نیمه نهائی با Berdych می جنگد.
تا بدین مرحله Nadal خیلی به زحمت نیفتاده است و به اسانی در برابر Dolgopolov ی پیروز شد که علارقم نتیجه بازی خوبی را ارائه کرد.
در کل می توان گفت Berdych تا بدین مرحله به سختی بالا امده و به زحمت افتاده است , وی در برابر Ramirez-Hidalgo با از دست دادن تمرکز خود یک ست داد , توسط Berlocq ی تحت فشار قرار گرفت که در لحظات مهم بازی را از دست داد و در برابر Mayer از شکست فرار کرد , اما تمامی اینها به وی روحیه لازم قبل از این بازی را می دهد.
" ما یکدیگر را می شناسیم. ما خیلی با هم بازی کرده ایم , و من می دانم که اگر بهترین بازیم را ارائه کنم در برابر وی شانس خواهم داشت , " Nadal چنین گفت.
Berdych در گذشته در شرایطی که بیشتر به دلخواه وی بوده برای این بازیکن اسپانیائی مشکل ساز بوده است , اگرچه Nadal در Madrid سال 2006 می توان گفت 100% Fit نبود , و او از قهرمانی در مسابقات Masters Series در Montreal بازمیگشت هنگامی که دو روز بعد در Cincinnati در سال 2005 به این بازیکن چک باخت.
این بازیکن چک بکهند Solid ی دارد که در برابر چپ دستان خوب Match-Up می شود
( رکورد 59 پیروزی در برابر 29 شکست در برابر چپ دستان )

Footwork بهتر Nadal کلیدی برای شکست دادن Berdych در باد در Wimbledon سال 2007 بود - این بازیکن چک به اندازه کافی قدرت حرکتی خوبی در تغییر جهت دادن نداشت تا با شرایط ( باد ) کنار بیاید. امشب نیز می توان انتظار چنان بازی ای را داشت از انجائیکه هنگام بازی باد با سرعت حدود 29 کیلومتر بر ساعت می وزد.
این بازیکن چپ دست اسپانیائی با یک Match-Up دردسرساز مواجه است , از انجائیکه Berdych قادر است تا امتیازات مفت فراوانی را از طریق سرویس Huge خود کسب کند .
همچنین این بازیکن چک از قدرت , Aggression , و عمق در ظربات خود , از هر دو بال , برخوردار است تا قادر باشد توپ را از دفاع قوی Nadal عبور دهد , توپهای کوتاه را تنبیه کند , و هرگونه سرویس مشکوک را , با جدیت جواب دهد.
اگر چه اخیرا Nadal در برابر بازیکنان Big Server ی که با نمایشی قدرتمند از طرف Baseline با ظربات Flat بازی می کنند حتی به دور از خاک رس خوب ظاهر شده است , به عنوان مثال:
Nadal 4-3 vs. Del Potro , 1-1 Cilic , 2-1 vs. Soderling , 3-0 Gulbis , 2-0 Safin and Querrey

اگر چه برای بردن بازی Berdych احتیاج دارد تا یک سطح بالا از Cotrolled Aggression را در طول بازی حفظ کند , این بازیکن چک در برابر بازیکنانی که از طربات قدرتمند با فرهند Top- Spin دار سنگین برخوردارند متزلزل نشان داده است , به عنوان مثال:
شکستهائی در برابر Wawrinka , Andreev , Lopez , Haase

استیل بازی ظربه زدن Flat این بازیکن چک به وی Margin for error کمی می دهد , که این مساله توضیحی برای به زحمت افتادن وی در گذشته در برابر برخی بازیکنانیست که دفاع قوی ای دارند , به عنوان مثال:
Berdych 2-5 vs. Ferrer , 1-2 Chela , 1-1 Canas
جائیکه فقدان قوی بودن از لحاظ ذهنی ( به عنوان مثال: صبور نبودن ) نقش خود را بازی می کند.
اگر Berdych خوب سرویس بزند که بعید به نظر می رسد با این Ball Toss بالا هنگام وزیدن باد بتواند می تواند برای Nadal دردسر ساز شود اما در شرایط بادی به علت برخورداری از ضربات Flat و طبیعت Aggressive بازیش بیش از Nadal که Footwork مثال زدنی ای دارد و بیشتر از Top Spin استفاده می کند به زحمت می افتد و به نظر می رسد هنگامی که توپ بر روی فرهند Nadal بیفتد تنها یک برنده وجود داشته باشد و Nadal با راهیابی به مرحله نیمه نهائی باری دیگر شانس حظور در فینال در مسابقات میامی را پیدا کند.

Red-Line
03-31-2011, 09:47 AM
خب فیش هم که فرر رو ترکوند.بازی فیش لذت بخشه :655:
تاکتیک های مختلفی داره و مث فرر تنها جنگنده بودن رو بیس لاین نیست.قابلیت های مختلفی داره خوشم میاد ازش.سرویساش که عالی بود و اشتباه نکنم 91% پیروزی روی سرویس اول داشت! بکهند دان د لاین هاش رو اکثرا خراب میکنه.:243:بازی جلوی تورش هم بد نیست. Net point 10/15

سلام فخری جون !

کلا میشه گفت فیش هنوز به سبک قدیم تنیس بازی میکنه ! خیلی دوست داره سرو اند والی کنه ولی خب مثل قدیم نمیشه ! در ضمن بازی روی تورش هم فوق العادست اگر دقت کنید خیلی هم تو مسابقات دوبل شرکت میکرد ! مسابقات دوبل خیلی به بازی روی تور کمک میکنه در ضمن سر بازی با دلپوترو اون اخراش یه خورده ای مصدوم شده بود یه فرهند های فلتی میزد عجیب !!! معمولا تو امریکا خوب بازی میکنه اگر اشتباه نکنم 2-3 سال پیش هم یه بار فدرر رو تو همین امریکا برده ....

کلا بازیکن جالبیه !!!

Mohammad
03-31-2011, 09:50 AM
فرید جان اینم لینک مستقیم اون ویدئو برای شما
http://tennistalkers.net/files/files/Nadal%26%2339%3Bs_scorching_forehands_vs._Lleyton_Hewitt%2C_Australian_Open_2004.mp4-%5B1CvCxCnOC7Q%5D%5Bf34%5D.mp4

Mohammad Reza
03-31-2011, 10:08 AM
خب متاسفانه کیم هم حذف شد...کیم کیمه سابق نیست!تو بازی با آنا مشخص بود....اشکال نداره کیم...فدای سرت...:866:
من که امشب بازی راجر رو نمیبینم ولی امیدوارم بتونه از سد سیمون بگذره..
Come On Roger

manoochehr
03-31-2011, 10:38 AM
سلام فخری جون !

کلا میشه گفت فیش هنوز به سبک قدیم تنیس بازی میکنه ! خیلی دوست داره سرو اند والی کنه ولی خب مثل قدیم نمیشه ! در ضمن بازی روی تورش هم فوق العادست اگر دقت کنید خیلی هم تو مسابقات دوبل شرکت میکرد ! مسابقات دوبل خیلی به بازی روی تور کمک میکنه در ضمن سر بازی با دلپوترو اون اخراش یه خورده ای مصدوم شده بود یه فرهند های فلتی میزد عجیب !!! معمولا تو امریکا خوب بازی میکنه اگر اشتباه نکنم 2-3 سال پیش هم یه بار فدرر رو تو همین امریکا برده ....

کلا بازیکن جالبیه !!!

اره ایندین ولز 2008 بود که فیش خیلی خوب کار کرد. اول تو کوارتر نعلبندیان برد و بعد هم فدرر تو نیمه نهایی برد ولی تو فینال به جوکوویچ باخت و نایب قهرمان شد.

manoochehr
03-31-2011, 11:34 AM
افتخارات ماردی فیش تا کنون/ carrer 221- 172/ سه بار نایب قهرمان مسترز در سالهای 2003.2008.2010/ 5 قهرمانی در atp world tour 250 و 8 نایب قهرمانی/ کسب مدال نقره المپیک 2004 آتن/ بهترین مقام در گراند اسلم qf استرالیا 2007 / افتخارات در مسابقات دوبل: carrer 114/93 / قهرمانی مسترز ایندین ولز 2009 به همراه رادیک/ کسب 5 قهرمانی و 0 نایب قهرمانی در تورنمنت های atp tour 250/ کسب 2 قهرمانی و ا نایب قهرمانی در تورنمنت های atp tour 500 / بهترین مقام در گراند اسلم دوبل qf استرالیا در سالهای 2005.2009 و همینطور نیمه نهایی wimbledon 2009 ( با تشکر از power vu عزیز)

PowerVu
03-31-2011, 01:36 PM
اوج بازی دوبل که من از ماردی فیش دیدم، با همراهی جیمز بلیک در نیمه نهایی ویمبلدون 2009 مقابل نستور و زیمونیچ نامبر وان تیم اون زمان بود. هیچ وقت این بازی زیبا رو یادم نمی ره! حتی تونستند دو ست از Nestor n Zimonjic هم بگیرند اما اواخر بازی افت کردند متاسفانه و نتیجه برعکس شد.

نهایتا نستور و زیمونیچ قهرمان اون سال ویمبلدون در دوبل شدند.

اما من آرزو می کردم که ماردی و جیمز به فینال برسند و مقابل باب و مایک برایان بازی کنند که نشد!

ایکاش ویدیوی این بازی رو می تونستم از جایی دوباره ببینم.

manoochehr
03-31-2011, 02:55 PM
اوج بازی دوبل که من از ماردی فیش دیدم، با همراهی جیمز بلیک در نیمه نهایی ویمبلدون 2009 مقابل نستور و زیمونیچ نامبر وان تیم اون زمان بود. هیچ وقت این بازی زیبا رو یادم نمی ره! حتی تونستند دو ست از Nestor n Zimonjic هم بگیرند اما اواخر بازی افت کردند متاسفانه و نتیجه برعکس شد.

نهایتا نستور و زیمونیچ قهرمان اون سال ویمبلدون در دوبل شدند.

اما من آرزو می کردم که ماردی و جیمز به فینال برسند و مقابل باب و مایک برایان بازی کنند که نشد!

ایکاش ویدیوی این بازی رو می تونستم از جایی دوباره ببینم.

power vu عزیز پس چرا من هر چقدر دنبال افتخارات فیش میگردم این نیمه نهایی wimbledon رو هیجا ندیدم؟:350:

manoochehr
03-31-2011, 02:58 PM
اره پیداش کردم مرسی power vu

manoochehr
03-31-2011, 03:58 PM
یک ؟ از دوستان کسی میدونه سایت جدید دلپوترو چیه. اخه سایت قبلیش (WWW.DELPOTROTENIS.COM) دیگه به روز نمیشه.

Behnam RF
03-31-2011, 05:43 PM
خب امشب بازی های 1/4 هم انجام میشه،و همه ی 4 نفر برتر مسابقات مشخص میشه،امیدوارم شاهد بازی رافا و راجر در نیمه نهایی باشیم ،و همچنین من دوست دارم که نواک به فینال برسه و انتقام شکست های قبلی رافا و راجر از او گرفته بشه:655:.

shanbeh
03-31-2011, 07:05 PM
آسمان همیشه از آن ستاره هاست.ستاره هرگز بی فروغ نمی شود.
www.shanbeh.blogfa.com

http://www.youimages.org/public/images/180415roger_federer.jpg

mh_nik
03-31-2011, 08:43 PM
آسمان همیشه از آن ستاره هاست.ستاره هرگز بی فروغ نمی شود.
www.shanbeh.blogfa.com

[/URL]http://www.youimages.org/public/images/180415roger_federer.jpg (http://www.youimages.org/public/images/180415roger_federer.jpg)

آقای شنبه وقتی افتخار میدید و یه سر به این سایت میزنید عجب نکته های جالبی میگین!! [URL="http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/106.gif"]http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/106.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/106.gif):confused1: ما که واقعآ تحت تاثیر این گفت و گوت قرار گرفتیم! :43:
فقط یه کم اگه میشه سطح پایین تر صحبت کنید تا ما یه چیزی بفهمیم!:39:
در ضمن وبلاگ جالب و قشنگی هم دارید.فقط اگه میشه لطف کنین عنوانهایی را که فهرست کردید کامل تر کنید و بعدآ بذارید مثلآ همین زنگینامه ی قهرمانان و ورزشکاران را...برای راجر فدرر فقط نوشتید:
((راجر فدرر(roger federer) متولد 8 آگوست 1981 در بازل سوئيس (اسطوره تنیس جهان) و همسرش میرکا (mirka Vavrinec) متولد ۱ آوریل ۱۹۷۸ در اسلواکی)) و 3 تا عکسی هم که گذاشتید باز نمیشه.

با سپاس

Azarenka
03-31-2011, 09:43 PM
پس چرا ad sprt و dubai sport مسابقه رو پخش نمیکنه؟؟

pouriya.alex
03-31-2011, 11:00 PM
سیمون به دلیل مصدومیت در حالی که 3-0 تو ست اول عقب بود کشید کنار و راجر راهی نیمه نهایی شد.

با این اوصاف بازی نادال همون 3:30 بامداده؟

Behnam RF
03-31-2011, 11:01 PM
خب راجر هم بی درد سر بازی رو برد،افشین خان گفتم راحت میبرهhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/3.gif
راجر فقط الان باید حال کنه که استراحت خوبی بهش خوردhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif

manoochehr
03-31-2011, 11:01 PM
عجب ضد حالی خوردیم این همه منتظر بازی بشینی بعد اینطوری بشه. به هر حال راجر به نیمه نهایی صعود کرد و فقط کافیه نادالم ببره تا شاهد بازی زیبا راجر و رافا باشیم. عجب بادی هم در میامی حاکمه و خداکنه این باد تا بازی نادال و بردیچ بخوابه که بازی رو از قشنگی نندازه.

Behnam RF
03-31-2011, 11:02 PM
سیمون به دلیل مصدومیت در حالی که 3-0 تو ست اول عقب بود کشید کنار و راجر راهی نیمه نهایی شد.

بله پوریا جان، زمان اون بازی کاری به این بازی نداره.

Ham
03-31-2011, 11:03 PM

فکر کنم همون ساعت باشه چون الان زیر نویس کرد ساعتشو

PowerVu
03-31-2011, 11:03 PM
ویکا جان فدات بشم نشون داد که.

اگه منظورتون مسابقه ماریا و پتکوویچ هست، AD Sport 2 بر روی نایل ست و عربست نشونش داد. ضمنا JSC Sports 2 و JSC Sports +8 و 10+ هم نشونش دادند. فقط دوبی اسپورت به دلیل فوتبال نشون نداد.

مسابقه دوم نیمه نهایی بخش خانم ها هم به همین ترتیب از این کانالها پخش خواهد شد.

davidbeckham
03-31-2011, 11:06 PM
come on masha:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/k7kbkv02on10sg2hgi17.jpg

http://www2.bazinama.com/img/files/ly4ve3guup03oqcg59av.jpg

manoochehr
03-31-2011, 11:07 PM
come-on roger

Ham
03-31-2011, 11:11 PM
اگر جکوویچ فردا نیاد فینال و راجر این تورنومنتو ببره میتونه برگرده رنکینگ 2 یا نه؟

manoochehr
03-31-2011, 11:13 PM
دوستان به امضا راجر دقت کردین شماره 1 :655:

Afshin
03-31-2011, 11:16 PM
در رفتیم خداییش :188:

davidbeckham
03-31-2011, 11:17 PM
رافا-نوله منتظریم:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/it513s5tf3p2xiizkqqm.jpg

http://www2.bazinama.com/img/files/d1phpzm5pxtojapsh50m.jpg

Afshin
03-31-2011, 11:18 PM
اگر جکوویچ فردا نیاد فینال و راجر این تورنومنتو ببره میتونه برگرده رنکینگ 2 یا نه؟

بله در این صورت میاد رنک دو ، و تنها سناریویی که ممکنه راجر رو بعد از میامی شماره 2 بکنه همینه.اگه جوکوویچ بیاد فینال دیگه فدرر با قهرمانی هم نمیتونه شماره 2 بشه.

Ahoura
03-31-2011, 11:20 PM
امشب عجب شبي شد. :434:

ماريا بازي باخته رو برد اونم چه بردي.

راجر مثل آب خوردن پيروز شد و مي تونه يه كم بيشتر براي بازي احتمالي با نادال استراحت كنه.

M∂hdi
04-01-2011, 12:10 AM
باد به کدام سو می‌وزد؟

در صورت پیروزی برابر بردیش، نادال فردا به مصاف فدرر می رود که بدون مشکل به نیمه نهایی راه یافت و از استراحت بیشتری برخوردار هست.
شرایط مثل لندن (رافا و سه روز پیاپی در کورت) نیست و بازی فینال در روز یکشنبه برگزار می شود
ناگفته نماند جوکوویچ هم شرایط خوبی برای رسیدن به دیدار نهایی و کسب قهرمانی دارد .

http://www.sonyericssonopen.com/Schedules/Match-Schedule.aspx

Azarenka
04-01-2011, 12:26 AM
من ad sport 2 رو روی عربست چک کردم نشون نمیداد.... مسابقه ویکا رو dubai sport 2 پخش میکنه؟؟

M∂hdi
04-01-2011, 12:46 AM
پتکوویچ ناکام ماند

تنیسور آلمانی برای چندمین بار پس از شروعی خوب و شکست دادن بزرگان در یک تورنمنت، در راه رسیدن به فینال موفق نبود . او در بریزبین بارتولی و تنیسورهای مطرح میزبان را برد اما برابر کویتوا در دیدار نهایی باخت. در ازاد استرالیا از سد و.ویلیامز (که البته مصدوم شد) و شاراپوا گذشت ولی در کوارتر به حریف چینی بازی را واگذار کرد .پس از آزاد پاریس،دوبی و ایندین ولز اینبار در میامی با پیروزی برابر شماره یک و یانکوویچ همگان را شگفت زده کرد اما دیدار فینال را از دست داد . ست اول را گرفت و به نظر می رسید مشکلی نخواهد داشت ولی بازگشت خوب ماشا و ضربات سنگین او اجازه نداد برتری المانی کامل شود . پتکو از ناحیه شانه راست کمی احساس ناراحتی می کرد اما او بختی برای پیروزی نداشت زمانی که ست دوم بیگل شد و ریتم مسابقه را از دست داده بود .

manoochehr
04-01-2011, 01:08 AM
اگه امشب تایمه بازی نادال زیاد شد ولی برد درسته از لحاظ بدنی فردا جلوی راجر شاید به مشکل بخوره ولی رافا همیشه نشون داده که زیاد خستگی براش معنایی نداره.مثال:استرالیا 2009 با اون بازی سنگینی که در مقابل ورداسکو کرد خودم گفتم عمرا تو فینال راجرو ببره ولی بعد که برد تعجب کردم تازه فینالم 5 ستی شد.

PowerVu
04-01-2011, 02:22 AM
من ad sport 2 رو روی عربست چک کردم نشون نمیداد.... مسابقه ویکا رو dubai sport 2 پخش میکنه؟؟

عزیزم، قربون صورت ماهتون برم من، خدای نکرده که دروغ نداریم ما در این سایت که به شما تحویل بدیم! من دقیقاً از همون ابوظبی اسپورت 2 عربست بازی رو دیدم!!! اونوقت شما میفرمایین پخش نکرد؟!!

شما از ساعت یک ربع به 6 صبح امروز و به محض اینکه از Score Board بالای سایت متوجه شدید که بازی شروع شده کانالهای رایگان زیر رو بزنین:

AD Sport 2
Dubai Sports 2

JSC Sport 2 روی نایلست هم نشون می ده.

Mohammad
04-01-2011, 04:47 AM
من واقعا نمیدونم این چه حکایتی که از سال گذشته تو این ایندین ولز و مایمی برای رافا اتفاق میوفته که البته امروز با امدادهای غیبی (اون چند ایس که تو گیم اول ست سوم وقتی 0 40 عقب بود زد) نیفتاد.
پارسال ایندین ولز بازی با لیبو، ست اول رو عالی بازی کرد، با فورهند رالی ها رو دیکته میکرد، اما ست دوم به طرز عجیبی Footwork ش افتضاح شد و Penetration ضرباتش رو از دست داد، بعدش اتفاق مشابهی جلوی رادیک افتاد در مایمی، امسال هم فینال ایندین ولز اینقدر ست اول و اوایل ست دوم رو خوب بازی کرد که خود جوکوویچ هم برای خودش شانسی متصور نبود، بعد یهو باز شادابی خودش رو از دست داد و بازی رو باخت.
الانم باید میباخت، اگه نباخت اولا به خاطر سرویس خوبش در ست آخر بود و اینکه بردیچ کلا زیاد نمیشه روش حساب کرد. این Nadal هم فک کنم دیگه باید بهش بگم Oldal . شوخی هم ندارم اصلا.

delpotro
04-01-2011, 04:52 AM
خب شاید مشکل روحی داره.

vafa
04-01-2011, 05:16 AM
اولا" بازي رافا كه كمي فراز و نشيب داره باعث جذابيت بازيشه ،! دوما" يك بازيكن حرفه اي اون هم نادال توي بازي تمركزش فقط و فقط به بازيشه و تنها به بازي فكر ميكنه نه به مشكلات روحي يا غيره .....

delpotro
04-01-2011, 05:19 AM
بالاخره یه عاملی باعث میشه که بازی برده رو ببازه دیگه. مثلا باخت به نواک تو فینال ایندین ولز چه بلایی سرش

اومد؟ نمیتونه ریتم بازیشو حفظ کنه. اونم در مقابل نواکی که کاملا نا امید بود.

vafa
04-01-2011, 05:29 AM
100% يكسري عوامل هست كه باعث ميشه بد بازي كنه !!ولي من فكر نميكنم از نظر روحي مشكلي داشته باشه !

mh_nik
04-01-2011, 08:04 AM
3694
3697
3696

viva rafa
04-01-2011, 11:32 AM
حالا بازیه نادال با راجر ساعت چند میشه؟

Ahoura
04-01-2011, 11:37 AM
عجب بازي كرد ويكا. اين روزا خيلي آمادست بعد از حذف راحت كلايسترز اينبار نوبت زوناروا بود .

ويكا خيلي راحت زوناروا رو در دو ست پياپي با نتايج 6-0 6-3 شكست داد و حالا بايد در فينال در مقابل ماريا بازي كنه.

من كه بعيد ميدونم ماريا بتونه از پس اين ويكاي اماده بر بياد.

Paymaan
04-01-2011, 11:49 AM
!FEDERAL
راجر مثل ست آخر لندن بزن بترکون رافا رو!

shanbeh
04-01-2011, 11:54 AM
اسطوره ماندن، بسیار دشوارتر از اسطوره شدن است. فدرر اسطوره ایست که خواهد ماند برای جهانی که درد و رنج اسطوره ماندن را زیر پینه های دستانش لمس کرده باشد.
www.shanbeh.blogfa.com
برای دوست عزیزم: http://www.shanbeh.blogfa.com/post-343.aspx

http://www.youimages.org/public/images/104747nr84ixloz.jpg

Mohammad_Joulaei
04-01-2011, 12:47 PM
با سلام

با توجه به اينكه اسكوربرد سايت فيلتر شده به مديراي عزيز توصيه ميكنم از اين اسكوربرد به عنوان اسكوربرد سايت استفاده كنن.

http://www.scorespro.com/tennis/

Mohammad Reza
04-01-2011, 12:49 PM
نادال در مورد بازی با راج گفته: ما چند بار در نیمه نهایی مقابل هم بازی کردیم و بقیه مسابقات در فینال بوده که بسیار تورنمنت های مهمی نیز بوده...بازی کردن در مقابل او همیشه بسیار ویژه و مهم است و این بازی نیز مهم است..ما در زندگی حرفه ای مان در بازی های مهمی مقابل هم بودیم:فینال رولند گاروس،ویمبلدون،استرالیا اپن و خیلی از فینال های Masters 1000s که باعث میشود رقابت بسیار خاصه خاص شود...
I don't know if rivals in the rest of the history of tennis played as many matches as we’ve played.رافا گفت..

امروز هد تو هد یا میشه 14-9 یا میشه 15-8!!!کدومش؟؟؟؟؟

manoochehr
04-01-2011, 12:54 PM
راجر اگه میخواد هد تو هد رو جبران کنه نباید این فرصت طلایی رو از دست بده.

manoochehr
04-01-2011, 12:57 PM
ولی اگه ادم طرفداری رو بذاره کنار و منطقی قضاوت کنه نادال تو این تورنمنت از راجر خیلی بهتر بازی کرده

Mohammad
04-01-2011, 02:15 PM
با سلام

با توجه به اينكه اسكوربرد سايت فيلتر شده به مديراي عزيز توصيه ميكنم از اين اسكوربرد به عنوان اسكوربرد سايت استفاده كنن.

http://www.scorespro.com/tennis/

درود محمد جان

متاسفانه اون چیزی که ارائه میدن برای استفاده کامل نیست، مثلا تاریخ نداره و نمیشه نتایج روزهای قبل رو دید.
http://free.scorespro.com/tennis.php

Mohammad Reza
04-01-2011, 03:38 PM
“I think in the beginning, early on in my career when I became the World No. 1, I didn't really have that rival, and I was very happy about it,” said Federer. “I was just able to win, win, win, and dominate. That was quite incredible.

“So in the beginning I guess I struggled to embrace the rivalry I had with Rafa. Only later on I was able to say this is actually quite cool. Sleeveless, pirate pants, you name it, long hair, lefty, spins, more with the flat shots and so forth and double-handed against one-handed [backhand], lefty against righty. I think it all kind of made sense, and I was able to embrace it then."

He continued, “I knew he was good [when we first played in Miami], but he surprised me to some degree that he was so consistent, so good on hard courts already so early. That really showed me he was probably going to become a World No. 1, Grand Slam champion; just a really special Spaniard who could not only play on clay but other surfaces as well. He clearly lived up to all the expectations. From then on it went; the rest we know.”

Indeed we do. The pair has gone on to play each other on 22 occasions, including in seven Grand Slam finals. They met most recently in the title match at the Barclays ATP World Tour Finals, which Federer won in three sets. From Rod Laver Arena at Melbourne Park to Centre Court at the All England Lawn Tennis Club, it is the big stages that they play on for the grandest prizes in tennis that makes the rivalry so special for both of them.

“It's special always to play against him and have these matches, for sure very important matches for both of us in our careers,” said Nadal. “So that makes our careers probably more special for both of us.

“When I go on court against him I feel it's a really special match, especially because we play always really important matches. That makes the rivalry very, very special. I don't know if rivals in the rest of the history of tennis played a lot of the matches, as many matches as we played. I don't know how many matches McEnroe/Borg or Sampras/Agassi played, but we played a lot a lot times. So that makes the match really special always.”

Added Federer, “My No. 1 rival to me it seems is Rafa. Doesn't matter how many more times I'm going to be playing all the other guys. At the moment, we have that history and nobody can take it away from us.

“We've played in so many big finals against each other and were able to play over four or five tough sets and have always shown a lot respect towards each other. So clearly those are the matches I'm really looking forward to and hoping to play my best tennis.

“I think we really get up for these kinds of matches against each other because we know the world is watching. We always have these incredible points and incredible matches against each other. The excitement is huge walking into the stadium. Those things make you nervous. So it's a good thing when that happens.”

delpotro
04-01-2011, 04:24 PM
راجر اگه میخواد هد تو هد رو جبران کنه نباید این فرصت طلایی رو از دست بده.

فکر نمی کنم راجر به جبران کردن هد تو هد با نادال لحظه ای هم فکر کنه. نباید براش مهم باشه .

فاصله هم خیلی زیاده.

M∂hdi
04-01-2011, 04:55 PM
"ضربات سرو در مسابقه امروز من را نجات داد، این درست است" .
این برای من غیرعادی است که سروهایم نجاتم دهند اما در اغاز ست سوم آنچه رخ داد یک چیز مثبت است .

نادال می گوید در حین مسابقه برابر بردیش کمی روی محل اسیب دیدگی خود درمان انجام داده است و پس از رسیدن به هتل اینکار را ادامه می دهد .
رافا در این باره می گوید " اولین بار در زندگی م (چیزی شبیه به این احساس کردم) .. واقعا عجیب و غریب بود.

Especially since the left arm I could do aggressive movements, but the right was really strange. Seriously, I couldn't understand during the match what happened.”

او می گوید : نمی دانم در طول مسابقه چه اتفاقی برایم افتاده بود .

هر دم از این "بدن" | "دردی" می رسد :434:

منوچهر جان سطح بازی و شرایط بدنی رافا با aus2009 تفاوت کرده .
دیگه اون تنیسوری نیست که بتونه 4.5 ساعت در کورت بجنگه و بازی بعد هم پیروزیش قطعی باشه شما باید شرایط گرند اسلم رو هم لحاظ کنید، تقریبا هر 48 ساعت یک بازی . اما در مسترز اینگونه نیست
با محمد در این باره موافقم (ست اول خوبه اما ست دوم افت میکنه)
عمو تونی رو هم عصبی کرده بود :434:
اما نکته مثبت همین ضربات Serveش هست که میتونه در سخت ترین لحظات به دادش برسه.
امیدوارم مقابل راجر کمترین اشتباه رو داشته باشه .

manoochehr
04-01-2011, 05:30 PM
حالا بازیه نادال با راجر ساعت چند میشه؟

امشب ساعت 3/30

Ahoura
04-01-2011, 05:36 PM
ROGER VS RAFA

pouriya.alex
04-01-2011, 06:27 PM
به امید پیروزی راجر در بازی امشب.

Come On Roger

delpotro
04-01-2011, 07:09 PM
به امید پیروزی راجر در بازی امشب.

Come On Roger

آره. امید چیز خوبیه. :443:

manoochehr
04-01-2011, 07:20 PM
فیش بزن جوکو رو بترکون:chopwood:

vafa
04-01-2011, 07:28 PM
سلام دوستان ! كي ميدونه كه
‏ بازي نادال _ فدرر ، دقيقا" به وقت تهران كي بركذار ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
‏ ! تشكر !

manoochehr
04-01-2011, 07:28 PM
آره. امید چیز خوبیه. :443:

راجر اگه روز خوبه بکهندش باشه کار رافا تمامه:434:ولی اگه نباشه کار ما تمامه:240:

manoochehr
04-01-2011, 07:30 PM
سلام دوستان ! كي ميدونه كه
‏ بازي نادال _ فدرر ، دقيقا" به وقت تهران كي بركذار ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
‏ ! تشكر !

امشب ساعت 3/30

Nima88
04-01-2011, 07:35 PM
come on rafa
بزن بترکون پیرمرد

delpotro
04-01-2011, 07:39 PM
دوباره بترکون بترکون شد. :434:

vafa
04-01-2011, 07:44 PM
امشب ساعت 3/30

* ممنونم *

Nima88
04-01-2011, 08:12 PM
فیش بزن جوکو رو بترکون:chopwood:
منوچهر جان فیش درسته که تو این تورنمنت خوب بوده اما مال بردن نواک نیست

manoochehr
04-01-2011, 08:25 PM
زیاد مطمعن نباش نیما جان اخه جوکو از لحاظ بدنی خیلی خسته هست.و همین شاید باعث شکستش بشه.

manoochehr
04-01-2011, 08:50 PM
طرفدارا نادال برن دعا کنند بارون قطع نشه که نادال ریکاوری بشه. وهمینطور طرفدارا فدرر برن دعا کنند که بارون قطع بشه و بازی همین امشب برگزار بشه.

Behnam RF
04-01-2011, 08:53 PM
طرفدارا نادال برن دعا کنند بارون قطع نشه که نادال ریکاوری بشه. وهمینطور طرفدارا فدرر برن دعا کنند که بارون قطع بشه و بازی همین امشب برگزار بشه.
چه خبره بابا:434:
فوقش 1 ساعته دیگه هم بارون بیاد،تا ساعت 3/30 بازی تموم شده.

manoochehr
04-01-2011, 09:01 PM
چه خبره بابا:434:
فوقش 1 ساعته دیگه هم بارون بیاد،تا ساعت 3/30 بازی تموم شده.

ما راجریها که از خدامونه هر چه زودتر بارون قطع بشه که نادالو سر وقت له کنیم

Nima88
04-01-2011, 09:13 PM
ما راجریها که از خدامونه هر چه زودتر بارون قطع بشه که نادالو سر وقت له کنیم
چه بارون قطع شه چه قطع نشه
این نادال که فدرر له میکنه

roli
04-01-2011, 09:16 PM
اگر راجر سرویس هاش همون سرویس های همیشگی باشه (البته با فرض اینکه بکهنداش حالت نرمال داشته باشه) یه امیدی هست وگرنه نادال با یه return of serve خوب بازیو به رالی های طولانی میکشونه و راجرم شروع میکنه به ارور دادن:3t1:. پس فقط سرویس های خوب میتونه راجرو نجات بده همونطور که بردیچ تونست با سرویساش یه تهدید جدی برای نادال باشه.

delpotro
04-01-2011, 10:24 PM
djocovic catched fish in ease

http://up.iranblog.com/images/2j3iq49683zrzm3jchb.jpg

Nima88
04-01-2011, 10:41 PM
افرین به نواک زد ترکوند فیش.
خیلی دوست داشتم راجر دوباره میوفتاد سمت نواک تا برای 4 بار پیاپی نواک شکستش بده ولی خوب الان سمت رافاست ورافا حسابش میرسه
come on rafa
امیدوارم فینال ایندین ولز تو میامی شاهد باشیم البته اینبار با قهرمانی رافا

Mohammad_Joulaei
04-01-2011, 10:57 PM
اولين رويارويي نادال و فدرر در آمريكا بعد از شش سال

تهران - 'رافائل نادال' و 'راجر فدرر' با رسيدن به مرحله نيمه نهايي تورنومنت تنيس ميامي، بعد از شش سال براي اولين بار در خاك آمريكا به مصاف هم مي روند.

http://img.irna.ir/1390/13900112/30317804/T30317804-1116361.jpg (http://img.irna.ir/1390/13900112/30317804/30317804-1116361.jpg)

(http://img.irna.ir/1390/13900112/30317804/30317804-1116361.jpg)

به گزارش منابع خبري، نادال با شكست 'توماس برديچ' پس از دو ساعت و 17 دقيقه توانست به نيمه نهايي برسد در حاليكه كار فدرر بسيار راحت تر بود و بعد از انصراف 'سيمون' در يك چهارم نهايي به دليل آسيب ديدگي، راهي اين مرحله شده است.
نادال اولين بار در سال 2004 در ميامي مقابل فدرر به برتري رسيد.
فدرر 29 ساله در اين باره گفته است: رقيب شماره يك من نادال است. بازي با ديگران زياد برايم مهم نيست.
اين دو تنيس باز صاحب نام تا كنون 22 بار در مقابل هم قرار گرفته اند كه حاصل آن 14 پيروزي براي نادال بوده است با وجود اين مسابقه بعدي آنها چهارمين رويايي رويي اين دو تنيس باز در مرحله نيمه نهايي خواهد بود.

M A E S T R O
04-01-2011, 10:58 PM
فدرر-نادال
http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2011/04/ipt/1301678335.jpg (http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2011/04/ipt/1301678335.jpg)
قسمت:23
لوکیشن:Miami-Florida-Usa
در عکس زیر مشخص میکنه که فدرر و نادال برای هشتمین باره که در هارد کورت با هم دیدار خواهند کرد که در بازی های انجام شده 4-3 به نفع فدرره.این سومین باریه که در Usa با هم بازی می کنن که فعلا 1-1 مساوی هستند.این چهارمین باریه که در نیمه نهایی با هم دیدار خواهند کرد که در بازی های گذشته 2-1 به نفع فدرره.به امید پیروزی راج بزرگ.:443:
http://mit.zenfs.com/218/2011/04/federer-nadal-matchup.jpg (http://mit.zenfs.com/218/2011/04/federer-nadal-matchup.jpg)

Nima88
04-01-2011, 11:07 PM
اولين رويارويي نادال و فدرر در آمريكا بعد از شش سال

تهران - 'رافائل نادال' و 'راجر فدرر' با رسيدن به مرحله نيمه نهايي تورنومنت تنيس ميامي، بعد از شش سال براي اولين بار در خاك آمريكا به مصاف هم مي روند.

(http://img.irna.ir/1390/13900112/30317804/30317804-1116361.jpg)http://img.irna.ir/1390/13900112/30317804/T30317804-1116361.jpg (http://img.irna.ir/1390/13900112/30317804/T30317804-1116361.jpg)

(http://img.irna.ir/1390/13900112/30317804/30317804-1116361.jpg)

به گزارش منابع خبري، نادال با شكست 'توماس برديچ' پس از دو ساعت و 17 دقيقه توانست به نيمه نهايي برسد در حاليكه كار فدرر بسيار راحت تر بود و بعد از انصراف 'سيمون' در يك چهارم نهايي به دليل آسيب ديدگي، راهي اين مرحله شده است.
نادال اولين بار در سال 2004 در ميامي مقابل فدرر به برتري رسيد.
فدرر 29 ساله در اين باره گفته است: رقيب شماره يك من نادال است. بازي با ديگران زياد برايم مهم نيست.
اين دو تنيس باز صاحب نام تا كنون 22 بار در مقابل هم قرار گرفته اند كه حاصل آن 14 پيروزي براي نادال بوده است با وجود اين مسابقه بعدي آنها چهارمين رويايي رويي اين دو تنيس باز در مرحله نيمه نهايي خواهد بود.

عجب رویی داره این فدرر 3 بار پی در پی از اول فصل تا الان به نواک باخته
بعد برمیگرده میگه بازی با دیگران برام مهم نیست.
امیدوارم امشب رافا حالش اساسی بگیره

Mohammad_Joulaei
04-01-2011, 11:11 PM
بعد برمیگرده میگه بازی با دیگران زياد برام مهم نیست.

:443:

FaRzIn
04-01-2011, 11:43 PM
واقعا چند وقته نواك خيلي آماده ست و بازي هاي فوق العاده زيبايي رو هم انجام ميده و امروز هم مقابل فيش نزاشت مردي نفس بكشه و خيلي راحت بازي رو برد بنظرمن اگه راجر بالا بياد بازم هم مقابل نواك ميبازه ولي اگه نادال بياد شانسش بيشتر از راجره هر چند كه فكر نكنم بشه اين نواك آماده و با اعتماد بنفس بالا رو شكست داد !!!!!!! :379:

به اميد يه بازي زيبا بين دو اسطوره دنياي تنيس . :866::441:

moris
04-01-2011, 11:56 PM
به نظرم اگه اون وقفه (بارون) تو بازی جکوو و فیش پیش نمیومد فیش میتونست جکوو رو ببره

Ham
04-02-2011, 12:54 AM
بعد برمیگرده میگه بازی با دیگران برام مهم نیست.

شما پارسالو یادت بیار که چه جوری را به راه تو شانگهای و بازل و فینال تنیس جوکویچ له شد بعد همچین حرفی بزن , راستی گفتم فینال تنیس : یادتونه که چه جوری بدون اینکه راجر یک ست بده تو این تورنومنت همه این تنیسورای بچه سال رو حذف کرد و بعد هم تو فینال تنیس بعضیا رو له کرد؟؟؟:251::254:

manoochehr
04-02-2011, 03:11 AM
وای به این پل اناکون که راجر کبیر رو به این روز انداخته. با این مربی بخواد وارد فصل کلی کورت بشه خدا به دادش برسه این چه وضع بازی کردن کامل داره خارج بازی میکنه.

manoochehr
04-02-2011, 03:29 AM
اصلا نمیتونه تو رالی 4 تا توپ ردو بدل کنه تازه الان بازی تو هارد کورته تو کلی کورت که همش بازی میشه رالی های طولانی مدت اونوقت میخواد چیکار کنه

manoochehr
04-02-2011, 03:40 AM
پیروزی نادال رو به طرفدارهای ماتادور تبریک میگم. به امید موفقیت های راجر در تنیس های اینده البته با مربی جدید.

ram ram
04-02-2011, 03:50 AM
اول از همه تبریک به طرفداران رافا.خداییش فدرر امشب پکید و حرف خاصی برای گفتن نداشت.
نکته ی جالبی که برای من وجود داشت این بود که فدرر خیلی بی دقت بود خیلی اشتباه داشت و توپ ها رو به تور یا اوت زد.امیدوارم فدرر از این وضعیت در بیاد تا نادال بدون رقیب باقی نمونه و کسی بتونه باهاش رقابت کنه.
به امید له کردن نوواک در فینال

Pouya
04-02-2011, 03:52 AM
چند وقت بود به این بدی بازی نکرده بودی...،اسطوره! :182:با این حال نامردیه ازت انتقاد کنم با وجود این همه سال قهرمانی پشت قهرمانی.
من سعی می کنم این بازیو فراموش کنم،تو هم سعی کن این جور بازیکردنو فراموش کنی.
برای من امسال ویمبلدون خیلی مهمه و البته برای تو!اگه مثل پارسال بشه،بعید میدونم شونزدهت هفده شه. :240:همیشه دوست داشتم بیست بگیری:434: و مطمئنم که میگیری.پس ناامیدمون نکن.:655:
به قول سپ هربرگر:یه بار ناامیدی خیلی زیاده...

PowerVu
04-02-2011, 04:05 AM
http://freeebayimagehost.com/images/59aaflm4vld18j91zs5m.jpg

http://freeebayimagehost.com/images/07uibuqzbw8v8rx0ld0.jpg

Mohammad
04-02-2011, 04:08 AM
بابا ساعت زنگ بذار بیدار شو، این بود؟
نادال که اصلا کاری نکرد کافی بود فقط توپ رو تو زمین نگه داره، راجر جان خودش بقیه کار رو میکرد.
ست دوم شدیدا بوی از قصد باختن میداد.
بیچاره هوادارای توی استادیوم...

Afshin
04-02-2011, 04:10 AM
اونوقت به چه علت باید راجر از قصد میباخت ؟ که چی بشه ؟ من که متاسفانه به علت نبودن برق بازی رو ندیدم !

manoochehr
04-02-2011, 04:30 AM
اونوقت به چه علت باید راجر از قصد میباخت ؟ که چی بشه ؟ من که متاسفانه به علت نبودن برق بازی رو ندیدم !

همون بهتر که بازی رو ندیدی وگرنه بدجور اعصابت خرد میشد راجر خیلی بد بازی کرد خیلی خیلی بد

Rafa
04-02-2011, 06:41 AM

درود
افشین جون، محمد جون راست میگه، رافا کار خاصی نکرد، راجر افتضاح بود:243:
آمار یو ای:38 تا، بکهند فرهند هم فرقی نمیکردا،هر چه آید خوش آید:350:
حالا من با این بازی از رافا نگران فینالم:243:

Mohammad Reza
04-02-2011, 07:49 AM

افشین یکی از افتضاح ترین بازی های راجر بود!وحشتناک بد بود...خیلی خیلی بد...مثلا راجر سرویس میزد نادال ریترن میکرد پشتش راجر میزد به تور!!!امشب نادال کاری نکرد...فدرر کلا برد رو داد به نادال:350:مشکل دیشب نه فورهند بود نه بکهند نه سرویس!‍!!برعکس همه چی خوب بود..مشکل دیشب تمرکز بود...اعتمادبه نفس همیشگی راجر بود که وجود نداشت...اولین بازی راجر بود که وسط بازی رفتم خوابیدم...باور کنید خیلی نا امید کننده بازی کرد..بیچاره میرکا:182:از دست اسطوره ناراحتم:243:ایندفعه ازش تشکر نمیکنم،چونکه بهم هیجان نداد!فقط یه صحنه!تماشاگران چقدر به راجر امید میدادن....حیف:182:خود نادال هم گفته که راجر بیش از حد معمول اشتباه کرده..

mh_nik
04-02-2011, 08:13 AM
3714
3706
3707
3708

mh_nik
04-02-2011, 08:16 AM
3713
3709
3711

Behnam RF
04-02-2011, 08:18 AM
به نظرم آسون تزین بازی رافا در 2011 ،بازی با راجر در میامی بود.انگار رافا داشت با یک qauli بازی میکنه:350:
من بهنام اگه جای راجر بودم این والی های خنده دار راجر رو نمیزدم، ولی خب بازی بودار بود،اصلا 2-0 شدن RIVAL خیلی زشته اونم در هارد کورت،دیدید راجر انگار خوشحالم بود که باخت،رفت به بروبج امضا داد، مثل این بود که راجر داره با داداشش بازی میکنه(حالا فرقی نمیکنه کی بره بالا یا من، یا او)
و در آخر بگم که اگه راجر اینطوری بخواد بازی کنه شاید فقط بتونه بازل سوییس رو یک باره دیگه فتح کنه:182:

Paymaan
04-02-2011, 08:53 AM
به عنوان یک طرفدار فدرر دیشب احساس کردم بهم توهین شده
انگار از قصد توپ هارو میزد به تور و اوت
من دیشب فدررو میبردم اونم 6-0 6-0 حالا رافا پنج گیم داد ریا نشه!

برای تحریم فدرر تا اطلاع ثانوی امضام رو بر میدارم.

mh_nik
04-02-2011, 08:55 AM
3715
3716

Mohammad
04-02-2011, 09:15 AM

ببخشید به سبک خودتون باید میگفتم
این تماما قدرت رافا بود و فدرر درطول بازی مبهوت ضربات سنگین Topspin رافا شده بود و باعث شد اینجوری بازی کنه وگرنه خودش هیچ مشکلی نداشت. :3t1:
بابا میگم یه توپایی رو میزد به تور از فاصله نزدیک به تور که بلیک هم نمیزد، مسابقه فوق العاده عجیب بود، یعنی به جز اون صحنه ای که راجر یه Passing Shot زد، رسما هیچ کار دیگه ای نکرد.
نه کامانی نه هیجانی، هیچی ... .

Behnam RF
04-02-2011, 09:17 AM
خب رافا ،بزن این نوله را له کن ،زیاد دور برداشته، دیگه اگه بخواد میامی رو هم ببره،روش زیاد میشه .
فعلا

vamos rafa

Behnam RF
04-02-2011, 09:21 AM
این تماما قدرت رافا بود و فدرر درطول بازی مبهوت ضربات سنگین Topspin رافا شده بود و باعث شد اینجوری بازی کنه وگرنه خودش هیچ مشکلی نداشت. :3t1:
بابا میگم یه توپایی رو میزد به تور از فاصله نزدیک به تور که بلیک هم نمیزد، مسابقه فوق العاده عجیب بود، یعنی به جز اون صحنه ای که راجر یه Passing Shot زد، رسما هیچ کار دیگه ای نکرد.
خوشم میاد حقیقت رو میگی:655::443:،شاید من جات بودم همون جملات اولیه رو میگفتم:434:

Mohammad
04-02-2011, 09:21 AM
اینم اضافه کنم، رافا به نظرم کماکان، مشکل تحلیل رفتن در ست دوم رو داره، ست دوم 100% باید راجر بیگل میشد، رافا اصلا خوب نبود ست دوم. امشب اگه بخواد اینجوری بازی کنه متاسفانه شانسی نداره. من اصلا باورم نمیشه رافا اونم رافا یهو بازیش افت کنه. عجیب تر از این نمیشه. من که به زانوها دوباره شک دارم متاسفانه. :182:
البته مگه سرویس به دادش بیاد که الان داره خیلی خوب میزنه.

Paymaan
04-02-2011, 09:28 AM
نوله باید مصدوم شه هیچ راهی نداره اونم یه سال
Raffffaaaaaaaaaa

delpotro
04-02-2011, 09:37 AM
به عنوان یک طرفدار فدرر دیشب احساس کردم بهم توهین شده
مرتیکه انگار از قصد توپ هارو میزد به تور و اوت
من دیشب فدررو میبردم اونم 6-0 6-0 حالا رافا پنج گیم داد ریا نشه!

برای تحریم فدرر تا اطلاع ثانوی امضام رو بر میدارم.

این رسم طرفداری نیست. باید در بالا و پایین زندگی در کنار فرد مورد علاقت باشی. نه فقط تو

خوشی ها.

وفادار باش.

Mohammad Reza
04-02-2011, 09:49 AM
راجر همیشه اسطوره هست....به قول شنبه اسطوره شدن آسان است اما اسطوره ماندن سخت است!:434:بازی دیشب برام سخت بود و عجیب!ولی دیگه گذشت....شاید یکی از خاطرات بد راجر بود...به نظر من جوکو در مقابل فیش زیاد خوب نبود و نشون داد که اگه نادال یا راجر آماده باشن میتونن شکستش بدن...راجر ما باهاتیم اسطوره...خودت میدونی که!راجر خودشم گفته هر وقت من تو بازی شانس داشتم ضعیف بازی کردم..
مطمئن باشید من سال های سال اگه بگذره جز Come On Roger چیز دیگه ای نخواهم گفت...پس کام آن راجر...تو بهترینی...تو اسطوره ای و تو قهرمان دل مایی:866:

Alireza Murray
04-02-2011, 09:53 AM
واقعا خیلی بده که نوله 4 تورنمنت پشت سر هم میره فینال این اصلا خوب نیست ، پسبقیه تنیسور ها چکار میکنن ؟ اینجور تنیس به نظرم اصلا جذابیت نداره ، نادال و جوکو تا اینجا سال 2 بار با هم بازی کنن و جوکو و فدرر با هم سه بار و همچنین دو فینالیست میامی همون فینالیست های ایندین ولز باشن خیلی خیلی بده ، پس بقیه چکار میکنن ؟
امیدوارم در فصل خاک دیگه اینطور نباشه و فرر و ورداسکو و الماگرو بتونن خوب بازی کنن ، راجر هم به خودش بیاد انقدر بد و بیخیال بازی نکنه بالاخره باید یک تنوعی وجود داشته ، هیچ چیز یکنواخت خوب نیست و باید تنوع هم باشه
فیشی که با این بازی که انجام میده اصلا لیاقت نداره در سمی باشه رفته سمی میامی ، این یعنی بقیه تعطیلا :3t1:
امیدوارم در فصل خاک بازی های زیبا و طولانی و جذابی رو ببینیم و بقیه بازیکن ها هم به خودشون بیان

Paymaan
04-02-2011, 10:03 AM
چشم دلپوترو جان

Mohammad_Joulaei
04-02-2011, 10:36 AM
نظر نادال درخصوص بازي با فدرر

رافائل نادال مي گويد بدون توجه به نتيجه‌اي كه به دست مي آيد از بازي با فدرر لذت مي برد.

[/URL][URL="http://arabic.cnn.com/2009/sport/4/19/nadal.monte/st.nadal.gi.jpg_-1_-1.jpg"]http://arabic.cnn.com/2009/sport/4/19/nadal.monte/st.nadal.gi.jpg_-1_-1.jpg (http://arabic.cnn.com/2009/sport/4/19/nadal.monte/st.nadal.gi.jpg_-1_-1.jpg)

به گزارش باشگاه خبرنگاران، تنيسور اسپانيايي كه در ديدار نيمه‌نهايي تورنمنت ميامي فدرر را شكست داد در پايان بازي گفت:‌ وقتي مقابل فدرر قرار مي گيرم، احساس مي كنم يك بازي متفاوت و ويژه را پيش رو دارم و جدا از اين كه چه نتيجه‌اي رقم مي خورد از بازي با او لذت مي برم.

نادال درباره‌ي ديدار پاياني با جوكوويچ هم اظهار كرد: او تمام بازي‌هايش را به راحتي با پيروزي پشت سر مي گذارد و امسال حتي يك بار هم نباخته است. جوكوويچ تنيس را فوق العاده بازي مي كند و بايد ببينم در فينال چه اتفاقي رخ مي دهد.

نادال كه تاكنون قهرماني در تورنمنت ميامي را تجربه نكرده است، در پايان گفت: بايد بازي بسيار خوبي را به نمايش بگذارم. اين تنها راه من براي پيروزي در ديدار پاياني و قهرماني است. بايد در فينال هجومي بازي كنم و بر بازي مسلط باشم. بايد براي گرفتن تمام امتيازها بجنگم و اين كاري است كه حتما انجام خواهد داد.

Afshin
04-02-2011, 11:55 AM

تو چرا نمیفهمی من چی میگم
میگم چرا باید اینجوری بازی کنه ؟ به چه علت ؟

moris
04-02-2011, 11:56 AM
فدرر کلا دیشب بد بازی کرد
بکهنداش که در حد بکهند من بود (از بس که گند میزنم:434:)
اما بازی نادال هم منطقی بود به نظرم
اکثر توپ ها رو روی بکهند فدرر مینداخت تا خودش ارور بده
یه درخواست داشتم از دوستان
کسی میتونه آمار دویدن 3-4 سال پیش فدرر رو مثلا تو یکی از فینالهای هارد با بازی دیشب مقایسه کنه؟
حس میکنم افزایش سن داره رو بازیش تاثیر میزاره
راستی عمو تونی ازدواج کرده یا نه؟؟؟ تونی هم به یه سر و سامونی رسید (فک کنم سبزه گره زده بود دیشب)

Reza23
04-02-2011, 12:21 PM
فدرر بهتره قبل از اینکه مثل سافین بشه یا علی دایی با همین افتخاراتش
خداحافظی کنه.
سیمون اگه مصدوم نمیشد معلوم نبود فدرر میتونست امروز بازی بکنه یا نه؟
بردن احتمالی یه گرنداسلم دیگه ارزش اینو نداره که تمام سال اینطوری ببازه.

امیدوارم رافا تو فینال بتونه ترمز نواک رو بکشه!

M A E S T R O
04-02-2011, 01:11 PM

دقیقا.بیچاره ها چه قدر راجرو تشویق کردن.انگار راج اومده بود که ببازه.اعصابمونو خراب کرد.مچ پوینت که شد یه جوری توپو زد به تور انگار که فقط دوس داره بازی تموم بشه بره جشن تولد میرکا!!!!!!

M∂hdi
04-02-2011, 02:18 PM
فینال زنان؛ شاراپووا - ازارنکا

[/URL]http://www.irfreeup.com/images/25907331319264367154.jpg (http://www.irfreeup.com/images/25907331319264367154.jpg)

شاراپوا در جایگاه سیزدهم | ازارنکا در مکان هشتم رنکینگ فعلی

مسابقه فینال از ساعت 21 به وقت ایران | 12:30pm به وقت محلی

پنجمین و مهمترین دیدار آنها امشب در فینال میامی رقم می خورد . در چهار دیدار قبلی هر کدام دو پیروزی کسب کرده اند . شاراپووا لس انجلس و پکن 2009 را با برد پشت سر گذاشته و ازارنکا مسکوی 2007 و فینال استنفورد 2010

پیش بینی : هر دو تنیسور بازیهای درخشانی در این تورنمنت داشته اند. به ویژه ویکا که از سد حریفان بزرگی مانند کلایسترز و زوناروا (شماره 2 و 3 فعلی جهان) عبور کرده ، اما در آن سو ماریا با غلبه بر شماره 4 دنیا سم استوزر و پتکوویچ قدرتمند به فینال راه یافته است. آیا شاراپووا می تواند با فورهند-بکهندهای پرقدرت خود تنیسور بلاروس را بهم ریخته و به سرنوشت المانی دچار کند ؟ یا بازی تهاجمی و شات های متوالی- سنگین ازارنکا را خواهیم دید .. که بدین ترتیب عرصه را بر دارنده سه گرنداسلم تنگ خواهد کرد . پیروزی ویکا در دو ست

ازارنکا قهرمان 2009 مسابقات است.

بازگشت شاراپووا به جمع ده تنیسور برتر

در رده بندی جدید که روز دوشنبه از سوی انجمن تنیس زنان اعلام خواهد شد، تنیسور روسی به تاپ تن می پیوندد . تشدید کبودی استخوان در آرنج راست باعث کناره گیری احتمالی او از سونی اریکسون 2010 شد . بنابراین او با رسیدن به دیدار نهایی امسال 700 امتیاز کامل را کسب کرده است.

Maria To Return To Top 10 Club

Maria Sharapova had to be especially thrilled with her dramatic victory over Alexandra Dulgheru on Tuesday night, in that not only did it advance her into the Sony Ericsson Open semifinals for the first time since her run to the final in 2006, but it clinched her return to the Top 10 when the new rankings are released on Monday.
Sharapova will be spending her 240th career week in the Top 10 and her first in more than two years. Here is how she compares with other active players for most weeks spent in the Top 10 through this week.

[URL="http://www.irfreeup.com/images/39868692445140418207.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/39868692445140418207.jpg (http://www.irfreeup.com/images/39868692445140418207.jpg)

wta

Ahoura
04-02-2011, 02:23 PM
آخه راجر اين چه كاري بود كردي ؟

اين كه هيچي حاليش نيستم ديگه اعصابش بهم ريخته.:434:

Paymaan
04-02-2011, 02:50 PM
من جای میرکا بودم طلاق میگرفتم یعنی چی!

Mohammad_Joulaei
04-02-2011, 03:05 PM
خب دوفينال بسيار زيبا رو خواهيم داشت رافا و نواك كه ميتونه خيلي جالب باشه چون رافا براي جبران به مصاف آماده ترين تنيسور دنيا ميره!به اميد يه بازي پياپاي بسيار زيبا!

و فينال ويكتوريا و ماريا كه اونم خيلي جذابه.ويكتوريا با بازي نااميد كننده اي كه توي دبي كرد كسي تصور نميكردم كه فيناليست ميامي باشه به اميد قهرماني ويكتوريا اگه ماريا هم شد خوشحال ميشيم.

Ahoura
04-02-2011, 03:14 PM
من جای میرکا بودم طلاق میگرفتم یعنی چی!

منم جاي تو بودم اول فكر مي كردم بعد حرف مي زدم.

اون موقع كه راجر گرند ها رو درو مي كرد خوب بود. حالا كه دو بازي داره مي بازه بد شد؟

شما اصلا شرايط رو در نظر نمي گيريد فقط نظر مي ديد.

اين طبيعيه هر ورزشكار هر چقدر هم كه حرفه اي باشه ديگه دو سه سال آخر دوران بازيش

نمي تونه مثل اون موقع كه روي فرم بود نتيجه بگيره.

نادال الان بهترين دوران بازيشه معلومه كه شانس بيشتري داشت.

همين نادال 5-6 سال ديگه به وضعيت راجر دچار ميشه تازه اگر بد تر نشه.

ببين 6 سال ديگه نادال مثل الان نتيجه مي گيره؟

pouriya.alex
04-02-2011, 03:56 PM
دیشب حتی سایه ای از راجر کبیر رو هم ندیدیم ! واقعا کلافه شده بودم، و طبق معمول این چند بازی اخیر

که باخته بعد از بریک شدن انگار انگیزشو واسه بازی از دست میده و ارور پشت ارور...

پیروزی رو به همه هوادارای رافا تبریک میگم . برد حق رافا بود که بدستش آورد...

منتظر راجر قدرتمند در مونته کارلو هستیم.

Come On Roger

.RF
04-02-2011, 04:46 PM
به عنوان یه طرفدار راجر از سال 2002 شرمم اومد بازیشو دیدم.انصاف نیس به خاطر اون تماشاگرایی که انقدر پول دادن بابت تماشای بازی یا حتی رافا که دوست صمیمیشه بیاد اینطوری بازی کنه...
17 گیم و 38 Unforced error؟؟؟؟ یعنی نادال 13 گیم رو 30-0 شروع کرده 4 تا رو هم 40-0!!!!!

M∂hdi
04-02-2011, 04:55 PM
نیمه نهایی مردان ؛

فیش در قلاب جوکوویچ گرفتار شد | شب تاریک فدرر

مادری فیش که با پیروزی بر گسکه، دل پوترو و داوید فرر به مرحله نیمه نهایی راه یافته و نام خود را بر سر زبانها انداخته بود در برابر بهترین تنیسور حال حاضر دنیا از فرصت های مهم بازی استفاده نکرد تا نواک به چهارمین فینال فصل صعود و بیست و سومین پیروزی متوالی را جشن بگیرد . "من در هیچ یک از پوینت های بزرگ موفق نشدم، این چیزی ناامید کننده است" فیش گفت . I left a lot shots out there today

Djokovic won two Davis Cup matches in December and is 23-0 in 2011, the best record to begin a year since Ivan Lendl started 25-0 in 1986. Djokovic has won three titles this year, including the Australian Open.

تسلی فیش : صعود به مکان اول تنیسورهای تاپ امریکایی، بالاتر از رادیک . جایگاه یازدهم در رده بندی هفته آینده، به عنوان بهترین رنک حرفه ای.

چهارمین حضور متوالی در فینال

http://www.irfreeup.com/images/55411148542698417229.jpg (http://www.irfreeup.com/images/55411148542698417229.jpg)

"بعد از ایندین ولز این موفق ترین رویداد مسترز 1000 من است" جوکوویچ گفت . نواک مسترز میامی را پنجمین گرنداسلم غیر رسمی می داند از آنجایی که بهترین بازیکنان جهان در آن حضور دارند "موفقیت من در اینجا حتی بزرگتر محسوب می شود"

فیش از چهار بار فرصت بریک پوینت استفاده نکرد اما جوکوویچ 4 از 7

بازی هنگامی که در ست نخست 2-2 و 30-15 بود به علت بارندگی متوقف، اما در کمتر از 54 دقیقه از سر گرفته شد . “After I came back from the rain delay, from the locker room and the break that we had, I felt different on the court,” disclosed Djokovic to reporters following his win.

ماردی فیش درباره بازی تنیسور صربی می گوید " در حال حرکت بهتر از هر بازیکن حاضر است، در هارد کورت تردیدی درباره آن نیست" It’s his playground right now.

بازی پر انتقاد فدرر با 38 Unforced Errors

http://www.irfreeup.com/images/30193359673192326170.jpg (http://www.irfreeup.com/images/30193359673192326170.jpg)

"به طور کلی فکر می کنم خیلی، خیلی خوب بازی کردم، بسیار سخت و جدی " نادال راضی است . رافا ست اول را بسیار خوب می داند . طرفداران قهرمان 16 گرنداسلم زمان عمده تلاش خود را برای حمایت از تنیسور محبوب‌شان نشان دادند -- سرودهای "راجر - راجر" و تکرار آن در استادیومی که 14.638 نفر در آن نظاره گر دوئل بزرگان بودند، اما او قادر به پیدا کردن ریتم بازی نبود .

" من چند شانس کوچک برابر رافا داشتم اما بلافاصله از بین رفت " فدرر گفت . "سپس آن یک مبارزه سخت بود . زمانی که شانس داشتم با بازی ضعیفم و با برخی کار های خوب از او مواجه بودم. متاسفانه شب بدی برای من بود " .

"احساس کردم هفته پیش در ایندین ولز شانس داشتم" اسپانیایی گفت . " من کمی تمرکز و ریتم بازی در ست دوم را از دست دادم. در شروع من یکم بیشتر دفاعی بازی کردم ، در مقابل بازیکنی مانند نواک ،ممکن نیست اینگونه بازی کرد و به پیروزی رسید"

roli
04-02-2011, 07:30 PM
بنده هم برد رافا رو تبریک میگم. حرفی در مورد بازی ندارم ولی اگر میدونستم راجر میخواد اینجوری بازی کنه هیچ وقت تا اون موقع صبح بیدار نمیموندم که بزنم سیزده بدر خودمو خراب کنم.
به امید اینکه تو بازیهای حساس بعدی راجر با تمرکز و جنگنده بازی کنه.:182:

Paymaan
04-02-2011, 07:36 PM
I know that i can do many more things in the game,"federer said."i'm very excited by what's to come still. i don't feel like i'm 35 like you guys make me sound i am. i'm still only 29, and i have many more years left.
آقا امیدوار شدم

Paymaan
04-02-2011, 07:56 PM
منم جاي تو بودم اول فكر مي كردم بعد حرف مي زدم.

اون موقع كه راجر گرند ها رو درو مي كرد خوب بود. حالا كه دو بازي داره مي بازه بد شد؟

شما اصلا شرايط رو در نظر نمي گيريد فقط نظر مي ديد.

اين طبيعيه هر ورزشكار هر چقدر هم كه حرفه اي باشه ديگه دو سه سال آخر دوران بازيش

نمي تونه مثل اون موقع كه روي فرم بود نتيجه بگيره.

نادال الان بهترين دوران بازيشه معلومه كه شانس بيشتري داشت.

همين نادال 5-6 سال ديگه به وضعيت راجر دچار ميشه تازه اگر بد تر نشه.

ببين 6 سال ديگه نادال مثل الان نتيجه مي گيره؟
Sorry about this but.....
* 3-6 2-6 sucks!!
* 15-8 sucks!!
* 22-4 sucks!!
* Annacone sucks!!
Hope you will overcome these 2 tournaments and show higher confidence/performance in your serve & return games.
اینو یکی از طرفدارای فدرر تو سایتش نوشته من دیگه چی بگم؟
به امید نمایش خوب راجر در مونته کارلو

Farid
04-02-2011, 09:21 PM
با سلام
با عرض پوزش از دوستان چون Preview ننوشتم , راسیاتش هم نرسیدم ( باور کنید یا نه من بازی Nadal و Federer رو هم ندیدم ) و هم چیز تازه ای برای گفتن راجع به بازی نداشتم بگم , همچنین برای بازی فینال.

Farid
04-02-2011, 09:28 PM
خداحافظی کنه.

شما Barkleys رو یادت رفته؟
خب معلومه تو این سطح کند با این توپهای سنگین ( برگزار کردن بازی در شب هم باعث کندتر شدن شرایط بازی میشه ) هیچ امیدی به بردن نداشته باشه.

manoochehr
04-02-2011, 09:33 PM
در یک کلام ازارینکا شاراپوا له کرد:434:

delpotro
04-02-2011, 09:41 PM

این که خیلی مشخص بود. اما چون شاراپوا خوشگل تره همه دوست دارن ببره. ازارنکا خیلی

آماده است. چشم بسته معلوم بود می بره. ولی شاراپوا هم تورنمنت خیلی خوبی پشت سر

گذاشت.

manoochehr
04-02-2011, 09:59 PM
این راجر کی میخواد این پل اناکون عوض کنه منو شاد کنه؟یعنی از راجر بعیده که بخواد با این مربی ادامه بده.درسته در یک مدت کوتاه مخصوصا مسترز کاپ با راجر عالی کار کرد ولی این باعث نمیشه که بگیم پل عالیه.پل سعی داره بازی راجرو بیش از حد هجومی کنه و این داره به ضرر راجر تمام میشه.اصلا روی بیس لاین خوب کار نمیکنه راجر.من اصلا کار به باخته راجر در بازی دیشب روبروی نادال ندارم که اینو میگم. من در کل در نظر میگرم اصلا شما به بازی موناکو با راجر دقت کنید خدایش راجر باید اینطوری بازی کنه به بازی راجر با نواک در استرالیا دقت کنید به بازی راجر با دورمن در تورنمنت دوبی دقت کنید.در کل اگه راجر میخواد دوباره نامبر 1 بشه باید پل رو عوض کنه چون برای نامبر 1 شدن باید در کل سال و در تمام سطوح عالی بازی کنی. در ضمن اینو به کسانی میگم که میگن راجر دیگه سنش زیاد شده نمیتونه مقام و افتخار کسب کنه و همچنین نامبر 1 بشه هر کی اینو گفت کامل در اشتباه به سر میبره.(راجر کبیر فقط باید مربی عوض کنه و حتما این کارو میکنه)

Nima88
04-02-2011, 10:18 PM
در ضمن اینو به کسانی میگم که میگن راجر دیگه سنش زیاد شده نمیتونه مقام و افتخار کسب کنه و همچنین نامبر 1 بشه هر کی اینو گفت کامل در اشتباه به سر میبره و زیادم از تنیس چیزی سرش نمیشه.(راجر کبیر فقط باید مربی عوض کنه و حتما این کارو میکنه)
بله من زیاد چیزی از تنیس حالیم نیست اما اعتقاد ونظرم اینکه راجر نمیتونه دیگه
نامبر1 بشه.ولی گرند اسلم هنوزم میتونه ببره
ویمبلدون

Ahoura
04-02-2011, 10:33 PM

رو چه حسابي اين حرفو مي زني؟

رو حساب نتيجه يا بار فني رو هم در نظر گرفتي؟

Mohammad_Joulaei
04-02-2011, 10:34 PM
خب از قهرماني ويكتوريا خيلي خوشحال شدم!من از مدت ها قبل توي بازي هاي پاياني دوحه به بازي اين تنيسور علاقه مند شدم و جز فيوريت هاي خودم قرارش دادم و همچنين منتظر بازگشت دينارا و خواهران ويليامز هستيم كه تنيس زيبا تر بشه.خب به ماريا هم خسته نباشيد ميگم!

خب منتظر برگزاري فينال مردان هستيم . رافا برا انتقام مياد و نواك براي دفاع از سابقش!

و در اخر ميرسيم به اسطوره و بازگشت غير قابل باورش و موفقيت هاي احتماليش

Come on ROGER

Afshin
04-02-2011, 10:34 PM
ویمبلدون

با این شرایط که عمرا نامبر وان نمیشه !
مگر اینکه اتفاق عجیب و قریبی بیفته که من بعید میدونم.

Ahoura
04-02-2011, 10:42 PM
دوستان اين آهنگ كه بين گيم ها در بازي ماريا پخش مي شد خوانندش كي بود؟

يه زني بود ولي اسمش چي بود؟

manoochehr
04-02-2011, 11:28 PM
ویمبلدون

نیما جان من به نظر تمام دوستان تنیس تاکرز احترام میذارم و منظورم با شخص خاصی نبود.

manoochehr
04-02-2011, 11:34 PM
رو چه حسابي اين حرفو مي زني؟

رو حساب نتيجه يا بار فني رو هم در نظر گرفتي؟
در کل گفتم دوست عزیز. مگه به نظر شما له نکرد؟ولی شاراپوا علت باختش ارورهای زیادی بود که خودش داد البته نباید از بازی خوبه ازارینکا هم گذشت.

manoochehr
04-02-2011, 11:46 PM
ویمبلدون

البته شایدم حق با شما باشه نیما عزیز با بازیکنهای جوانی مثل (جوکو/دلپو/مورای/نادال) خیلی سخته که راجر دوباره نامبر 1 بشه اما غیر ممکن نیست.فقط به نظر من راجر باید مربی عوض کنه تا دوباره به اوج خودش برگرده.

vafa
04-03-2011, 12:05 AM
دوستان عزيز
فينال جه ساعتيه ؟ ؟ ؟ ؟

delpotro
04-03-2011, 12:14 AM
دوستان عزيز
فينال جه ساعتيه ؟ ؟ ؟ ؟

ساعت هشت و نیم یا نه به وقت تهران. مطمئن نیستم.

delpotro
04-03-2011, 12:20 AM
ساعت نه و بیست دقیقه به وقت تهران صحیح هست.

PowerVu
04-03-2011, 12:24 AM
دوستان عزيز
فينال جه ساعتيه ؟ ؟ ؟ ؟

معرفی، اعلام برنامه و پخش تلویزیونی مسابقات تنیس WTA و مسترز ATP 1000 مایـَمی 2011 امریکا (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3629)

Hatam
04-03-2011, 12:28 AM
دوستان عزيز
فينال جه ساعتيه ؟ ؟ ؟ ؟

ساعت هشت و نیم یا نه به وقت تهران. مطمئن نیستم.

یکم دندون رو جگر بزارید همیشه برنامه ها رو پاور جان میزنه!!!

یکشنبه ساعت 21:20

vafa
04-03-2011, 12:30 AM
ساعت نه و بیست دقیقه به وقت تهران صحیح هست.

delpotro جان ساعت ٩ صبح يا ساعت ٢١:٠٠ شب ؟ ؟ ؟

delpotro
04-03-2011, 12:38 AM
تو ی این تاپیک (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3629) و این پست (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=46330&postcount=457)

نوشته شده. 21:20

vafa
04-03-2011, 12:45 AM
مرسي از همه ! آخه من قبل از اينكه تو قسمت اعلام برنامه ساعتش اعلام بشه رفتم نبود ، بخاطر همين سوال كردم ! بازم ممنونم *

delpotro
04-03-2011, 12:49 AM
مرسي از همه ! آخه من قبل از اينكه تو قسمت اعلام برنامه ساعتش اعلام بشه رفتم نبود ، بخاطر همين سوال كردم ! بازم ممنونم *

آخه 19 ساعت به آغاز بازی مونده. هیچ سایت اعلام برنامه ای الان بازی رو وارد نکرده.

یه سایتی هم که من ازش استفاده می کنم برای اطلاع از ساعت بازیا به وقت تهران همیشه

وقتی زمان آغاز مسابقات رند نباشه. مثلا مثل همین 21 و بیست دقیقه سیستمش هنگ می کنه

و اشتباه میزنه. رفتم سایت مسابقات قسمت اعلام برنامه و با محاسبه اختلاف ساعت فهمیدم

21 و بیست دقیقه درسته.

شایان نادال
04-03-2011, 09:26 AM
به امید قهرمانی رافا:866::866:
vamooooooooooooooos rafa

manoochehr
04-03-2011, 10:52 AM

محمد جان شما قرار بود نظرتونه با جزئیات بگین

Behnam RF
04-03-2011, 12:49 PM
خداحافظی کنه.

رضا جان من به نظر شما احترام میگذارم، ولی این که شما میگی همین افتخاراتش انگار 3 تا مسترز فقط برده،و در ضمن وقتی راجر باید خداحافظی کنه که مث بازی با رفا باشه(همش) ولی همه میدونیم باز هم راجر برمیگرده و گرند میبره.

moris
04-03-2011, 02:16 PM
دوستان اين آهنگ كه بين گيم ها در بازي ماريا پخش مي شد خوانندش كي بود؟

يه زني بود ولي اسمش چي بود؟

آهنگ زیاد پخش میشد
ریحانا - کلد پلی - مارتین سلویگ و ...
کدومشون منظورت هست؟؟ یه تیکش رو اگه یادته بخون

Nima88
04-03-2011, 04:05 PM
come on rafa

http://up.iranblog.com/images/5cv02sdzl4gwajk7gklm.jpg

M∂hdi
04-03-2011, 05:06 PM
فینال زنان؛ دیداری جذاب با اجرای تاکتیک های مختلف

پس از دیدن دقایقی از بازی ویکا - زوناروا در نیمه نهایی، مطمئن بودم تنیسور بلاروس از بخت بیشتری برای قهرمانی برخورداره . اون در دفاع و حمله عالی کار میکنه و به ندرت رالی ها رو از دست میده، سروهای خوبی نداره اما به لحاظ ذهنی بسیار خوب عمل میکنه، این موضوع زمانی که گیم خود یا ریتم بازی رو از دست می داد، کاملا مشهود بود .

سبک بازی ازارنکا baseliner تهاجی هست، groundstrokesهاش بهنگام و قدرتمند شناخته می شوند، ضربات بکهندش باعث شده به عنوان یکی از قوی ترین ها در میان زنان باشد،همچنین ضربات drive volleyش یکی از بهترین هاست. ضعف اصلی‌ او ضربات سرو اول و عدم قدرت و ثبات در سرو دوم آن ارزیابی می شود .and her movement due to a lack of sprinting power فورهند او گاهی با ارورهای ساده همراه هست اگر چه این مورد در طول سالها بهبود یافته است .

سبک بازی ازارنکا به نقل از ویکی پدیا بود . از تورنمنت درخشان و بازی خوب ماریا در ست دوم فینال هم می توان مطالبی نوشت. یکی از ضعف های ماریا که بسیار در نتیجه و روند بازی تاثیرگذار هست، عدم ثبات در ضربات سروه که با دابل فالت در لحظات حساس همراهه. متاسفانه در دیدار دیروز هم شاهدش بودیم که باعث می شد گیم خود را به حریف واگذار کنه. تمرکز بالا در این مواقع خیلی لازم و ضروری ست. ماشا از قدرت بدنی و ذهنی خوبی برخورداره، من که فکر نمی کردم نتیجه بازی 6-1 و 4-0 در ست دوم نهایی باشه و اون بتونه به بازی برگرده، که چنین کرد . ویکا به سختی میتونست شات های پرقدرت ماریا رو ریترن کنه، روسی خستگی ناپذیر بود، به مانند فرمی که در نیمه نهایی برابر پتکو داشت. اعتماد به نفس شارپووا به او بازگشته، امیدوارم فرم خوبش رو برای خاک نگه داره . اگر چه جدیدترین خبر درباره او حاکی از کناره گیری ش از تورنمنت چارلستون بود .

تبریک به ویکا به خاطر قهرمانی، پس از مصدومیتی که از ایندین ولز به همراه داشت، عالی کار کرد. باید ادامه فصل را دید که چکار میکنه . تا فراموش نکردم .. ماریا در فینال چند بار دراپ شات های زیبا نواخت که از این بابت لذت بردم.

manoochehr
04-03-2011, 05:51 PM
خداحافظی کنه.

دوست عزیز یعنی این درسته که اسطوره کل تاریخ تنیس با سافین مقایسه کنید؟سافین از 2006 تا 2009 دیگه حتی 1 قهرمانی هم نگرفت معلومه باید خداحافظی میکرد.ولی راجر همین چند ماه پیش بود که تو مسترز کاپ 7 نفر از بهترینها رو له کرد

koury
04-03-2011, 06:20 PM
تو مسترز کاپ تنها 5 بازی هست چطور فدرر 7 نفر رو له کرد؟؟

manoochehr
04-03-2011, 06:48 PM
تو مسترز کاپ تنها 5 بازی هست چطور فدرر 7 نفر رو له کرد؟؟

منظورم اینه با 7 نفر از بهترینها رقابت کرد و قهرمان شد.یعنی درسته 5 تا بازی کرد.ولی در واقع 7 نفرو له کرد چون قهرمان شد.

manoochehr
04-03-2011, 06:53 PM
ولی خدایش تو نادال موندم هنوز نتوسته 1 مسترز کاپ ببره و به نظر من تا اخر عمرش نمیتونه ببره مگر اینکه مسترز کاپ بیارن تو کلی کورت.اخه نادال قدرت اینو نداره که تو هارد کورت همه ی بهترینها رو یکجا با هم ببره.البته به طرفدارهای نادال بر نخوره این نظر شخصیه منه.

manoochehr
04-03-2011, 07:19 PM
به نظر خودم اگه نواک اماده باشه مثل الان (البته تو بازی با فیش زیاد جالب نبود) اصلا نباید تو هارد کورت از نادال ببازه اخه بهتری صلاح در برابر نادال در اختیار داره(بکهند قوی) نادال جلوی بازیکنهایی که بکهند قوی دارن همیشه به زحمت میوفته. شما به هد تو هد نادال با بازیکنهای که بکهند قوی دارن دقت کنید.نعلبندیان 2/2.داویدنکو6/4 به نفع داویدنکو.خوده جوکو 16/8 تازه جوکو میتونه بهتر از اینها هم باشه با این بکهند خوبی داره.البته جدا از یک بکهند خوب داشتن باید بازیکن از یک هوش خوبی هم برخوردار باشه که بتونه از این صلاح کار امد در برابر نادال به خوبی استفاده کنه.من همیشه منتظره اینم که تو کلی کورت نعلبندیان بخوره به نادال بعد بیبینم چه نتیجه ای بدست میاد.همین داویدنکو که از بکهند خوبی بهره میبره تو تورنمنت رم 2007 نادال به زور تونست از پسش بر بیاد.البته ناگفته نماند که داویدنکو با اینکه قهرمانی روی سطوح هارد بیشتر داره ولی تخصص اولش زمینهای خاکه رس هست.بازیه نادال با موناکو هم میتونه تو کلی کورت بازیه جالبی باشه فعلا که هد تو هد 1/0 به نفع موناکو هست البته بازی تو هارد بود که موناکو برد.

manoochehr
04-03-2011, 07:29 PM
دوستان به نظر شما چرا تورنمنت هایی که روی سطح carpet برگزار میشد مثل تورنمنت بازل دیگه برداشته شد؟ گفته شده بود به خاطر اینکه درصد مصدومیت تو این سطوح زیاده این کار انجام شده .این به ضرر بازیکنهایی که تو این سطوح قوی بودن تمام شد مثل تسونگا و نعلبندیان. نعلبندیان سال 2005 که مسترز کاپ قهرمان شد مسابقات بر روی carpet برگزار میشد. در کل این کار به ضرر بازیکنهای هجومی تمام شد.

koury
04-03-2011, 07:35 PM
ولی خدایش تو نادال موندم هنوز نتوسته 1 مسترز کاپ ببره و به نظر من تا اخر عمرش نمیتونه ببره مگر اینکه مسترز کاپ بیارن تو کلی کورت.اخه نادال قدرت اینو نداره که تو هارد کورت همه ی بهترینها رو یکجا با هم ببره.البته به طرفدارهای نادال بر نخوره این نظر شخصیه منه.

این پست یعنی چی اونوقت؟ رافا تو هارد کلا هیچی نیست یا ایندور هارد؟؟ اگه هارد هیچی نیست و قدرت بردن همه رو یکجا نداره پس چطور قهرمان استرالین اپن و یو اس اپن شده؟؟ اگه تو مسترز کاپ هیچی نشده بخاطر اینه که رافا سال به سال داره بهتر میشه و از حضور در نیمه نهائی به فینال رسید و در آینده هم شک نکن مسترز کاپ هم میبره!! حالا خوبه 2010 یه ست هم از فدرر برد و یه ست با قهرمانی فاصله داشت اگه 2-0 میباخت که کلا میگفتید تنیسور نیست :3t1:

دو بار تو مسترز کاپ نواک رو برده که شما میگی نباید به رافا ببازه :350: یه بار رسیده فینال و دو بار نیمه نهائی در حالی که در 6 سال اخیر دو سالش رو بخاطر مصدومیت بازی نکرد و با 4 دوره بازی و این نتایج آمار بدی نیست که شما اینطوری زیر سوال میبریش :350: تازه خوبه همه ی عالم و آدم میدونن ایندور هارد ضعیفترین سطح رافا هست و این نتایج رو کسب کرده :379:

manoochehr
04-03-2011, 07:47 PM
این پست یعنی چی اونوقت؟ رافا تو هارد کلا هیچی نیست یا ایندور هارد؟؟ اگه هارد هیچی نیست و قدرت بردن همه رو یکجا نداره پس چطور قهرمان استرالین اپن و یو اس اپن شده؟؟ اگه تو مسترز کاپ هیچی نشده بخاطر اینه که رافا سال به سال داره بهتر میشه و از حضور در نیمه نهائی به فینال رسید و در آینده هم شک نکن مسترز کاپ هم میبره!! حالا خوبه 2010 یه ست هم از فدرر برد و یه ست با قهرمانی فاصله داشت اگه 2-0 میباخت که کلا میگفتید تنیسور نیست :3t1:

دو بار تو مسترز کاپ نواک رو برده که شما میگی نباید به رافا ببازه :350: یه بار رسیده فینال و دو بار نیمه نهائی در حالی که در 6 سال اخیر دو سالش رو بخاطر مصدومیت بازی نکرد و با 4 دوره بازی و این نتایج آمار بدی نیست که شما اینطوری زیر سوال میبریش :350: تازه خوبه همه ی عالم و آدم میدونن ایندور هارد ضعیفترین سطح رافا هست و این نتایج رو کسب کرده :379:

حالا چه نادال تو ایندور هارد ضعیفه یا هر چی اگه میخواد تو مسترز کاپ قهرمان بشه باید با همین شرایط قهرمان بشه. میرسیم به قهرمانی در gs و فرق بزرگش با مسترز کاپ در اینه که شما دارین تو مسترز کاپ با top 8 رقابت میکنید ولی تو gs ممکنه زیاد با top 10 برخورد نکنید و فقط با یک یا دو بازیکن خیلی top بازی کنید. us open 2010 خدایش گروه نادال خیلی سخت بود؟ در ضمن منظورم از نباختن جوکو اینه که امکانات بردن نادالو داره فقط باید از عقلش بیشتر استفاده کنه و میتونه نتایج بهتری در مقابل نادال کسب کنه. البته تو هارد نتایج جوکو در برا بر نادال عالی بوده.

manoochehr
04-03-2011, 07:56 PM
در ضمن koury جان من گفتم نادال تو هارد هیچی نیست؟:350: گفتم تو مسترز کاپ هیچوقت نمیتونه قهرمان بشه تازه اینم نظر شخصیه خودمه.

I.man
04-03-2011, 08:32 PM
ظرباتی که نادال توی بازی با فدرر میزد و همچنین توی همین بازی با جوکو هم میزنه بعد از فرود اومدن روی زمین خیلی ارتفاع میگیره و حریفش مجبور میشه از ارتفاع بالاتری به توپ ضربه بزنه.
حالا سوالم اینه که ایا این نوعی از ضربه زدنه یا بدلیل نوع زمین یا توپ اینطوری میشه؟:443:

manoochehr
04-03-2011, 09:15 PM
ظرباتی که نادال توی بازی با فدرر میزد و همچنین توی همین بازی با جوکو هم میزنه بعد از فرود اومدن روی زمین خیلی ارتفاع میگیره و حریفش مجبور میشه از ارتفاع بالاتری به توپ ضربه بزنه.
حالا سوالم اینه که ایا این نوعی از ضربه زدنه یا بدلیل نوع زمین یا توپ اینطوری میشه؟:443:

جنس زمین خیلی مهمه تو این قضیه که شما میگن. ولی در کل نادال عادت داره از ضربات تاپ اسپین زیاد استفاده میکنه ضربات تاپ اسپین بعد از بر خورد به زمین توپ ارتفاع میگره. ولی در مقابل ضربات فلت بعد از برخورد به زمین توپ ارتفاع نمیگیره.

Afshin
04-03-2011, 11:31 PM
تبریک به طرفداران نوله
یک ست از بازی رو دیدم ، واقعا ریترن های نادال روی سرویسهای دوم نواک عجیب و قریب بود . و البته اون دبل فالت بچه گانه که عملا اختیار عمل رو در تای بریک به نواک داد ، مطمئنم اگه مینی بریک جلو نبود جرات نداشت امتیاز ه 8 ام تای بریک رو به اون شکل بازی کنه .

Behnam RF
04-03-2011, 11:34 PM
من هم به طرفداران نوله تبریک میگم.

roli
04-03-2011, 11:35 PM
بنده هم به نوبه خودم به طرفداران هر دو بازیکن تبریک میگم خصوصاً طرفداران نوله.:441:
به این میگن روحیه جنگندگی یه جورایی دوتایی زدن همدیگرو ترکوندن. نادالم تمام تلاششو کرد ولی دیگه نشد که نشد.

Nima88
04-03-2011, 11:35 PM
بازی قشنگی بود اما دوباره رافا یه ضد حال اساسی بهمون زد
افرین به نواک شرکت تو 4 تورنمت وقهرمانی درهر4تا از اول فصل اونم یه گرند اسلم 2 مسترز
واقعا افرین

Ham
04-03-2011, 11:36 PM
همه نادالیا تا اطلاع ثانوی
هیییییییییییییییییییییییس

Pouya
یکی از زیباترین فینال های چند سال اخیر.هر دو عالی بودن.درود به شرفشون و تبریک به طرفداران نواک:441:.
کلید بازی دبل فالت نادال بود.پیش به سوی خاک.اسطوره آماده باش:655:

manoochehr
قهرمانی نواک رو به تمام طرفداراش تبریک میگم.عالی بازی کرد باریکلا به نواک :441: تو شرایط حساس خوب بازی رو کنترل کرد.

Sajad
04-03-2011, 11:42 PM
قهرمانی نواک رو به خودم و طرفداراش تبریک میگم و یه خسته نباشید هم به نادال میگم بازی قشنگی بود

Mohammad
04-03-2011, 11:47 PM
به طرفداران نواک تبریک میگم.
یکی از بیخودترین بازیهایی بود که از رافا دیدم از اول تا آخر. یه پوینت ست اول فینال ایندین ولز ش به کل این بازیش شرف داشت.

FaRzIn
04-03-2011, 11:51 PM
همونطور كه فكر ميكردم شد و در يك فينال نزديك و زيبا نواك تونست بازي رو بنفع خودش تموم كنه تا اينجاي فصل كه نواك عالي كار كرده ببينيم تورنمنت هاي بعدي چيكار ميكنه در آخر هم اين قهرماني رو به همه دوستداران نواك و تنيس تبريك ميگم .
Congrat Nole!!!!! :441:

delpotro
04-03-2011, 11:58 PM
منم قهرمانی نواک رو به طرفداراش تبریک میگم. امیدوارم بار آخری باشه که این کارو در پایان یک گرنداسلم

یا مسترز انجام میدم :781:

اگه بچه های خوبی باشید 500 یا 250 ببره بهتون تبریک میگم. :160:

Mahmood
04-04-2011, 12:01 AM
کجای این بازی رافا قشنگ بود؟!
آن فرس ارورهای رافا قشنگ بود یا 6تا دبل فالتش؟
وینرهاشم که نصف حالت معمولش نبود...

nole
04-04-2011, 12:02 AM
:866::866::866::866::866::866::866::866::655::655::655::655::655: :441::441::441::441::441::441::396::396::396::396:

Nima88
04-04-2011, 12:07 AM
همه نادالیا تا اطلاع ثانوی
هیییییییییییییییییییییییس
اول موضعت مشخص کن ببینیم طرفدار راجر یا نواک
اگه طرفدار فدرر که برو به تنیسور خودت برس که اوضاش خرابه
اگه طرفدار نواک هستی(که من خودمم طرفدارشم)بدون که رافا، نواک تو فینالهای زیادی برده بخصوص فینال یو اس اپن پارسال
این باختا چیزی از ارزشهای رافا کم نمیکنه

I.man
04-04-2011, 12:13 AM
نواک با این بازی نشون داد که در حال حاضر از نظر فرم مطلوب بدنی و سطح بازی نفر اول دنیای تنیسه.
و فعلا داره برای تمام تنیسورها خط و نشون میکشه. باید دید توی فصل خاک چیکار میکنه.
اگه بتونه توی فصل خاک هم همینطور ادامه بده نامبر وانی رافا رو بدجوری تهدید میکنه.

Mohammad
04-04-2011, 12:17 AM
اره خدائیش، کجای بازی قشنگ بود؟؟ فقط اواخر ست سوم یه ذره بهتر شد.
من که همش منتظر بودم تموم شه زودتر.

شایان نادال
04-04-2011, 12:40 AM
منم قهرمانی نواک رو به همه طرفداراش و عاشقانش تبریک میگم

30ger
04-04-2011, 12:55 AM
تبریک به دوستاران جوکو...
اگرچه اصلا از نوله خوشم نمیاد ولی فقط به خاطر رو کم کنیه طرفدارای حریفش... ( گفتن اسمش برام سخته ) :311:

Mohammad Reza
04-04-2011, 06:02 AM
1. تبریک میگم به طرفداران نواک...نوش جونشون...اصلا دوست نداشتم جوکوویچ افتخار بدست آوردن OZ..ایندیان و میامی رو تو یه سال بدست بیاره...ولی به هواداراش تبریک میگم.
2. من تاحالا این بازی بد رو از نادال ندیدم!!!چه ارورهای مسخره ای میکرد!:3t1:چیزی که ازش انتظار نداشتم ارور بود...واقعا بعضی ریترناش خیلی خیلی خیلی بد بود:350:..به نظر من بیشتر رو جوکوویچ فشار بود چونکه شاید فقط امسال افتخار بدست آوردن این سه تورنمنت رو داشت...و باید قهرمان میشد..
3. این نادال چش بود سر یه پوینتی اینقدر اعتراض کرد!نواک خارج کورت بچه دوس داشتنی هست اما تو کورت:3t1:
4. یه نکته واسه خودم جالب بود!تو طول بازی هر چی فکر میکردم طرفدار کی باشم به نتیجه ای نرسیدم و آخرشم که جوکو برد اعصابم خورد شد:254:کلا دوس داشتم هیچکدومشون نبرن:434:
5. جدا از همه چیز،بعد بازی فقط یه چیزو فهمیدم...که هیچ کس اسطوره نمیشه:866:پس Come On Roger

Mohammad Reza
04-04-2011, 07:11 AM
شروع فصل خاک،قهرمانی های پی در پی جوکوویچ،عملکرد ضعیف فدرر،ناکامی نادال در دو فینال پیاپی،ظهور چند پدیده،بازگشت خوب ماشا و ...

..........

و در نهایت جوکو قهرمان میامی شد،افتخار قهرمانی در 3 تورنمنت استرالیا اپن،ایندیان ولز و میامی بسیار بزرگ است.در یکی از بزرگترین بازی های فینال تاریخ میامی جوکوویچ توانست با نتایج 4-6, 6-3, 7-6(4) رافائل نادال را شکست دهد.او پس از پیروزی خود به خبرنگاران گفت: همونطور که من در کورت گفتم،این یکی از بهترین و نزدیکترین فینال هایی بود که من تا به حال بازی کردم!من از هوادارن تشکر میکنم..
"من فکر میکنم امروز سطح بالایی از تنیس را همگان مشاهده کردند،احساس میکنم همه لذت بردند،بسیار نزدیک بود..ما واقعا نمیدانستیم راهش چیست و تا سکته نیز پیش رفتیم.من یک بازیکن احساسی هستم و احساساتم را نشان میدهم"نوله گفت..
رافا نیز گفت:اول که او بسیار خوب بود،دوم اینکه با اعتماد به نفس است!من در پایان خیلی خسته شدم..من فکر میکنم این بازی بهتر از فینال هفته گذشته بود،اما من تا آخرین امتیاز جنگیدم،من عاشق این نوع بازی ها هستم..

در این فینال مهیج 14,625 طرفدار تنیس شاهد این دیدار جذاب بودند،جوکوویچ به 24مین برد پشت سر هم خود رسید!او توانست 5مین مرد شود که 3 تورنمنت مهم(استرالیا،ایندیان ولز و میامی) را در یک سال بدست اورد و 22مین تایتل خود را جشن گرفت..

مرد صربستانی در مورد بدست آوردن شماره 1 گفت: من فکر میکنم کمی زود است که در مورد شماره 1 بودن صحبت کنیم..در حال حاضر قطعا رافا بهترین بازیکن جهان است..اگر من نامبر 1ی میخواهم،من نیاز به بازی خوب و به طور مداوم در طول سال دارم..همه ما میدانیم که کلی کورت سطح مورد علاقه رافا هست،بدیهی است او در جایی که بازی میکند بهترین است..
رافا باید از 7000 امتیاز دفاع کند(سه مسترز خاک و دو گرند اسلم فرانسه و ویمبلدون)!

"شاید من کمی عصبی تر نسبت به روزهای قبل بودم،شاید بخاطر این بود که من هرگز در اینجا قهرمان نشدم!این شانس سوم من بود...من فکر میکنم او برای نامبر 1 ی تلاش میکند!من همانند او تنفس در گردن خود احساس نمیکنم!اما او دو تورنمنت پشت سر هم را قهرمان شده،دو تورنمنت بزرگ..و یک گرند اسلم...این یک مسئله عادیست که او در ماه آینده میخواهد نامبر 1 شود،یک ماه و نیم یا دو ماه!نمیدانم..بستگی به نتایج من در فصل خاک دارد" رافائل نادال گفت.

نادال در مورد نتایج خود نظر مثبت دارد و میگوید: من تا به حال در فصل هارد کورت آمریکا به دو فینال رسیدم و من آماده برای فصل خاک هست..تا به حال فصل بسیار خوبی داشتم.یک فصل آمریکایی خوب..احتمالا یکی از بهترین دوران خوب زندگیم در اینجا بوده.

تورنمنت بعدی نادال مونت کارلو،جایی که او توانسته 6 قهرمانی متوالی را بدست آورد و این شروع خوبی در فصل خاک برای رافا هست."اولین تورنمنت خاک همیشه مهم است،من 6 بار قهرمان شدم،من در تلاش هستم که هفتمین عنوان خودم را در اینجا بدست آورم ولی میدانم که هر تورنمنت چقدر سخت و دشوار است!من امیدوارم و قصد دارم بازی خوبی را در این تورنمنت انجام بدهم"نادال در مورد مونت کارلو گفت.

جوکوویچ تا به حال موفق به شکست رافا در خاک نشده است!او در مورد فصل خاک می گوید: من فکر میکنم می توانم بازی او(رافا) را در سطح خاک به چالش بکشم!همانطور که در سال 2009 توانستم..من فکر میکنم ما برخی بازی های بزرگ را در مونت کارلو و مادرید انجام دادیم!پس من فکر میکنم این امکان پذیر است!

" اگر من میخواهم در خاک بازی کنم،بدیهی است که من باید تهاجمی باشم..خاک آهسته ترین سطح است که ما داریم..و آن سطحی مناسب برای او هست..در طول این سال ها او پادشاه فصل خاک بوده است!او همیشه می آید تا بهترین بازی خود را در تورنمنت های خاک انجام دهد" قهرمان میامی 2011 گفت.

تورنمنت امسال میامی رکورد جدیدی زد که با 316,267 تماشاگر رکورد جدیدی برای این تورنمنت ثبت شد!

Paymaan
04-04-2011, 08:50 AM
رافا سرویس اولاش خیلی ضعیف شده بود تو این بازی
اگر سرویساش خوب بود بازی طور دیگه ای پیش میرفت

Nima88
04-04-2011, 09:06 AM
1.
5. جدا از همه چیز،بعد بازی فقط یه چیزو فهمیدم...که هیچ کس اسطوره نمیشه:866:پس Come On Roger
میشه بگی اخر بازی چطور نتیجه گیری کردی که هیچ کس اسطوره نمیشه؟
همین اسطورتون که از اول فصل هم به رافا باخته هم به نواک