توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::. گفتگو پیرامون مسابقات مسترز میامی .::
koury
03-21-2011, 03:18 PM
فرصت زیادی به شروع دومین تورنمنت مسترز سال نمونده... رافا هم تشنه ی قهرمانی :655:
amin_49100
03-21-2011, 03:29 PM
کدوم کانالها بازیها رو نشون میده؟؟؟؟؟؟ :655:
Ahoura
03-21-2011, 03:30 PM
کدوم کانالها بازیها رو نشون میده؟؟؟؟؟؟ :655:
بازي ها 6 روز ديگه شروع مي شه. الجزيره 2 به صورت رايگان پخش مي كنه. براي اطلاعات بيشتر وقتي به يكي دوروزي مسابقات رسيديم پاور جان زحمت ليست كاملشو مي كشه.
manoochehr
03-21-2011, 03:31 PM
میامی دیگه ماله دلپو هست. به امید قهرمانی خوان در میامی.
Nima88
03-21-2011, 04:02 PM
چه جالب میشه دوباره تو قرعه کشی نوله بیفته سمت راجر درواقع راجر بیفته سمت نواک
چون الان نواک رنک 2
Behnam RF
03-21-2011, 04:36 PM
با بازی خوبی (به جز سرویس) که در نیمه نهایی ایندیان ولز به نمایش گذاشتی ،برو به سوی انتقام از نوله و قهرمانی:655:
Nima88
03-21-2011, 04:47 PM
به امید قهرمانی ماتادور
Paymaan
03-21-2011, 05:52 PM
برو ببینم آخر فصل میتونی نامبر وان بیای بیرون(بعضی ها هشتاد و اندی هفته است اول اند بسه براشون)
Nima88
03-21-2011, 06:10 PM
برو ببینم آخر فصل میتونی نامبر وان بیای بیرون(بعضی ها هشتاد و اندی هفته است اول اند بسه براشون)
من تو ایندین ولزم گفتم راجر باید خواب نامبر وانی ببینه
Farid
03-21-2011, 07:15 PM
چه جالب میشه دوباره تو قرعه کشی نوله بیفته سمت راجر درواقع راجر بیفته سمت نواک
چون الان نواک رنک 2
بله Rank 2 ه اما در این مسابقات هنوز Seed 3 خواهد بود.
Farid
03-21-2011, 07:17 PM
من تو ایندین ولزم گفتم راجر باید خواب نامبر وانی ببینه
شما هم اگه خواب دیدی Federer دیگه No.1 نمیشه مواظب باش بعد از Wimbledon خوابت برعکس تعبیر نشه.
Farid
03-21-2011, 07:19 PM
او ببخشید داشت یادم میرفت
سال نو بر تمامی بچه های خوب Tennistalkers مبارک باد.
Ahoura
03-21-2011, 07:24 PM
6. یلنا یانکوویچ
7. لی نا
كوروش جان مطميني؟
لي نا در حال حاضر ششم و يانكوويچ هفتم.
Nima88
03-21-2011, 07:47 PM
شما هم اگه خواب دیدی Federer دیگه No.1 نمیشه مواظب باش بعد از Wimbledon خوابت برعکس تعبیر نشه.
باشه رفیق خواهیم دید.
درضمن از تبانی چه خبر؟:251:
Mohammad Reza
03-21-2011, 08:50 PM
خب:2:امیدوارم راجر تو این تورنمنت موفق باشه و به اون چیزی که میخواد برسه!یعنی یه تروفی دیگه اضافه بشه!:66:نه بابا ول کن حوصله نداریم:23:والله...در اینکه نامبر 1 میشیم شکی نداریم...والله
manoochehr
03-21-2011, 10:46 PM
شکست خوردن نادال و فدرر تو تنیس زیاد بشه به نظرتون تنیس جذاب تر نمیشه خدایی؟ یک مدتی بود همش رافا/ راجر میومدن فینال با هم ولی بعد از اینکه جوکو/ دلپو / مورای / سودرلینگ و بازیکنهای جدیدی که وارد تنیس شدن جذابیت دو برابر قبل کردن.مثال تو زمینهای خاک رس اگه یک بازیکن بیاد تو روی نادال در بیاد خیلی جذاب تر میشه تا اینکه نادال تمام تورنومنت های خاک رو ببره.
manoochehr
03-21-2011, 10:58 PM
قرعه کشی میامی انجام شد نادالو و فدرر تو نیمه نهایی میخورن به هم.اوه گروه دلپو وحشتناک سخته
Nima88
03-21-2011, 11:01 PM
شکست خوردن نادال و فدرر تو تنیس زیاد بشه به نظرتون تنیس جذاب تر نمیشه خدایی؟ یک مدتی بود همش رافا/ راجر میومدن فینال با هم ولی بعد از اینکه جوکو/ دلپو / مورای / سودرلینگ و بازیکنهای جدیدی که وارد تنیس شدن جذابیت دو برابر قبل کردن.مثال تو زمینهای خاک رس اگه یک بازیکن بیاد تو روی نادال در بیاد خیلی جذاب تر میشه تا اینکه نادال تمام تورنومنت های خاک رو ببره.
صد در صد جذابتر میشه
اما کسییم هستش که بتونه جلوی رافا تو خاک بگیره؟
ایا نواک میتونه رافا تو خاک دچار مشکل کنه؟
باید منتظر بمونیم فصل خاک شروع شه
manoochehr
03-21-2011, 11:03 PM
تو قرعه کشی راجر با سید 3 اسمش زده شده برای همین تو نیمه نهایی میخورن به هم . مورای/ جوکو تو کوارتر با هم میوفتن. دلپو بازی دومش با کولیشرایبر بعد با سودرلینگ خیلی خیلی گروش سخته ولی مشکلی نداره دلپو همشونو لح میکنه.
koury
03-21-2011, 11:12 PM
میتونید به قرعه کشی مسابقات مراجعه کنید... بله ولی تغییرات رده بندی تو سیدبندی محاسبه شده.
Ahoura
03-21-2011, 11:13 PM
Roger miami 2011 outfit
koury
03-21-2011, 11:28 PM
مسیر رافا تا دیدار نهائی؛ فدرر در نیمه نهائی:
رافا همانند سید های برتر دیگر در دور اول BYE داره و از دور دوم به بازیها خواهد پرداخت. جرمی شاردی یا کی نیشیکوری حریفان رافا در دور دوم هستن، فلی لوپز، ریچارداس برانکیس یا خوان ایگناسیو چلا هم ممکنه در دور سوم به رافا بخورن.
دولگوپولف یا سونگا سید هائی هستن که در دور 4 ممکنه به رافا برخورد کنن و بردیش،مونتانیس،گولبیس یا آلماگرو هم خطرناک ترین بازیکنائی هستن که تا دور 1/4 نهائی به رافا میخورن! فدرر، رادیک، باقداتیس یا ملزر هم جزو بزرگترین خطرات دور نیمه نهائی هستن...
مسیر فدرر تا فینال؛ رادیک در یکچهارم نهائی:
راجر اول باید به مصاف فابیو فونینی یا رادک استپانک بره، اولین سیدی که به فدرر ممکنه بخوره خوان موناکو هست. مارکوس باقداتیس یا میخائیل یوژنی هم سید هائی هستن که قراره تو دور 4 به فدرر برخورد کنن. در دور یک چهارم نهائی اندی رادیک یا یورگن ملزر اتریشی بزرگترین سید های طرف فدرر هستن. تو نیمه نهائی هم که نادال و بردیش برترین سید ها هستن.
مسیر روبین سودرلینگ تا فینال؛ مصاف مجدد با کولشرایبر:
سودرلینگ ابتدا باید از دور دوم با آندری گلوبف یا ایوان دادیج بازی کنه، سپس در دور 3 فیلیپ کولشرایبر یا خوان مارتین دل پوترو بزرگترین خطرات این تنیسور سوئدی هستند. در دور 4 مردی فیش، ایوان لیوبیچیچ یا ریچارد گاسکه ممکنه به سید چهارم مسابقات بخورن و در دور یک چهارم نهائی نیز داوید فرر، مایکل لیودرا، میلوس ریانیچ یا استن واورینکا منتظر این تنیسور خواهند بود. دیدار نیمه نهائی نیز نواک جوکوویچ یا اندی موری رو بعنوان سید های برتر در بخش سودرلینگ خواهد داشت.
مسیر جوکوویچ تا دیدار فینال؛ آسان ترین مسیر تا 1/4 نهائی:
نواک دور اول استراحت داره و برای فتح چهارمین قهرمانی پیاپی خود باید در اولین گام به مصاف یک Qualifier یا دنیس ایستومین ازبک بره، توماز بلوکی اولین سیدی هست که ممکنه از رسیدن نوله به دور 4 جلوگیری کنه، ولی در دور 4 بالاخره ممکنه نواک باز هم به سم کوئری یا ویکتور ترویسکی برخورد کنه که در بردن هر دو سابقه ی زیادی داره...دور 1/4 نهائی ممکنه سخت ترین دور نواک باشه که اندی موری یا فرناندو ورداسکو در انتظار وی خوهند بود... و سرانجام دیدار نیمه پایانی و احتمال برخورد به روبین سودرلینگ یا داوید فرر!!
Nima88
03-21-2011, 11:51 PM
به به چه قرعه ای رافا و راجر تو نیمه نهایی
رافا بزن بترکون
manoochehr
03-22-2011, 12:22 AM
دلپو با راجر از دو طرف همرو درو میکنن میان فینال.
Hatam
03-22-2011, 12:02 PM
بله Rank 2 ه اما در این مسابقات هنوز Seed 3 خواهد بود.
از همون اول قرار بود براساس رنکینگ هفته بعد از ایندین ولز سید بندی بشه
http://www.irupload.ir/images/vcp9dyv4zkmlumvcf30b.jpg
pouriya.alex
03-22-2011, 12:34 PM
راجر عزیز بزن بترکون که منتظر قهرمانیت هستیم . تو نیمه نهایی هم که قرعت آسونه:434:
30ger
03-23-2011, 12:51 AM
راجر جون هرکی دوس داری بزن این اسوه کبر و غرور و نخوتو بترکون (...) که هرموقع میبینمش تا 3 روز حالم بد میشه...:3t1:
انصافا اگه اول نشی رسما عیدمون خراب میشه...
davidbeckham
03-23-2011, 01:03 AM
به امید فینالی دیگر بین رافا و نوواک:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/ztwwmppfbkgv6uy9x32g.jpg
http://www2.bazinama.com/img/files/ko4d32l1dvnkoqgh0amn.jpg
Afshin
03-23-2011, 02:07 AM
به امید فینالی دیگر بین رافا و نوواک:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/ztwwmppfbkgv6uy9x32g.jpg
http://www2.bazinama.com/img/files/ko4d32l1dvnkoqgh0amn.jpg
خشی این دفعه حالت گرفته میشه ، ببین کی گفتم :434:
M∂hdi
03-23-2011, 03:58 AM
لیتون هیوئیت به دلیل عمل جراحی پا از میامی کنار کشید
پیش بینی می شود تنیسور استرالیایی قادر به انجام بازی در آزاد فرانسه و ویمبلدون باشد
لیتون در وب سایت شخصی خود از اوضاع نگران کننده پایش ، نیاز به عمل و در بهترین حالت حضور و رقابت در دو گرنداسلم بعدی گفته است.
koury
03-23-2011, 02:53 PM
لیتون هیوئیت به دلیل عمل جراحی پا از میامی کنار کشید
پیش بینی می شود تنیسور استرالیایی قادر به انجام بازی در آزاد فرانسه و ویمبلدون باشد
لیتون در وب سایت شخصی خود از اوضاع نگران کننده پایش ، نیاز به عمل و در بهترین حالت حضور و رقابت در دو گرنداسلم بعدی گفته است.
یه عکس جالب از هیوئیت در همین مسابقات ایندین ولز
http://tisfon.net/images/qt6oyqty13l92wa36i.jpg
در حال دید زدن آنا ایوانوویچ :251:
manoochehr
03-24-2011, 08:14 AM
دلپوترو در اولین بازی خودش موفق شد ملو از کشور برزیل در 2 ست شکست بده. اما نکته جالب شکست دوباره داویدنکو در راند 1 از اندرسون افرقایی با نتیجه 6/4 6/3. دورمن هندی هم در ادامه موفقیت های خود استراچی رو شکست داد. در دیگر بازیهای مهم شکست لوبیچیچ برابر تنیسور گمنام ایتالیایی لورنزو رقم خورد 7/6 6/1 .
Ahoura
03-24-2011, 10:25 AM
miami single draw
koury
03-24-2011, 01:30 PM
خدا رو شکر گویا عمو تونی هم برای میامی اومده!! اولین باره تو مسابقات مسترز آمریکا میبینمش :350:
http://www.freeebayimagehost.com/images/j6db441x0fo3n3knu0n7.jpg
manoochehr
03-24-2011, 08:59 PM
بازیها از روز شنبه ساعت 18 از الجزیره اسپورت 2 پخش زنده میشه.
M∂hdi
03-24-2011, 09:18 PM
دل پوترو پس از پیروزی برابر ریکاردو ملو
"من امروز واقعا به خوبی سرویس زدم، به ویژه در لحظات مهم" در 5-4 ست دوم، بازی من به ضربات سرو بسته شد. من عالی (ضربه) سرو زدم و هنوز روی آن کار می کنم .
" من واقعا بازی کردن در اینجا (میامی) را دوست دارم . بسیاری از مردم امریکای جنوبی برای دیدن مسابقات به اینجا آمده اند، به طوری که واقعا احساس خوبی می کنیم . و امیدوارم (من) در مسابقه بعدی بهتر ظاهر شوم"
خوان در راند دوم به مصاف تنیسور آلمانی فیلیپ کولشرایبر می رود .
http://www.irfreeup.com/images/89899392490064616134.jpg (http://www.irfreeup.com/images/89899392490064616134.jpg)
Mohammad_Joulaei
03-24-2011, 09:28 PM
متاسفانه دينارا به يكي از اماده ترين تنيسورا خورده هموطنش زنواروا!!!!!
اميدوارم كه مجددا به جايگاه واقعيش برگرده!!
Farid
03-24-2011, 09:57 PM
بازیها از روز شنبه ساعت 18 از الجزیره اسپورت 2 پخش زنده میشه.
مسابقات از ساعت 6:30 شروع میشه در Outside court ها اما پخش تلویزیونی از ساعت 7:30 شروع میشه در زمینهای اصلی.
بنابراین دوستان ساعت 7:30 پای تلویزیون بشینند.
manoochehr
03-24-2011, 11:38 PM
مسابقات از ساعت 6:30 شروع میشه در Outside court ها اما پخش تلویزیونی از ساعت 7:30 شروع میشه در زمینهای اصلی.
بنابراین دوستان ساعت 7:30 پای تلویزیون بشینند.
dane عزیز ساعت 18 استودیو مباشر داره الجزیره تو سایتشم زده بعد پایان نقد برسی (عادل شطی /امین غساسی/ کریم عالمی) مسابقات طبق برنامه شروع میشه. نقد برسی هم جالبه و دیدنش خالی از لطف نیست. همیشه قبل شروع هر تورنومنتی الجزیره یک نقد و برسی کوتاهی درباره اون تورنومنت انجام میده. و بلافاصله بعدش مسابقات اغاز میشه.
Mohammad Reza
03-25-2011, 08:49 AM
سخنان زيباي اسطوره:
"I still think I've had a great six months. I feel like I'm playing really good tennis, and right now Novak [Djokovic] is just a bit better than the rest. And that's okay.
"I've gone through phases like this on multiple occasions with Rafa [Nadal], with [Andy] Murray, with even [Andre] Agassi and [Lleyton] Hewitt and [Andy] Roddick and so forth. It's just something that's part of the game.
"I never expected myself to dominate for 15 years. I think at the top right now I think actually everybody is playing well."
"I guess it's hard to win back-to-back [ATP World Tour] Masters 1000s in general because you have a lot of good players in the early rounds," said Federer. "You have no excuse not having had enough time off, because there is enough time so you actually can get ready. It just seems like I guess here and in Indian Wells usually everybody is playing pretty well, because the season is underway for a couple of months.
"Everybody can play on hard courts, so it's not really a surface that favours a particular playing style. The South Americans have their chance, like the Europeans and the Americans have and so forth. So I think it's pretty straight forward, and that's why I think they're tough to win back-to-back.
"But then again, if you're hot, like Novak at the moment, or me back a few years ago when I won back-to-back Indian Wells and Miami, you could do it. Just because the draw falls into place, you are playing well, you are not thinking too much, and you are very just better than the rest at the moment."
Farid
03-25-2011, 04:26 PM
dane عزیز ساعت 18 استودیو مباشر داره الجزیره تو سایتشم زده بعد پایان نقد برسی (عادل شطی /امین غساسی/ کریم عالمی) مسابقات طبق برنامه شروع میشه. نقد برسی هم جالبه و دیدنش خالی از لطف نیست. همیشه قبل شروع هر تورنومنتی الجزیره یک نقد و برسی کوتاهی درباره اون تورنومنت انجام میده. و بلافاصله بعدش مسابقات اغاز میشه.
منوچهر جان اون برنامه ای که شما مد نظرتونه هم 7:00 شروع میشه.
manoochehr
03-25-2011, 07:30 PM
منوچهر جان اون برنامه ای که شما مد نظرتونه هم 7:00 شروع میشه.
اره درسته من هواسم نبود ساعت ها رو 1 ساعت کشیدن جلو.مرسی dane
manoochehr
03-25-2011, 07:49 PM
من همیشه وقتی ساعت ها رو میکشن جلو تو اتاق خودم ساعت رو نمیکشم جلو بیشتر هم بخاطر تنیس اینکارو میکنم.
delpotro
03-25-2011, 08:10 PM
ایول Sod. نزدیک بود یکی از اون upset های بزرگ اتفاق بیفته ولی Sod به بازی برگشت. اونم نه یک بار.
دو بار. ست اول رو باخت. ست دومو با اقتدار برد.
ست سوم رو بد شروع کرد. بریک شد. در ادامه دو بار دودیچ رو بریک کرد تا در نهایت 6-4 برنده شد.
6-4 6-2 3-6
Ahoura
03-25-2011, 08:13 PM
go roger
7amed
03-25-2011, 08:44 PM
آخه این ظلم نیست؟ پول دادیم کارت الجزیره اسپورت خریدیم. بعدش هیچکدوم از شبکه های 1تا8 پلاس، مسترز مایامی رو پخش نمی کنن. حالا من بی نوا که الجزیره اسپورت 2 رو ندارم این مسابقات رو چطور تماشا کنم؟ آخه خدا رو خوش میاد؟ پس این جماعت چرا کارت می فروشند؟
Ahoura
03-25-2011, 09:42 PM
آخه این ظلم نیست؟ پول دادیم کارت الجزیره اسپورت خریدیم. بعدش هیچکدوم از شبکه های 1تا8 پلاس، مسترز مایامی رو پخش نمی کنن. حالا من بی نوا که الجزیره اسپورت 2 رو ندارم این مسابقات رو چطور تماشا کنم؟ آخه خدا رو خوش میاد؟ پس این جماعت چرا کارت می فروشند؟
الجزيره +8 كه بازي ها رو نشون مي ده.
همين الان تبليغ كرد كه از فردا الجزيره 2 . +8 . HD2 بازي ها رو به صورت زنده پخش مي كنند.
7amed
03-25-2011, 09:59 PM
الجزيره +8 كه بازي ها رو نشون مي ده.
همين الان تبليغ كرد كه از فردا الجزيره 2 . +8 . HD2 بازي ها رو به صورت زنده پخش مي كنند.
قربونت:866: خدا از دهنت بشنفه. پس چرا در سایت اعلام نشد که الجزیره 8+ پخش میکنه؟ بهر حال خدارو شکر که من هم می تونم ببینم.:441:
koury
03-25-2011, 10:25 PM
قربونت:866: خدا از دهنت بشنفه. پس چرا در سایت اعلام نشد که الجزیره 8+ پخش میکنه؟ بهر حال خدارو شکر که من هم می تونم ببینم.:441:
دوست عزیز کی میگه اعلام نشده؟ افشین عزیز زحمت کشیده تو این تاپیک (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3629) معرفی کرده!!
7amed
03-25-2011, 10:47 PM
دوست عزیز کی میگه اعلام نشده؟ افشین عزیز زحمت کشیده تو این تاپیک (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3629) معرفی کرده!!
حق باشماست دوست عزیز. گویا شبکه های پخش کننده آپدیت شده اند. بنده در جریان آپدیت پست مربوط به پخش زنده مسابقات نبودم.
Mohammad_Joulaei
03-25-2011, 11:00 PM
نتايج عجيبي رقم خورد
موري در آستانه باختن تو دور اوله(چه بلايي سر نامبر 5 تنيس اومده)
واورينكا ست اولو بيگل شد!!!
تنيسور مورد دلخواه فريد عزيز بلوچي رو شكست داد!
و از حذف هاريسون متعجب شدم!!
سوال فدرر و واورينكا در دوبل مثل ايندين ولز شركت دارن؟
سلام چرا الجزیره 2 بازی هارو نشون نمیده؟ اصلا شبکه های پخش کننده کدوما هستن ؟
delpotro
03-25-2011, 11:14 PM
اندی حذف شد.
شادی می کنیم.
:689:
:Music::Music::Music:
manoochehr
03-25-2011, 11:29 PM
اندی داره چیکار میکنه. ولی چه حالی میده اندی روز اول حذف بشه. :251:
delpotro
03-25-2011, 11:46 PM
اندی داره چیکار میکنه. ولی چه حالی میده اندی روز اول حذف بشه. :251:
خیلی حال میده . مخصوصا وقتی سودرلینگ باخت رو با برد عوض کنه و فاصله امتیازیشو با ماری
بیشتر.
ولی خیلی خوب میشه اندی عادت کنه همیشه دور اول حذف شه. آخه اصلا حوصله و تحملشو
ندارم.
delpotro
03-25-2011, 11:59 PM
برج تاندیل. نوبت توئه
http://up.iranblog.com/images/nacmn5ilabdalevusgm2.jpg
Ahoura
03-26-2011, 12:18 AM
سلام چرا الجزیره 2 بازی هارو نشون نمیده؟ اصلا شبکه های پخش کننده کدوما هستن ؟
كوروش جان در پست 47 زحمت كشيد قرار داد.
ولي من بازم قرار مي دم.
روي لينك زير كليك كن :
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=45408&postcount=2 (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=45408&postcount=2) (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3629)
Ahoura
03-26-2011, 12:26 AM
اكثر دوستان خبر دارند. ولي من بازم يادآوري مي كنم.
تورنمنت ميامي در بخش زنان از قسمت نيمه نهايي در كانال هاي الجزيره 2 و +7 يا +8 . دبي اسپرت. ابوظبي اسپرت 2 نيز پخش خواهد شد.
Mahmood
03-26-2011, 12:39 AM
سوال فدرر و واورينكا در دوبل مثل ايندين ولز شركت دارن؟
خیر دوست عزیز
نه تیم فدرر در دوبل میامی شرکت کردند نه تیم نادال
Mahmood
03-26-2011, 12:41 AM
دوارمن هم با حذف رائونیچ در دومین مسترز خودش نشون داد حرفای زیادی برای گفتن داره...
Ahoura
03-26-2011, 12:46 AM
جوكو و ماري با هم در دوبل فردا به رقابت مي پردازند.
Ali_RF
03-26-2011, 01:57 AM
ليست تنيسورهاي مطرحي كه تا حالا حذف شدن:
ليوبيچيچ - داويدنكو - كارلوويچ - بنتو - ورداسكو - موري - واورينكا
ضمن اين كه اندرسون آفريقايي كه در مرحله اول داويدنكو رو شكست داده بود، در مرحله دوم هم گارسيا لوپز اسپانيايي رو حذف كرد. اين اندرسون همونيه كه تو USopen با موري بازي داشت و موهاش هم بلند بود.
Afshin
03-26-2011, 06:10 AM
مرسی خوان :655:
Mohammad Reza
03-26-2011, 10:50 AM
كارولين وزنياكي كه تنها امسال سه بازي را شكست خورده و موفق به كسب 2تورنمنت از 3تورنمنت خود شده،بايد بار ديگر از عنوان خود در مقابل بازيكنان تاپ جهان دفاع كند!
"من كاملا تواسنتم تورنمنت هاي سال گذشته را تقريبا بدست آورم و من احساس ميكنم كه در هر لحظه بسيار بزرگ تنيس بازي ميكنم و در جايي كه هستم حق دارم....زماني كه شما دختر بچه اي بوديد از طريق تلویزیون تورنمنت ها رو ميديد،شما معني گرند اسلم يا Sony Ericsson Open رو نمي فهميديد ولي ميدانستيد كه شماره 1 چيست"! كارولين گفت.
كاپيتان Fed Cup آمريكا Mary Joe Fernandez گفت كه كيم سزاوار هست كه بالاتر از نامبر 2 باشد اما او به پتانسيل خوب وزنياكي نيز ايمان دارد..او اعتقاد دارد كه كيم بايد شماره 1 باشد و اين رو طرفداران و بازيكنان نيز قبول دارند!
كلايسترز افزود:اين شماره است!اين چيزي نيست كه من در آن تمركز كنم!اجازه دهيد او لذت ببرد...
koury
03-26-2011, 11:47 AM
ليست تنيسورهاي مطرحي كه تا حالا حذف شدن:
ليوبيچيچ - داويدنكو - كارلوويچ - بنتو - ورداسكو - موري - واورينكا
ضمن اين كه اندرسون آفريقايي كه در مرحله اول داويدنكو رو شكست داده بود، در مرحله دوم هم گارسيا لوپز اسپانيايي رو حذف كرد. اين اندرسون همونيه كه تو USopen با موري بازي داشت و موهاش هم بلند بود.
دوست عزیز فکر کنم منظورتون داستین براون باشه که هنوزم موهاش بلنده و در یو اس اپن با موری باز کرد، ست اول هم خوب بازی کرد!! آندرسون در یو اس اپن با اندی بازی نکرد...
Farid
03-26-2011, 11:49 AM
Come on James
امیدوارم مسئولین برگزاری مسابقات بازی Djokovic و Blake رو تو شب برگزار نکنند.
از دوستان خواهشمندم بازی رو ببینند و ببینند که نفر دوم جهان در برابر یک بازیکن که دیگه داره بازنشسته میشه جز دفاع کاری نمی کنه.
راستی به نظر شما چرا مسئولین ATP با کند کردن سطوح زمینهای مسابقات باعث شدند که بازیکنان Passive رنکهای بالای تنیس رو اشغال کنند؟
خودشون میگند به خاطر طولانی تر شدن رالی ها و جذابتر شدن مسابقات.
ایا واقعا والی کردن و Winner زدن زیبا نیست و اره کشی از عقب زمین زیباست؟
Behnam RF
03-26-2011, 11:56 AM
Come on James
از دوستان خواهشمندم بازی رو ببینند و ببینند که نفر دوم جهان در برابر یک بازیکن که دیگه داره بازنشسته میشه جز دفاع کاری نمی کنه.
راستی به نظر شما چرا مسئولین ATP با کند کردن سطوح زمینهای مسابقات باعث شدند که بازیکنان Passive رنکهای بالای تنیس رو اشغال کنند؟
بله،واقعا به نظر من سطح تند جذاب تره ،در IW خیلی سطح کند بود ،فقط کم مونده سطح رو به کندی خاک برسونند ،که بعید نیست این کار رو انجام بدند.
PowerVu
03-26-2011, 12:05 PM
اندی ماری اگر آسیب دیده نیست، واقعا حالت اضطراری براش پیش اومده! من هیچ وقت انقدر اندی رو شکننده ندیده بودم. باخت در دور اول دو تورنمنت پشت سر هم به بازیکنانی که در رده بندی جهانی خیلی جا برای کار کردن دارند، واقعاً غیر قابل قبوله!
درسته که من هوادارش نیستم اما امیدوارم نه از لحاظ روحی و نه جسمی، در هیچ زمینه ای مشکلی نداشته باشه!
همیشه دوست دارم، گلادیاتورها رو بدون کوچکترین آسیب دیدگی در میدان نبرد ببینم!
PowerVu
03-26-2011, 12:15 PM
بله،واقعا به نظر من سطح تند جذاب تره ،در IW خیلی سطح کند بود ،فقط کم مونده سطح رو به کندی خاک برسونند ،که بعید نیست این کار رو انجام بدند.
به هر حال، اونچه که مسلّمه اینه که اتخاذ تصمیم برای تعیین نوع و کیفیت سطوح، خوشبختانه فردی نیست و غیر ممکنه که نظر فقط یک شخص و دسته رو ملاک قرار بدند.
بنابراین اگر اجماع نظر سلایق مختلف، رای بر اجرای چنین تصمیماتی داده، به نوبه خودم فکر می کنم عادلانه باشه.
Farshad.Roger
03-26-2011, 01:31 PM
اصلا کند کردن زمین ها یک امر بسیار غیر منظقی و بی فایده هست. اول از هر چیز به صورت طبیعی خاک قرار بوده کند باشه. چمن تند که همین باعث تخصصی شدن این 2 Surface میشه
و Hard متعادل که این امر هم باعث میشه بازیکنان بیشتری در این سطح بتونن به رقابت بپرادزن.
حالا با کند شدن اکثر زمین های هارد و حتی چمن .چندین مشکل پیش میاد که نشان دهنده اشتباه مسولین هست.
اولین مشکل اینه که نسل بازیکنانی که از تاکتیک serve&volley استفاده میکنن از بین رفت. هرچقدر هم که یک قانون درست باشه نباید یک استایل بازی رو از بین ببره.
دومین اشکالش کم شدن شانس خیلی از بازیکنا و بالا رفتن درصد مصدومیت هست چرا که شما بیش از حد باید فیزیکی بازی کنی با این تقویم شلوغی که بازی ها دارن. دیر یا زود بدن نمیتونه مدام به این شکل ادامه بده و وا میده.
سومین اشکالش از بین رفتن هیجان و بازی های زیبا در سطح تند هست. بله مدام 1-2 ضربه در رالی بزنی و امتیاز بگیری جالب نیست اما هر رالی که جون بازیکن برای یک وینر در میاد هم جالب نیست.
الان هر بازی رو میبینین بازیکنان شبیه پاندول ساعت روی بیس لاین دارن چپ و راست میرن....
به عنوان مثال ویمبلدون. ویمبلدون یکی از مشکل ترین گرنداسلم ها هست نه چون راجر برده و نه چون نادال 2 بار برده این حرف رو میزنم. ویمبلدون الان هفته اولش که تمام میشه از هفته دوم کاملا خاص بودن و تخصصی بودنش رو از دست میده و به جامی خیلی عادی تبدیل میشه و اکثر بازیکنانی که استایل بازیشون مخصوص روی چمن بوده و خیلی خوب میتونن نتیجه بگیرن با چمن فعلی نمیتونن.
حالا چون مسولین باهم این تصمیم رو گرفتن دلیل به درست بودنش نیست. خیلی ها اشتباه میکنن. این نظر شخصی بنده هست
Ahoura
03-26-2011, 01:42 PM
كارولين وزنياكي كه تنها امسال سه بازي را شكست خورده و موفق به كسب 2تورنمنت از 3تورنمنت خود شده،بايد بار ديگر از عنوان خود در مقابل بازيكنان تاپ جهان دفاع كند!
"من كاملا تواسنتم تورنمنت هاي سال گذشته را تقريبا بدست آورم و من احساس ميكنم كه در هر لحظه بسيار بزرگ تنيس بازي ميكنم و در جايي كه هستم حق دارم....زماني كه شما دختر بچه اي بوديد از طريق تلویزیون تورنمنت ها رو ميديد،شما معني گرند اسلم يا Sony Ericsson Open رو نمي فهميديد ولي ميدانستيد كه شماره 1 چيست"! كارولين گفت.
كاپيتان Fed Cup آمريكا Mary Joe Fernandez گفت كه كيم سزاوار هست كه بالاتر از نامبر 2 باشد اما او به پتانسيل خوب وزنياكي نيز ايمان دارد..او اعتقاد دارد كه كيم بايد شماره 1 باشد و اين رو طرفداران و بازيكنان نيز قبول دارند!
كلايسترز افزود:اين شماره است!اين چيزي نيست كه من در آن تمركز كنم!اجازه دهيد او لذت ببرد...
اي بابا اين كرولاين آخر ياد نگرفت درست صحبت كنه. اين چه طرز صحبته؟؟؟؟ من قبول دارم كرولاين خيلي آمادست و خيلي خوب بازي مي كنه و نامبر واني فعلا شايسته ي كس ديگه اي جز كرولاين نيست ولي نبايد اينقدر از خودش تعريف كنه.
كرولاين بايد طرز صحبتش رو مثل بازيش حرفه اي بكنه
Mohammad
03-26-2011, 03:50 PM
Come on James
فرید جان میدونم بلیک بازیکن مورد علاقتونه ولی Ball bashing که هنر نیست، 20 تا بزنی به فنس عقب زمین، 20 تا Approach ساده رو بزنی به تور، 4 تا ها هم اینور اونور وینز بزنی، نظر منو بخوای اصلا زیبانیست، شاید أدم برای لحظاتی لذت ببره ولی در دراز مدت من رو دلزده میکنه.
به نظرم من کند شدن زمین محصول یک سری چیزهاست، که مهمترینش پیشرفت تکنولوژی راکت و سیم و بالارفتن وحشتناک سرعت و قدرت بازیهاست، شاید اگه سرعت زمینها همونقدر سریع میموند امروز تنیس همش میشد سرویس وینر و ایس و حداکثر طول رالیها هم بیشتر از 3 4 تا نمیشد، نمیدونم.
ولی اینطور که معلومه اکثریت بازیکنان هم بدشون نمیاد وگرنه یه کاری میکردن، همش در حد حرفه انتقاداتشون.
Ahoura
03-26-2011, 04:45 PM
فرید جان میدونم بلیک بازیکن مورد علاقتونه ولی Ball bashing که هنر نیست، 20 تا بزنی به فنس عقب زمین، 20 تا Approach ساده رو بزنی به تور، 4 تا ها هم اینور اونور وینز بزنی، نظر منو بخوای اصلا زیبانیست، شاید أدم برای لحظاتی لذت ببره ولی در دراز مدت من رو دلزده میکنه.
به نظرم من کند شدن زمین محصول یک سری چیزهاست، که مهمترینش پیشرفت تکنولوژی راکت و سیم و بالارفتن وحشتناک سرعت و قدرت بازیهاست، شاید اگه سرعت زمینها همونقدر سریع میموند امروز تنیس همش میشد سرویس وینر و ایس و حداکثر طول رالیها هم بیشتر از 3 4 تا نمیشد، نمیدونم.
ولی اینطور که معلومه اکثریت بازیکنان هم بدشون نمیاد وگرنه یه کاری میکردن، همش در حد حرفه انتقاداتشون.
امتياز گرفتن با ايس و وينر كه خيلي زيبا تر از اروره.
وقتي زمين كند باشه اكثر رالي ها طولاني ميشه و وقتي هم كه رالي طولاني شد وينر ها كم مي شه و بازيكنان فقط با ارور مي تونن از هم امتياز بگيرن و اين از جذابيت تنيس مي كاهه.
وجود چند رالي طولاني در جريان بازي لازمه ولي اگه همه ي بازي رالي طولاني شد ديگه بازي كسل كننده مي شه.
koury
03-26-2011, 04:56 PM
ارور جزئی از بازی زیباست... رالی طولانی شما رو بیشتر به هیجان میاره که حدس بزنی کی بالاخره کم میاره؟ کی بالاخره ارور میده؟ کی بالاخره رالی رو میبره؟! کی از لحاظ فیزیکی قوی تره؟ کی بالاخره برای تموم کردن رالی میره؟!
من بعنوان کسی که عاشق ایس و سرویس وینر هستم ولی اونقدر که از رالی طولانی لذت میبرم از ایس لذت نمیبرم!! این امری سلیقه ای هست و هر کسی یه نظری داره ولی همونطور که ممد گفت اگه همه ی بازیکنا مخالف بودن حتما شکایتی چیزی میکردن...
!GH-9924
03-26-2011, 05:46 PM
درسته،به نظر من صرفا سطح سريع به هيچ عنوان نميتونه جذابيت تنيس رو بالا ببره.چرا،اگه بخوايم از ديد طرفدارانه به قضيه نگاه كنم،سطح سريع رو بيشتر ميپسندم،اما به همون اندازه اي كه شما ممكنه از يك بازي سريع لذت ببريد،با كند تر شدن سطح زمين و به طبع اون،افزايش تايمينگ رالي ها،به همون اندازه از يك بازي با رالي طولاني كه به خصوص تو ضربه هاي پاياني كه دلهره اوره به وجد ميايد.يه نظر من،در واقع موضوع مهم هم همين هيجانه كه سران atp رو متقاعد به اين امر كرده.مطمئنا،رسالت atp، افزايش بيننده براي بازي كل بازيكنان (نه فقط يه تعداد محدودي)هست.
در مورد اندي هم بايد بگم كه،اين طور كه از بازيش نشون ميداد،انگار اصلا تمرين نكرده،كه شايد اين موضوع يه كوچولو ربطي هم به فينال هاي پي در پي ملبورن باشه كه ديگه خستگي تمرين رو به خودش نميده..
امروزم يه بازي باحال تو كورت 2 برگذار ميشه.دوتا دوست صميمي كه بازي جفتشونو دوست دارم.به خصوص بازي عجيب و نترس Petzschner .
Afshin
03-26-2011, 06:04 PM
جیسون امسال هم مثل پارسال واسه میامی اومده :655:
Mohammad Reza
03-26-2011, 07:36 PM
اسطوره دوست دارم يه استارت فوق العاده بزني..مثه هميشه شاداب و سرحال...Freshe Fresh...ميدونم تلاش خودتو ميكني براي قهرماني...و منم كل شرايط رو درك ميكنم...ببازي،ببري ميگم اسطوره اي،ميگم مرسي اسطوره...كلا بات حال ميكنم راجر:866: احساس خوبي نسبت به امسال دارم...Come On Roger
.............
واورينكا حذف شد!!!اين ديگه ربطي به بازي دوبل كه نداره!:350:
.............
احساس ميكنم اين ماري يه كلكي تو سرشه:434:
.............
ناندو خيلي ضعيف شده!تو فصل خاكم فكر نكنم چيزي بشه!
.............
درود به جيمز بليك و لودرا:441:
manoochehr
03-26-2011, 07:59 PM
دلپو فردا 100 درصد سودرلینگ شکست میده. سودرلینگم زیاد اماده نیست ولی دلپو در امادگی عالی به سر میبره. VAMOS DELPO
Mohammad Reza
03-26-2011, 09:21 PM
زمين ها ديگه واقعا بي نمكن:3t1:زيادي توپ مياد بالا!:350:اصلا خوشم نيومد
اسطوره،سرويس بهتر از اينديان ولز شده بود...لباستم باش حال كردم:866:خوشتيپ:655:با اين لباس حس خوبي دارم.:443:
Come On Roger
Mohammad Reza
03-26-2011, 11:55 PM
عه!اندي راديكم حذف شد كه:379:داره ميشه مثه اينديان ولز....:379:
..........
كيم دوس دارم بري فينالو مثه هميشه حال وزنياكي رو بگيري!:866:
Farid
03-27-2011, 12:27 AM
محمد جان اینطور که شما گفتی معنی واقعی اغراق بود
شد 4 تا Winner در برابر 40 تا Unforced error
فکر نکنم هیچ بازیکن Ultra aggressor ی تا به حال تو هیچ بازی ای چنین stat ی داشته باشه
مثل این که من مثال بزنم
Murray که یک بازیکن Passive ه 4 تا Winner می زنه و اون هم روی سرویس و حریفش 40 تا Unforced error می ده تا ببره
البته این سلیقه ایه و یکی دوستار تنیس دفاعیه مثل شما و یکی دوستار تنیس هجومی مثل من ( همانطور که در فوتبال من سلیقم برعکسه و طرفدار ایتالیام )
هرچقدر سطح کند تر باشه و توپها سنگینتر
شما برای عبور توپ از دفاع حریف مجبوری نزدیکتر به خطوط ضربات خودتو روانه زمین حریف کنی و محکمتر به توپ ظربه بزنی که باعث میشه Unforced هات زیادتر بشه و هر چقدر زمین سریعتر باشه و توپها سبکتر شما برای عبور توپ از حریف مجبور نیستی انقدر محکم به توپ ظربه بزنی و ظرباتتو نزدیکتر به خطوط روانه زمین حریف کنی و Unforced هات میاد پائین
اینو گفتم که بدونی اگه زمین سریع بود و توپها سبک امثال Blake در برابر امثال Murray اگه بخوام مثل شما اغراق کنم 40 تا Winner میزدند و 4 تا Unforced error می دادند
در واقع بزاریند رک بگم
به نظر من اگه سرعت سطوح مانند دهه 90 و ما قبل ان بود
Roddick ممکن بود تو Top 50 باشه
Murray رنکش حدود 30 و 40 بود
Nadal رنکش حدود 10 تا 20 بود
Djokovic هم تو Top 10 بود اما بین 5 تا 10
Federer هم هیچگاه رنکش از 1 پائین نمیومد
خب به نظر شما چرا ATP سرعت سطوح رو کند کرد و اصولا این مساله از کی شروع شد
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
چون اعجوبه ای مانند Federer پدیدار شد که تنیس تا به حال به خود ندیده بود و من فکر نکنم دیگه هم به خود ببینه
درباره اینکه سیاستمداران دنیا نمیزاند کسی اسطوره بشه کسی شک داره؟
من یکی که ندارم
نمونشو تو تمامی عرصه های ورزشی , هنری و غیره همه دیدیم و سراغ داریم و مثال زدنش بی مورده
شک نکنید اگه ATP سطوح مسابقات رو کند نکرده بود و توپها رو سنگین الان Federer حدودا 25 لی 30 تا Grand Slam داشه و کلی TMS
چندین سال بود که بحث سر این بود که ایا کسی میتواند رکورد 14 GS های Sampras رو بشکنه؟
این باعث می شد تا تنیس برای هواداران جذاب بمونه و همواره به دنبال ستاره ای جدید باشند که این رکورد رو بشکنه
خیلی سخت بود اما دست یافتنی به نظر می رسید
حالا فکر کنید اگه Federer مثلا 28 تا GS برده بود , ایا تصور زده شدن رکورد Federer امکان داشت؟
نه
دیگه ATP چگونه می تونست جذابیت تنیس رو حفظ کنه
بله دوستان اگه منو دوباره به سیاه دیدن مسائل نسبی نمی دید این کاری بود که ATP کرد.
manoochehr
03-27-2011, 01:16 AM
رادیک 1000 امتیاز خشک ازش کم شد. تو رنکینگ ضربه بزرگی بهش وارد شد.
manoochehr
03-27-2011, 01:50 AM
بازی فدرر با موناکو بازی جالبی میشه یک سبک دفاعی (موناکو) در مقابل یک سبک هجومی (فدرر) راجر نشون داده جلوی بازیکنهای دفاعی به زحمت میوفته.
peikan
03-27-2011, 07:42 AM
فکر نکنم هیچ بازیکن Ultra aggressor ی تا به حال تو هیچ بازی ای چنین stat ی داشته باشه
مثل این که من مثال بزنم
Murray که یک بازیکن Passive ه 4 تا Winner می زنه و اون هم روی سرویس و حریفش 40 تا Unforced error می ده تا ببره
البته این سلیقه ایه و یکی دوستار تنیس دفاعیه مثل شما و یکی دوستار تنیس هجومی مثل من ( همانطور که در فوتبال من سلیقم برعکسه و طرفدار ایتالیام )
شما برای عبور توپ از دفاع حریف مجبوری نزدیکتر به خطوط ضربات خودتو روانه زمین حریف کنی و محکمتر به توپ ظربه بزنی که باعث میشه Unforced هات زیادتر بشه و هر چقدر زمین سریعتر باشه و توپها سبکتر شما برای عبور توپ از حریف مجبور نیستی انقدر محکم به توپ ظربه بزنی و ظرباتتو نزدیکتر به خطوط روانه زمین حریف کنی و Unforced هات میاد پائین
اینو گفتم که بدونی اگه زمین سریع بود و توپها سبک امثال Blake در برابر امثال Murray اگه بخوام مثل شما اغراق کنم 40 تا Winner میزدند و 4 تا Unforced error می دادند
در واقع بزاریند رک بگم
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
چون اعجوبه ای مانند Federer پدیدار شد که تنیس تا به حال به خود ندیده بود و من فکر نکنم دیگه هم به خود ببینه
من یکی که ندارم
نمونشو تو تمامی عرصه های ورزشی , هنری و غیره همه دیدیم و سراغ داریم و مثال زدنش بی مورده
شک نکنید اگه ATP سطوح مسابقات رو کند نکرده بود و توپها رو سنگین الان Federer حدودا 25 لی 30 تا Grand Slam داشه و کلی TMS
چندین سال بود که بحث سر این بود که ایا کسی میتواند رکورد 14 GS های Sampras رو بشکنه؟
این باعث می شد تا تنیس برای هواداران جذاب بمونه و همواره به دنبال ستاره ای جدید باشند که این رکورد رو بشکنه
حالا فکر کنید اگه Federer مثلا 28 تا GS برده بود , ایا تصور زده شدن رکورد Federer امکان داشت؟
نه
بله دوستان اگه منو دوباره به سیاه دیدن مسائل نسبی نمی دید این کاری بود که ATP کرد.
پاک شد ................
Farshad.Roger
03-27-2011, 09:31 AM
مثل این که من مثال بزنم
در واقع بزاریند رک بگم
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
من یکی که ندارم
نه
کاملا درسته! ما زبونمون چندوقت پیش مو دراورد تو همین سایت که بگیم زمین ها همشون کند شده و مشکلات و مسایل مربوط به اون عنوان شد اما اکثریت گفتن "مگر بی کارند بیان زمین هارو کند کنند"
با حرفای شما موافقم هرچند که معتقدم رنک رادیک بالاتر از چیزی که گفتین بود به دلیل اینکه رادیک بازیش برای زمین های تند به مراتب سازگارتر و بهتر هست .
صحبت از این بود که اگر زمین ها کند و بد هست بازیکنان اعتراض میدادن. خب مشکل اینجاست که نسل قبلی که روی زمین های تند بازی میکردن تعداد کمتری نسبت به نسل جدید دارن. و نسل جدید بازیکنانی امثال نادال . ماری. جوکویچ (کمتر) و...بازیشون در زمین های کند بهتر هست و به طبع نمیان به خودشون ضرر بزنن. و بازیکنهای جدید تر هم از اول که اومدن روی این زمین های کند تمرین کردن و دارن بازی میکنن و بخوان یا نخوان بازی خودشون رو روی این سبک زمین ها باید تنظیم کنند. در نتیجه جایی برای اعتراض نمیمونه .
و مورد دیگه اینکه یک بازیکن هیچوقت نمیره یک اعتراض رسمی از این تورنومنت بکنه چون به جز حاشیه درست کردن و زیر فشار بردن خودش هیچ چیز دیگری نخواهد داشت.
این حرفای راجر هست در مورد زمین:
Q. Are the courts playing slower than Indian Wells? Seems like not a lot of winner, cold winners lately.
ROGER FEDERER: Yeah, I mean, look, I don't know. I feel that both are pretty slow, to be quite honest. It's hard to put balls away, like you say. You have to really set it up perfectly.
It reminds me slightly to clay in terms of how you can construct points. The big serve maybe has a bit more you know, on clay it just gives you a bit more and then you can do the one two punch, one two three punch at times more than on clay.
Other than that, you have to really create the way you play the points. Yeah, I wish it was a bit faster, but it is what it is.
راجر بارها و بارها جملات شبیه این رو گفته.
دیروز بازی رادیک واقعا جالب بود هر رالی زیر 20 تا تموم نمیشد....به گونه ای شده که به جای اینکه تکنیک. ذهن و قدرت بدنی همگی باهم حرف اول رو بزنن. الان فقط قدرت بدنی حرف اول رو میزنه.هرکی بتونه بیشتر بدوه و بیشتر توپ برگردونه برنده میشه و به همین دلیل هم خیلیا از جمله خود من معتقد هستن که تنیس به قشنگی سابق نیست.
Afshin
03-27-2011, 09:40 AM
من که خودم وقتی بازیهای 20 سال پیش رو میبینم حالم بهم میخوره ، فقط سرو اند والی بود ، هیچ چیز دیگه ای نبود توی بازی . به نظر من باید هم سطح کند توی تور باشه هم سطح سریع . البته الان تعادل رعایت نشده و تقریبا اکثر تورنمنت ها روی سطوح کند برگزار میشن (گرنداسلم ها متعادلند ، هارد سریع ، هارد کند ، خاک که به خودیه خود کنده ، چمن که به خودیه خود سریعه ).ولی توی مسترزها چندان اعتدال رعایت نشده ، ایندین ولز ، میامی ، 3 مسترز خاک ، شانگهای ، تورنتو - مونترآل کند هستند و فقط پاریس (اینم از پارسال سریع شده) و سینسیناتی سطوح سریع هستند . میشد مثلا یک مسترز خاک رو کمتر کرد و یک مسترز بر روی چمن اضافه کرد و یکی دیگه از تورنمنت های هارد رو روی سطوح سریع برگزارمیکردند . این جوری بازیکنی که کامل تر باشه و بتونه تو هر زمینی خوب بازی کنه شماره یک میشه .
Mohammad Reza
03-27-2011, 10:00 AM
منم وقتي بازي هاي قديمي رو ميبينم كه سرو اند والي بود يكم دل زده ميشم ولي ديگه نه تا اين حد!ما تو هر تورنمنت نگاه ميكنيم سطح كنده!آخر كاري ميان يو اس اپن هم كند ميكنن!!خوده خاكم كنده!چمنم مثه اينكه دارن يه كارايي ميكنن كه رالي بيشتر توش باشه!وقتي ميبينم تنيسور فقط به قصد رد كردن توپ از تور داره بازي ميكنه يه جوري ميشم!بايد يه جور متعادلش كنند!ديگه دارن تمام سطح هاي هارد رو كند ميكنن!
...............
ويدئو رالي زيبايي كه در بازي دابل نواك/ماري اتفاق افتاد...اين بازي با شكست تيم اين دو ستاره به پاپان رسيد.
بابا اين جوكوويچ مث پلنگ مياد اينور و ميره اونور!!!بعد اين همه تلاش و بدبختي ماري توپ و به تور ميزنه:434:همون موقع من جاي جوكوويچ بودم قهر ميكردم ميرفتم بيرون زمين:251::434:
لينك دانلود (http://www.zshare.net/download/88294206d25ec40e/)
لينك دوم (http://www.4shared.com/file/4sljhw0z/Viedo_Best_Shot_Djoko_Andy_Ten.html)
Mohammad
03-27-2011, 10:04 AM
مثل این که من مثال بزنم
در واقع بزاریند رک بگم
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
من یکی که ندارم
نه
من که بدون شک از چاشنی اغراق استفاده کردم در بیان تعداد ارورهای بلیک ولی فرید جان حرفای جدی شما هم به دور از اغراف نیست.
اینکه تمام تور زدن ها و با اختلاف اوت زدنهای امثال بلیک رو به توپ و زمین نسبت بدیم، از نظر من اغراقه. آخه یه توپایی رو امثال بلیک خراب میکنه اونم با اختلاف که اصلا ربطی به گوشه زدن و غیره نداره، آخه وقتی یه Approach ساده رو با زور زیادی زدن میزاری وسط تور، نادال پسیو دفاعی به قول شما هم اونا رو وینر میکنه، چطور بلیک نمیتونه؟ ایراد از توپه یا تکنیک؟
یه اشتباه بزرگی به نظر من داره این وسط اتفاق میوفته و اون مقایسه کردن تنیس کلاسیک دهه 90 و قبل از اون با استایل بازی بلیکه!!! این دو تا به نظر من هیچ ربطی بهم ندارن.
اتفاقا بر عکس به نظر من تمام این Ball Basher ها موفقیت نسبی خودشونم مدیون همین کندتر شدن سطح ها هستند که زمان بیشتری برای سوئینگ کردن بهشون میده، نمونه بارزش دیگر تنیس باز موردعلاقتون گونزالز، شما فک میکنید اگه سطحها مثل دهه 90 بود اصلا اسمی از گونزالز میشنیدیم؟ به نظر من که نه. اصلا خیلی از بازیکنای دیگه که خیلی از دوستان احتمالا فک میکنن حتما باید سطح سریعتر رو دوست داشته باشند، برعکس سطوح خیلی سریع رو به هیچ وجه نمی پسندند، نمونش سودرلینگ بارها و بارها تو مصاحبش اینو گفته، شما ببینید مثلا کسی مثل گولبیس بهترین نتایجش کجا بوده؟ تو رم پارسال و رولندگروس 2008 مثلا. حتی داویدنکو که همه به بازیش رو تحسین میکنن؟ اون چطور؟ یا داوید نلبندیان؟ اصلا اساس رسیدنش به فینال 2002 ویمبلدون همین کندتر شدن زمین ها بود؟ نبود؟ اینو که دیگه همه میگن.
به نظر من این اشتباهه که فک کنیم کندتر شدن زمینها صرفا باعث شده بازی ها دفاعی تر بشه، یه مقوله خیلی پیچدست که رو کاغذ نمیشه براش قانون صادر کرد.
حتی من یادمه خود فدرر پارسال تو یه مصاحبه ش تو ویمبلدون همه چی رو فقط کند شدن زمین نمیدونست و خیلی با قطع و یقین صحبت نمیکرد، و یه سری عوامل رو مطرح میکرد و نه فقط زمین رو.
در مورد اون پیش بینی هاتون در مورد رنکینگ بازیکنا اگه سطو ح مثل دهه 90 بود باید بگم، فرید جان این بازیکنا یاد گرفتن چه جوری رو این سطوح بازی کنند، الان آکادمی های تنیس سعی میکنن بازیکنان رو با توجه به شرایط کنونی زمینها تربیت کنن همونطور که تو دهه 90 و قبل از اون هم سعی میکردند اونجوری تربیت کنند، مسلما اگه سطوح سریعتر میموند این بازیکنان اینجوری که بازی نمیکردن یا اگه استعدادشو داشتن اون استایل رو یاد میگرفتن یا اگر نه اصلا ما الان اسمی ازشون نمیشنیدم.
و نکته آخر ما همیشه از کند شدن زمینها حرف میزنیم از سریع شدن زمین های خاکی حرفی نمیزنیم، تنها نگاهی به افراد حاضر در نیمه نهایی پارسال رولندگروس نشون میده که به جز نادال هیچ کدوم بقیه ربطی به خاک ندارن، اینا رو هم باید درنظر گرفت.
یکی از دلا تغییرات سرعت زمینها هم میتونسته این باشه که هر بازیکنی با هر استایل پایه ای بتونه رو سطوح مختلف بازی کنه، مثلا وقتی فصل تورنمنت خاک میرسه یه سری بیخیال نشن و منتظر فصل چمن شن و بالعکس هم در مورد چمن.
Farshad.Roger
03-27-2011, 10:12 AM
من که خودم وقتی بازیهای 20 سال پیش رو میبینم حالم بهم میخوره ، فقط سرو اند والی بود ، هیچ چیز دیگه ای نبود توی بازی . به نظر من باید هم سطح کند توی تور باشه هم سطح سریع . البته الان تعادل رعایت نشده و تقریبا اکثر تورنمنت ها روی سطوح کند برگزار میشن (گرنداسلم ها متعادلند ، هارد سریع ، هارد کند ، خاک که به خودیه خود کنده ، چمن که به خودیه خود سریعه ).ولی توی مسترزها چندان اعتدال رعایت نشده ، ایندین ولز ، میامی ، 3 مسترز خاک ، شانگهای ، تورنتو - مونترآل کند هستند و فقط پاریس (اینم از پارسال سریع شده) و سینسیناتی سطوح سریع هستند . میشد مثلا یک مسترز خاک رو کمتر کرد و یک مسترز بر روی چمن اضافه کرد و یکی دیگه از تورنمنت های هارد رو روی سطوح سریع برگزارمیکردند . این جوری بازیکنی که کامل تر باشه و بتونه تو هر زمینی خوب بازی کنه شماره یک میشه .
دیگه 20 سال پیش فکر کنم راکتا چوبی بود :434: نه اونقدر قدیمی...تا همین چندسال پیش.
یک مثال میزنم . از راجر هم میزنم چون نسبت به بقیه بازیکنان بازیش رو بیشتر میشناسم.
قشنگیه بازیه راجر به حرکات حمله ایش . اومدن های لب تورش . حرکات تکنیکی و...بوده و هست. خداشاهده بعضی وقتا تو 2005-06 وقتی میومد لب تور مو به بدن من راست میشد . خب الان بخواد یا نخواد نمیتونه دیگه بره جلو و 100% هم افت میکنه که کرده. الان والیش شبیه سابق نیست. خوب چرا طرفدار نباید قشنگیه اون والی رو ببینه؟ این فقط یک مثال هست...بازیکنی که میتونه حرکات خیلی جذاب انجام بده باید وایسه روی بیس لاین و چپ و راست بره.
به نظرم با کند شدن زمین کارایی بازیکن ها محدود شده..و خیلی جالب تر و جذاب تر هست اگه یک بازیکن همه تکنیک و کاراییش رو توی زمین به نمایش بزاره نه که به زور عقب وایسه و دنبال توپ ها بدوه.
Mohammad
03-27-2011, 10:13 AM
کاملا درسته! ما زبونمون چندوقت پیش مو دراورد تو همین سایت که بگیم زمین ها همشون کند شده و مشکلات و مسایل مربوط به اون عنوان شد اما اکثریت گفتن "مگر بی کارند بیان زمین هارو کند کنند"
دوست عزیز جریان این بود آخه؟ شما میگفتی امسال استرالیا از پارسال کندتر شده زمینش، که برات صدتا مصاحبه اوردیم که بازیکنا میگفتن نه فرقی نکرده فقط مقداری هوا سردتر که باعث شده توپ آرومتر حرکت کنه تو هوا، وگرنه زمین همونه، حالا باز هی حرف خودت رو بزن.
Farshad.Roger
03-27-2011, 10:17 AM
دوست عزیز جریان این بود آخه؟ شما میگفتی امسال استرالیا از پارسال کندتر شده زمینش، که برات صدتا مصاحبه اوردیم که بازیکنا میگفتن نه فرقی نکرده فقط مقداری هوا سردتر که باعث شده توپ آرومتر حرکت کنه تو هوا، وگرنه زمین همونه، حالا باز هی حرف خودت رو بزن.
نه دوست من بحث در مورد این بود اگر اشتباه نکنم که اکثر زمین ها کند شده . در مورد استرالیا هم به همان تعداد که مصاحبه از کند نشدن بود. مصاحبه برای کند شدن هم بود..بگذریم
Mohammad Reza
03-27-2011, 10:18 AM
نواك جوكوويچ با پيروزي مقابل ايستومين توانست 19مين برد خود را جشن بگيرد،19 برد پشت سر هم...Ivan Lendl با 25 برد پشت سر هم در سال 1985 ركورد داراست...نوله اميد دارد كه بتواند همانند 4 مرد ديگر استراليا اپن،اينديان ولز و ميامي را پشت سر هم فتح كند;پيت سمپرس(1994)،آندره آگاسي(2001) و راجر فدرر(2006) موفق به اين امر شده اند...
"اين اعتماد به نفس اوست،بخش عظيمي از بازي را اعتماد به نفس تشكيل ميدهد"اندي راديك گفت.
"هنگامي كه شما در اين سطح بازي ميكنيد،هر كسي ميتواند بازي كند اما اين تفاوت در درصد ذهني است كه باعث مي شود شما متفاوت تر بازي كنيد".
Mohammad
03-27-2011, 10:21 AM
نه دوست من بحث در مورد این بود اگر اشتباه نکنم که اکثر زمین ها کند شده . در مورد استرالیا هم به همان تعداد که مصاحبه از کند نشدن بود. مصاحبه برای کند شدن هم بود..بگذریم
این که زمینها در دهه اخیر کندتر شدن رو که همه میدونن، حرف شما این بود که نسبت به پارسال کندتر شده، اون بحث کلی کند شدن زمینها نبود.
Afshin
03-27-2011, 10:33 AM
اصلا خیلی از بازیکنای دیگه که خیلی از دوستان احتمالا فک میکنن حتما باید سطح سریعتر رو دوست داشته باشند، برعکس سطوح خیلی سریع رو به هیچ وجه نمی پسندند، نمونش سودرلینگ بارها و بارها تو مصاحبش اینو گفته، شما ببینید مثلا کسی مثل گولبیس بهترین نتایجش کجا بوده؟ تو رم پارسال و رولندگروس 2008 مثلا. حتی داویدنکو که همه به بازیش رو تحسین میکنن؟ اون چطور؟ یا داوید نلبندیان؟ اصلا اساس رسیدنش به فینال 2002 ویمبلدون همین کندتر شدن زمین ها بود؟ نبود؟ اینو که دیگه همه میگن.
به نظر من این اشتباهه که فک کنیم کندتر شدن زمینها صرفا باعث شده بازی ها دفاعی تر بشه، یه مقوله خیلی پیچدست که رو کاغذ نمیشه براش قانون صادر کرد.
حتی من یادمه خود فدرر پارسال تو یه مصاحبه ش تو ویمبلدون همه چی رو فقط کند شدن زمین نمیدونست و خیلی با قطع و یقین صحبت نمیکرد، و یه سری عوامل رو مطرح میکرد و نه فقط زمین رو.
در مورد اون پیش بینی هاتون در مورد رنکینگ بازیکنا اگه سطو ح مثل دهه 90 بود باید بگم، فرید جان این بازیکنا یاد گرفتن چه جوری رو این سطوح بازی کنند، الان آکادمی های تنیس سعی میکنن بازیکنان رو با توجه به شرایط کنونی زمینها تربیت کنن همونطور که تو دهه 90 و قبل از اون هم سعی میکردند اونجوری تربیت کنند، مسلما اگه سطوح سریعتر میموند این بازیکنان اینجوری که بازی نمیکردن یا اگه استعدادشو داشتن اون استایل رو یاد میگرفتن یا اگر نه اصلا ما الان اسمی ازشون نمیشنیدم.
و نکته آخر ما همیشه از کند شدن زمینها حرف میزنیم از سریع شدن زمین های خاکی حرفی نمیزنیم، تنها نگاهی به افراد حاضر در نیمه نهایی پارسال رولندگروس نشون میده که به جز نادال هیچ کدوم بقیه ربطی به خاک ندارن، اینا رو هم باید درنظر گرفت.
یکی از دلا تغییرات سرعت زمینها هم میتونسته این باشه که هر بازیکنی با هر استایل پایه ای بتونه رو سطوح مختلف بازی کنه، مثلا وقتی فصل تورنمنت خاک میرسه یه سری بیخیال نشن و منتظر فصل چمن شن و بالعکس هم در مورد چمن.
ما نفهمیدیم آخر سودرلینگ سطوح کند رو دوست داره یا نه ؟
ضمنا بردیچ هم همیشه تو مصاحبه هاش گفته از بازی توی روز و سطوح کند لذت میبرم ، چرا که تو روز توپها بیشتر ارتفاع میگیرند و برای یه بازیکن هارد هیتری مثل بردیچ که فوت ورک خوبی هم نداره توپهای با ارتفاع زیاد و زمین های کند خیلی هم مناسب هستند.همین مقوله در مورد سودرلینگ هم صادقه . پس نگو که هیچ کدوم به جز نادال ربطی به خاک ندارند.تازه سودرلینگ که سال قبلش هم رسیده بود فینال رولند گروس و نشون داده بود که روی خاک بازیکن خوبی هست.علت رسیدن سوردلینگ و بردیچ رو به SF به سریع شدن سطح RG ربط نده (منکر سریع تر شدنش نمیشم ولی اونقدرها هم توی نتایج تاثیر نداشته ، همین طور که توی ویملدون هم خیلی تاثیر نداشته)
Mohammad Reza
03-27-2011, 10:36 AM
اسطوره گفته:پيت سمپرس ميتونسته براي سال هاي بيشتري بازي كنه،اگر ميخواست،او هنوز مي تواند برخي از تورنمنت ها و مسابقات در تور را پيروز شود!
راجر در مورد بازي گفت:من قادر بودم و توانستم يك بازي solid كنم و سرويس من در سطح بالايي بود!درصد سرويس اول من بالا بود...در كل من واقعا راضي بودم.
راجر با اين برد 762مين برد خود را جشن گرفت..
Mohammad
03-27-2011, 10:47 AM
ما نفهمیدیم آخر سودرلینگ سطوح کند رو دوست داره یا نه ؟
ضمنا بردیچ هم همیشه تو مصاحبه هاش گفته از بازی توی روز و سطوح کند لذت میبرم ، چرا که تو روز توپها بیشتر ارتفاع میگیرند و برای یه بازیکن هارد هیتری مثل بردیچ که فوت ورک خوبی هم نداره توپهای با ارتفاع زیاد و زمین های کند خیلی هم مناسب هستند.همین مقوله در مورد سودرلینگ هم صادقه . پس نگو که هیچ کدوم به جز نادال ربطی به خاک ندارند.تازه سودرلینگ که سال قبلش هم رسیده بود فینال رولند گروس و نشون داده بود که روی خاک بازیکن خوبی هست.علت رسیدن سوردلینگ و بردیچ رو به SF به سریع شدن سطح RG ربط نده (منکر سریع تر شدنش نمیشم ولی اونقدرها هم توی نتایج تاثیر نداشته ، همین طور که توی ویملدون هم خیلی تاثیر نداشته)
امثال سودرلینگ و بردیچ نه خیلی سریع دوست دارن نه خیلی کند، کلا همونطور که گفتی High Bounce رو دوست دارن و سطوح نیمه سریع رو.
چرا دیگه اینا به یک بازیکن Typical کلی کورتری ربطی ندارن اصلا، اسلاید میکنن؟ تاپ اسپین میزنن؟ Retrieve کردن بلدن؟ نه دیگه بلد نیستن. تازه Big Server و Flat hitter هم هستند، واویلا!!!
دقیقا نکته همینجاست که شما با یک استایل که مخصوص اون زمین نیست میای بازی میکنی و موفق هم میشی، سودرلینگ روی خاک، و مثلا امثال نادال و نلبندیان و ... روی چمن.
خیلی ها این رو میپسندند و خیلی ها هم نه میگن رو خاک باید کلی کورتی بازی کرد رو چمن هم باید سرو اند والی کرد، این وسط معنی نداره.
Afshin
03-27-2011, 10:50 AM
امثال سودرلینگ و بردیچ نه خیلی سریع دوست دارن نه خیلی کند، کلا همونطور که گفتی High Bounce رو دوست دارن و سطوح نیمه سریع رو.
چرا دیگه اینا به یک بازیکن Typical کلی کورتر ربطی ندارن اصلا، اسلاید میکنن؟ تاپ اسپین میزنن؟ Retrieve کردن بلدن؟ نه دیگه بلد نیستن. تازه Big Server و Flat hitter هم هستند.
دقیقا نکته همینجاست که شما با یک استایل که مخصوص اون زمین نیست میای بازی میکنی و موفق هم میشی، سودرلینگ روی خاک، و مثلا امثال نادال و نلبندیان و ... روی چمن.
خیلی ها این رو میپسندند و خیلی ها هم نه میگن رو خاک باید کلی کورتی بازی کرد رو چمن هم باید سرو اند والی کرد، این وسط معنی نداره.
نه ، نمیشه اینجوری قیاس کرد ، ممکنه فاکتور کند بودن و های باونس بودن زمین بیشتر از فاکتورهای دیگه تو بازیشون تاثیر داشته باشه . اتفاقا کند بودن زمین نه تنها باعث میشه بتونن راحت تر به توپ ضربه بزنن ، بلکه دفاع ضعیفشون هم کمتر در زمین های کند مشکل ساز میشه.
Ahoura
03-27-2011, 11:02 AM
GO ROGER
Ahoura
03-27-2011, 11:05 AM
ماريا اين روزا خيلي داره به هواداراش حال مي ده.
ماريا ديشب تونست در 58 دقيقه SABINE LISICKI از آلمان رو مغلوب بكنه . ( 6-2 6-0 )
Ahoura
03-27-2011, 11:14 AM
ارور جزئی از بازی زیباست... رالی طولانی شما رو بیشتر به هیجان میاره که حدس بزنی کی بالاخره کم میاره؟ کی بالاخره ارور میده؟ کی بالاخره رالی رو میبره؟! کی از لحاظ فیزیکی قوی تره؟ کی بالاخره برای تموم کردن رالی میره؟!
من بعنوان کسی که عاشق ایس و سرویس وینر هستم ولی اونقدر که از رالی طولانی لذت میبرم از ایس لذت نمیبرم!! این امری سلیقه ای هست و هر کسی یه نظری داره ولی همونطور که ممد گفت اگه همه ی بازیکنا مخالف بودن حتما شکایتی چیزی میکردن...
كوروش جان خودت كه داري ميگي ارور جزيي از بازي زيباست. وقتي جزيي از بازي زيبا باشه خوبه ولي با كند شدن زمين ها ديگه جزيي از بازي زيبا نيست چون تمام بازي ميشه ارور.
در مورد طولاني تر شدن رالي ها هم اگر در طول يك ست 7 8 رالي طولاني باشه آدمو به هيجان مياره ولي اگه همه ي بازي شد رالي طولاني ديگه هيجان كه نداره هيچ كسل كننده هم ميشه.
در كل من با حرف آخرت موافقم اين امر سليقه اي هستش. ممكنه X از رالي طولاني و ارور خوشش بياد و Y طرفدار بازي حمله اي و وينر باشه.
بستگي به كسي داره كه داره بازي رو نگاه مي كنه كه به چه نوع امتياز علاقه داره.
pouriya.alex
03-27-2011, 11:47 AM
چه خبره تو این تورنمنت؟ مورای و رادیک و واورینکا عین آب خوردن حذف شدن که !
Mohammad
03-27-2011, 12:00 PM
نه ، نمیشه اینجوری قیاس کرد ، ممکنه فاکتور کند بودن و های باونس بودن زمین بیشتر از فاکتورهای دیگه تو بازیشون تاثیر داشته باشه . اتفاقا کند بودن زمین نه تنها باعث میشه بتونن راحت تر به توپ ضربه بزنن ، بلکه دفاع ضعیفشون هم کمتر در زمین های کند مشکل ساز میشه.
افشین جان من دقیق متوجه نمیشم منظورت چیه. حرف کلیه من اینه سریعتر شدن خاک نسبت به قبل باعث شده امثال این بازیکنان ذکر شده هم تو خاک شانس داشته باشن، حتی اگه به قول معروف Clay Court Specialist نیستن و استایل بازیشون در تضاد با خاکه.
Farid
03-27-2011, 12:20 PM
یا داوید نلبندیان؟ اصلا اساس رسیدنش به فینال 2002 ویمبلدون همین کندتر شدن زمین ها بود؟ نبود؟ اینو که دیگه همه میگن.
با حرفاتون موافقم به غیر از این سه تا
Wimbledon سطحش سال 2003 با کاشتن RYE Grass کند شد و 2002 هنوز سطحش سریع بود.
در Wimbledon علاوه بر اینکه سطح High Bounce و کند شد از توپهای سنگین Slazeneger استفاده میشه.
باید خاک رس خاک رس باشه و چمن چمن
این نظر منه
الان اومدند Madrid رو که در ارتفاع حدودا 600 متری از سطح دریا واقع شده رو اوردند تو فصل خاک رس
حتی رم به گفته Federer وقتی کمی خاک رسشو کنار بزنید انگار Hard ه و تغییر جهت دادن روش سخته و از خیلی از مسابقات Hard سریعتره و علت اینکه Gulbis در رم بهتر نتیجه گرفته ( Gulbis ی که دوستار بازی در Indoors ه ) هم همینه
Farid
03-27-2011, 12:24 PM
سطح Australian Open سال 2008 کند شد و ربطی به امسال و پارسال نداره , البته یادمه شما میگفتید که فرقی نکرده سطح Plexipave با Rebound Ace
Mohammad
03-27-2011, 12:57 PM
با حرفاتون موافقم به غیر از این سه تا
Wimbledon سطحش سال 2003 با کاشتن RYE Grass کند شد و 2002 هنوز سطحش سریع بود.
در Wimbledon علاوه بر اینکه سطح High Bounce و کند شد از توپهای سنگین Slazeneger استفاده میشه.
باید خاک رس خاک رس باشه و چمن چمن
این نظر منه
الان اومدند Madrid رو که در ارتفاع حدودا 600 متری از سطح دریا واقع شده رو اوردند تو فصل خاک رس
حتی رم به گفته Federer وقتی کمی خاک رسشو کنار بزنید انگار Hard ه و تغییر جهت دادن روش سخته و از خیلی از مسابقات Hard سریعتره و علت اینکه Gulbis در رم بهتر نتیجه گرفته ( Gulbis ی که دوستار بازی در Indoors ه ) هم همینه
نه فرید جان از سال 2001 به بعد این اتفاق افتاد و دقیقا تیم هنمن در مورد همون سال 2002 این جمله رو گفته:
What on earth is going on here? I'm on a grass court and it's the slowest court I've played on this year
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/4121364.stm
http://www.tennishead.net/on-court/tennis-coaching/517494
/the_lowdown_how_to_play_tennis_on_grass.html
در مورد امثال گولبیس هم درسته منم در پستهای بعدی اشاره کردم، که این جور سطوح بهشون اجازه میده از بیسلاین ضرباتشون با سوئینگ مفصلتر بزنند و از اون طرف هم سطح اینقدر سریع هست که بتونند وینر بزنن.
سطح Australian Open سال 2008 کند شد و ربطی به امسال و پارسال نداره , البته یادمه شما میگفتید که فرقی نکرده سطح Plexipave با Rebound Ace
البته این بحث ما با این دوستمون در همین استرالیا اپن امسال بود که ایشون اصرار عجیبی داشتند که امسال استرالیا اپن به طور چشمگیری کند شده و ایشون حتی از پشت تی وی با اولین ضربه متوجه این قضیه شدن.
ولی یادمه خیلی پیش از این بحثی با شما بین Plexicushion و Rebound Ace داشتیم من هرگز نگفتم فرقی نکرده، گفتم باز هم سرش اختلاف نظر هست و نقل قولهای متفاوتی از بازیکنای مختلف مطرح شد. البته سر Bounce که همه میگن Low Bounce تر شده ولی در مورد سرعت اختلاف نظر وجود داره و بعضی ها معتقدند تغییر آنچنانی صورت نگرفته. من یادمه لیتون هیوئین حتی سال 2004 یا 2005 میگفت استرالیا اپن از رولندگروس هم کندتره یا یه چیزی تو این مایه ها.
koury
03-27-2011, 01:05 PM
كوروش جان خودت كه داري ميگي ارور جزيي از بازي زيباست. وقتي جزيي از بازي زيبا باشه خوبه ولي با كند شدن زمين ها ديگه جزيي از بازي زيبا نيست چون تمام بازي ميشه ارور.
در مورد طولاني تر شدن رالي ها هم اگر در طول يك ست 7 8 رالي طولاني باشه آدمو به هيجان مياره ولي اگه همه ي بازي شد رالي طولاني ديگه هيجان كه نداره هيچ كسل كننده هم ميشه.
در كل من با حرف آخرت موافقم اين امر سليقه اي هستش. ممكنه X از رالي طولاني و ارور خوشش بياد و Y طرفدار بازي حمله اي و وينر باشه.
بستگي به كسي داره كه داره بازي رو نگاه مي كنه كه به چه نوع امتياز علاقه داره.
الان بنظر من تعادلی بین وینر ها و ارور ها برقراره که با سریعتر شدن زمین ها شاید برقرار نباشه! شما بازیها رو نگاه کنید وینر هم توش هست، ایس هم توش هست و ارور هم توش هست در حالی که رالی ها هم طولانیه!!
صرفا رالی طولانی نمیتونه با یه ارور تموم بشه و ممکنه با یه Outright Winner تموم بشه!! بنظر شخص من زمین ها الان یه حالت ایده آلی دارن نه خیلی کندن و نه خیلی سریع...
Afshin
03-27-2011, 01:30 PM
الان بنظر من تعادلی بین وینر ها و ارور ها برقراره که با سریعتر شدن زمین ها شاید برقرار نباشه! شما بازیها رو نگاه کنید وینر هم توش هست، ایس هم توش هست و ارور هم توش هست در حالی که رالی ها هم طولانیه!!
صرفا رالی طولانی نمیتونه با یه ارور تموم بشه و ممکنه با یه Outright Winner تموم بشه!! بنظر شخص من زمین ها الان یه حالت ایده آلی دارن نه خیلی کندن و نه خیلی سریع...
یعنی واقعا به نظر تو سطح ایندین ولز متعادل بود ؟ بابا خیلی کند بود دیگه .
Hatam
03-27-2011, 01:43 PM
بچه ها امسال مادرید زودتر رم برگزار میشه:379: من که الان فهمیدم:243: این به ضرر فدرره باید یه هفته زودتر از امتیازاتش توی مادرید دفاع کنه نوواک هم که پارسال شرکت نکرد تو مادرید، اگه نوواک توی خاک نتایج خوبی بگیره (بعید میدونم) فکر نکنم فدرر تا رولند بتونه رنک 2 رو پس بگیره با این اوصاف راجر توی مونته کارلو باید حداقل به فکر فینال باشه
Mohammad
03-27-2011, 02:05 PM
آره یه جورایی، سطح کند مسابقات در واقع به این خاطره که یه تعادلی با شرایط خشک کویری و حرکت سریع توپ در هوا ایجاد کنه.
ایندین ولز رو همه مدل بازیکنی دوست داره، از راجر که قبلا نقل قول گذاشته بودم، امثال نادال و جوکوویچ که هم دوست دارن، کسایی که سرویس Kick خوب دارن خیلی شرایط ایندین ولز رو دوست دارن، موفقیت عجیب کارلوویچ هم نشون میده که واقعا شرایط بهش کمک کرده، شکست دادن فرر و سیمون کار کمی نبود و حتی جان ایزنر هم شرایط رو مناسب بازیش میدونست.
Mohammad
03-27-2011, 02:06 PM
بچه ها امسال مادرید زودتر رم برگزار میشه:379: من که الان فهمیدم:243: این به ضرر فدرره باید یه هفته زودتر از امتیازاتش توی مادرید دفاع کنه نوواک هم که پارسال شرکت نکرد تو مادرید، اگه نوواک توی خاک نتایج خوبی بگیره (بعید میدونم) فکر نکنم فدرر تا رولند بتونه رنک 2 رو پس بگیره با این اوصاف راجر توی مونته کارلو باید حداقل به فکر فینال باشه
خیلی وقته، فک کنم حتی پارسال هم تو فروم مطرح شده بود.
Hatam
03-27-2011, 02:14 PM
خیلی وقته، فک کنم حتی پارسال هم تو فروم مطرح شده بود.
پارسال که یه سه ماهی من نبودم احتمالا همون موقع بود چقد بد بود ویمبلدون:243: سینسیناتی:243: تورنتو :243:و یو اس اپن (بجز فینال) همه رو ندیدم:182:
Farshad.Roger
03-27-2011, 02:16 PM
البته این بحث ما با این دوستمون در همین استرالیا اپن امسال بود که ایشون اصرار عجیبی داشتند که امسال استرالیا اپن به طور چشمگیری کند شده و ایشون حتی از پشت تی وی با اولین ضربه متوجه این قضیه شدن.
ولی یادمه خیلی پیش از این بحثی با شما بین Plexicushion و Rebound Ace داشتیم من هرگز نگفتم فرقی نکرده، گفتم باز هم سرش اختلاف نظر هست و نقل قولهای متفاوتی از بازیکنای مختلف مطرح شد. البته سر Bounce که همه میگن Low Bounce تر شده ولی در مورد سرعت اختلاف نظر وجود داره و بعضی ها معتقدند تغییر آنچنانی صورت نگرفته. من یادمه لیتون هیوئین حتی سال 2004 یا 2005 میگفت استرالیا اپن از رولندگروس هم کندتره یا یه چیزی تو این مایه ها.
ببین دوست من شما علاقه شدیدی به کش دادن این موضوع داری بنده هم ادمی نیستم که حرفی بزنم که از اسمون اومده باشه و بعدا نگران باشم که کسی مچم رو بگیره . یا حرفی نمیزنم یا اگر میزنم بعد از خواندن خیلی از مطالب و بررسی از نگاه افراد مختلف و ذهن خودم هست که چیزی میگم در نتیجه بهتر هست شما این موضوع رو انحصاری به من نکنی.
اینکه در سال 2008 سطح استرالیا به صورت رسمی تغییر کرد هیچ ربطی به اینکه قبل از 2008 و بعد از ان همواره زمین سرعت مشابه داره . نداره.
حتی من یادمه مصاحبه جیم کوریر رو هم گذاشتم که چطور در مورد استرالیا 2011 و کلا کند شدن زمین ها صحبت کرده بود پس تلاش نکنین که این وصله رو به شخص بنده بزنین. خیلی نظر به کند شدن استرالیا داشتن . نه فقط من! پس اینو بزار به حساب اختلاف نظر شما و بنده و کلا اختلاف نظر بینندگان .
من علاقه ای به منم زدن ندارم اما همین بحث کند شدن زمین ها که الان در سایت بالا گرفته . 2-3 ماه پیش مطرح کردم و هیچ کدوم از بحث هایی که الان در این مورد زده شده . پیش نیامد و اکثریت میگفتین زمین ها خیلی کند نشده و اکثر زمین ها هم کند نشده. فقط خاک تند تر شده و ویمبلدون کندتر برای تعادل. اکثرا خود شما منکر این میشدی که اکثر هاردکورت ها کند شده.
Mohammad
03-27-2011, 02:35 PM
ببین دوست من شما علاقه شدیدی به کش دادن این موضوع داری بنده هم ادمی نیستم که حرفی بزنم که از اسمون اومده باشه و بعدا نگران باشم که کسی مچم رو بگیره . یا حرفی نمیزنم یا اگر میزنم بعد از خواندن خیلی از مطالب و بررسی از نگاه افراد مختلف و ذهن خودم هست که چیزی میگم در نتیجه بهتر هست شما این موضوع رو انحصاری به من نکنی.
اینکه در سال 2008 سطح استرالیا به صورت رسمی تغییر کرد هیچ ربطی به اینکه قبل از 2008 و بعد از ان همواره زمین سرعت مشابه داره . نداره.
حتی من یادمه مصاحبه جیم کوریر رو هم گذاشتم که چطور در مورد استرالیا 2011 و کلا کند شدن زمین ها صحبت کرده بود پس تلاش نکنین که این وصله رو به شخص بنده بزنین. خیلی نظر به کند شدن استرالیا داشتن . نه فقط من! پس اینو بزار به حساب اختلاف نظر شما و بنده و کلا اختلاف نظر بینندگان .
من علاقه ای به منم زدن ندارم اما همین بحث کند شدن زمین ها که الان در سایت بالا گرفته . 2-3 ماه پیش مطرح کردم و هیچ کدوم از بحث هایی که الان در این مورد زده شده . پیش نیامد و اکثریت میگفتین زمین ها خیلی کند نشده و اکثر زمین ها هم کند نشده. فقط خاک تند تر شده و ویمبلدون کندتر برای تعادل. اکثرا خود شما منکر این میشدی که اکثر هاردکورت ها کند شده.
دوست جان شما تازه به جمع ما اومدی خبر نداری، این موضوع سرعت زمین ها رو ما خیلی وقته دربارش بحث میکنیم حتی قبل از تاسیس این فروم، همین دوستمون فرید (dane) اولین کسی بودند که این چیزا رو به ما یاد دادن شاید 3 4 سال پیش.
Farshad.Roger
03-27-2011, 02:39 PM
دوست جان شما تازه به جمع ما اومدی خبر نداری، این موضوع سرعت زمین ها رو ما خیلی وقته دربارش بحث میکنیم حتی قبل از تاسیس این فروم، همین دوستمون فرید (dane) اولین کسی بودند که این چیزا رو به ما یاد دادن شاید 3 4 سال پیش.
درست. چند ماهی بیشتر نیست که اینجام و نمیدونم قبلا چی گذشته اما همین چند ماه پیش که بحث کند شدن زمین ها بود. نظرات با الان خیلی تفاوت داشت. هرچند که گذشته ها گذشته و بهتره به جای این جر و بحث کردن های بی فایده حرفای مفید دیگری زده بشه.
Hatam
03-27-2011, 02:44 PM
(بدون شرح)
http://up.iranblog.com/images/rkssqgxw7picy9h7dje4.jpg
http://up.iranblog.com/images/7vtvgdq8yk3v93rntum.jpg
koury
03-27-2011, 02:44 PM
من که نظرم اینه که شرایط الان متعادله نه خیلی تنده و نه خیلی کند، ممد به خوبی گفت که همه جور سبکی تو این نوع زمین ها دارن خود نشون میدن! ایندین ولز هم ممد باز مثال زد کارلوویچ و رافا و نواک و ... توش دارن بخوبی کار می کنن :379: ممکنه در مقایسه با دهه های قبل بشه گفت خیلی کند بود ولی در حال حاضر همه دارن با این شرایط کنار میان :443:
Mohammad Reza
03-27-2011, 02:51 PM
(بدون شرح)
http://up.iranblog.com/images/rkssqgxw7picy9h7dje4.jpg
http://up.iranblog.com/images/7vtvgdq8yk3v93rntum.jpg
چی چی چی چی:193::193::193:باور نمیکنم cilic راکتشو شکونده!!!خیلی بازیکن آرومیه که:193:خیلی عجیب بود!:3t1:بعد میگم ایندیان ولز و میامی خیلی عجیبه نگید نه!!!:350::350:
Mohammad
03-27-2011, 02:55 PM
درست. چند ماهی بیشتر نیست که اینجام و نمیدونم قبلا چی گذشته اما همین چند ماه پیش که بحث کند شدن زمین ها بود. نظرات با الان خیلی تفاوت داشت. هرچند که گذشته ها گذشته و بهتره به جای این جر و بحث کردن های بی فایده حرفای مفید دیگری زده بشه.
آره بهتره دیگه ادامه ندیم ولی اینم بگم نظر من که اصلا عوض نشد نسبت به بحث قبلیم با شما.
اون موقع هم همینا رو گفتم که الان میگم.
Behnam RF
03-27-2011, 03:22 PM
ولی تا رولند هر طوری شده راجر رنک 2 خواهد بود :655:(البته بستگی به میامی داره)
Afshin
03-27-2011, 06:03 PM
آره یه جورایی، سطح کند مسابقات در واقع به این خاطره که یه تعادلی با شرایط خشک کویری و حرکت سریع توپ در هوا ایجاد کنه.
ایندین ولز رو همه مدل بازیکنی دوست داره، از راجر که قبلا نقل قول گذاشته بودم، امثال نادال و جوکوویچ که هم دوست دارن، کسایی که سرویس Kick خوب دارن خیلی شرایط ایندین ولز رو دوست دارن، موفقیت عجیب کارلوویچ هم نشون میده که واقعا شرایط بهش کمک کرده، شکست دادن فرر و سیمون کار کمی نبود و حتی جان ایزنر هم شرایط رو مناسب بازیش میدونست.
عزیز من ، بحث بر سر اینکه کسی از این سطح خوشش میاد یا نمیاد نیست ، پست کوروش رو بخون :
"الان بنظر من تعادلی بین وینر ها و ارور ها برقراره که با سریعتر شدن زمین ها شاید برقرار نباشه! شما بازیها رو نگاه کنید وینر هم توش هست، ایس هم توش هست و ارور هم توش هست در حالی که رالی ها هم طولانیه!!
صرفا رالی طولانی نمیتونه با یه ارور تموم بشه و ممکنه با یه Outright Winner تموم بشه!! بنظر شخص من زمین ها الان یه حالت ایده آلی دارن نه خیلی کندن و نه خیلی سریع... "
منم در جوابش گفتم که بعضی زمین ها مثل ایندین ولز خیلی کند هستند.همین.
Mohammad
03-27-2011, 08:20 PM
چه فرقی داره، مفهومش یکی میشه دیگه، وقتی ایزنر که سطح سریعتر رو دوست داره اینو میگه، یعنی اونقدر هم که شما فکر میکنید، شرایط کلی بازی کند نیست. پارسال فدرر بعد از باخت به باقداتیس گفت، اینجا ریترن کردن سخته به علت اینکه توپ سریع حرکت میکنه تو هوا.
این قسمتی از مصاحبه ایزنر.
Q. When you get back on the hard courts, do you just sort of feel like this is where you want to be and you feel like things are clicking and you're more secure?
JOHN ISNER: Yeah, that has something to do with it. And just being here at Indian Wells, it's so nice. The ball is flying. It's a pretty fast surface, but it's also pretty gritty and it bounces up pretty high. That's very good for my game.
I just really enjoy it here. I have always been comfortable, as are most of the Americans that play here.
Farid
03-27-2011, 09:57 PM
نه فرید جان از سال 2001 به بعد این اتفاق افتاد و دقیقا تیم هنمن در مورد همون سال 2002 این جمله رو گفته:
من جائی مکتوب نخوندم فقط ان زمان از یه خانوم مسنی بود که تنیسور حرفهای بود در زمان جونیش ( فکر کنم اسمش Jenny بود ) تو یکی از فرومها پرسیدم و اون بهم گفت البته اون هم گفت فکر کنم 2003 بود , احتمالا اشتباه کرده بوده.
Farid
03-27-2011, 10:05 PM
این به ضرر فدرره باید یه هفته زودتر از امتیازاتش توی مادرید دفاع کنه نوواک هم که پارسال شرکت نکرد تو مادرید،
تا انجائی که من یادمه رنکینگ اینجوری محاسبه میشد:
امتیازات در یکسال گذشته
بنابراین وقتی Federer داره در Madrid بازی میکنه در واقع داره از امتیازات Rome ش دفاع میکنه.
اگر قانون عوض شده دوستان اصلاح بفرمایند.
Hatam
03-27-2011, 11:28 PM
تا انجائی که من یادمه رنکینگ اینجوری محاسبه میشد:
امتیازات در یکسال گذشته
بنابراین وقتی Federer داره در Madrid بازی میکنه در واقع داره از امتیازات Rome ش دفاع میکنه.
اگر قانون عوض شده دوستان اصلاح بفرمایند.
قانون عوض نشده drop date همونه فقط امتیازات رم پارسال ابتدای تورنمنت مادرید امسال کم میشه نه بعدش و امتیازات مادرید پارسال بعد از رم امسال پس به نفع فدرره تا نوواک
Afshin
03-27-2011, 11:59 PM
چه فرقی داره، مفهومش یکی میشه دیگه، وقتی ایزنر که سطح سریعتر رو دوست داره اینو میگه، یعنی اونقدر هم که شما فکر میکنید، شرایط کلی بازی کند نیست. پارسال فدرر بعد از باخت به باقداتیس گفت، اینجا ریترن کردن سخته به علت اینکه توپ سریع حرکت میکنه تو هوا.
این قسمتی از مصاحبه ایزنر.
فرق داره دیگه عزیز جان
من کاری به این ندارم که فلسفه ی کند کردن سطح ایندین ولز بخاطر خشکی هوا و سرعت زیاد توپ در هواست ، بحث من بر سر اینه که خود کورت به شدت کند هست ، شب ها که دیگه تقریبا شبیه به سطوح کلی کورت میشد فقط رنگش قرمز نبود !
ایزنر به طور کلی شرایطی که برای سرویساش بهتر باشه رو بیشتر دوست داره ، خودت هم که گفتی کیک سرو روی این سطح به خوبی جواب میده و همین باعث شده که امثال ایزنر و کارلوویچ راضی باشن از سطح .
ضمنا من نمیدونم تو چرا میخوای به زور اینو به من بگی که خوبه سطوح کند شدن یا این که یه منطق مطلق پشتش نهفتست، بحث من اصلا این نیست ، من میگم همه جور سطحی باید باشه ، هم کند ، هم سریع . هر کدوم هم جذابیت خودشو داره ، یه تورنمنتی مثل پاریس با سریع شدن سطحش باعث شد "لودرا" اون بازیهای فوق العاده رو انجام بده و جذابیت تورنمنت دو چندان شد.اگه به جای یه تورنمنت ، 2 تا تورنمنت با چنین سطحی وجود داشت بد بود ؟
Mohammad Reza
03-28-2011, 01:31 AM
Del potro Has Best Footwork
Afshin
03-28-2011, 01:44 AM
به نظر من مهم ترین چیزی که نسبت به تورنمنت های قبل بهتر شده سرویسشه ، فوق العاده سرویس زده امروز.باریکلا پسر :655:
delpotro
03-28-2011, 01:49 AM
خب. دلپوترو بازیکن تاپ 10 رو هم برد. سودرلینگ. سودرلینگ الان نفر 4 هست. با این باخت سقوط می کنه
به رنک 5 . پس دلپوترو نشون داد که مستحق حداقل رنک 5 هست. همونطور که افشین جان اشاره کردند
عالی سرویس زد.
به افتخارش
:441:
manoochehr
03-28-2011, 02:00 AM
ایول به مهندس .عالی عالی بازم عالی.(بازیکن به تمام معنا کامل تنیس) vamos delpo
manoochehr
03-28-2011, 02:18 AM
خداکنه بلیک امشب رو دور باشه یه بازی درست حسابی ببینیم. به امید پیروزی بلیک.
Mohammad
03-28-2011, 05:14 AM
فرق داره دیگه عزیز جان
من کاری به این ندارم که فلسفه ی کند کردن سطح ایندین ولز بخاطر خشکی هوا و سرعت زیاد توپ در هواست ، بحث من بر سر اینه که خود کورت به شدت کند هست ، شب ها که دیگه تقریبا شبیه به سطوح کلی کورت میشد فقط رنگش قرمز نبود !
ایزنر به طور کلی شرایطی که برای سرویساش بهتر باشه رو بیشتر دوست داره ، خودت هم که گفتی کیک سرو روی این سطح به خوبی جواب میده و همین باعث شده که امثال ایزنر و کارلوویچ راضی باشن از سطح .
ضمنا من نمیدونم تو چرا میخوای به زور اینو به من بگی که خوبه سطوح کند شدن یا این که یه منطق مطلق پشتش نهفتست، بحث من اصلا این نیست ، من میگم همه جور سطحی باید باشه ، هم کند ، هم سریع . هر کدوم هم جذابیت خودشو داره ، یه تورنمنتی مثل پاریس با سریع شدن سطحش باعث شد "لودرا" اون بازیهای فوق العاده رو انجام بده و جذابیت تورنمنت دو چندان شد.اگه به جای یه تورنمنت ، 2 تا تورنمنت با چنین سطحی وجود داشت بد بود ؟
تو هی میخوای حرف خودت رو بزنی، و حرفایی رو به زور بزاری تو دهن من، صحبت از علائق شخصی من میکنی در صورتی که من هیچ حرفی از علادق شخصیم نزدم و بحث پاریس رو وسط میکشی، در صورتی که همون موقعشم من از این قضیه خیلی بیشتر از شما که حالت از تنیس کلاسیک بهم میخوره خوشحال بودم.
Behnam RF
03-28-2011, 08:03 AM
واقعا دم خوان گرم:655: عالی بازی کرد،بلیک هم که بیگل شده:350: من انتظارش رو نداشتم.
Farid
03-28-2011, 09:47 AM
قانون عوض نشده drop date همونه فقط امتیازات رم پارسال ابتدای تورنمنت مادرید امسال کم میشه نه بعدش و امتیازات مادرید پارسال بعد از رم امسال پس به نفع فدرره تا نوواک
زرنگی تا چه حد
اینو که من گفتم حالا شما داری یه جور دیگه تکرارش میکنی , چیزی که شما گفتی این بود:
این به ضرر فدرره باید یه هفته زودتر از امتیازاتش توی مادرید دفاع کنه نوواک هم که پارسال شرکت نکرد تو مادرید،
Farid
03-28-2011, 09:50 AM
خب. دلپوترو بازیکن تاپ 10 رو هم برد. سودرلینگ. سودرلینگ الان نفر 4 هست. با این باخت سقوط می کنه
به رنک 5 . پس دلپوترو نشون داد که مستحق حداقل رنک 5 هست. همونطور که افشین جان اشاره کردند
عالی سرویس زد.
به افتخارش
:441:
به نظر من رنکش 4 هم میشه ( البته اگه تو چمن تعطیل نبود و تو خاک رس هم بهتر بود 2 هم میشد )
Mohammad Reza
03-28-2011, 10:41 AM
این احساس خوبی است،من واقعا بازیه خوبی کردم،سرویس من به مراتب بهتر از بازی با Kohlschreiber بود و این چیزی است که من احتیاج دارم،اگر میخواهم در تاپ 10 حضور داشته باشم...من واقعا لذت میبرم وقتی که فورهند خوب است..سخنان دلپوترو آرژانتینی پس از برد مقابل سودرلینگ..
رابین گفت:من همیشه برای مسابقات دشوار آماده هستم،من میدانم هر کسی می تواند خطرناک باشد..من هر بازی را خوب بازی میکنم و شانس پیروزی دارم،اما نشد..
دلپونی در مورد بازی بعدش مقابل فیش میگوید که بازی بزرگی خواهد بود."این یک بازی خاص خواهد شد چرا که من او را میشناسم.ما چند بار با هم بازی کردیم..او بازی من را میداند...و در اینجا،در دور چهارم هر بازیکنی واقعا خوب بازی میکند..بنابراین بازی عالی برای هر دو نفر خواهد شد".قهرمان یو اس اپن 2009 گفت.
................
لودرا واقعا بازی جانانه ای کرد...به نظر من فوت ورک ضعیف عامل شکست او شد...زیادم ربطی به سن نداره...درسته سن که بره بالا فوت ورک هم ضعیف میشه اما بستگی به خود بازیکن داره..خیلی بازیکنا بودن که با سن بالا فوت ورک خوبی داشتن و خیلیا با فکر بازی میکردن به طوری که زیادم خسته نمیشدن..اما این لودرا دوست داشتنی با اینکه سروینگ فر د مچ هم داشت باز از دست داد...حیف شد...اصلا از این بازیکن اسپانیایی خوشم نیومد:3t1:
Ahoura
03-28-2011, 10:55 AM
عجب بازي بود بازي ديشب رابين و دلپو. من عاشق اينجور بازيام. يك بازي قدرتي پر از وينر و ايس. واقعا كه سبك حمله اي يه چيز ديگست.
ديشب از همون اول هم ميشد برنده بازي رو حدس زد . دلپو در رالي خيلي آماده بود و كم ارور مي داد.
به نظر من اگر دلپوترو خودشو روي همين فرم نگه داره خيلي راحت مي تونه شماره 4 بشه.
همه ديشب ديدند كه سودرلينگ در مقابل دلپو حرفي براي گفتن نداشت.
manoochehr
03-28-2011, 01:19 PM
به نظر من رنکش 4 هم میشه ( البته اگه تو چمن تعطیل نبود و تو خاک رس هم بهتر بود 2 هم میشد )
دلپو نامبر 1 اینده تنیسه اینده ای نچندان دور. دلپو تو خاک رس خیلی قویه اصلا بازیکنهای argentina تخصص دارن تو زمین های خاک رس.تو چمن هم نیاز به تمرین زیاد داره وگرنه امکانات بازی خوب بر روی سطح چمنم داره.(سرو خوب / والی ) ولی روی اسلایس باید خیلی کار کنه اگه میخواد تو چمن نتیجه بگیره. در کل مهم هوش بازیکن اگه هوش بالایی داشته باشی میتونی تو تمامه زمینها نتیجه بگیری مثال نادال تو 3 تا سطح حالا دیگه هیچ مشکلی نداره.
manoochehr
03-28-2011, 01:32 PM
واقعا بازیکن های امریکا جنوبی تو تورنومنت میامی خوب نتیجه میگرند. تا الان بازیکنهایی مانند . Berlocq/Cuevas/monaco/del potro/ هنوز حذف نشدن. تازه نعلبندیان و گونزالز هم به دلیل مصدومیت که غایب بودن.
manoochehr
03-28-2011, 01:35 PM
کسی از دوستان خبر داره گونزالزس چه مو قع دقیق بر میگرده به مسابقات ؟
Hatam
03-28-2011, 02:12 PM
زرنگی تا چه حد
اینو که من گفتم حالا شما داری یه جور دیگه تکرارش میکنی , چیزی که شما گفتی این بود:
من حرف خودمو تو پست بعدی اصلاح کردم چه ربطی به زرنگی داره؟
Mohammad
03-28-2011, 04:20 PM
کسی از دوستان خبر داره گونزالزس چه مو قع دقیق بر میگرده به مسابقات ؟
من خیلی وقت پیش ها شنیده بودم بعد از رولند برمیگرده، ولی نمیدونم آخرین خبر چیه.
Farid
03-28-2011, 05:04 PM
دلپو نامبر 1 اینده تنیسه اینده ای نچندان دور. دلپو تو خاک رس خیلی قویه اصلا بازیکنهای argentina تخصص دارن تو زمین های خاک رس.تو چمن هم نیاز به تمرین زیاد داره وگرنه امکانات بازی خوب بر روی سطح چمنم داره.(سرو خوب / والی )
منوچهر جان
Del Potro و Nalbandian جزو معدود بازیکنان امریکای جنوبی هستند که بازی بر روی سطوح سریع Hard رو به سطوح کند Hard و خاک رس ترجیح می دهند ( نمونش نتایج خیلی خوب Nalbandian در سطوح Indoors و کسب قهرمانی Masters Cup و شکست Federer در فینال ان در سالی که Shanghai سریعترین سطح ممکنه رو به خود می دید [ 2005 ] و قهرمانی Del Potro در U.S Open (
Del Potro والیش خوبه؟؟؟؟؟
بی خیال
البته با این سطح کند و High Bounce ی که Wimbledon داره و توپهای سنگین Slazeneger شما برای موفق بودن در چمن دیگه احتیاجی به داشتن Volley خوب ندارید.
Farid
03-28-2011, 05:09 PM
واقعا بازیکن های امریکا جنوبی تو تورنومنت میامی خوب نتیجه میگرند. تا الان بازیکنهایی مانند . Berlocq/Cuevas/monaco/del potro/ هنوز حذف نشدن. تازه نعلبندیان و گونزالز هم به دلیل مصدومیت که غایب بودن.
بی خودی نیست بهش میگند:
The Grand Slam of South America
در بازی بین Roddick و Cuevas گزارشگر تلویزیونی گفت:
" با اینکه یعنی Roddick امریکائیه و داره در سرزمین خودش بازی می کنه بیشتر تماشگران طرفدار Cuevas هستند. "
manoochehr
03-28-2011, 05:18 PM
منوچهر جان
Del Potro و Nalbandian جزو معدود بازیکنان امریکای جنوبی هستند که بازی بر روی سطوح سریع Hard رو به سطوح کند Hard و خاک رس ترجیح می دهند ( نمونش نتایج خیلی خوب Nalbandian در سطوح Indoors و کسب قهرمانی Masters Cup و شکست Federer در فینال ان در سالی که Shanghai سریعترین سطح ممکنه رو به خود می دید [ 2005 ] و قهرمانی Del Potro در U.S Open (
Del Potro والیش خوبه؟؟؟؟؟
بی خیال
البته با این سطح کند و High Bounce ی که Wimbledon داره و توپهای سنگین Slazeneger شما برای موفق بودن در چمن دیگه احتیاجی به داشتن Volley خوب ندارید.
اره دلپو/ دیوید اول بر روی سطح هارد مهارت دارن بعد خاک رس . ولی منظورم اینه تو خاکم عالی بازی میکنن. و در اصل تو زمین های خاک رس تنیس شرو ع کردن. مدرسه تنیس امریکا جنوبی همش خاکه. دلپو 7 تا تورنومنت چلنجر رو تو زمین خاک قهرمانی داره رولاند گاروس 2009 یادتونه که نزدیک بود راجرو ببره بیاد فینال . میرسیم به نعلبندیان دیود یک بازیکن که تو تمام سطوح مهارت داره و به خوبی اینو نشون داده.
manoochehr
03-28-2011, 05:26 PM
حالا من از شما میپرسم والی دلپو بده؟ اگه تمام بازیهای دلپو دیده باشین به قدرت بالای والی دلپو پی میبرید. دلپو کامل ترین بازیکن تنیسه که تا حالا دیدم( سرو قوی/ فورهند/ بکهند عالی/ والی خیلی قوی / هوش بالا / دویدن عالی با قد 198/ ) من دلپو رو از همون اول که 17/18 ساله بود بازیهاشو و اخبارشو دنبال میکردم و میدونستم این بازیکنه اینده داریه.
manoochehr
03-28-2011, 05:34 PM
اگه امشب موناکو رو دور باشه بازی سختی در انتظار راجر است. و این بازی امتحان خوبی برای راجر هست قبل بازی با نادال. راجر اواخر تو رالی های طولانی مدت مشکلات زیادی داشته و مو ناکو بازیکنیه که سبک بازیش دقیق همینه و رالی رو طولانی مدت میکنه. موناکو از کیک سرو خوبی هم بر خورداره که راجرو به زحمت میندازه. بازی خیلی جذاب و دیدنیه و بی صبرانه منتظر این بازیم.
Farid
03-28-2011, 06:07 PM
حالا من از شما میپرسم والی دلپو بده؟ اگه تمام بازیهای دلپو دیده باشین به قدرت بالای والی دلپو پی میبرید. دلپو کامل ترین بازیکن تنیسه که تا حالا دیدم( سرو قوی/ فورهند/ بکهند عالی/ والی خیلی قوی / هوش بالا / دویدن عالی با قد 198/ ) من دلپو رو از همون اول که 17/18 ساله بود بازیهاشو و اخبارشو دنبال میکردم و میدونستم این بازیکنه اینده داریه.
از نظر من و تمام گزارشگران و نویسندگان مقالات بده , حالا شاید شما چون دوستش داری والیشو خوب بدونی.
منوچهر جان ما هم امسال و پارسال نیست که اونو شناختیم
من اولین بار که دیدمش French Open سال 2007 در برابر Nadal بود که با یکی از دوستام که قهرمان تنیسه بازی رو می دیدم , ان زمان اون به من گفت این همه چیش از Nadal بهتره. ( البته به نظر من همه چیش نه اما Overall مهارتهای بازیش از Nadal بهتره )
البته ان زمان سرویسش به خوبی حالا نبود و Passive تر هم بازی می کرد ( کلا از طرف Deuce court نمیتونست سرویس اسلایس بزنه - سرعت سرویساشم خیلی کمتر بود )
بله در میان بازیکنان قد بلند Movement ش از بقیه بهتره اما باز هم اگه قدت بلند باشه در برابر بازیکنانی که بتونند قدرت حرکتیتو با ظربات Down the line به چالش بکشند و Take the ball early کنند به هر حال هر چقدر هم که نسبت به قدت خوب حرکت کنی انقدر که یک بازیکن قد کوتاه می تونه خوب در زمین حرکت کنه نمیتونی و به هر حال Footwork و Speed ت از اونا بدتر و کمنره , اگه بخواهیم مثال بزنیم:
رکورد Del Potro در برابر بازیکنانی که Take the ball early می کنند و به خوبی از هر دو سمت ( چه بکهند و چه فرهند می توانند با قدرت Down the line بروند ):
Del Potro 0-3 vs. Djokovic , 1-3 Nalbandian , 1-3 Davydenko , 2-6 Federer
هر چقدر هم تمرین کنی و پیشرفت کنی به هر حال وقتی قدت اینقدر بلنده بازیکنانی هستند که اونو به چالش بکشند و از Match up نمیشه چشم پوشی کرد , برای همینه که من بر خلاف همگان وقتی U.S Open رو برد عقیده نداشتم و ندارم که میتونه No. 1 بشه.
manoochehr
03-28-2011, 06:15 PM
از نظر من و تمام گزارشگران و نویسندگان مقالات بده , حالا شاید شما چون دوستش داری والیشو خوب بدونی.
منوچهر جان ما هم امسال و پارسال نیست که اونو شناختیم
من اولین بار که دیدمش French Open سال 2007 در برابر Nadal بود که با یکی از دوستام که قهرمان تنیسه بازی رو می دیدم , ان زمان اون به من گفت این همه چیش از Nadal بهتره. ( البته به نظر من همه چیش نه اما Overall مهارتهای بازیش از Nadal بهتره )
البته ان زمان سرویسش به خوبی حالا نبود و Passive تر هم بازی می کرد ( کلا از طرف Deuce court نمیتونست سرویس اسلایس بزنه - سرعت سرویساشم خیلی کمتر بود )
بله در میان بازیکنان قد بلند Movement ش از بقیه بهتره اما باز هم اگه قدت بلند باشه در برابر بازیکنانی که بتونند قدرت حرکتیتو با ظربات Down the line به چالش بکشند و Take the ball early کنند به هر حال هر چقدر هم که نسبت به قدت خوب حرکت کنی انقدر که یک بازیکن قد کوتاه می تونه خوب در زمین حرکت کنه نمیتونی و به هر حال Footwork و Speed ت از اونا بدتر و کمنره , اگه بخواهیم مثال بزنیم:
رکورد Del Potro در برابر بازیکنانی که Take the ball early می کنند و به خوبی از هر دو سمت ( چه بکهند و چه فرهند می توانند با قدرت Down the line بروند ):
Del Potro 0-3 vs. Djokovic , 1-3 Nalbandian , 1-3 Davydenko , 2-6 Federer
هر چقدر هم تمرین کنی و پیشرفت کنی به هر حال وقتی قدت اینقدر بلنده بازیکنانی هستند که اونو به چالش بکشند و از Match up نمیشه چشم پوشی کرد , برای همینه که من بر خلاف همگان وقتی U.S Open رو برد عقیده نداشتم و ندارم که میتونه No. 1 بشه.
به هر حال من به نظر شما احترام میزارم. ولی مطمعن باش مرد شماره 1 جهان میشه فقط از مصدوم شدن دوبارش میترسم.
M∂hdi
03-28-2011, 06:23 PM
نادال در راند سوم به دیدار لوپز می رود
[/URL][URL="http://www.sonyericssonopen.com/%7E/media/69DA6990021B4B3FA80FB164EF9CA385.ashx"]http://www.sonyericssonopen.com/%7E/media/69DA6990021B4B3FA80FB164EF9CA385.ashx (http://www.sonyericssonopen.com/%7E/media/69DA6990021B4B3FA80FB164EF9CA385.ashx)
پس از ملاقات با ستارگان بسکتبال ان بی ای لبرون جیمز و دوآین وید درمراسم پیش از بازی ، رافا نادال کار خود را در راند دوم آزاد سونی اریکسون با شکست دادن نیشیکوری ژاپنی آغاز کرد. دو بار فینالیست این رقابتها از احساس خود درباره بازی کامل و ضربات راضی کننده سرویس گفته "من بسیار خوشحالم درباره اینکه چگونه بازی کردم . فکر می کنم امشب در سطح بالا بازی کردم "نادال گفت . احساس م بهتر از هفته گذشته بود، این مهم است. من در پایان بازی به خوبی ضربات سرو زدم.
تنیسور اسپانیایی نقطه کلیدی بازی خود برابر نیشیکوری را ضربات سرو می داند "او یک بازیکن بسیار،بسیار خوب است. این یکی از چیزهاییست که شما نمی خواهید در دور اول ببینید ، مطمئنا یک مشکل بود .
نادال در راند بعدی به مصاف هموطن خود، لوپز می رود " می خواهم تهاجمی بازی کنم، با فورهندم"
try to move him, and go to the net when I have the chance,” explained Nadal.
"می دانم به سمت یک بازی مشکل می روم زیرا او به خوبی سرویس میزند،والی خوب، و خیلی خطرناک است ... اما اگر خوب بازی کنم شانس هایی خواهم داشت "
M∂hdi
03-28-2011, 06:46 PM
من خیلی وقت پیش ها شنیده بودم بعد از رولند برمیگرده، ولی نمیدونم آخرین خبر چیه.
اخرین خبر مربوط به 11 مارسه، gonzo می خواهد با دریافت وایلد کارد در atp 250 بلگراد شرکت کند . شروع از 25 اپریل
"My protected ranking is No. 55 and works at nine tournaments or nine months, whichever comes first. Also I confirm a wild card in Belgrade."
گونزالز بزودی در سفری به کلیفرنیا با مربی جدید خود Horacio Matta کار خواهد کرد .
The Chilean, who underwent hip surgery on 4 October last year, hasn't played a competitive match since losing in the US Open first round in September.
The 30 year old has been training with Chile's Davis Cup team and with players at the ATP Challenger Tour event in Santiago this week.
M∂hdi
03-28-2011, 07:15 PM
فدرر همچنان رکوردها را جابجا می کند
[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/70564549763687964293.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/70564549763687964293.jpg (http://www.irfreeup.com/images/70564549763687964293.jpg)
سید سوم مسابقات راجر فدرر بدون هیچ مشکلی با نتایج مشابه 6-3 در دو ست بر حریف اسلواک خود غلبه کرد . راجر با این پیروزی با 762 برد حرفه ای در کنار پیت سمپراس قرار گرفت . Jimmy Connors tops the list with 1,241 wins.
دارنده شانزده گرنداسلم می گوید "این یک امار خنده دار است"
"It's a funny stat," said the Swiss. "But it shows how long I have been around already, how much I've won all around the world and on all the different surfaces."
نظر فدرر درباره شرایط بازی در میامی "It's hard to put balls away, you have to really set it up perfectly. It reminds me slightly to clay in terms of how you can construct points. You have to really create the way you play the points.
آرزو دارم کمی سریعتر از آن بود ، اما انچه هست در این سطح هم من می توانم بهترین بازی خود را انجام می دهم. بنابراین خواهیم دید که چگونه پیش می رود .
M∂hdi
03-28-2011, 07:30 PM
فیش نمی خواهد برترین تنیس باز آمریکایی باشد
[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/21395946698258841602.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/21395946698258841602.jpg (http://www.irfreeup.com/images/21395946698258841602.jpg)
"من واقعا نمی خواهم شماره یک امریکا باشم" ماردی فیش پس از پیروزی برابر سید هفدهم ریچارد گسکه فرانسوی در راند سوم مسابقات گفت .
او به امار عناوین حرفه ای خود و رادیک اشاره می کند
“I certainly wouldn’t feel like the top-ranked American, considering what Andy has accomplished and what I’ve accomplished,” Fish said. “His career has quadrupled mine, at least.”
But at 29, Fish is in the best condition of his career. That showed against Gasquet in the midday sun on an 87-degree afternoon.
“Playing out there today, you can obviously see why you need to be fit to win these matches,” Fish said.
delpotro
03-28-2011, 07:53 PM
به هر حال من به نظر شما احترام میزارم. ولی مطمعن باش مرد شماره 1 جهان میشه فقط از مصدوم شدن دوبارش میترسم.
اصلا مهم نیست که به خاطر این که قد دلپوترو بلنده در مقابل بعضی سبک ها دچار مشکل میشه.
مهم اینه که اگه دلپوترو همین قیافه رو داشت. و بازیش همینجوری بود ولی 10 سانت کوتاهتر بود
یک چهارم اون چیزی که الان محبوبه محبوب نبود.
قد بلندش باعث شده که بشه دلپوترو. خیلی ها هم به خاطر این که یه بازیکن قد بلند و در عین حال
خوش تکنیک هست دوستش دارن.
پس پاینده باد خوان مارتین دلپوترو
Ahoura
03-28-2011, 10:25 PM
رسيدن ماريا به كوارتر فينال با غلبه بر سيد چهار تورنمنت.
ماريا شاراپووا امروز تونست در بازي سوم خودش در ميامي بر سامانتها استوسور غلبه كند. 6-4 6-1
اين هفتمين پيروزي متوالي ماريا در مقابل استوسور بود.
ماريا در مرحله بعد بايد با dulgheru از روماني بازي كنه.
come on maria
Ali_RF
03-28-2011, 10:29 PM
عجيبه. وزنياكي حذف شد. فكر ميكردم تو چنين زمين كندي شانس بيشتري براي قهرماني داشته باشه. كسي ميدونه اگه كلايسترز تو اين تورنومنت قهرمان بشه جاي وزنياكي رو ميگيره يا نه؟
دوست عزیز فکر کنم منظورتون داستین براون باشه که هنوزم موهاش بلنده و در یو اس اپن با موری باز کرد، ست اول هم خوب بازی کرد!! آندرسون در یو اس اپن با اندی بازی نکرد...
اوه، شرمنده. نبايد به حافظهام اعتماد ميكردم. ممنون كه اصلاح كردين.
manoochehr
03-29-2011, 12:16 AM
بازیه خیلی قشنگی بود هر دو تنیسور اماده بودن فقط فرقشون تو نقاط حساس بازی بود که راجر با تجربه بالایی که داره به خوبی بازی رو کنترل کرد و برد.
Farid
03-29-2011, 12:19 AM
Wow
Be aware of Roger
فرم Federer مانند Barkleys بود.
امشب راجر تو رالی ها خوب کار کرد و از اون ارورها خبری نبود جای بسی امیدواری هست( فکر کنم مربیش به حرفم گوش داد 200 تا رالی 100 تایی:434: ). به نظرم راجر راحت تر میتونست این بازیو ببره الکی سختش کرد.
من هنوز تو کف دراپ شات های راجرم واقعاً به خودم حق میدم تنیسو به خاطر این اسطوره ببینم.
M A E S T R O
03-29-2011, 12:28 AM
بازیه خوبی بود.ست دوم گیم نهم فدرر گفت Come on .اخ نمیدونین وقتی راج اینو میگه چه کیفی میده.:443:
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/94/fullj.d7beb78a684f7c5326fe0576acf970b6/d7beb78a684f7c5326fe0576acf970b6-getty-107741115cc081_sony_ericsso.jpg (http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/94/fullj.d7beb78a684f7c5326fe0576acf970b6/d7beb78a684f7c5326fe0576acf970b6-getty-107741115cc081_sony_ericsso.jpg)
manoochehr
03-29-2011, 12:40 AM
Wow
Be aware of Roger
فرم Federer مانند Barkleys بود.
اینو زیاد قبول ندارم . ولی نسبت به ایندین ولز یکم بهتر شده. ولی برای بردن رافا باید خیلی بهتر امروز بازی کنه. البته اگه رافا تا نیمه نهایی بیاد بالا. بازی بعدی راجر که خیلی اسونه با Rochus بازی میکنه.
Mohammad Reza
03-29-2011, 09:25 AM
"اين يك بازي سخت در برابر او بود،من فكر ميكردم كه او به خوبي در ست اول و دوم بازي ميكند.."راجر پس از بازي گفت.
آب و هواي گرم و مرطوب و شرايط كند اينجا براي بازيكناني هم سبك موناكو واقعا خوب است..
راجر در مورد سطح زمين و بازي ها مي گويد:
“This is as slow as it gets out on the hard court. It's a bit of clay almost except that you can't slide,” gauged Federer. “And all the clay court specialists have adapted very well to the hard courts nowadays.”
راجر در بازي بعد خود مقابل Olivier Rochus قرار ميگيرد كه توانست سيد 13 بازي ها،يوژني را شكست دهد.
او در مورد بازي خود با يوژني گفت: من فكر ميكنم كه واقعا خوب بازي كردم،با اعتماد به نفس زياد توانستم حريفم را شكست دهم.
وي در مورد بازيش مقابل راجر ميگويد: مثل همه،من احتياج دارم به يك سرويس خوب..و سعي ميكنم يك بازي اگرسيو به نمايش بگذارم.براي من مهم است كه سرويس اولم بالا باشد در غير اينصورت فشار زيادي بر روي من مي آيد،بخصوص در مقابل يكي از بهترين بازيكنان جهان.
راجر نيز گفت:او بازيكن با تدبيري است..ميداند كه چطور از سلاح هاي خود استفاده كند....من از بازي با او لذت ميبرم.اين نوع ديگر از سبك بازي است..من مشتاقانه منتظر هستم تا در مقابل او قرار بگيرم..مطمئنن يك بازي خوب خواهد شد..
Mohammad Reza
03-29-2011, 10:11 AM
نادال در مورد بازي خود در مقابل لوپز مي گويد: من براي لحظاتي بسيار خوب سرويس زدم،خيلي بهتر از اينديان ولز..من فكر ميكنم من با يك ريتم مناسب بازي كردم..هميشه در مقابل فلي بازي كردن مشكل است..زيرا اين راحت نيست.او اسلايس ميكند،او اگرسيو است،سرويس هاي خوبي دارد و دوست ندارد رالي و پوينت طولاني شود.من فكر ميكنم به طور كلي يك بازي solid انجام دادم،من شوت هاي خوبي زدم.. و پسينگ شات هاي خيلي خوب.
رافا در مورد دوستي خودش با فلي گفت:من فكر نميكنم چيزي عوض شده است زيرا زماني كه شما در كورت هست شما در كورت هستيد..شما رقابت ميكنيد و اين چيز جديدي براي ما نيست..ما دوستان بسيار بسيار خوبي هستيم..ما ديروز با هم شام خورديم.بنابراين اين طبيعي است.اين ورزش است..يكي از بازيكنا ميبرد و ديگري شكست مي خورد..و ما هر دو چيز را قبول داريم.ما در رختكن با هم صحبت كرديم.
رافائل اعتقاد دارد كه در هر بازي او بايد امتياز بگيرد نه اينكه از امتيازات خود دفاع كند!
ZIGOORAT04
03-29-2011, 04:16 PM
قهرماني واسه رافاس همه هم اينو ميدونيمو ميدونن
pourya RF
03-29-2011, 05:09 PM
قهرماني واسه رافاس همه هم اينو ميدونيمو ميدونن
آره همه اینو میدونن:251:
Farshad.Roger
03-29-2011, 05:26 PM
اینو زیاد قبول ندارم . ولی نسبت به ایندین ولز یکم بهتر شده. ولی برای بردن رافا باید خیلی بهتر امروز بازی کنه. البته اگه رافا تا نیمه نهایی بیاد بالا. بازی بعدی راجر که خیلی اسونه با Rochus بازی میکنه.
بارها و بارها گفته شده و نتایجش هم هست که هیچوقت نمیشه به فرم راجر اطمینان کرد چون با هر بازیکن سطح خاصی رو برای بازی در نظر میگیره و همیشه انقدری به خودش فشار میاره که لازم باشه حالا بعضی وقتا مچ اپ های بد . روز بد و کم دقتی هم چاشنی میشه و کار رو سخت تر میکنه اما هیچقوت نمیشه فرم و سطح بازی راجر رو در 2 بازی مختلف مقایسه کرد.
نمونش راجر در 2007 در هامبورگ که یک فرهند وینر ساده نمیتونست بزنه یکباره در فینال اصلا یک ادم دیگه شد و نادال رو در خاک برای اولین بار برد.
در مورد حریف بعدی راجر هم بله احتمال بردن راجر بسیار بالاست اما فقط محض اطلاع میگم که راجر در سال 2006(سالی که شاید هیچوقت برای هیچ بازیکنی رقم نخوره) در چمن که سطح مورد علاقه راجر هست در جام Gerry Weber المان با همین بازیکن بازی کرد و راجر در لحظه اخر در 3 ست تونست بازی رو ببره و پاش کاملا روی پوست پیاز بود و اگر حرکات عجیب و غریب و اطمینان به نفس بالای خودش رو نداشت بدون شک میباخت. یادم نیست مچ پوینت save کرد یا نه اما 1-2 امتیاز با باختن فاصله داشت.
M∂hdi
03-29-2011, 08:22 PM
نقشه بازی؛ پتکوویچ - وزنیاکی
[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/05637543217443139769.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/05637543217443139769.jpg (http://www.irfreeup.com/images/05637543217443139769.jpg)
"اکثر بازیکنان فکر می کنند که می توانند جلوی قدرت کرولاین بایستند" پتکوویچ گفت . فکر می کنم این روش درستی نیست زیرا او هر توپی را عبور می دهد، پس من سعی کردم او را کمی بهم بریزم . خوشبختانه کارساز بود
"احساس عالی ای دارم . نمی تونم باور کنم . هنوز در احساساتم گرفتارم" پتکوویچ در کورت گفت. آندرهآ تنیسور قدرتمند آلمانی از گیم پلن game plan سخت و تشکر از مربی می گوید "گاهی اوقات یک بازیکن بازی را بهتر شروع می کند،مانند کرولاین در ست دوم، شما می توانید وحشت زده شوید و نقشه بازی را از دست بدهید، اما من جلویش ایستادم"
M∂hdi
03-29-2011, 08:31 PM
او یک ربات نیست
[/URL][URL="http://www.irfreeup.com/images/17303855475916183757.jpg"]http://www.irfreeup.com/images/17303855475916183757.jpg (http://www.irfreeup.com/images/17303855475916183757.jpg)
"پتکوویچ سزاوار پیروزی بود زیرا کمی بهتر و در زمان بسیار مهم چند بار اشتباه داشت" پدر و مربی وزنیاکی گفت .
"او ربات نیست و در ست سوم خسته بود" سعی کرد بازی را به ست سوم بکشاند . بنابراین آن طوری که می خواست بازی کند، نتوانست. and generally she played too many short balls at Petkovic."
تورنمنت بعدی کرولاین، چارلستون خواهد بود
Caroline Wozniacki, who will next play at Charleston, added, "I lost a match. It happens. If she had a plan, good for her."
manoochehr
03-29-2011, 08:39 PM
بازم ایول به دلپو با اینکه باخت. علت باختشم بدون شک تحلیل رفتن قدرت بدنی دلپو و همینطور دردی که در دست راست دلپو دیده میشد. ولی بازم سته دوم خوب با این شرایط بازی کرد. به امید موفقیت های دلپو در تنیس های آینده. vamos delpo
Paymaan
03-29-2011, 09:00 PM
حال کردم دلپو باخت داشت روش زیاد می شد
delpotro
03-29-2011, 10:03 PM
حال کردم دلپو باخت داشت روش زیاد می شد
زیاد خوشحالی نکن. کاملا مشخص بود مشکل خوان بدنی بود. از اول سال هر هفته داره بازی
می کنه. با این وجود ست دوم رو عالی کار کرد.
همونطور که قبلا گفتم و خود خوان هم گفته فقط میخواد هر هفته حتی شده یک پله در رده بندی
صعود کنه.
خوان خاری در چشم فدرری ها تا ابد
زنده باد قهرمان یو اس اوپن 2009 :254:
koury
03-29-2011, 10:38 PM
با این فورهند هائی که خوان میزنه فکر کنم تا آخر دوران بازیگریش دستش از جا کنده بشه!! Backswingـش رو خیلی دوست دارم و بنظرم بعد از رافا بهترین Backswing برای فورهند همین مدل خوانه که فرصت زیادی بهش میده برای خالی کردن تمام نیروش :434: ولی همچنان نمیدونم چرا یه کم فکر می کنم غرور کاذب داره درست مثل زمانی که جوکو تازه گرند اسلم استرالیا رو برده بود رفتار می کنه... تنها مشکلی که باعث میشه خیلی بازیکن مورد علاقم نباشه همین رفتارشه :240:
pouriya.alex
03-29-2011, 10:58 PM
زیاد خوشحالی نکن. کاملا مشخص بود مشکل خوان بدنی بود. از اول سال هر هفته داره بازی
همونطور که قبلا گفتم و خود خوان هم گفته فقط میخواد هر هفته حتی شده یک پله در رده بندی
صعود کنه.
اون سال خوان تو فینال به زور 3-2 راجرو برد ولی یادمه تو نیمه نهایی بعضیا رو 3-0 له کرد !
اینو که یادت نرفته؟!!!!:254:
manoochehr
03-29-2011, 11:09 PM
یک ؟ فقط میخوام یکی به صورت منطقی و کامل حرفه ای به این ؟ پاسخ بده نه از روی طرفداری. فورهند نادال کاملتره یا فدرر. هر کی جواب داد با دلیل ذکر کنه.
koury
03-29-2011, 11:24 PM
نمیشه گفت کدوم کاملتره! این امری سلیقه ای هست بنظر من، ملاک هائی که من بعنوان طرفدار رافا دارم با ملاک های دیگران فرق داره... از نظر زیبائی، کارائی، سختی اجرای ضربه و ... همین فورهند تاپ اسپینیکه رافا داره بنظر من فورهنداش با این سطح و قدرت رو باورنکردنی می کنه... امشب دیدیم مردی فیش که یه تنیسور باتجربه و حرفه ای هست تو بازی با خوان چند بار اومد با اسپین زیاد از گوشه ها ضربه بزنه و همه ی ضرباتش یه متر تو آفساید رفت http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif اون مدل فورهند کار هر کسی هم نه کار هیچ کس نیست(ایگور آندریف نزدیک ترین کس میتونه باشه با یه مایل فاصله...)http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif
فدرر هم فلت میزنه هم بنا به شرایط تاپ اسپین اتفاقا تاپ اسپینش هم بدک نیست ولی در سطح رافا نیست همونطور که رافا خیلی فلت نمیزنه، رافا تازه الان فلت تر از سالهای گذشته فورهند میزنه http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gif
بهر حال من نظرم اینه که نمیشه گفت کدوم کاملتره چون هر دو به سبک بازی جفتشون میاد و با همین نوع فورهند این همه افتخار کسب کردن ولی خب هر کدوم معایب و خوبی های خودش رو داره http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/41.gif
manoochehr
03-29-2011, 11:35 PM
نمیشه گفت کدوم کاملتره! این امری سلیقه ای هست بنظر من، ملاک هائی که من بعنوان طرفدار رافا دارم با ملاک های دیگران فرق داره... از نظر زیبائی، کارائی، سختی اجرای ضربه و ... همین فورهند تاپ اسپینیکه رافا داره بنظر من فورهنداش با این سطح و قدرت رو باورنکردنی می کنه... امشب دیدیم مردی فیش که یه تنیسور باتجربه و حرفه ای هست تو بازی با خوان چند بار اومد با اسپین زیاد از گوشه ها ضربه بزنه و همه ی ضرباتش یه متر تو آفساید رفت http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif اون مدل فورهند کار هر کسی هم نه کار هیچ کس نیست(ایگور آندریف نزدیک ترین کس میتونه باشه با یه مایل فاصله...)http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif
فدرر هم فلت میزنه هم بنا به شرایط تاپ اسپین اتفاقا تاپ اسپینش هم بدک نیست ولی در سطح رافا نیست همونطور که رافا خیلی فلت نمیزنه، رافا تازه الان فلت تر از سالهای گذشته فورهند میزنه http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/35.gif
بهر حال من نظرم اینه که نمیشه گفت کدوم کاملتره چون هر دو به سبک بازی جفتشون میاد و با همین نوع فورهند این همه افتخار کسب کردن ولی خب هر کدوم معایب و خوبی های خودش رو داره http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/41.gif
ولی اگه خیلی دقت کنی این ؟ جواب داره و خیلی نکته توش هست. و میشه گفت کدوم کاملترند
koury
03-29-2011, 11:50 PM
ببین من بیطرف بخوام جواب بدم باید بگم فورهند خوان از هر دوی رافا و راجر کاملتره بخصوص با اون Length که خوان تو ضرباتش داره امشب هم رابی کونیگ بهش اشاره کرد... اگه بخوام بعنوان طرفدار بگم فورهند رافا سخت ترین فورهند از نظر Execution هست پس بنظر من رافا بهتره!! شما هم بعنوان طرفدار راجر قطعا نمیای بگی فورهند رافا سخت تره زدنش و این نوع ضربه زدن فوق العادس :443: پس نتیجه میگیریم نمیشه گفت کدوم کامل تره ولی میشه خوبی ها و بدی های هر دو رو گفت و اینکه هر دو دارن با مدل های فورهند خودشون نتیجه میگیرن :350:
delpotro
03-29-2011, 11:56 PM
اون سال خوان تو فینال به زور 3-2 راجرو برد ولی یادمه تو نیمه نهایی بعضیا رو 3-0 له کرد !
اینو که یادت نرفته؟!!!!:254:
برد در فینال گرند اسلم می ارزه به 35 بار برد در نیمه نهایی. چون بعد از برد در فینال جام رو لمس
می کنی. آه. چه لذتی بردی خوان. فدات شم.
اون برد مشت آهنین خوان بود بر دهان فدرر.
Farid
03-29-2011, 11:59 PM
بازم ایول به دلپو با اینکه باخت. علت باختشم بدون شک تحلیل رفتن قدرت بدنی دلپو و همینطور دردی که در دست راست دلپو دیده میشد.
مصدومیت Del Potro از ناحیه Thigh و Hip بود.
manoochehr
03-30-2011, 12:04 AM
ببین من بیطرف بخوام جواب بدم باید بگم فورهند خوان از هر دوی رافا و راجر کاملتره بخصوص با اون Length که خوان تو ضرباتش داره امشب هم رابی کونیگ بهش اشاره کرد... اگه بخوام بعنوان طرفدار بگم فورهند رافا سخت ترین فورهند از نظر Execution هست پس بنظر من رافا بهتره!! شما هم بعنوان طرفدار راجر قطعا نمیای بگی فورهند رافا سخت تره زدنش و این نوع ضربه زدن فوق العادس :443: پس نتیجه میگیریم نمیشه گفت کدوم کامل تره ولی میشه خوبی ها و بدی های هر دو رو گفت و اینکه هر دو دارن با مدل های فورهند خودشون نتیجه میگیرن :350:
اره خودمم فورهند دلپو رو خیلی قبول دارم اگه یادت باشه تو سایت atp بعد از us open یک نظر سنجی گذاشت که از بین فورهند فدرر/ نادال / دلپوترو / گونزالس / سودرلینگ بود. و بیشترین رای رو اول راجر اورد بعد دلپو بعد گونزالزس و نادال و سودرلینگم اخر شد. ولی خودمم قبول دارم اون زمان ( us open 20090) رافا تو اوفت شدیدی بود و مردم در حق رافا تو این نظر سنجی بی مهری کردن. اگه الان نظر سنجی بذاره خیلی فرق میکنه رای نادل با اون موقع. به هر حال مرسی از پاسخی که دادی.
Farid
03-30-2011, 12:04 AM
امشب سم از رابی پرسید به نظرت فقدان Mobility میتونه باعث شه که Del Potro نفر اول جهان نشه؟
رابی هم در جواب گفت نه
Farid
03-30-2011, 12:24 AM
یک ؟ فقط میخوام یکی به صورت منطقی و کامل حرفه ای به این ؟ پاسخ بده نه از روی طرفداری. فورهند نادال کاملتره یا فدرر. هر کی جواب داد با دلیل ذکر کنه.
فرهند Federer رو با هیچ بازیکنی مقایسه نکن:
در مورد اسپین بله Nadal بیشتر از Federer و بیش از هر بازیکن دیگری بر روی توپ Top Spin اعمال میکنه اما اگه ملاک اعمال Top Spin ه پس میتوان گفت فرهند Benneteau از امثال Federer و Del Potro و Soderling بهتره , ایا اینگونه است؟
Nadal نمیتونه Flat ضربه بزنه ( جدیدا وقتی توپ Short گیرش میاد تا حدودی میتونه Inside out رو Flat بزنه ) اما Federer هم میتونه Flat بزنه هم Top Spin:
اگه 4 مدل فرهند رو در نظر بگیریم:
Cross court - برابر
Inside out - برابر
Down the line : جدیدا Nadal حریفان خود را با Down the line رفتن شگفت زده کرده ضربه ای که در گذشته در مهارتهاش نداشت ( قبلا نمیتونست Down the line خوب بزنه - و تا صبح هم که شده Cross court می زد ) اما حالا حالا ها باید تمرین کنه تا بتونه مثل Federer ضربات Down the line بزنه
Inside in: برتری با Federer
کلا میتوان گفت Nadal نمیتواند به خوبی Federer از هر دو سمت ( چه Down the line و چه Inside in ) فرهند بزنه
میرسیم به سختترین مهارت بازی که پایه گذارش Agassi بود
هیچ بازیکنی در جهان به خوبی Federer نمی تواند Take the ball early کند که باز هم در این مورد برتری با Federer است.
در مورد Volley هم که دیگه گفتن نداره در واقع بر همگان پوشیده نیست که Federer والیش از Nadal بهتره , پس در Forehand volley هم Federer برتره
Half volley هم یکی از مهارتهای بی نظیر Federer ه که اگه از طرف فرهند در نظر بگیریم باز هم برتری با Federer ه.
کلا سوال شما مثل مقایسه تویوتا با مرسدس بود
درسته تویوتا ماشین خوبیه اما مرسدس کجا تویوتا کجا
Nadal یه چیزیش از همه بازیکنا بهتره و ان هم سرعتشه همین و بس که ان هم من شک دارم Monfils سرعتش بهتر نباشه
manoochehr
03-30-2011, 12:25 AM
برد در فینال گرند اسلم می ارزه به 35 بار برد در نیمه نهایی. چون بعد از برد در فینال جام رو لمس
ولی با این مشته خیلی موافقم.اخه یادته تو استرالیا که راجر 2 ست دلپو رو بیگل کرده بود چه قیافه ای گرفته بود اون صحنه هیچوقت یادم نمیره دلپو با چشمان گریان داشت از زمین می رفت بیرون و راجر داشت میخندید. بعد تو us open خوان درسی به راجر داد که تا اخر عمرش یادش نره.بعد دوباره تو مسترز کاپ اونم خیلی چسبید. راجر یعنی اومده بود انتقام بگیره اخی ولی نتونست:254:
manoochehr
03-30-2011, 12:36 AM
در مورد اسپین بله Nadal بیشتر از Federer و بیش از هر بازیکن دیگری بر روی توپ Top Spin اعمال میکنه اما اگه ملاک اعمال Top Spin ه پس میتوان گفت فرهند Benneteau از امثال Federer و Del Potro و Soderling بهتره , ایا اینگونه است؟
Nadal نمیتونه Flat ضربه بزنه ( جدیدا وقتی توپ Short گیرش میاد تا حدودی میتونه Inside out رو Flat بزنه ) اما Federer هم میتونه Flat بزنه هم Top Spin:
Cross court - برابر
Inside out - برابر
Down the line : جدیدا Nadal حریفان خود را با Down the line رفتن شگفت زده کرده ضربه ای که در گذشته در مهارتهاش نداشت ( قبلا نمیتونست Down the line خوب بزنه - و تا صبح هم که شده Cross court می زد ) اما حالا حالا ها باید تمرین کنه تا بتونه مثل Federer ضربات Down the line بزنه
کلا میتوان گفت Nadal نمیتواند به خوبی Federer از هر دو سمت ( چه Down the line و چه Inside in ) فرهند بزنه
هیچ بازیکنی در جهان به خوبی Federer نمی تواند Take the ball early کند که باز هم در این مورد برتری با Federer است.
در مورد Volley هم که دیگه گفتن نداره در واقع بر همگان پوشیده نیست که Federer والیش از Nadal بهتره , پس در Forehand volley هم Federer برتره
Half volley هم یکی از مهارتهای بی نظیر Federer ه که اگه از طرف فرهند در نظر بگیریم باز هم برتری با Federer ه.
Nadal یه چیزیش از همه بازیکنا بهتره و ان هم سرعتشه همین و بس که ان هم من شک دارم Monfils سرعتش بهتر نباشه
همه رو گفتی تو حالت دفاعی رو نگفتی که برتری کامل با ناداله. و این قسمتشم که گفتین سرعت نادال یکم بی انصافی در حق رافا بود. ولی مرسی از نقد برسی.
S.A.IVI.A.N
03-30-2011, 01:08 AM
اوه اوه.چه حرفای میشنویم!
نادال flat نمیزنه چون نمیتونه.اما راجر هر دو رو میزنه ،پس بهتره!
نادال Flat کم میزنه چون نمیخواد بزنه ،چون نیازی بهش نداره.وقتی همینگونه با اسپین فوق العاده میتونه به اون چیزی که میخواد برسه پس نیازی نداره که ریسک ضربه ش رو بالا ببره و فلت بزنه!
آیا تاپ اسپین راجر برابری میکنه؟ یا میخواید تاپ اسپین راجر رو که اکثرا در موقع دفاع استفاده میشه رو مقایسه کنید با تاپ اسپین مهلک نادال؟
Cross court : برابر؟ به دور از منطق است اگر این رو برابر بدونیم! بی انصافی است و کمی هم مضاح!
Inside out : جالب است جاهایی که برتری با رافاست برابر گفته میشود. در حال حاضر Inside out های رافا بهتر هستند.من که شکی درش ندارم! شما اگه دارید کمی بهتر ببینید!
Down the line : رافا به دلیل اینکه رقیبانش اغلب دست راست هستند و اینکه کرس کورت فورهند معمول تری هست اجبارا مجبوره که از این طریق بازیش رو دیکته کنه.به همین دلیل کمتر از این ضربه استفاده میکنه که الان بهتر شده! این رو قبول دارم که راجر بهتر است و یا شاید برابر.اما اون قدر که با اغراق گفته شد نیست! من به ندرت میبینم راجر در هر ست دو سه باری از این ضربه وینر کنه!
Inside in: این ضربه هم برتری زیادی نمیبینم.شاید استفاده بیشتر راجر در القا این برتری برای شما نقش داشته.چرا که رافا بیشتر سعی میکنه این ساید اوت بزنه تا این ضربه! هر چند که هر موقع زده بد نزده!
بقیه حرفا هم که مربوط به سوال دوستمون نمیشد!
اما آیا کسی هست بتونه بهتر از نادال با فورهندش Take the ball early کنه؟ فورهند چه کسی بهتر کنترل بازی و رالی رو در دست داره؟
هر چه برتری با رافاست برابر دونستید و هر چه با فدرر با اغراق گفتید!
اصلا چرا جور دیگر به این سوال جواب ندیم؟
برای انتخاب بهترین فورهند ملاک هایی مثل قدرت ، سرعت، وینر شدن، مطمئن بودن، کمتر ارور دادن، دیکته کردن اگه قرار بدیم. فورهند هر یک در همه ملاک ها صدق میکنه.
اما آیا مطمئن تر و آمار ارور کمتر ،از فورهند رافا هست؟
من تا حالا ندیدم فدرر سه چهار متر پشت بیس لاین وینر بزنه.اما رافا 7/8 متر هم زده در حالی که با سرعت یک نواخت توپ حرکت کرده و ته کورت خورده!
در فورهند بهتر بین رافا و دلپوترو شک داشتم که در بازی اخیر مشخص شد کدوم فورهند بهتره!
فورهند رافا بود که رالی رو در دست داشت،سه برابر بیشتر وینر شد، و چندین برابر کمتر ارور داد!
چه خوبه اگه کمی با انصاف تر نظر بدیم ،اونم جایی که همه از شما انتظار عدالت و منطق را دارند!
سپاس...!
نظر من اينه كه سبك بازي رافا يه كمي با بقيه تنيسورا فرق داره ، رافا جوري بازي ميكنه كه هم خودش لذت ببره و هم كساني كه بازيشو ميبينن لذت ببرن ! رافا بينظير ه !
manoochehr
03-30-2011, 01:33 AM
نادال Flat کم میزنه چون نمیخواد بزنه ،چون نیازی بهش نداره.وقتی همینگونه با اسپین فوق العاده میتونه به اون چیزی که میخواد برسه پس نیازی نداره که ریسک ضربه ش رو بالا ببره و فلت بزنه!
آیا تاپ اسپین راجر برابری میکنه؟ یا میخواید تاپ اسپین راجر رو که اکثرا در موقع دفاع استفاده میشه رو مقایسه کنید با تاپ اسپین مهلک نادال؟
Cross court : برابر؟ به دور از منطق است اگر این رو برابر بدونیم! بی انصافی است و کمی هم مضاح!
Inside out : جالب است جاهایی که برتری با رافاست برابر گفته میشود. در حال حاضر Inside out های رافا بهتر هستند.من که شکی درش ندارم! شما اگه دارید کمی بهتر ببینید!
Down the line : رافا به دلیل اینکه رقیبانش اغلب دست راست هستند و اینکه کرس کورت فورهند معمول تری هست اجبارا مجبوره که از این طریق بازیش رو دیکته کنه.به همین دلیل کمتر از این ضربه استفاده میکنه که الان بهتر شده! این رئ قبول دارم که راجر بهتر است و یا شاید برابر.اما اون قدر که با اغراق گفته شد نیست! من به ندرت میبینم راجر در هر ست دو سه باری از این ضربه استفاده کنه!
Inside in: این ضربه هم برتری زیادی نمیبینم.شاید استفاده بیشتر راجر در القا این برتری برای شما نقش داشته.چرا که رافا بیشتر سعی میکنه این ساید اوت بزنه تا این ضربه! هر چند که هر موقع زده بد نزده!
اما آیا کسی هست بتونه بهتر از نادال با فورهندش Take the ball early کنه؟ فورهند چه کسی بهتر کنترل بازی و رالی رو در دست داره؟
یا خوابمون سنگینه یا خودمون را به خواب زده ایم!
برای انتخاب بهترین فورهند ملاک هایی مثل قدرت ، سرعت، وینر شدن، مطمئن بودن، کمتر ارور دادن، دیکته کردن اگه قرار بدیم. فورهند هر یک در همه ملاک ها صدق میکنه.
من تا حالا ندیدم فدرر سه چهار متر پشت بیس لاین وینر بزنه.اما رافا 7/8 متر هم زده در حالی که با سرعت یک نواخت توپ حرکت کرده و ته کورت خورده!
در فورهند بهتر بین رافا و دلپوترو شک داشتم که در بازی اخیر مشخص شد کدوم فورهند بهتره!
فورهند رافا بود که رالی رو در دست داشت،سه برابر بیشتر وینر شد، و چندین برابر کمتر ارور داد!
چه خوبه اگه کمی با انصاف تر نظر بدیم ،اونم جایی که همه از شما انتظار عدالت و منطق را دارند!
سپاس...!
اینو خیلی حرفه ای گفتی باریکلا . اینکه نادال چون رقباش دست راستن کمتر از Down the line استفاده میکنه.بعد نادال مگه دلش درد میکنه وقتی میبینه خیلی از بازیکنها دست راست بکهندشون ضعف داره خوب از همون ضربه کرس کورت استفاده میکنه.مرسی از نظرتون خیلی عالی بود خیلی نکات اموزنده توش بود.
manoochehr
03-30-2011, 02:10 AM
نادال اصلا سبک بازیشه و همرو سمت بکهند با ضربه کرس کورت گیر میندازه و بعد از اینکه چند بار کرس کورت زد اگه حریف ارور نداد یا توپ وینر نشد یک ضربه فورهند Down the line چاشنی کار میکنه. علت اینکه همیشه با بازی با نعلبندیان مشکل داره اینه که دیود از بهترین بکهند تاریخ بهره میبره. الان تو 2 بازی اخرش با نعلبندیان بیشتر سعی می کرد تمرکز کنه رو فورهند دیود با استفاده از بکهند کرس کورت و بیشتر استفاده از ضربات این ساید اوت فورهند. ولی با این حال هم بازم دیود رو به سختی برد. در کل یعنی میخوام اینو بگم نادال میتونه از ضربات مختلف به غیر از فورهند کرس کورت استفاده کنه ولی جلوی بازیکنهای خاص مثل نعلبندیان که بکهندش قویه این کارو میکنه. فقط اینم اضا فه کنم هیچوقت بکهند نعلبندیان رو با بازیکنهایی از قبیل/ جوکو/ مورای/ داویدنکو مقایسه نکنید. نعلبندیان تنها بکهند زن تاریخ که تو تمام ارتفاعات و حالت های مختلف میتونه با ثبات به توپ ضربه بزنه.ببخشید اگه از بحث در مورد فورهند نادالو/ فدرر خارج شدم.
Afshin
03-30-2011, 02:30 AM
صعود کنه.
اگه قراره خوان خاری در چشم کسی باشه اون رافاست :443:
سبک بازی خوان جوری هست که حتی اگه در بهترین فرمش هم باشه مقابل فدرر به مشکل بر میخوره ، مگر این که خود فدرر بد بازی بکنه ، ولی مقابل رافا از هر لحاظ میتونه مشکل ساز بشه.
delpotro
03-30-2011, 02:46 AM
سبک بازی خوان جوری هست که حتی اگه در بهترین فرمش هم باشه مقابل فدرر به مشکل بر میخوره ، مگر این که خود فدرر بد بازی بکنه ، ولی مقابل رافا از هر لحاظ میتونه مشکل ساز بشه.
منم اینو میدونم افشین جان. اما خوان در فینال فدرر رو از گرند اسلم محروم کرده.
من به این میگم خار در چشم.
شنیدم خیلی هم درد داره.
manoochehr
03-30-2011, 03:04 AM
دلپو امکانات بردن هم نادالو داره هم فدرر. اینطوریه نیست که راجر اگه اماده باشه دلپو نمی تونه ببره. دیگه مگه به امادگی راجر تو فینال GS شکی هست یا تو مسترز کاپ که راجرو لح کرد. دلپو فورهند که بزنه رو بکهند راجر بکهند راجر میشکنه. ولی اسلایسهای راجرم دلپو رو به زحمت میندازه. ولی در کل دلپو بزرگترین بازیکن تهدید کننده رافا/ راجر در ایندهای نچندان دور نامبر 1 میشه. ولی اینو کامل قبول دارم که بردن رافا برای دلپو اسونتره راجر هست.
manoochehr
03-30-2011, 03:21 AM
نادال خوب دولگوپلف ترکوند کیف کردم. واقعیتش اصلا از این 2 بازیکنی که تازه تو تنیس دور ورداشتن خوشم نمیاد. منظورم.(رونیچ/ دولگوپلف)
delpotro
03-30-2011, 03:29 AM
نادال خوب دولگوپلف ترکوند کیف کردم. واقعیتش اصلا از این 2 بازیکنی که تازه تو تنیس دور ورداشتن خوشم نمیاد. منظورم.(رونیچ/ دولگوپلف)
دور برداشتن یعنی چی منوچهر جان؟ من که از دیدن پیشرفت بازیکنان جوون لذت می برم.
همینا به آدم انگیزه میده که به تماشای تنیس بنشینه. ظهور این ستاره هاست که نشون میده
پیشرفت دنیای تنیس در بازه زمانی کوتاه چقدر بوده. البته هر کس عقیده ای داره و تمام عقاید
مستلزم احترام. حتی عقیده شما.
manoochehr
03-30-2011, 03:38 AM
همینا به آدم انگیزه میده که به تماشای تنیس بنشینه. ظهور این ستاره هاست که نشون میده
پیشرفت دنیای تنیس در بازه زمانی کوتاه چقدر بوده. البته هر کس عقیده ای داره و تمام عقاید
نه اشتباه نشه من از پیشرفت بازیکن جوان خوشم میاد ولی در کل از این 2 تا بدم میاد.مخوصا از اون رونیچ
manoochehr
03-30-2011, 03:45 AM
رونیچ هنوز هیچی نشده تو تورنومنت منفیس فکر میکنم تو بازی با فیش بود اگه اشتباه نکنم. داوره یک اشتباه کرد و به ضرر رونیچ شد. بعد اخر بازی با داور دست نداد. معلومه از اون بازیکنهای بی ادبه. اخه بازیشم زیاد چنگی به دل نمیزنه فقط یک سرو زنه. تو زمین های خاک رس قکر نکنم یک بازی هم ببره.
Afshin
03-30-2011, 03:55 AM
Down the line : رافا به دلیل اینکه رقیبانش اغلب دست راست هستند و اینکه کرس کورت فورهند معمول تری هست اجبارا مجبوره که از این طریق بازیش رو دیکته کنه.به همین دلیل کمتر از این ضربه استفاده میکنه که الان بهتر شده! این رو قبول دارم که راجر بهتر است و یا شاید برابر.اما اون قدر که با اغراق گفته شد نیست! من به ندرت میبینم راجر در هر ست دو سه باری از این ضربه وینر کنه!
سپاس...!
عه عه ؟! سامی ؟ تو دیگه چرا ؟
تمام حرفایی که زدی مربوط به الان میشه که فدرر نسبت به گذشته Shaky تر شد.
وینر شدن، مطمئن بودن، کمتر ارور دادن، دیکته کردن و ...
البته عجیب هم نیست که این حرفا رو میزنی ، چون مطئمنم بازیهای 2004-2007 ه فدرر رو ندیدی
ضمنا چطور دو تا فورهند رو با هم مقایسه میکنی ولی فورهند والی رو به عنوان ملاک مقایسه قرار نمیدی ؟!
Afshin
03-30-2011, 03:58 AM
دلپو امکانات بردن هم نادالو داره هم فدرر. اینطوریه نیست که راجر اگه اماده باشه دلپو نمی تونه ببره. دیگه مگه به امادگی راجر تو فینال GS شکی هست یا تو مسترز کاپ که راجرو لح کرد. دلپو فورهند که بزنه رو بکهند راجر بکهند راجر میشکنه. ولی اسلایسهای راجرم دلپو رو به زحمت میندازه. ولی در کل دلپو بزرگترین بازیکن تهدید کننده رافا/ راجر در ایندهای نچندان دور نامبر 1 میشه. ولی اینو کامل قبول دارم که بردن رافا برای دلپو اسونتره راجر هست.
مسترز کاپ راجر رو له کرد ؟! فورهند بزنه بکهندش میشکنه ؟ باشه بابا شما درست میگی . با امثال شما نمیشه بحث کرد . موفق باشی
delpotro
03-30-2011, 04:08 AM
رونیچ هنوز هیچی نشده تو تورنومنت منفیس فکر میکنم تو بازی با فیش بود اگه اشتباه نکنم. داوره یک اشتباه کرد و به ضرر رونیچ شد. بعد اخر بازی با داور دست نداد. معلومه از اون بازیکنهای بی ادبه. اخه بازیشم زیاد چنگی به دل نمیزنه فقط یک سرو زنه. تو زمین های خاک رس قکر نکنم یک بازی هم ببره.
روانیچ تا به حال موفق به شکست هیچ بازیکن تاپ 200 در زمین های خاک رس نشده.
قوی ترین بازیکنی که روانیچ تو خاک برده Matteo Viola بوده که الان در رده 208 رنکینگ هست.
اون مسابقه رو در حالی که ویولا شش پنج در ست اول جلو بوده انصراف داده.
مسابقه در 17.06.2009 و در رده فیوچرز برگزار شده.
manoochehr
03-30-2011, 04:08 AM
مسترز کاپ راجر رو له کرد ؟! فورهند بزنه بکهندش میشکنه ؟ باشه بابا شما درست میگی . با امثال شما نمیشه بحث کرد . موفق باشی
us open جا انداختی من گفتم تو us open با مسترز کاپ هر دو تاش راجرو له کرد.در ضمن چرا ناراحت میشی چیز بدی که نگفتم.
delpotro
03-30-2011, 04:12 AM
us open جا انداختی من گفتم تو us open با مسترز کاپ هر دو تاش راجرو له کرد.در ضمن چرا ناراحت میشی چیز بدی که نگفتم.
:-j :-j
S.A.IVI.A.N
03-30-2011, 04:19 AM
البته عجیب هم نیست که این حرفا رو میزنی ، چون مطئمنم بازیهای 2004-2007 ه فدرر رو ندیدی
ضمنا چطور دو تا فورهند رو با هم مقایسه میکنی ولی فورهند والی رو به عنوان ملاک مقایسه قرار نمیدی ؟!
افشین عزیز اولا بحث سر شرایط فعلی بود فکر میکنم!
قبول دارم که فدرر الان نسبت به گذشته افت کرده!همونطور که رافا نسبت به گذشته خیلی پیشرفت کرده. منظور من در شرایط فعلی بود.شاید اگر اوج رافا با اوج فدرر همراه بود خیلی چیزا روشن تر میشد!
اولین چیزی که به ذهن آدم در مورد مقایسه فورهند تداعی میشه فکر میکنم واسه اکثریت، قدرت،سرعت و کاربردش در رالی هاست.و فکر کنم این نقشش پررنگ تر باشه از والی! و الا نقطه مقابل والی ،رافا در پسینگ شات بهتر است!
من زیاد راغب به مقایسه فورهند رافا و راجر نیستم چون به قول معروف هر گلی بوی خودش رو داره! اما اینجا احساس کردم اجحاف شده بود در حق رافا!
manoochehr
03-30-2011, 04:22 AM
اقا جرو بحث کردن نداره که. تو وینر که مشخصه راجر بهتره.تو ارور کمتر زدن نادال بهتره. مطمئن بودن هر دو تاشون فورهند قابل اطمینالی دارند.فورهند والی هم راجر بهتره. ولی تو حالت دفاعی نادال تو تاریخ اوله و شکی درش نیست.
Afshin
03-30-2011, 04:46 AM
ناراحت نشدم عزیز جان ، فقط از نوع حرف زدنت مشخصه که بیشتر تو حس و حال فن و فن بازی هستی نه این که بخوای در مورد خود بازی حرف بزنی.
در مورد مسترز کاپ ، فدرر ست سوم بعد از بردن گیم سوم اول شدنش توی گروه حتمی شد ، من نمیدونم شما چطور اسم اون بازی رو له شدن میزارید ، یا اسم فینال یو اس اوپن رو له شدن میزارید.له شدن به اون نتیجه ی توی استرالیا 2009 میگن .
ضمنا راجر به اصلا هم نگاه تمسخر آمیز آخر بازی نداشت ، اتفاقا راجر همیشه از خوان تعریف کرده و همیشه گفته که بازیکن بزرگی میشه (کلا بازیکنای هجومی رو دوست داره).خود منم که بچه های قدیمی میدونن خیلی از خوان خوشم میاد (بیشتر به این خاطر که رافا رو خوب میبره :434:) ، ولی شما دیگه زیادی شلوغش میکنی و کاملا ترین بازیکن تنیس میدونیش در حالی که هنوز خیلی از قسمت های بازیش به بلوغ نرسیده . طرفدارای خوبه ولی نه دیگه با این تعصب بیش از حد.
Afshin
03-30-2011, 04:50 AM
افشین عزیز اولا بحث سر شرایط فعلی بود فکر میکنم!
قبول دارم که فدرر الان نسبت به گذشته افت کرده!همونطور که رافا نسبت به گذشته خیلی پیشرفت کرده. منظور من در شرایط فعلی بود.شاید اگر اوج رافا با اوج فدرر همراه بود خیلی چیزا روشن تر میشد!
اولین چیزی که به ذهن آدم در مورد مقایسه فورهند تداعی میشه فکر میکنم واسه اکثریت، قدرت،سرعت و کاربردش در رالی هاست.و فکر کنم این نقشش پررنگ تر باشه از والی! و الا نقطه مقابل والی ،رافا در پسینگ شات بهتر است!
من زیاد راغب به مقایسه فورهند رافا و راجر نیستم چون به قول معروف هر گلی بوی خودش رو داره! اما اینجا احساس کردم اجحاف شده بود در حق رافا!
کی گفته بحث الان بود ؟ الان که فدرر یه بازی خوب فورهند میزنه یه بازی گند میزنه ، مشخصه که الان فورهند رافا بهتره . وقتی فورهند فدرر رو با رافا مقایسه میکنن باید بهترین فرمشون رو در نظر بگیرند . در مورد فورهند راجر ، به جز Running Forehand ش که به نظر من خیلی جالب نیست ، تمام ضربات دیگه ی فورهندش عالی هستند و بعضی از ضرباتش بهترین در تاریخ ، Overall فورهند راجر کامل ترین فورهند تاریخه تنیسه ولی این به این معنی نیست که از فورهند رافا Effective تره ، کامل بودن چیزی بود که موضوع بحث ما بود.
manoochehr
03-30-2011, 04:54 AM
اقا راجر تو همین مسترز کاپ که همرو ترکوند فورهندشو در نظر بگیرد. نادالم تو us open که اماده بود در نظر بگیرد. تو وینر که مشخصه راجر بهتره.تو ارور کمتر زدن نادال بهتره. مطمئن بودن هر دو تاشون فورهند قابل اطمینالی دارند.فورهند والی هم راجر بهتره. ولی تو حالت دفاعی نادال تو تاریخ اوله و شکی درش نیست.تو پاورم یکم راجرو بیشتر قبول دارم فقط یکم. توپهای ارتفاع دارو راجر بهتر میزنه. و توپهای کم ارتفاع نادال بهتر میزنه. تو ضربه تاپ اسپین شکی نداره نادال بهتره. تو تکنیک فورهند راجر بهتره یعنی مثال میتونه باهاش بهتر دراپ بزنه. تو این ساید اوت دو تاشونو در یک حد قبول دارم ولی تو شرایط ضربه این ساید اوت همیشه پاور نادال بهتره.تو فورهند اندر لاین هم راجر بهتره.تو کرس کورت نادال بهتره. تو پاسینگ شوت و در کل حالت های دفاعی که گفته بودم رافا بهتره.
Afshin
03-30-2011, 05:00 AM
اقا راجر تو همین مسترز کاپ که همرو ترکوند فورهندشو در نظر بگیرد. نادالم تو us open که اماده بود در نظر بگیرد. تو وینر که مشخصه راجر بهتره.تو ارور کمتر زدن نادال بهتره. مطمئن بودن هر دو تاشون فورهند قابل اطمینالی دارند.فورهند والی هم راجر بهتره. ولی تو حالت دفاعی نادال تو تاریخ اوله و شکی درش نیست.تو پاورم یکم راجرو بیشتر قبول دارم فقط یکم. توپهای ارتفاع دارو راجر بهتر میزنه. و توپهای کم ارتفاع نادال بهتر میزنه. تو ضربه تاپ اسپین شکی نداره نادال بهتره. تو تکنیک فورهند راجر بهتره یعنی مثال میتونه باهاش بهتر دراپ بزنه. تو این ساید اوت دو تاشونو در یک حد قبول دارم ولی تو شرایط ضربه این ساید اوت همیشه پاور نادال بهتره.تو فورهند اندر لاین هم راجر بهتره.تو کرس کورت نادال بهتره. تو پاسینگ شوت و در کل حالت های دفاعی که گفته بودم رافا بهتره.
کی گفته فورهند راجر در مسترز کاپ بهترین فرم فورهند فدرر بود ؟
فدرر بازیکنی هست که همیشه سعی میکنه Take the ball early کنه ، برای بازیکنی که اکثر ضربات رو On Rise میزنه داشتن تایمینگ مناسب خیلی مهمه و اگه اندکی تایمینگش به هم بخوره شروع میکنه به ارور دادن . فدرر سال های قبل با توجه به این که جوون تر بود ، سرعتش توی کورت خیلی بیشتر بود و تایمنگ ضرباتش به اندازه ی الان به هم نمیخورد ، در نتیجه خیلی خیلی کمتر ارور میداد.البته الان هم چون فورت ورک فوق العاده ای داره تا حدودی کند شدنش توی زمین رو جبران میکنه اما باید پذیرفت که نمیتونه مثل گذشته توی زمین حرکت کنه.
manoochehr
03-30-2011, 05:00 AM
افشین جان من خودم طرفدار راجر هستم. ولی وقتی دلپو رافا و راجرو میبره کیف میکنم.مشخص اول طرفدار دلپو هستم بعد راجر.مثال الان که نعلبندیان تو میامی نیست دلپو هم که حذف و همینطور موناکو حالا دیگه منتظره قهرمانی راجرم.
delpotro
03-30-2011, 05:05 AM
جالبه که میگن بازی خوان به تکامل و بلوغ نرسیده. با همین بازی تاقصش گرنداسلم برده. پس کی میخواد بازیش به بلوغ برسه؟
manoochehr
03-30-2011, 05:06 AM
کی گفته فورهند راجر در مسترز کاپ بهترین فرم فورهند فدرر بود ؟
فدرر بازیکنی هست که همیشه سعی میکنه Take the ball early کنه ، برای بازیکنی که اکثر ضربات رو On Rise میزنه داشتن تایمینگ مناسب خیلی مهمه و اگه اندکی تایمینگش به هم بخوره شروع میکنه به ارور دادن . فدرر سال های قبل با توجه به این که جوون تر بود ، سرعتش توی کورت خیلی بیشتر بود و تایمنگ ضرباتش به اندازه ی الان به هم نمیخورد ، در نتیجه خیلی خیلی کمتر ارور میداد.البته الان هم چون فورت ورک فوق العاده ای داره تا حدودی کند شدنش توی زمین رو جبران میکنه اما باید پذیرفت که نمیتونه مثل گذشته توی زمین حرکت کنه.
به عنوان مثال گفتم اخه تو مسترز کاپ خبلی اماده بود از همه جهات. حالا زیاد فرقی نداره فرض کن wimbledon 2004/2005 در نظر بگیرم . من خودم بازیهای جوانی راجرو زنده دیدم مخصوصا بازیهاش با نعلبندیان خیلی برام هیجان داشت.
manoochehr
03-30-2011, 05:12 AM
جالبه که میگن بازی خوان به تکامل و بلوغ نرسیده. با همین بازی تاقصش گرنداسلم برده. پس کی میخواد بازیش به بلوغ برسه؟
منم نفهمیدم فکر کنم باید 100 تا gs ببره تا به بلوغ برسه.فقط برام یک چیزی شده؟ بعد کسی که به بلوغ نرسید ایا میتونه رافا راجرو تو gs ببره و قهرمان بشه.:350:
manoochehr
03-30-2011, 05:17 AM
کی گفته بحث الان بود ؟ الان که فدرر یه بازی خوب فورهند میزنه یه بازی گند میزنه ، مشخصه که الان فورهند رافا بهتره . وقتی فورهند فدرر رو با رافا مقایسه میکنن باید بهترین فرمشون رو در نظر بگیرند . در مورد فورهند راجر ، به جز Running Forehand ش که به نظر من خیلی جالب نیست ، تمام ضربات دیگه ی فورهندش عالی هستند و بعضی از ضرباتش بهترین در تاریخ ، Overall فورهند راجر کامل ترین فورهند تاریخه تنیسه ولی این به این معنی نیست که از فورهند رافا Effective تره ، کامل بودن چیزی بود که موضوع بحث ما بود.
اره اینو قبول دارم باید راجر و رافا تو بهترین شرایط شون با هم مقایسه بشن.
Mohammad Reza
03-30-2011, 05:43 AM
درود به شرف کیم کلایسترز:441:ایول کیم...حیف این دانمارکیه حذف شد!یعنی براش داشتیم:443:
Behnam RF
03-30-2011, 05:54 AM
صعود کنه.
:379:آخه من چی بگم؟؟؟؟
خوان کجاش خاری است در چشم ما؟؟؟؟؟؟؟:350:
بیشتر خاری است در چشم شما ،ظاهرا میامی 2009 و راجرز کاپ یادت رفته؟؟
من اتفاقا تنها باخت راجر بود که خیلی ناراحت نشدم ،چون بازیشون صبح تموم شد،ولی بازی مقابل رافا در نیمه نهایی حدود 10 دقیقه شد،فکر کنم:40:خوان حقش بود که قهرمان شد،که شما میگید جلوی یک گرند اسلم رو از راجر گرفت،اصلا برای ما اشکالی نداره،RUP شدن هم در یواس اپن یک افتخاری بود که برای اولین بار راجر کسب کرد.
Farid
03-30-2011, 07:07 AM
همه رو گفتی تو حالت دفاعی رو نگفتی که برتری کامل با ناداله
دوست عزیز شما نگفتی دفاع کی بهتره , اتفاقا Nadal از طرف بکهندش بهتر دفاع می کنه تا از طرف فرهندش و یکی از تاکتیکهائی که بازیکنان در برابرش بکار می برند اینه که Hard و Flat به فرهندش حمله ور می شوند تا طرف بکهندشو باز کنند و سپس به طرف بکهندش حمله ور می شوند و به روی تور هجوم می برند , شاید بتونند توپ رو ازش رد کنند.
Farid
03-30-2011, 07:28 AM
سپاس...!
شما سعی کنید یکبار در زمین تنیس پای گذاشته و راکت را در دست بگیرید و با گریپ Nadal که بین Semi-Western و Full-Western ه سعی کنید Flat به توپ ضربه بزنید انوقت خواهید فهمید که به خاطر طبیعت Grip ش نمیتونه Flat ضربه بزنه.
Federer اکثرا در مواقع دفاع Top Spin می زنه؟؟؟؟
دوست عزیز من فکر کنم شما اصلا نمی دونی Top Spin چیه که این حرفو می زنید , فکر کردید اگر بازیکنی بیل رو زیر توپ نکنه و توپ رو منار نکنه ضرباتش Top Spin نداره.
در مورد Crosscourt:
بله اگر منار کردن توپ بر روی بکهند حریفان بدون هیچگونه Variety و با یک حالت خاص رو در نظر بگیریم ممکنه مضاح باشه اما اگر زوایای مختلف و Spin های مختلف رو در نظر بگیریم برتری با Federer ه تازه من ارفاق کردم و گفتم برابر.
در مورد Down the line:
سالیان سال بود که حریفان وقتی توپ سمت فرهند Nadal بود مایل به سمت بکهند خود می ایستاتند , الان هم تا حدودی همینطوره , می دونید چرا؟
چون 99 درصد مواقع Nadal با یک توپ High Loopy بکهند انان را نشانه می گرفت و اصلا توانائی انکه Down the line برود را نداشت , بنابراین برای حریفان پیش بینی شده بود که Nadal ضربه بعدی را هم Cross خواهد زد و کلا طرف فرهند را خالی می گذاشتند و مایل به طرف بکهند می ایستادند و اگر کمی توپ زاویش کم بود Run around می کردن و با فرهند بازی رو دیکته می کردند , تازگیها Nadal کمی Down the line ش بهتر شده و بعضی مواقع ازش استفاده می کنه که باعث شده حریفان رو گه گاهی شگفت زده کنه و انها دیگر با خیال راحت نمی تونند مایل به سمت بکهندشون بایستند.
Nadal کنترل بازی رو در دست داره؟؟؟
بی خیال
Nadal به رنک 100 دنیا هم که بخوره بازیکن رنک 100 ی کنترل بازی رو در دست داره.
در مورد کمتر Error دادن:
شما یک روز با یکی از دوستات برو تو زمین و یکیتون سعی کنه Winner بزنه و حمله کنه و یکیتون هم سعی کنه توپ رو منار کنه و دفاع کنه تا دیگری خطا بده انوقت می فهمی چرا Nadal کمتر از Federer خطا میده.
در مورد Winner زدن از 7-8 متر پشت Baseline من که چنین چیزی ندیدم شاید حریف به روی تور هجوم اورده و Nadal سعی کرده Pass ش کنه و Winner زده.
میگم این حرفا رو سعی کن فقط تو همین فروم بزنی جای دیگه نگیها , البته بگی هم موردی نداره چون اسباب شادی بقیه رو فراهم کردی.
Afshin
03-30-2011, 08:01 AM
چه ربطی داره عزیز من ؟ نادال هم 17-18 سالش بود و گرنداسلم برد ، آیا اون نادال به اندازه ناداله کنونی بازیش کامل بود ؟ نبود دیگه . خوان هنوز روی چمن نمیتونه خوب بازی کنه ، چرا ؟! حتما یه جای بازیش نقص داره که نمیتونه روی چمن خوب نتیجه بگیره .
mh_nik
03-30-2011, 08:03 AM
3671
3672
3673
3674
Farid
03-30-2011, 09:27 AM
اینو خیلی حرفه ای گفتی باریکلا . اینکه نادال چون رقباش دست راستن کمتر از Down the line استفاده میکنه.بعد نادال مگه دلش درد میکنه وقتی میبینه خیلی از بازیکنها دست راست بکهندشون ضعف داره خوب از همون ضربه کرس کورت استفاده میکنه.مرسی از نظرتون خیلی عالی بود خیلی نکات اموزنده توش بود.
همون این باید استاد باشه و تو هم شاگرد
چه برای هم پپسی باز می کنند
خجالت بکشید
تا کی میخواهید تو جهالت خودتون بمونید
بسه دیگه
1 سال دیگه Federer و بیشتر نمی تونید ببینید ها
از من گفتن
کمی از دشمنی دست بردارید و از بازیش لذت ببرید دیگه چنین بازیکنی نمی بینید ها
سه تا چیز یادم رفت
Drive volley forehand که Federer بی نظیر میزنه
Drop Shot رو هم اگه در نظر بگیریم باز هم از طرف فرهند Federer فوق العاده می زنه
حرف منو که می دونم قبول ندارید , به صحبتهای رابی در گیم سوم ست دوم پس از انکه Federer یک Winner از طرف فرهند به صورت Inside in در برابر Rochus زد توجه کنید:
No one hit that shot [ Forehand ] better than federer in the game
بسه دیگه حالمو بهم زدید
Farid
03-30-2011, 09:37 AM
تو پاسینگ شوت و در کل حالت های دفاعی که گفته بودم رافا بهتره.
تو چی؟
پسینگ شوت؟؟؟
شما فکر کنم راجع به فوتبال داری حرف می زنی
msh13792
03-30-2011, 09:42 AM
منم اینو میدونم افشین جان. اما خوان در فینال فدرر رو از گرند اسلم محروم کرده.
من به این میگم خار در چشم.
شنیدم خیلی هم درد داره.
صعود کنه.
[QUOTE] منچستر هیچی نداره. مزخرف ترین فوتبال ممکن رو بازی می کنن. قهرمان شدن تو لیگ انگلیس زیاد سخت
نیست. اگه منچستر تو اسپانیا بود الان تو خطر سقوط بود.
راجع به بحث تاکتیکی هم که گفتی فرگوسن تاکتیسین ترین مربی جهان رافا بنیتز اسپانیاییه.
کامل ترین فوتبال هم در تیم های بارسلونا و ملی اسپانیا ارائه میشه.
پاینده باد اسپانیا
فرگوسن نشون داده باید به جوون ها میدون داد؟
مایکل اوون جوونه یا ون درسار؟
هیچ تیمی به اندازه بارسلونا ساخته و پرداخته خودش نیست.
سیستم فوتبال انگلیس بیماره و این به وضوح در جام جهانی دیده شد. [/QOUET]
من فکر میکردم فقط شما فوتبال تاحالا ندیدی اما از این پست ها نتیجه میشه گرفت کلا تنیس هم نمیبینی
نمونه نظراتت رو در فوتبال رو گذاشتم که بچه ها خودشون رو خسته نکنن
به قول معروف :
میخ آهنین نرود در سنگ سخت
Farid
03-30-2011, 09:42 AM
چه ربطی داره عزیز من ؟ نادال هم 17-18 سالش بود و گرنداسلم برد ، آیا اون نادال به اندازه ناداله کنونی بازیش کامل بود ؟ نبود دیگه . خوان هنوز روی چمن نمیتونه خوب بازی کنه ، چرا ؟! حتما یه جای بازیش نقص داره که نمیتونه روی چمن خوب نتیجه بگیره .
به خاطر Movement شه که اتفاقا امروز یکی از گزارشگران هم به ان اشاره کرد.
delpotro
03-30-2011, 10:05 AM
[QUOTE] منچستر هیچی نداره. مزخرف ترین فوتبال ممکن رو بازی می کنن. قهرمان شدن تو لیگ انگلیس زیاد سخت
نیست. اگه منچستر تو اسپانیا بود الان تو خطر سقوط بود.
راجع به بحث تاکتیکی هم که گفتی فرگوسن تاکتیسین ترین مربی جهان رافا بنیتز اسپانیاییه.
کامل ترین فوتبال هم در تیم های بارسلونا و ملی اسپانیا ارائه میشه.
پاینده باد اسپانیا
فرگوسن نشون داده باید به جوون ها میدون داد؟
مایکل اوون جوونه یا ون درسار؟
هیچ تیمی به اندازه بارسلونا ساخته و پرداخته خودش نیست.
سیستم فوتبال انگلیس بیماره و این به وضوح در جام جهانی دیده شد. [/QOUET]
من فکر میکردم فقط شما فوتبال تاحالا ندیدی اما از این پست ها نتیجه میشه گرفت کلا تنیس هم نمیبینی
نمونه نظراتت رو در فوتبال رو گذاشتم که بچه ها خودشون رو خسته نکنن
به قول معروف :
میخ آهنین نرود در سنگ سخت
کلا من هیچی نمی بینم. یعنی طرفدارای نادال هیچ وقت هیچی نمی بینند. میدونی. طرفدارای
نادال کلا تنیس رو تو بازیای کامپیوتری می بینند. فقط شما تنیس واقعی می بینید. برای همینه
ما نادالیا کلا توهم داریم. خودتو نگران نکنید.
نظر فوتبالی منو میذاری که مسخره ام کنی؟
میگم. با شجاعت. با شهامت. نه یک بار .صد بار. هزار بار .
از منچستر یونایتد متنفرم. از فرگوسن متنفرم. میدونی چرا؟ چون همیشه از آدم دیکتاتور
بدم میاد. من منچستری بودم.میدونی زمان کی؟ اندی کول.دوایت یورک.دیوید بکام. تدی شرینگام
اریک کانتونا. این بازیکنایی رو که گفتم با بازیکنای الان منچستر مقایسه کن ببین کدوما
بهتر بودن؟
از انگلیس استعمارگر متنفرم. از فرگوسن. منچستر. اندی ماری بدم میاد.
Ahoura
03-30-2011, 10:10 AM
مرسي ماريا از اينكه دومين نيمه نهايي پياپي رو به من و سايرطرفدارات تقديم كردي.
خوشم اومد كه با پاي مصدوم هم لهش كردي.
جالبه ماريا در اين بازي 17 دبل فولت كرد.
اين بازي 3 ساعت و 28 دقيقه طول كشيد.
فكر كنم ماريا با اين پيروزي دوباره به تاپ 10 برگشت.
اميدوارم در نيمه نهايي هم موفق باشه.
:655:come on maria
msh13792
03-30-2011, 10:10 AM
من هیچ وقت توهین به طرفدارای نادال نکردم
در ضمن حرف مفت جواب نداره
من ادامه نمیدم این بحث رو با شما دوست عزیز
delpotro
03-30-2011, 10:14 AM
من هیچ وقت توهین به طرفدارای نادال نکردم
در ضمن حرف مفت جواب نداره
من ادامه نمیدم این بحث رو با شما دوست عزیز
حرف مفت :350:
جوابی نداری که بدی وگرنه بدت نمیاد ادامه بدی.
متاسفانه تعصب کورکورانه رو فدرر بدجوری باعث شده که بعضیا عدالت رو زیر پا بذارن.
نمونه اش بازی زیبای نادال که از خیلی بازیکنا اگرسیو تره اما فدرر زدگی باعث میشه به نادال بگن
دفاعی
Afshin
03-30-2011, 10:21 AM
ای بابا ، بازم که خورد به سیمون ، ای کاش تیپسارویچ بازی رو میبرد :240:
Ahoura
03-30-2011, 10:26 AM
نترس بابا اسطوره لهش مي كنه.
سيمون كيه ديگه.
اون استراليا هم شانس اورد كه يكم راجر رو اذيت كرد.
به قول خود راجر :
come on
Behnam RF
03-30-2011, 10:27 AM
نه خیر،اصلا بهتر که به سیمون خورد،دیگه ست نمیگیره افشین جان ،حالا ببین،این راجر با راجر استرلیا یک فرق محسوسی داره
Afshin
03-30-2011, 10:31 AM
من که از خدامه راحت ببره ، ولی راجر عالی بازی نکنه به مشکل بر میخوره ، شک ندارم.
فرق محسوسش چیه بهنام ؟ بگو ما هم بفهمیم :434:
Behnam RF
03-30-2011, 10:42 AM
من که از خدامه راحت ببره ، ولی راجر عالی بازی نکنه به مشکل بر میخوره ، شک ندارم.
فرق محسوسش چیه بهنام ؟ بگو ما هم بفهمیم :434:
خودت بهتر از من میدونی:434:::::> Take The Ball More Early Than Australia:Flower:
Afshin
03-30-2011, 10:49 AM
همون این باید استاد باشه و تو هم شاگرد
چه برای هم پپسی باز می کنند
خجالت بکشید
تا کی میخواهید تو جهالت خودتون بمونید
بسه دیگه
1 سال دیگه Federer و بیشتر نمی تونید ببینید ها
از من گفتن
کمی از دشمنی دست بردارید و از بازیش لذت ببرید دیگه چنین بازیکنی نمی بینید ها
سه تا چیز یادم رفت
Drive volley forehand که Federer بی نظیر میزنه
Drop Shot رو هم اگه در نظر بگیریم باز هم از طرف فرهند Federer فوق العاده می زنه
حرف منو که می دونم قبول ندارید , به صحبتهای رابی در گیم سوم ست دوم پس از انکه Federer یک Winner از طرف فرهند به صورت Inside in در برابر Rochus زد توجه کنید:
No one hit that shot [ Forehand ] better than federer in the game
بسه دیگه حالمو بهم زدید
البته بطور دقیق گفت (:shame:) :
There is no one who hits the shot better in the stport
منظورش Inside in Forehand ه راجر بود که فکر نمیکنم کسی در این که فدرر بهتر از همه Inside in Forehand میزنه شکی داشته باشه.
Afshin
03-30-2011, 10:52 AM
خودت بهتر از من میدونی:434:::::> Take The Ball More Early Than Australia:Flower:
البته رو به روی Rochus اگه Take the ball early نکنه که باید بره بمیره ، بخصوص با توجه به این که بازی دیر وقت انجام میشد ، راجر قصد داشت تا جایی که ممکنه بازی سریع تر تموم شه ، تازه توی مصاحبه اش هم گفت که دوست ندارم همه ی بازیها این جوری باشه :434:
حالا رو به روی سیمون مشخص میشه فرمش چجوریاست (گرچه با موناکو هم خیلی خوب بازی کرد ، بخصوص ست دوم)
manoochehr
03-30-2011, 11:20 AM
تو چی؟
پسینگ شوت؟؟؟
فکر کنم حرف منطق جواب نداره حالا پاسینگ شات تو مفهومش حالا فرق کرد.خوب چرا نمیخوای قبول کنی پاسینگ نادال بهتره.
Red-Line
03-30-2011, 11:27 AM
Cross court - برابر
Inside out - برابر
سلام فرید جان !
خوشحالم که دوباره پست هاتو میخونم !! این پست که دیدم دوباره یاد اون بحث 3-4 سال پیش افتادم . اون موقع اینقدر طرفدار راجر نبودی :434: ولی این متنت اکثر جاهاش واقعا بی طرفانس ! من به طور کل با این تحلیل موافقم ( به جز جاهایی که قرمز کردم ) ولی :
فرید جان شما خودت استادی نوع گریپی که نادال میگیره اصلا نمیتونه خیلی ضربات فلت بزنه. شما باید فرهند این دو رو نسبت به گریپی که دارند بررسی کنید ! به نظر من بهترین نوع فرهند تو گریپ فول وسترن رو نادال داره همچنین واسه راجر هم به همین نوع هست . اما باید حالا تاثیر گذاری این فورهند ها رو در نظر بگیرم !!
دقیقا به نظر من این نوع فورهند های فدرر هست که اونو یه بازیکنAll-court player کرده ! تا 3 سال قبل شاید با این حرف شما موافق بودم که که ضربات Top Spin زیاد فقط مخصوص خاک هست ولی نادال در این 3 سال ثابت کرد که اینطور نیست ! شما به net clearance ضربات نادال مخصوصا تو پواس اپن یا همین میامی امسال نسبت به پارسال نگه کنید ! ببنید چقدر کمتر شده !؟! نادال ثابت کرد که Top Spin + Foot Work عالی میشه بهتر از راجر بازی کرد.
در کل به نظر من در حال حاضر اگر ثبات رو در نظر بگیرید فدرر بهترین بازیکن دنیاست ولی در غیر این صورت نادال بهترین هست . اینم یه رنک معتبر برای بهترین تنیسور های تاریخ :
http://sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/1009/top.ten.tennis/
اینم چندتا صحبت از بزرگان تنیس :
During interviews, people like fellow player Andy Murray (http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Murray) and former player and coach Paul Annacone (http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Annacone) have called Nadal one of the best tennis players ever
Immediately after Nadal won the 2010 U.S. Open final, former player and commentator Brad Gilbert (http://en.wikipedia.org/wiki/Brad_Gilbert) tweeted, "There's your GOAT [Greatest of All Time]"
In November 2010 Bjorn Borg said that Federer is the greatest player, but "Rafa has the chance to be the greatest player" if he stays healthy
. John McEnroe said, "there is an argument to be made that Rafael Nadal may be the greatest player eventually, even possibly now."
در کل اگر بخواییم از لحاظ اکادمبک نگاه کنیم بازی فدرر کامل تر از بازی نادال هست !! ولی نادال با تکیه بر Spin انقدر این رو پیشرفت داد که حتی بدونه داشتن سرویس و والی میتونه این همه تاریخ ساز بشه .
در ضمن به نظر من فرهند های cross court نادال بهتر از فدرر هست ! به نظر من تنها کسی که میتونه رانینگ شات هایی از فاصله 10 متر پشت بیس لاین بزنه تو جهان ناداله !!!
S.A.IVI.A.N
03-30-2011, 11:35 AM
در اینکه حرفای کی اسباب خنده رو فراهم میکنه بگم که مشخصه.تا حالا هروقت شما در مورد رافا نظر دادی همه رو شاد کردی.باز هم بگو!
اما اگه فکر میکنی اینجوری بخوای عوام فریبی کنی و حرفات و تنفرت رو از رافا نشون بدی و به همه القا کنی که رافا هیچی نداره سخت در اشتباهی!
هنوز یادم نرفته که تا بعد از ویمبلدون همچنان رافا رو دفاعی میدونستی! و تازه بعد از ویمبلدون گفتی رافا اگرسیو شده! و یادم هست که قبل از یو اس اوپن می گفتی یه صحنه قشنگ از رافا هم نمیبینید چون توپ سبکه.بعد معلوم شد حرفای کی موجب خنده میشه!:434::350:
فدرر که در همه چیز از رافا بهتره و رافا در هیچ چیز در تنیس بهتر از بقیه نیست! به فرض قبول ، اگه اینجوری تونسته اینقدر راجر رو ببره و موفق باشه که باید برش سجده کرد! این همه ابزار فدرر که همه بهترین هستند چرا به کمکش نمیان؟ :251:
نه داداش من.مشکل شما اینه که جدیدا یا بازی ها رافا رو نمیبینی یا فکر میکنی رافا همون رافای 3 سال پیشه! توصیه میکنم بدون غرض بازی رافا رو ببین و نظر بده!
سپاس...!
Mohammad
03-30-2011, 11:41 AM
شما سعی کنید یکبار در زمین تنیس پای گذاشته و راکت را در دست بگیرید و با گریپ Nadal که بین Semi-Western و Full-Western ه سعی کنید Flat به توپ ضربه بزنید انوقت خواهید فهمید که به خاطر طبیعت Grip ش نمیتونه Flat ضربه بزنه.
گریپ نادال این روزها Semi Western هست روی هارد، البته ممکنه روی توپهای بلند مقداری چرخش به سمت Full Western داشته باشه.
با این حساب پس ضربه فلتی دیگه در تور زده نمیشه؟؟ چون تقریبا به جز لودرا و اگه اشتباه نکنم تا حدی استپانک هیچکی از گریپ Eastern البته Pure ش به سبک آغاسی و سمپراس استفاده نمیکنه. در واقع الان تو تنیس مردان Flat به معنای No spin مگر در موارد خیلی خیلی نادر وجود خارجی نداره، کسایی که ما امروز به عنوان Flat hitter میشناسیم از گولبیس و سودرلینگ و حتی جوکوویچ، گونزالز و ... گرفته همگی از انواع گریپ های Western استفاده میکنند و حتی بعضا مقداری از نادال هم Western تره گریپشون. اصلا مگه میشه سوئیگ Wind Shield Wiper زد و ضربه تاپ اسیپن نداشته باشه؟ منتهی فرقی که وجود داره نسبت Pace و Spin که بیشتر به Swing path و Follow through بستگی داره تا Grip ، بنابراین با گریپ نادال میشه Flat (به معنای امروزی) هم ضربه زد همونطور که قبل از اینا کسی مثل جیم کوریر با گریپ Full Western محض خیلی خوب اینکارو میکرد.
delpotro
03-30-2011, 11:53 AM
تو چی؟
پسینگ شوت؟؟؟
پسینگ شوت یا پسینگ شات. آخه اینم گیر دادن داره؟
شما اگه خیلی میخوای درست تلفظ کنی توی فوتبال هم به جای شوت بگو شات. چون
انگلیسی اش شاته.
اینا از عوارض فدرر زدگی هست. افراط گرایی در هر چیزی خیلی بده.
کار به جایی رسیده که به تلفظ هم گیر میدن.
manoochehr
03-30-2011, 11:57 AM
دوست عزیز شما نگفتی دفاع کی بهتره , اتفاقا Nadal از طرف بکهندش بهتر دفاع می کنه تا از طرف فرهندش و یکی از تاکتیکهائی که بازیکنان در برابرش بکار می برند اینه که Hard و Flat به فرهندش حمله ور می شوند تا طرف بکهندشو باز کنند و سپس به طرف بکهندش حمله ور می شوند و به روی تور هجوم می برند , شاید بتونند توپ رو ازش رد کنند.
dane جان من گفتم فورهند کدومشون کاملتره شما باید فورهند نادالو تو حالت دفاعی خودتون همون موقع در نظر میگرفتی.
manoochehr
03-30-2011, 12:13 PM
Federer اکثرا در مواقع دفاع Top Spin می زنه؟؟؟؟
دوست عزیز من فکر کنم شما اصلا نمی دونی Top Spin چیه که این حرفو می زنید , فکر کردید اگر بازیکنی بیل رو زیر توپ نکنه و توپ رو منار نکنه ضرباتش Top Spin نداره.
در مورد Crosscourt:
بله اگر منار کردن توپ بر روی بکهند حریفان بدون هیچگونه Variety و با یک حالت خاص رو در نظر بگیریم ممکنه مضاح باشه اما اگر زوایای مختلف و Spin های مختلف رو در نظر بگیریم برتری با Federer ه تازه من ارفاق کردم و گفتم برابر.
در مورد Down the line:
سالیان سال بود که حریفان وقتی توپ سمت فرهند Nadal بود مایل به سمت بکهند خود می ایستاتند , الان هم تا حدودی همینطوره , می دونید چرا؟
چون 99 درصد مواقع Nadal با یک توپ High Loopy بکهند انان را نشانه می گرفت و اصلا توانائی انکه Down the line برود را نداشت , بنابراین برای حریفان پیش بینی شده بود که Nadal ضربه بعدی را هم Cross خواهد زد و کلا طرف فرهند را خالی می گذاشتند و مایل به طرف بکهند می ایستادند و اگر کمی توپ زاویش کم بود Run around می کردن و با فرهند بازی رو دیکته می کردند , تازگیها Nadal کمی Down the line ش بهتر شده و بعضی مواقع ازش استفاده می کنه که باعث شده حریفان رو گه گاهی شگفت زده کنه و انها دیگر با خیال راحت نمی تونند مایل به سمت بکهندشون بایستند.
Nadal کنترل بازی رو در دست داره؟؟؟
بی خیال
Nadal به رنک 100 دنیا هم که بخوره بازیکن رنک 100 ی کنترل بازی رو در دست داره.
در مورد کمتر Error دادن:
شما یک روز با یکی از دوستات برو تو زمین و یکیتون سعی کنه Winner بزنه و حمله کنه و یکیتون هم سعی کنه توپ رو منار کنه و دفاع کنه تا دیگری خطا بده انوقت می فهمی چرا Nadal کمتر از Federer خطا میده.
در مورد Winner زدن از 7-8 متر پشت Baseline من که چنین چیزی ندیدم شاید حریف به روی تور هجوم اورده و Nadal سعی کرده Pass ش کنه و Winner زده.
میگم این حرفا رو سعی کن فقط تو همین فروم بزنی جای دیگه نگیها , البته بگی هم موردی نداره چون اسباب شادی بقیه رو فراهم کردی.
اصلا شما چطوری روت میشه بگی ضربه تاپ اسپین راجر با رافا مساوی هستند از خود راجرم بپرسی میگه مال رافا بهتره.بعد یک ؟ مرد شماره 1 جهان نمیتونه روبروی رنک 100 کنترل بازی رو در دست بگیره.عجیبه:350:من خودم طرفدار راجرم ولی ادم باید حق رو هم در نظر بگیره.
جناب del potro میشه بپرسم شما چند سالتونه که این پست ها رو میزنی؟:379:
Farid
03-30-2011, 12:26 PM
و یادم هست که قبل از یو اس اوپن می گفتی یه صحنه قشنگ از رافا هم نمیبینید چون توپ سبکه
من چنین چیزی نگفتم
راجع به بقیه مسائل هم جواب ایرادات منو از حرفات اگه داری بده اگه نداری چیزی نگی سنگینتری
delpotro
03-30-2011, 12:27 PM
جناب del potro میشه بپرسم شما چند سالتونه که این پست ها رو میزنی؟:379:
22 سال .هم سن خود دلپوترو
Farid
03-30-2011, 12:34 PM
گریپ نادال این روزها Semi Western هست روی هارد، البته ممکنه روی توپهای بلند مقداری چرخش به سمت Full Western داشته باشه.
با این حساب پس ضربه فلتی دیگه در تور زده نمیشه؟؟ چون تقریبا به جز لودرا و اگه اشتباه نکنم تا حدی استپانک هیچکی از گریپ Eastern البته Pure ش به سبک آغاسی و سمپراس استفاده نمیکنه. در واقع الان تو تنیس مردان Flat به معنای No spin مگر در موارد خیلی خیلی نادر وجود خارجی نداره، کسایی که ما امروز به عنوان Flat hitter میشناسیم از گولبیس و سودرلینگ و حتی جوکوویچ، گونزالز و ... گرفته همگی از انواع گریپ های Western استفاده میکنند و حتی بعضا مقداری از نادال هم Western تره گریپشون. اصلا مگه میشه سوئیگ Wind Shield Wiper زد و ضربه تاپ اسیپن نداشته باشه؟ منتهی فرقی که وجود داره نسبت Pace و Spin که بیشتر به Swing path و Follow through بستگی داره تا Grip ، بنابراین با گریپ نادال میشه Flat (به معنای امروزی) هم ضربه زد همونطور که قبل از اینا کسی مثل جیم کوریر با گریپ Full Western محض خیلی خوب اینکارو میکرد.
در نوع Grip که با هم هم نظریم اما این ضربات که شما میگی محمد جان تماما Relatively flat ند نه Flat.
نوع Grip ی که Stepanek میگیره هم Continental ه همانطوریکه گزارشگر تلویزیونی در بازیش با Federer بهش اشاره کرد هنگامی که یک Forehand down the line زد و توپ به خارج رفت گفت وقتی از Continental Grip استفاده کنی کمی Timing ت اشتباه بشه این اتفاق می افته.
در بین اون بازیکنانی هم که شما مثال زدید Soderling و Gulbis رو میشه Flat hitter دونست اما Djokovic و Gonzalez رو نه , در واقع برای ایجاد Top Spin باید Swing از پائین به بالا باشه.
Farid
03-30-2011, 12:40 PM
اصلا شما چطوری روت میشه بگی ضربه تاپ اسپین راجر با رافا مساوی هستند از خود راجرم بپرسی میگه مال رافا بهتره.بعد یک ؟ مرد شماره 1 جهان نمیتونه روبروی رنک 100 کنترل بازی رو در دست بگیره.عجیبه:350:من خودم طرفدار راجرم ولی ادم باید حق رو هم در نظر بگیره.
کجا من گفتم Top Spin شون برابره؟
حتی مثال هم زدم که Benneateau از Federer بیشتر Top Spin بر روی توپ اعمال میکنه دیگه چه برسه به Nadal
بله که نمیتونه نمونه هاش زیادند , شما مثل اینکه بازی Nadal رو نمیبینی
Nadal مگر اینکه به یک بازیکن Passive مثل Roddick یا Murray بخوره و بازی رو دیکته کنه وگرنه در برابر بازیکنان غیر Passive همواره ان بازیکنانند که در اکثر موارد بازی دارند بازی رو دیکته می کنند.
Farid
03-30-2011, 12:43 PM
نمونه اش بازی زیبای نادال که از خیلی بازیکنا اگرسیو تره اما فدرر زدگی باعث میشه به نادال بگن
دفاعی
اگه اون بعضی ها منظورتون امثال Devvarman و Roddick و Murray ه حرفتون درسته وگرنه Nadal در برابر بازیکنانی که Passive نباشند اکثر مواقع بازی همین حالاشم که کمی Aggressive تر شده داره دفاع می کنه
Farid
03-30-2011, 12:46 PM
پسینگ شوت یا پسینگ شات. آخه اینم گیر دادن داره؟
شما اگه خیلی میخوای درست تلفظ کنی توی فوتبال هم به جای شوت بگو شات. چون
انگلیسی اش شاته.
اینا از عوارض فدرر زدگی هست. افراط گرایی در هر چیزی خیلی بده.
کار به جایی رسیده که به تلفظ هم گیر میدن.
ببین
Passing shot
رو نمیشه یک کلمشو فارسی بگی یک کلمشو انگلیسی
delpotro
03-30-2011, 12:57 PM
ببین
Passing shot
شما درست میگید. اما من با گرفتن اشکال تایپی یا نگارشی یا تلفظی در فروم موافق نیستم.
این کار جلوه خوبی نداره و تحقیرآمیز به نظر میرسه.
manoochehr
03-30-2011, 12:57 PM
ببین
Passing shot
بیبین مهم مفهومشه که همه میدونند. حالا شوت یا شات هر دو منظور رو میرسونند.شما دیگه زیادی شلوغش کردی.
Mohammad
03-30-2011, 01:07 PM
در نوع Grip که با هم هم نظریم اما این ضربات که شما میگی محمد جان تماما Relatively flat ند نه Flat.
نوع Grip ی که Stepanek میگیره هم Continental ه همانطوریکه گزارشگر تلویزیونی در بازیش با Federer بهش اشاره کرد هنگامی که یک Forehand down the line زد و توپ به خارج رفت گفت وقتی از Continental Grip استفاده کنی کمی Timing ت اشتباه بشه این اتفاق می افته.
در بین اون بازیکنانی هم که شما مثال زدید Soderling و Gulbis رو میشه Flat hitter دونست اما Djokovic و Gonzalez رو نه , در واقع برای ایجاد Top Spin باید Swing از پائین به بالا باشه.
خب منم همین رو گفتم امروز در تنیس مردان به جز در موارد معدود کسی وجود نداره فورهند Flat به معنای No spin بزنه.
در اینکه سریعترین ضربه سودرلینگ و گولبیس مقدار زیادی Topspin داره شکی وجود نداره، منتهی Ratio بین Spin و Pace هست که جابه جا میشه.
استپانک و لودرا جفتشون تغییر گریپ زیاد دارند، کانتیننتال، ایسترن و بین این دوتا، از پشت بیسلاین بیشتر متمایل به ایسترن ضربه میزنن و برای هاف والی های درون زمین به سمت کانتیننتال.
مثلا در این تصویر گریپ هیچ ربطی به کانتیننتال نداره.
http://www.tennis-image.com/images/64797009679155892973.jpg
به هر حال محل بحث اصلی سر گریپهای وسترن و زدن ضربات اصطلاحا Flat بود که شما فرموده بودید نمیشه، ولی میشه، حتی اگه به مثال سودرلینگ خودتون قناعت کنیم.
Mohammad
03-30-2011, 01:25 PM
اگه اون بعضی ها منظورتون امثال Devvarman و Roddick و Murray ه حرفتون درسته وگرنه Nadal در برابر بازیکنانی که Passive نباشند اکثر مواقع بازی همین حالاشم که کمی Aggressive تر شده داره دفاع می کنه
از قول رابی عرض کنم، که تو بازی در برابر دلپونی گفت، "تعداد اندک شماری در تور وجود دارند که میتونند Through Nadal ضربه بزنند"
که یکیش همین دلپونی بود که دیگه نمیتونه مثل سابق اینکارو بکنه به نظر من. تنها کساییکه میتونن نلبندیان و داویدنکو هستن اونم در بهترین روزهاشون، و اونم فقط به خاطر توانییشون در Short Angle بازی کردنه از هر دو سمته، وگرنه Del Potro ضرباتش Angle لازم رو باز کردن کورت نداره.
راستی این عجیب بود که شنیدم شما گفتید نادال فورهند Down the Line بلد نیست، High Percentage فکر کردند و بازی کردن با نزدن متفاونند فرید جان، ورداسکو هم DTL هاش عالییند ولی ارور زیاده میزنه، چون DTL ریسکش بالاست، نادال تعجب میکنم فورهند DTL هاش که خیلی معروفن؟ مخصوصا اوناییش که به Banana Forehand معروفند. حالا چه در غالب Passing Shot و چه در طول Rally.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.