ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::. گفتگو پیرامون مسابقات مسترز میامی .::

صفحه ها : 1 2 [3]

Farid
04-04-2011, 09:15 AM
قهرمانی Djokovic را به تمامی هوادارانش تبریک می گم.

Mohammad Reza
04-04-2011, 09:26 AM
میشه بگی اخر بازی چطور نتیجه گیری کردی که هیچ کس اسطوره نمیشه؟
همین اسطورتون که از اول فصل هم به رافا باخته هم به نواک

هر چی نگاه کردم دیدم نه نادال شخصیت باحالی داری نه جوکوویچ!!!از شخصیت دوتاشون تو کورت خوشم نیومد...بعدشم بازیشون برام زیاد جذابیت نداره!البته نادال یکم خوبه ولی جوکوویچ دیگه کلا بازیش برام همیشه تکراریه و خسته کننده هست!!!:350:خب این چه ربطی داره که باخته!من میگم در هر شرایط اسطوره برام بهتره تا این دو نفر چه شرایط بد چه خوب! راجر هر وقت تو کورت میاد بهمون حال میده:655:به جز بعضی وقتا:443:(خیلی کم)!

Nima88
04-04-2011, 09:39 AM
هر کسی نظری داره ونظرش قابل احترامه. برای منم هیچ کس رافا نمیشه. البته نواکم خیلی باحاله

A!i
04-04-2011, 10:02 AM
واقعا خیلی ناراحت شدم رافا باخت .:240: چون در نبود راجر عزیز ارزوی قلبیم این بود که نادال قهرمان بشه.:866: رافا از اون غرورش کاسته شده و در شُرُف جنتلمنِگیه. :434:
اینو جدی میگم که برای اولین بار بود که رافا باخت من اشکم در اومد طوری که مراسم جام رو ندیدم و رفتم خوابیدم.
ولی در هر صورت قهرمانی نوله را تبریک میگم. نوش جونش و نوش جونتون:443:

jiji-federer
04-04-2011, 10:45 AM
میشه بگی اخر بازی چطور نتیجه گیری کردی که هیچ کس اسطوره نمیشه؟
همین اسطورتون که از اول فصل هم به رافا باخته هم به نواک

اصلا دلم نمی خواد این حرفو بزنم ولی باید بگم اسطورمون دیگه داره روزای بدشو وشایدم آخرشو میگذرونه . اون آقای به اصطلاح اسطوره ی خودتونم خودشم بگشه اسطوره نیشه حالا بزار ببینیم تا کی نامبر وانیشو حفظ می کنه بععععععععد شاید بشه اسمشو گذاشت ی تنیسور موفق نه اسطوره هنوز این واژه براش خیلی بزرگه اسطورتون که به نول عزیز 2بار پشت سر هم باخت!!!!!!

Nima88
04-04-2011, 10:47 AM
اصلا دلم نمی خواد این حرفو بزنم ولی باید بگم اسطورمون دیگه داره روزای بدشو وشایدم آخرشو میگذرونه . اون آقای به اصطلاح اسطوره ی خودتونم خودشم بگشه اسطوره نیشه حالا بزار ببینیم تا کی نامبر وانیشو حفظ می کنه بععععععععد شاید بشه اسمشو گذاشت ی تنیسور موفق نه اسطوره هنوز این واژه براش خیلی بزرگه اسطورتون که به نول عزیز 2بار پشت سر هم باخت!!!!!!

نه اینکه اسطوره شما 3 بار پشت سر هم نباخت

pouriya.alex
04-04-2011, 11:57 AM
منم قهرمانی نوله رو به هواداراش تبریک میگم.

فکر کنم از همین الان واسه مسترزکاپ کوالیفای شد:434:

Alireza Murray
04-04-2011, 11:59 AM
تبریک به همه طرفداران نواک باریکلا نواک واقعا خوبه 24 برد متوالی و 4 قهرمانی
بالاخره فصل خاک شروع شد احساس خوبی دارم دیگه از هارد خسته شده بودم ، یکم که فکر کردم دیدم سطح خاک رو بیشتر بقیه دوست دارم :434: ، مخصوصا تورنمنت های مونت کارلو و مادرید :866:
راستی در سال 2009 و 2010 فینالیست ایندین ولز ، قهرمان میامی همون سال شده بود اما امسال فینالیست ایندین ولز ( نادال ) نتونست میامی رو ببره

Behnam RF
04-04-2011, 12:26 PM
اول موضعت مشخص کن ببینیم طرفدار راجر یا نواک
اگه طرفدار فدرر که برو به تنیسور خودت برس که اوضاش خرابه
اگه طرفدار نواک هستی(که من خودمم طرفدارشم)بدون که رافا، نواک تو فینالهای زیادی برده بخصوص فینال یو اس اپن پارسال
این باختا چیزی از ارزشهای رافا کم نمیکنه

اوضاع راجر در این سن خرابه(که برای 10000 گفتم ،برمیگرده)(هم رافا و هم راجر) حالا رافا چرا اینطوری شده؟:379:

Fakhruddin
04-04-2011, 01:15 PM
درود
تبریک به دوستداران جوکویچ
========================
طلسم بردن میامی برای نادال همچنان باقی ماند :243:
دیشب اسلایس های رافا بد بود.ریترن هاش هم خیلی روال ثابت و خوبی نداشت و دابل فالتای زیادی هم داشت ...

اما با وجود این چیزا من ازش راضیم چرا که از جون و دل برا هوادارانش مایه نهاد برعکس بعضی تنیسورا که بی خیال تو کورت میان و میرن... ولی خب نادال تمام تلاشش رو کرد اما نشد ...
شانس هم تو بعضی رالی ها با جوکویچ یار بود با نادال نه ...
تو فصل خاک هم رقیب رافا رو تنها جوکویچ میبینم.جوکویچی که حالا خطرناکتر از هر زمانی است ...

Nima88
04-04-2011, 01:32 PM
اوضاع راجر در این سن خرابه(که برای 10000 گفتم ،برمیگرده)(هم رافا و هم راجر) حالا رافا چرا اینطوری شده؟:379:
رافا اگرم باخت تا لحظه اخر جنگید برای برد تلاش کرد نه مثل فدرر که خیلی ضعیف و بی روحیه بازی میکرد
فدرر اگه همینجوری بخواد تو خاک بازی کنه عمرا نتونه به موفقیتی برسه

BABAK
04-04-2011, 01:32 PM
http://www.irupload.ir/images/gimotogyf0id1sca0ym3.jpg (http://www.irupload.ir/images/gimotogyf0id1sca0ym3.jpg)

Afshin
04-04-2011, 01:34 PM
نه اینکه اسطوره شما 3 بار پشت سر هم نباخت

رافا هم اگه 3 بار بهش میخورد ، الان 3 بار باخته بود :434:
متاسفانه تو استرالیا داغون بود !

AndreS
04-04-2011, 01:43 PM
قهرمانی نواک رو به هواداراش تبریک میگم . قهرمانی حق نوله بود البته ست اول رو خیلی پر اشتباه ظاهر شد راحتتر از این هم میتونست رافا رو ببره .

فینال حساسی بود ولی بازی جذاب و دیدنی نبود . سطح بازی خیلی از بازیکنا نسبت به قبل افت داشته بخصوص رافا و راجر (راجر که دیگه...) واقعا وقتی رافا و راجر آماده نباشن تورنمت خیلی بی روح دنبال میشه .

امیدوارم هرچه زودتر شاهد بازگشت دوباره ی بازیکنان تاپ (افول کرده) به اوجشون باشیم و از دیدن تنیس لذت ببریم نه نتیجه !!!

یه تشکر ویژه هم از همه دوستان عزیزی که با اخبار و اطلاعاتشون تو این تاپیک باعث شدن دیدمون نسبت به بازیا ( و کلا تنیس) ارتقاء پیدا کنه

koury
04-04-2011, 04:40 PM
سلام

من بار دیگه بهم ثابت شد که نواک شکست ناپذیر نیست بلکه خود رافاس که شکنندس! هر چند دیشب کلا بد بازی کرد و حتی نمیشه گفت حقش بود ست اول رو ببره، ولی یه چیز عجیبی تو بازی رافا هست که ست دوم رو از همون گیم اول وا میده... واقعا عجیبه رافا اینطوری باشه و اینقدر Passive باشه!!! سرویسی که طی 8 ماه اخیر رافا رو به این رتبه رسونده دیشب از اصلی ترین دلایل باخت بود، Slice که اصلا کار نکرد، تنها چیزی که رافا دیشب مثل همیشه داشت همون Footwork عالیش بود ولی کلا روز روز رافا نبود!!

تنها نکته ی مثبت حال حاضر رافا حضور در دو فینال مسترز آمریکاس و همچنین پیشرفت بازی به بازیش که بعد از استرالیا داره اتفاق میفته وگرنه از نظر آمار اصلا بهش امیدی نیست :182:

تو مصاحبه ی بعد از بازیش هم خیلی بیش از حد شکسته نفسی کرده و در مورد Clay هم خیلی محتاطانه نظر داده ولی من یه جورائی حس می کنم امسال همه ی قهرمانی های سال 2010 رو تکرار می کنه :655:

koury
04-04-2011, 04:48 PM
رافا هم اگه 3 بار بهش میخورد ، الان 3 بار باخته بود :434:
متاسفانه تو استرالیا داغون بود !

افشین جان جدا از استرالیا که وضع رافا مشخصه، رافا هر بار که با نواک بازی کرده به شکست دادنش نزدیک تر شده، دیشب بخصوص با اون بازی داغونش و اون سرویس و اون ضربات Shortـش همین که ست سوم به تای بریک کشون بنظر من خیلی کار بزرگی کرد!! نمیهش گفت حتما سه بار به نواک میباخت :350:

Mohammad
04-04-2011, 05:24 PM
رافا اگرم باخت تا لحظه اخر جنگید برای برد تلاش کرد نه مثل فدرر که خیلی ضعیف و بی روحیه بازی میکرد
فدرر اگه همینجوری بخواد تو خاک بازی کنه عمرا نتونه به موفقیتی برسه

ای کاش مثل فدرر میباخت، از ته دلم میگم، یعنی دیشب هی میخواستم تلویزیون رو خاموش کنم نتونستم، آخه اون بازی بود؟ تا حالا کسی دیده بود کسی فورهند تاپ اسپین بزنه خروجیش بشه دراپ شات؟ همش تو سرویس باکس، رافا، نمیتونستی مثل ست اول ایندین ولز بازی میکردی؟ پس کجا رفت اون فورهند Inside out کجا رفت؟ چرا دیگه جون نداری؟ :243:
بازی که تو ایندین ولز جلوی خوان کرد چی بود، این بازی چی بود، از اولین پوینت بازی فهمیدم اون تونی که بیاد این تفکراتش رو میاره برای رافا :182: رویگ عزیزم چرا رفتی؟ :182: به خدا تو ایندین ولز باخت زیاد ناراحت نشدم گفتم بازی دستش بود، ولی انصافا دیروز ناراحت شدم یه ستم گرفت باید دابل بیگل میشد.
به پیر به پیغمبر این جوکوویچ اونقدرها هم تغییری نکرده، اینا دارن خیلی بد بازی میکنن، در ATP رو باید گل بگیرن، که چهار تا بازیکن آماده نداره، واقعا نواک باید خجالت بکشه این نادال رو به زور تو تایبریک ست سوم برد.
من که میدونم باز درد داری تو اون زانوهات ولی صدات درد نمیاد :240::182:

FaRzIn
04-04-2011, 05:34 PM
خوب ديگه كم كم وقتشه كه بريم به Clay و بازيها رو تو اين سطح دنبال كنيم خوب بازيكنهايي كه ميتونن در اين سطح موفقتر عمل كنن بجز رافا ميشه به نواك ،ورداسكو‌ ،دل پترو ،سود و چند تا بازيكن ديگه اشاره كرد و البته راجر هم كه جاي خودش رو داره البته اگه بتونه يكم بازيش رو تغيير بده و اين همه ارور نداشته باشه !!
اميدوارم كه بازيها در سطح خاك زيباتر از هارد باشه و راجر هم خودش رو يكم تكون بده !!!:683::OK:
يه چيزي هم ميخواستم درباره بازي ديشب بگم واقعا از رافا بعيد بود اينهمه دابل فالت بده من كه باور نميشد ولي خداييش با اين حال تا لحظه آخر جنگيد و اونهايي هم ميگن كه رافا افتضاح بود يكم بي لطفي ميكنن !!:217:

M∂hdi
04-04-2011, 06:01 PM
اول تبریک قهرمانی برای جوکر و طرفدارنش

بعد از فینال ایندی فکر می کردم رافا با انگیزه، نقشه و بازی بهتری روبروی شماره دو اینبار در میامی قرار بگیره

از 1995 این دومین باری بود که فینالیست های ایندی و میامی دو تنیسور بودن. سمپراس ایندی رو برد و اقاسی انتقام شکست رو در میامی گرفت . هر دو بازی در سه ست .

چند بار شرت‌ش رو چینج کرد این بشر ؟ هر زمان به این وعض میوفته (مثل بازی برابر بردیش) یاد ملبورن لعنتی زنده میشه . شب تلخی بود ، رافا فقط دو پوینت تا قهرمانی فاصله داشت .

"Novak has been playing great this season," said Federer. "I think Rafa is going to give Novak a run for the money, and I’m going to pick Rafa."

koury
04-04-2011, 07:04 PM
خوب ديگه كم كم وقتشه كه بريم به Clay و بازيها رو تو اين سطح دنبال كنيم خوب بازيكنهايي كه ميتونن در اين سطح موفقتر عمل كنن بجز رافا ميشه به نواك ،ورداسكو‌ ،دل پترو ،سود و چند تا بازيكن ديگه اشاره كرد و البته راجر هم كه جاي خودش رو داره البته اگه بتونه يكم بازيش رو تغيير بده و اين همه ارور نداشته باشه !!
اميدوارم كه بازيها در سطح خاك زيباتر از هارد باشه و راجر هم خودش رو يكم تكون بده !!!:683::OK:
يه چيزي هم ميخواستم درباره بازي ديشب بگم واقعا از رافا بعيد بود اينهمه دابل فالت بده من كه باور نميشد ولي خداييش با اين حال تا لحظه آخر جنگيد و اونهايي هم ميگن كه رافا افتضاح بود يكم بي لطفي ميكنن !!:217:

خب رافا بخاطر همین روحیه ی جنگندگیش معروفه اگه میخواست تا آخرین لحظه نجنگه که نمیشد، بازی ضعیف با ول کردن بازی فرق داره!! رافا دیشب بازی رو ول نکرد ولی خیلی خیلی بد بازی کرد... خود شما اشاره کردید 6 خطای دوبل حتی تو بازیهای 5 ستی رافا هم من یادم نمیاد این همه دابل فول کرده باشه ولی توسه ست دیشب افتضاح بازی کرد و فوق العاده ضعیف سرویس زد :243:

Afshin
04-04-2011, 07:46 PM
افشین جان جدا از استرالیا که وضع رافا مشخصه، رافا هر بار که با نواک بازی کرده به شکست دادنش نزدیک تر شده، دیشب بخصوص با اون بازی داغونش و اون سرویس و اون ضربات Shortـش همین که ست سوم به تای بریک کشون بنظر من خیلی کار بزرگی کرد!! نمیهش گفت حتما سه بار به نواک میباخت :350:

خیلی ببخشید کوروش جان ، اونوقت بازی داغون و سرویس داغون و ضربات Short و ... اسمش میشه چی ؟ :434:
به نظر من رافا توی تای بریک کاملا از نظر جسمی کم اورده بود ، چندین و چند بار دیدم دستشو گذاشته بود روی زانوهاش و خود جیسون هم آخره بازی به این اشاره کرد که رافا به شدت خسته شده.نمیدونم این مشکل مقطعی هست یا همیشگی ، ولی اگه رافا اینجوری بخواد از نظر جسمانی توی بازیهای سنگین کم بیاره دیگه اون رافایی که ما میشناسیم نیست و نخواهد بود.

Afshin
04-04-2011, 07:48 PM
ای کاش مثل فدرر میباخت، از ته دلم میگم، یعنی دیشب هی میخواستم تلویزیون رو خاموش کنم نتونستم، آخه اون بازی بود؟ تا حالا کسی دیده بود کسی فورهند تاپ اسپین بزنه خروجیش بشه دراپ شات؟

توی لندن با فدرر هم فورهندهاش خیلی داغون بودن ، من چند روز پیش بازی رو دیدم ، 3 تا فورهند پشت سر هم نمیزد که همه ته زمین بخورن.

Mohammad
04-04-2011, 08:02 PM
خب اونجا هم که همون موقع گفتم ضرباتش هیچ وزنی نداشتن. ولی دیروز از پوینت اول افتضاح بود.

koury
04-04-2011, 08:10 PM
خیلی ببخشید کوروش جان ، اونوقت بازی داغون و سرویس داغون و ضربات Short و ... اسمش میشه چی ؟ :434:
به نظر من رافا توی تای بریک کاملا از نظر جسمی کم اورده بود ، چندین و چند بار دیدم دستشو گذاشته بود روی زانوهاش و خود جیسون هم آخره بازی به این اشاره کرد که رافا به شدت خسته شده.نمیدونم این مشکل مقطعی هست یا همیشگی ، ولی اگه رافا اینجوری بخواد از نظر جسمانی توی بازیهای سنگین کم بیاره دیگه اون رافایی که ما میشناسیم نیست و نخواهد بود.

اولین چیزی که میتونه دلیل خستگی بیش از حد رافا تو تای بریک بازی دیشب باشه بنظر من گرمای فوق العاده ی میامی هست، دوم اینکه رافا بعد از استرالیا یه ماه کامل بازی نکرد و تو این یک ماهه هم بازی به این سختی نداشت و با اون بازی اگرسیوی که نواک تو ست دوم و سوم بازی کرد رافا اون همه دوید و خستگی دیشبش بنظر من طبیعی بود!!

ولی خب اگه سرویسش مثل چند ماه اخیر به دادش میرسید دیشب همون تای بریک هم میتونست برگردونه!!

ضمنا رافا کم پیش میاد مثل دیشب بازی کنه و از شانس بدش این اتفاق تو فینال های ایندین ولز و میامی رخ داد، ولی دلیل نمیشه مطمئنا بگیم اگه رافام سه بار با نواک بازی میکرد هر سه بار رو میباخت :350:

Afshin
04-04-2011, 08:22 PM
اولین چیزی که میتونه دلیل خستگی بیش از حد رافا تو تای بریک بازی دیشب باشه بنظر من گرمای فوق العاده ی میامی هست، دوم اینکه رافا بعد از استرالیا یه ماه کامل بازی نکرد و تو این یک ماهه هم بازی به این سختی نداشت و با اون بازی اگرسیوی که نواک تو ست دوم و سوم بازی کرد رافا اون همه دوید و خستگی دیشبش بنظر من طبیعی بود!!

ولی خب اگه سرویسش مثل چند ماه اخیر به دادش میرسید دیشب همون تای بریک هم میتونست برگردونه!!

ضمنا رافا کم پیش میاد مثل دیشب بازی کنه و از شانس بدش این اتفاق تو فینال های ایندین ولز و میامی رخ داد، ولی دلیل نمیشه مطمئنا بگیم اگه رافام سه بار با نواک بازی میکرد هر سه بار رو میباخت :350:

بابا من که کاری به سه باخت پشت سر هم به نواک ندارم ، اون رو که به شوخی گفتم . من دارم میگم وقتی این خستگی ها ، این افت کردن ها ، این توپهای Short تو بازیش زیاد شده ، و چندین و چند بار هم این اتفاق افتاده ، دیگه به بدشانسی و ... ربط نداره ، رافا آماده نیست . همونطور که فدرر آماده نیست.

koury
04-04-2011, 08:25 PM
خب عزیز من در اون که شکی نیست!! رافا و راجر ممد هم گفت افت کردن وگرنه نظر منم اینه که نواک اصلا بهتر نشده حتی سرویسش هم همونه و فورهند و بکهندش هم همونه این حریفاشن که ضعیف شدن :350:

Afshin
04-04-2011, 08:30 PM
خب عزیز من در اون که شکی نیست!! رافا و راجر ممد هم گفت افت کردن وگرنه نظر منم اینه که نواک اصلا بهتر نشده حتی سرویسش هم همونه و فورهند و بکهندش هم همونه این حریفاشن که ضعیف شدن :350:

سرویس و فورهندش که خدایی بهتر شده . اعتماد به نفس بالاش هم مزید برعلت شده و صد البته آماده نبودن حریفاش . به هر حال وقتی توی هارد تا مرز باختن پیش رفته ، توی خاک حتما میبازه به رافا ، حتی همین رافای نه چندان آماده :434:

BABAK
04-04-2011, 08:32 PM
در اینکه فدرر و نادال به عنوان سردمداران دنیای تنیس افت کردن(مخصوصا فدرر) شکی نیست اما
عین بی انصافیه که بگیم نواک پیشرفت نکرده...:379:

manoochehr
04-04-2011, 08:42 PM
جوکو اگه تو هارد کورت اماده باشه مثل الان نادال به سختی میتونه ببرش.در نظر بگیرید رافا تو اوج نواک هم تو اوج 100 درصد باید تو هارد نواک ببره چون مهارت بیشتری نسبت به نادال تو هارد داره.

30ger
04-04-2011, 09:11 PM
به نظر من ارورهای فدرر تو بازیهای اخیر بیشتر از همه به خاطر بی انگیزه بازی کردنش بود ... البته در اینکه بازیش تا حدودی افت کرده شکی نیست ولی اون چیزی که بیشتر از همه تو چشم میزنه بی انگیزه بازی کردنشه:243:
البته اگه منم جای راجر بودم شاید تو این سن انگیزه ای برای بازی کردن نداشتم! آخه این بشر تو زندگیش چی میخواسته که بهش نرسیده؟؟؟
به هر حال با این سن و با این شرایط آمادگی خداحافظی میتونه گزینه خوبی برای راجر باشه اگرچه تنیس بدون راجر هیچ لطف و صفایی نداره:3t1:

koury
04-04-2011, 09:17 PM
سرویس و فورهندش که خدایی بهتر شده . اعتماد به نفس بالاش هم مزید برعلت شده و صد البته آماده نبودن حریفاش . به هر حال وقتی توی هارد تا مرز باختن پیش رفته ، توی خاک حتما میبازه به رافا ، حتی همین رافای نه چندان آماده :434:

اصلا موافق نیستم! من سرویس های بهتری از نواک دیدم قبلا هم از نظر سرعت هم از نظر Placement!! فورهندش هم که همیشه خوب بوده و نظر من اینه که خیلی فرقی نکرده تنها تفاوتی که تو خود نوله میشه حس کرد همین اعتماد بنفس بالاشه وگرنه تو این دو مسترز نشون داده شکست پذیره :443:

moris
04-04-2011, 09:28 PM
با اینکه طرفدار نادال هستم و خیلی دوسش دارم اما وقتی صحبت از خداحافظی راجر میشه اعصابم خورد میشه و بغضم میگیره :243:
فکرش رو بکنید چه خاطراتی رو با این دو تا اسطوره داشتیم ! چه کل کل هایی !! چه داد و فریادایی جلو TV !!! چه اشکها و لبخندایی !!
بالاخره روزش میرسه حتی واسه نادال اما خیلی سخته خدایی:240:
باید بشینیم بازی یه سری بچه رو ببینیم

Nima88
04-04-2011, 09:38 PM
اصلا موافق نیستم! من سرویس های بهتری از نواک دیدم قبلا هم از نظر سرعت هم از نظر Placement!! فورهندش هم که همیشه خوب بوده و نظر من اینه که خیلی فرقی نکرده تنها تفاوتی که تو خود نوله میشه حس کرد همین اعتماد بنفس بالاشه وگرنه تو این دو مسترز نشون داده شکست پذیره :443:
خب کوروش جون معلومه که شکست میخوره ادم اهنی که نیست.اما چیزی که هست این نواک بهترین نواکی بوده که تا الان دیدیم ومتاسفانه حتی تو خاکم به نظرم برا رافا ممکن دردسر درست کنه

Afshin
04-04-2011, 10:19 PM

اصلا موافق نیستم!
سرویسش نسبت به سال گذشته خیلی بهتر شده (در مقایسه با اون زمانی که تازه راکتش رو عوض کرده بود) ، فورهندشم بهتر شده ، نمیگم تفاوت خیلی زیاده ولی قطعا بهتر شده . اون اعتماد به نفسی هم که در موردش صحبت میکنم که از تو آسمون نیومده ، بخاطر این که خوب بازی کرده و آماده بوده و قهرمانی به دست آورده ، اعتماد به نفسش هم بالاتر رفته

Sajad
04-04-2011, 11:22 PM
به نظر من هم سرویس نواک نسبت به سال گذشته خیلی پیشرفت کرده خود نواک هم تو چند تا از مصاحبه های بعد بازیش به این نکته اشاره کرده بود

PowerVu
04-05-2011, 05:49 AM
سلام دوستان

من هم به نوبه خودم و با تاخیر، قهرمانی نواک جوکوویچ رو خدمت هوادارنش تبریک عرض می کنم. نواک از اواخر فصل گذشته طوفانی عمل کرده و با زحمت و تمرین زیاد به این پیروزی و قهرمانی های پشت سر هم داره دست پیدا می کنه.

رافای عزیز من هم متاسفانه علی رغم پیشرفت هایی که داشته، اما عملکرد در حد و اندازه ای که ازش انتظار می رفته رو در دو مسترز اخیر از خودش نشون نداده که امیدوارم دلایلش هر چه که هستند، به زودی رفع بشن و ما شاهد نادالی " تر و تازه و Fit و آماده " باشیم.

به اختصار تصور میکنم دلایل واگذار کردن نتیجه به نواک در فینال، (جدا از عملکرد فوق العاده جوکوویچ) اینا بودن:

- عدم داشتن ثبات در زدن سرویس کارآمد و Effective
- ضعف آشکار در زدن سرویس های دوم (چه در هدف گذاری برای محل فرود آمدن توپ و چه سرعت)
- عدم استفاده از ضربات Deep که اکثر فورهندهای Winner جوکر از همین ضعف رافا ناشی شدند و نوام هر جور Paceـی که دلخواهش بود میتونست با این ضربات ایجاد کنه.
- والی های بسیار ضعیف که رسیدن به توپ و گرفتن امتیاز رو برای نواک بسیار آسان می کرد.
- عدم استفاده از گوشه های زمین و اصرار به زدن Short توپ ها
- برگشت سرویس (Return of Serve)های خیلی آهسته و بدون برنامه و به طبع، لقمه آماده گذاشتن جلوی نواک
- عدم استفاده از فرصت های متعدد Return of Serve سرویسهای دوم نواک که به راحتی از دستشون داد.
- عدم داشتن چابکی لازم (مربوط به Fitness) برای رسیدن به توپ هایی که کراس کورت زده می شدند.

همچنین نداشتن تمرکز لازم برای یک فینال در این سطح به نواکی که همیشه در گذشته در برابر رافا نتیجه رو واگذار می کرده، اجازه داد که بازی خودش رو دیکته کنه و به عنوان مثال چند دراپ شات و در پی اون لاب بزنه و در کمال ناباوری رافا در برابر این تاکتیک همیشه غافلگیر می شد!

به هر حال تمام این مشکلات ناشی از عدم آمادگی جسمانی و تمرین ناکافی و عدم استفاده از مربی کار بلد هست (اگر مشکل روحی نداشته باشیم)، عمو تونی مثل مربی های سنتی فوتبال ایران تا یه حدی جواب می ده. الان دیگه بازیکنان زیادی هستند که از نحوه بازی رافا کاملا مطلع هستند و دقیقا با برنامه جلوش بازی می کنند ولی عکس العمل مربی رافا در برابر همه این ها، تاکید و تکیه بر قدیم هست و مسلماً با این روش تا ابد نمیشه نتیجه گرفت. باید فکر تازه و ایده جدید توسط مربی به بازی رافا تزریق کرد. باید بیش از پیش روی ضعف های رافا کار کنه.

به هر حال امیدوارم در مدت کوتاهی که تا شروع مسترز مانتی کارلو باقی مونده، رافا از بند این تله هایی که دامنگیرش شده بتونه رها بشه و این دفعه او باشه که بازی خودش رو به حریف تحمیل و دیکته کنه، نه اینکه در بازی شطرنجی که حریفش مهره هاش رو براش میچینه اسیر و گرفتار شه.

bita khanoom
04-05-2011, 10:10 AM
درسته نواک به موفقیتایی رسیده وتنها دلیلشم این بود که من امتحان داشتمونتونستم بادیدن این دو مسترز به نادال روحیه بدم.

Mohammad
04-05-2011, 10:35 AM
به نظر من که نواک پیشرفت داشته، سرویسش پارسال تو بحران بود به خاطر اینکه اون تاد مارتین پیشگو :254: سعی کرده بود مقداری عوضش کنه، وگرنه تقریبا نواک همیشه سرویش خوب بوده (سرویس اول رو میگم)
ولی چیزی که خیلی پیشرفت کرده فورهند کراس کورتهاش هست که الان با زوایای خیلی تند و تیزی میزنه، همه اینها هم یه طرف، این اعتماد به نفسش که بیشتر کمکش میکنه این روزا هم یه طرف.
باز همه اینا یه طرف، اگه آقامون، رافا، درست بازی کنه، تو هر ست 3 تا گیم بیشتر نمیتونه بگیره، مگه الکیه؟ واموس رافا :655:

BABAK
04-05-2011, 10:47 AM
آقاتون این بازیه آخر رو هر چی که داشت رو کرد اما زورش نرسید مگه الکیه نواک ؟:160:

Mohammad
04-05-2011, 11:01 AM
آقاتون این بازیه آخر رو هر چی که داشت رو کرد اما زورش نرسید مگه الکیه نواک ؟:160:
رو کرد؟ اینجوریه، پس راجر هم هر چی داشت تو نیمه نهایی رو کرد :254::251:
بابک دست از این رادیکالی گری بردار، یه ذره حقایق رو بگو، سایه ای از رافا تو زمین نبود، رافا از اول تا آخر بازی فقط دفاع کرد، ببین تو روز بدش نواک به زور تو تایبریک میبره، اگه بخواد خوب بازی کنه که نفس هم نمیتونه بکشه. حالا خوبه ایندین ولز همین دووهفته پیش بود، همه هم دیدن که رافا بازی رو برده رو باخت.

BABAK
04-05-2011, 11:28 AM
دفاع کردنش واسه این بود که نواک اجازه حمله بهش نمیداد کل بازی تحت فشار شدید بود رافا همون ست اول رو هم که برد تقریبا همه سرویس گیم هاشو به زور هولد میکرد. حالا به جای اینکه به نواک کردیت بدی هی بیا بگو اگه رافا فلان بود اگه رافا بهمان بود ... میخوای بی ارزش کنی بردشو دیگه رییس ,استاد مسلم تو این زمینه ای رادیکال تو در تو !:434::443:

davidbeckham
04-05-2011, 12:27 PM
نوواک که خیلی اماده هستش
ولی نادال یه کم بهتر بازی میکرد میتونست ببره
به هر حال دم جفتشون گرم:866:
ضمنا فصل خاک شد و دوباره سلطان خاک برگشت:866:
http://www2.bazinama.com/img/files/c230d8jgge8mwd2cztov.jpg

Mohammad
04-05-2011, 04:50 PM
دفاع کردنش واسه این بود که نواک اجازه حمله بهش نمیداد کل بازی تحت فشار شدید بود رافا همون ست اول رو هم که برد تقریبا همه سرویس گیم هاشو به زور هولد میکرد. حالا به جای اینکه به نواک کردیت بدی هی بیا بگو اگه رافا فلان بود اگه رافا بهمان بود ... میخوای بی ارزش کنی بردشو دیگه رییس ,استاد مسلم تو این زمینه ای رادیکال تو در تو !:434::443:

اصلا منو بگو چرا با یه آدم رادیکال بحث میکنم :3t1: حالا خوبه نواک فیوریت خودمه بعد از رافا، تو چیکاره حسنی اصلا؟

SOROOSH_RF
04-05-2011, 07:21 PM
سلام.منم بلاخره از مسافرت برگشتم و با تاخیر قهرمانی نواک رو به هواداراش تبریک میگم.
امیدوارم این کابوس افت فدرر هم تموم بشه و دوباره به روزهای اوجش برگرده.