|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]() ?Who will Win
RaFa NaDal OR NovAk DjoKovIc ![]() ![]() ![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Member
پستها: 40
سپاس: 95
در 39 پست 247 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
David Nalbandian
|
![]() ![]() بیوگرافی مختصر از فینالیست های us open 2011 1-نواک جوکوویچ(صربستان) سن:24 عناوین گرند اسلم:Australia Open 2008, 2011; Wimbeldon 2011)3) او امسال جانشین راجر فدرر و رافائل نادال به عنوان شماره یک بازیکنان شده است و در تمام این فصل تنها دو مسابقه را از دست داده است.او هنوز برنده یو اس اپن نشده است ولی در سالهای 2007 و 2010 به فینال راه پیدا کرده است.قبل از نیمه نهایی تنها یک ست را از دست داده است و از کنار کشیدن دو حریفش استفاده کرده است. دو مچ پوینت را قبل از شکست دادن فدرر در یک نیمه نهایی حماسی برای رسیدن به فینال نجات داده است.او امسال با نادال در 5 فینال بازی کرده و تمام آنها را برده است. 2-رافائل نادال(اسپانیا) سن:25 عناوین گرند اسلم:10 (Australian Open 2009; French Ooen2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011; Wimbledon 2008, 2010; U.S. Open 2010) نادال us open سال گذشته را برای اولین بار برنده شده و مجموعه عناوین گرند اسلمش را کامل کرده است. او امسال شماره یک رنکینگ را به جوکوویچ از دست داده است. او پنج مسابقه اولش را در سه ست برنده شده است و برای سال دوم اندی مورای را برای رسیدن به فینال شکست داده است.او اگر یو اس اوپن امسال را ببرد به Rod Laver و Bjorn Borg که برنده 11 عنوان گرند اسلم هستند می پیوندد. Federer (16), Pete Sampras (14)Roy Emerson (12 گرند اسلم برنده شده اند. ویرایش توسط nahid : 09-12-2011 در ساعت 07:18 PM |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
|
![]()
بهر حال هر كي برا خودش تفسيري داره
منم تفسير خودمو كردم ديشب قبل بازي به بچه ها گفتم نادال موراي رو ٣ بر يك ميبره و چنين شد نيازي هم نيست كسي حرفاي منو تاييد كنه ولي من از ديد خودم تفسير ميكنم |
![]() |
![]() |
#5 |
Rafa's Fan
|
![]()
من با هزار امید و آرزو منتظر پخش از TVE بودم که دود شد رفت هوا.امیدوارم بعد از این اطلاعات درست در قسمت پوشش تلویزیونی مساقات قرار داده شود.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Former Staff
|
![]()
خاک تو سر تونی نادال که اندازه یه قورباقه بارش نیست
![]() قهرمانی نوواک رو تبریک میگم تا تونی عوض نشود نادال نادال نشود یه راکت هم نمیشکونه تا تخلیه شه با این وضع رکورد 20 باخت پشت سر هم میرسه اقا جون نمیتونی ببری بی خیال تنیس شو اعصاب مارو هم بهم نریز تونی هم بره غاز چرونی ویرایش توسط davidbeckham : 09-13-2011 در ساعت 12:12 AM |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]() قهرمانی جوکویچ در سه ست پیای رو پیشاپیش به طرفداران جوکویچ و "فدرر" تبریک میگم...
با این روحیه و طرز بازی 100 بار دیگه هم با هم بازی کنند هر 100 بار رو جوکویچ میبره... چقدر من ساده بودم که فکر میکردم به خودش اومده و امشب برای قهرمانی شانس داره واقعا برای نادال و عمو تونی و "خودم" متاسفم شب خوش... |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Former Staff
|
![]()
اشغالترین تماشاگرای تنیس همین امریکایی ها هستن
واسه همینه بعد از سمپراس به خاک سیاه نشستن حقشونه |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Former Staff
|
![]()
شاه قلی بهتر از رافا بازی میکنه
سرویس هم که بلد نیسنی بزنی واسه چی تنیس بازی میکنی الکی خوشی؟ بکش کنار تا بیستر گند نزدی تمام اعتبارت رو داری زیر سوال میبری خاک بر سر تونی تلمبه ![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|