|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#471 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]() قهرمانی جوکویچ در سه ست پیای رو پیشاپیش به طرفداران جوکویچ و "فدرر" تبریک میگم...
با این روحیه و طرز بازی 100 بار دیگه هم با هم بازی کنند هر 100 بار رو جوکویچ میبره... چقدر من ساده بودم که فکر میکردم به خودش اومده و امشب برای قهرمانی شانس داره واقعا برای نادال و عمو تونی و "خودم" متاسفم شب خوش... |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#472 |
Former Staff
|
![]()
اشغالترین تماشاگرای تنیس همین امریکایی ها هستن
واسه همینه بعد از سمپراس به خاک سیاه نشستن حقشونه |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#473 |
Former Staff
|
![]()
شاه قلی بهتر از رافا بازی میکنه
سرویس هم که بلد نیسنی بزنی واسه چی تنیس بازی میکنی الکی خوشی؟ بکش کنار تا بیستر گند نزدی تمام اعتبارت رو داری زیر سوال میبری خاک بر سر تونی تلمبه ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#475 |
Former Staff
|
![]()
تک تک ضربات نوواک رو برنامه هست
بر عکس رافا که دیمی بازی میکنه من جای نادال بودم تا مدتها از نظر ها پنهان میشدم واقعا خجالت نمیکشه؟ |
![]() |
![]() |
#476 |
Rafa's Fan
|
![]()
شبکه ی eurosport در ماهواره ی هاتبرد مسابقه ی فینال بین نادال و جوکوویچ را همین الان دارد به صورت ازاد پخش می کند.دمت گرم eurosport
|
![]() |
![]() |
#477 |
Senior Member
|
![]()
من نمیدونم یه نفر چند بار از یه سوراخ گزیده میشه...
تو تمرینات چه غلطی میکردی؟ سرویس و بکهند که رسما تعطیله فقط کافیه جوکر توپ رو بندازه سمت بک هندت.. فورهندت که هم نقطه قوتت بود که معلوم نیست چه بلایی سرش اومده... تو که 6 ماهه عین خیالت نیست و داری پشت سر هم به جوکویچ میبازی بیخود اینهمه طرفدار رو مسخره خودت کردی تو نیمه نهایی به ماری میباختی هم آبروت نمیرفت هم اعصاب ما کمتر خرد میشد هم ماری مثل آدم جلوی جوکویچ بلد بود بازی کنه نه مثل تو... (با یک قرص آرام بخش قوی لورازپام و مسکن ژلوفن هم نمیتونم آروم بشم...) |
![]() |
![]() |
#478 |
Former Staff
|
![]()
تونی تنها کاری که بلده بکنه اینه که vamos vamos کنه
![]() خب اینکارو ننه جون عمو غلام هم که بلده |
![]() |
![]() |
#479 |
Former Staff
|
![]()
نادال داره هندبال بازی میکنه
![]() اینکاره نیتسی بابا انصراف بده تانصفه شبی نزدم شیشه تلویزیون رو خرد نکردم |
![]() |
![]() |
#480 |
Senior Member
پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی
|
![]()
بالاخره رافا با هر مکافاتی بود یه ست رو برد !!!
![]() خداییش این ست هم که رافا برد اگه دقت کنید نواک اصلا نتونست سرویس بزنه !! ![]() شب همگی بخیر دیگه نمیتونم چند ساعت دیگه بیدار بمونم (4:15 بامداد) ![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|