|
مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات کیست؟ | |||
رافائل نادال |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 28.17% |
راجر فدرر |
40 | 56.34% |
نواک جوکوویچ |
4 | 5.63% |
روبین سودرلینگ |
2 | 2.82% |
اندی موری |
5 | 7.04% |
توماس بردیش |
0 | 0% |
داوید فرر |
0 | 0% |
اندی رادیک |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#191 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
پس چرا یه ست هم نبرد؟؟ باز ما قبول کردیم اندی تو بازی اول تو ست اول عالی بود و یه ست رو برد، ولی دیشب جدا از مشکل نواک رافا خیلی بهتر بود... شاید هم ما یه بازی دیگه رو دیدیم!!؟ ضمنا تو ورزش حرفه ای شما شانس نداشته باشی فکر کردید به جائی میرسی؟؟ راجر یعنی بدون عنصر شانس تاحالا 16 اسلم برده؟؟ مشخصه نه، نادال هم شانس داره، فدرر هم شانس داره و هر کسی که تو سطح بالای ورزش حرفه ای بازی می کنه بدون شانس هیچی نمیشه!! دیگه از زور فشار به یه چیزائی کلید می کنید که آدم چارشاخ میمونه ![]() ![]() |
|
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#192 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
ضمنا مثل اینکه کفگیر تاد مارتین به ته دیگ خورده یا قدرت پیشگوئی خارق العادش تموم شده
![]() ![]() ![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#193 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
یه مورد رو یادت رفت رافا غرور و خودبینی فدرر رو نداره و همچنین فدرر فروتنی و تواضع رافا رو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امیدوارم رافا گرندهاش رو هر چه سریعتر دو رقمی کنه، من خودم بهش میگم استوره و نه اسطوره ![]() |
|
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#194 |
Tech Support
![]() |
![]()
اره مردک خجالت نمیکشه، انگار نه انگار داره بازی های نامبر وان، برنده سه گرنداسلم سال جاری رو پیش بینی میکنه، کوروش جان اگه آدم بود که نواک پرتش نمیکرد بیرون
![]() راستی تا اونجا که من فهمیدم، رافا اصلا از دست تایم اوت نواک ناراحت نبوده، گویا داور از فرصت بریک نواک استفاده کرده بوده به نادال تذکر داده بوده، بین سرویس ها کمتر وقت تلف کن ![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#195 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
Q. Maradona has been here the last couple days watching. He was watching your match today. Did you meet up with him later on? If so, how did that go?
ROGER FEDERER: Yeah, I did meet up. Everything went okay. Thanks for asking. Really relieved that everything was okay (smiling). No, look, I'm a big soccer fan. It's been a pleasure to meet him. I heard he's a big tennis fan, a big fan of mine. I think he was almost more excited to meet me than I was to meet him, and I was very excited. It was a big pleasure. He said it's not the last visit. I think he's going to come more. I think it's nice of him. |
|
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#196 | |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() نقل قول:
و منم تماما گفتم که شانس داره نگفتم شانس بده؟ گفتم؟ نگفتم. راجر هم شانس همراهش زیاد بوده اما راجر وقتی رو فرم بد باشه هیچ شانسی هم نمیاره نواک هم دیشب چیزی کم نداشت از نادال و اگه ست اول اون مشکل واسش پیش نمی اومد احتمال برد ست اول هم خیلی کم نبود پس جواب سوال من که نادال بهتر بود میشه نه و جواب شما که نواک بهتر بود هم میشه نه تحت فشار هم ما قرار نداریم چون راجر داره نشون میده که باز داره بر میگرده ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#197 |
Roger's Fan
پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
برد خوبی بود البته از اون بازی ها که فدرر فقط برد! برای عبور از نادال باید 2 برابر بهتر ازین کار کنه
راستی اگه نادال ببازه امشب با هر نتیجه ایی احتمالش هست تو نیمه نهایی به فدرر بخوره؟ |
![]() |
![]() |
#198 | |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#199 | |
Senior Member
پستها: 176
سپاس: 3,259
در 175 پست 1,128 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer - Hennin - Roddick - Nalbandian - Gulbis - Wawrinka
|
![]()
به نظر من دیروز نادال اصلاً رفتار خوبی نداشت. اول بازی که یه جماعت منتظرن، تازه یادش افتاده که شکلات نخورده (واقعاً من تو خونه شرمنده شدم) بعدشم که سر جوکوویچ اون همه سروصدا و اعتراض به پا کرد. یادمه دو سال پیش توی یکی از فینالها (فکر کنم تو آلمان بود) فدرر و نادال بازی داشتن و فدرر جلو بود. نادال مصدوم شد (که البته یه خورده غیرعادی بود) هوا هم سرد بود و فدرر با همون وقفه بازی رو باخت، ولی هیچ اعتراضی نکرد (البته موقع اهدای حام گریه کرد از ناراحتی). نادال و جوکوویچ فارغ از رقیب، با هم رفیقن و اصلاً از نادال انتظار نداشتم که همچین حرکاتی بکنه.
نقل قول:
ویرایش توسط Ali_RF : 11-25-2010 در ساعت 09:00 PM |
|
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ali_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#200 | |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() نقل قول:
شده جایی بگن راجر با طرفدارش بد برخورد کرد؟ غرور داره اما در جای خود هم تواضع خودش را داره و بنظر من کار درستی میکنه مغرور بودن یه نکته مثبت تو هر انسانی هست وقتی که از عناصری که باید برخورداره |
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|