بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals)

مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals)

30 آبان - 6 آذر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات کیست؟
رافائل نادال 20 28.17%
راجر فدرر 40 56.34%
نواک جوکوویچ 4 5.63%
روبین سودرلینگ 2 2.82%
اندی موری 5 7.04%
توماس بردیش 0 0%
داوید فرر 0 0%
اندی رادیک 0 0%
رأی دهندگان: 71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-25-2010, 05:27 PM   #191
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط msh13792 نمایش پست ها
دیشب نادال بهتر بود آیا؟
یا دو شب پیش دو ست اول نادال بهتر بود آیا؟
من نمیگم نادال شانسی میبره
من میگم نادال شانس داره و میبره
دیشب نواک بهتر بود آیا؟؟
پس چرا یه ست هم نبرد؟؟ باز ما قبول کردیم اندی تو بازی اول تو ست اول عالی بود و یه ست رو برد، ولی دیشب جدا از مشکل نواک رافا خیلی بهتر بود... شاید هم ما یه بازی دیگه رو دیدیم!!؟

ضمنا تو ورزش حرفه ای شما شانس نداشته باشی فکر کردید به جائی میرسی؟؟ راجر یعنی بدون عنصر شانس تاحالا 16 اسلم برده؟؟ مشخصه نه، نادال هم شانس داره، فدرر هم شانس داره و هر کسی که تو سطح بالای ورزش حرفه ای بازی می کنه بدون شانس هیچی نمیشه!! دیگه از زور فشار به یه چیزائی کلید می کنید که آدم چارشاخ میمونه
koury آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:19 PM   #192
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

ضمنا مثل اینکه کفگیر تاد مارتین به ته دیگ خورده یا قدرت پیشگوئی خارق العادش تموم شده طفلکی خیلی دوست داره رافا یه بازی رو ببازه هر چی تو دلش هست داره میریزه بیرون ولی رافا اینقدر سنگ دله که نمیزاره این بچه به آرزوش برسه،چقدرم خوش اشتهاس دوس داره رافا تو دو ست ببازه کمتر ببیندش شکی ندارم برای پردیکشن فردا میگه بردیش تو سه ست همه رو متعجب می کنه و یه برد ایندور دیگه کسب می کنه، اینقدر حماسی و تخیلی مینویسه که من باورم میشه رافا اصلا عددی نیست
koury آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:47 PM   #193
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلام نمایش پست ها
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چه خوشخیال!!

چطوره دنبال یه سری رکورد جدید هم بگردی، مثلا رکورد سه نیمه نهایی متوالی یا قهرمانی یک درمیان سالانه توی گرانداسلم ها و ....

بابا شما هنوز تو باد این رویاها خوابیدید:

از رویا بیایید بیرون، اسطوره ای بودن همیشگی راجر و بزرگی نادال رو فراموش نکنید و از واقعیت و زیبایی بازی های ای روزا لذت ببرید.

یاد اون روزهایی بخیر که جو این تاپیکها فدرری تر بود و منطقی تر. الان یه کمی رویایی و حماسه ای تر شده. شاید دلیلش این باشه که نادال رو فرم تره و ... شاید هم دلیلش چیزای دیگه باشه که از همه بهتر محمد جان میدونه!!

فدرر رو هیچوقت فراموش نکنید. فدرر یک اسطوره همیشگی تنیسه نه فقط تنیس بلکه یه اسطوره همیشگی ورزشه. نادال موقعی میتونی خودشو به راجر نزدیک کنه که اونو الگوی خودش قرار بده. که البته جدیدا توی مصاحبه ها و رفتاراش داره به الگو بودن راجر اذعان میکنه.

مطمئن باشید برای نادال هم راجر یه اسطوره است و رافا بخاطر خیلی چیزهایی که راجر داره و اون هیچوقت نداره و نخواهد داشت، حسرت میخوره. اینو نادال بهتر از من و شما میدونه، چون نادال هم خیلی بزرگه.

خیلی مخلص و ارادتمندیم
درود
یه مورد رو یادت رفت
رافا غرور و خودبینی فدرر رو نداره و همچنین فدرر فروتنی و تواضع رافا رو
امیدوارم رافا گرندهاش رو هر چه سریعتر دو رقمی کنه، من خودم بهش میگم استوره و نه اسطوره
Rafa آنلاین نیست.  
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:50 PM   #194
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

اره مردک خجالت نمیکشه، انگار نه انگار داره بازی های نامبر وان، برنده سه گرنداسلم سال جاری رو پیش بینی میکنه، کوروش جان اگه آدم بود که نواک پرتش نمیکرد بیرون

راستی تا اونجا که من فهمیدم، رافا اصلا از دست تایم اوت نواک ناراحت نبوده، گویا داور از فرصت بریک نواک استفاده کرده بوده به نادال تذکر داده بوده، بین سرویس ها کمتر وقت تلف کن رافا هم شاکی شده.
Mohammad آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:53 PM   #195
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
درود
یه مورد رو یادت رفت
رافا غرور و خودبینی فدرر رو نداره و همچنین فدرر فروتنی و تواضع رافا رو
امیدوارم رافا گرندهاش رو هر چه سریعتر دو رقمی کنه، من خودم بهش میگم استوره و نه اسطوره
مجتبی جان گفتی غرور یاد این قسمت مصاحبه افتادم.

Q. Maradona has been here the last couple days watching. He was watching your match today. Did you meet up with him later on? If so, how did that go?
ROGER FEDERER: Yeah, I did meet up. Everything went okay. Thanks for asking. Really relieved that everything was okay (smiling). No, look, I'm a big soccer fan. It's been a pleasure to meet him. I heard he's a big tennis fan, a big fan of mine. I think he was almost more excited to meet me than I was to meet him, and I was very excited. It was a big pleasure. He said it's not the last visit. I think he's going to come more. I think it's nice of him.
Mohammad آنلاین نیست.  
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:54 PM   #196
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
دیشب نواک بهتر بود آیا؟؟
پس چرا یه ست هم نبرد؟؟ باز ما قبول کردیم اندی تو بازی اول تو ست اول عالی بود و یه ست رو برد، ولی دیشب جدا از مشکل نواک رافا خیلی بهتر بود... شاید هم ما یه بازی دیگه رو دیدیم!!؟

ضمنا تو ورزش حرفه ای شما شانس نداشته باشی فکر کردید به جائی میرسی؟؟ راجر یعنی بدون عنصر شانس تاحالا 16 اسلم برده؟؟ مشخصه نه، نادال هم شانس داره، فدرر هم شانس داره و هر کسی که تو سطح بالای ورزش حرفه ای بازی می کنه بدون شانس هیچی نمیشه!! دیگه از زور فشار به یه چیزائی کلید می کنید که آدم چارشاخ میمونه
من زیاد متاسفانه نمی تونم بازی ها رو ببینم اما این تورنمنت نادال فوق العاده از عنصر شانس داره استفاده میکنه
و منم تماما گفتم که شانس داره نگفتم شانس بده؟ گفتم؟ نگفتم.
راجر هم شانس همراهش زیاد بوده اما راجر وقتی رو فرم بد باشه هیچ شانسی هم نمیاره
نواک هم دیشب چیزی کم نداشت از نادال و اگه ست اول اون مشکل واسش پیش نمی اومد احتمال برد ست اول هم خیلی کم نبود پس جواب سوال من که نادال بهتر بود میشه نه و جواب شما که نواک بهتر بود هم میشه نه
تحت فشار هم ما قرار نداریم چون راجر داره نشون میده که باز داره بر میگرده و واسه همین من اینجا پیدام شده و گرنه اصلا هیچی نمیگفتم
msh13792 آنلاین نیست.  
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:56 PM   #197
pasia
Roger's Fan

پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

برد خوبی بود البته از اون بازی ها که فدرر فقط برد! برای عبور از نادال باید 2 برابر بهتر ازین کار کنه
راستی اگه نادال ببازه امشب با هر نتیجه ایی احتمالش هست تو نیمه نهایی به فدرر بخوره؟
pasia آنلاین نیست.  
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:57 PM   #198
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
اره مردک خجالت نمیکشه، انگار نه انگار داره بازی های نامبر وان، برنده سه گرنداسلم سال جاری رو پیش بینی میکنه، کوروش جان اگه آدم بود که نواک پرتش نمیکرد بیرون

راستی تا اونجا که من فهمیدم، رافا اصلا از دست تایم اوت نواک ناراحت نبوده، گویا داور از فرصت بریک نواک استفاده کرده بوده به نادال تذکر داده بوده، بین سرویس ها کمتر وقت تلف کن رافا هم شاکی شده.
من از اونجائی که نواک دو بار Medical Time-out گرفت و دفعه ی دومی هم خیلی طول کشید فک کردم برا همینه اعتراضش، ولی اگه اینطوری که تو میگی باشه که واقعا مسخرس!! اگه اشتباه نکنم آمپایر Seteve Ulrich بودش که کلا با رافا مشکل داره، هنوز اون تصمیمی که تو بازی ایندین ولز یکی دو سال پیش گرفت از یادم نمیره رافا پاش مصدوم بود و نمیتونست خوب حرکت کنه ولی اجازه نداد تایم اوت بگیره گفت تا بعد از ست باید صبر کنی
koury آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:58 PM   #199
Ali_RF
Senior Member

آواتار Ali_RF

پستها: 176
سپاس: 3,259
در 175 پست 1,128 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer - Hennin - Roddick - Nalbandian - Gulbis - Wawrinka

به نظر من دیروز نادال اصلاً رفتار خوبی نداشت. اول بازی که یه جماعت منتظرن، تازه یادش افتاده که شکلات نخورده (واقعاً من تو خونه شرمنده شدم) بعدشم که سر جوکوویچ اون همه سروصدا و اعتراض به پا کرد. یادمه دو سال پیش توی یکی از فینال‌ها (فکر کنم تو آلمان بود) فدرر و نادال بازی داشتن و فدرر جلو بود. نادال مصدوم شد (که البته یه خورده غیرعادی بود) هوا هم سرد بود و فدرر با همون وقفه بازی رو باخت، ولی هیچ اعتراضی نکرد (البته موقع اهدای حام گریه کرد از ناراحتی). نادال و جوکوویچ فارغ از رقیب، با هم رفیقن و اصلاً از نادال انتظار نداشتم که همچین حرکاتی بکنه.
نقل قول:

من اينو نديده بودم. شرمنده

ویرایش توسط Ali_RF : 11-25-2010 در ساعت 09:00 PM
Ali_RF آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ali_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 06:58 PM   #200
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

نقل قول:
مجتبی جان گفتی غرور یاد این قسمت مصاحبه افتادم.

Q. Maradona has been here the last couple days watching. He was watching your match today. Did you meet up with him later on? If so, how did that go?
ROGER FEDERER: Yeah, I did meet up. Everything went okay. Thanks for asking. Really relieved that everything was okay (smiling). No, look, I'm a big soccer fan. It's been a pleasure to meet him. I heard he's a big tennis fan, a big fan of mine. I think he was almost more excited to meet me than I was to meet him, and I was very excited. It was a big pleasure. He said it's not the last visit. I think he's going to come more. I think it's nice of him.
کی گفته غرور بده وقتی اونقدر بزرگه باید غرور هم داشته باشه
شده جایی بگن راجر با طرفدارش بد برخورد کرد؟
غرور داره اما در جای خود هم تواضع خودش را داره و بنظر من کار درستی میکنه
مغرور بودن یه نکته مثبت تو هر انسانی هست وقتی که از عناصری که باید برخورداره
msh13792 آنلاین نیست.  
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)