بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان > اخبار تنيس مردان

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما نادال در چند مسابقه از 5 مسابقه اي كه در فصل خاك شركت ميکنه برنده ميشه؟
يك تورنمنت 2 4.76%
دو تورنمنت 10 23.81%
سه تورنمنت 7 16.67%
چهار تورنمنت 9 21.43%
پنج تورنمنت 9 21.43%
هیچ تورنمنتی 5 11.90%
رأی دهندگان: 42. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-22-2010, 03:14 PM   #191
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
بحث ما خاک بود ییهو شد بحث سرفیس!! حالا هم بحث Talent و کالیبره بازیکن و ...!! خدا میدونه در ادامه به کجا بکشه

اینکه کی بیشتر استعداد داره کی کمتر اصلا مهم نیست!! اینکه کی بهتر کار کرده مهمه... رافا با توجه به سن کمش و اختلاف سنیش با فدرر عالی کار کرده هر وقت رافا به سن فدرر رسید و بهتر عمل نکرد بیا بگو استعدادش کمتره و بیساره و ...
اصلا بحث سرفیس خاصی نبود ، بحث جناب رضا بود که در مقام مقایسه برومد و فدرر رو یه بازنده مقابل رافا قلمداد کرد ... در حالی که 9 تا از بردهای رافا در سطح کلی بدست اومده که نشون از برتریش در این سطح داره ، چجوری شما برداشت کردی که فقط بحث در مورد خاکه ، خدا میدونه و خودت

اتفاقا مهمه ، همین فقر استعداد باعث شده که میانگین سالی 1 گرنداسلم ببرید
راستی ازون ضرب و تقسیماتی که خودت و بهمن و علی میکردید دیگه انجام نمیدی ؟ یه حساب سر انگشتی بکن ببینیم رافا تا سال 2012 که ظاهرا تاریخ انقضای دنیا هم فرا میرسه چند تا گرند اسلم میتونه ببره ..
یادمه علی با انتگرال و موثر گیری و واریانس و کوواریانس اثبات کرده بود که رافا 18 تا گرند اسلم میبره ...
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-22-2010, 03:14 PM   #192
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani نمایش پست ها
بله که اشتباه میگی ، من از اوایل سال 2008 تو ست ست میرفتم . ولی نمیدونستم میشه پست داد ، اولین پستم هم موجوده ، برو ببین ، گفتم نمیدونستم که میشه اینجا پست داد

دقیقا یادمه توی ست ست بچه ها چیا میگفتن . میگفتن بیخیال شده ، باختن واسش عادی شده ، افتضاح بازی میکنه و ...

گفتم بچه ها میگفتن نه من .
تا وقتی شما فکر کردی پشت گوشای ما مخملیه، کاری پیش نمیره.
انگار ما به سیستم ست ست آشنا نبودیم، ما هم اونجا عضو بودیم.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-22-2010, 03:16 PM   #193
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
والا من که از سال 2006 تو ست ست بودم یادمه افشین دم دمای استرالیای 2009 تو ست ست سر و کلش پیدا شد حالا خودش بهتر میدونه شاید با یه آیدی دیگه بوده؟؟
شما سال 2006 ثبت نام کردی ولی خودت مونت کارلوی 2009 توی بخش تنیس پیدات شد ، که میلاد معرفیت کرد و گفت این کوروشه و تو بعضی سایت های دیگه مدیر بخشه تنیسه ... گفتم که پست ها رو میخوندم ولی نمیدونستم میشه بدون پرداخت عضویت پست داد .
قدیمی 04-22-2010, 03:18 PM   #194
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها

بابا جان مکنرو!!! همچین میگه بازی رو دوباره دیدم رافا مشکل نداشت هر کی ندونه فکر میکنه آقا 40 سال تنیس بازی میکنه!! مگه هر چیزی رو من و تو باید بفهمیم؟!
شما اول رو برو ببین برای اکسیکیوت کردن یه ضربه چه چیزایی نیازه بعدا بیا نظر بده، مشکلی نداشت سالم بود!!
اگه منم میگم مصدومه، چون همه مصاحبه هاشو میخونم، چون یه ذره دوگوله رو به کار میندازم که چرا رافا همینجوری بعد از رولندگروس 3 4 ماه دور از میادین بود؟ چرا؟! نکنه بعد از رولند، پاش گیر کرده جایی خورده زمین که اون همه تورمنت رو انصراف داد؟!
نه یه مکنرو داریم (شما) واسه کل سایت کافیه
شاید به اندازه ی تو از تنیس حالیم نشه ، ولی راحت میفهمم یه نفر حالش خوبه یا بد ، مثل ... میدوید و با همون قدرت هم توپا رو برگشت میداد ، ولی سودرلینگ اجازه نمیدید بازی ریتم بگیره . شما نمیخوای قبول کنی مشکل خودته .
قدیمی 04-22-2010, 03:20 PM   #195
BABAK
Moderator

پستها: 1,756
سپاس: 34,267
در 1,610 پست 15,465 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
نقل قول:
مگه از رولند سال 2008 به اینور فدرر چند صد تا اسلم برده؟؟ اون موقع هم همین رفقات میگفتن فدرر بهترین تنیسور تاریخه و فلانه و ...!!
منم همین نظرو داشتم ولی زمانی به دنیا اثبات شد که رکورد سمپراس رو زد و 2008 استرس زیادی داشت چون هیچوقت رولندگاروس رو نبرده بود وگرنه رافا مال این صحبت ها

نبود که اونجوری ببره ایستاده بود راجر خودش توپو میزد به در و دیوار...
نکنه میگی فدرر بهترین تنیسور تاریخ نیست؟اگه اینجوریه که ما بریم به سلامت؟
BABAK آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-22-2010, 03:20 PM   #196
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
بشمار
باز داری دروغ میگی، شما عمرا تو ست ست همچین بحثی نکردید، همین اواخر تو همین تنیس تاکرز، فرید تو چت باکس این بحث رو مطرح کرد که اگه راجر بد سرویس زد به خاطر این بود که رافا خوب ریترن میکرد و برای همین ارورش رفت بالا.
بچه خر میکنی؟
من اون موقع ست ست بودم.
اولین پست میلاد بعد از باخت راجر تو استرالیا درمورد سرویس بد راجر بود و گفت که بد سرویس زد
حال ندارم برم بگردم و پیداش کنم ، اگه واست مهمه برو خودت نگاه کن ، شک نکن پیداش میکنی
در مواقع لزوم نیاز به خر کردن پیدا میشه ، بعضی مواقع نیازی نیست
قدیمی 04-22-2010, 03:25 PM   #197
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

نقل قول:
تا وقتی شما فکر کردی پشت گوشای ما مخملیه، کاری پیش نمیره.
انگار ما به سیستم ست ست آشنا نبودیم، ما هم اونجا عضو بودیم.
باباجون برو اولین پست منو بخون ، گفتم نمیدونستم میشه بدون پرداخت عضویت پست داد
خود تو هم توی رولند 2009 که عکس آواتارت هم منصور بهرامی بود ، همین حرف رو زدی ، گفتی نمیدونستم میشه پست داد .
مثلا سال 2008 بعد از یو اس اوپن یادمه همین یه پسره عضو شده بود و میگفت نمیدونم چجوری پول پرداخت کنم ، که فکر هم میکنم همین فرد بود ، که یهو میلاد تو آیتی ست پیداش شد و اومد با علی و بهمن بحث کرد .

اواخر سال 2007 میلاد و خشایار یه بحث با هم راه انداخته بودن ، میلاد میگفت رافا فقط دو ماه میتونه خوب بازی کنه و خشایار هم میگفت مهم نیست ، ما فقط رولند رو میخوایم ، شروع کننده ی تاپیک هم سلام عزیز بود .

راستی من چرا باید برای تو دلیل بیارم ؟ باور نداری ؟ نداشته باش و جهنم

ویرایش توسط Afshin : 04-22-2010 در ساعت 03:28 PM
قدیمی 04-22-2010, 03:26 PM   #198
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
اصلا بحث سرفیس خاصی نبود ، بحث جناب رضا بود که در مقام مقایسه برومد و فدرر رو یه بازنده مقابل رافا قلمداد کرد ... در حالی که 9 تا از بردهای رافا در سطح کلی بدست اومده که نشون از برتریش در این سطح داره ، چجوری شما برداشت کردی که فقط بحث در مورد خاکه ، خدا میدونه و خودت

اتفاقا مهمه ، همین فقر استعداد باعث شده که میانگین سالی 1 گرنداسلم ببرید
راستی ازون ضرب و تقسیماتی که خودت و بهمن و علی میکردید دیگه انجام نمیدی ؟ یه حساب سر انگشتی بکن ببینیم رافا تا سال 2012 که ظاهرا تاریخ انقضای دنیا هم فرا میرسه چند تا گرند اسلم میتونه ببره ..
یادمه علی با انتگرال و موثر گیری و واریانس و کوواریانس اثبات کرده بود که رافا 18 تا گرند اسلم میبره ...
مگه چند ساله که رافا روی گرس و هارد هم خوب کار می کنه؟؟ توقع داری 3 سال رسیده فینال ویمبلدون 5 بار قهرمانش شده باشه 7 بارم لابد فدرر رو شکست داده باشه!!

من هنوزم معتقدم گرند اسلم های رافا دو رقمی میشه ولی صد در صد نمیگم رکورد فدرر رو میزنه هر چند فرصت زیادی داره تا این کار رو هم بکنه
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-22-2010, 03:27 PM   #199
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
شما سال 2006 ثبت نام کردی ولی خودت مونت کارلوی 2009 توی بخش تنیس پیدات شد ، که میلاد معرفیت کرد و گفت این کوروشه و تو بعضی سایت های دیگه مدیر بخشه تنیسه ... گفتم که پست ها رو میخوندم ولی نمیدونستم میشه بدون پرداخت عضویت پست داد .
من استرالیای 2009 که رافا قهرمان شد اونجا داشتم کل کل میکردم که میلادم گفت شماها مغرور شدید و ... !! چطور شما منو از مونت کارلو دیدی!! پس نگو پست ها رو میخوندم بگو بعضی پست ها رو میخوندم
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-22-2010, 03:30 PM   #200
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
اولین پست میلاد بعد از باخت راجر تو استرالیا درمورد سرویس بد راجر بود و گفت که بد سرویس زد
حال ندارم برم بگردم و پیداش کنم ، اگه واست مهمه برو خودت نگاه کن ، شک نکن پیداش میکنی
در مواقع لزوم نیاز به خر کردن پیدا میشه ، بعضی مواقع نیازی نیست
دیگه نیازی نیست دروغگوییت رو بیشتر به همه ثابت کنی، رفقای ست ستیت الان بهتر از همه فهمیدن کی داره راست میگه کی دروغ، میلاد که همیشه میگه راجر بد سرویس زد باخت، شک نکن، نیازی به گشتن نداره، ولی این حرف که علت بد سرویس زدنش، ریترن خوب رافا بود رو فرید بهتون یاد داد همین اواخر. با خودت رو راست باش حداقل!
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
فصل خاك , نادال , نظر سنجی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)