![]() |
#1071 | ||||
Moderator
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
من فکر می کنم واسه ی شما سوءتفاهم پیش اومده، من گفتم "اگر مبتدی هستین" که الزاماً معنیش این نیست که شما قطعاً مبتدی هستید. از طرف دیگه من این جمله رو با توجه به پست هایی که قبلاً گذاشته بودین گفتم. من تا حالا با بازیکن های حرفه ای (که حرفه شون تنیس بازی کردن باشه و از این راه پول دربیارن) برخورد نداشتم ولی بازیکن های آماتور سطح پیشرفته ای رو که دیدم همه شون می دونستن که چند ساعت باید تنیس تمرین کرد و چه راکتی براشون مناسبتره و ... . بیشتر دوستانی هم که در مورد راکت سوال می پرسن در سطح مبتدی هستن (همونطور که من و شما هم یه زمانی مبتدی بودیم و مبتدی بودین توهین نیست)، و با این وصف به بنده حق بدین که وقتی یه نفر در مورد راکت سوال های پایه ای می پرسه من احتمال بدم که مبتدی باشه و اطلاعات بیشتری در اختیارش بذارم. با این همه اگه از اون پست من دلخوری ای واستون پیش اومده من از شما عذرخواهی می کنم و اگه باز هم سوالی داشتین در خدمتتون هستم. |
||||
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1072 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
محمود جان، این چه حرفیه دوست عزیز؟ شما سرور ما هستین ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1073 |
Senior Member
پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
|
![]()
با سلام خدمت دوستان.سوالم اینه،بالای سر راکت که یه روکش محکم پلاستیکی داره،آیا قابل تعویض میباشد،حدودا چه قیمتی هستش؟!!!!!؟؟؟؟؟؟؟روکش بالای سر راکتم یخوردش کنده شده آیا مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Moderator
|
![]()
سلام میلاد جان، به اون چیزی که بالای سر راکت هستش bumper guard می گن و تعویضش بسیار راحته، فقط باید اون مدل خاص که متغلق به مارک و مدل راکت شماست رو پیدا کنین. قیمتش رو توی ایران ندارم، اما سایت tennis warehouse قیمت اون ها رو بین 4 تا 10 دلار اعلام کرده. اون یه خورده کنده شدن هم مشکلی ایجاد نمی کنه، خیالت راحت.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Senior Member
|
![]()
مرسی مهندس تنیس عزیز
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما miladroozbeh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#1076 |
Senior Member
|
![]()
پیام جان من رفتم تو سایت و برچسب نشونم داد. منظورم برچسب یا آندر اور نبوده.ببین وقتی که راکت فابریک میخری،بالای راکت پلاستیک محکمی وجود داره که یه سری سوراخ داره واسه رد شدن زه.من منظورم اون بود.نمیدونم منظورمو گرفتی!!!؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | ||
Moderator
|
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
اینجا هم جفتش رو با عکس گذاشته: http://www.midwestsports.com/tennis-...et/p/BUMPGROM/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Senior Member
|
![]()
ای ول دمت گرم دیدمش اما تو سایت تنیس ورهویس که میرم عکساشو نشون نمیده!!!امن که راکت شاراپووا 2012 رو دارم،راکت 2016 شارا مثلا، grommet اش به راکت من باید بخوره دیگه؟یا اینکه فرق میکنن بازم ؟!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Member
پستها: 69
سپاس: 138
در 48 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmoud RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1080 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
Head Youtek IG Instinct MP که مال سال 2011 هستش http://www.tennis-warehouse.com/descpage-HTIGI.html یا Head YOUTEK Graphene Instinct MP که مال سال 2013 هستش http://www.tennis-warehouse.com/Head...EAD-HGIMP.html ببین دقیقاً اسم راکتت یه و توی این لینک به راحتی می تونی گرومت مناسبش رو پیدا کنی و دیگه الزاماً نیازی به عکس نیست: http://www.tennis-warehouse.com/catpage-GROMHEAD.html معمولاً ابعاد راکت و کناره هاش در آپدیت های بعدی راکت تغیرات جزیی ای می کنه که ممکنه باعث بشه گرومت یه راکت واسه ی آپدیت اون راکت به درد نخوره. ولی اگه ابعادش تغییر نکرده باشه به احتمال زیاد نباید مشکلی پیش بیاد. |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |