|
![]() |
#1 | ||
Moderator
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
مرسی از لینکت در مورد نواک. من لینک منابعی که رو توی پست های قبلی گذاشته بودم رو اینجا با آوردن پست قبلی حودم دوباره مشخص کردم که اگه ندیدی یه سر بری ببینی. اون دوتای اولی جزو Stringer معروف هستن و مخصوصاً یکیشون اطلاعاتش رو بر اساس زه ها و راکت های بازیکنای ویمبلدون نوشته. یکی دیگه هم که گفتم stringer سال 2005 بوده. لینک تصویری و قابل دانلود نیت فرگوسن که استرینگر فدرر و جوکوویچ و موری و غیره است هم جزو همون منابعیه که توی پست های قبلی من هست. ولی منبع شما چیه؟ یه سری آدم ناشناس که فقط و فقط بر اساس گفته ی شما استرینگر بودن و راکت اونا رو گرفتن یا توی تمرین دیدنشون. به هر حال شاید هم شما درست بگی ولی این ایمان و باوری که شما به حرفت در مورد متفاوت بودن راکت های حرفه ای ها داری رو من ندارم و می گم نمیشه با قطعیت نظر داد و خوندن نظر استرینگر ها بهترین گزینه ی موجوده. شاید اشتباه از منه که برام سخته حرفی رو که قابل استناد نیست و شواهد کافی برای اثباتش وجود نداره، صرفاً به خاطر اینکه یه نفر می گه حقیقته اینه و جز این نیست بپذیرم. |
||
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
راجر فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
.::. کلوپ هواداران رافائل نادال، اعجوبه ی دنیای تنیس .::. | koury | رافائل نادال (Rafa Nadal) | 352 | 10-05-2017 10:11 PM |
کلوپ هواداران نوواک جوکوویچ؛ سونامی صربستانی دنیای تنیس | koury | نواك جوكوويچ (Novak Djokovic) | 204 | 09-16-2016 07:50 PM |
گالري عكس هاي راجر فدرر | ROGER FEDERER | راجر فدرر (Roger Federer) | 572 | 07-13-2015 12:03 AM |
راجر فدرر از صعود به دیدار پایانی تنیس مسترز رم بازماند. | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 3 | 11-28-2010 03:22 PM |
لحظه باور نكردني براي راجر فدرر | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 1 | 07-07-2009 01:37 PM |