|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2012 ؟! | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 19.71% |
رافائل نادال |
39 | 28.47% |
راجر فدرر |
66 | 48.18% |
اندی ماری |
1 | 0.73% |
هیچکدام |
4 | 2.92% |
رأی دهندگان: 137. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
پستها: 20
سپاس: 9
در 19 پست 78 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
کامان جوکو ..
بازی بسیار تماشایی بود ، جوکو 3 رادک استپانک 1 هرکس ندید ناجوووور ضرر کرده ، مخصوصا ست سوم ، گیم 5 ، حتی لبخند رو روی لبای همسر سنگین و اخموی استپانک رو هم آورد . فن و تکنیک بیداد میکرد توی بازی نواک ، امیدوار بودم الان شدید تر هم شد امیدواریم . ست اول رو استپانک تنها با یک بریک پوینت پیروز شد که خیلی جالب بود . اما نواک به این سادگیا کم نمیاره ، صعود به دور چهارم مبارک . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
جناب نوسترآداموس تنيس !! اي پيشگو !! اي خداي كارشناس اي شمائي كه ١٠ ساله تنيس ميبينيد : من برام سواله كه شما كه ١٠ ساله تنيس ميبينيد قبلا طرفدار كي بودين ؟ قاعدتا بايد طرفدار فدرر باشين چون اون نوواك نبوده ، در ضمن شما كه اينقد پيشگوئيتون عاليه چرا توي سايت هاي شرط بندي ، شرط نميبندين ؟ خواهشا اينقدر هم سيگار نكش سرطان ميگيري خداي نكرده ویرایش توسط Maani : 06-29-2012 در ساعت 08:00 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
1. من گفتم دور چهارم نه یک چهارم ![]() ![]() ![]() ![]() 2. من گفتم " مگه من نوستراداموس هستم ؟ " ( این جمله معنیش اینه که نیستم ) ![]() ![]() 3. 10 ساله تنیس میبینم حتما باید 10 سال نواکی باشم ؟ اومدیمو نادال سرطان گرفت مرد شما دیگه تنیس نمیبینی ؟ ![]() ![]() ![]() و در آخر بگم بابا من فقط واسه گرند اسلم ویمبلدون مهمانتون هستم ، واقعا جو ِ بدی هست اینجا اما تا ثانیه ی آخر تورنمنت خواهم ماند که مثل خیلیا بچه بازی نباشه .. متاسفم واست ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
نترس نادال سيگار نميكشه كه سرطان بگيره من براي جناب نوسترآداموس تنيسمون نگرانم ، اينجا جوش هم خوبه فقط بديش اينه كه حرفي بزني عليه بازيكني جوابتو ميدن ، تو روي چشم ما جا داريد كجا حالا ؟ مگه چند تا نوسترآداموس داريم ؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
خاموشی .. ![]() ==== در مورد اینکه قبل از نواک طرفدار کسی نبودم ، باید بگم اولین باری که انسان یه ورزش رو تماشا میکنه ، دنبالش میره ، میبینه ، حسش میکنه ، قرار نیست طرفدار کسی باشه تا اینکه چند تورنمنت بگذره و یه چیزی حالیش بشه و از یکی طرفداری کنه و هوادارش بشه . اون زمان آغاسی روی بورس بود منم مینشستم نگاه میکردم ، اما به طور حرفه ای قبلا هم گفتم ، زمانی که نواک چهارم بود هوادارش بودم و شیرینیش به این بود که از اون زمان هوادارش بودم و بازیاش و میدیدم نه مثل یه عده با شنیدن اسم های توی خبر شبکه سه به یکی حس پیدا کنم . امیدوارم این قسمت دوم دیگه درک بشه چون واقعا فکر نمیکنتم خیلی سخت باشه ویرایش توسط mehdipino : 06-29-2012 در ساعت 09:36 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
پستها: 13
سپاس: 22
در 9 پست 50 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rogerr federer
/Bernard Tomic/rafael nadal/andy murray
|
![]() نقل قول:
احساس میکنن دیگه هرچی و هرکی در عالم تنیس میشناسن البته به کسی بر نخوره ها ![]() شما که اینجوری نیستین ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() شما تو این پستی که زدید بالغ بر 2000تا علامت تمسخر گذاشتین و طرفتون رو به جای اینکه باهاش بحث کنید مسخره کردین جالب اینجاست که از موقعی که پست زدین ادعای مردی و بزرگی و شخصیت کردین همه رو بچه خطاب کردین اما خودتون ... من نمیگم که نظرات شما اشتباهه یا نه طرف مقابلتون درست میگه یا نه اما این رو میدونم که بحث کردن ادابی داره که شامله مسخره کردن نمیشه امیدوارم نظرمن شما رو نرنجونده باشه |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
جواب ِ " هااای " چی هست ؟ " هوووی " وقتی پستهای بی مشکل ( اگه مشکل داشتن مدیرا برخورد میکردن ) با تمسخر مواجه میشه و ... وقتی من بحثی با ایشون نداشتم و از یه جمله ی من 30 تا برداشت اشتباه کرده ایشون یه نیشخند بزنم و ... کما اینکه در پست آخر گفتم خاموشی بهترین جواب هست ... من تعجب میکنم این جمله ی من که " نادال سلطان تنها خاک رس حذف شد" انقدر باید کش داده شه ؟ این واقعا توهین بود که یه سری جملات .. زشته اصلا بحث کردنش توی این تاپیک زیر پست ِ ( راجررر راجررررررر راجررررررررر ) شونصدتا سپاس میشه و به پستهای فنی تر اهمیتی داده نمیشه ( پست های خودمو نمیگم چون اصلا فنی بحث نکردم بعد داستان نشه ![]() به نظرم اگه اینجا مدیرانی تنیسورای متفاوت می بود خیلی جو بهتر و متعادل تر میشد ، بحث ها هم کش داده نمیشد . در هر صورت خودتون میدونید من که تا انتهای تورنمنت فقط هستم ، واسه جو ِ بهتر گفتم و فقط هم پیشنهاد بود . ویرایش توسط mehdipino : 06-30-2012 در ساعت 03:30 AM |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdipino به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Member
پستها: 40
سپاس: 43
در 35 پست 220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر كبير، جوكويج، اندي ماري و راديك
|
![]()
با سلام- من به دنبال لينك دانلود بازي نادال- روسل و فدرر و بنتو هستم لطفا در صورت امكان لينك هاي آنرا قرار دهيد
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|