|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]() راهیابی آزارنکا،استوسور و رادوانسکا به دور بعد زن شماره یک تنیس زنان، ویکتوریا آزارنکا امروز موف شد در راند دوم مسابقات به راحتی از سد حریف آلمانی خود عبور کند. تنیسور بلاروسی که در مرحله قبل مقابل حریف ایتالیایی شوکه شده بود و چیزی با حذف زود هنگام از مسابقات فاصله نداشت امروز توانست در 55 دقیقه و با نتایج 6-1 6-1 زن شماره 198 جهان را در هم بکوبد. تنیسور 20 ساله آلمانی در آغاز بازی یک گیم را پیروز شد اما در ادامه 11 گیم پیاپی به حریف قدرتمند بلاروسی خود واگذار کرد. " من امروز اصلا حریفم رو نمی شناختم. اما در چند گیم ابتدایی بازی متوجه شدم که او چگونه است و چجوری بازی می کند. بعد از چند گیم من تلاش کردم تا به ریتم مناسبی برسم برای شکست دادن این حریف. قطعا من امروز بسیار بهتر بازی کردم. " ویکا گفت. قهرمان گرند اسلم استرالیا در دیدار بعدی خود باید به مصاف تنیسور کانادایی،الکساندرا ووزنیاک برود. " او یک حریف ماهر است. من قطعا باید در مرحله بعد تنیس خیلی خوبی را ارایه بدهم." آزارنکا گفت. آزارنکا تلاش خود را می کند تا پس از قهرمانی در استرالیا،اولین رولند گاروس خود را نیز امسال بدست بیاورد. آخرین بار جنیفر کاپریاتی آمریکایی در سال 2001 موفق شد دو گرند ابتدایی سال را در بخش زنان پیروز شود. در دیگر بازی امروز فینالیست سال 2010 رولند گاروس و قهرمان سال قبل یو اس اپن، سمانتها استوسور استرالیایی به راحتی موفق شد از سد حریف خود عبور کند. استوسور در دو بازی اول خود فقط 9 گیم را در مقابل حریفان از دست داده است. قهرمان یو اس اپن امروز در برابر فلکونی پیروزی بسیار راحتی بدست آورد. " من فعلا در راند سوم هست و تا پایان تورنمنت راه زیادی باقی مانده است." استوسور گفت. آنا ایوانوویچ، قهرمان سال 2008 رولند گاروس برای راهیابی به راند سوم کار سختی را پیش رو نداشت. سید 13 مسابقات در 55 دقیقه حریف اسراییلی، شاهار پیر را در منهدمکرد و به دور بعد راه پیدا کرد. در مهم ترین بازی امروز زن شماره 4 جهان، آگنیسزکا رادوانسکا به مصاف قهرمان بزرگ آمریکایی ونوس ویلیامز رفت. ونوس زن شماره یک اسبق زنان و قهرمان 7 گرند اسلم در راند دوم وداع تلخی با رولند گاروس داشت. او پس از بیماری هنوز نتوانسته آمادگی خود را بطور کامل بدست بیارد و امروز هم در برابر حریف سخت کوش خود ، حرفی برای گفتن نداشت. رادوانسکا موفق شد در این بازی که حدودا 1 ساعت به طول انجامید با نتیجه 6-2 6-3 از سد ویلیامز عبور کند. تنیسور کشور میزبان، ماریون بارتولی هم امروز مغلوب حریف کروات خود شد و از رولند گاروس کنار رفت. بارتولی سید هشتم مسابقات که در سال گذشته موفق شد تا مرحله نیمه نهایی صعود کند امروز با 14 دابل فولت بازی را در سه ست که 2 ساعت و 12 دقیقه به طول انجامید با نتیجه 6-2 3-6 6-3 به پترا مارتیک واگذار کرد. سید 15 مسابفات ،دومینیکا سیبولکووا هم امروز موفق شد با نتیجه 6-0 6-2 از سد وانیا کینگ آمریکایی عبور کند و حریف سارا ارانی شود. ارانی با پیروزی 2-0 در مقابل ملانی اودین به راند سوم راه یافت. در سایر دیدار های مهم دیگر اسوتلانا کوزنتسووا و فلاویا پنتا نیز با غلبه در مقابل حریفان راهی دور بعد شدند. در آخرین بازی امروز هم آنجلیک کربر به مصاف گورتسووا رفت که این بازی به دلیل بارندگی متوقف و به فردا موکول شد. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Roger's Fan
![]() |
![]() تلاش جوكويچ و فدرر براي صعود به مرحله سوم ![]() جوكويج در كنفرانس مطبوعاتي گفت: “من توقف كردم، بعد از هفت گيم بي نقص به او فرصت بازگشت را دادم.او در ست دوم و سوم خيلي خوب دفاع مي كرد، مخصوصا ست دوم.قطعا امروز حريفم را دست كم نگرفتم.انتظار داشتم بجنگد.انتظار داشتم بازگردد.او هيچ چيز براي از دست دادن نداشت و كيفيتش را نشان داد و در ست دوم و سوم خيلي خيلي عالي بود.در كل از بازي راضيم.به نظرم همه چيز خوب كار مي كرد.بعد از هر بازي حس بهتري دارم.” بازيكن 25 ساله در ديدار بعد به مصاف نيكولاس دِويلدر فرانسوي مي رود كه مايكل برر را پس از 2 ساعت و 16 دقيقه با نتيجه 7-6(5), 6-4, 6-2 مغلوب كرد. دويلدر: “خيلي خوشحالم كه به دور سوم رسيدم چون براي اولين بار در يك گرند اسلم است.پس اينكه بعد از سه سال سخت با مصدوميت هاي فراوان اين را تجربه كنم خيلي دلنشين است.خيلي خوشحالم.در مرحله بعد با جوكويچ بازي مي كنم.خب، چه آرزوي بهتري مي توانستم داشته باشم؟” ![]() دل پوترو درباره مسابقه بعدي گفت: “ما يكديگر را خيلي خوب مي شناسيم.مسابقاتي كه بازي مي كنيم هميشه دشوار هستند.نحوه بازيش شبيه بازي من است.واقعا هجومي است.واقعا خوب سرويس مي زند.خطرناك است.بازي سختي خواهد بود.” ![]() فدرر: “من به تايبريك رسيدم و به جاي هجومي بودن، به او اجازه دادم نشان دهد چه كاري مي تواند انجام دهد.دو ضربه زيبا زد و پس از آن من خوب بازي نكردم.هرچند ست نخست را 6-3 با يك بريك محكم بردم، مي دانستم اگر او وارد مسابقه شود سخت تر خواهد بود و فرصت هاي زيادي در ست دوم داشت.در ست سوم تصميم هاي اشتباهي گرفتم و او خيلي خوب بازي كرد.سپس كمي در ابتداي ست چهارم آرام شد كه خيلي مهم بود.” فدرر به ديدار نيكولاس ماهو مي رود كه 75 درصد سرويس هاي اول را امتياز تبديل كرد تا 4-6, 6-4, 7-6(5), 6-3 مارتين كليزان را از پيشرو بردارد. ![]() لودرا به خبرنگاران گفت: “سعي كردم با والي ريترن كنم، ريترن والي، ولي او خيلي قدرتمند است.مي خواستم توپ ها را كمي كند بفرستم، تا سرعت را تغيير دهم ولي براي آزار دادنش هيچ وقت به اندازه كافي خوب نبود...حريف سرسختي است.اين را در هفته هاي اخير در سه تورنومنت مسترز نشان داده.چيز زيادي نمي توانم يا نمي توانستم انجام دهم.” ![]() سيمون: “به نظرم چون پيروز شدم حس خوبي دارم.ولي ما بيشتر از سه ساعت بازي نكرديم پس هنوز مشكلي نيست (با لبخند)، حتي اگر پنج ست باشد.بازي خيلي سختي بود.حس خوبي در زمين داشتم، دو ست جلو بودم، تنيس خوبي بازي مي كردم.سپس او چند ضربه شگفت انگيز زد و در ست سوم وچهارم خيلي خوب بازي كرد.در آغاز ست پنجم سخت بود...شروع به از دست دادن چند ضربه كرد و در نهايت در گيم نخست سرويسش را بريك كردم و اين خيلي خيلي مهم بود.” در ديگر ديدارهاي مهم روز نخست از مرحله دوم، فرناندو ورداسكو 6-7(5), 6-3, 6-2, 6-2 ژيل مولر را مغلوب كرد.آندرياس سپي ايتاليايي با نتيجه 6-7(5), 6-2, 2-6, 6-1, 6-2 ميخائيل كوكوشكين را از پيشرو برداشت و استانيسلاس واورينكا توانست 7-6(3), 6-7(4), 6-2, 6-1 پابلو آندوخار را حذف كند. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Roger's Fan
![]() |
![]() روز پنجم رولند گاروس: برد ماري با وجود مصدوميت؛ ديدار حماسي در فيليپ شاتريه ![]() ماري: “من ديروز در تمرين كاملا خوب بودم، مشكلي نبود، به تخت خواب رفتم و خوب بودم، و امروز صبح بيدار شدم ، نمي توانستم هيچ وزني را بر روي پاي چپم قرار دهم.تمرين كردم، مشكلي نداشتم.عالي نبود ولي خوب بود.پس از آن، قبل از مسابقه حس خوبي نداشتم.درباره انصراف دادن صحبت كردم.سپس دقيقا در شروع مسابقه، دوباره خوب بودم.نمي دانم به خاطر اضطراب، آدرنالين يا هر چيزي بود.خيلي بد نبود.وقتي از تعويض زمين بعد از نتيجه 3-0 بلند شدم، خيلي خيلي دردناك بود و به وضوح براي يك ساعت، يك ساعت و 15 دقيقه، يك ساعت و نيم خيلي مشكل داشت.پس از آن حس بهتري داشتم.ولي باز هم عالي نبود.قفط به نحوي سعي كردم راهي براي تغيير جهت بازي پيدا كنم چون شايد چند امتياز با انصراف فاصله داشتم، در ميانه ست دوم.” نيمينن پس از باخت گفت: “دو گيم اول كيفيت خيلي خوبي داشتند.نياز نبود كاري انجام دهم.به ندرت مي توانست راه برود.بايد در ست دوم بريك دوم را هم مي گرفتم تا پيروز شوم.آن را به دست نياوردم و دو گيم خيلي بد را بازي كردم و او شروع به ارائه نمايش بهتري كرد و من در واقع هيچ وقت نيروي حركتي را باز نگرداندم.سعي كردم بيشتر هجومي باشم ولي حس خوبي نداشتم.حركتم در زمين بد بود و خطاهاي زيادي داشتم.پس از آن او متفاوت از ابتدا بازي كرد.” ماري براي صعود به دور چهارم بايد سانتياگو جيرالدو را شكست دهد كه موفق شد سيد 25ام، برنارد توميك را در 1 ساعت و 47 دقيقه 6-4, 6-1, 6-3 از پيشرو بردارد. ![]() رافا: “به نظرم بازي خيلي محكمي را نمايش دادم.ست نخست در سطح خوبي بود.ست دوم در پايان خوب بود ولي در ميانه با سرويسم مشكل داشتم – دو فرصت بريك در دو گيم پياپي.به نظرم ست سوم عالي بود.از بازيم در ست سوم خيلي راضي هستم.مي توانم پيشرفت داشته باشم.سرويس اولين قسمت است.به نظرم در طول مسابقه سطح سرويسم را بهبود دادم ولي بازي را با سرويس خيلي بد آغاز كردم.براي بقيه قسمت ها، كم يا زياد، بايد خوشحال باشم.” ايستومين به خبرنگاران گفت: “او خيلي سريع مي دود و در زمين حركت مي كند.سعي مي كند به هر توپي ضربه بزند، پس وينرهاي زيادي دارد و خوب سرويس مي زند.بر روي خاك رس هر كاري مي كند.همانطور كه همه مي گويند، ‘پادشاه خاك رس’.من در گذشته بر روي خاك رس با او بازي نكرده بودم و برايم تجربه خوبي بود.در ابتدا مسابقه خوبي برايم بود.اشتباهات زيادي نداشتم.به نظرم در فرم خوبيست و تا به حال تورنومنت هاي زيادي را بر روي خاك رس كسب كرده.از نظر من او باز هم شانس برتر قهرماني در رولند گاروس است.” ![]() سونگا گفت: “ديروز، شرايط خيلي دلخواه من نبود.وقتي هوا سنگين است بازي كردن برايم سخت است.نمي توانم خوب والي بزنم.نمي توانم از بيس لاين ضربه وينر بزنم و مسابقه مانند تعقيب موش و گربه مي شود.و من در اين روش خيلي خوب نيستم.ديروز سر و صداي زيادي بود و من كمي عصبي شدم.پس فكر كنم ايده خوبي بود كه بازي ديروز متوقف شد و دوباره در شرايط خيلي بهتري برايم شروع شد.” ![]() فرر در كنفرانس خبري گفت: “خوب بازي كردم.باثبات بودم و فرصت هاي زيادي به او ندادم تا به بازي وارد شود.بر روي ضربات دراپ خيلي هجومي است و لمس استثنايي دارد ولي نكته خوب اينست كه در ست اول خيلي زود بريك كردم و در مسابقه پيروز شدم.” ميلوس راونيچ كانادايي مقابل يسه لوين آمريكايي قدرتمند ظاهر شد و 16 ايس و 40 وينر زد تا در 1 ساعت و 56 دقيقه،6-4, 7-5, 6-2 برنده شود.بازيكن 21 ساله در ماه آوريل به مرحله نيمه نهايي مسابقات بارسلونا (شكست از فرر) رسيده بود. راونيج: “حس خوبي دارم.خيلي اعتماد به نفس دارم.هنوز چند چيز را بايد بفهمم.چند كاري كه دوست داشتم انجام دهم، بهتر سرويس بزنم.بيشتر ديكته كنم، مخصوصا در ست دوم.در ست سوم بهتر كار كردم.مي دانم خوب بازي مي كنم.مي دانم خوب ضربه مي زنم.” ![]() اين مسابقه با 76 گيم ركورد طولاني ترين بازي رولند گاروس از زمان اختراع تايبريك (سال 1973) را به جا گذاشت و از نظر زماني بعد از ديدار 6 ساعت و 33 دقيقه اي فابريس سانتورو و آرنولد كلمان به دومين مسابقه طولاني تبديل شد. متيو كه در ماه ژانويه پس از 15 ماه مصدوميت به رقابت ها بازگشت، درباره مسابقه گفت: “مسابقه ماهو را به ياد داشتم، پس نمي توانستم باور كنم كه به پايان رسيده.من مچ پوينت داشتم.سخت بود.هر بار نياز داشتم بر روي سرويسم تمركز كنم پس وقتي بازي تمام شد، من با فهميدن اينكه واقعا به پايان رسيده مشكل داشتم.” ايزنر كه 20 تا از 24 فرصت بريك را ناكام گذاشت، گفت: “امروز فرار كردم؛ مي توانست بدتر باشد.ولي نتوانستم انجامش دهم.حس كردم در الگوهايي قرار گرفته بودم كه برايم مناسب نبود.همه ريترن ها را به سمت بكهندش مي زدم و او جلو مي آمد و مرا در زمين حركت مي داد.وقتي اين سو و آن سو مي روم نمي توانم امتياز را كسب كنم.” ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|