|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#61 | |
Rafa's Fan
پستها: 282
سپاس: 2,061
در 275 پست 1,296 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA*****Vica
|
![]() نقل قول:
![]() شما رو نمی دونم ولی من هرچی به عملکرد راجر تو ویمبی و us پارسال و استرالیا ی امسال نگا میکنم،امیدواری برای قهرمانی نمیبینم. ![]() البته من با این که طرفدار دو آتیشه ی نادالم میگم که رسیدن به افتخارات راجر سخته ![]() ![]() راستی راجر در آستانه ی 26 سالگی چندتا گرند داشت؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rafa's Fan
|
![]() |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
ali novak,
AndreS,
Aryan,
elina.n,
hasti_khanum,
john,
M A E S T R O,
manoochehr1984,
Nima93,
Pouya,
S.A.IVI.A.N,
sana zhigoool,
saRAfa,
The King,
vafa,
vids
|
![]() |
#63 | |
Member
پستها: 63
سپاس: 210
در 56 پست 296 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer
tsonga
nalbandian
monfils
djokovic
s.williams
delpotro
safin
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ahas69 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#64 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 548
در 169 پست 1,232 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر /
خوان مارتین دلپوترو /
اندی مورای /
ماریا شاراپووا /
کارولین وزنیاکی /
سرنا ویلیامز
|
![]()
سلام بچه هــــــــــــــــــــــــا
![]() من برگشتم. خوبیــــــــــــــــــــــن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم براتون 1 ذره شده بود....... ![]() بچه ها من فقط شبکه های Rai Sport 1,2 رو دارم چرا بازی ها رو کامل پوشش نمیده؟ تازه فقط Rai 1 پخش میکنه که.......... اونم فقط 3 ساعت عصر..... این چه وضعشه!!!!!!!! ![]() مسابقات خانم ها رو کجا و کی پخش میکنه؟ ![]() بازی فردا راجر چه ساعتیه؟ از این شبکه ها پخش مستقیم میشه؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
در بین کانال های رایگان NTV و Rai sport و الجزیره بازیا رو نشون میدن. از بین این 3 کانال تنها کانالی که تقریبا به طور کامل مسابقات رو پوشش میده ( که بانوان هم شاملش میشه ) فقط و فقط الجزیره هست. رای اسپورت و NTV هر موقع دوست داشته باشن نشون میدن هر موقع هم دوست نداشته باشن پخش نمی کنن. بازی راجر هم دومین بازی در فیلیپ شارقی هست. احتمالا میوفته حدودای ساعت 3. البته بستگی به بازی قبلش داره. الجزیره به احتمال 99 درصد نشون میده. ولی کانال NTV و Rai Sport کاملا 50 - 50 هست. ویرایش توسط Ahoura : 05-30-2012 در ساعت 12:34 AM |
|
![]() |
![]() |
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Alen,
ali novak,
Ali_RF,
AndreS,
Behr@d,
elina.n,
hasti_khanum,
javi,
M A E S T R O,
manoochehr1984,
M∂hdi,
Nima93,
nole,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
sana zhigoool,
sspol,
The King,
vafa,
vids,
شایان نادال
|
![]() |
#66 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
![]() البته فقط Rai Sport 1 پخش نمیکنه. هر روز هر کدامشون که برنامهشون جا داشته باشه اون پخش میکنه. یعنی یک روز اولی یک روز دومی. گویا این کانالهای NTV Spor و Rai Sport 1/2 روزانه فقط چهار ساعت تنیس پخش میکنند. NTV Spor پخش زنده رو معمولاً از حدود 3:30 عصر شروع میکنه (البته قبلش حدود 45 دقیقه تحلیل و بررسی داره). کانالهای Rai Sport هم که هر روز فقط یکیشون بازیها رو نشون میده. رای اسپورت، پخش زنده رو عموماً از 4:30 عصر شروع میکنه. (گاهی هم از 4:40). خلاصه همونطور که آقای Ahoura فرمودند، هر بازی مهمی که طی این چهار ساعت در حال انجام باشه، همون پخش خواهد شد. در مورد بازی خانمها هم فرقی نداره. چون گرند اسلمها، استثناء هستند و هر کانالی که بازیها رو پخش میکنه هم مسابقه خانمها و هم آقایون رو پوشش میده. مثلاً همون روزی که با هم صحبت کردیم، بعد از گیم آخر بازی راجر، مسابقه آنا ایوانوویچ از 1 Rai Sport پخش شد. اما کانال رایگان JSC Sports 2 که در نایـلست هست، از 1:30 ظهر (آغاز مسابقات) تا آخر شب (گاهی ساعت یک بعد از نیمهشب) حدود 12 ساعت پخش مستقیم داره (هم خانمها، هم آقایون) برای امروز، لطفاً برنامه بازیها در تاپیک خودش ملاحظه بفرمایید. میبینید که طبق برنامه اگر ویکتوریا آزارنکا یه خورده بازیش رو بیشتر طول بده فکر کنم از Set دوم بازی راجر بشه از Rai Sport 2 تماشا کرد. البته اینا همه احتمالات هستند. |
|
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
Alen,
ali novak,
Ali_RF,
AndreS,
Behr@d,
E H S A N,
elina.n,
EXpress,
hasti_khanum,
M A E S T R O,
Maani,
manoochehr1984,
mh_nik,
M∂hdi,
Nadal.N1,
Nima93,
Paymaan,
Pouya,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
sana zhigoool,
The King,
vafa,
vids,
شایان نادال
|
![]() |
#67 |
Murray's Fan
پستها: 29
سپاس: 193
در 20 پست 56 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: منصور بهرامی ـ اندی مورای
|
![]()
به امید اولین گرند ماری
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ایمان مورای به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#68 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 548
در 169 پست 1,232 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر /
خوان مارتین دلپوترو /
اندی مورای /
ماریا شاراپووا /
کارولین وزنیاکی /
سرنا ویلیامز
|
![]()
خب دومین برد راجر رو تبریک میگم.
![]() ![]() من که از ست سومش دیدم. چون شبکه پخش نمیکرد، اما همین ست کلی حرص خوردم. آخرای ست راجر فقط 1 امتیاز میخواست که بازی رو 0-3 ببره، 2 امتیاز هم جلو بود اما 3 امتیاز متوالی به حریفش داد و ست سوم رو واگذار کردو کار رو به ست چهارم کشوند!!!!!!!!! هرچی فکر کردم نفهمیدم چرا این کارو کرد. اصلا انگار این بشر خوشش میاد زیادتر از معمول بازی کنه و خودشو خسته کنه!!!! ![]() ![]() 1 کار دیگه اش هم حرصمو درآورد؛ توپ های آخرو انقدر بلند میزد که با فاصله خیلی زیاد از اون طرف زمین میرفت بیرووووووووووووون!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hasti_khanum به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#69 |
Roger's Fan
پستها: 361
سپاس: 307
در 345 پست 2,198 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer&gulbis& sharapova&ivanovic
|
![]()
امروز فدرر انگار که وزنه صد کیلویی به پاهاش وصل کرده بودن تو بعضی از حرکات خیلی کند به نظر میرسید.
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SOROOSH_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#70 |
Former Staff
|
![]() Third Round
![]() |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|