بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-22-2012, 12:17 AM   #1
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

نادال در مقابل جوكويچ ‘همه چيز را براي به دست آوردن دارد’

رافائل نادال در فينال مسابقات مونت كارلو با نواك جوكويچ روبرو مي شود، اين هشتمين رويارويي نفرات اول و دوم جهان در فينال يك تورنومنت از ابتداي فصل 2011 است.
جوكويچ هر هفت فينال اخير را به سود خود پايان داده، از جمله دو فينال خاك رس سال گذشته در مادريد و رم.همچنين در سه فينال گرنداسلم بر نادال غلبه كرده:ويمبلدون و آزاد آمريكا 2011 و آزاد استراليا 2012، بازي تاريخي پنج سته كه آخرين رويارويي آن ها بوده.نادال به دنبال كسب هشتمين قهرماني متوالي در مونت كارلو است.بازيكن اسپانيايي از رولند گاروس 2011 تا كنون موفق به كسب قهرماني نشده.
نادال:”حس مي كنم نسبت به او چيز خيلي كمتري براي از دست دادن دارم.من همه چيز را براي به دست آوردن دارم.اين مهمترين نكته است.اين تنها نكته مثبت درباره هفت مرتبه شكست است.مسابقات بعدي، فقط بايد ببريد.به مسابقه وارد مي شويد و مي دانيد اتفاق عادي شكست است ولي بيشترين تلاش را براي تغيير اوضاع مي كنيد.اين چيزيست كه سعي در انجامش دارم.”
در حاليكه جوكويچ مانند همين زمان در فصل گذشته بدون شكست نيست، ولي پس از قهرماني در ميامي به اينجا آمده.پيش از شكست دادن نادال در تورنومنت مادريد سال گذشته، بازيكن صرب ركورد 9 شكست و بدون پيروزي را در خاك رس مقابل نادال داشت.
جوكويچ:”سخت ترين بازي تورنومنت برايم خواهم بود.او در اينجا شكست ناپذير بوده.بهترين بازيكن در زمين خاك رس است.او بهترين تاريخ بر روي اين سطح است.اين بزرگترين نبرد است.بايد خوب بايد بازي كنم.بايد از ابتدا تا پايان خوب بازي كنم.نمي توانم افت و خيز داشته باشم.در مقابل رافا نمي توانم چنين هزينه اي بپردازم.ازين موضوع آگاهم.ولي چرا باور نداشته باشم كه
مي توانم ببرم؟”

پدربزرگ جوكويچ خاكسپاري شد

پدربزرگ پدري نواك جوكويچ، ولاديمير، روز شنبه در مراسمي كه گفته شده رييس جمهور صربستان در آن حضور داشته دفن شد.مرد شماره 1 تنيس جهان به خاطر حضور در مسابقات مسترز مونت كارلو قادر به شركت در اين مراسم نبود.جوكويچ گفت كه انصراف دادن از تورنومنت را در نظر گرفته است.
جوكويچ:”ولي از سوي ديگر من يك حرفه اي هستم و زندگي جريان دارد.مي دانم كه حالا نمي توانم چيزي را تغيير دهم.قطعا اين چيزيست كه زندگي به شما مي دهد و مي گيرد.اين چرخه طبيعي زندگيست. من خيلي به او نزديك بودم، پس فقدان بزرگي براي من و خانواده ام بود.ولي او همراه من است، اين را مي دانم، در روح.فقط بهترين خاطرات را به ياد مي آورم، و اين چيزيست كه قدرت بازي كردن را به من داد...مي خواهم باور داشته باشم كه وقتي يك انسان از اين دنيا مي رود، روحسش باقي مي ماند و وارد موجود ديگري مي شود و ما بايد زندگي كه آن فرد به جاي گذاشته را مقدس بشماريم.”

رابطه بين سرنا و فرناندز بهتر شده

سرنا ويليامز مي گويد كه او و كاپيتان تيم فد كاپ آمريكا، مري جو فرناندز رابطه بهتري دارند.امروز ويليامز بازي انفرادي خود را با پيروزي پشت سر گذاشت تا آمريكا 2-0 مقابل اوكراين جلو بيفتد.ويليامز در ماه فوريه پس از پنج سال در رقابت هاي فد كاپ برابر بلاروس شركت كرد.اين اولين بار بود كه در تيم فرناندز حضور مي يافت.
سرنا به Fedcup.com گفت:”از زمان رقابت فد كاپ برابر بلاروس كمي گذشته، برايم خوب بود كه مري را بيشتر بشناسم و او مرا به عنوان بازيكن بيشتر بشناسد.به نظرم اين بار رابطه خيلي بهتري داريم.مي خواهم آن را ادامه دهم.تمرين خوبي برايم است و ديدن نظرات مختلف خيلي خوب است.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-23-2012, 12:38 AM   #2
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

نادال:توقف روند شكست مقابل جوكويچ مهم بود

پس از غلبه بر نواك جوكويچ براي اولين بار در هشت مسابقه گذشته، رافائل نادال به خبرنگاران گفت كه اين پيروزي برايش مهم بوده.
نادال پس از هشتمين قهرماني در مونت كارلو:”متوقف كردن روند بد شكست مهم بود.يك بار ديگر قهرمان شدن مهم است.مخصوصا اين تورنومنت.تغيير آن وضعيت، قهرماني در يك مسترز، يكي از مورد علاقه هايم، امروز همه چيز كامل بود.”
جوكويچ براي حريفش ارزش زيادي قائل بود:”سرم را خم مي كنم.معمولا كلمات زيادي نمي توانيد بگوييد.فوق العاده، شگفت انگيز.روشي كه او در اين ورزش به كار گرفته نشان از يك قهرمان واقعي دارد.درباره او فقط جملات خوب را براي گفتن دارم.هر سال باز مي گردد و مانند اولين حضورش در اينجاست.”
با اين وجود، جوكويچ گفت كه اين هفته پس از فوت پدربزرگش ذهنيت مناسب را نداشته:”انرژي روحي در من باقي نمانده بود.تا به حال در اينگونه موقعيت احساسي قرار نگرفته بودم...فقط اميدوارم زمان كافي براي بازيابي و استراحت را داشته باشم و به مسابقات باز گردم.”
نادال اضافه كرد كه زانوي مصدومش كه او را مجبور به كناره گيري از نيمه نهايي مسابقات ميامي مقابل اندي ماري كرد و اجازه نداد تا چند روز پيش از مونت كارلو به تمرينات بازگردد وضعيت خوبي دارد.
رافا:”زانويم براي حركت محدوديتي ايجاد نمي كند.مي توانم 100 درصد بدوم.وقتي حس مي كنيد مي توانيد به دنبال هر توپ بدويد، درد هيچ گاه مشكل نيست.امروز، اينگونه است و من خيلي خوشحالم.”

فرناندز به بازگشت ونوس و سرنا اميدوارست

پس از هدايت تيمش در پيروزي 5-0 مقابل اوكراين، كاپيتان تيم فد كاپ آمريكا، مري جو فرناندز درباره حضور خواهران ويليامز در رقابت هاي فصل 2013 اميدوارست.سرنا دو مسابقه قبلي را براي آمريكا بازي كرده ولي اين شرط را براي كسب اجازه حضور در المپيك نياز داشت.سرنا كه ركورد بدون شكست را در اين مسابقات دارد، هيچ گاه در فصلي كه فد كاپ براي حضور در المپيك اجباري نبوده در اين مسابقات شركت نكرده.ونوس ويليامز بيشتر در اين مسابقات حضور داشته و فرناندز به بازگشت هر دو اميدوارست.
فرناندز:”اميدوارم هم سرنا و هم ونوس آماده حضور باشند.بارها درباره فد كاپ و بازي كردن با آن ها صحبت كرده ام.از آن لذت مي برند.اگر شرايط مناسب باشد و آن ها سالم باشند انتظار دارم كه بيايند.”
سرنا كه هر دو بازي خود در برابر اوكراين را با پيروزي پشت سر گذاشت، گفت كه از اين تجربه لذت برده.
سرنا ويليامز:”من كاملا اين تيم را دوست دارم.ليزل [هوبر] را دوست دارم، او خيلي فوق العاده و بي نقص است.كريستينا [مك هيل] عاليست و همچنين اسلون [استفانز] و من با آن ها خيلي صميمي شدم.مري جو يك مربي جوان است، خيلي وقت نيست كه از تور خارج شده پس واقعا دانش و تجربه دارد.فرصت فوق العاده اي برايم است، واقعا آن را دوست دارم.”

مصدوميت كيريلنكو برنامه روسيه را بر هم زد

برنامه كاپيتان تيم فد كاپ روسيه، شميل تارپيشوبراي قرار دادن ماريا كيريلنكو در تركيب اوليه تيم در مسابقه اين هفته با صربستان پس از مصدوميت مجدد او از ناحيه پا به هم خورد.به گزارش Sport Express، كيريلنكو قبل از رسيدن به مسكو بر روي پاي خود درمان انجام داده بود.پس از آن تارپيشو مجبور به استفاده از آناستاسيا پاوليوچنكوا شد كه بازي نخست در مقابل يلنا يانكويچ را واگذار كرد و پس از آن 3-6, 6-0, 6-3 از آنا ايوانويچ شكست خورد.صربستان رقابت اين هفته را با نتيجه 3-2 به سود خود پايان داد.

ايران به بازيكن بنگلادش اجازه ورود نمي دهد

به گزارش Reuters، مسئولان تنيس بنگلادش اعلام كرده اند پس ازينكه يكي از بازيكنان آن ها مجوز ورود به ايران را براي بازي هاي گروه سوم آسيا-اقيانوسيه جام ديويس دريافت نكرده، يك شكايت عليه اين كشور تنظيم خواهند كرد.مسابقات بين روزهاي 25-28 آوريل (6-8 ارديبهشت) در تهران برگزار مي شود.
بازيكن بنگلادشي، ديپو لال (Dipu Lal) به دلايل نامشخص از دريافت ويزا باز مانده ولي رسانه هاي محلي فكر مي كنند عدم صدور ويزا به اين دليل بوده كه شيبو لال (Shibu Lal)، برادر بزرگترش كه او هم تنيس باز است، تابعيت ايالات متحده را دارد.
جالب اينست كه ITF در سال 2010 بنگلادش را به خاطر عدم صدور ويزا براي يك بازيكن اسرائيلي كه قصد حضور در مسابقات رده هاي سني را داشت جريمه كرد.بنگلادش كه هيچ رابطه سياسي با اسرائيل ندارد، 2500 دلار جريمه شد و امتياز ميزباني در دو مسابقه را به اين دليل از دست داد.
رييس فدراسيون تنيس بنگلادش، شهريار عالم (Shahriar Alam) چنين گفت:”اگر به خاطر عدم صدور ويزا براي بازيكن اسرائيلي جريمه مي شويم، به نظرم ايران هم بايد براي انجام همين كار با ما جريمه شود.”

23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-24-2012, 10:15 AM   #3
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

نادال:باز گرفتن رنكينگ 1 در اولويت نيست

مرد شماره 2 تنيس جهان، رافائل نادال مي گويد كه باز پس گيري صدر رنكينگ برايش در اولويت نيست.با وجود كسب هشتمين قهرماني خود در مونت كارلو با شكست دادن نواك جوكويچ، نادال هنوز 3,755 امتياز كمتر از بازيكن صرب دارد.اين هفته نادال سعي در دفاع از عنوان قهرماني خود در بارسلونا دارد، جايي كه 6 بار در آن پيروز شده.
نادال به خبرنگاران گفت:”چالش من خوب بازي كردن در بارسلونا است، نه رنكينگ 1.شكست دادن نواك مهم بود، ولي اگر راستگو باشم، مهمتر اين بود كه در مونت كارلو قهرمان شوم.بعد از دوران بازيم چيزي كه باقي مي ماند قهرماني ها و پيروزي هاست، نه بازيكناني كه توانستم مغلوبشان كنم.”

شاراپوا به برنامه خاك رس اضافه كرد

ماريا شاراپوا براي نخستين بار در دوران بازي 10 ساله خود تصميم گرفته تا در سه تورنومنت خاك رس پيش از رولند گاروس بازي كند.بازيكن 25 ساله، مسابقات اين هفته اشتوتگارت را به تقويم خاك رس خود اضافه كرد كه شامل تورنومنت هاي رم و مادريد نيز مي شود.شاراپوا اولين عنوان بزرگ خود در خاك را سال گذشته در رم كسب كرد و با وجود تمايلش به عنوان يك بازيكن زمين هاي سريع، دو بار به فينال رولند گاروس راه يافته است.
شاراپوا در اشتوتگارت چنين گفت:”به اينجا آمده ام چون براي اولين بار با برنامه ريزيم سازگار است.معمولا قبل از پاريس فقط به رم و مادريد مي روم، ولي امسال يك هفته اضافي داشتم و به كارم آمد.فصل خاك رس خيلي كوتاهي است و من ازين فرصت استفاده كردم.هدفم در فصل خاك رس امسال بهبود شرايط جسمانيم است.مي توانم مسابقات طولاني تر را تحمل كنم و بهتر بازيابي كنم، هنوز درباره بازي در خاك رس مي آموزم كه كمي مانند بازي ‘موش و گربه’ است، چون توپ ها بيشتر و متفاوت باز مي گردند.درباره بازي و ساختن امتيازات خيلي مي آموزيد.”

كوزنتسوا:دستمزد بيشتر مي تواند تيم را تقويت كند

اسوتلانا كوزنتسوا مي گويد كه اگر فدراسيون تنيس روسيه به بازيكنانش پاداش بيشتري براي شركت در فد كاپ بدهد، بازيكنان برتر بيشتري از اين كشور تصميم به حضور در رقابت ها
مي گيرند.روسيه روز يكشنبه در مرحله نيمه نهايي مسابقات از صربستان شكست خورد، بدون حضور برترين بازيكنان خود، ماريا شاراپوا و ورا زووناروا.شاراپوا كه در حال حاضر رنكينگ 2 را در اختيار دارد، فقط تصميم به شركت در دور اول رقابت ها گرفت در حاليكه زووناروا قصد بازي كردن در برابر صربستان را داشت كه مصدوميت شانه مانع او شد.
كوزنتسوا در گفتگو با RIA Novosti:”اگر پول بيشتري اختصاص داده مي شد، ممكن بود وضعيت بهبود يابد، ممكن بود بازيكنان برتر را متقاعد به حضور كرد.اگر كشورمان را دوست داريم، اين يك موضوع است، ولي اگر به خاطر المپيك و چيزهاي ديگر بازي كنيد، چيز ديگري است.”
قهرمان دو دوره مسابقات گرنداسلم اضافه كرد كه نسل بازيكنان زمان او از بازيكنان فعلي انگيزه بيشتري داشتند.
كوزنتسوا گفت:”ما حتي سرمايه هم نداشتيم، نسل ما، كورنيوا، مسكينا، دمنتيوا، سافينا و من و خيلي از دختران ديگر بر آن غلبه كرديم.همه چيز كاملا متفاوت بود.ولي حالا كساني كه تنيس بازي مي كنند يا فرزند مردم خيلي ثروتمند هستند كه هيچ تلاشي نمي كنند، يا آن هايي هستند كه نمي توانند بازي كنند و به هيچ جايي نمي رسند.”

22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)