|
![]() |
#1 |
Roger's Fan
![]() |
![]() تيپسارويچ مي گويد استپانك به او توهين كرده ![]() پس از پيروزي 5 ساعته يانكو تيپسارويچ مقابل رادك استپانك در جام ديويس، بازيكن صرب حريفش را متهم به نشان دادن انگشت مياني و ناسزا گويي كرد.پس از دست دادن جنجالي در پايان مسابقه، تيپسارويچ به سمت استپانك حمله برد و كاپيتان بوگدان ابرادويچ مانع او شد. تيپسارويچ به خبرنگاران گفت:”من مانند همه شما فهميدم رادك استپانك چگونه انساني است.اين عادت را دارم كه هميشه بهترين نظر را درباره مردم دارم، و هرچند بازيكنان مي گويند او نمي تواند در زمين خيلي خوب باشد، ولي من هيچ گاه اين را باور نداشتم.هرچند قبلا سه بار با او بازي كرده ام.همانطور كه ديديد رفتارم در زمين، به نظرم به اندازه كافي جوانمردانه بود.وقتي بر روي زمين افتاد، به سمت ديگر تور رفتم تا كمكش كنم.به او اجازه مي دادم قبل از من از تور عبور كند.حتي دو بار توپ هايي كه مشكوك بودند را داخل اعلام كردم.پس از 5 ساعت و 10 دقيقه، به جاي دست دادن با من، انگشت ميانيش را به من نشان داد و من را **** بدبو خطاب كرد، كلمه زشتي بود، ناسزا بود.مي فهمم كسي مانند او مي تواند پس از شكست در يك مسابقه عصباني باشد، مخصوصا بعد از داشتن اين همه فرصت [استپانك سه فرصت مچ پوينت داشت].ولي انجام چنين كاري؟من هيچ وقت چنين كاري را انجام نمي دادم.باورنكردنيست.من هيچ گاه، هيچ گاه فكر نمي كردم چنين چيزي را تجربه كنم، مخصوصا به خاطر رفتارم در زمين.نمي گويم كه يك پسر طلايي هستم، استفان ادبرگ تنيس مردان هستم، ولي حداقل مي دانم چه چيزي درست و چه چيزي غلط است.فقط يك كلمه براي آن وجود دارد:تاسف برانگيز.نه چيز ديگري.” پس از مصاحبه، تيپسارويچ يك عكس از لحظه دست دادن را در توييتر خود منتشر كرد كه به نظر مي رسد استپانك انگشت خود را به او نشان داده و گفت:”واقعا مايه شرمساري است كه كشوري مانند جمهوري چك با اين سطح بالاي تنيس توسط كسي مانند او نمايندگي شود.” استپانك گفت كه آن ها به طور عادي دست دادند. با وجود پيروزي در يك بازي سخت، تيپسارويچ به Davis Cup.com گفت كه اين “يكي از بدترين عملكردهايم بود.مي خواهم از كاپيتانم و هم تيمي هايم تشكر كنم چون امروز افتضاح بودم.من خيلي بد بودم و خنده دار بود.” نناد زيمونيچ صرب به AP گفته كه استپانك “نامحبوب ترين بازيكن تور است، مخصوصا در زمين.” ونوس به دنبال راه هاي ذخيره انرژي ونوس ويليامز كه در ¼ نهايي مسابقات چارلستون از سامانتا استوسور شكست خورد، به Sports Illustrated گفت كه بايد درباره ذخيره انرژي بين مسابقات بيشتر مراقب باشد.ويليامز از بيماري ضعف ايمني سندرم شوگرن رنج مي برد. ونوس گفت:”هر روز متغير است.واقعا در حال ياد گرفتن هستم، همينطور كه پيش مي روم مشكل را حل مي كنم و به نظرم يكي از چيزهايي كه آموختم اينست كه شايد همه چيز را حل نكنم ولي مي توانم تمام تلاشم را انجام دهم.پيش از هر مسابقه فكر مي كنم كه چقدر انرژي مي توانم ذخيره كنم و هنگامي كه مي بينم در حال شكست خوردن هستم، مي گويم خب، بايد انرژي مصرف كنم.شروع به حركت دادن پاهايم مي كنم و مي گويم بايد بدوم.” كورير از اعتماد به نفس ايزنر رضايت دارد پس از پيروزي باب و مايك برايان در مقابل مايكل لودرا و جولين بنتو در مسابقه دوبل جام ديويس در مونت كارلو و 2-1 شدن نتيجه به سود ايالات متحده، كاپيتان تيم آمريكا اعتقاد دارد كه بهترين بازيكن انفراديش، جان ايزنر فرصت پيروزي مقابل بهترين بازيكن فرانسه، جو ويلفرد سونگا را دارد. كورير:”خب، نحوه بازي ديروز جان به او اعتماد به نقس خواهد داد.قطعا به ما، كل تيم، اعتماد به نفس داد.او به زمين وارد خواهد شد و در سطحي بازي خواهد كرد كه شانس شكست دادن جو را داشته باشد.” |
![]() |
![]() |
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|