|
مسترز مایمی (Sony Ericsson Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Former Staff
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
اول جواب مانی جان. دوست عزیز از کجا معلوم تغییرات به نفع نادال باشه. فعلا که اینه. هر موقع تغییر کرد بیا حرف بزن. اگه اینجوری باشه من میگم راجر 50 تا گرند دیگه میگیره. مرسی ========================= و اما شما رضا. رضا جان من بر اساس معتبر ترین تورنمنت ها دارم حرف میزنم. تازه گرند های راجر هم در این آمار حساب نشده. اون قهرمانی یا تایتل کلی که شما میگی چیز دیگه ای هست. مرسی |
||
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
در عجبم کسانی که بار فنی تاپیک رو کم میدونن و دائما به کاربران تازه وارد ایراد میگیرند خود هنوز معنای کلمه Major را نمی دانند. روزگار غریبی است... دوما با جدول های آبکی و من درآوردی نمیتونید توی حقیقت دست ببرید. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
مرسی. آبکی؟ یعنی این عددا اشتباست؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
لااقل چیزی رو تو تاپیک بذار که بدونی چی به چیه که ضایع نشی.اونم این جوری. ![]() شما فدرری ها فقط اینو بلدید که تند تند بیاید در جواب مخالفان پست بدید؟ جدولی که خودت نمیدونی اون عددا در مقابل کلمه Major چی هستن چرا میذاری که ضایع بشی؟ قبل از پست دادن روی محتویات پستت تفکر کنی بد نیست. ******************************* عددا اشتباه نیست. ولی اون جدول مطابق میل تو و هم دسته هات سانسور شده. کل رقابت های ATP جزو افتخاراته. پس من میتونم بگم 2 تا از 4 بردای امسال راجر در مقابل دلپوترو قبول نیست چون گرنداسلم، ATP Final یا مسترز نبوده؟ یا مثلا نادالی ها میتونن بیان و جدول افتخارات تنیسورها در خاک رو بذارن؟ تنیس فقط اون چیزایی نیست که نشون بده جناب آقای راجر فدرر در صدر همه خوبی ها و نیکی های دنیا هستن. ویرایش توسط delpotro : 03-28-2012 در ساعت 09:08 PM |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
100 بار هم راجر ببرتش به اندازه برد در فینال گرنداسلم ارزش نداره." بعد حالا اومدی میگی همه تورنمنت ها معتبرن . اگه اینجوری پس چرا این حرفو زدی. اگه گرند اسلم و مسترز با بقیه تورنمت ها یکسانه چرا اینو نوشتی؟ من در تمام کورت ها در نظر گرفتم فقط یه کورتو نزاشتم که شما میگی خاک . ما مسترزا و گرند های نادال رو هم در خاک حساب کردیم. شما اگه اماری سراغ داری که نشون بده راجر فدرر در تاریخ برتر نیست بفرما نشون بده. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
ولی تو اومدی و 250 و 500 رو کلا در نظر نگرفتی. ![]() آمارم همون آمار بیشترین عنوان قهرمانی بود که نشون میده جیمی کونورز،ایوان لندل و جان مک انرو 3 تنیسور برتر تاریخند و جناب آقای راجر فدرر حالا حالا ها باید بدوه تا به لندل و کونورز برسه. ترتیبی که من ارائه دادم یک چیز رسمی هست. یعنی همه قبول دارن "بیشترین عنوان قهرمانی " ولی "بیشترین عنوان قهرمانی در گرنداسلم،مسترز و ATP Finals " رسمی نیست. توی رکوردهای تنیس ترتیبی که من ارائه دادم سندیت داره و جزو رکوردای تنیسه. ولی جدول من درآوردی تو اعتباری نداره و جزو رکوردای تنیس نیست. ویرایش توسط delpotro : 03-28-2012 در ساعت 09:26 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
دقیقا همونطور که جوکوویچ برای رافا مچ آپ بدی هست و همه جا رافا رو شکست میده . کی شما رافایی ها میخواید معنی مچ آپ رو بفهمید خدا عالمه ! نقل قول:
دوما جواب پست رو هم نمیدم چون همون صحبت های تکراری میشه که قبلا داشتیم. سوما ، برای بار دوم میگم ، توفیق مارو ارجاع نده به اونی که خودتم قبولش نداری ![]() نقل قول:
اما یه سوال دارم از شما ، داویدنکو هم توی هد تو هد آمار بهتری از رافا داره ، معنیش چیه این ؟ داویدنکو تنیسور بهتری از رافا هست ؟ نقل قول:
ولی متاسفانه (این متاسفانه واسه شماست) ، جناب آقای فدرر در صدر همه ی خوبی ها و نیکی ها ی تنیس هستند . هر چی عنوان بزرگ هست ، فدرر در اون ها پر افتخار ترین بوده هم در تعداد گرنداسلم ها هم در تعداد قهرمانی های تور فاینال هم در قهرمانی های مسترزها خیلی درد آور ِ که از چنین تنیسوری متنفر باشی ،میدونم ، درکت میکنم ، ولی چاره ای نیست ، متاسفانه بزرگترین و پر افتخارترین و با استعداد ترین و کامل ترین تنیسور ِ تاریخه ، چه شما بپذیری چه نپذیری این حقیقت ِ تلخ وجود داره . به نظر من سعی کن باهاش کنار بیای ، اینطور کم تر اذیت میشی. حالا جناب جیمی کانرز 60000 تا تایتل میکی ماوس هم برده باشه ،نوش جونش . ولی چرا هیچ کس نمیگه کانرز بزرگ تر از سمپراس ، بورگ ، فدرر ، لیور و ... هست ؟! در مورد مصدومیت خوان و پست قبلت هم بگم که قهرمانی فقط به بازی کردن نیست ، به چطور بازی کردن هم بستگی داره ، فدرر هم میتونست خیلی جا ها خودش رو داغون کنه که یه قهرمانی بیشتر کسب کنه ، ولی برای جلوگیری از مصدومیت این کارو نکرد ، فدرر هم میتونه با تمام قدرت بکوبه پشت توپ و یه فرهند 120 مایلی بزنه ولی به چه قیمتی ؟ پس اینو بدون که مصدوم نشدن هم جز هنر های یه تنیسور محسوب میشه ، علت اینکه فدرر این همه سال بدون مصدومیت بوده به نحوه ی بازی خودش بر میگرده و البته فیزیک بدنی مناسبی که داره و اینم جز استعدادهاش هست . جدای ازین ها ، خوان مصدوم هم نمیشد باز هم اغلب موارد مقابل فدرر شکست میخورد ، اون فینال یو اس اپن هم یه Fluke بیشتر نبود که خب چون شما چیز دیگه ای بیشتر از اون ندارید که بهش دامن بزنید ، دائما در مورد همون صحبت میکنید . |
||
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|