|
مسترز پاریس فرانسه (BNP Paribas Masters) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Rafa's Fan
|
![]()
گویا شانس فدرر با کناره گیری جوکوویچ بسیار زیاد شده.اما فکر نمی کنم اگر جوکوویچ به فدرر میخورد هم میتونست کاری کنه.الان جدی ترین رقیب فدرر برای قهرمانی اندی مورای است که این اواخر رنکینگ سوم را از او گرفته است..اما نباید جو ویلفرد سونگا (گربه سیاه راجر) را فراموش کرد.حتی نباید فرر گرسنه ی امتیاز را فراموش کرد!
ویرایش توسط Behr@d : 11-11-2011 در ساعت 04:00 PM |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() نقل قول:
توی مسترز پاریس با هر نتیجه ایی فدرر نمیتونه رنک 3 رو پس بگیر چون دوشنبه 1500 امتیاز بارکلیز ازش کم میشه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Former Staff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Former Staff
![]() |
![]()
چه چیز دیگه ای بود نیما جان ؟ QF ویمبی امسال رو میفرمایید دیگه ؟
که راجر بازی 2-0 بردرو 3-2 باخت (فکر کنم به اندازه کافی در مورد اون بازی بحث شده لازم نیست چیزی بگم) . همچین از اون بازی حرف میزنید انگار 3تا گلدن ست گرفته از راجر!! نقل قول:
کی گفته آمار بدیه؟ اصلا یه بازی بردن از راجر هم میتونه برای هرکسی معرکه باشه . اما دلیل نمیشه بگیم چون دوبار پیاپی بازنده بوده پس حریف گربه سیاهه!! 2بار پیاپی بردن فدررِ 2011 (30ساله) همچین کار خارق العاده ای هم نیست . اونم برای کسی مثل سونگا (شما که همچین گفتین تنیسوری مانند سونگا من خیال کردم دودیگ منظورتونه) شاید تعریف من با شما از این اصطلاح تفاوت داشته باشه . ====== 6-0 شنیدم گربه سیاه کسی بشه 0-2 نشنیدم! ویرایش توسط AndreS : 11-11-2011 در ساعت 11:06 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|