|
ویمبلدون (Wimbledon) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#831 |
Former Staff
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#833 |
Former Staff
|
![]()
قسم میخورم
تونی نادال اصلا نمی شینه بازیهای نوله رو ببینه و انالیز کنه من نمیدونم چرا نوله رو top spin هم قوی شده یهو ![]() منم -4 5 بار با رفیقم بازی میزنم بهش میبازم ![]() تا دو سه ماه پیش میبردما روحیه رافا رو منم اثر گذاشته ویرایش توسط davidbeckham : 07-03-2011 در ساعت 11:09 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#835 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خب ابتدا قهرمانی نواک(سونامی تنیس) که واقعا برازنده این عنوان و حتی رولند بود رو به همه تبریک میگم!واقعا توپایی که نواک توی بیس لاین رافا ریترن میکرد جای تقدیر داشت و این کار رافا رو خیلی عذاب داد!و به گمان اوت شدن اونا رو شورت ریترن میکرد و تمرکز یا همون ریتم بازیش رو هم بهم میزد!
خب نواک توی سطحی که تخصص لازم رو مث بقیه سطوح نداشت رافا رو به زانو در اورد!و اگه با همین شرایط توی یو اس اپن یا حتی استرالیا باشه یک ست هم نمیده!به امثال رافا! تازه این سومین باخت رافا توی فینال گرنده!و سومین گرند نواک! من احساسی که درباره نواک دارم پتانسیلی داره که تمام گرند ها رو تجربه کنه و حتی دو رقمی شه!چون بعد از فدرر و نادال بشترین ثبات رو از نواک دیدم! نواک با نامبر وانی انتظارات رو از خودش بالا و بالاتر میبره و برای حفظ این عنوان دست به شکار هر جامی خواهد زد. همون طور که راجر در حدود همین سن رافا گیر مزاحمایی مث رافا افتاد رافا هم داره مث راجر گیر همچین مزاحمایی میفته! نه یه بار نه دو بار بلکه فعلا تا حالا 5 بار پیا پی! خب تنیسوری هم مث رافا برای من خیلی باشخصیت و قابل احترامه .جا داره به رافا هم خسته نباشید بگم. خب نواک یه جون تازه ای به تنیس بخشیده و مرد ایده الی در تمام سطوحه دوستت دارم نواک (سونامی تنیس)
عاشقتم راجر(اسطوره بازی و اخلاق و...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Senior Member
پستها: 364
سپاس: 6,526
در 368 پست 4,053 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-نواك جكوويچ-کارولاین ووزنياكي-ماریا شاراپوا- انا ایوانوویچ- پترا كويتوا -برنارد تومیک-سمپراس-استوسر-رانویچ
|
![]()
باید قبول کرد که در حال حاضر فقط راجره که شانس بردن نوله رو داره.ظهور نوله در این برهه ی زمانی باعث جذاب شدن یواس اوپن می شه
مدعیان یو اس اوپن(از نظر شخصی من) 1-نوله 2-دلپوترو 3-رافا 4-راجر وامیدوارم نظر من برعکس از آب در بیاد |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Former Staff
|
![]()
به نظرم تومیچ و باقداتیس بیشتر نوواک رو اذیت کردن تا رافا
رافا حتی 40 در صد بازی مقابل خوان رو هم نتونست انجام بده ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
به نظر من اگه رافا ريترن آو سرو و بكهندشو ارتقا بده(مثل خود نواك بشه) ديگه مشكلي مقابل نواك نداره بقيه ابزارهارو داره. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
همه میدونن ضعف رافا رو بجز تونی نادال ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , برایان , بردیچ , تنیس , جوکوویچ , رادیک , زووناروا , زیمونیچ , سرنا , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , لودرا , ماری , ملتزر , نادال , نستور , هانتوچووا , وزنیاکی , ویمبلدون , پتشنر , کویتووا , گرند اسلم |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|