|
ویمبلدون (Wimbledon) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#561 |
Junior Member
پستها: 12
سپاس: 62
در 12 پست 84 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal
|
![]()
خیلی ناراحتم که انتظار باخت یکی دیگه رو دارم اما هر چی فکر میکنم میبینم الان اصلا وقتش نیست که رافا نامبر وانی رو تقدیم کنه به نوواک.خیلی جالب بود که گزارشگر ابوظبی اسپورت قبل بازی راجر و سونگا گفت احتمال برد سونگا فقط 10%سونگا هم شوخی شوخی برد... اخه راجر نمیبازی نمیبازی حالا این وسط تو این شرایط میبازی؟امیدوارم رافا بازی بعد مقابل موری خیلی خیلی بهتر از امروز بازی کنه و ان شالله به فینال برسه به امید قهرمانی و تثبیت رنکینگ 1
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی marvelous10 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#562 |
Former Staff
|
![]()
راستی تسونگا چند تا بکهند یکدست هم زد
![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#563 |
Banned Users
پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز
|
![]()
طرفدارای فدرر کجا هستند که میگفتند قهرمان میشه.60 درصدی ها کارشنسای زبده تنیس.البته تا همین جا هم از سرش زیاد بود با اون قرعه ماست.
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peikan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#564 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]() خیلی عجیب و باورنکردنی بود باخت فدرر واقعیتش اینه که فدرر تو بازی های قبلیش خوب بود البته نه اونقدری که طرفداران تعصبی فدرر اغراق می کردن ولی به اندازه ای خوب بود که دست کم تا پای فینال بیاد، دو ست اول رو که برد گفتم راحت می بره حتی ست سوم رو هم که باخت بازهم گفتم می بره ولی میانه های ست چهارم بود که مطمئن شدم میبازه ضعف روحیه و نداشتن انگیزه بلای جان فدرر شد، چند روز پیش همین نکته رو خدمت دوستان گفتم ولی دوستان به شدن انکار کردند و گفتند اینجا با همه جا فرق می کنه، اینجا چمنه و فدرر تو چمن کم نمیاره دلیل این ضعف عجیب و غریب روحیه فدرر رو نمیدونم، اشباع شده؟ به پایان کارش رسیده؟
ولی یه چیزی رو میدونم، ضعف روحی فدرر دقیقا از وقتی شروع شد که با میرکا آشنا شد |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#565 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]()
گرند اسلم یازدهمت پیشاپیش مبارک
![]() |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!PARADOX,
A!i,
Behnam RF,
Fakhruddin,
Hatam,
honey rafa,
koury,
Maani,
manoochehr,
marvelous10,
MaTAdoR,
Nima88,
PowerVu,
Rafa,
Rafaello,
S.A.IVI.A.N,
sspol
|
![]() |
#566 |
Member
پستها: 62
سپاس: 204
در 61 پست 522 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجوکو-سرنا-سونگا-دلپو
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rajjoko به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#567 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
درود
من تا جایی که بازی رو دیدم یعنی اواسط ست سوم، رافا غیر عادی، یعنی فوق العاده بازی میکرد، ![]() ![]() ![]() ![]() من یه OMG کلفت گفتم اون وسط، امیدوارم کردی رافا جونم، ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#568 |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#569 |
Roger's Fan
پستها: 86
سپاس: 1,572
در 85 پست 984 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ****************************
Roger Federer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
ولی رافا خیلی خوب داره فشار رو کم می کنه. 16-6 رو به 16-10 ارتقا داده. میخواد 11 رو هم بگیره که فشار کمتر بشه. |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , برایان , بردیچ , تنیس , جوکوویچ , رادیک , زووناروا , زیمونیچ , سرنا , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , لودرا , ماری , ملتزر , نادال , نستور , هانتوچووا , وزنیاکی , ویمبلدون , پتشنر , کویتووا , گرند اسلم |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|