|
ویمبلدون (Wimbledon) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#441 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
سوختیا ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#443 |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]()
ایول به مردی فیش که به حرفی که اول فصل زده بود(که حضور تو top 10) عمل کرد هرروزم داره بهتر
میشه و حالا هم با حذف فینالیست سال قبل خودشو تو 4/1 میبینه. و اگه تایبریک اجازه بده میتونه کار خوبشو تکمیل بکنه ![]() در بین حریفان top 4 سختترین حریف هم نصیب راجر شد که احتمالا زیباترین بازی هم میشه ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
وگرنه کدوم یک از مسولان ای تی پی یا حتی بازیکنا رو دیدید که به رافا همچین انگی بزنن ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#445 |
Former Staff
|
![]() درود به شرفت ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#446 |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]()
بهترین عملکرد رو دیروز اندی مورای داشت که با این بازی امید بریتانیا رو واسه بردن ویمبلدون بیش از پیش
کرد. |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
مسئولین ای تی پی به نادال چیزی نمیگن چون یه نفر لازمه جلوی فدرر بایسته و به رقابت های تنیس جذابیت بده. بازیکنان زیادی هم بودن که به رفتارهای غیرورزشی نادال مثل تاخیر در زدن سرویس در لحظات حساس بازی اعتراض کردن . ولی به همون دلیلی که در بالا گفتم اعتنایی نمیشه. چون مسئولین ای تی پی به نادال نیاز دارن. بازوش کلفته. |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#448 |
Senior Member
پستها: 176
سپاس: 3,259
در 175 پست 1,128 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer - Hennin - Roddick - Nalbandian - Gulbis - Wawrinka
|
![]()
با سلام به همه دوستان
من متأسفانه با توجه به پارازيت شديدي كه در اطراف منطقه وجود داره، از ديدن اين مسابقات زيبا و باشكوه محرومم و تمام اميدم اينه كه نادال به فينال برسه و شبكه TVE Internacional هم زير قولش نزنه تا حداقل بازي فينال رو بتونم بينم. اميدوار بودم كه با خوندن تحليلها و پيشبازيهايي كه تو اين سابت گذاشته ميشه، حداقل يه تصويري از كيفيت بازيها و وضعيت بازيكنها داشته باشم، اما بيشتر بحثها در اين تاپيك به كلكلها و يا متهم كردن بازيكن مقابل و اين جور موضوعات اختصاص داره، مثل بازيهاي ديروز كه تا اينجا من فقط فهميدم نادال قبل از تايبرك يه مديكال تايماوت گرفته. با توجه به اين كه ميدونم اكثر كاربران اين سايت سواد تنيسي بالايي دارن و ميتونن تحليلهاي قشنگي ارايه بدن، حيف نيست كه صفحات اين تاپيك صرف اين بحثهاي بيپايان و بينتيجه بشه؟ به نظر من كه حيفه. |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ali_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#449 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
خودم میدونم. هر چند نتیجه ای نداشته باشه . ولو با دادن یک پست در این تاپیک. این کل کل نیست. روشنگریه. اونی که میگه من سوختم بدونه: سه چیز میتونه منو بسوزونه: 1- بر خلاف اصول 4 گانه زندگی خودم ( شرافت-انسانیت-محبت و صداقت) رفتار کنم. 2-حق کسی رو بخورم و پایمال کنم. 3-قلب کسی رو بشکونم. تا زمانی هم که حتی یک نفر باشه تا پای پست های من تشکر بزنه ادامه میدم. حتی اگه تاپیک 10 هزار صفحه ای بشه. ویرایش توسط delpotro : 06-28-2011 در ساعت 11:24 AM |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
2329,
Alen,
Alireza Murray,
BABAK,
Behnam RF,
javi,
manoochehr,
mjrs,
NimaRafi,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafa,
roli
|
![]() |
#450 |
Senior Member
پستها: 364
سپاس: 6,526
در 368 پست 4,053 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-نواك جكوويچ-کارولاین ووزنياكي-ماریا شاراپوا- انا ایوانوویچ- پترا كويتوا -برنارد تومیک-سمپراس-استوسر-رانویچ
|
![]()
آقای رافائل نادال برد خوبه ولی نه به هرقیمتی
![]() مثل این که هدف اصلی ورزش رو فراموش کردی!!! ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی NimaRafi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , برایان , بردیچ , تنیس , جوکوویچ , رادیک , زووناروا , زیمونیچ , سرنا , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , لودرا , ماری , ملتزر , نادال , نستور , هانتوچووا , وزنیاکی , ویمبلدون , پتشنر , کویتووا , گرند اسلم |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
|
|