بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

30 خرداد - 12 تیر - لندن، انگلیس

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-18-2011, 09:17 AM   #1
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ
Exclamation سمپرس فدرر را قهرمان ويمبلدون مي داند

قهرمان هفت دوره ويمبلدون،پيت سمپرس اعتقاد دارد كه راجر فدرر قهرمان ويمبلدون مي شود.

" وقتي ويمبلدون مي آيد،شما راجر را به عنوان كسي كه مي تواند در اين سطح همه را شكست دهد ميشناسيد!او بسيار خوب در فينال آزاد فرانسه بازي كرد،او از كسي شكست خورد كه در همه زمان نابغه خاك است..من او را با اعتماد به نفس ديدم...راجر در تلاش است كه كمي تهاجمي بازي كند،
take the ball earlier كه بديهي است سخت است در مقابل رافا در خاك رس انجام دهيم..من علاقه دارم چيزي را كه مشاهده كردم.او مي خواهد بهبود ببخشد و او هنوز هم از آن لذت مي برد..به نظر من پل به او از نظر روحي كمك مي كند و فقط صحبت كردن در مورد استراتژي بازي..پل مي داند بايد چه شكلي بازي كرد.
he knows what a great player goes through, and it's really helped Roger in my mind."پيت سمپرس گفت.

پيت در مورد قهرمان سال گذشته گفت: هر وقت ويمبلدون شروع مي شود،شما رافا را كمي آسيب پذير مي بينيد!او هميشه با نتايج خوب بيرون مي آيد..او در هفته دوم عالي بازي مي كند،او چند سال است در ويمبي خوب بازي مي كند،و اين براي او مهم است كه بهبود يافته است!

He's a machine. He feels he has to put in the time ahead of Wimbledon, and I respect that, but there's a part of you that has to give the mind and body a break. It might be a blessing in disguise he went down early [at Queen's], just to regroup and enjoy Paris a little bit. He's just one of those athletes that come once every 25 years."پيت گفت.

پيت راجر را با اعتماد به نفس،رافا را بازيكني كه هر 25 سال يك بار مي آيد(اما در مورد حجم كارش هشدار داد) معرفي كرد.

پيت نيز گفت: احتمالا بازي ها را در خانه ببينيم،من زندگي در كاليفرنيا را دوست دارم.
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , برایان , بردیچ , تنیس , جوکوویچ , رادیک , زووناروا , زیمونیچ , سرنا , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , لودرا , ماری , ملتزر , نادال , نستور , هانتوچووا , وزنیاکی , ویمبلدون , پتشنر , کویتووا , گرند اسلم

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)