بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

2-15 خرداد - پاریس، فرانسه

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-04-2011, 12:15 PM   #551
BABAK
Moderator

پستها: 1,756
سپاس: 34,267
در 1,610 پست 15,465 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
Thumbs down

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها

این اون منطقی که همیشه ازش دم میزنید.

دیگه همه دنیا میدونن فرانسوی ها بی فرهنگ ترین تماشاچی های دنیا هستند، واقعا بابی چه هدفی دنبال میکنی با زدن این حرفها؟
چون دیگه حالشون از قهرمانی های با سیستم بکش زیرش نادال بهم میخوره و دوست دارن ببازه شدن بی فرهنگ؟
BABAK آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 12:21 PM   #552
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
چون دیگه حالشون از قهرمانی های با سیستم بکش زیرش نادال بهم میخوره و دوست دارن ببازه شدن بی فرهنگ؟
بازم مغلطه، بازم تکرار مسائل بی ربط.
کی الان به نادال کار داشت؟ بازی جوکوویچ و فدرر محل بحث بود، تازه اگه از رافا خسته شدن باید نواک رو ساپورت میکردن که خداقل احتمال بردنش تو فینال خیلی بیشتر بود
Slice Killer اینجاست

...................
ضمنا اصلا جهت تشویق اینا ربطی به سلیقه تنیسشون نداره مثلا از ویلیامزها هم خوششون نمیاد یا خیلی مثال های دیگه.
Mohammad آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 12:33 PM   #553
BABAK
Moderator

پستها: 1,756
سپاس: 34,267
در 1,610 پست 15,465 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
Thumbs down

نقل قول:
بازم مغلطه، بازم تکرار مسائل بی ربط.
کی الان به نادال کار داشت؟ بازی جوکوویچ و فدرر محل بحث بود، تازه اگه از رافا خسته شدن باید نواک رو ساپورت میکردن که خداقل احتمال بردنش تو فینال خیلی بیشتر بود
Slice Killer اینجاست

...................
ضمنا اصلا جهت تشویق اینا ربطی به سلیقه تنیسشون نداره مثلا از ویلیامزها هم خوششون نمیاد یا خیلی مثال های دیگه.
تو فقط به نادال کار داری چون بهت فشار اومده که تماشاچی های فرانسوی پشیزی ارزش واسش قائل نیستن اما عاشق اسطوره هستن...
BABAK آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 12:39 PM   #554
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
تو فقط به نادال کار داری چون بهت فشار اومده که تماشاچی های فرانسوی پشیزی ارزش واسش قائل نیستن اما عاشق اسطوره هستن...
هر جو راحتی فک کن، من دفعه اول نیست این حرف رو زدم و در موقعیتهای مختلف و برای بازیکنان مختلف اینو گفتم.
این تماشاگرهای حزب باد هم ارزونی خودتون، پاریس برسی پارسال بازی با مونفیس نشون دادن چقدر عاشق راجر هستن
Mohammad آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 12:44 PM   #555
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

نقل قول:

دیگه همه دنیا میدونن فرانسوی ها بی فرهنگ ترین تماشاچی های دنیا هستند، واقعا بابی چه هدفی دنبال میکنی با زدن این حرفها؟
من نمیدونم این همه دنیایی که محمد میگه کیان؟ مطمئنا اگر رافا هم 16 گرند اسلم داشت و منش و اخلاق راجر رو داشت فرانسوی ها مثل راجر باهاش رفتار میکردن. از نظر من فرانسه میتونه یه جورایی خونه دوم راجر باشه.

بعد ببخشید در راوند 2 مادرید موقعی که فریاد های فلی فلی تماشگرها گوش آدم رو کر میکرد شما چرا صداتونم در نیامد؟ اونا چرا آشغال نیستن فرانسوی ها آشغالن؟ پس معلومه که یه مشکلی با راجر دارید.
Paymaan آنلاین نیست.  
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 12:45 PM   #556
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
هر جو راحتی فک کن، من دفعه اول نیست این حرف رو زدم و در موقعیتهای مختلف و برای بازیکنان مختلف اینو گفتم.
این تماشاگرهای حزب باد هم ارزونی خودتون، پاریس برسی پارسال بازی با مونفیس نشون دادن چقدر عاشق راجر هستن
مونفیلس فرانسویه ها ... نمیدونی ؟! یا درکش واست سخته ؟!
فکر کنم درکش واست سخته

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Paymaan RF نمایش پست ها
من نمیدونم این همه دنیایی که محمد میگه کیان؟ مطمئنا اگر رافا هم 16 گرند اسلم داشت و منش و اخلاق راجر رو داشت فرانسوی ها مثل راجر باهاش رفتار میکردن. از نظر من فرانسه میتونه یه جورایی خونه دوم راجر باشه.

بعد ببخشید در راوند 2 مادرید موقعی که فریاد های فلی فلی تماشگرها گوش آدم رو کر میکرد شما چرا صداتونم در نیامد؟ اونا چرا آشغال نیستن فرانسوی ها آشغالن؟ پس معلومه که یه مشکلی با راجر دارید.
مشخصه دیگه پیمان جون ... ممد و بر و بچ
Afshin آنلاین نیست.  
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 12:54 PM   #557
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
مونفیلس فرانسویه ها ... نمیدونی ؟! یا درکش واست سخته ؟!
فکر کنم درکش واست سخته مشخصه دیگه پیمان جون ... ممد و بر و بچ
نه تو اصلا نیمکره سمت چپ نداری که بخواد درست Functioning کنه

اون بابا میگه عاشق اسطوره هستن، ببین تو لندن هم تماشاگرا بدجور طرف رافا هستن، حتی بازیش با اندی هم شما اصلا اونجوری حس نمیکنی دارن شدیدا از یکی طرفدارای میکنن، چرا چون عاشق رافا هستند و رافا لندن طرفدار زیاد داره، پس اگه واقعا طرفدار راجرن باید طرفش بمونن.
این نکته اول.
نکته دوم من موقع گقتن این حرف حتی ذره ای به یاد رافا نبودم، میخوای باور کن یا نه!!
هزاران بازی بوده که دو طرف قضیه فرانسوی نبودن و تماشاچی ها شروع کردن به هو کردن علیه یکی از دو طرف.
این مسئله اینقدر واضحه که نیاز یه توضیح بیشتر نداره، منم حوصله ندارم انرژی بزارم به انسانهای Biased و Cluelessـی همچون شما جواب بدم.
همه دنیا هم تماشاگرهای فرانسوی رو به این مشخصه میشناسن، شما هم اینقدر متعصی هستید نمیخواید قبول کنید.
Mohammad آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 12:56 PM   #558
MaTAdoR
Rafa's Fan

آواتار MaTAdoR

پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Paymaan RF نمایش پست ها

مگه غیر از این که رافا همیشه می گه روجر برترین بازیکن تاریخه تنیسه؟!
و همیشه به هر بازیکنی احترام می ذاره
آخر هر بازی از تماشاچیای فرانسوی که اصلا بهش احترام نمی ذارن تشکر میکنه
اخلاق و منش منظورت چیه یه نکته بگو که رافا به تماشاچیا یا حریفش بی احترامی کرده باشه؟

روجر راند 2 با یه مادریدی بازی داشت و کاملا طبیعی بود که تو خونش فلیسیانو رو تشویق کنن
MaTAdoR آنلاین نیست.  
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 01:28 PM   #559
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نه تو اصلا نیمکره سمت چپ نداری که بخواد درست Functioning کنه

اون بابا میگه عاشق اسطوره هستن، ببین تو لندن هم تماشاگرا بدجور طرف رافا هستن، حتی بازیش با اندی هم شما اصلا اونجوری حس نمیکنی دارن شدیدا از یکی طرفدارای میکنن، چرا چون عاشق رافا هستند و رافا لندن طرفدار زیاد داره، پس اگه واقعا طرفدار راجرن باید طرفش بمونن.
این نکته اول.
نکته دوم من موقع گقتن این حرف حتی ذره ای به یاد رافا نبودم، میخوای باور کن یا نه!!
هزاران بازی بوده که دو طرف قضیه فرانسوی نبودن و تماشاچی ها شروع کردن به هو کردن علیه یکی از دو طرف.
این مسئله اینقدر واضحه که نیاز یه توضیح بیشتر نداره، منم حوصله ندارم انرژی بزارم به انسانهای Biased و Cluelessـی همچون شما جواب بدم.
همه دنیا هم تماشاگرهای فرانسوی رو به این مشخصه میشناسن، شما هم اینقدر متعصی هستید نمیخواید قبول کنید.
بله عاشقش هستند ، ولی طرفدار تنیسور خودشون هم هستند ... بیشتر بحث من اینه که تو چون راجر بازی رو برده اومدی اینقدر گیر دادی به تماشاچی ها ... اگه کسی به جز راجر بازی رو برده بود 1 درصد امکان نداشت پست بابک رو نقل قول کنی ...
بابت جمله ی اول پستت هم ممنونم ... نظر لطف شماست ای با خردبیگانه
Afshin آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2011, 03:22 PM   #560
Yashar
Senior Member

آواتار Yashar

پستها: 163
سپاس: 473
در 157 پست 1,295 بار سپاسگزاری شده

فردا راجر N.1 رو تقدیم می کنه به نوله.البته واسه مدت کوتاهی چون قراره ازش پس بگیره
Yashar آنلاین نیست.  
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Yashar به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)