بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

2-15 خرداد - پاریس، فرانسه

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-02-2011, 09:08 PM   #451
m_taba2005
Member

آواتار m_taba2005

پستها: 57
سپاس: 47
در 53 پست 289 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

سلام برو بچ
فردا بازی ها خیلی حساسه
امیدوارم هر کی حقشه به فینال برسه
البته ما که طرفدار رافا هستیم و همیشه از بازی هاش لذت می بریم
یه امید قهرمانی رافــــــــــــــــای عزیز
m_taba2005 آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی m_taba2005 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 02:40 AM   #452
dashingsaeed
Member

پستها: 47
سپاس: 123
در 42 پست 277 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: THE KING AND THE GRATEST PLAYER OF ALL TIME ROGER FEDERER

راجر قهرمانه...
هر شرطی بگی میبندم.تاحالا انقد به راجر مطمین نبودم
dashingsaeed آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی dashingsaeed به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 06:31 AM   #453
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro نمایش پست ها
فقط فینال رم شرط بستم رو باخت رافا.

فینال رولند هم شاید ببندم

طرفدارش هستم ولی وقتی در حال حاضر از همه لحاظ نواک بهتره باید اعتراف کرد.

نباید علاقه ای که به یک فرد ( نه تنها تنیسور مورد علاقه مون) داریم باعث بشه حقیقت رو نادیده

بگیریم و یا وارونه جلوه بدیم.

من اصولا با dogmatism یعنی تعصب خشک و رسوخ ناپذیر مخالفم.
مگه من حقیقت رو ندیدم، یعنی انقدر از رافا نا مطمئن بودی که سر باختش با سودرلینگ شرط بستی
شمایی که سر یاختش شرط میبندی، یعنی دوست داری که اون بازی رو ببازه
خیلی جالبه که طرفدار یه بازیکن باشی و به خاطر چند دلار آرزوی باختش رو کنی
اصلا حرفی از نواک زده شد؟!!! تو سر باخت رافا از سودرلینگ شرط بستی
به هر حال بگذریم، هر جور راحتی
Rafa آنلاین نیست.  
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 07:16 AM   #454
AndreS
Former Staff

آواتار AndreS

پستها: 917
سپاس: 20,118
در 924 پست 8,834 بار سپاسگزاری شده

تولــــــــــــــــــــــــــد
25سالگــــــــــی
رافـــــــــا
مبــــارک

فکر میکنم امروز بهترین هدیه رو راجر میتونه به رافا بده و باعث شه رافا رولند رو با نامبر وانی به پایان ببره . (چه بسا ما بیشتر از نادال و هواداراش خوشحال بشیم)

البته این به خود نادال هم بستگی داره که از پس یه بازی نه چندان سخت بر بیاد و به فینال برسه به هر حال مصدومیت اندی کار رو واسه رافا راحتتر هم کرده ولی نباید موری رو دست کم گرفت . بعد از اون همه نا آمادگی و حذف شدن تو راند 1-2 تورنمنت ها به سمی فاینال مونت کارلو رسید و یه بازی عالی جلوی رافا به نمایش گذاشت .

=============
نقل قول:
" بهترین بازیکن امروز جهان در مقابل بهترین بازیکن در تاریخ، پس صحبت در باره آن دشوار است.

شاید اگه بعضی ها الان 1# بودن این حرف رو نمیزدن . این اخلاق رافا واقعا شایسته تحسینه.....

ویرایش توسط AndreS : 06-03-2011 در ساعت 07:23 AM
AndreS آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 10:58 AM   #455
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ
Exclamation

11.JPG

با تو به اعلام هواشناسی امروز باد 26 کیلومتر هست...باد NA(همون باد شمال خودمون)!

با توجه به اینکه احتمالا باد شدیدی امروز بیاد باید این احتمالات رو در نظر بگیریم
  • باد شدید باعث میشه سرویس های راجر تنوع و کارای نداشته باشه
  • کنترل رالی ها شاید از دست راجر بیرون بیاد
  • البته در بازی با مونفیس راجر خوب تونست با باد بازی کنه و در بعضی شرایط موفق ظاهر می شد اما نواک آماده ترین بازیکن تور است!
  • اینجور که به نظر می رسه اسلایس راجر امروز مقابل نواک زیاد کارساز نیست!
  • چند روز بازی نکردن جوکو شاید باعث شده ریتم بازیش یکم بهم ریخته باشه...
  • امیدوارم امروز راجر شروع خوبی کنه و توپ های راجر از شروع به تور نخوره!
  • امروز مشخص میشه راجر چقد اعتماد به نفس داره...
  • هر دو بازی نیمه نهایی بسیار بسیار حساسه!
  • امیدوارم راجر پس از دو شکست در سمی گرند اسلم ایندفعه فینالیست بشه.
Mohammad Reza آنلاین نیست.  
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 11:33 AM   #456
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.  
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 11:43 AM   #457
enrique_r
Junior Member

پستها: 5
سپاس: 0
در 5 پست 32 بار سپاسگزاری شده

بچه ها ماریا شاراپوا حذف شد. حالمون گرفته شد دیگه صدای اه اه گفتنشو نمیشنومممم
enrique_r آنلاین نیست.  
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی enrique_r به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 12:21 PM   #458
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

جوکوویچ- فدرر

من امروز احساس میکنم فدرر صبورتر باشه نسبت به بازیهایی که قبلا با جوکوویچ داشته.
Hitting through Novak روی خاک و اون هم در یک روز بادی، ره به ترکستانه.
در بازی قبلی فدرر با مونفیس بر خلاف تصور من که مونفیس باید نقش بازیکن صبورتر رو ایفا میکرد، این راجر بود که در خیلی از رالی ها بازیکن صبور میدان بود.
در این چند وقته گذشته بازیکنی که تقریبا نواک رو شکست داد اندی ماری بود. اون بود که یه Serving for the match هم رسید ولی اما با بدشانسی بازی رو باخت.
فلی لوپز در دیدارهایی که امسال با جوکوویچ داشت بازی نزدیکی ارائه داد، حتی در دوبی یک ست هم از نواک گرفت و در بلگراد هم میتونست یک ست بگیره.
وجه مشترک ماری و لوپز چیست؟
هر دو این بازیکنان، سرویس خوبی دارند، بازی متنوعی ارائه میدن و در دفاع به خوبی از اسلایس بهره میبرند و گاها سرو اند والی میکنن و توانایی خوبی در جلوی تور دارند.
راجر هم هر آنچه ماری و فلی دارند رو بهترش رو داره، تنها چیزیکه کمتر داره، همین مسئله صبور بودنه، راجر تمایل زیادی داره که پوینتها رو خودش تموم کنه، ولی امروز به نظر من راجر سعی میکنه خیلی صبوتر بازی کنه از بیسلاین، راجر اگه بخواد سعی کنه از بیسلاین Outright winner بزنه هیچ شانسی نداره، نواک از Pace استقبال میکنه.
با این حال شانس نواک برای بردن امروز خیلی بیشتره به نظر من.

نادال -ماری

بازی قبلی ایندو در مونته کارلو بازی جالبی بود، اندی ماری که فورهندش همیشه ضعیفترین قسمت بازیش بود، تعداد خیلی زیادی وینر از اون سمت زد، سر تا پا حمله بود و کلا بازی غیر قابل انتظاری رو ارائه داد.

بازی خونی و حرکت ماری درون زمین خیلی خوبه، سالیان قبل در حرکت روی خاک خیلی مشکل داشت که امسال ظاهرا در این قسمت پیشرفت خوبی کرده.

مصدومیت ماری از ناحیه مچ پا، احتمالا باعث این میشه که امروز سعی کنه حتی بسیار تهاجمی تر کار کنه و امروز به احتمال زیاد اندی کسی باشه که حمله میکنه (البته اینتا حدودی به وضعیت مچش بستگی داره)

در این چند وقت اخیر، بازی تهاجمی نادال در برابر کسانی که دقاع خوبی دارند، در آخر منجر به این شده که تعداد ارورهاش بالا بره، بنابراین من احساس میکنم رافا اگه امروز حس خوبی نداشته باشه بیشتر سعی کنه بازی رو کنترل کنه.
کلا برای من خیلی سخته بفهمم تو این بازی کی قراره چیکار کنه.
اگه بازی بر وفق مراد اندی پیش نره احتمال اینکه وسط بازی Retire کنه هم هست.
Mohammad آنلاین نیست.  
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 12:53 PM   #459
pourya RF
Roger's Fan

آواتار pourya RF

پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
Thumbs up

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
جوکوویچ- فدرر

من امروز احساس میکنم فدرر صبورتر باشه نسبت به بازیهایی که قبلا با جوکوویچ داشته.
Hitting through Novak روی خاک و اون هم در یک روز بادی، ره به ترکستانه.
در بازی قبلی فدرر با مونفیس بر خلاف تصور من که مونفیس باید نقش بازیکن صبورتر رو ایفا میکرد، این راجر بود که در خیلی از رالی ها بازیکن صبور میدان بود.
در این چند وقته گذشته بازیکنی که تقریبا نواک رو شکست داد اندی ماری بود. اون بود که یه Serving for the match هم رسید ولی اما با بدشانسی بازی رو باخت.
فلی لوپز در دیدارهایی که امسال با جوکوویچ داشت بازی نزدیکی ارائه داد، حتی در دوبی یک ست هم از نواک گرفت و در بلگراد هم میتونست یک ست بگیره.
وجه مشترک ماری و لوپز چیست؟
هر دو این بازیکنان، سرویس خوبی دارند، بازی متنوعی ارائه میدن و در دفاع به خوبی از اسلایس بهره میبرند و گاها سرو اند والی میکنن و توانایی خوبی در جلوی تور دارند.
راجر هم هر آنچه ماری و فلی دارند رو بهترش رو داره، تنها چیزیکه کمتر داره، همین مسئله صبور بودنه، راجر تمایل زیادی داره که پوینتها رو خودش تموم کنه، ولی امروز به نظر من راجر سعی میکنه خیلی صبوتر بازی کنه از بیسلاین، راجر اگه بخواد سعی کنه از بیسلاین Outright winner بزنه هیچ شانسی نداره، نواک از Pace استقبال میکنه.
با این حال شانس نواک برای بردن امروز خیلی بیشتره به نظر من.

نادال -ماری

بازی قبلی ایندو در مونته کارلو بازی جالبی بود، اندی ماری که فورهندش همیشه ضعیفترین قسمت بازیش بود، تعداد خیلی زیادی وینر از اون سمت زد، سر تا پا حمله بود و کلا بازی غیر قابل انتظاری رو ارائه داد.

بازی خونی و حرکت ماری درون زمین خیلی خوبه، سالیان قبل در حرکت روی خاک خیلی مشکل داشت که امسال ظاهرا در این قسمت پیشرفت خوبی کرده.

مصدومیت ماری از ناحیه مچ پا، احتمالا باعث این میشه که امروز سعی کنه حتی بسیار تهاجمی تر کار کنه و امروز به احتمال زیاد اندی کسی باشه که حمله میکنه (البته اینتا حدودی به وضعیت مچش بستگی داره)

در این چند وقت اخیر، بازی تهاجمی نادال در برابر کسانی که دقاع خوبی دارند، در آخر منجر به این شده که تعداد ارورهاش بالا بره، بنابراین من احساس میکنم رافا اگه امروز حس خوبی نداشته باشه بیشتر سعی کنه بازی رو کنترل کنه.
کلا برای من خیلی سخته بفهمم تو این بازی کی قراره چیکار کنه.
اگه بازی بر وفق مراد اندی پیش نره احتمال اینکه وسط بازی Retire کنه هم هست.
چه تفصیر زیبایی به حق که مدیر سایتی
pourya RF آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pourya RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2011, 01:17 PM   #460
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

سرانجام او به خود آمد

چه کسی تصور می کرد تنیسور صرب پس از پیروزی در دیویس کاپ و قهرمانی با کشورش به مانند غولی شود که حالا بزرگان هم در انتظار کسب جایگاه نخست برای او لحظه شماری می کنند و شایستگی اش را می ستایند. با دو برد برابر سیمون و مونفیلس، صربستان شبی فراموش نشدنی را جشن گرفت در حالی که اتحاد بازیکنان خود را پس از پایان، با سرهای تراشیده می دید. استادیوم آرنای بلگراد به جز قهرمانی، مردی نفوذ ناپذیر را به دنیا معرفی کرد؛ نواک جوکوویچ . باید می دیدید که او چگونه زیر فشار و جو وحشتناک ورزشگاه فریاد می کشید حتی زمانی که روی صندلی ظاهرا آرام می بود. او می بایست خودش را باور می کرد و تحت شدیدترین فشارها ساخته می شد، چه مکانی بهتر از خانه .

"This is the best moment of my career and probably of my nation," Djokovic said afterward. "This is like winning the World Cup for us."

اکنون او مثل آهنی ست که هر هفته به او ضربه می زنند اما هیچ آسیبی نمی بیند و در هر آزمون نتیجه بهتری را نشان می دهد. گرچه آسیب ها و تزلزل هایی داشت. در فصل هارد کورت سه بار پیاپی استاد سوئیسی را با شکست مواجه کرد (در حالی که بعد از نیمه نهایی آزاد امریکا سه بار مغلوب او شده بود) . در دو فینال مسترز در امریکا ست اول را واگذار شده می دید اما در ادامه، با قدرت فراوان باز می گشت و نادال را از انرژی تخلیه می کرد .با اغاز فصل خاک تردیدهایی به وجود آمد مبنی بر اینکه او نمی تواند نمایش درخشان هفته های قبل را تکرار کند و بازی را بزودی به اسپانیایی واگذار خواهد کرد .

بدن اهنین نیاز به استراحتی کوتاه مدت داشت تا دوباره حریفان را به چالش بکشد، مونته کارلو قربانی شد تا نادال هفتمین قهرمانی پیاپی اش را ببیند. با اغاز مسترز های بعدی خاک، همه دیدها به جدال این دو معطوف شد. پس از 37 پیروزی متوالی، شماره یک جهان در خاک مادرید متوقف شد، توسط جوکوویچ صرب . اکنون نوبت به انتقام از گذشته بود، زمانی که در مقابل دو تنیسور برتر تسلیم می شد و در نهایت به آنها تبریک می گفت . مسترز رم محل دیگری برای ضربه زدن به اسپانیایی بود . حالا نواک راحتتر به آنچه که می خواست می رسید، و رقبا را به فکر تجدید نظر در بازی خود فرا می خواند . اما فراموش نکنیم او در نیمه نهایی اخرین مسترز خاک لغزهایی نشان داد و در استانه اولین شکست فصل قرار گرفت.حریف او کسی نبود جز اندی موری بریتانیایی، مرد زیرک و همیشه مرموز که در حال رقم زدن نتیجه ای خارج از پیش بینی های صورت گرفته بود . فینالیست سه گرنداسلم خیلی زود ست اول را واگذار کرد تا تماشاگران شکست صرب را غیرقابل ممکن بدانند، اما اندی تنیسوری که معمولا در جمع چهار نفر برتر است، می دانست چگونه باید از او بازی بگیرد و فقط یک گیم دیگر نیاز داشت تا گیم پلن خود را موفقیت آمیز ببیند. آن شب بهترین زمان ممکن برای فراموش کردن ناکامی در ملبورن و پاک کردن غم از چهره مادر در راد لی‌ور آرنا بود، اگر بریتانیایی استمرار می داشت و نیروی پنهان به کمک صرب نمی آمد . پس از سه ساعت رقابت طاقت فرسا مرد پیروز سال کورت را با لبخند ترک می کرد و از آن پس تحلیل ها بر روی قوای بدنی او متمرکز شد، در جدال چهارم با نادال در فینال . مرد شماره دو جهان اکنون در مرحله سخت دیگری قرار دارد،او با پیروزی در نیمه نهایی فرانسه می تواند برای نخستین بار در پله اول بایستد و با روحیه ای عالی پای در دیدار نهایی بگذارد .اما حریف او سوئیسی باتجربه است که تورنمنت را بسیار خوب اغاز کرده و هیچ ستی را از دست نداده است . او را مرد نامرئی مسابقات می نامند، در حالی که تمرکز بیشتر بر روی دو نفر دیگر ست . علاوه بر آن جوکوویچ می تواند رکوردی بیست و هفت ساله را جابجا کند : 42 پیروزی متوالی در یک سال. نمایشی که قبلا مک انرو ارائه داد و در ستایش از صرب، نتایج او را شایسته تر توصیف کرد .پیروزی های او، حتی اگر در پاریس متوقف شود، کمتر کسی می تواند نمایش خیره کننده و نتایج تاریخی اش را از یاد ببرد.

از رکوردها و مسیر بردهای صرب 24 ساله عبور می کنیم. در حال حاضر او باثبات است، کمتر عصبی می شود و به آنچه می خواهد باور دارد. شاید بهترین جمله را درباره او نویسنده باتجربه فاکس اسپورتس، ریچارد ایوانز به زبان آورد، در جایی که گفت "سرانجام او به خود آمد" .

M∂hdi آنلاین نیست.  
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)