بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

2-15 خرداد - پاریس، فرانسه

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-31-2011, 02:04 PM   #371
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

رافا نادال پس از بازی مقابل لیوبیچیچ در برنامه Game Set & Mats کانال Euro Sport حضور یافت و به پرسش هایی درباره بازی خود برابر کروات و همچنین مسابقه بعدی با سودرلینگ پاسخ داد . مجری این برنامه متس ویلاندر، تنیسور بازنشسته و دارنده هفت عنوان گرنداسلم (آزاد استرالیا: سه بار - آزاد فرانسه: سه بار - آزاد امریکا: یک بار ) است

ویدئوی مصاحبه در اینجا :
http://uk.eurosport.yahoo.com/video/...ised-game.html

M∂hdi آنلاین نیست.  
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 02:32 PM   #372
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

*گائل مونفیلس از توقف مسابقه با داوید فرر، در یکشنبه شب بخاطر تاریکی هوا ابراز خوشحالی کرده، چون از ناحیه مچ پا دچار مشکل شده بود . این فرانسوی با استراحت کافی تونست در پنج ست فرر را با شکست مواجه کند و برای صعود به نیمه نهایی، در روز سه شنبه راجر فدرر را ملاقات خواهد کرد .

*ایگناسیو چلا احساس جوانی می کند

تنیسور آرژانتینی پس از برتری پنج سته بر فایا از کلمبیا و صعود به یک چهارم نهایی می گوید " من مطمئن بودم به دلیل سن وسال بار دیگر هرگز به این مرحله نمی رسم " تنیسور 31 ساله اضافه می کند " حالا احساس می کنم، جوانترم" .

*مصاحبه نادال پس از پیروزی بر لیوبیچیچ

" من پس از اغاز تورنمنت بهبود یافته ام . من قادرم بهتر بازی کنم و قصد دارم در این مسیر ادامه دهم "

“In 2006 I think I didn't play well during all the tournament; in 2007, normal; 2008, I played fantastic, but I played fantastic especially quarterfinals, semifinals, and final," he told reporters. "2009 I think I played terrible all the tournament; 2010, so-so. Much better semifinals and finals than previous matches. Very so-so, in my opinion, no?"

"This year, especially the second match [a straight set win over Pablo Andujar) was especially bad. First match [a five-set win over John Isner] wasn't that bad. Second match was bad level. Third match was positive [a straight set win over Antonio Veic]. And today [a straight-set win over Ivan Ljubicic] for moments was fine.”

*یک قدم نزدیک‌تر

ماریا شاراپووا با پیروزی مقابل رادوانسکا،سید دوازدهم مسابقات، یک قدم دیگر به مراحل پایانی آزاد فرانسه نزدیک تر شد . او در دو ست 7-6 و 7-5 بر تنیسور لهستانی غلبه کرد و برای صعود به نیمه نهایی می بایست از سد تنیسور قدرتمند المانی، پتکوویچ عبور کند .

*یک پیروزی تا شماره یک

© AFP/Getty ImagesNovak Djokovic beat Richard Gasquet in straight sets on Sunday.

با مصدومیت فونینی و صعود جوکوویچ به نیمه نهایی مسابقات، تنیسور صرب اکنون به یک پیروزی برای رسیدن به شماره یک مردان جهان احتیاج دارد . او با صعود به فینال (پیروزی بر فدرر یا مونفیلس) می تواند به آرزوی خود برسد .
M∂hdi آنلاین نیست.  
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 03:47 PM   #373
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

همین الان تو بازیه موری و ترویکی یه اتفاق جالب و نادر افتاد.

در حالی که ترویکی میرفت که یه ضربه Smash بزنه توپ جمع کن دوید وسط کورتو نزدیک بود بهم بخورن.

نمی دونم توپ جمع کن چه فکری کرد که اینکارو کرد. ترویکی هم یه نگاه غضبناک بهش کرد.

چند دقیقه بعد هم که توپ نزدیک ترویکی بود توپ جمع کن جرات نمی کرد بره سمتش و توپ رو برداره که ترویکی خودش توپ رو براش شوت کرد.
I.man آنلاین نیست.  
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 04:18 PM   #374
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

همون گیمی که Ball Kids این کار آماتور رو انجام داد ترویکی تونست اندی رو بریک کنه و 2-5 جلو بیفته...(پس بهونه نیاره که اون پوینت طلایی بوده و این چیزا)
ولی یک Come Back عالی از اندی باعث شد ترویکی هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه!اندی در 5 گیم آخر خیلی قشنگ و جذاب بازی کرد...باریکلا پسر خیلی خوب بود...امیدوارم سرویس های اندی بهتر بشه...بسی حال داد
Mohammad Reza آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 04:56 PM   #375
Rafaello
Senior Member

آواتار Rafaello

پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura_RF_Masha نمایش پست ها
نظر سنجي براي محبوب ترين تنيسور زن حاضر در رولند 2011. اين نظرسنجي توسط صفحه رولند گاروس گذاشته شده.

1--- ماريا شاراپووا با 2450 راي

2--- كيم كلايسترز با 1704

3--- كرولاين ووزنياكي با 1113 راي

4--- فرانچسكا شياوونه با 357 راي

5--- ورا زوناروا با 132 راي

6-- ويكتوريا آزارنكا با 102 راي
خیلی دلم میخواد اون 357 تایی که به شیاوونه رای دادن ببینم چه عتیقه هایی هستن!
Rafaello آنلاین نیست.  
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 04:58 PM   #376
Rafaello
Senior Member

آواتار Rafaello

پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dashingsaeed نمایش پست ها
راجر خداییش خوب فرمی بوده تا اینجای کار...
امیدوارم تا تهش بره...
17مین گرند اسلم تو راه
من به شما اطمینان میدم رفیق
راجر تا تهش میره
تا ته حذف شدن
Rafaello آنلاین نیست.  
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 05:01 PM   #377
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

ترویسکی تنها 2 پوینت تا پیروزی فاصله داشت من خودم کم کم داشتم ناامید میشدم اما اندی با یک بکهند وینر به بازی برگشت ، پاهام میلرزید تو این هوای گرم بدنم شده بود مثل یخ ، تا اینکه 5-5 شد و امیدوار شدم به بازی ، اندی بعد بازی حوله رو انداخته بود رو سرش به نظر میومد گریه میکرد
Alireza Murray آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 05:14 PM   #378
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
اهورا جان سودرلینگ زحمت کشیده ، عرق ریخته بازی رو برده و رفته Quarter Final گرنداسلم و حالا خوشحواله این ایرادی داره ؟ همین ماریای خودت ، رافا ، پتکوویچ ، مونفیلز ، اندی و ... هم شاید به این اندازه از بردهاشون خوشحوال شدند بالاخره گرنداسلم هست و برای همه اهمیت زیادی داره حالا سودرلینگ هم پارسال رفته فینال و فشار روشه
عليرضا جان اين عكس فقط جنبه fun داشت. خوشحالي تنيسور ها در گرند اسلم ها بر هيچ كس پوشيده نيست و يه امره طبيعيه.
Ahoura آنلاین نیست.  
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 05:23 PM   #379
delpotro
Senior Member

پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafaello نمایش پست ها
خیلی دلم میخواد اون 357 تایی که به شیاوونه رای دادن ببینم چه عتیقه هایی هستن!
اول برو به 1704 نفری که به کلایسترز رای دادن گیر بده. بعد 1113 تایی که به وزنیاکی اره کش رای

دادن گیر بده.اسکییاوونه خیلی هم بازیکن خوبیه.
delpotro آنلاین نیست.  
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2011, 05:42 PM   #380
Hatam
Statistician

آواتار Hatam

پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL

تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای راند چهارم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** اصلاح شد.
Hatam آنلاین نیست.  
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)