|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#371 |
Author
![]() |
![]() رافا نادال پس از بازی مقابل لیوبیچیچ در برنامه Game Set & Mats کانال Euro Sport حضور یافت و به پرسش هایی درباره بازی خود برابر کروات و همچنین مسابقه بعدی با سودرلینگ پاسخ داد . مجری این برنامه متس ویلاندر، تنیسور بازنشسته و دارنده هفت عنوان گرنداسلم (آزاد استرالیا: سه بار - آزاد فرانسه: سه بار - آزاد امریکا: یک بار ) است ![]() ![]() ویدئوی مصاحبه در اینجا : http://uk.eurosport.yahoo.com/video/...ised-game.html |
![]() |
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
hamid-RF,
Hatam,
I.man,
jiji-federer,
koury,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
Mohammad_Joulaei,
nahid,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
Rafaello,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
سلام,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#372 |
Author
![]() |
![]() *گائل مونفیلس از توقف مسابقه با داوید فرر، در یکشنبه شب بخاطر تاریکی هوا ابراز خوشحالی کرده، چون از ناحیه مچ پا دچار مشکل شده بود . این فرانسوی با استراحت کافی تونست در پنج ست فرر را با شکست مواجه کند و برای صعود به نیمه نهایی، در روز سه شنبه راجر فدرر را ملاقات خواهد کرد . ![]() *ایگناسیو چلا احساس جوانی می کند تنیسور آرژانتینی پس از برتری پنج سته بر فایا از کلمبیا و صعود به یک چهارم نهایی می گوید " من مطمئن بودم به دلیل سن وسال بار دیگر هرگز به این مرحله نمی رسم " تنیسور 31 ساله اضافه می کند " حالا احساس می کنم، جوانترم" . *مصاحبه نادال پس از پیروزی بر لیوبیچیچ " من پس از اغاز تورنمنت بهبود یافته ام . من قادرم بهتر بازی کنم و قصد دارم در این مسیر ادامه دهم " “In 2006 I think I didn't play well during all the tournament; in 2007, normal; 2008, I played fantastic, but I played fantastic especially quarterfinals, semifinals, and final," he told reporters. "2009 I think I played terrible all the tournament; 2010, so-so. Much better semifinals and finals than previous matches. Very so-so, in my opinion, no?" "This year, especially the second match [a straight set win over Pablo Andujar) was especially bad. First match [a five-set win over John Isner] wasn't that bad. Second match was bad level. Third match was positive [a straight set win over Antonio Veic]. And today [a straight-set win over Ivan Ljubicic] for moments was fine.” *یک قدم نزدیکتر ![]() ماریا شاراپووا با پیروزی مقابل رادوانسکا،سید دوازدهم مسابقات، یک قدم دیگر به مراحل پایانی آزاد فرانسه نزدیک تر شد . او در دو ست 7-6 و 7-5 بر تنیسور لهستانی غلبه کرد و برای صعود به نیمه نهایی می بایست از سد تنیسور قدرتمند المانی، پتکوویچ عبور کند . *یک پیروزی تا شماره یک © AFP/Getty ImagesNovak Djokovic beat Richard Gasquet in straight sets on Sunday. با مصدومیت فونینی و صعود جوکوویچ به نیمه نهایی مسابقات، تنیسور صرب اکنون به یک پیروزی برای رسیدن به شماره یک مردان جهان احتیاج دارد . او با صعود به فینال (پیروزی بر فدرر یا مونفیلس) می تواند به آرزوی خود برسد . |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#373 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]()
همین الان تو بازیه موری و ترویکی یه اتفاق جالب و نادر افتاد.
![]() در حالی که ترویکی میرفت که یه ضربه Smash بزنه توپ جمع کن دوید وسط کورتو نزدیک بود بهم بخورن. ![]() نمی دونم توپ جمع کن چه فکری کرد که اینکارو کرد. ![]() چند دقیقه بعد هم که توپ نزدیک ترویکی بود توپ جمع کن جرات نمی کرد بره سمتش و توپ رو برداره که ترویکی خودش توپ رو براش شوت کرد. ![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
delpotro,
EXpress,
hamid-RF,
javi,
jiji-federer,
koury,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
S.I.N.A,
سلام,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#374 |
Former Staff
|
![]()
همون گیمی که Ball Kids این کار آماتور رو انجام داد ترویکی تونست اندی رو بریک کنه و 2-5 جلو بیفته...(پس بهونه نیاره که اون پوینت طلایی بوده و این چیزا)
ولی یک Come Back عالی از اندی باعث شد ترویکی هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه!اندی در 5 گیم آخر خیلی قشنگ و جذاب بازی کرد...باریکلا پسر خیلی خوب بود...امیدوارم سرویس های اندی بهتر بشه...بسی حال داد ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
#376 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
ترویسکی تنها 2 پوینت تا پیروزی فاصله داشت من خودم کم کم داشتم ناامید میشدم اما اندی با یک بکهند وینر به بازی برگشت ، پاهام میلرزید تو این هوای گرم بدنم شده بود مثل یخ ، تا اینکه 5-5 شد و امیدوار شدم به بازی ، اندی بعد بازی حوله رو انداخته بود رو سرش به نظر میومد گریه میکرد
|
![]() |
![]() |
#378 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
#379 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#380 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای راند چهارم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** اصلاح شد.
|
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
Behnam RF,
delpotro,
hamid-RF,
I.man,
koury,
lord amir,
manoochehr,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
vafa,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|