بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

2-15 خرداد - پاریس، فرانسه

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-29-2011, 09:13 PM   #311
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura_RF_Masha نمایش پست ها
رييس جان حالا نادال كه حوصله رالي داشت چي شد؟

راه بردن جوكو رالي هاي طولاني نيست بهترين راهش همين سبك بازيه راجره. سرويس وينر والي. البته من احساس مي كنم راجر در ست سوم از نظر بدني كم مياره و بايد سه ست رو در همون دو ست اول بگيره

راجر اگر يكم بكهندشو بهبود ببخشه كار نوواك تمامه.

بعد اونوقت همه اینا که گفتی رو خاک؟
دلپونی سرویس بالای 210 میزد نواک آنچنان ریترن میکرد زیر پاش که هنوز سرویس موشنش تموم نشده بود باید دوباره ضربه بعدی رو میزد.
بله روی چمن، سرویس بالای 70% با Placement عالی که Unplayable باشه و نواک نتونه دو دست رو بکهند بگیره و مجبور باشه اسلایس کنه، به نظر من اونجوری راجر شانس داره.
ولی رو خاک من هیچ شانسی متصور نیستم.
Mohammad آنلاین نیست.  
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 09:27 PM   #312
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

منم با محمد موافقم به نظر من هم راجر در برابر نواک هیچ شانسی نداره. مگر اینکه نواک توی روز خوبش نباشه که راجر بتونه برنده بشه.

به نظر من اگر فرر بتونه مونفیس رو شکست بده. راجر در بازی با فرر هم به مشکل می خوره.

در حال حاضر نواک به طرز محسوسی بهتر از بقیه داره بازی می کنه و به نظر من نواک فصل خاک رو با قهرمانی فرنچ و نامبر وانی به پایان میبره.

I.man آنلاین نیست.  
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 09:30 PM   #313
Red-Line
Former Staff

آواتار Red-Line

پستها: 138
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا

به نظر منم راجر شانس خیلی زیادی نداره برای بردن ! چون اولا اونم مثل نادال بکهنداش ضعیفه !! دوما اصلا نمیتونه تو رالی ها با جوکوویچ مقابله کنه . ولی فدرر هرچی باشه فدرر هست . در شرایط فعلی بهترین راه برای بردن نواک همون استراتژی اندی هست . ولی باید بتونی اونو در مدت زمان طولانی حفط کنی . فقط اگر بتونه توپ ها نزدیک baseline ریترن کنی با net Clearance مناسب و سرویس عالی .

به نظر من راجر فقط در شرایطی بازی رو میبره که اولا خیلی خیلی خیلی خوب سرویس بزنه ( در صورت اینکه باد نیاد و روحیه داشته باشه ممکنه ) . دوما بکهند های DTL خوب بزنه ( واقعا بیعده ) و بتونه یه بازی سطح بالا رو حداقل برای 4 ساعت حفظ کنه ( از راجر برمیاد ولی باید روحیه داشته باشه ) . البته راجر دراپ و اسلایس های خوبی داره و بعضی موقع ها میتونه به کمکش بیاد ولی به شرطی که کنترل بازی دستش باشه . میتونه با این ابزار نواک رو بیاره روی تور و اونجا برتری خودش رو دیکته کنه .

کلا اگر من بخوام نظر بدم برای بردن راجر باید یه شگفتی و سورپرایز بزرگ اتفاق بیوفته . یعنی راجر کاملا سرحال و اماده باشه که این فصل خیلی کم همچین اتفاقی افتاده . من خودم فک میکنم بازی 3-1 به نفع نوله تموم شه .

اما فینال هم اگر نادال برسه نظرم رو میگم ولی فک میکنم نادال شانسش بیشتره . ( شایدم به خاطر تعصب منه !!! ) .

ویرایش توسط Red-Line : 05-29-2011 در ساعت 09:37 PM
Red-Line آنلاین نیست.  
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Red-Line به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 09:37 PM   #314
pouriya.alex
Roger's Fan

آواتار pouriya.alex

پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
اونوقت چرا؟؟
راجر هیچ شانسی نداره، راجر اعصاب رالی کردن با این جوکوویچ رو نداره که آخه.

یک دو سه .... تور
یک دو سه .... تماشاچی های پشت زمین
یک دو سه ... Shank تو سوزان لانگلن

این پست رو میتونید نقل قول کنید.

حالا کی خواست رالی کنه؟ اسطوره با زیاد کردن دراپ شات و کوتاه کردن رالی ها میتونه
نوله رو ببره، تو ایندین ولزم چیزی نمونده بود ببرش...

البته بعضیا هم که خیلی اعصاب رالی دارنم اخیرا 4 بار باختنا، مگه نه ؟
pouriya.alex آنلاین نیست.  
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 09:40 PM   #315
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط I.man نمایش پست ها
منم با محمد موافقم به نظر من هم راجر در برابر نواک هیچ شانسی نداره. مگر اینکه نواک توی روز خوبش نباشه که راجر بتونه برنده بشه.

به نظر من اگر فرر بتونه مونفیس رو شکست بده. راجر در بازی با فرر هم به مشکل می خوره.

در حال حاضر نواک به طرز محسوسی بهتر از بقیه داره بازی می کنه و به نظر من نواک فصل خاک رو با قهرمانی فرنچ و نامبر وانی به پایان میبره.

ایمان جان راجر چشم بسته هم بازی کنه فرر رو میبره اونم تو گراند. راجر اون 3 بازی که از جوکو باخت تو هارد بود درسته راجر تو هارد قویتره کلی کورت هست ولی هر زمینی شرایط خاص خودشو داره.
manoochehr آنلاین نیست.  
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 10:15 PM   #316
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
به نظر منم راجر شانس خیلی زیادی نداره برای بردن ! چون اولا اونم مثل نادال بکهنداش ضعیفه !! دوما اصلا نمیتونه تو رالی ها با جوکوویچ مقابله کنه . ولی فدرر هرچی باشه فدرر هست . در شرایط فعلی بهترین راه برای بردن نواک همون استراتژی اندی هست . ولی باید بتونی اونو در مدت زمان طولانی حفط کنی . فقط اگر بتونه توپ ها نزدیک baseline ریترن کنی با net Clearance مناسب و سرویس عالی .

به نظر من راجر فقط در شرایطی بازی رو میبره که اولا خیلی خیلی خیلی خوب سرویس بزنه ( در صورت اینکه باد نیاد و روحیه داشته باشه ممکنه ) . دوما بکهند های DTL خوب بزنه ( واقعا بیعده ) و بتونه یه بازی سطح بالا رو حداقل برای 4 ساعت حفظ کنه ( از راجر برمیاد ولی باید روحیه داشته باشه ) . البته راجر دراپ و اسلایس های خوبی داره و بعضی موقع ها میتونه به کمکش بیاد ولی به شرطی که کنترل بازی دستش باشه . میتونه با این ابزار نواک رو بیاره روی تور و اونجا برتری خودش رو دیکته کنه .

کلا اگر من بخوام نظر بدم برای بردن راجر باید یه شگفتی و سورپرایز بزرگ اتفاق بیوفته . یعنی راجر کاملا سرحال و اماده باشه که این فصل خیلی کم همچین اتفاقی افتاده . من خودم فک میکنم بازی 3-1 به نفع نوله تموم شه .

اما فینال هم اگر نادال برسه نظرم رو میگم ولی فک میکنم نادال شانسش بیشتره . ( شایدم به خاطر تعصب منه !!! ) .
شما بکهند نادال رو با راجر مقایسه میکنیدبکهند نادال فقط تو حالت دفاعی کاربرد داره.
manoochehr آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 10:47 PM   #317
Mahmood
Senior Member

پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده

راجر تو خاک هم خوب بازی میکنه
به چند دلیل میگم راجر میتونه ترمز نواک رو بکشه:
1-همه میدونیم که راجر تو گرندها یه چیز دیگه است و نمیشه شرایط گرند رو با مسترز مقایسه کرد(تو سمی یو اس اپن هم داشت بازی رو از نواک میبرد و در استرالیا هم میتونست به بازی برگرده)
2-تجربه راجر به شرطی که به اعصابش مسلط باشه میتونه خیلی به کمکش بیاد
3-اگه سرویسهای راجر خوب باشن و دراپ شاتهاش بگیرن میتونه جوکو را تا حد زیادی تحت فشار قرار بده
4-انگیزه زیادی که راجر داره میتونه خیلی بهش کمک کنه
به نظرم نمیشه نواک رو از پیش برنده دونست...
به هر حال تا عصر جمعه همه چیز مشخص میشه و باید صبر کرد و دید آیا نواک میتونه ثابت کنه که لیاقت نامبر وان شدن رو داره یا خیر...

Mahmood آنلاین نیست.  
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 11:02 PM   #318
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

نقل قول:
نوشته اصلی توسط King.Rafa نمایش پست ها
1-همه میدونیم که راجر تو گرندها یه چیز دیگه است و نمیشه شرایط گرند رو با مسترز مقایسه کرد(تو سمی یو اس اپن هم داشت بازی رو از نواک میبرد و در استرالیا هم میتونست به بازی برگرده)
3-اگه سرویسهای راجر خوب باشن و دراپ شاتهاش بگیرن میتونه جوکو را تا حد زیادی تحت فشار قرار بده
به هر حال تا عصر جمعه همه چیز مشخص میشه و باید صبر کرد و دید آیا نواک میتونه ثابت کنه که لیاقت نامبر وان شدن رو داره یا خیر...

به نظر من اگه جوکو ببازه بازم لیاقت نامبر 1 رو داره. دیگه مگه باید چطوری ثابت کنه؟
manoochehr آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 11:14 PM   #319
A!i
Senior Member

آواتار A!i

پستها: 946
سپاس: 9,857
در 956 پست 7,220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: King Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط King.Rafa نمایش پست ها

دوست عزیز با اینکه یک طرفدار ۲ آتیشه ی راجر هستم و واقعا از ته قلب میخوام پیروز بشه استدلال شما را قبول ندارم
زیرا اکثر شروط شما در مورد نواک بیشتر صدق می کنه تا راجر
نواک در تمام تورنومنت های قبلی که شرکت کرده یک پای فینال بوده و مسلما از نظر اعتماد به نفس و انگیزه از راجر در موقعیت مطلوب تریه
این روزا هم که دور شده دوره دراپ شات های نوله مخصوصا بکهنداش
در ضمن در مورد راجر بیشتر اگه هست به قول معروف اگه منم خالم مرد میشد داییم بود
پس نمیشه به طور مطمئن گفت راجر میبره یا اذیت میکنه اومدیمو ۳-۰ نوله و زد یا ۳-۰ از نوله باخت.
A!i آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی A!i به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 11:22 PM   #320
Mahmood
Senior Member

پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali #1 نمایش پست ها
دوست عزیز با اینکه یک طرفدار ۲ آتیشه ی راجر هستم و واقعا از ته قلب میخوام پیروز بشه استدلال شما را قبول ندارم
زیرا اکثر شروط شما در مورد نواک بیشتر صدق می کنه تا راجر
نواک در تمام تورنومنت های قبلی که شرکت کرده یک پای فینال بوده و مسلما از نظر اعتماد به نفس و انگیزه از راجر در موقعیت مطلوب تریه
این روزا هم که دور شده دوره دراپ شات های نوله مخصوصا بکهنداش
در ضمن در مورد راجر بیشتر اگه هست به قول معروف اگه منم خالم مرد میشد داییم بود
پس نمیشه به طور مطمئن گفت راجر میبره یا اذیت میکنه اومدیمو ۳-۰ نوله و زد یا ۳-۰ از نوله باخت.
دوست عزیز کی من گفتم به طور حتم راجر میبره؟!!!
من گفتم نمیشه نواک رو اینجوری که بعضی دوستان میگن از پیش برنده دونست
در ضمن اعتماد به نفس و انگیزه دو مقوله کاملا جدا از هم هستند...
راجر به دلیل اینکه سه بار پیاپی به نواک باخته و میخواد ثابت کنه هنوز وقت خداحافظیش نرسیده انگیزه خیلی زیادی برای برد نواک داره...از هر وقت دیگه ای بیشتر...
Mahmood آنلاین نیست.  
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)