|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#71 |
Roger's Fan
پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
|
![]()
راجر تا سمی کار سختی نداره فررم که خوراک راجره مثل سودرلینگ که با عصا هم بیاد تو زمین این دو تارو میتونه ببره! تو سمی هم که جنگ سختی داره به نظر من فدرر نواکو شکست میده و فینالم که اندی رو راحت میبره !
![]() ![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pourya RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#72 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() Federer و Nadal از اينكه بازيكن مورد توجه تورنمنت نيستند لذت مي برند Federer به تورنمنتي وارد شده كه چنين توصيفش مي كند "فشار كمتر" براي اولين بار پس از 7 سال. او گفت: "سال گذشته من مدافع عنوان قهرماني بودم، سال قبل از آن و سال هاي قبل كه تلاش مي كردم تا براي اولين بار قهرمان شوم. من فكر مي كنم امسال انها انتظار بيشتري ازRafa و Novakدارند، و اين مي تواند براي من چيز خوبي باشد و فشار بيشتري براي آنها. در French Open هم هيچگاه در اولويت نبوده ام. اين درست است اينجا من فشار كمتري نسبت به تورنمنت هاي ديگر روي من است. اما امسال حتي فشار كمتري روي من است چرا كه Rafa مي خواهد عنوانش را حفظ كند و Novak مي خواهد آنرا ببرد." اما Nadal نمي پذيرد كه او بازيكن مورد توجه اين تورنمنت است. اودر همين مورد گفت: "حتي سال گذشته يا سه سال قبل وقتي شما به من مي گفتيد كه بازيكن مورد توجه هستم، من اين را احساس نمي كردم، براي من فكر كردن درباره قهرماني در تورنمنت قبل از شروع مسابقات گستاخانه است. من در راند اول مسابقه سختي در برابر Isner دارم بنابراين روي آن تمركز كرده ام." پانوشت: John Isner سال گذشته در راند اول Wimbledon در يك ماراتن سه روزه كه 11 ساعت به طول انجاميد، در پنج ست در برابر Nicolas Mahut پيروز شد و اين در حالي بود كه ست پنجم با نتيجه 70-68 به پايان رسيد. |
![]() |
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#73 |
Senior Member
پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا
|
![]()
پاور جان کدام یک از این شبکه ها میتونه بازی هر کورتی که خواست رو پخش کنه. خودت از کدام شبکه میبینی
|
![]() |
![]() |
#74 |
Senior Member
پستها: 176
سپاس: 3,259
در 175 پست 1,128 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer - Hennin - Roddick - Nalbandian - Gulbis - Wawrinka
|
![]()
ببخشيد فكر كنم پارسال جوكوويچ بود كه هيوئيت رو حذف كزد. احتمالاً قبل از "را" يه "او" جا افتاده.
|
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ali_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#75 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#76 |
Roger's Fan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Roger's Fan
|
![]()
چرا تو Schedule of Play رولند day 15 هم نوشته مگه نباید 14 روز یعنی دو هفته باشه؟
|
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pourya RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#78 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
delpotro,
I.man,
jiji-federer,
lord amir,
manoochehr,
Mohammad Reza,
Nima88,
Paymaan,
pourya RF,
Pouya,
roli
|
![]() |
#79 |
Senior Member
پستها: 114
سپاس: 159
در 112 پست 566 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1.رافائل نادال
2.دل پوترو
3.ارغوان رضايي
4.دينارا سافينا
|
![]()
با سلام خدمت برو بچ عشق تنیس خدارو 100ها هزار بار شکر که با سلامتی خاطر رولند امسالو شاهد دیدنشیم. راستی امسال دور سوم چه دوری بشه چون احتماله برخورد نادال با داویدنکو یا نوله با دل پوترو یا باقدا با سودرلینگ هست... یه حسی به من میگه این جام پر شگفتیه
|
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی key1nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#80 |
Senior Member
پستها: 114
سپاس: 159
در 112 پست 566 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1.رافائل نادال
2.دل پوترو
3.ارغوان رضايي
4.دينارا سافينا
|
![]()
عجب تحلیله بجا و مختصری میگم حالا که شما تحلیلتو کردی دیگه چرا بازی کنن خودشونو خسته کنن بگیم همه برن خونشون جامرو بدیم راجر دو تا اسباب بازی بدیم ببره برا دوقولوهاش بعد از اون در ATPببندیم بره پی کارش خیلی خوب میشه نه...
|
![]() |
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|