بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

3-14 فروردین - مایمی، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-30-2011, 01:26 PM   #251
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
خب منم همین رو گفتم امروز در تنیس مردان به جز در موارد معدود کسی وجود نداره فورهند Flat به معنای No spin بزنه.
در اینکه سریعترین ضربه سودرلینگ و گولبیس مقدار زیادی Topspin داره شکی وجود نداره، منتهی Ratio بین Spin و Pace هست که جابه جا میشه.
استپانک و لودرا جفتشون تغییر گریپ زیاد دارند، کانتیننتال، ایسترن و بین این دوتا، از پشت بیسلاین بیشتر متمایل به ایسترن ضربه میزنن و برای هاف والی های درون زمین به سمت کانتیننتال.
مثلا در این تصویر گریپ هیچ ربطی به کانتیننتال نداره.

به هر حال محل بحث اصلی سر گریپهای وسترن و زدن ضربات اصطلاحا Flat بود که شما فرموده بودید نمیشه، ولی میشه، حتی اگه به مثال سودرلینگ خودتون قناعت کنیم.
به هیچ وجه ضربات Soderling من و Gulbis مقدار زیادی Top Spin نداره پس بنابراین شک وجود داره , در واقع Top Spin ی که وجود داره فقط به میزان لازمه تا توپ در داخل زمین فرود بیاد.
اون به علت Swing یه که میکنه و به قول معروف Relatively flat زده میشه ( با Semi western grip ) اما در مورد Nadal
Grip یکه نادال میگیره Western 3/4 ه که بین Semi Western و Western ه و مشکلش این بود که وقتی Top Spin زیاد اعمال می کرد ضرباتش Short فرود می اومدند , جدیدا
یاد گرفته کمی Flat تر ضربه بزنه و Pace و Depth بیشتری ضرباتش داشته باشند.
محمد جان Swing ی که Soderling اعمال می کنه کجا Swing ی که nadal ایجاد می کنه کجا.
در مورد Stepanek دقیقا یادم نیست کدوم گیم بود اما چون دوربین پائین بود قشنگ می شد دید که از پشت Baseline یه Down the line از طرف فرهندش زد که Grip شم Continental بود.
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 01:30 PM   #252
Farid
Forum Expert

نقل قول:
راستی این عجیب بود که شنیدم شما گفتید نادال فورهند Down the Line بلد نیست، High Percentage فکر کردند و بازی کردن با نزدن متفاونند فرید جان، ورداسکو هم DTL هاش عالییند ولی ارور زیاده میزنه، چون DTL ریسکش بالاست، نادال تعجب میکنم فورهند DTL هاش که خیلی معروفن؟ مخصوصا اوناییش که به Banana Forehand معروفند. حالا چه در غالب Passing Shot و چه در طول Rally.
از کی شنیدید
از هر کی شنیدید راویتونو عوض کنید
شما به جای اینکه از کسی بشوید به خودتون زحمت بدید و حرفای منو بخونید
من در مقایسه با Down the line های Federer گفتم , همین حالاشم میگم که Federer بهتر از هر بازیکنی در جهان Down the line می زنه از طرف فرهند.
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 01:36 PM   #253
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

محمد جان از نظر شما هم دوست دارم بدونم به نظرتون فورهند نادال کاملتره یا فدرر؟
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 03-30-2011, 01:38 PM   #254
delpotro
Senior Member

پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr نمایش پست ها
نظرشون زیر عکس امضاشون هست.
delpotro آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 01:39 PM   #255
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
به هیچ وجه ضربات Soderling من و Gulbis مقدار زیادی Top Spin نداره پس بنابراین شک وجود داره , در واقع Top Spin ی که وجود داره فقط به میزان لازمه تا توپ در داخل زمین فرود بیاد.
اون به علت Swing یه که میکنه و به قول معروف Relatively flat زده میشه ( با Semi western grip ) اما در مورد Nadal
Grip یکه نادال میگیره Western 3/4 ه که بین Semi Western و Western ه و مشکلش این بود که وقتی Top Spin زیاد اعمال می کرد ضرباتش Short فرود می اومدند , جدیدا
یاد گرفته کمی Flat تر ضربه بزنه و Pace و Depth بیشتری ضرباتش داشته باشند.
محمد جان Swing ی که Soderling اعمال می کنه کجا Swing ی که nadal ایجاد می کنه کجا.
در مورد Stepanek دقیقا یادم نیست کدوم گیم بود اما چون دوربین پائین بود قشنگ می شد دید که از پشت Baseline یه Down the line از طرف فرهندش زد که Grip شم Continental بود.
من که دارم همین رو میگم، ضربه Flat محض دیگه وجود نداره، مقدار Spin سودرلینگ هم زیاده ولی وقتی میگم زیاد منظورم این نیست به اندازه ناداله.
اون مطلب سایت tennis.about اولا یه ذره قدیمیه و دوما عکس نادال رو روی خاک انداخته، من عرض کردم روی Hard کورت و جدیدا.
کلا محل بحث کمی عوض شده، تمام حرف این بود با گریپهای وسترن، حالا سمی وسترن، خود وسترن یا بینش، میشه با نسبت بیشتر Pace به Spin هم ضربه زد مثل سودرلینگ گولبیس و اکثر بازیکنان تور. حتی مثال از جیم کوریر هم زدم که باز نسبت Pace ش بیشتر از Spin ش بوده حتی با گریپ Full Western.
تمام حرف من اینه در تنیس مدرن امروز، در دوره گریپهای وسترن و سوئینگ Wind Shield Wiper ، همه با Top Spin بازی میکنند، منتهی این Swing Path و Follow Through هست که نسبت بین این دو تا رو تغییر میده، و این جمله شما که نادال با اون گریپ نمیتونه Pacy تر ضربه بزنه درست نیست.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 01:44 PM   #256
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
از کی شنیدید
از هر کی شنیدید راویتونو عوض کنید
شما به جای اینکه از کسی بشوید به خودتون زحمت بدید و حرفای منو بخونید
من در مقایسه با Down the line های Federer گفتم , همین حالاشم میگم که Federer بهتر از هر بازیکنی در جهان Down the line می زنه از طرف فرهند.
اتفاقا از پست خودتون نقل قول میکنم که راویم هم عوض شده باشه.
نقل قول:
Down the line : جدیدا Nadal حریفان خود را با Down the line رفتن شگفت زده کرده ضربه ای که در گذشته در مهارتهاش نداشت ( قبلا نمیتونست Down the line خوب بزنه - و تا صبح هم که شده Cross court می زد ) اما حالا حالا ها باید تمرین کنه تا بتونه مثل Federer ضربات Down the line بزنه
فک کنم شما پست منو به دقت نخوندید فرید جان، من در اونجا مقایسه ای نکردم، ولی شما رسما گفتید DTL نمیتونست خوب بزنه، گفتید مهارتش رو نداشت، در اون جمله هم هیچ قیاس آشکاری بین فدرر و نادال نداشتید.
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 01:46 PM   #257
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro نمایش پست ها
نظرشون زیر عکس امضاشون هست.
نه در کل میخوام با دلیل بیان کنند و کاریم به طرفداری نداشته باشن.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 01:48 PM   #258
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

نقل قول:
من چنین چیزی نگفتم
راجع به بقیه مسائل هم جواب ایرادات منو از حرفات اگه داری بده اگه نداری چیزی نگی سنگینتری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
هنوز یادم نرفته که تا بعد از ویمبلدون همچنان رافا رو دفاعی میدونستی! و تازه بعد از ویمبلدون گفتی رافا اگرسیو شده! و یادم هست که قبل از یو اس اوپن می گفتی یه صحنه قشنگ از رافا هم نمیبینید چون توپ سبکه.بعد معلوم شد حرفای کی موجب خنده میشه!

نقل قول:
فهمیدن همانا و اجرا کردن و ابزار اجرا کردن همانا
بله Nadal فهمیده که باید بر روی سطوح سریعتر Aggressive تر بازی کنه اما
سلاحشو نداره
Big Server ه که نیست
ظرباتش Flat ه که نیست و با اون Spin ی که روی توپ میزاره نمی تونه انقدر Pace ایجاد کنه از طرف بکهند هم فقط می تونه Cross Court هاشو خوب Flat بزنه
Swing ش کوتاهه که نیست و وقتی توپها به سمتش میاند برای بازگرداندنشون هم مشکل داره
Volley ش خوبه که نیست
تازه همانطور که گفتم در US Open همین چند تا لحظه هم که می دیدید خوب بازی می کنه رو به علت توپهای Wilson Extra Duty هم نخاهید دید.
این پست شما قبل از یو اس اوپنه! این هم صفحه اش http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3058&page=14
بیش از این خودت رو خراب نکن.سعی کن با عدالت تحلیل کنی تا من و بقیه مثل همیشه استفاده کنیم!
من معمولا با کسی بحث نمیکنم ،مخصوصا اینکه بخواد از روی غرض فقط نظرش رو تحمیل کنه ! حرفای شما در مورد رافا خیلی غیر منصفانه و دور از منطق بود و هست و به همین دلیل من نتونستم تحمل کنم! بیش از این هم بحثی ندارم.همه خودشون میفهمند تنیس رو و خودشون تشخیص میدند. من هم چیزی اگه گفتم نظر شخصیمه و حتما درست نیست!
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 01:52 PM   #259
Farid
Forum Expert

نقل قول:
من که دارم همین رو میگم، ضربه Flat محض دیگه وجود نداره، مقدار Spin سودرلینگ هم زیاده ولی وقتی میگم زیاد منظورم این نیست به اندازه ناداله.
اون مطلب سایت tennis.about اولا یه ذره قدیمیه و دوما عکس نادال رو روی خاک انداخته، من عرض کردم روی Hard کورت و جدیدا.
کلا محل بحث کمی عوض شده، تمام حرف این بود با گریپهای وسترن، حالا سمی وسترن، خود وسترن یا بینش، میشه با نسبت بیشتر Pace به Spin هم ضربه زد مثل سودرلینگ گولبیس و اکثر بازیکنان تور. حتی مثال از جیم کوریر هم زدم که باز نسبت Pace ش بیشتر از Spin ش بوده حتی با گریپ Full Western.
تمام حرف من اینه در تنیس مدرن امروز، در دوره گریپهای وسترن و سوئینگ Wind Shield Wiper ، همه با Top Spin بازی میکنند، منتهی این Swing Path و Follow Through هست که نسبت بین این دو تا رو تغییر میده، و این جمله شما که نادال با اون گریپ نمیتونه Pacy تر ضربه بزنه درست نیست.
من اینو تو حرفای اولم زدم که بین Semi western و Western ضربه میزنه اینکه Western 3/4 هم ضربه میزنه تو یه ویدئو تو Youtube هست که بر روی ویدئو که اگه یادم باشه تو خاکم نیست توضیح داده میشه , یه سرچ بکنی Western 3/4 فکر کنم به راحتی پیداش کنی.
اونم که میگید تو Tennis.about الان دیدم که همینو گفته.
به هیچ وجه Soderling و Gulbis نوع Grip و Swing شون با Nadal یکی نیست و انها نمی تونند با اون Grip و اون Swing به اندازه Nadal بر روی توپ Top Spin ایجاد کنند و Nadal هم نمی تواند با این Grip و این Swing به اندازه اونها Flat ضربه بزنه همین.
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 01:55 PM   #260
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr نمایش پست ها
به نظر من فورهند جفتشون بدرد استایل بازی خودشون میخوره، من جفتش رو خیلی دوست دارم.
کسی مثل نادال که به رالی طولانی علاقه داره و بیشتر وقتش رو در پشت بیسلاینه، فورهند خودش چیزی کم نداره، و برای فدرر که به بازی تهاجمیتر علاقه داره و بیشتر درون زمینه فورهند خودش.
حالا اگه با جزئیات هم خواستید بعدا میتونم نظرمو بگم.
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)