|
مسترز مایمی (Sony Ericsson Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#91 |
Tech Support
![]() |
![]()
دوست عزیز جریان این بود آخه؟ شما میگفتی امسال استرالیا از پارسال کندتر شده زمینش، که برات صدتا مصاحبه اوردیم که بازیکنا میگفتن نه فرقی نکرده فقط مقداری هوا سردتر که باعث شده توپ آرومتر حرکت کنه تو هوا، وگرنه زمین همونه، حالا باز هی حرف خودت رو بزن.
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#92 |
Roger's Fan
پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
نه دوست من بحث در مورد این بود اگر اشتباه نکنم که اکثر زمین ها کند شده . در مورد استرالیا هم به همان تعداد که مصاحبه از کند نشدن بود. مصاحبه برای کند شدن هم بود..بگذریم
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Former Staff
|
![]()
نواك جوكوويچ با پيروزي مقابل ايستومين توانست 19مين برد خود را جشن بگيرد،19 برد پشت سر هم...Ivan Lendl با 25 برد پشت سر هم در سال 1985 ركورد داراست...نوله اميد دارد كه بتواند همانند 4 مرد ديگر استراليا اپن،اينديان ولز و ميامي را پشت سر هم فتح كند;پيت سمپرس(1994)،آندره آگاسي(2001) و راجر فدرر(2006) موفق به اين امر شده اند...
"اين اعتماد به نفس اوست،بخش عظيمي از بازي را اعتماد به نفس تشكيل ميدهد"اندي راديك گفت. "هنگامي كه شما در اين سطح بازي ميكنيد،هر كسي ميتواند بازي كند اما اين تفاوت در درصد ذهني است كه باعث مي شود شما متفاوت تر بازي كنيد". |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Tech Support
![]() |
![]()
این که زمینها در دهه اخیر کندتر شدن رو که همه میدونن، حرف شما این بود که نسبت به پارسال کندتر شده، اون بحث کلی کند شدن زمینها نبود.
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
Afshin,
Ali_RF,
AndreS,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
Farid,
Hatam,
koury,
Mohammad Reza,
msh13792,
Pouya,
PowerVu,
S.A.IVI.A.N,
Sajad
|
![]() |
#95 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
ضمنا بردیچ هم همیشه تو مصاحبه هاش گفته از بازی توی روز و سطوح کند لذت میبرم ، چرا که تو روز توپها بیشتر ارتفاع میگیرند و برای یه بازیکن هارد هیتری مثل بردیچ که فوت ورک خوبی هم نداره توپهای با ارتفاع زیاد و زمین های کند خیلی هم مناسب هستند.همین مقوله در مورد سودرلینگ هم صادقه . پس نگو که هیچ کدوم به جز نادال ربطی به خاک ندارند.تازه سودرلینگ که سال قبلش هم رسیده بود فینال رولند گروس و نشون داده بود که روی خاک بازیکن خوبی هست.علت رسیدن سوردلینگ و بردیچ رو به SF به سریع شدن سطح RG ربط نده (منکر سریع تر شدنش نمیشم ولی اونقدرها هم توی نتایج تاثیر نداشته ، همین طور که توی ویملدون هم خیلی تاثیر نداشته) ویرایش توسط Afshin : 03-27-2011 در ساعت 10:38 AM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Former Staff
|
![]()
اسطوره گفته:پيت سمپرس ميتونسته براي سال هاي بيشتري بازي كنه،اگر ميخواست،او هنوز مي تواند برخي از تورنمنت ها و مسابقات در تور را پيروز شود!
راجر در مورد بازي گفت:من قادر بودم و توانستم يك بازي solid كنم و سرويس من در سطح بالايي بود!درصد سرويس اول من بالا بود...در كل من واقعا راضي بودم. راجر با اين برد 762مين برد خود را جشن گرفت.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
چرا دیگه اینا به یک بازیکن Typical کلی کورتری ربطی ندارن اصلا، اسلاید میکنن؟ تاپ اسپین میزنن؟ Retrieve کردن بلدن؟ نه دیگه بلد نیستن. تازه Big Server و Flat hitter هم هستند، واویلا!!! دقیقا نکته همینجاست که شما با یک استایل که مخصوص اون زمین نیست میای بازی میکنی و موفق هم میشی، سودرلینگ روی خاک، و مثلا امثال نادال و نلبندیان و ... روی چمن. خیلی ها این رو میپسندند و خیلی ها هم نه میگن رو خاک باید کلی کورتی بازی کرد رو چمن هم باید سرو اند والی کرد، این وسط معنی نداره. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Former Staff
|
![]()
GO ROGER
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#100 |
Former Staff
|
![]()
ماريا اين روزا خيلي داره به هواداراش حال مي ده.
ماريا ديشب تونست در 58 دقيقه SABINE LISICKI از آلمان رو مغلوب بكنه . ( 6-2 6-0 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|