|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
come on andy
اندی تونست در 4 ست فرر رو شکست بده تبریک میگم به خودم و حسین جان و Alen ، من در ست 2 دیگه از استرس داشتم سکته میکردم ، دست و پاهام میلرزید مخصوصا اون ست پوینت ولی اندی تونست ست رو ببره ، اندی در بعضی جاها ارور های بدی میداد باید این ارور ها رو خیلی کم کنه در ست اول اندی بیشتر پشت خط بیسلاین بازی میکرد ولی در ست دوم و سوم دیدیم که بیشتر روی نت میومد و تقریبا روی خط بیسلاین بازی میکرد با اینکه والی های خوبی نمیزد امروز اما تونست این دو ست رو ببره در ست 4 وقتی 2-0 جلو افتاد احساس کردم دیگه اندی برده اما فرر واقعا عالی بود و به بازی برگشت این فرر اگر تا 48 ساعت دیگه هم بازی میکرد خسته نمیشد واقعا عالی کار کرد و بهش تبریک میگم سرو اندی خیلی خوب بود در موقعیت های حساس واقعا به کمکش میومد ولی سرو 2 خیلی ضعیف بود ، فرر خیلی راحت از سرو 2 اندی استفاده میکرد ولی خب اندی از ست دوم به بعد تقریبا کنترل بازی رو در دست گرفت و تونست بازی رو به نفع خودش تموم کنه وزنیاکی هم در باکس اندی نشسته بود ، به نظر میومد اومده رو کم کنی انا ![]() ![]() اندی خیلی زود عصبانی میشد که یکم به ضررشه ولی خب مادرش خیلی عالی تشویق میکرد و بهش روحیه میداد حالا یک بازی خیلی جذاب در روز یکشنبه ، بازی که مدتها منتظرش بودم ، اندی و نواک ، امیدوارم اندی بتونه عالی بازی کنه و برخلاف پارسال که اشک های اندی رو پس از باخت دیدیم اینبار اشک های او رو پس از بردن نخستین گرنداسلم ببینیم ![]() come on andy ویرایش توسط Alireza Murray : 01-28-2011 در ساعت 04:13 PM |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
گرنداسلم اول، 2011، آزاد استرالیا، Australian Open |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|