|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() از اونجایی که راجر یه 5سال دیگه بیشتر مهمون ما طرفداران و ATP نیست دراپ شاتهای راجر رو ببینن و حالشو ببرن چون بعد خداحافظی راجر دیگه از این ضربه ها گیرتون نمیاد ، حالا از ما گفتن.
( چون احتمالش زیاده تا پنج سال دیگه بازی کنه!!!! ) به طرفداران تنیس پیشنهاد میکنم |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Roger's Fan
پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
دوست گرامی میشه بگی کجا همچین چیزی رو خوندی؟! تا جایی که من میدونم راجر حرفی از 5 سال نزده . اصلا حرفی نزده که کی دقیق بازنشست میشه...چند باری حرف از 2012 بود اما فقط در حد حرف...بعد گفت میخواد بچه هاش انقدر بزرگ شده باشن که بتونن ببینن پدرشون بازی میکنه ( لابد یه 4-5 سالی میشه ) نمیدونم...اما حرف قطعی نزده .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
ولی یه بار کارشناس همین فروم( dane ) یادمه از راجر نقل قول کرده بود که میخواد تو المپیک 2015 شرکت کنه.( البته دقیقاً حرفش یادم نیست شاید اشتباه کنم ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا
|
![]()
المپیک سال 2015 فکر نمیکنم برگزار بشه امیدوارم تا المپیک 2016 بمونه ولی روی فرم و سرحال.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() نقل قول:
حرفی از 5 سال نزده ولی گفته تا موقعی بازی میکنم که بچه هام بتونن منو در حین بازی ببینن خوب بعد 5 سال میتونن بازیشو ببینن خدارو شکر نتونستم بازیو ببینم وگرنه کلی حرص میخوردم ![]() ![]() ![]() بعضیا از باخت رافا چه خوشحالی میکنن!!! باخت جزئی از ورزشه یه ورزشکار و طرفداراش حق دارن از باختش ناراحت بشن ولی سرخوردگی نداره اونایی که ورزش حرفه ایی کردن میدونن که تجرباتی که از باخت آدم بدست میاره فراموش نشدنیه و همیشه آدم میتونه از اونا عبرت بگیره |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
با احترام بابا ول كنين اين حرفا رو!! ورزش با باخت و بردش و بحث و جدلش حال ميده و تو دور ميمونه. اين حرفهايي كه شما دوست خوب ميگي رو توي كتابها هم ميگن. توي پاورپوينت دانشگاهها هم ميكن. كلاه قرمزي هم ميگفت!! (آقا بي احترامي تلقي نكني ها ما مخلص شما هم هستيم) معلومه يه سري از باخت كسي ناراحت ميشن، معلومه يه سري دوست دارن ورزشكار مورد علاقه شون اگه خوب هم نباشه سالي صدبار قهرمان شه!!!! من كه از باخت نادال و شكستن غرورش كلي حال كردم. چندبار قبل هم گفتم. از وقتي كه بعضي اتفاقا افتاد جو تاپيك به سمت تعارفو احترام مصنوعي بين كاربرامتمايل شد. و دوستان نادالي از اين حالت استقبال زياد كردن!!! به غير از جند نفر. بعدش طرفداراي فدرر كمتر شدن. من از باخت نادال حال كردم. اميدوارم باز ببازه!!! ولي اينو فراموش نميكنم كه وجود نادال به اعتبا تنيس اضافه ميكنه. اينكه موقع باخت با هم همدردي مطلق كنيم رو هم قبول ندارم. بنظرم نادالي ها اين چند ساعته غيبشون زده و پيدا نيستن!!! |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() امیدوارم که ایندفعه شما غیبتون نزنه!!! بعد از رولند 2008 این اولین باره که راجر 3-0 میبازه از سال 2002 این اولین باره که راجر 4 گرند اسلم متوالی حتی به فینال نمیرسه جوکو خیلی قشنگ بازی کر حقش بود ببره 1280 امتیاز از راجر کم شد این اولین اسلم بعد استرالیا 2008ه که نه رافا نه راجر تو فینال حضور ندارن |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
منو خيلي از قديمي ها ميشناسن، سرم شلوغه و كم ميام. ولي امشب كه پروازم انجام شدو برگشتم گفتم بيام يه موقع نگيد در رفت. مخلصم. هر چي باشه باد كسي كه بالاتره بيشتر در ميره حتي اگه كمتر امتياز از دست بده!!!! ممنون از توضيحاتت. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم اول، 2011، آزاد استرالیا، Australian Open |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|