بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals)

مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals)

30 آبان - 6 آذر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات کیست؟
رافائل نادال 20 28.17%
راجر فدرر 40 56.34%
نواک جوکوویچ 4 5.63%
روبین سودرلینگ 2 2.82%
اندی موری 5 7.04%
توماس بردیش 0 0%
داوید فرر 0 0%
اندی رادیک 0 0%
رأی دهندگان: 71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-25-2010, 07:17 PM   #1
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط msh13792 نمایش پست ها
کی گفته غرور بده وقتی اونقدر بزرگه باید غرور هم داشته باشه
شده جایی بگن راجر با طرفدارش بد برخورد کرد؟
غرور داره اما در جای خود هم تواضع خودش را داره و بنظر من کار درستی میکنه
مغرور بودن یه نکته مثبت تو هر انسانی هست وقتی که از عناصری که باید برخورداره
استفی گراف کبیر، یه جمله ی معروفی داره که میگه غرور تا حدیش خوبه که به دیگران توهین نکنی!! فدرر درسته که چند ساله یه کم متواضع تر شده ولی همچنان جملاتی میگه که آدم رو به فکر فرو میبره همه چیز که Foundation و Charity و این چیزا نیست، رفتار بازیکن باید نشان از تواضع داشته باشه! فدرر گمان نکنم افتخارات و آمار و ارقامش به گرد پای گراف هم برسه ولی گراف با اون همه بزرگی اونقدر متواضع بوده و فدرر در حین داشتن تواضع همچنان خودش رو برتر از دیگران میدونه...
koury آنلاین نیست.  
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 08:54 PM   #2
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
استفی گراف کبیر، یه جمله ی معروفی داره که میگه غرور تا حدیش خوبه که به دیگران توهین نکنی!! فدرر درسته که چند ساله یه کم متواضع تر شده ولی همچنان جملاتی میگه که آدم رو به فکر فرو میبره همه چیز که Foundation و Charity و این چیزا نیست، رفتار بازیکن باید نشان از تواضع داشته باشه! فدرر گمان نکنم افتخارات و آمار و ارقامش به گرد پای گراف هم برسه ولی گراف با اون همه بزرگی اونقدر متواضع بوده و فدرر در حین داشتن تواضع همچنان خودش رو برتر از دیگران میدونه...
گراف رو با اسطوره ی ما مقایسه نکن ، تنیس زنان اصلا ارزش بحث کردن نداره ... 21 ی که کمه 40 تا هم میبرد با راجر قابل قیاس نبود . من بازم میگم ، راجر کلا آدمه رکی هست و حرفی رو که تو دلشه میزنه ، بلد نیست تعارف تیکه پاره کنه و کار درستی هم میکنه . مثل همین حرفی که هفته ی قبل زد و گفت که رافا بهترین بازیکنه تنیسه و به حق شماره ی یکه . الان هم دیده مارادونا بیشتر ذوق کرده و این حرف رو زده . ولی ما ایرانی ها شباهته زیادی به جماعته برره ای داریم که هر کس خوی و منشش مثل ما نباشه میشه اجنبی !
نه آقا جون ، خیلی از حرفایی که راجر میزنه و از نظر شما غروره ، از نظره من صداقته . وقتی بهترینه از گفتنش پروایی نداره ، شما میخواد خوشتون بیاد ، میخواد بدتون بیاد .
Afshin آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 09:35 PM   #3
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
گراف رو با اسطوره ی ما مقایسه نکن ، تنیس زنان اصلا ارزش بحث کردن نداره ... 21 ی که کمه 40 تا هم میبرد با راجر قابل قیاس نبود .
با حرفت موافقم تنیس زنان در سطح خیلی پایینتری از تنیس مردانه و اصلا نمیشه این دو تارو با هم مقایسه کرد
Nima88 آنلاین نیست.  
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 09:38 PM   #4
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
گراف رو با اسطوره ی ما مقایسه نکن ، تنیس زنان اصلا ارزش بحث کردن نداره ... 21 ی که کمه 40 تا هم میبرد با راجر قابل قیاس نبود . من بازم میگم ، راجر کلا آدمه رکی هست و حرفی رو که تو دلشه میزنه ، بلد نیست تعارف تیکه پاره کنه و کار درستی هم میکنه . مثل همین حرفی که هفته ی قبل زد و گفت که رافا بهترین بازیکنه تنیسه و به حق شماره ی یکه . الان هم دیده مارادونا بیشتر ذوق کرده و این حرف رو زده . ولی ما ایرانی ها شباهته زیادی به جماعته برره ای داریم که هر کس خوی و منشش مثل ما نباشه میشه اجنبی !
نه آقا جون ، خیلی از حرفایی که راجر میزنه و از نظر شما غروره ، از نظره من صداقته . وقتی بهترینه از گفتنش پروایی نداره ، شما میخواد خوشتون بیاد ، میخواد بدتون بیاد .
تنیس زنان در دهه ی 70،80 و تا اواسط 90 زمین تا آسمون با تنیس زنان امروز متفاوت بود افشین جان... راجر هم دوره ی هیوئیت و رادیک و آغاسی پیر و چند تا جوان تازه حرفه ای شده مثل جوکو و موری بود و باستثنای رافا بقیه مقابل راجر ول معطل بودن!! هنوز هم اون سلطه ای که رافا مقابل راجر داره حتی در فینال یه اسلم رو حتی موری و جوکو که روی هم اندازه ی رافا هم راجر رو بردن اون قدرت رو ندارن.

حالا گراف با کیا هم دوره بود؟ ساباتینی،ناوراتیولا،سلس،هینگیز و ... مسلما مقایسه ی بین زنان و مردان درست نیست ولی وقتی یه تنیسور به تکامل گراف باشه دیگه دست هر چی مرده از پشت بسته!! بحث مرد و زن جلوی گراف معنا نداره، خواهش می کنم چند تا از بازیهای تاپش رو ببین و بعد بگو تنیس زنان ارزش نداره، اتفاقا داره بخصوص همون دهه هائی که گفتم، حتی ناوراتیلوا و هینگیز و سلس و ... هم صد برابر مردانه تر از تنیسور های فعلی زنان بازی میکردن و وقتی من حرف از گراف زدن برا این بود که گراف قوی ترین حریفان هم دوره ایش رو بارها زمین گیر کرد و اون همه افتخار کسب کرد ولی هیچگاه غره نشد...

ضمنا اگه اشتباه نکنم گراف 22 تا گرند اسلم برد از جمله بردن تمام گرند ها حداقل 4 بار
koury آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-25-2010, 09:51 PM   #5
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
تنیس زنان در دهه ی 70،80 و تا اواسط 90 زمین تا آسمون با تنیس زنان امروز متفاوت بود افشین جان... راجر هم دوره ی هیوئیت و رادیک و آغاسی پیر و چند تا جوان تازه حرفه ای شده مثل جوکو و موری بود و باستثنای رافا بقیه مقابل راجر ول معطل بودن!! هنوز هم اون سلطه ای که رافا مقابل راجر داره حتی در فینال یه اسلم رو حتی موری و جوکو که روی هم اندازه ی رافا هم راجر رو بردن اون قدرت رو ندارن.

حالا گراف با کیا هم دوره بود؟ ساباتینی،ناوراتیولا،سلس،هینگیز و ... مسلما مقایسه ی بین زنان و مردان درست نیست ولی وقتی یه تنیسور به تکامل گراف باشه دیگه دست هر چی مرده از پشت بسته!! بحث مرد و زن جلوی گراف معنا نداره، خواهش می کنم چند تا از بازیهای تاپش رو ببین و بعد بگو تنیس زنان ارزش نداره، اتفاقا داره بخصوص همون دهه هائی که گفتم، حتی ناوراتیلوا و هینگیز و سلس و ... هم صد برابر مردانه تر از تنیسور های فعلی زنان بازی میکردن و وقتی من حرف از گراف زدن برا این بود که گراف قوی ترین حریفان هم دوره ایش رو بارها زمین گیر کرد و اون همه افتخار کسب کرد ولی هیچگاه غره نشد...

ضمنا اگه اشتباه نکنم گراف 22 تا گرند اسلم برد از جمله بردن تمام گرند ها حداقل 4 بار
عزیز جان خیلی از بازیهای گراف رو دیدم ، ولی هم اون زمان و هم اکنون ، تنیس زنان در مقایسه با تنیس مردان شوخی ای بیش نبوده !
ضمنا اون مقایسه ی دوران هم که تکراره مکرراته و بحث کردن در موردش بیفایدست .
Afshin آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-26-2010, 01:24 AM   #6
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:

به نظر من هم نمیشه تنیس زنان رو با مردان مقایسه کرد، ولی در هر صورت تنیس زنان ارزش همونطور که کوروش میگه ارزش خاص خودشو داره. مخصوصا سالهای گذشته و دورتر که کلا کمتر مانکن بودن و تنوع بازیهاشون و افراد معروف زیاد بودن.

آره کووش درست میگه، تنیس زنان سالهای دور شاید بشه گفت با تنیس مردان قابل مقایسه هم بود ولی الان دیگه قضیه فرق میکنه.

تنیس زنان اسطوره هایی مثل مونیکا سلز، مارتینا، گراف، هینگیس، باربرا شت، جنیفر کاپریاتی، گابریل ساباتینی، سانچز ویکاریو و .... داشت. تنهاا مانکن و تابلوی سکسی اواخر اون دوره ها آنا کورنیکووا بود. ولی الان چی؟!!!!!!!!!! قضیه فرق کرده و تنیسور حسابی به تعداد انگشتهای یه دست هم نمیرسه!! و بجاش تعداد مانکن ها زیاد شده!!!!

البته کوروش جان به نظر میرسه که خیلی طرفدار اشتفی هستی. اگه یادت باشه رقیب سرسخت و همیشگی اشتفی، مونیکا بود. این دو نفر خیلی هم با هم بد بودن و شدیدا با هم کری می خوندن. اینو هم بدون تقریبا تمام ستاره ها و بزرگ های تنیس بر این باورند که اگه اون اتفاق وحشتناک و ناجوانمردانه توی زمین تنیس برای مونیکا نمی افتاد الان مونیکا یکی از اسطوره های دست نیافتنی تاریخ تنیس بود. بعد ار اون اتفاق هر چند که مونیکا دوباره به تنیس برگشت و خودشو تا حدودی نشون داد ولی با اون مونیکای بی چون و چرایی که تا قبل از آن تمام گرانداسلم ها رو درو میکرد، زمین تا آسمون فرق میکرد.

بامید روزی که تنیس زنان دوباره اوج بگیره.
سلام آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-26-2010, 02:03 AM   #7
.RF
Member

آواتار .RF

پستها: 42
سپاس: 38
در 42 پست 470 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Pete Sampras

آقای متواضع رووو!
همه تو این فروم حداقل ادا اطوارشو + اخم و تخمشو موقع بردن حتی یه پوینت معمولی به کرات دیدن!

.RF آنلاین نیست.  
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی .RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-26-2010, 07:14 PM   #8
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلام نمایش پست ها
به نظر من هم نمیشه تنیس زنان رو با مردان مقایسه کرد، ولی در هر صورت تنیس زنان ارزش همونطور که کوروش میگه ارزش خاص خودشو داره. مخصوصا سالهای گذشته و دورتر که کلا کمتر مانکن بودن و تنوع بازیهاشون و افراد معروف زیاد بودن.

آره کووش درست میگه، تنیس زنان سالهای دور شاید بشه گفت با تنیس مردان قابل مقایسه هم بود ولی الان دیگه قضیه فرق میکنه.

تنیس زنان اسطوره هایی مثل مونیکا سلز، مارتینا، گراف، هینگیس، باربرا شت، جنیفر کاپریاتی، گابریل ساباتینی، سانچز ویکاریو و .... داشت. تنهاا مانکن و تابلوی سکسی اواخر اون دوره ها آنا کورنیکووا بود. ولی الان چی؟!!!!!!!!!! قضیه فرق کرده و تنیسور حسابی به تعداد انگشتهای یه دست هم نمیرسه!! و بجاش تعداد مانکن ها زیاد شده!!!!

البته کوروش جان به نظر میرسه که خیلی طرفدار اشتفی هستی. اگه یادت باشه رقیب سرسخت و همیشگی اشتفی، مونیکا بود. این دو نفر خیلی هم با هم بد بودن و شدیدا با هم کری می خوندن. اینو هم بدون تقریبا تمام ستاره ها و بزرگ های تنیس بر این باورند که اگه اون اتفاق وحشتناک و ناجوانمردانه توی زمین تنیس برای مونیکا نمی افتاد الان مونیکا یکی از اسطوره های دست نیافتنی تاریخ تنیس بود. بعد ار اون اتفاق هر چند که مونیکا دوباره به تنیس برگشت و خودشو تا حدودی نشون داد ولی با اون مونیکای بی چون و چرایی که تا قبل از آن تمام گرانداسلم ها رو درو میکرد، زمین تا آسمون فرق میکرد.

بامید روزی که تنیس زنان دوباره اوج بگیره.

بله سلام جان من عاشق استفی گراف کبیر هستم، با حرفت موافقم که سلس بعد از اون اتفاق نتونست به روز های اوجش بازگرده... شخصا بعنوان یه طرفدار گراف من همیشه جنگندگی سلس رو تحسین کردم و خواهم کرد و حتی با اینکه اسلم هاش دورقمی نشد و نتونست Career Grand Slam کنه بهش بعنوان یه اسطوره نگاه می کنم ولی قبول ندارم که اگه مصدوم نمیشد میتونست به رکورد گراف برسه چون اون سالهائی که رقابت بین این دو بسیار مهیج شده بود باز هم گراف سرتر از سلس بود هر چند با توجه به استیل بازی سلس و اینکه هر دو Wing رو با دو دست میزد همون 9 اسلم هم شاهکار بوده
koury آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-26-2010, 08:13 PM   #9
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
بله سلام جان من عاشق استفی گراف کبیر هستم، با حرفت موافقم که سلس بعد از اون اتفاق نتونست به روز های اوجش بازگرده... شخصا بعنوان یه طرفدار گراف من همیشه جنگندگی سلس رو تحسین کردم و خواهم کرد و حتی با اینکه اسلم هاش دورقمی نشد و نتونست Career Grand Slam کنه بهش بعنوان یه اسطوره نگاه می کنم ولی قبول ندارم که اگه مصدوم نمیشد میتونست به رکورد گراف برسه چون اون سالهائی که رقابت بین این دو بسیار مهیج شده بود باز هم گراف سرتر از سلس بود هر چند با توجه به استیل بازی سلس و اینکه هر دو Wing رو با دو دست میزد همون 9 اسلم هم شاهکار بوده
ممنون از توضیحاتت
ولی این حرفو قبول ندارم، سلز شاهکار بوده و میتونست حداقل 30-20 گراند ببره.

ببین اشتفی 1982 pro شد (البته این خودش شاهکاره که در 13 سالگی پرو شد ولی تا شش سال بعدش هیچ گراندی نگرفت) و مونیک 1989.
اشتفی اولین گراندشو 1988 رفت ولی مونیک 1990 گرفت میدونی این یعنی چی؟!
مونیک قبل از مصدومیت در سال 1993 توی 15-14 کراند شکت کرد و 8 تا رو گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میدونی این آمار یه شاهکار در تاریخه؟
در صورتی که اشتفی از هفت سال پیش تا اون موقع 14 گراند گرفت. این میرسونه که مونیک مه تنها چیزی کم نداشت بلکه داشت بسرعت پیشرفت میکرد.

سلز توی بیست سالگی بزرگترین ضربه زندگی خودشو خورد!!!! این یکی از بزرگترین و کثیف ترین وقایع ورزش در تاریخ بوده!!!!! مونیک میتونست حداقل 7-8 سال دیگه در اوج گراند درو کنه.

راجع به استیل هم خودت میدونی اصولا بزرگان تنیس از دارای استیل کلاسیک و مرسوم (البته بجز راجر) نیستند و الگوهای نامتعارف و عجیب و غریبی دارند سرآمد اونا همون فورهند و بخصوص فورهند تاپ اسپین های بی نظیر ناداله که خیلی هم نامتعارفه! یا اندی رادیک و دیگران. اصولا در سطح بالا نمیشه از اینجور استیل ها ایراد گرفت. ولی این استیل مونیک هم در نوع خودش خیلی عجیب و غریب بود.

با همه این حرف ها ممنونم ازت که یکی هست که به تنیس واقعی و حرفه ای زنان بدون ک.. و کپل آشنایی و علاقه داره. ممنون که منو به گذشته های ترش و شیرین بردی

سلام آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)