|
![]() |
#1 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
سلام دوست عزیز من تابحال با این راکتی که گفتید بازی نکردم، ولی پیشنهاد می کنم راکت دست دوم نخرید! یا یکی دیگه از همین راکت بخرید یا یه راکت ویلسون بخرید که هم قدرت و هم کنترل مناسبی دارن ضمنا اگه از سری K Factor هم پیدا کنید راکت هاش الان دور و بر 100-150 هست و هم میتونی کنترل خوبی داشته باشی هم قدرت نسبتا خوب. شما بنظر من بیشتر دنبال کنترل برو تا قدرت و وزن راکت هم مشکلی نیست با یکی دو تا گریپ و Lead Tape اضافی میتونی وزنش رو اضافه کنی... ولی توجه داشته باش که کمی سرعت Swingـت رو کم می کنه و در کل اگه میخوای دنبال وزن بالای 300 بری و راکت مناسب با بودجت پیدا نکردی من این راه رو پیشنهاد می کنم. در مورد بستن زه هم باید ببینی دنبال Spin بیشتر هستی یا ضرباتت Flatـه؟ ولی معمولا برای کسانی که حرفه ای بازی نمی کنن همون Recommendation روی راکت برای Tension و Pattern و نوع گریپ بیشتر توضیه میشه. باز سوالی بود در خدمتیم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
پستها: 6
سپاس: 1
در 6 پست 16 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
ممنون. من بیشتر ضرباتم اسپینه. و زه هم زیاد پاره می کنم. یه زه که 2 ماه پیش انداخته بودم پاره شد. حالا دقیقا بگم چه جور زهی برام ببندند؟ کنترل رو چه جوری تشخیص بدم یا قدرت رو. یعنی وقتی راکت رو می بینم چه جوری بفهمم قدرتش چقدره یا کنترلش؟ در ضمن اگر خواستم دست دوم بخرم به چه نکاتی دقت کنم؟ ببخشید خیلی سوال می پرسم
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |