بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

8-21 شهریور - نیویورک، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-14-2010, 02:09 PM   #791
delpie
Member

پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev Denis Istomin Illya Marchenko
پیش فرض دیدگاه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
منم که بارون گرفت، یه ذره تکرارشو نگاه کردم بعد نفهمیدم کی خوابم رفت و باز دوباره نفهمیدم چی شد سر گرم کردنشون دوباره بیدار شدم
رافا خوب بازی کرد ولی به نظرم جلوی موری تو ویمبلدون بهترین بازی رافا تو این فصل بود. تو این بازی فراز و نشیب زیاد داشت، همونطور که فخی گفت از اون همه بریک پوینت فقط 6 تا در حد فاجعست. تازه در حالیکه به نظرم رافا سرویس های نواک رو عالی ریترن میکرد و بریک پوینتهایی که از دست میداد همش بازی میرفت تو رالی و رافا حتی به طور نسبی کنترل پوینت هم دستش میگرفت، ولی نمیتونست از فرصت استفاده کنه.

بکهند هم دقایقی از بازی عالی بود و خیلی تو تقویت روحیه رافا و تضعیف روحیه نواک تاثیر داشت، ولی هر چی از بازی گذشت بکهند تاپ اسپین وضعش خراب شد ولی در عوض کیفیت عالی اسلایس در طول بازی حفظ شد، رافا تو این تورنمنت روی راجر رو سفید کرد اینقدر اسلایس کرد و انصافا اسلایس های خوبی هم میزد.

در اواخر بازی هم که نواک یک بازی کاملا انتحاری میکرد و بالطبع هر کسی بود تو لاک دفاعی فرو میرفت، و نکته جالب برای من این بود که به نظرم رافا خیلی بهتر از قبل هم دفاع میکرد، شورت بال خیلی کم دیدیم از سمت رافا.

امیدوارم رافا حماقت نکنه و هیچکدوم از تورنمنتهای پیش رو به جز بارکلیز رو جدی بازی نکنه و فقط و فقط بره برای تمرین چیزهای جدیدتر، بازی لب تور، سرویس های دقیق تر و نزدیک به خط تر و بالابردن تعداد ایسها، رافا مثلا دیروز خوب سرویس زد ولی اکثرا Body Serve بود که در برابر نواک زیاد جوابگو نبود، هر چند بدم نبود.

نواک هم نشون داد عجب قهرمان بزرگ منشیه، اومدن به این طرف تور و استقبال از رافا و در آغوش گرفتنش با رویی کاملا شاد، واقعا تحسین برانگیزه، اشک منو که درآورد.
باهات هم عقیده ام.نواک یه ورزشکار نمونست هم تو بازی هم احترام به حریف.دیشب تو صحبتهای بعد بازی احترام موج میزد و در ضمن یه نکته داشت بازم نواک .اونم اینکه رافا خواست جامو بالا سر ببره .چک رو قبلش دریافت کرده بود چون دستاش پر بود چک رو خواست به مدیر اجرایی بده تا جامو بالا سر ببره یهویی نواک گفت بده به من نگه دارم .بعد هی با جیبش بازی کرد که یعنی آخ جون گذاشتم تو جیبم.در این شکی نیست نواک انسان دوست داشتنیه که ازش به عنوان یه ورزشکار بیشتر خواهیم شنید.
delpie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2010, 02:36 PM   #792
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

قهرمانی نادال به خودش و طرفدراش تبریک میگم..انصافا نادال شایسته قهرمانی بود!سرویس،فورهند،بکهند همه چی خوب و در این بازی انصافا اسلایس های زیبایی زدبرآوو نادال برآوو مربیان خوبش که اینطور در بازی وی تغییر ایجاد کردند.
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2010, 02:47 PM   #793
Fakhruddin
Former Staff

آواتار Fakhruddin

پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa Roger Federerrrrrrr
پیش فرض درود

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpie نمایش پست ها
در اول اصلا یک ست گرفتن نواک رو به بارون ربط ندید.استحقاقشو داشت.یاد بگیریم به طرف مقابل احترام بذاریم اینو به عنوان طرفدار رافا می گم.نقش تونی نادال توی گرفتن این تورنمنت فقط روحی روانی بود.رافا زیر نظر کارلوس کاستا تمرین میکرد.این ace هاشم مدیون اونه.همون طور که گفتم روی گرفتن پوینت 30 ست 3 گیم 10 که ace کرد نادال بلند رو به کارلوس کاستا گفت thanks .که اگر نبود این دو ace شک نداشتم نواک برک می کرد گیم مهم 10 توی ست 3 رو که ست 3 رو به نادال داد.همون گیمی که باعث شد نواک زیر لب 10 20 ثانیه به زمین و زمان گیر بده.خداییش نواک فکر اینقد پیشرفت رافا رو نمی کرد تو این گیم خاص رافا نقش راجر رو بازی کرد.حقیقت اینه که کمتر از رافا ace flatمیدیدیم معمولا اسلایساش به صورت تاپ اسپین ace میشدن تا قبل این.نادال مدیون کارلوس کاستاست.پس منم از کارلوس تشکر میکنمکه این تارخ رو ساخت.
اقا مگه من بی احترامی به جوکویچ کردم !!! که مینویسی یاد بگیریم به طرف مقابل احترام بداریم.
اره من توقف بازی رو عامل ست گرفتن جوکو میدونم.چون نادال داشت توی 4-4 میرفت که برکش کنه.نظر شخصیه مشکلیه ؟؟

روزای اول صحبت ازتکه کیک و من میرم بزرگشون میکنما و ایستومین ایستومین میکردی.
تو وسط تورنمت رفتی رسما طرفدار واورینکا شدی.حالا که رافا قهرمان شده میگی من طرفدار مخفی رافا هستم.
حتما فردا راجر استرالیا رو بگیره یه جوری طرفدار ایشون هم بودین ...

Fakhruddin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2010, 03:28 PM   #794
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

Nadal میره Tokyo?
چه جالب
Tokyo یکی از سریعترین سطوح Hard در ATP Tour ه
البته دیگه ثابت کرد که بر روی هر سطحی میتونه موفق باشه
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2010, 03:37 PM   #795
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

من قبلا تبریک گفتم ولی بازم میگم نادال عالی بود حقش بود
و یک نظر : من فکر کنم الان نادال در روزهای خیلی اوج خودشه و از 2011 به بعد افت می کنه
Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 09-14-2010, 03:50 PM   #796
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Federer-RF نمایش پست ها
من قبلا تبریک گفتم ولی بازم میگم نادال عالی بود حقش بود
و یک نظر : من فکر کنم الان نادال در روزهای خیلی اوج خودشه و از 2011 به بعد افت می کنه
آقا جان من شما هی این حرفت رو تکرار می کنی کی آخه از الان به فکر سال بعده؟؟ یعنی شما میگی چون سال بعد کارش سخت میشه امسال نباید چیزی ببره؟؟! فدرر هم سالی بوده که سه تا اسلم برده و سال بعد اتفاق خاصی نیفتاده بالاخره تورنمنت برا جبران زیاده و رافا هم بقول خودش بازی به بازی پیش میره نه سال به سال

اگه قرار بود از الان بترسه که سال بعد نتونه دفاع کنه که بهتره اصلا بازی نکنه
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2010, 03:54 PM   #797
ramin67
Novak's Fan

پستها: 16
سپاس: 17
در 14 پست 52 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic

تبریک به نادالی ها! جوکوویچ تو آخرین مصاحبه عدم پخش بازی از TVE و ندیدن بازی توسط طرفدارش، یعنی خودم!، رو عامل باخت اعلام کرده...
ramin67 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ramin67 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2010, 03:55 PM   #798
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

لحطه ای رو که در انیم غنیمت شمریم
هر موقغ فردا امد فکر فردا کنیم
اصلا شاید فردا جهان نابود شد
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2010, 04:27 PM   #799
delpotro
Senior Member

پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

در مورد مسابقات كبك يا گوانگجو خانم ها تاپيك نمي زنيد؟

ارغوان رضايي سيد 2 مسابقات كبك هست و امروز هم ساعت 9 و نيم به وقت ايران بازي داره.

سيد اول بارتولي. سيد دو ارغوان و سيد 3 سافارووا

ویرایش توسط delpotro : 09-14-2010 در ساعت 07:31 PM
delpotro آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-14-2010, 04:38 PM   #800
novak djokovich
Member

آواتار novak djokovich

پستها: 97
سپاس: 98
در 84 پست 513 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic juan martin vika

بچه ها لطفا برنامه بازیهای نواکم دارید بگید ممنون
ضمنا منبعشم بگید بازم ممنون
novak djokovich آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما novak djokovich به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
پاسخ

برچسب ها
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)