بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

8-21 شهریور - نیویورک، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-08-2010, 01:20 PM   #451
delpie
Member

پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev Denis Istomin Illya Marchenko
پیش فرض سوال

سوال: به نظر شما بهترین نوع سرویس برای بازیکنی که دست راسته قدش 1.85 چه نوع سرویسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم فکر میکنم کیک سرو روی بک هند فدرر می تونه موفقیت بیاره واسش
delpie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-08-2010, 01:23 PM   #452
delpie
Member

پیش فرض سوال

تکمیل سوال: به نظر شما بهترین نوع سرویس برای بازیکنی که دست راسته قدش 1.85 و با فدرر بازی می کنه چه نوع سرویسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر زیر از شما delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 09-08-2010, 03:39 PM   #453
MaTAdoR
Rafa's Fan

آواتار MaTAdoR

پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

برا یاد آوری و توجه بیشتر باید عرض کنم
که یکی از بهترینها در هارد کورت، که به غیر از راجر به نظر من
رو دستش کسی رو نداریم موری هست که در طرف رافا قرار
داشت اما حذف شد!

پس نتیجه می گیریم که همه متخصصان هارد
سمت راجر نیستند!
MaTAdoR آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-08-2010, 05:55 PM   #454
Reza23
Rafa's Fan

آواتار Reza23

پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad_Joulaei نمایش پست ها
نه خشي جون فرر بهترين سكوي پرتاب رافا بود!!!!!فرر هميشه برداي رافا رو تضمين كرده!!!!!

هرچند اين اسپانيايي ها هيچ فرقي با هم ندارن همشون با مرامن

فك كنم اين بهترين نيمه نهايي دوران بازيگري نادال باشه چون تمام اسپانيايي بود!!!!
شما میگی تبانی می کنن؟!!!!
این اتهام ساده ای نیست.
میتونی دلیل قانع کننده بیاری؟
شاید ما هم مجاب شدیم!!
Reza23 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-08-2010, 07:10 PM   #455
pouriya.alex
Roger's Fan

آواتار pouriya.alex

پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

راجر تو دو بازی آخر به سودرلینگ باخته ( نمایشی امارات و رولند گاروس) امیدوارم انتقام بگیره

واسه بازی فردا صبح دل تو دلم نیست

به امید برد راجر
pouriya.alex آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-08-2010, 09:09 PM   #456
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

کیم تو بی نظیری!تو یو اس اپن فوق العاده نشون دادی!حریفای سختی رو پشت سر گذاشتی،آنا رو شکست دادی و بامداد امروزم استوسر آماده رو بردی.حالا نوبت ویلیامزه که باید شکستش بدی و بری فینال..فینال احتمالی کیم-ووزنیاکی!
با شکست ماری راه رافا برای رسیدن به فینال هموارتر شد..البته بازی خوب استان نشون داد که اون میتونه با رافا بازی خوبی داشته باشه!باید تا فردا شب صبر کنیم و منتظر بازی زیبای وی با یوژنی بشیم!نادالم مقابل ورداسکو برنده احتمالیه بازیه!
اما راجر عزیز که پرفورمنس خوبی تو یو اس اپن داشته،باید به مصاف این رابین بره که اگه اتفاق خاصی نیفته راجر میتونه شکستش بده..بازی فوق العاده سختیه اما به راجر اعتماد دارم..نواک و خیلی دوست دارم!خیلی ناراحتم بازم با راجر تو نیمه نهایی باید با هم مصاف کنن!نواک داره مث پارسال آماده میشه.بعد از بازی اولش عالی نشون داده...مونفلیز حریف سختی واسه نواکه!
ایشالله فینال راجر-نادال ببینیم
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-08-2010, 09:55 PM   #457
pasia
Roger's Fan

پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

پیشاپیش باخت فدرر عزیز رو تسلیت میگم و قهرمانی نادال رو به طرفداراش تهنیت.
pasia آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-08-2010, 10:14 PM   #458
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya.alex نمایش پست ها
راجر تو دو بازی آخر به سودرلینگ باخته ( نمایشی امارات و رولند گاروس) امیدوارم انتقام بگیره

واسه بازی فردا صبح دل تو دلم نیست

به امید برد راجر
دوست عزيز خيالت راحت به احتمال 80 درصد راجر برندست راجر وقتي به يه نفر دو بار پشت سر هم مي بازه دفعه ي سوم كارشو تمام مي كنه مانند برديچ بقداتيس و داويدنكو.تنها ابزار رابين براي مقابله با راجر first serve ‎‏ هاشن. كافيه رابين در يك گيم نتونه از اين ابزار استفاده كنه.
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-08-2010, 10:26 PM   #459
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

- این اولین باری است که 2 تنیسور سوییسی به یکچهارم پایانی گرند اسلمی می رسند: فدرر و واورینکا

- مونفیس و واورینکا برای اولین باره که به یک چهارم یو اس اوپن می رسند!

- فدرر با 28 سال بیشترین و جوکوویچ با 23 سال کمترین سن رو بین بازیکنان حاضر در یکچهارم دارا هستند.

- فدرر تا این مرحله مجموعاً 6 ساعت و 56 دقیقه بازی کرده در حالی که سودرلینگ 9 ساعت و 21 دقیقه بر روی کورت بازی کرده.

- فدرر تا این مرحله حتی یک ست رو به حریفی واگذار نکرده و این یازدهمین بار هست که فدرر تا مرحله یکچهارم گرند اسلم، به حریفان ستی رو نداده!

- امسال دومین بار در یو اس اوپن هست که فدرر بدون واگذاری حتی یک ست تا یک چهارم نهایی رسیده. 2006 آخرین باری که این اتفاق افتاده بود.

- فدرر با شکست دادن ملترز در دور Last 16، به رکورد برد 15-0 در بازی های برگزار شده در شب استادیوم آرتور اَش یو اس اوپن موسوم به Night Session Matches دست یافت.

- سودرلینگ 3 بازی آخری که در گرند اسلم ها به پنج ست کشیده شده رو برنده شده. با بردیخ در نیمه نهایی رولند گروس، با داوید فرر در Last 16 ویمبلدون و آخرین بار با Andreas Haider-Maurer در دور اول امسال یو اس اوپن.

- سودرلینگ در سری مسابقات US Open Series امسال عملکرد خوبی نداشته چرا که در دور Last 16 تورانتو ATP 1000 (مقابل داوید نلبندیان) و سینسینَتی ATP 1000 (مقابل اندی رادیک) حذف شده و امشب هم مسلماً امید زیادی به پیروزی نخواهد داشت. Unforced Errorهای سودرلینگ از نواحی بکهند و فورهند در فصل هاردکورت سری مسابقات یو اس اوپن امسال بیشتر از زمان های گذشته شده.

- مربی فعلی سودرلینگ یعنی Magnus Norman در سال 99 و 2000 میلادی به دور Last 16 گرند اسلم یو اس اوپن رسیده بوده.
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-08-2010, 11:25 PM   #460
delpie
Member

پیش فرض دیدگاه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza23 نمایش پست ها
شما میگی تبانی می کنن؟!!!!
این اتهام ساده ای نیست.
میتونی دلیل قانع کننده بیاری؟
شاید ما هم مجاب شدیم!!
من خودم اگه داوید فرر ست آخر رو با اختلاف می باخت به ورذاسکو مطمین می شدم که باز هم تبانی و شرط بندی در کار بوده.کلا بازیهای فرر و ورداسکو غیر معمول دنبال میشن.فقط توضیح میدم واستون که بدونین چطور شک بر انگیزه این بازی.
در شرطبندی به بازیکن ها واسه بردنشون ضریب میدن و اون ضریب ضربدر پول شما می شه در صورت برد و به شما پرداخت میشه در ابتدای بازی ضریب داوید فرر 2.00 بود یعنی 100 دلار شما اگر فرر می برد 100 دلار سود میداد.مجموعا 200 دلار.ضریب ورداسکو 1.70 یعنی 100 میشود مجموعا 170 .حالا بازی شروع شد و ست 1 که تموم شد ضریب فرر 1.4 و ورداسکو 2.3 و باز هم وقتی که ست 2 رو هم باخت ورداسکو ضریب فرر 1.15 و ورداسکو 4.00 بود.بعد ورداسکو خودشو به مصدومیت زد.اونجا بود که ضریب بردن فرر 1.02 شد و ورداسکو 20 .حالا و در این شرایط به یک باره ورق برگشت.و ورداسکو که 100 دلار فردی رو به 2000 دلار تبدیل میکرد بازی رو برد.اینا به اندازه کافی شک بر انگیزه اما بر می گردونم ذهنتون رو به مسابقات بارسلونای امسال بازی همین 2 نفر.بازی در کمال ناباوری 5/1 در ست 1 به سود ورداسکو بود و به یک باره برگشت /کی باورش می شد فرر که 5/1 عقب بود ست 1 رو و بسیار بد بازی میکرد بازی رو برگردونه ؟؟؟؟؟؟بازی رو در کمال ناباوری 7/5 فرر برد.فرر ضریب 40 داشت در شرایطی که 5/1 عقب بود.
من هزاران دلیل میتونم بیارم برای این تبانیها.ITF خودش هم قبول داره این مسایل هست حتی دست داویدنکو رو شده بوده و خودش اعتراف کرد و همین طور تورسونوف.بازی داویدنکو و واسالو آرگویلو که داوی در شرایطی که ست 1 رو با اقتدار برده بود انصراف داد یک باره داویدنکو بعد فهمیدن در مسکو در هتل 40000 دلار بر ضریب 40 واسلو گذاشته شده بوده بعد از ست 1/////////اصلا نمی خوام به این کارای کثیف تبانی فکر کنم چون عاشق تنیس هستم////اما این مسایل هست........
موفق باشید
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)