|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#441 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]()
هايلايت هاي بازي امروز نادال و لوپز
http://www.usopen.org/en_US/interact...cianolopez.mp4 |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#442 |
Former Staff
|
![]()
واسه رافا بهتر شد فرر حذف شد
vamos rafa come on kim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
ولی به نظر من اگه فرر میومد بالا
رافا می تونست راحت تر اونو ببره تا ورداسکو! |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#444 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
درود
بیچاره داوود فرر! کی میخواد به حقش تو تنیس برسه؟!!!! ![]() ![]() ![]() بین این همه بازیکن بیگ سرو و علم دراز که نون قدشون رو میخورن، با قامتی کوتاه و فقدان سرو قوی جایی برا خودت باز کرده باشی و موفقیت چندانی بدست نیاری غم انگیزه ![]() دلم برا فرناندو هم میسوزه ![]() ![]() ![]() منم ترجیح میدم با فرناندو بازی کنیم هرچند که رویارویی دو ماتادور برام جالب نیست ![]() واورینکا هم خیلی خطرناکه، ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#445 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
فرقی نمیکنه هر دو حریف سختکوشین!
![]() مخصوصا داوود فرر، تو بهش بگو 10 ساعت بازی کنه، مگه کم میاره ![]() ![]() فرناندو هم با آنکه مستعد UE یه ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#446 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
نه خشي جون فرر بهترين سكوي پرتاب رافا بود!!!!!فرر هميشه برداي رافا رو تضمين كرده!!!!!
هرچند اين اسپانيايي ها هيچ فرقي با هم ندارن همشون با مرامن ![]() فك كنم اين بهترين نيمه نهايي دوران بازيگري نادال باشه چون تمام اسپانيايي بود!!!! |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#447 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Former Staff
|
![]()
نادال بايد رو بازي فينال تمركز كنه!!!!
اين اسپانيايي ها يه حسن برا رافا دارن كه سكوي پرتابش هستن.مخصوصا داويد فرر!!!!اگه بخوايم تنيس رو به فيلم تشبيه كنيم داويد فرر هميشه نقش دوم رو داره!!!!همونطور كه در رقابت هاي خيلي معتبر تنيس در بهترين شرايطش نقش رانر اپ داره!!! ![]() تقريبا همه متخصصاي هارد سمت راجر هستن جكوويچ و سودرلينگ. فك ميكنيد رافا دوست داره با كدومشون بازي كنه!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#449 |
Former Staff
|
![]()
فرر رو هارد واسه نادال خطرناک تره
کمتر ارور میده تا ورداسکو رو هارد هم بیشتز نادالو برده سودرلینگ هم بیشتر رو خاک خوب بازی میکنه تا رو هارد خودش هم گفته دوست داره هوا گرمتر بشه تا سطح بازیها کندتر بشه |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Member
پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev
Denis Istomin
Illya Marchenko
|
![]()
خواستم ازت تشکر کنم چون تاپیک منو نوشتی.امیدوارم واورینکا مصدومیت کار دستش نده.اعتقاد 4 ساله من که طرفدار واورینکا بودم و به خاطر پولکی شدن طرفداریم کمتر شدش اما الان همون واوینکای قبله این بود که هر کسیو میتونه توی تنیس ببره غیر الگوش فدرر.
come on stan حالا همونی هستی که 2 سال پیش طرفدار دو آتیشه اش بودم.برای بردن باید جنگید نه برای پول. come on |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|