|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#321 |
Former Staff
|
![]()
هر کس اختیار مالشو داره
نوواک و نادال هم دوست دارن با پولشون اینکارا رو یکنن حالا نوواک و نادال شدن ادم بده؟ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
مثلا کوچیکی زمین Grandstand دیروز کار مونفیز رو که علاقه زیادی به Retrieve کردن هر توپی داره، قشنگ ثاثیر گذار بود. |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#323 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
خيلي ناراحت كنندس!!! من از ابتدا كه تنيس رو پيگير شدم جيمز بليك رو هم خيلي دوس داشتم!!!ولي با اين بازيهايي كه توي يو اس اپن انجام داد به نظر من ميتونه دوباره به تنيس برگرده!!!بليك هم بازيكنيه مث نلبنديان ايوان ليوبيچيچ و فررو و ... شانس مجدد داره . وضعيت بليك خيلي با مارات سافين فرق داره. خداكنه بحث خداحافظيش جدي نباشه. |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#324 |
Tech Support
![]() |
![]()
رافا هم بنیاد خیریه داره
http://www.fundacionrafanadal.com/index.php?lang=en_GB حالا اینکه وسط میدون جار نمیزنه دلیلی بر نبودش نیست یا ازش فیلم نمیسازه نشون همه بده. راجر هم فعالیتهای اقتصادیش بدون شک از رافا خیلی خیلی بیشتره. البته ایرادی نداره. البته من نمیدونم کجای سهام باشگاه خریدن ایراد داره؟ مگه از درآمد حاصل از اون نمیشه به افراد بیشتری کمک کرد؟ این بده؟ |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
davidbeckham,
Fakhruddin,
Farid,
Hatam,
I.man,
koury,
MaTAdoR,
Mohammad Reza,
msh13792,
PowerVu,
Rafa,
Reza23
|
![]() |
#325 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
راستی علت این که نمی توانست سرویس Murray رو دو سال پیش در زمین Armstrong خوب Return کنه کم بودن مکان پشت Baseline نبوده؟ |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#326 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
نمیدونستم این مساله رو محمد جان نه من نظرمو گفتم ایرادی نداره اگر در کنارش مانند Nadal اینگونه فعالیتها هم انجام بشه دمش گرم ممنون محمد جان دید منو راجع به Nadal عوض کردی نداشتن اطلاعات باعث شد من اون حرفو بزنم باز هم ببخشید |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#327 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
4 متر پشت بیسلاین؟!!!!!!!!!!!!!!! بعید میدونم تنیس بازی پیدا بشه برای دریافت سرویس 4 متره پشت بیسلاین!! حتی رو خاک رو سرویس دوم که رافا میره عقب باز 4 متر نیست. |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#328 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
هنگامی که شما گفتید در زمینه Return Of Serve بازیکنا از یه حدی عقب تر نمیرند بله برخی موارد شاید هم بیشتر در این مسابقات که Hawk Eye نمایش نمیده دریافت سرویسها رو اما در اولین TMS ی که برگزار بشه در اولین بازی Nadal در برابر یک Big Server اگر در گذشته به این مساله دقت نکرده اید دقت کنید. |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#329 |
Forum Expert
|
![]()
راجع به بازی Nadal و Murray در2008 U.S Open در مرحله نیمه نهائی که بازی در دو قسمت در زمین Arthur Ashe و به علت بارش باران فردای ان روز در زمین Luis Armstrong برگزار شد:
Murray`s service points won = 73% , including 21 Aces
اگر بازی به طور کامل در زمین Armstrong برگزار میشد شرایط بدتر هم میشد. اگرچه Nadal بعد از بازی بعد از ان برنامه تقریبا غیر ممکن Troronto = Winner Cincinnati = Semi Finalist Olympics = Winner U.S Open = Semi Finalist گفت که احساس 100% امادگی نمی کرده است. ویرایش توسط Farid : 09-05-2010 در ساعت 02:45 PM |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#330 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
در اینکه خیلی عقب وای میسته به خصوص روی خاک شکی نیست. ولی الان رو Hard یه رویه دوگانه داره، بعضی ها رو میاد نزدیک، خیلی ها رو هم نه. ولی باز به 4 متر خیلی بعیده برسه. ![]() |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|