|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#281 |
Former Staff
|
![]()
vamos rafa
![]() همیشه باید اینطوری سرویس بزنه ![]() بازی کیم و انا هم خیلی حساسه دوست دارم انا ببره ولی شانس کیم بیشتره امیدوارم از بین ماشا-انا -کیم یکی قهرمان بشه |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#282 |
Former Staff
|
![]()
نادال تو یه بازی فشرده تونست ایستومین و شکست بده!ست اول رو که نادال به راحتی از آن خود کرد..در دو ست دیگه بازی قشنگی رو مشاهده کردیم.
نادال امروز خوب سرویس زد.8ایس عالی اما در مقابلش 3 دابل فول داشت که باید سعی کنه کمترش کنه!سرویس های اول نادال خوب تر شده بود..32 وینر نادال نشون از بازی تقریبا تهاجمیش رو میده!7بریک پوینتی که ایستومین اونا رو از دست داد!!!در مقابل نادال از 50%بریک پوینت هایی که بدست اورد استفاده کرد. Total Points Won نادال خیلی خوب بود 113! 134MPH تندترین سرویس نادال بود..واقعا نادال داره بازی به بازی پیشرفت میکنه و اگه همینجور به بازی خوبش ادامه بده رقیب جدی برای مورای تلقی میشه!بازی بعدش با سیمون مطمئنن 3-0 نمیشه!!!ایستومین باز هم نتونست اون شگفتی که باید خلق کنه،رو بیافرینه! امروز راجر عزیز مقابل متیو بازی داره..مطمئنم اگه مث بازی های قبلش بازی کنه به راحتی در 3ست بازی رو تموم میکنه! ملزر-فررو،تیپسارویچ-مونفلیز،بلیک-نواک از قشنگترین بازی های امروزه!اندرسون آفریقایی نیز تا حالا تونسته خوب خودش و بالا بکشه!داره خودش و خوب نشون میده.. اوج بازی های زیبا زنان رو فردا مشاهده میکنیم!!!خدا کنه فردا بازی های زنان رو نشون بده..تمام بازی های فردا زیباست...کوزنتسوا-کیریلنکو،ایوانویچ-کیم(کیم بزن داغونش کن)،استوسر(بزن داغونش کن)-دمنتیوا امروزم تو بخش زنان بازی ماریا و ووزنیاکی قشنگ میشه. |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#283 | |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
البته اینجا هم می شه این کارو کرد اما به نظر من ارزشش بین come on Roger و vamos Rafa گفتن ها و از این قبیل واژه های احساسی دیده نمی شه (قصدم بی احترامی نیست چون خودم بی نهایت احساسیم ![]() من فکر می کنم کسانی مثه تو، فرید، کوروش و دوستان خوب دیگر می تونن پربارترش کنن یعنی بحث ها تنها در رابطه با سبک بازیکنان و شرایط رویارویی آنها برابر هم و اینکه مثلا" رافا باید برا بازی با simon چه تاکتیکی اتخاذ کنه بهتره و همچنین simon چه باید بکنه تا رافا رو به دردسر بندازه و همین طور بازی های راجر، موری، جوکو و... این به نظر من سایت رو بسیار پربارتر خواهد کرد و بعد از مدتی میبینیم که همه برا خودشون یه کارشناسن اعتراف می کنم که من قبل از آشنایی با این سایت بی نهایت احساسی بازی های رافا رو می دیدم و توجهی به سبک و اینا نداشتم! ![]() ![]() مطمئنم خیلی های دگر نیز همین طورین و خیلی از اصطلاحات تنیس رو به خوبی نمیدونن(م) یه نکته واضح در مورد این 2تا شیوه ی نگاه کردن(احساسی-کارشناسی) به تنیس همین گزارش گران عرب با انگلیسی زبانان اونا چقدر اساسی و اونا چقدر موشکافانه ![]() برای نمونه همین امروز وقتی بازیه رافا و ایستومین رو نگاه می کردم در یکی از صحنه های زیبای بازی که انگلیسیشو گوش می کردم و توضیح کاشناسانه میداد یهو یاد عادل الشطی افتادم ![]() زبان رو انداختم رو عربی غوغا بود... یا الله علی هذة الکرِة... یا لها من لقطه جمیله... و احتمالا" چون سبک بازیه دنیس شبیه بردیچ و اندکی شبیه راجر بوده گفته: یا لها من راجر صغیر... ![]() ![]() البته ایرادی وارد نیست چون من هم اونجا بشینم و این صحنه های زیبا رو ببینم همین طوری میشم به خاطر اینکه یک کارشناس تنیس به معنای واقعی نیستم! |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#284 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() ![]() در مورد، پیشنهادت به نظرم بهتره از تورنمنت معتبر بعدی این کارو بکنیم، چون الان خیلی از پستها این وره اگه بخوایم جا به جا کنیم وقت گیر میشه و یه ذره باعث سردرگمی میشه. سپاس |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#285 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() دوستان من یک بار اینو پرسیدم اما جوابی نگرفتم. من دیر به بازی جوکوویچ و پتشنر رسیدم. وقتی روشن کردم دیدم بازی متوقفه و همه ی مردم + نواک و پتشنر حدود یک دقیقه ای هست که دارند به اون بالاهای استادیوم نگاه می کردند. شما ندیدین چی شده بود تو اون صحنه؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Xpelled Mentor
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() من آخرش نفهمیدم، چرا دوستانی که عرب زبان نیستند، به جای گوش کردن به گزارش انگلیسی که از اول تا آخرش اموزش تئوری تنیسه، گزارش عربی که زیاد بار فنی نداره رو گوش می دن. ممکنه بفرمایین چرا به گزارش عربی گوش می کنین؟ جدی رفتم تو این فکر که برتری گزارش عربی که متوجهش نمی شیم بر گزارش انگلیسی که می فهمیمش چیه؟ مرسی |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Xpelled Mentor
|
![]() خب امشب فدرر به مصاف متیو فرانسوی می ره. جالبه بدونین که متیو قهرمان Junior گرند اسلم رولند گروس در سال 2000 بوده و راجر فدرر قهرمان Junior سال 1998 ویمبلدون. بد نیست یه نگاهی به آمار این دو تا قبل از بازی امشبشون بندازیم: H2H: Federer leads 4-0 2003 AMS Rome Clay (O) R64 Federer 63 75 2005 Wimbledon Grass (O) R128 Federer 64 62 64 2006 AMS Toronto Hard (O) R64 Federer 63 64 2009 Roland Garros Clay (O) R32 Federer 46 61 64 64 FEDERER v MATHIEU 29 Age 28 2 ATP Ranking 109 63 Titles 4 205-29 Career Grand Slam Record 37-31 53-5 U.S. Open Record 6-8 723-174 Career Record 216-208 423-94 Career Record - Hard 99-95 41-10 2010 Record 8-15 23-4 2010 Record - Hard 4-4 17-13 Career Five-Set Record 6-9 6 Comebacks from 0-2 Down 1 281-147 Career Tiebreak Record 97-89 16-8 2010 Tiebreak Record 6-9 با سپاس |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#288 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
http://www.nowpublic.com/sports/us-o...o-2659453.html |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#289 | |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
تا جایی که امکان داشته باشم انگلیسیشو گوش می دم اما آیا همه ی کاربران انگلیسی رو بلدن؟ به هر حال یه بحث کارشناسی در این سایت به نظرم لازمه حالا هر کی نظر خودشو داره! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
دوباره آقای x توی تاپیک فنی که قراره بسازین میاد فحش میده و در میره و آقای y کل کل بچه گونه وتوهین.دوباره باید زحمت پاکسازی وانتقال و تذکر .... من یه پیشنهادی ارائه میدم.اگر دوست داشتی ازش استفاده کن. شما باید یه سیستم جدید تعریف کنی. شما کاربران رو به دو درجه تقسیم کن.کاربران درجه A و درجه B.این درجه ها کنار همون علامت انلاین هر کاربری که پایینه بذار. کاربرانی که بالای 300 پست دارن میشن درجه A.باقی درجه B. بعدش دو تا تاپیک بحث وتبادل نظر به نامهای A , B بساز و البته این هم براش باید تعریف کنی کسی که درجه B هست اتوماتیک وار نمیتونه توی تاپیک A پست بزنه وبطور اتوماتیک رد میشه. اینجوری کسی که تازه توی سایت عضو شده براحتی نمیتون بیاد توی تاپیک A توهین کنه. چجوری یک کاربر درجه B می تواند درجه A شود؟ کاربرانی که توی تاپیک B با هم بحث میکنن.طبیعتا خودشون از پست های یکدیگر تشکر میکنن.حال کاربران A به تاپیک B رفته و برای هر پستی که فنی وجالبه تشکر برنن. پس از اتمام تورنمت.به تاپیک B رفته .یک یا چند کاربر که تشکر شده بیشتری دارن درجه A میشن. این یه چرخه هست. مسلما کاربری که تازه توی سایت عضو شده و میاد توهین میکنه هرگز توی تاپیک B تشکری دریافت نمی کند که بخواد درجه A شه.پس به تاپیک فنی که تاپیک A هست هیچ صدمه ای وارد نمیشه. ویرایش توسط Fakhruddin : 09-04-2010 در ساعت 06:17 PM |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|