|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#181 |
Tech Support
![]() |
![]()
نه منظورم به ارور ها نیست، اونجوری که باید تمیز و منظم نیست، یکی در میون تایمینگش بهم میخورد. البته بازی اول بود و بازی کردن جلوی یه Hard hitter که نمیذاشت بازی ریتم بگیره و سعی میکرد امتیازها بیشتر از 4 5 ضربه نشه طبیعیه سخته.
این بازی از لحاظ سخت بودن، شبیه به بازی اول رافا تو رولند گروس بود که بازی سختی با مینا داشت و دیدیم که بازی به بازی بهتر شد. |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#182 |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]()
بازی نادال واقعا حال آدمو بهم میزنه، واقعا نمیدونم طرفداراش به چه امیدی طرفداراشن
بازی گاباشویلی واقعا چشم نواز بود ولی چون بازیکن بزرگی نیست تو تای بریک کم میاورد از بازیکنایی که به امید ارور حریفاشون بازی میکنن متنفرم دنیا فقط فدرر |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#183 |
Former Staff
|
![]()
کسی واست کارت دعوت نفرستاده که بازیشو ببیننی
![]() فعلا که نامبروانه اونم به خودمون مربوطه که چرا طرفدارشیم |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() من که بازیو ندیدم ولی به نظر من امثال رافا و راجر به این خاطر به اینجا رسیدن که حتی تو همین بازی های به قول شما بدشون هم باز حریف رو 3-0 میبرن. مگر نمی گین گاباشویلی خیلی خوب و عالی بود پس چرا نتونست حتی یک ست بگیره. پس باید قبول کنیم که ماها انتظارمون از تنیسورامون خیلی بالاست و همیشه بازی هاشون رو با بهترین فرمی که از خودشون نشون دادن مقایسه می کنیم به همین دلیله که می گیم فلانی امروز خوب بازی نکرد. شرایط تمام بازی ها هم که مثل هم نیست. از شرایط جوی گرفته تا روحی و هزار شرط دیگه. در ضمن خودتون که بهتر می دونین شرایط بازی توی زمین های مختلف فرق میکنه و نمی تونین سبک بازیش تو ویمبی رو با اینجا مقایسه کنید. و آخرین نکته اینکه طرفداری از هر تنیسوری به خود طرفداراش ربط داره و قرار نیست همه طرفدار یه تنیسور باشن |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#185 | |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
تنیس چند نقطه داره! ![]() ![]() اما حالا که به خودت اجازه دادی در مورد طرفداریه ما از سلطان حرف بزنی، ![]() (حرف که چی بگم فقط خودتو سبک کردی ![]() منم بهت می گم راجر همچین طرفدار بی خبر و از پشت کوه آمده ای رو نمی خواد ![]() اصلا" تو طرفدار او هم نیستی اگه بودی بویی از اخلاق راجر می بردی راجر با اون همه ادب و وقار اما تو... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#186 |
Member
پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,
|
![]()
نادال دیشب خوب نبود و بازی خوبی از خودش نشان نداد .فکر کنم نادال با شیوه جدیدی که مربی هاش براش در نظر گفتن که بازی کنه مشکل داره،من دقایقی از بازی احساس میکردم نادال داره تو بازی تمرین میکنه تا بکهندش قوی تر بشه.همچنین ناگفته نماند کم کردن وزن هم تاثیر زیادی تو بازیش داشته ، صورت نادال فقط شده بود استخوان . اما نباید از این مسئله بگذریم که گاباشویل توی فرم خوبیه و اگر به آمار بازی هاش توی چند تورنومنت قبل از us open نگاه کنیم میبینیم که پیشرفت خوبی داشته . بازی بعدی نادا ل هم سخته و با ایستومن اونم که اخیراً پیشرفت خوبی داشته . کلاً گروه نادال از فدرر خیلی سخت تره .ولی نادال تا نیمه نهای راحت بالا می آید . یادتون باشه نادال توی ویمبلدون هم اوایل راند مشکل داشت ولی به تدریج بهتر و بهتر شد . هیچ وقت به نادال ناامید نباشید. در بدترین شرایط هم نتیجه گرفته .
اسطوره امید= نادال گولبیس هم که باخت . فدرر خوب بود یا بعد ؟ روحیه خوبی داشت و خیلی از اون ضربه ایوانوسویچی که زد خوشحال بود.ولی بازی راحتی جلوی این حریف بی نام و نشان داشت و به زیبایی حریفش رو برد . گولبیس ، بغداتیس ، هیئوئیت.موناکو ، گونزالس سید های برتر باختن پولانسکی روبروی موناکو هم بازی خوبی از خودش نشان داد . بازی ورداسکو با فوجینی هم مثل اینکه قشنگ بوده کلاً بازیکنان فرانسوی تا این جا خوب نشان دادن. اینم لینک برنامه بازی های امروز چهارشنبه ساعت 7.30 عصر http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav امروز فکر کنم بازی خوبی بین تیپ سرویس و اندی رادیک باشه ویرایش توسط babak59 : 09-01-2010 در ساعت 01:40 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
خب امروز بازی اندی و انا هست
![]() امیدوارم 2 تاشون با اقتدار ببرن ، در مورد بازی نواک بگم که ترویسکی تا جایی که من دیدم عالی سرو میزد و خب از شانس بد نواک بود که بازی اولش به اون خورد ولی خوشم میاد نواک هیچ وقت ناامید نمیشه ، در ویمبلدون هم همینطور بود بازی اولش رو 3-2 برد اونجا هم چیزی نمونده بود که ببازه ولی به بازی برگشت و برد راستی الجزیره ادامه بازی نواک رو گذاشت یا نه؟ |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#188 | |
Roger's Fan
پستها: 21
سپاس: 58
در 21 پست 135 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر | ژوستین هنین
|
![]() نقل قول:
تو سایت هر کی طرفدار هر تنیسوری که هست باید حد خودشو بدونه و نباید به تنیسور دیگه ای یا طرفداراش توهین کنه، من از طرف ایشون از همه ی طرفدارای نادال معذرت میخوام. |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی RF-66 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#189 |
Roger's Fan
پستها: 21
سپاس: 58
در 21 پست 135 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر | ژوستین هنین
|
![]()
پوریا جان به اعصابت مسلط باش، بهترین راه اینه که اصلاً تحویلش نگیری که کاملاً بسوزه، اینجوری اگه ببینه حضورش و حرفهای چرتش واسه هیچکی مهم نیست خودش میره.
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی RF-66 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#190 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
دوستان عزیز لطفا جواب این کاربرا اصلا ندید یعنی اصلا پست های اینجوری رو نادیده بگیرید بهتره!!
پوریا جان من پست شما رو هم با اجازه پاک می کنم که این بحث همین جا مختومه بشه... با تشکر |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|