|
مسترز سینسیناتی (Cincinnati Masters) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#51 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
امیدوارم ستاره شما بتونه در ادامه راه به اونچه که میخواد برسه و با گرفتن اولین تایتلش اعتماد به نفسی که باید بدست بیاره رو از آن خودش کنه! تنیس ورزشه پر حادثه ای هست،یکی دائم در حال مصدومیته!یکی زن میگیره افت میکنه،یکی تا اواخر عمر تنیسش موفقه و یکی نوسان زیاد داره!هیچ چیز قابل پیش بینی نیست..ایستومین در زمانیه که اندی مورای میخواد بعد از سال ها برای بریتانیا گرند بگیره،نادال میخواد تعداد گرند اسلم هاش و بیشتر کنه،نواک جوکوویچ،بردیچ،سونگا و ... خیلی بازیکنان جوون دیگه هستن و راجر فدرری که داره باز خودش و مث قبل آماده تر میکنه..خیلی کارش سخته راجرم برای رسیدن به این مکان خیلی زحمت کشیده،حتی نادال و بقیه،هر کدوم از اینها سختی هایی برای رسیدن به این مقام رو داشتند ولی تلاش خودشون و زیاد کردند و به آرزوشون رسیدن..به نظر من راجر بی انگیزه نیست،خودش گفته باید20 گرند اسلم بگیرم،و همه دیدیم در تورنتو خیلی جدی بازی میکرد..ایشالله تنیسور مورد علاقت در ادامه راه موفق باشه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
این که شما 3 ساله چلنجر ها رو هم میبینی خوب خیلی نکته ی خوبیه ولی من خودم از سال 2003 زیر و روی تنیس رو در اوردم، مرد و زن و جونیورز و سنیورز و چلنجر و ... نداره من پایه ی هر تنیسی هستم! از پدیده ها هم استقبال می کنم ولی بشرطی که واقعا پدیده باشن... ایستومین اولین بار من تو استرالیای چند سال پیش سال 2005 یا 2006 بازیش با فدرر رو دیدم، همون جا هم مشخص بود آش دهن سوزی نیست فقط سرو خوبی داشت، ولی خب بازیکن آینده دار میشه امثال سیلیچ، گولبیس، دمیتروف، کانتینن، دل بونس، دل پوترو و .... رو اسم برد نه کسی که در 23-24 سالگی تازه داره دور مقدماتی گرند اسلم و مسترز بازی می کنه!! من باز هم به نظرتون احترام میزارم و اینم که شما استادیار هستید یا استاد هیچ دخلی در اشتباه نکردنتون نداره... |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#53 | |
Member
پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev
Denis Istomin
Illya Marchenko
|
![]() نقل قول:
موفق باشی و همه جوونا همچنین |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#54 | |
Member
پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev
Denis Istomin
Illya Marchenko
|
![]() نقل قول:
اینکه می گی 23 24 سالگی داری مقدماتی بازی می کنه من گفتم که استومین تصادف وحشتناک داشت 3 سال دست به راکت نزد.اما من فقط منظورم استومین نیست دنبال کار جوونایرشته مورد علاقم هستم.در ضمن من نگفتم استادیار زبانم و اشتباه نمی کنم.موضوع تلفظ صحیح اسم استومین بود عرض کردم اینجا کلاس زبان نیست. ممنون از نظراتت |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#55 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#56 |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
ول کنید بابا این حرفا رو
یه کم درباره ی بازیکنان وتغییراتی که در سبکشون نسبت به grass و clay دادن حرف بزنید از عشقم ![]() به نظر من رافا agressiveتر شده که از شروع فصل این امر واضح و آشکار بود اما شدت آن در ویمبلدون بیشتر شد حتی رولند گاروس رو هم از سالهای قبل هجومی تر بازی کرد با سرویس نسبتا خوب اما در فینال هر دو تای اینها بیشتر passive بازی کرد اما الان در hard court به نظر من سرویس هاش دوباره بد شده که فکر کنم به خاطر نبود تونی هستش و نادال اکنون داره خودش رو برا یو اس اپن مهیا می کنه برای همین به نظر من تاکتیک های مختلفی رو داره امتحان می کنه تا در یو اس اپن نتیجه بگیره برای مثال ترنتو رو هجومی بازی کرد اما در بازی دیروز با دنت بیشتر top spinهاش رو میزد به بکهند حریف و به نظر من بازیش بیشتر جنبه ی دفاعی داشت. |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#57 |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
آقای فرید هم که اومده
بگو فرید جان تا فیض ببریم (فرید جان خوشیت، خاصیت؟) |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#58 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
توپهای سنگین Penn که در Cincinnati استفاده می شود رو با توپهای سبک و سریع Wilson Extra Duty که در US Open استفاده می شود و به قول Ferrero:
" وقتی شما Top Spin بر روی توپ اعمال می کنید انگار که انها مرده اند , اگر شما Big Server باشی و Flat ظربه بزنی بهتر است" رو یکی می کنی. درسته سرعت سطح در این مسابقات کمی سریعتر از US Open ه اما Bounce توپ در US Open کمتره و توپها هم متفاوته. همچنین مسابقات US Open هر ساله سطح جدیدی کار میزاره که در هفته اول سرعتش متوسطه و در هفته دوم سرعتش سریع میشه ( به علت برگزاری مسابقات بر روی ان ) حریفان اصلی Nadal هم در هفته دوم باهاش روبرو می شوند. دقیقا برعکس Wimbledon ه هفته اول که چمن نو ه Nadal نمی تواند بازی خودشو ارائه کنه و هفته دوم که چمنهای سمت Baseline از بین میره Nadal با اون توپهای وحشتناک سنگین و سطح نه چندان سریع و نسبتا High Bounce غیر قابل شکست دادنه. |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#59 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]()
سلام. الان اخبار شبکه 3 فدرر رو تو یه تبلیغ تلویزیونی نشون داد. در حالی که یه اقایی یه قیف رو سرش گذاشته بود و در فاصله تقریبا 20 متری از فدرر ایستاده بود فدرر با یه سرویس محکم دقیقا قیف رو نشونه گرفت. واقعا زیبا بود واقعا امثال فدرر فقط ورزشکار نیستن بلکه هنرمندن.
اگر کسی این کلیپ رو داره بزاره دانلود کنیم. |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#60 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
دوستان لطف کردن و چند روز زودتر از اخبار عقب مونده ی کیهان تصویری این کلیپ رو برای دانلود گذاشته اند. شما دوست خوبم با کلیک بر روی لینک زیر به تاپیک این موضوع رفته و از تماشاش لذت ببرید. ضربه جالب فدرر راستی حالا که فرناندو مصدومه شما چرا کم به اینجا سر می زنین؟ می دونین که ما هم دلمون برای گونزالز تنگ شده و هم برای شما ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
، رافائل نادال , مسترز، سینسیناتی، هارد کورت، راجر فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|