بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

31 خرداد - 13 تیر - لندن، انگلیس

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-22-2010, 01:16 PM   #251
Saeid
Senior Member

آواتار Saeid

پستها: 253
سپاس: 1,698
در 252 پست 2,105 بار سپاسگزاری شده

فدرر آبروی سوئیس را حفظ کرد

راجرر فدرر که شش دوره برنده این مسابقات بوده است، در صورت پیروزی در این دوره، می‌تواند با رکورد هفت بار قهرمانی پیت سمپراس در ویمبلدون برابری کند

در اولین روز مسابقات امسال تنیس ویمبلدون، طرفداران راجر فدرر مدافع عنوان قهرمانی یک سکته ناقص کردند و بطور قطع یکی دو روزی طول خواهد کشید تا بهبود کامل پیدا کنند.
فکرش را بکنید بازیکنی که در هفت سال گذشته شش بار قهرمان ویمبلدون شده و در این ورزشگاه تنها یک شکست داشته که آنهم در فینال ۲۰۰۸ در برابر رقیب دیرینه اش رافائل نادال بوده، حالا در اولین روز دفاع از ششمین عنوان قهرمانی و تلاش برای دستیابی به هفتمین جام دو بار تا چند میلیمتری شکست برود.
فدرر که تا کنون تقریبا تمام رکوردهای تنیس جهان را شکسته، مطابق رسم دیرینه ویمبلدون در اولین روز مسابقات در اولین مسابقه زمین مرکزی با الهاندرو فایا نفر هشتاد و یکم جهان از کلمبیا روبرو شد. همه فکر می کردند که او به سرعت حریف ۲۷ ساله اش را شکست خواهد داد همانطوری که دو هفته پیش در هاله آلمان و چهار هفته قبل در رولان گاروس پاریس شکست داده بود.
اما در میان شگفتی همه فایا دو ست اول را تقریبا به راحتی از فدرر برد و در ست سوم هم اگر می توانست اعصاب خود را کنترل کند و در آخرین لحظه کوتاه نیاید بازی را برده بود. این جریان در ست چهارم هم تکرار شد و باز فایا که تا کنون در چنین موقعیت هائی قرار نداشته از یک قدمی پیروزی عقب نشست تا در ست پنجم نفر دوم جهان او را به هیچ بگذارد و برنده بازی شود.
پیروزی فدرر پیروزی تجربه بر بی تجربگی بود و یا شاید بهتر است بگوئیم شکست فایا شکست بی تجربگی در برابر تجربه بود چون او بود که بازی برده را باخت. اما در هرحال حتی کسانی هم که نمی خواهند فدرر امسال هم قهرمان شود، راضی نبودند که او در همین مرحله اول اوت شود چون غیبت یکی از دو مدعی اصلی قهرمانی، از جذابیت بازیها کم می کند همانطور که پارسال که رافائل نادال به علت آسیب دیدگی غایب بود نتیجه کاملا قابل پیش بینی بود.

چند هفته پیش و پس از شکست در رولان گاروس، فدرر برای دومین بار در چند سال اخیر رتبه نخست جهانی را به رقیب دیرینه خود نادال واگذار کرد

فکر کنم که برد امروز فدرر برای سوئیسی ها هم اهمیت خاصی داشت چون در همان روزی که تیم ملی فوتبالشان در برابر شیلی شکست خورد، اگر قهرمان ملی شان هم در مرحله اول حذف می شد، روز و شبشان خراب می شد.
اما حالا که صحبت فوتبال شد این را هم بگویم که بطور کلی به نظر می آید که مسابقات امسال تحت الشعاع فوتبال جام جهانی قرار گرفته است. امروز وقتی وارد ویمبلدون شدم بوضوح معلوم بود که ورزشگاه خلوت است. پارسال در اولین روز تورنمنت ۴۲ هزار نفر برای ورود به ورزشگاه بلیت خریده بودند که یک رکورد محسوب می شد. فردا که آمار امروز منتشر شود، قطعا تعداد خیلی کمتر خواهد بود و این در حالی است که امسال هوا خیلی بهتر است.
همین امروز زمانی که فدرر و فایا در زمین عرق می ریختند، در قسمت خبرنگاران همه تلویزیون های خود را روی سوراخ سوراخ شدن تیم کره شمالی در زیر آتشبار پرتغال تنظیم کرده بودند. اما امسال برخلاف چهار سال قبل که بازیهای تیم انگلیس در محوطه ویمبلدون از تلویزیون پخش می شد، امسال از این خبرها نیست و احتمالا چهارشنبه که تیم انگلیس در بازی سرنوشت ساز خود رأس ساعت سه بعد از ظهر در برابر اسلوونی ظاهر می شود، ویمبلدون نسبت به سالهای قبل خلوت تر خواهد بود.

منبع:BBC
Saeid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 01:39 PM   #252
pourya RF
Roger's Fan

آواتار pourya RF

پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*

نادال هم امروز باید با نیشیکوری بازی کنه که اخرین بازیشون تو کوئینز2008 بوده که نادال به سختی تونست نیشیکوری با نتیجه ی 3-6و6-3و4-6 شکست بده که فکر میکنم امروز بازی سختی داشته باشه
pourya RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pourya RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 02:41 PM   #253
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatam_hh نمایش پست ها
کلا دبی اسپورت برنامه ریزی خیلی ضعیفی داره نباید انتظار داشته باشی بازیارو مثل الجزیره پوشش بده، معتبرتر از مدیر شبکه که نیست اون چند روز پیش گفته پخش میکنیم
http://www.dmi.ae/dubaisports/progra...12&ChannelID=2

امروز هم به نظر میرسه نشون نمیدن، به هرحال بدقولی کردن
حاتم این خبر برای پارسال نیست؟ توش از مقدماتی جام جهانی 2010 حرف زده؟ نه؟
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 03:17 PM   #254
Hatam
Statistician

آواتار Hatam

پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
حاتم این خبر برای پارسال نیست؟ توش از مقدماتی جام جهانی 2010 حرف زده؟ نه؟
نه محمد جان مال پارسال نیست، چکیده صحبتاش اینه که گفته ما علاوه بر فوتبال(مقدماتی جام جهانی) که پوشش دادیم میخواهیم روی بقیه ورزشها هم سرمایه گذاری کنیم تو برناممون ویمبلدون و... هم هست به نظر میرسه همینطور که پاور گفته الجزیره اسپورت تو کارشون سنگ اندازی کرده!!
Hatam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 04:18 PM   #255
فاطیما
Junior Member

پستها: 2
سپاس: 0
در 2 پست 13 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Richard Gasquet

با عرض سلام و خسته نباشید
من امروز با این وبسایت آشنا شدم و از دیدنش واقعا خوشحالم. چون طرفداران تنیس در ایران کم هستند.
من خیلی منتظر مسابقات ویمبلدون موندم، اما متاسفانه هیچ کدوم از کانالهای رایگان اونها رو به صورت زنده پخش نمی کنه. کانالهای کارتی هم از زمان عوض شدن ماهواره اش و شروع جام جهانی که محدودیتهایی رو به وجود آورده، قابل دسترسی (حداقل برای من) نیستند.
از لیست کانالهایی که بالا اعلام کردید، canal + France رو جزو کانالهایی که رایگان هستند نوشتید. اما برای من به صورت دلاری هست. کانالهای عربی هم که پخش نمی کنند.
چه راهی باقی می مونه؟؟؟ (
فاطیما آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی فاطیما به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 04:31 PM   #256
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

Canal + France در جهته Astra ست که اونم از ساعت 8 شب گویا شروع به پخش آزاد میکنه، اگه دنبال کانال رایگان میگرید باید NTV Spor رو در جهت ترکست بگرید، طبق چیزی که دوستان گفتند اونهم به ظور منظم پخش نمیکنه.
اگه میخواین بازیها رو کامل ببینید، بهترین روش استفاده از شرینگ اینترنتیه.
اطلاعات بیشتر در این تاپیک:
موضوع مهم : سوالات خودتون در رابطه با تنیس و ماهواره رو اینجا بپرسید!
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 04:36 PM   #257
فاطیما
Junior Member

پستها: 2
سپاس: 0
در 2 پست 13 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Richard Gasquet

متاسفانه من نه ماهواره ترک رو دارم نه آسترا. البته این canal + رو فکر می کنم روی هاتبرد دارم، ولیکن ظاهرا کارتی هست.
دیدن از اینترنت هم برای من که 128 دارم امکانش نیست...
فاطیما آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی فاطیما به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 05:27 PM   #258
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
نوشته اصلی توسط فاطیما نمایش پست ها
متاسفانه من نه ماهواره ترک رو دارم نه آسترا. البته این canal + رو فکر می کنم روی هاتبرد دارم، ولیکن ظاهرا کارتی هست.
دیدن از اینترنت هم برای من که 128 دارم امکانش نیست...
نه، شرینگ اینترنتی بدین معنی نیست که شما به سرعت زیاد احتیاج داشته باشید که بتونید فایل ویدئویی دریافت کنید، نه، اینترنت فقط برای گرفتن دیتاست، با دایال آپ هم میتونید از شرینگ استفاده کنید.
لطفا بقیه سوالات در این زمینه رو در این تاپیک بپرسید.
موضوع مهم : سوالات خودتون در رابطه با تنیس و ماهواره رو اینجا بپرسید!
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 06:57 PM   #259
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

vamos rafa
come on wilfried

davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-22-2010, 07:55 PM   #260
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

come on andy
خب اندی ماری هم 0-3 و با نتایج 5-7 و 1-6 و 2-6 توانست جان هایک از چک رو شکست بده
من بازی رو ندیدم ولی از رادیو ویمبلدون و اسکور برد داشتم بازی رو دنبال میکردم
به نظر میرسید که اندی خوب بازی کرده البته امار هم تا حدودی این رو نشون میده
17 تا ایس و 1 دابل فالت ، 56 وینر در مقابل 21 ارور
پیش به سوی قهرمانی
go andy
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
چمن، ویمبلدون، گرنداسلم، 2010، راجر فدرر، مدافع قهرمانی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)