بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

3-16 خرداد - پاریس، فرانسه

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-31-2010, 12:19 AM   #461
fafafa
Junior Member

آواتار fafafa

پستها: 9
سپاس: 10
در 10 پست 61 بار سپاسگزاری شده

به نظر من امسال میتونیم زیباترین فینال رولند گاروس رو ببنیم و مطمئنا مثل فینال های چهار سال گذشته یک طرفه نیست
fafafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی fafafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 01:44 AM   #462
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

اندی باید خیلی زود با کسب موفقیت در یه جایی، حالا هر جا می تونه باشه! به خودش روحیه بده! در شرایط کنونی و با ادامه ی این روند صد در صد بیشتر افت می کنه و روحیه ی خودش رو زودتر می بازه.

بعد از حذف از رولند بهترین فرصت ممکن براش مسابقات کویین انگلیس و در ادامه ویمبلدون هست که بتونه با استفاده از سرعت بالای توپ روی چمن از Serve هاش نتیجه بهتری بگیره و حداقل بریک نشه!

باید یه نفر که نزدیک به اندی هست روحیه ش که دشارژ شده رو از اول فول شارژ کنه!

در مورد بردیچ:
قبلاً هم این پیشرفت فوق العاده خوب توماس بردیچ رو در مسترزهای امریکا روی هاردکورت دیده بودم اما امسال و مخصوصاً دیشب در بازی با اندی ماری بیشتر و بیشتر نمود پیدا می کرد.

Footwork بردیچ خیلی خیلی عالی شده. برای هر توپی که اندی می فرستاد سمتش، بهترین جاگیری ممکن رو برای زدن بهترین ضربه به توپ رو می کرد. اندی در مجموع سعیش رو کرد اما بردیچ فوق العاده بود و بارها اندی اعصابش به هم می ریخت از این که چرا بردیچ انقدر خوب کار می کنه و ضربه هاش همه به ثمر می رسند!

باید ببینیم در روزهای آینده چی پیش می آد!

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 06:16 AM   #463
babak59
Member

آواتار babak59

پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,

کی بازی اندی رو پخش کردن نیمه تمام شده بود که
babak59 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 07:34 AM   #464
jiji-federer
Senior Member

آواتار jiji-federer

پستها: 198
سپاس: 2,736
در 188 پست 918 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - جکوویچ - ورداسکو -

نقل قول:
نوشته اصلی توسط madridismo1 نمایش پست ها
فکر میکنم این jik jik بیشتر از اینکه با نادال دشمنی داشته باشه با خودش مشکل داره زیاد حرفاشو جدی نگیرید اینجا نگه کجا بگه

اصلا نادال هیچی بلد نیست ولی تو برو حتما یه سر اتیش نشانی چون این ادمی که میگی هیچ چی بارش نیست ببین چند بار اسطورتو برده
یه کم حوصله کن تو زمین همه چی مشخص میشه
بعدم خود نادالو فدرر انقدر درکشون بالاست که از تو مصاحبه هاشون میشه فهمید اینارم که گفتم همچین یکمی حالت بهتر شه
اولاً از دوست و همشهری (jiji-federer)که داره درباره بازی نادال نظر میده توصیه میشود خواهشمند است حداقل 5 سال بره تنیس نگاه بکنه بعد بیاد نظر بده نادال دفاعی بازی میکنه و همش زیر توپ میزنه

گفته های نادال رو بعد از بازی مقابل هیوئیت داشتم میخواندم و جالبترین حرفش این بود

یکی از خبرنگاران از وی سئوالی کرد به او گفت شما در آمار بازی با مرد شماره یک تنیس دنیا بیشتر او را برده اید آیا این آمار برد نشان از این است که شما بهتر از فدرر هستید
وجواب نادال : هرکسی که این حرف را بزند و بگوید که من بهتر از فدرر هستم من به او میگویم شما از تنیس چیزی نمیدانید .
خبرنگار : چرا ؟
نادال : این درسته که من او را بیشتر برده ام مخصوصا در خاک ولی او دارای عناوین بیشتری از من است وچون او توانسته است 16 بار بزرگترین بازی های تنیس را ببرد .

نادال نقطه عطف تنیس
واقعا که خیلی بچه تشریف دارید من هم به شما هم شهری عزیز واون برادر گرا می پیشنهاد می دم ی کم بزرگ شید . من انتظار ندارم تو این سن درک کنید کی از همه بهتره.

jiji-federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 07:41 AM   #465
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein Murray نمایش پست ها
خوب بالاخره باید حذف می شد . چیز زیاد نگران کننده ای نبود !!!
این نشون می ده که چقدر بازی بازیکن هایی مثل نادال یا موری به سطحی که توشون بازی می کنن وابسته است ! و بازیکنای تکی مثل راجر یا نواک چقد خوب خودشونو با سطوح مختلف تطبیق می دن و کمتر دچار مشکل می شن !
bye bye andy
صحبت خيلي درست و جالبي بود.
ممنون استفاده كردم.

يوكويچ مثال خوبيه. ولي نادال با روحيه جنگندگي و تاكتيك ثابت و غير منعطفش هم تقريبا در هر سطحي در سطح بالا ظاهر ميشه.

در گذشته هم بازيكنايي مثل آندره آقاسي، استفان ادبرگ و تا حدودي جيم كورير در تمام سطوح مطرح بودن.

جالبه كه بدونيد در بين بازيكناي بزرگ پيت سمپراس و بيون بورگ بترتيب هيچكدوم به فينال اوپن فرانسه(سامپراس) و استراليا (بورگ) نرسيدن!!! چه برسه به اينكه اونو ببرن!!!

اصولا وقتي كه سطح تخصصي خاصي مطرح بشه و بازيكني در اين سطح بتونه ابراز وجود كنه ديگه بايد دور اسطوره شدن رو خط بكشه!!! البته نادال تا حدودي مستثني از اين موضوعه.

منصفانه نيست از راجر اينجا صحبت نكنيم!!!
البته خيلي ها ميدونن، اسطوره عالم تنيس در گرانداسلم هاي استراليا، فرانسه، انگليس و آمريكا بترتيب 5، 4، 7 و 6 بار به فينال رسيده. تصور اين آمار هم خيال انگيز و دست نيافتنيه!!!
سلام آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 07:45 AM   #466
jiji-federer
Senior Member

آواتار jiji-federer

پستها: 198
سپاس: 2,736
در 188 پست 918 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - جکوویچ - ورداسکو -

نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak59 نمایش پست ها
اولاً از دوست و همشهری (jiji-federer)که داره درباره بازی نادال نظر میده توصیه میشود خواهشمند است حداقل 5 سال بره تنیس نگاه بکنه بعد بیاد نظر بده نادال دفاعی بازی میکنه و همش زیر توپ میزنه

گفته های نادال رو بعد از بازی مقابل هیوئیت داشتم میخواندم و جالبترین حرفش این بود
یکی از خبرنگاران از وی سئوالی کرد به او گفت شما در آمار بازی با مرد شماره یک تنیس دنیا بیشتر او را برده اید آیا این آمار برد نشان از این است که شما بهتر از فدرر هستید
وجواب نادال : هرکسی که این حرف را بزند و بگوید که من بهتر از فدرر هستم من به او میگویم شما از تنیس چیزی نمیدانید .
خبرنگار : چرا ؟
نادال : این درسته که من او را بیشتر برده ام مخصوصا در خاک ولی او دارای عناوین بیشتری از من است وچون او توانسته است 16 بار بزرگترین بازی های تنیس را ببرد .

نادال نقطه عطف تنیس
من این 5 سال رو ترجیح می دم کارای دیگه ا ی انجام بدم . برای نظر دادن راجع به بعضی چیزا احتیاجی به این همه تجربه نیست . چون اهوازی هستین و از من بزرگترین دیگه چیزی نمی گم.
jiji-federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 08:27 AM   #467
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

برد نچندان راحت فدرر رو تبريك ميگم و بايد اماده تكرار فينال 2009 باشه

اگه بخوايم عملكرد چليچ رو در گرند اسلم ها ببينيم واقعا خوب كار كرده!!!
يو اس اپن 2009 و استرالياي 2010 و همين فرنچ امسال!ولي در هارد واقعا خوب كار ميكنه و حقش در دوران بازيش بردن 1 گرند اسلم هستفقط بايد كاري كنه كه بزاي ست هاي پنجم جون تو بدنش باشه

امروز شاهد بازيهاي خوبي هستيم

مخصوصا ورداسكو و الماگرو كه يك بازي خيلي نزديك تمام اسپانياييه به شرطه كه هردوشون بازيهاي مسترز هاي قبلي شون رو نمايش بدن!

نادال هم با بلوچي داره كه برا اون بازي هم حرفي نميمونه!
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 08:39 AM   #468
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu نمایش پست ها

اندی باید خیلی زود با کسب موفقیت در یه جایی، حالا هر جا می تونه باشه! به خودش روحیه بده! در شرایط کنونی و با ادامه ی این روند صد در صد بیشتر افت می کنه و روحیه ی خودش رو زودتر می بازه.

بعد از حذف از رولند بهترین فرصت ممکن براش مسابقات کویین انگلیس و در ادامه ویمبلدون هست که بتونه با استفاده از سرعت بالای توپ روی چمن از Serve هاش نتیجه بهتری بگیره و حداقل بریک نشه!

باید یه نفر که نزدیک به اندی هست روحیه ش که دشارژ شده رو از اول فول شارژ کنه!

در مورد بردیچ:
قبلاً هم این پیشرفت فوق العاده خوب توماس بردیچ رو در مسترزهای امریکا روی هاردکورت دیده بودم اما امسال و مخصوصاً دیشب در بازی با اندی ماری بیشتر و بیشتر نمود پیدا می کرد.

Footwork بردیچ خیلی خیلی عالی شده. برای هر توپی که اندی می فرستاد سمتش، بهترین جاگیری ممکن رو برای زدن بهترین ضربه به توپ رو می کرد. اندی در مجموع سعیش رو کرد اما بردیچ فوق العاده بود و بارها اندی اعصابش به هم می ریخت از این که چرا بردیچ انقدر خوب کار می کنه و ضربه هاش همه به ثمر می رسند!

باید ببینیم در روزهای آینده چی پیش می آد!

همونطور که پاور عزیز گفتن اندی باید برای ویمبی خودش و آماده کنه،سرویساش دقیقا بدرد ویمبی میخوره!
به نظر من بردیچ یکی از حریفان سر سخت راجر هست؛فکر کنم بتونه یوژنی رو مغلوب کنه؛هر دوی اونها برای راجر خطرناکن،به نظر من راجر دوتا فینال سخت داره،یکی مقابل سودرلینگ و یکی به احتمال زیاد مقابل بردیچ که ایشالله اگه این بازی ها رو ببره مقابل حریف اصلی و دوست داشتنی خودش یعنی رافا نادال قرار میگیره!به نظر من امسال فینال رولند یه چیزی متفاوت هست..امیدوارم بازی های قشنگی از آب در بیاد..امروز ببینیم بلوچی میتونه برای نادال مشکل ساز باشه یا نه!اگه نادال بازی مقابل هیوویت و انجام بده هرگز بلوچی نمیتونه جلوشو بگیره
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 09:12 AM   #469
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

by paris
hi london
خوب اندی باخت و حذف شد
امیدوارم توی دو تا تورنمنتی که تو لندن هست قهرمان بشه و دل من و طرفداراش و جودی و ... رو خوشحوال کنه
اصلا انتظار نداشتم از توماس ببازه ولی خوب اشکال نداره ایشالا تورنمنت های بعد جبران میکنه
come on andy
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-31-2010, 10:14 AM   #470
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
همونطور که پاور عزیز گفتن اندی باید برای ویمبی خودش و آماده کنه،سرویساش دقیقا بدرد ویمبی میخوره!
به نظر من بردیچ یکی از حریفان سر سخت راجر هست؛فکر کنم بتونه یوژنی رو مغلوب کنه؛هر دوی اونها برای راجر خطرناکن،به نظر من راجر دوتا فینال سخت داره،یکی مقابل سودرلینگ و یکی به احتمال زیاد مقابل بردیچ که ایشالله اگه این بازی ها رو ببره مقابل حریف اصلی و دوست داشتنی خودش یعنی رافا نادال قرار میگیره!به نظر من امسال فینال رولند یه چیزی متفاوت هست..امیدوارم بازی های قشنگی از آب در بیاد..امروز ببینیم بلوچی میتونه برای نادال مشکل ساز باشه یا نه!اگه نادال بازی مقابل هیوویت و انجام بده هرگز بلوچی نمیتونه جلوشو بگیره

رابين تا الان 11 بار از راجر باخته و صفر بار برده!!! به آمار نميشه توجه كرد. ولي راجر در مقابل بازيكناني توي گرانداسلم ها ميبازه كه اولا خودش بسيار پر اشتباه بازي كنه و ثانيا به همراه اون حريفش اقتدار و تهاجم قطعي و قدرتي دلپوترو رو توي فينال 2009 يو اس اوپن پارسال داشته باشه. با اين اوصاف بعيد ميدونم سودرلينگ بتونه از پس راجر حتي گرفتن فقط يه ست بر بياد.

برديچ هم به نظر من توي گرانداسلم خوراك راجره. اصولا راجر توي هر گرانداسلمي به قول خودش فرصت كافي براي برد حريف داره(بدليل 3 ست از 5 ست بودن بازي)

سلام آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم،

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)