بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open)

مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open)

20-26 اردیبهشت - مادرید، اسپانیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-17-2010, 01:46 AM   #291
Hatam
Statistician

آواتار Hatam

پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad_Joulaei نمایش پست ها
بس با اين حساب اگه راجر رانراپ فرنچ اوپن باشه نامبر وان ميمونه؟يا بايد امتيازات لازم رو از هال بگيره تا ركورد دار شه؟

دوستا با اطلاع يه توضيح خوبي لطف كنن
ببخشید من اشتباه حساب کردم در یک جمله خلاصه میکنم اگه فدرر برسه نیمه نهایی رولند رکورد پیت 100% شکسته میشه و ربطی به تورنمنت هال نداره ولی اگه قبل از اون حذف بشه و نادال رولندو ببره نادال میشه نامبر وان

درضمن اگر فینال مادریدو میبرد رکورد پیت 100% شکسته میشد حتی اگه تو رولند شرکت نمیکرد
Hatam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 03:08 AM   #292
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

باب برایان و مایک برایان برادران دوقلوی افسانه ای از ایالات متحده ی امریکا باز هم موفق شدند در یک فینال بزرگ دیگر، زوج سرسخت و حرفه ای دنیل نستور کانادایی و نیناد زیمونیچ صرب را در 2 ست شکست دهند و قهرمان دوبل مسابقات مسترز ATP 1000 مادرید 2010 شوند.

جدول آمار و نتایج بازی فینال دوبل:

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 04:38 AM   #293
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط madridismo1 نمایش پست ها
سلام من پویان هستم همین الان این سایتو پیدا کردمو عضو شدم به تنیس و نادال علاقه زیادی دارم امشبم که حال داد به ما ولی خیلی اطلاعی از اصطلاحاتی که وجود داره و قوانینی که هست ندارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
در کل هنوز رافا باید خیلی تمرین کنه به نظرم هنوز خیلی جایه پیشرفت داره
و میتونه حتی رکوردایه روجر هم بشکونه اگه به همین رونده رو به جلوش ادامه بده

vamoooooosssssssss rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
آقا پویان خوش آمدین. تو سایت منابع زیادی برای کسب اطلاعات بیشتر هست که با کمی جستجو خودتون پیداش می کنین اما هر سوالی در مورد اصطلاحات و قوانین داشتین حتماً بپرسین. دوستان با اطلاعم در این سایت به شما کمک خواهند کرد.

VAMOS RAFA VAMOS
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 06:52 AM   #294
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

درود....
این قهرمانی شیرین و کسب 18-1000 رو به همه ی دوستان گلم خجسته میگم
این قهرمانی رافا و قهرمانی شیر دختر ایرانی ارغوان واقعا خوشحالمون کرد!
بازی رافا و راجر که همیشه جذاب و حساس بوده و امیدوارم باز هم از این بازیا ببینیم و این آخریش نباشه!
رافا قربون بکهندای کراس کورتت برم من این تاپ اسپین حداقل رو خاک سلاح فوق العاده ایه! رافا یعضی وقت ها ضرباتی میزنه که آدم فک میکنه توپ داره اوت میشه و در عین شگفتی تو انتهای زمین میخوابه
راجر هم خیلی خوب بازی کرد ، چند تا فورهند زد از اونایی که فقط خودش بلده بزنه، راجر عزیز هم خسته نباشه
راستی چقد خوشحال کنندس قهرمانی ارغوان! کجای تاریخ ورزش درپیت ایران اون هم در تنیس سابقه داشته که یه بازیکن، اون هم نه یک مرد بلکه یک شیر زن بیاد و قهرمان یه تورنمنت معتبر جهانی بشه؟!!! درود به شرفت ، درود! ما که از مردی مردیم ، لااقل تو از اون عطر غیرتت رو مردان ایرانی هم بپاش
یه چیزی داشت یادم میرفت! خیلی نامردین! من محدودیتام تموم شده نه این تورنمنت رو تونستم و نه رولند رو میتونم تو پیش بینیا شرکت کنم، جمع کنین این مسابقه ی پوچتون رو
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 07:09 AM   #295
javi
Senior Member

آواتار javi

پستها: 431
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic

اگه کسی این تنیسورا رو نمیشناخت یا بازیهایه جورایی به ایران مرتبط بود همه فک میکردند روجر داره تبانی میکنه با این بازیش،فدرر به خودش باخت،همون اول بازی میتونست ریتم بازی و دست بگیره زمانی که نادال معلوم بود روحیه و اعتماد بنفس نداره ،بارها و بارها فرصت داشت بازیو ببره اما نکرد.کلا"کسی که اسطوره هست نباید به این راحتی تو بازی با یه رقیبه دیرینه اینقدر افت کنه،در جایی که نادال میبایست روحیه نداشته باشه(بخاطر افت چند وقت اخیرش ) اما انگار راجر بیشتر فشار روش بود، بهر حال ما که ناراحتیم اما مسلما"نادال هم با این بازیها جایی نمیرسه مشکل ایشون خیلی کلی تره..
javi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 07:18 AM   #296
Reza23
Rafa's Fan

آواتار Reza23

پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatam_hh نمایش پست ها
ببخشید من اشتباه حساب کردم در یک جمله خلاصه میکنم اگه فدرر برسه نیمه نهایی رولند رکورد پیت 100% شکسته میشه و ربطی به تورنمنت هال نداره ولی اگه قبل از اون حذف بشه و نادال رولندو ببره نادال میشه نامبر وان

درضمن اگر فینال مادریدو میبرد رکورد پیت 100% شکسته میشد حتی اگه تو رولند شرکت نمیکرد
پس با این حساب بزودی نامبروانی رافا رو جشن می گیریم!
تازه ویمبلدون هم هست.
اگه رافا قهرمان بشه 2000 امتیاز ناز در انتظارشه!

طفلک فخرالدین دق می کنه!!
Reza23 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 07:23 AM   #297
javi
Senior Member

آواتار javi

راستی چقد خوشحال کنندس قهرمانی ارغوان! کجای تاریخ ورزش درپیت ایران اون هم در تنیس سابقه داشته که یه بازیکن، اون هم نه یک مرد بلکه یک شیر زن بیاد و قهرمان یه تورنمنت معتبر جهانی بشه؟!!! درود به شرفت ، درود! ما که از مردی مردیم ، لااقل تو از اون عطر غیرتت رو مردان ایرانی هم بپاش

[/QUOTE]
وای که چقدر ملال آوره این حرفها دوستان شما چرا ، اینجا محفل خصوصی نیست شماناخواسته دارین این قضیه رو بصورت واهی و بنفع یه مشت مفت خور تبلیغ میکنین،ما بطور غریزی و حس هم ذاتی از این قهرمانی خوشحالیم اما این قهرمانی ربطی به ورزش ایران نداره عزیز حتی اگه خودشم جار بزنه من ایرانی ام،این موفقیت متعلق به ورزش فرانسه است همونطور که زیدان و...
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 07:26 AM   #298
Reza23
Rafa's Fan

آواتار Reza23

پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط javi نمایش پست ها
اگه کسی این تنیسورا رو نمیشناخت یا بازیهایه جورایی به ایران مرتبط بود همه فک میکردند روجر داره تبانی میکنه با این بازیش،فدرر به خودش باخت،همون اول بازی میتونست ریتم بازی و دست بگیره زمانی که نادال معلوم بود روحیه و اعتماد بنفس نداره ،بارها و بارها فرصت داشت بازیو ببره اما نکرد.کلا"کسی که اسطوره هست نباید به این راحتی تو بازی با یه رقیبه دیرینه اینقدر افت کنه،در جایی که نادال میبایست روحیه نداشته باشه(بخاطر افت چند وقت اخیرش ) اما انگار راجر بیشتر فشار روش بود، بهر حال ما که ناراحتیم اما مسلما"نادال هم با این بازیها جایی نمیرسه مشکل ایشون خیلی کلی تره..
ژاوی جان فدرر همیشه در مقابل رافا مشکل داره و اصلا ربطی به
آماده بودن یا نبودن نداره.
مثل یه محصلی که مثلا تو درس ریاضی مشکل داره.
بیشتر جنبه روانی داره.
البته سبک این دو بازیکن هم هست.
رافا هم تو بازی با فدرر بهتر از بازیهای دیگه کار می کنه
اینگار میدونه شانسش بالاتره.
خلاصه بگم رافا راه بردن فدرر رو بلده.
من هم با شما کاملا موافقم که تو این بازی فشار رو فدرر بود
در حالیکه باید فشار رو رافا میبود.
اصلا دلیلی نداشت فدرر احساس کنه به برد نیاز داره
میتونست خیلی راحت و خونسرد بازی کنه.

اعتراف میکنم که قبل بازی من فکر میکردم 60 به 40 فدرر میبره.
Reza23 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 07:26 AM   #299
Fakhruddin
Former Staff

آواتار Fakhruddin

پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa Roger Federerrrrrrr

حالا می دونین آیا مراسم قهرمانی ارغوان رو اصلاً جایی پخش می کنه مجدداً مثل دوبی اسپرت و ابوظبی و یورواسپرت. آرزو به دل موندم! این همه مراسم رو دیده ام. یه دونه که برای ارغوان بود اینجوری به کل از دست دادمش اگر چه در پخش زنده بازی ها، حتی Eurosport هم پوششش نداد!!!

باور جان نشون داد.من مراسم رو زنده دیدم.از دبی اسپرت هاتبرد نشون داد.ارغوان واسه صحبت کردن اولش یکم زبونش تپق میزد بعد راه افتاد.
Fakhruddin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-17-2010, 07:43 AM   #300
javi
Senior Member

آواتار javi

یکی از دوستان بگه رولان گاروس کی شروع میشه،راجر قبل اون تو تورنمنتی شرکت نمیکنه که؟
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
تنیس، مسترز، مادرید، 2010

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)