بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open)

مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open)

20-26 اردیبهشت - مادرید، اسپانیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-16-2010, 06:07 AM   #191
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad_Joulaei نمایش پست ها
پست هاي دوست خوبمون babak59 ديدم جا خوردم فكر كردم بابك خودمونه
گفتم بابك خودمون كه از اين حرفا نميزنه

به اميد موفقيت اسطوره
درود
این بابک ما نقطه مقابل بابک شماست!
آره اسمشون خیلی شبیه! دقت نکنی جا میخوری!
بابک خودتون که از این حرفا نمیزنه، اون سایه ی رافا رو با تیر میزنه لت الون ....
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-16-2010, 06:14 AM   #192
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

حاتم جان، خسته نباشی. دست گل ت درد نکنه
تو این مدت که تو سایت می نویسی خیلی آمارهای جالبی رو جمع آوری کردی و جداً همه شون خوندنی بوده اند. من به شخصه خیلی از وقتی که برای تهیه شون می ذاری ممنونم.

راستی تو ویکیپدیا یه مقاله ی کامل کامل در همین زمینه هست. آمارهای بسیار توپی رو گردآوری کرده اند بچه ها. خلاصه ای هم که نوشتی توش هست + خیلی آمارهای خوندنی دیگه. گفتم ممکنه برای تکمیل مقاله ت به دردت بخوره.

این لینکشه:

http://en.wikipedia.org/wiki/Federer%E2%80%93Nadal_rivalry

ویرایش توسط PowerVu : 05-16-2010 در ساعت 06:22 AM
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-16-2010, 06:20 AM   #193
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

و اما در مورد فینال. وای خدا... نمی دونین چقدر هیجان دارم! تقدیر این بود که رافا و راجر یک سال! بله، دقیقاً 12 ماه و حدود 365 روز با هم بازی نکنند! قربون خدا برم. فقط امیدوارم رافا بازی همیشگیش رو بکنه و برای این سرویسش هم خدا کمک کنه تا بهتر بشه! من فقط یه بازی دیدنی رو می خوام! مثل فینال ویمبلدون 2008! امیدوارم رافا اینو بدونه که چه ببازه چه ببره من عاشقشم و فقط ازش بازی جانانه و تماشایی می خوام!

در بخش دوبل آقایان هم، تیم شماره 1 و شماره 2 جدول رنکینگ جهانی با هم بازی فینال رو برگزار خواهند کرد! این دو تیم دقیقاً مثل رافا و راجر بین شون کل کل بوده همیشه. چون همیشه یا برادران برایان یا زوج نستور-زیمونیچ در پایان فصل اول یا دوم می شن!

پارسال تیم برادران برایان بدجوری داغ به دل نستور-زیمونیچ گذاشتند، چون در آخرین تورنمنت فصل، یعنی World Tour Finals در لندن با قهرمانی در مسابقات، جایگاه اول رو از حریف صرب-کانادایی شون پس گرفتند. در فصل جدید 2010 هم، در فینال گرنداسلم استرالیا باز به هم خوردند ولی برادران برایان مجدداً شکستشون دادند و باید دید دو مار زخمی یعنی دنیل نستور و نیناد زیمونیچ انتقام باختهای اخیر رو می تونن از برادران برایان بگیرند یا خیر.

اما شرم بر برگزار کنندگان ATP باد! که حتی فینال دوبل مسابقات مسترز آقایان رو در تلویزیون پخش نمی کنند! در حالی که یک مسابقه ی دوبل حداکثر یک ساعت زمان می بره تا به نتیجه برسه! البته به غیر از دوبل آقایان در ویمبلدون که 3 از 5 هست. من یه چیزی می گم شما یه چیزی می شنوین! اگر Soft Hand بودن این چهار بازیکن باتجربه ی فوق حرفه ای رو مخصوصاً در مواقع Net Play ببینید قول می دم حیرت می کنید از سطح تبحر و هوشمندی اینها! Down the Lineـهاشون رو دیگه نگو!... وااااااااای خدای من! صد افسوس که پخش تلویزیونی نمی شه!

دوستان بیاین همه دعا کنیم بازی دیدنی ای بشه و هر کسی لیاقت و شایستگی برد رو داشته باشه برنده فینال بشه!

ویرایش توسط PowerVu : 05-16-2010 در ساعت 06:23 AM
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-16-2010, 06:29 AM   #194
haliz_821
Junior Member

پستها: 3
سپاس: 0
در 4 پست 6 بار سپاسگزاری شده

[/QUOTE]
الجزیره اسپرت 2 روی ماهواره ی بدر پخش میشه؟ اگه میشه فرکانس اون را هم بگذار ممنون
haliz_821 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما haliz_821 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 05-16-2010, 06:38 AM   #195
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

متاسفانه همونطور که در پست 11 خدمتتون عرض کردم، الجزیره ورزشی 2 فقط روی نایل ست هست و روی بدر یا همون عربست پخش نمی شه! منم مثل شما نایل ست رو ندارم!

راستی دوست نازنین سوال ها رو لطف کنین در بخش گفتگو پیرامون تورنمنت مطرح کنین چون این تاپیک جهت اطلاع رسانی هست و هر چه قدر تعداد پست هاش زیادتر باشه کاربران و مهمان های عزیز سایت بیشتر سردرگم می شن. مرسی

2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-16-2010, 06:56 AM   #196
javi
Senior Member

آواتار javi

پستها: 431
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatam_hh نمایش پست ها
بچه ها یه مقاله خیلی توپ در مورد رالی 20 گانه فدرر و نادال جمع آوری کردم 4 برگ شد خودم حال کردم

نوشتنش 2 ساعت طول کشید، پشیمون شدم

حوصله ندارم تایپش کنم، تا قبل از بازی آماده نمیشه

اگه نادال برد بعد از بازی تایپش میکنم اگه خدای نکرده نبرد قبل از رولند میزارمش تو سایت
خسته شدم کاشکی میخابیدم

واسه اینکه ناراحت نشین:

هد تو هد فدرر و نادال (عدد اولی فدرر دومی نادال):
7 13 همه بازیها
5 11 فینالها
2 6 گرنداسلم
2 5 فینال گرنداسلم
2 0 مسترزکاپ
3 6 مسترز
3 5 فینال مسترز
2 1 چمن
3 3 هارد

2 9 خاک
چطور شد یه دفعه تا فدرر رفت فینال به یاد این مقاله افتادی
javi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-16-2010, 07:36 AM   #197
babak59
Member

آواتار babak59

پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,

دیروز نادال خوب شروع نکرد و ست اول مقابل آلماگرو گیج شده بود و لی نادال تو بدترین حالت جواب میده
بازی قبلی نادال با الماگرو هم دقیقا هیمن طور شد اگر یادتون باشه ست اول و آلماگرو برده بود تو ست دوم هم 6 5 به نفع آلماگرو بود - 0-40 هم الماگرو جلو بود و سرویس هم دست خودش ولی در آخر این نادال بود که بازی رو برد .
راجر کبیر ست اول خیلی عالی بود البته فرر هم خوب باش جلو آمد
باز سرویس های راجر به اون کمک کرد(92% ست اول). اما آمار error راجر در آخر بازی بیشتر از فرر بود
اگر نادال امروز بخواهد جلوی راجر کبیر اینجوری شروع کنه خواهد باخت ولی یادتون باشه فدرر با سبک بازی نادال مشکل داره .
بازی امروز رو اصلا نمیشه پیشبینی کرد.
پیش بینی من امروز من با توجه به بازی های دیروز
برد با راجر
babak59 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-16-2010, 08:39 AM   #198
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

اول از همه برد راجر و به همه تبريك ميگم.
راجر در ست اول خيلي خوب بازي كرد و از سرويس هاش به بهترين شكل ممكن استفاده ميكرد طوري كه فكر كنم 80،90% فرست سرويسش امتياز داشت..ولي در ست دوم با از دست دادن يك بريك كلا بهم ريخت و زياد ارور كرد..در حالي كه راجر در ست اول اينجور ارور نميكرد..ولي راجر در كل در سه ست بد ظاهر نشد،ولي اگه بتونه همه ست هاش و مث ست اول بازي كنه عااااااااالي ميشه(اميدوارم امشبم فرست سرويساش همينجور باشه).
در مورد بازي امشب نادال كه شما خودتون ميشناسيدش،بازيكني هست كه راجر مقابلش به مشكل بر ميخوره،اما اين آخر كار نيست چون راجر پارسال در همين زمين تونست رافا رو شكست بده..همه چيز در بازي مشخص ميشه و اگه راجر سرويس هاي خوبي بزنه ميتونه رافا رو شكست بده.
اميدوارم اين بازي به دور از هر چيزي بازي جذاب و ديدني باشه چون اين دو تنيسور واقعا تنيس رو در وجود خودشون احساس ميكنن و مطمئنم بازي قشنگي از آب در مياد.
بازيكنان رئالم بد شانس!!امروز بازي دارن فكر نكنم ديگه بتونن بيان!
سخته از نادال بريك گرفتن ولي امشب مطمئنم راجر دل همه هواداراش و شاد ميكنه!
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-16-2010, 09:20 AM   #199
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

دقت کردین
هر وقت کریس اومده رافا بد بازی کرده
همون بهتر امروز نمیاد
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-16-2010, 11:32 AM   #200
Hatam
Statistician

آواتار Hatam

پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu نمایش پست ها
حاتم جان، خسته نباشی. دست گل ت درد نکنه
تو این مدت که تو سایت می نویسی خیلی آمارهای جالبی رو جمع آوری کردی و جداً همه شون خوندنی بوده اند. من به شخصه خیلی از وقتی که برای تهیه شون می ذاری ممنونم.

راستی تو ویکیپدیا یه مقاله ی کامل کامل در همین زمینه هست. آمارهای بسیار توپی رو گردآوری کرده اند بچه ها. خلاصه ای هم که نوشتی توش هست + خیلی آمارهای خوندنی دیگه. گفتم ممکنه برای تکمیل مقاله ت به دردت بخوره.

این لینکشه:

http://en.wikipedia.org/wiki/Federer%E2%80%93Nadal_rivalry
مرسی دوست عزیز
از اینم استفاده کردم ولی بیشتر از سایت ATP برداشتم فکر نمیکردم اینقدر زیاد بشه
مطلب زیادی تو اینترنت در این مورد پیدا کردم که اکثرا شبیه همین مقاله ویکیپدیا و سایت ATP بودن
بازم متشکرم
Hatam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
تنیس، مسترز، مادرید، 2010

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)