|
آزاد استوریل (Estoril Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
05-08-2010, 09:47 PM | #21 |
Tech Support
|
به نظر من حداقل رو این یه باخت نباید تکیه نکرد، حالا با بقیش کاری ندارم.
به هر حال راجر تورنمنت مادرید رو پیش رو داره که باید ازش دفاع کنه، دو روز هم که زودتر برسه مادرید و تو شرایط مادرید تمرین کنه خیلی بهتره که تو پرتغال بمونه. |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-08-2010, 10:23 PM | #22 | |
Senior Member
پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
|
نقل قول:
ثباتی که فدرر تو دوران بازیگریش داشته رو هیچکی نداشته. بیش تر از بیست گرنداسلم متوالی هست که فدرر به نیمه نهاییش رسیده. مطمئنا خود شما هم اینارو میدونی و مثل همه طرفدارای متعصب نادال بعد هر افت فدرر در مسابقات غیر گرنداسلم میای و از تمام شدن فدرر میگی. البته من از سال پیش با شما آشنا شدم. دقیقا یادمه بعد از باخت فدرر تو فینال استرالیا و ناکامی هاش در مسترز های اوایل فصل اومدی و شروع کردی به همین حرفایی که الان میزنی و دیدید که فدرر در ادامه چه با شماها کرد. مقایسه فدرر با استافی گراف هم یک مقایسه بی ربط هست. تا زمانی که فدرر مثل آب خوردن میاد و گرنداسلم میبره چرا باید خداحافظی کنه. مطمئنا اون بنده خدا هم میتونست مثل فدرر تو گرنداسلم ها ثبات داشته باشه خداحافظی نمیکرد. درسته الان فدرر 2005 رو نمیبینیم ولی کاملا واضحه فدرر با تمرین بیشتر میتونه به دوران آمادگیش برسه. لااقل مثل استرالیا بشه. ولی بازم مطمئنم اگه فدرر دوباره گرنداسلم ببره و بعد در یک مقطعی افت کنه, میاین و همین حرفا رو تکرار میکنین. کاری هم نمیشه کرد. |
|
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-08-2010, 10:54 PM | #23 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
متاسفانه فدرر بازي رو به البرت منتانس باخت.بعضيا منتظر همچين لحظاتي هستن كه بيان ابراز هويت كنن
خود همين بعضيا قبول دارن كه راجر به موقع خودشو جمع و جور ميكنه و برميگرده!! پس نگران نباشيد وعده گاه ما مادريده |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-08-2010, 11:36 PM | #24 | |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
نقل قول:
باعرض معذرت درمورد امضاتون باید عرض کنم 6هفته دیگر فدرر رکورد سمپراسو میشکنه نه 4هفته |
|
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-09-2010, 08:36 AM | #25 | |
Former Staff
|
نقل قول:
يادمه دوران دبستان كه بودم هر وقت پرسپوليس شكست ميخورد،چون من آدم تعصبي بودم بچه ها اذيتم ميكردن و ميگفتن تسليت! به هر حال اين فراز و نشيب ها در هر رشته ورزشي وجود داره |
|
05-09-2010, 11:01 AM | #26 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
اولا اسم من رضا هست نه بعضیا!! دوما اونجا نوشتم : آقا فخرالدین تسلیت تسلیت !! شما چرا بخودت گرفتی؟!!! |
|
05-09-2010, 11:12 AM | #27 |
Moderator
|
عزیز جون مثل اینکه خیلی خودتو تحویل میگیری ؟ خیال کردی هر کی هر پستی بزنه مخاطبش شمایی؟ تو این سایت زیاد به اسپمر هایی مثل شما توجه نمیشه بیا بیرون از این توهم پوچ...
|
کاربر زیر از شما BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
05-09-2010, 11:24 AM | #28 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
مثل اینکه از ما ناراحتی؟! چی شده؟!!! در مورد اسپم عرض کنم من بیشتر پستها از جمله پستهای جنابعالی رو میخونم. همونطور که جناب Koury هم یه بار بهت گفته بود تو پستهای تو هیچوقت مطلب فنی تنیس و چیز بدرد بخوری نیست و فقط در حال کل کل با این و اون هستی! حالا خودت بشین ببین اسپمر شمایی یا کس دیگه! بنابراین ادا در نیار خودت رو اصلاح کنی کلی کار کردی. بقیه رو بیخیال شو. ضمنا بنده خودم رو تحویل نمیگیرم. منظور جناب محمد رضا من بودم حالا خودشون میان می پرسیم. اگه من اشتباه کنم ازش عذر خواهی میکنم تو وجودش رو داری بیایی از من معذرت بخوایی؟!! |
|
05-09-2010, 11:26 AM | #29 |
Tech Support
|
لطفا، بحثایی که هیچ ربطی به تنیس نداره رو ببرید تو ترش دونی سایت.
ادامه پیدا کنه، حوصله انتقال ندارم، پاک میکنم!! |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-09-2010, 11:36 AM | #30 | |
Moderator
|
نقل قول:
|
|
کاربر زیر از شما BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
برچسب ها |
استوریل، راجر فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
|
|